Találatok a következő kifejezésre: Nagyon mozog babám, (76 db)

Elnyomja az idõ:)
Igen, akkor minden oké. Így a vége felé eleve belassulnak a babák, a szûk hely miatt, és ez az idõjárás változás nem csodálnám, ha õket is lefárasztaná, ráadásul az aktív idõszakok után õk is elfáradnak, vagy még elõfordulhat, hogy a babád pont akkor aktív, mikor te éppen alszol. Ha csuklik, akkor lényegében nyeli a magzatvizet, szóval akkor minden okés. 38 hkm
Egy 35-36 hetes magzat a nap 95 százalékat átalussza. A másik az, hogy már valószínüleg felvette a szülési pózt vagyis be van fordulva így annyira nem kapálózik meg hát nem is tud hisz nincs már helye:) Semmi baja nincs! Könnyû szülést majd neked:) 32 hkm

Vannak napok, amikor nem nagyon mozog a babám. Miért van ez? 21 hetes vagyok, a 18. héttől érzem a mozgását.

Legjobb válasz: Lehet a meleg vagy az idõjárásváltozás miatt kevesebbet mozog, inkább pihenget õ is.

Lehet a meleg vagy az idõjárásváltozás miatt kevesebbet mozog, inkább pihenget õ is.
Az is lehet, hogy csak te nem érzed mert még bõven van neki bent a pocidban hely és lehet úgy fekszik és olyan irányba rugdos amit nem érzel. Ne ijedj meg fogod még jó sokat érezni!
En 18 hetes vagyok en tobb mint 2 hete erzem, aktivan, de ebben a nagy melegben nekem sem annyra aktiv ...inkabb este lefekveskor mocorog, de akkor annyit h nem tudok eleludni. Szerintem ez igy OK, ez a nagy meleg biztos nem csak minket hanem oket is eltompitja. Gratulalok a babahoz!

24 hetes vagyok, nem nagyon mozog a babám, ilyenkor már szokott pedig, befolyásolhatja ez a rossz idő, hó esés? Reggel éreztem kicsit, azóta nem igazán, nektek hogy mocorog a babátok?

Legjobb válasz: sZIA!Én 36+3 hetes vagyok,én is reggel éreztem egy kicsit de aztán azota nem nagyon!Egy kicsit meg ijedtem!Remélem minden rendbe van oda bent!:)

sZIA!Én 36+3 hetes vagyok, én is reggel éreztem egy kicsit de aztán azota nem nagyon!Egy kicsit meg ijedtem!Remélem minden rendbe van oda bent!:)
Szio! Szerintem nincs gond. En is voltam igy es azt mondta az orvos, hogy igen elofordul, hogy tobbet vagy kevesebbet mozog. Attol fugg mikor hogy erzi magat, milyen a kedve ugymonnd :) Nekem is van ugy hogy egesz nap nem mozog maskor meg egyszeruen nem akar leallni :) )) Boldog babavarast:) 28 HK
Olvass vissza egy nappal elõttre. Ugyan ez volt a bajom, alig mocorgott, tegnap este beindult 2 nap lustizás után. Valószínû úgy volt fordulva, hogy nem éreztem, mert este arra lettem figyelmes, hogy mintha a húlyagom és a belem kapna rúgásokat. Aztán ezek a rúgások jöttek kifelé, fégül az egész hasam beindult, de ott lent, szinte a szemérem csont közvetlen közelében. Akkor megijedtem szinte, hogy annyira odalent van és mindjárt kibújik valahogy, olyan erõsen mocorgott, aztán szépen lassan kúszott felfelé. Ma reggel ahogy oldalra fordultam, megint a kijövõs érzés fogott el, de most oldalt. Szerintem nagyon megérzik a frontot, talán jobban is mint mi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit megnyugtató hogy másnak is ilyen kis lusti a babája, mindig aggódom miatta:-))Néha néha jelentkezik, de nem igazán aktiv ma:-))Boldog babavárást kivánok Nektek!


Nagyon mozog a babám, már nem bírom sokáig, nagyon szúr ott lent, vérnyomásom 133/83. 40. hétben vagyok. Mivel enyhíthetném?

Legjobb válasz: Neked azt hiszem csak a szülés segítene.Esetleg próbálkozhatsz azokkal a módszerekkel,amikre azt mondják beindíthatják a szülést.Amúgy nekem nem vált be egyis sem,már 1,5 hete kínlódunk,hogy mikor akarunk megszületni,már kétszer úgy látszott be is indulunk,de mind a kétszer leállt. Reméljük a hétvégi hidegfront meghozza a kívánt eredményt mindkettõnknél:) 39 hetes kismama

Neked azt hiszem csak a szülés segítene.Esetleg próbálkozhatsz azokkal a módszerekkel, amikre azt mondják beindíthatják a szülést.Amúgy nekem nem vált be egyis sem, már 1, 5 hete kínlódunk, hogy mikor akarunk megszületni, már kétszer úgy látszott be is indulunk, de mind a kétszer leállt. Reméljük a hétvégi hidegfront meghozza a kívánt eredményt mindkettõnknél:) 39 hetes kismama

14-én kellet volna megjönnie. A teszt negatív lett viszont a melleim nagyon nehezek, érzékenyek van hüvelyváladékom és a hőm folyamatossan 37, 2 körül mozog hüvelyben mérve. Nagyon szeretnék babát, van rá esélyem?

Legjobb válasz: Mivel a tesztek nem 100%-ak így IGEN. Viszont kérdés, hogy nem a túlzott vágyakozásra reagál így a szervezeted? Ismételd meg a tesztet! Legjobb lenne egy labor vizsgálat az a tuti. Szurkolok!

Mivel a tesztek nem 100%-ak így IGEN. Viszont kérdés, hogy nem a túlzott vágyakozásra reagál így a szervezeted? Ismételd meg a tesztet! Legjobb lenne egy labor vizsgálat az a tuti. Szurkolok!
lehetsz babás is meg nem is. ne éld bele magadat, ha már egy hete késik, akkor már szerintem 70%, hogy babás vagy. Nekem is a múlt ciklusom 6 napot kélsett, és a hõm is fent volt, de a hetedik napon leesett a hõm, és meglátogatott a nem várt mensi.

6 napos a babám, köldökcsonkja már nagyon mozog, épp hogy le nem esik, alatta véres-ragacsos váladék van, ez normális? Mindig hintőporozom neki.

Legjobb válasz: elég az alkohol.minekünk is ilyen sárgás véres váladékos volt a köldökünk..majd 3 hét után esett le..nyugi csak minden fürdés után kezeld alkohollal..semmi más

elég az alkohol.minekünk is ilyen sárgás véres váladékos volt a köldökünk..majd 3 hét után esett le..nyugi csak minden fürdés után kezeld alkohollal..semmi más
fültisztitóval, alkohollal jól tisztítsd meg neki, szedd le a rászáradt váladékot is! bekenheted Betadine-nal is, de akkor ne tegyél rá hintõport. az alkohol és a Betadine fertõtlenít, a hintõpor szárít. próbáld nem belecsomagolni neki a pelusba. a váladék normális, de ha már büdös, az nem.
A hintõpor nem elég. Minden pelenkázásnál sebbenzint kell használni, ami megakadájozza a fertõzést. Egészen addig míg sebes neki használni kell.
Az én kicsimnek is ilyen volt, a pelus sértette fel.Alkoholos vattával ecseteltem és szépen leszáradt, ne aggódj.
Ja, betadint ne használj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az elõbb megint megnéztem, a por jól összeszedte a váladékot, most szép tiszta és látszik, hogy mindjárt leválik.
Szia, ne aggódj miatta mi minden peluscserénél alkoholos fültisztítóval jól kitakarítottuk és utána hintõporozni kell. A védõnõ, a gyerekorvos és a kórházi dolgozók is ezt mondták. Alkohol fertõtlenít a hintõpor szárít, ha már nagyon fityeg akkor is ezt kell vele tenni, nem szabad piszkálni, hogy hamarabb leesen. Nekünk a 10. napon esett le.

23hetesen nem nagyon mozog a babám kb 1 hete, voltam dokinál és azt mondta farosan fekszik de hát nem fordul vissza 1hete? Eddíg erősen bökdösött most meg befelé érzem és picit aggódom.

Legjobb válasz: Lehet hogy a háta van a hasad felé,ezért érzed befelé rugdosni.Ha nyugtalanít a dolog kérdezd meg a védõnõt is,meg az orvosodat is.

Lehet hogy a háta van a hasad felé, ezért érzed befelé rugdosni.Ha nyugtalanít a dolog kérdezd meg a védõnõt is, meg az orvosodat is.
A kérdező hozzászólása: Múlthéten voltam dokinál azt mondta minden rendben, sajna most elutazott és érzem õt ez nyugtat inkább nagyon hiányzik mert imádom nézni ahogy bökdös:) )
Ha az orvosod azt mondta minden rendben van akkor ne aggódj. Én is 23 hetes vagyok és vannak napok amikor nagyon aktív, de van amikor lustább. De ha érzed a mozgást, csak idõnként ritkábban az nem baj. Menj el a védõnõdhöz és nézzetek szívhangot, ha hallod akkor az biztos megnyugtat. Ne idegeskedj, az nem tesz jót a babának. Jó babavárást. 23 km
A kérdező hozzászólása: Ez vicces most úgy elkezdett bökdösni , hogy csak na:) )!!!!megnyugodtam:) )!!nagyon köszönöm a gyors válaszokat:) )!!!

Szinte egész nap nagyon mozog a babám kb egy hete. Jelent ez valamit?

Már lelkiismeret furdalásom van, mert sokszor már nagyon lefáraszt. Tudom, hogy az a jó ha sokat mozog, mozogjon is és örülök is neki csak aggódom.... pl tegnap este kb 1 órán keresztül szinte lambadázott a hasam és fájt is. A doki azt mondta, hogy olyan nincs, hogy túl sokat mozog egy kisbaba. Az utolsó ultrahang szerint (31 heti) be van fordulva így is tud akkorákat rúgni, hogy szinte összeggörnyedek? Másnak is van ilyen?

Legjobb válasz: Nekem is be van fordulva fejjel lefelé, megvan rövidülve a méhnyakam és lejjebb is van egy kicsit a kis drágám a kelleténél, de a doki azt mondta ez nem baj és nekem is hatalmasakat szokott rúgni olyat, néha még fáj is, de tényleg az a jó ha rúg jó sokat, addig minden rendben van, ne izgulj, Boldog babavárást, 29 hetes kismama:)

Nekem is be van fordulva fejjel lefelé, megvan rövidülve a méhnyakam és lejjebb is van egy kicsit a kis drágám a kelleténél, de a doki azt mondta ez nem baj és nekem is hatalmasakat szokott rúgni olyat, néha még fáj is, de tényleg az a jó ha rúg jó sokat, addig minden rendben van, ne izgulj, Boldog babavárást, 29 hetes kismama:)
36hetesen néha olyan a hasam mintha labdát pattogtatnál. A csemetém nagyon aktív tud lenni, és már elég rég óta be van fordulva, nagy Picur, de megoldja, hogy anyunak "jó" legyen:)

Nem nagyon mozog az egyébként mozgékony babám. Nálunk már hóviharok vannak. Lehet, hogy a hidegfronttól van? 35 hetes a pocilakóm

Legjobb válasz: Nálunk is az van, lehet szerintem mert az én kicsikém ma majdnem kinyúlt a hasamon keresztül olyan erõseket bokszolt vagy rúgott.Amúgy én is ma furcsán éreztem magam.18 és fél hetes kismama

Nálunk is az van, lehet szerintem mert az én kicsikém ma majdnem kinyúlt a hasamon keresztül olyan erõseket bokszolt vagy rúgott.Amúgy én is ma furcsán éreztem magam.18 és fél hetes kismama
A kérdező hozzászólása: És nagyon sajnálom a Kisbabádat. :(
Ja és elsõ vagyok megint nem lehet baj ha valamicskét mozog, akkor lenne szerintem ha egyáltalán nem mozogna.
Elsõ válszoló vagyok úgy értettem hogy nálunk is van hóvihar és nálam így változott mert nekem tegnap volt lusta ma meg túl mozgékony, szóval kinek így kinek úgy van hatással az idõjárás.
Na akko r nem vagyok egyedül, nekem is alig alig, söt talàn mindlssze 2-3 alkalommal, akkor is csak egész finomakat rugott... 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon érzékenyek a frontra. :)
Biztos van valami idõváltozás, reggel fejfájásra ébredtem és én is alig érzem a bébikét.Én is az idõre fogtam.Már feküdtem mindenhogy, simogattam, de nem akar olyan fürge lenni, mint szokott.22hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ komment az 1. Válaszolónak ment. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, mert nekem meg nem akar mozgolódni. :( Csak nagyon keveset nyomja magát és ez aggaszt.
Szia! Ha aggaszt inkább nézesd meg magadat, hogy megfelelõ-e a pici oxigénellátása. Inkább menj feleslegesen, mint késõn. További kiegyensúlyozott babavárást!
Szia! Én írtam, hogy inkább menj be, mert lehet, hogy valamiért nem kap elég oxigént. Ijesztgetni nem akarlak, de tavaly sajnos 36 hetesen történt a baj, mert a pici belekeveredett a köldökzsinórba. 1-2 órája nem éreztem a mozgását mikor bementünk, de segíteni már nem tudtak. Ezért inkább menj 10-szer feleslegesen. Nálad biztos minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tegnap még nagyon-nagyon élénk volt és kedden nézték, akkor még rendben volt minden. Elõfordulhat, hogy baj van? :(
Akkor biztos minden oké!!! Azért, ha elõfordul mégegyszer, hogy kevesebbet mozog beszélj a dokival, mivel lehet, hogy a köldökzsinór miatt nem mindig kap elegendõ oxigént. Köszönöm az együttérzést! Most újra babát várok a 32. héten járok. Úgyhogy értem az aggódást! Neked is sok boldogságot a picihez, s könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsodat és, ha ennél is kevesebbet mozog, akkor azonnal megyek az ügyeletre, egyébként pedig hétfõn mindenképp orvos. Sok boldogságot! :) És mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Nálunk is hóvihar van, és az én babám is alig - alig rúg egyet. Tegnap elõtt pedig egész nap viháncolt. Azért is ültem le a gép elé, mert kíváncsi voltam, hogy más is tapasztal -e ilyet. Ezek szerint igen :-) Mindjárt más a közérzetem. 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Bevallom, megijedtem és lefeküdtem az ágyra (jobb oldalamra, mert azt utálja :) ) és most 5 perc alatt rugott 9-et. Az jó, nem?
Teljesen normális :o) Boldog babavárást!!
Ne félj, nincs semmi baj.Ez normális.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, nektek is van ilyen?mintha behúzná a köldököm :)
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem volt ilyen, mind a két terhességemnél, de "erõsebben" a másodiknál. Ahogy nõtt a hasam, ez mindig változott, volt olyan idõszak, amikor tök normális volt több héten keresztül (kb 30-34 hetek között). Ugyanúgy kiállt kicsit, csak békénhagyta a baba :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!