Találatok a következő kifejezésre: Nagyon melegem allandoan. Mitol (2 db)

Állandóan nagyon melegem van, mitől lehet? 72 éves vagyok

Legjobb válasz: Azért mert valaki 72 éves, még NEM HÜLYE! Van annyi esze, hogy le vagy felvegye (szükség szerint) a ruháit. Több tiszteletet kérek az idõsödõ embereknek!

Azért mert valaki 72 éves, még NEM HÜLYE! Van annyi esze, hogy le vagy felvegye (szükség szerint) a ruháit. Több tiszteletet kérek az idõsödõ embereknek!
Lázad?
Vedd le a bundakabátodat, mindjárt jobb lesz a közérzeted... :-))
Lehet magas vérnyomás, pajzsmirigy probléma, cukorbetegség is, de hormonprobléma is. Háziorvos mit mond?

Nagyon melegem van allandoan. Mitol?

igaz Floridabn elek,de a legkondi megy a laksban,de allandoan ver a viz,a nyakam tiszta vizes,a vernyomasom jo,neha alacsony is..28hetes vagyok...pedig a parom szerint nics a lakban meleg..sajan megneheziti ez az alvasomat is erre ebredek mindig hogy kivagyok tikadva..

Legjobb válasz: Én New York-ban. Az elmúlt 2 hónapban nem ment 30 alá a hõmérséklet, ami ugye itt mindig 5 fokkal melegebbnek érzõdik - gondolom ott ez még cifrább. Légkondi mellett alszom, vizes párnával ébreked éjszakánként. Hát ez ilyen, hamarosan elmúlik a meleg. Én is jobban izzadok mint eddig - gondolom ez ezzel jár.

Én New York-ban. Az elmúlt 2 hónapban nem ment 30 alá a hõmérséklet, ami ugye itt mindig 5 fokkal melegebbnek érzõdik - gondolom ott ez még cifrább. Légkondi mellett alszom, vizes párnával ébreked éjszakánként. Hát ez ilyen, hamarosan elmúlik a meleg. Én is jobban izzadok mint eddig - gondolom ez ezzel jár.
Terhesen a vérnyomásunk szinte folyamatosan ingadzik, ez is ki tudja váltani. Meg amúgy is másképp reagálunk a melegre. Én legalábbis régebben nagyon jól bírtam, akár a kánikulát is, de ma már a 28 fokban is majd meghalok, pedig még csak a 14. héten tartunk. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!