Találatok a következő kifejezésre: Nagyon meleg itt (13 db)

Panelben lakunk és nagyon meleg van itt a 4. -en, 29 fok! Az 1 hónapos babámnak is melege van. Mit lehet ilyenkor tenni?

Csak 1 body van rajta és így is le van f?ve. mit tegyek? sajnálom szegénykémet. segítsetek. köszi.

Legjobb válasz: Ha ennyire meleg van és nem éri huzat, akkor szerintem lehet egy pelusban is. (Én így csináltam.) Idõnként megtörölheted egy nedves (langyos) törülközõvel a kis testét, az valamennyire felfrissíti. Esetleg elindíthatsz úgy egy ventillátort, hogy kb. 1 méterre a fal felé fordítod, és csak a visszavert levegõ éri a kicsit. De leginkább azt tedd, ami neked is jól esne, csak arra kell odafigyelni, hogy a babák egy picivel (nem sokkal) jobban szeretik a meleget, mint mi, felnõttek.

Ha ennyire meleg van és nem éri huzat, akkor szerintem lehet egy pelusban is. (Én így csináltam.) Idõnként megtörölheted egy nedves (langyos) törülközõvel a kis testét, az valamennyire felfrissíti. Esetleg elindíthatsz úgy egy ventillátort, hogy kb. 1 méterre a fal felé fordítod, és csak a visszavert levegõ éri a kicsit. De leginkább azt tedd, ami neked is jól esne, csak arra kell odafigyelni, hogy a babák egy picivel (nem sokkal) jobban szeretik a meleget, mint mi, felnõttek.
NEm akarlak nyugtatgatni de mi a 10diken lakunk nyugati oldalon -gondolhatod egész délután ide süt a nap és ráadásul a tetõ is fût.A leghidegebb a konyha tegnap késõ éjjel 32fok volt-a szobát már meg sem mértem -az a nyaugati.És kb 3hét mulva szülök, Nem tudjuk még mi lesz, próbálkoztunk már az orionnak egy léghûtõjével, de az nagyon rossz, fleslegwes pénz kidobás a ventillátor jobban megkevri a levegõt, de sztem én is azt fogom csinálni, hogy ventillátor és nem rá iányitva kevertetem a levegõt, plusz be van sötétítve egész nap, majd szellõztetünk este meg reggel, a nagyszobát meg kinyitjuk napközben is.37hetes kismama
Bemasolom ide is amit ma egyszer mar irtam, hatha segit vmit! Klima! Ne a gyerekszobaba, hanem melle, ajtonyitassal athuteni. Egyszer kell beruhazni, es minden nyar kellemes lesz. DE! Tudom, h draga. Ezert nem mindenki teheti meg, de van olcsobb megoldas: Ugyanet mobil valtozatban, feleannyiba kerul, es cipelheted a lakasban. Meg olcsobb valtozat, Orionnak van ilyen, jeget teszel bele es azt fujja, keringteti, vmennyit az is er. De most olvastam pont itt, h sajnos ne msokat :( Majd ventillator, de amennyire olcso, annyira nem er semmit, emrt a gyerekre nem fujhatod ra, es az csak ugy hut, h az izzadsag elparolog az emberrol, es ezert erzi hutesnek, de ez babara tilos. Nekem ezeket az alternativakat vazolta fe la doki, mert 35 fok volt abban a helyisegben, ahol a baba lesz (!!) Galeria... Amiota megvan a klima (50e volt) olyan eletminosegbeli valotzast tapasztalunk a ferjemmel, h hihetetlen. Mindig kellemes ido van, 25 fok, ejje lalszunk, mint a bunda, es a baba sem fog megfoni (nem az o birodalmaba tettuk persze) Minden jot!
Én nem gondolom, hogy a víz árthat a babának! Én az enyémet baraktam pancsizni és felfrissítette. Nagyon élvezte. Persze nem hideg vízbe! Patikában vettem hidratáló krémet a kis testére és utánna azzal vékonyan bekentem. Nekem ezt tanácsolták és maximálisan bevált.
2 hónaposak vagyunk és 28, 5 fokban. Hát most megszerette a babám a fürdést, már 2szer pancsolt idebent a kiskádjában. És bealszik utána, szépen elnyomja a füri.
Sokat nem tudsz tenni, csak tényleg annyit, hogy nem adsz rá ruhát, ilyenkor nem lesz baja. Egy pelusra fektesd le csak pelusban, szegényeknek is nehéz, de nem tudunk mit tenni ellene, elvégre magadat sem tudod hûteni. A mosdatást, fürdetést, törölgetést én abból a szempontból egyeztetném védõnõvel, dokival, hogy a kis bõrének jót tesz-e, ha naponta többször éri "víz" még ha nedves törölközõ gyanánt is. Nehogy nagyon kiszáradjon a bõre. De ezt el kell viselni sajna. Én szerencsés vagyok, a lákásban csak 25 fok van, bár a védõnõ szerint itt is melege van a kicsinek..
A kérdező hozzászólása: köszi

Nagyon örülök, hogy végre itt a szünet, de unatkozom. Mit csináljak napközben, ebben a nagy melegben? Ti mit csináltok? Milyen tábor (ok) ba mentek? 14/L

Legjobb válasz: Én is örülök a szünetnek,és tényleg rettenet meleg van.. Télen mennyire vártuk,most meg alig lehet kimenni:)) Táborba ugyan nemmegyek,de majd Balatonra nyaralni igen.. Azon kívül kaptunk rengeteg kötelezõk,és azokat kéne olvasni. Bevallom elkezdtem, mégis ,hogy legyen egy kis idõtöltés,de elég furcsa nyelvezettel rendelkezõ könyveimet arrébbtettem.. Inkább a barátnõimmel sétálgatuk egész nap,majd strand is párszor:) Szóval az idei nyaram inkább barátnõs lesz,de én nem bánom;)

Én is örülök a szünetnek, és tényleg rettenet meleg van.. Télen mennyire vártuk, most meg alig lehet kimenni:) ) Táborba ugyan nemmegyek, de majd Balatonra nyaralni igen.. Azon kívül kaptunk rengeteg kötelezõk, és azokat kéne olvasni. Bevallom elkezdtem, mégis , hogy legyen egy kis idõtöltés, de elég furcsa nyelvezettel rendelkezõ könyveimet arrébbtettem.. Inkább a barátnõimmel sétálgatuk egész nap, majd strand is párszor:) Szóval az idei nyaram inkább barátnõs lesz, de én nem bánom;)
Nekem kell ithhon fõzni mert a szüleim dolgoznak. Délután unatkozok, olvasok, este vagy elmegyünk barátnõkkel sétálni, fagyizni vagy nézem a tv-t. Nagyon mást nem csinálok(még) minden nyaram unalmasnak indult de a végén nagyon bulis lett. 15/L
Hát nekem ma évzáró volt, 8-ra kellett beérni.Be is értem, megvolt, 10-re hazaértem.Átmentem mamához, aztán hazajöttem és takarítottam.Most meg rossz idõ van, kedvem sincs kimenni, de enni kéne, úgyhogy vmi szendvicset kéne csinálnixD delustavagyoook!!XD Aztán nem tudom.. megyek Kapuvárra majd fürödni, Dunaszegre, ha minden igaz COD-ra:DD meg Barbacsra is akartam Wolf Katira:) :P de a hülye autó szerelõnél van.. aztán nem tudok hazajönni másképp késõ este.
Írj egy regényt!
Én is unatkozom, illetve jó nyarat szeretnék.Merrefelé laksz?Ha van kedved nyugodtan írj privit, benne az msn címeddel.(: 15/L
Én egész délelõtt itthon tespedek, majd délután kinvagyok sportcsarnokon barátnõkkel. :D Meglestük a nekünk tetszõ fiúk edzéstervét és ahhoz igazítjuk a kimenetelt :D Táborba nem megyek, csak majd nyaralni, és akkor majd vééégre találkozok az egyik legjobb barátnõmmel, aki ott lakik, ahova megyünk :D
Hívj meg néhány barátodat (3-4) És csináljatok vizi partit! Igyatok limonádét slagozzatok, locsoljátok le egymást, vizibummozzatok! :D Vagy egy nagy fejete nejlon vagy mit terítsetk szét a füvön slagozzátok le és csusszatok végig rajta hason.
20-ától intenzív középfokú német nyelvtanfolyam.. augusztusban nyelvvizsga :) 1 hét edzõtábor 1 hét rokonoknál Sok-sok strand Sok-sok haverozás 15f
FESZTIVÁÁÁÁL SZEZON! :D
MENJÉL ZÖLDPARDONBA!!!
Ötletelek: olvasás, nyelvtanulás. Építs modellt vagy tanulj meg kötni, varrni (pl. ha van kisebb tesód/unokatesód, akkor akár már most elkészíthetsz neki karácsonyra valami rongyfigurát). Varrhatsz párnahuzatot, hímezheted is - kicsit anyagigényes, de anyukádnak biztos van erre alkalmas anyaga. A neten meg találsz leírásokat, videókat, szabásmintákat. Gyöngyöt is fûzhetsz. (szintén akár karácsonyra is, anyukádnak valami szép nyaklánc-fülbevaló szettet pl.). Minden héten tanulj meg egy új receptet és lepd meg vele a családod. Járj el úszni. Ha jól beosztod az idõdet és aktívan töltöd el, akkor szeptemberben nem fogod úgy érezni, hogy elröppent a nyár és semmit sem csináltál.
Gyûlölöm a táborokat...itthon vagyok tanfolyamokra járok megpróbálom letenni a jogsit (motorra már te is leteheted) honlapot szerkesztek írogatok összejárok barátaimmal és nem tudom honnan van ennyi ember aki képes azon panaszkodni hogy unatkozik...örülök ha van 20 perc idõm amikor nem kell semmit csinálnom.

Minden nem válasza érdekel. Szerintetek első randira mi az ideális? Mivel a lány messze lakik úgy döntött hogy ő jön ide, de itt semmit sem lehet csinálni és nagyon meleg van úgy gondoltam fagyi+strand szerintetek megfelelhet?

Legjobb válasz: Szerintem nem rossz ötlet, de kérdezz rá elõtte a lánynál is. Egybõl fürdõruhában mutatkozni, van akinek ez nem olyan könnyed dolog:) De a melegre való tekintettel jó ötlet.

Szerintem nem rossz ötlet, de kérdezz rá elõtte a lánynál is. Egybõl fürdõruhában mutatkozni, van akinek ez nem olyan könnyed dolog:) De a melegre való tekintettel jó ötlet.
Ja ötlet de szólj neki elõre.
én a mostani párommal a második randin strandra mentünk, jó ötlet de beszéljétek meg :)
A kérdező hozzászólása: Már meglett beszélve és szerintem õ is jó ötletnek tartotta :)

Melegfront, fejfájás. Ki szenved még ettől mióta itt a nagy meleg?

Ti hogy enyhítitek a fájdalmat?

Legjobb válasz: Úgy kell enyhíteni hogy maszírozni kell a halántékot és közbe nyelni pár korty levegõt. Ezt a hegyekbe menet szokták alkalmazni mikor bedugul az ember füle a légnyomás kölönbözettõl. De frontnál is megteszi. A másik meg amivel lehet enyhíteni a fejfájást az a kávé. Én nem szeretem a kávét túlzottan dea kényszer nagyúr. jól felöntöm tejjel cukorral. Mindegy csak hasson. Nekem is nehéz így hirtelen viselni a 30 fokot átmenet nélkül.

Úgy kell enyhíteni hogy maszírozni kell a halántékot és közbe nyelni pár korty levegõt. Ezt a hegyekbe menet szokták alkalmazni mikor bedugul az ember füle a légnyomás kölönbözettõl. De frontnál is megteszi. A másik meg amivel lehet enyhíteni a fejfájást az a kávé. Én nem szeretem a kávét túlzottan dea kényszer nagyúr. jól felöntöm tejjel cukorral. Mindegy csak hasson. Nekem is nehéz így hirtelen viselni a 30 fokot átmenet nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Ezt a módszert kipróbálom. Már vettem be fájdalomcsillapítót mert nagyon fájt már a fejem.Ez van 4.napja. Ittam rá pepsit mert utálom a kávét és most jobb. De lehet legközelebb 3:1ben -t is kipróbálom, mert nem akarok rászokni a koffeinre, de a gyógyszerre sem . A frontérzékenységet amúgy ki lehet "nõni?"
Én még "csak" 3 napnál tartok. Az Advil nagyjából leviszi, de nem az igazi :(
A kérdező hozzászólása: Advilt én is szedtem , nekem már véres volt a székletem tõle olyan sokat vettem be belõle. Most Voltaren Dolo (ez se valami jó)mert nem voltam a dokinál aki Cataflamot ír fel. De nem tudom hogy ez a meleg miatt lehet e hogy a tarkómnál nyomást érzek. De ez nem fájdalom hanem mintha az izmok meglennének feszülve és nem bírom tartani a fejem.
nekem porchiányos a térdem, ezért frontok elõtt mindig felgyûlik vízzel, és rettenesen fáj...
A kérdező hozzászólása: Auh, az se lehet kellemes :(
Tavaly nyáron heteken keresztül fájt a fejem a melegtõl, most is iszonyatosan rossz. Ha már nagyon erõs, Advilt veszek be rá, ideig óráig jó de aztán visszajön. Viszont azt vettem észre, ha sétálok, szabad levegõn vagyok, az sokat segít.
Aki frontérzékeny, az nem növi ki, egész életén át elkíséri. Szokj hozzá. Nekem 17 éves korom óta migrénem van, mellette az alacsony vérnyomással. Napi egy két pohár kávé, meg két-három liter víz az ami enyhíti. Kinek mi. De a mély levegõvételek is besegítenek.
Erre én is kiváncsi lennék, de lány változatban :D
Vichy homme 72 órás izzadásgátló, golyós. Nekem bevált. Bár még nem mertem kirpóbálni hogy valóban hat-e 72 órán át..:D minden nap használom. Nekem bevált. én gyógyszertárban veszem, nemtom hogy lehet e máshol is kapni. Amúgy [email protected]ága:D de ez használ..:D
Én Solutio Antisudorica-t (Naturland) használok, gyógyszertári cucc, 300-400 között van az ára, és nagyon hatásos. Emellett használhattok spray-t is, mert szagtalan.
Old Spice Whitewater GEL ettõl jobb nem kell, hatásos és nem is drága
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a tippeket!

Nagyon meleg van itt mostanában és a gép is melegszik. Mi az optimális üzemi hömérséklete és hol lehet ezt megnézni?

Legjobb válasz: Háát, ez sok mindentõl függ. Igazán írhatnál paramétereket. Általánosságban 70 fok fölött már nem az igazi, 80-90 már-már egészségtelen. (De ha régi AMD-d van, akkor a 90 simán belefér...) Szóval parákat!

Háát, ez sok mindentõl függ. Igazán írhatnál paramétereket. Általánosságban 70 fok fölött már nem az igazi, 80-90 már-már egészségtelen. (De ha régi AMD-d van, akkor a 90 simán belefér...) Szóval parákat!
töltsd le a HWMonitor nevû programot, azon meg tudod nézni a VGA, CPU, MB és az NB hõmérsékletét

Kismamák! Birjátok ezt a forróságot? Én már annyira nem birom, nagyon várom a hűvös időt.33 hetes vagyok, egyre nehezebb. benn vagyok a lakásba, de itt is már melegem van. Mit főztök esztek ilyenkor?

Legjobb válasz: vannak napok, amikor meglepõen jól bírom, de most 2-3 napja már nagyon (m)elegem van :( alig van étvágyam, csak laza kajákat ennék, sali, gyümölcs, ennyi szerintem sokat iszom egy nap, ami jó, de ma elkezdtem figyelni is, biztosan meglegyen a 3 liter legalább fõzni nem fõzök :D

vannak napok, amikor meglepõen jól bírom, de most 2-3 napja már nagyon (m)elegem van :( alig van étvágyam, csak laza kajákat ennék, sali, gyümölcs, ennyi szerintem sokat iszom egy nap, ami jó, de ma elkezdtem figyelni is, biztosan meglegyen a 3 liter legalább fõzni nem fõzök :D
Szió!! Nagyon nehezen viselem én is ezt a meleget ha tehetem a lakásban töltöm az egész napot. Sok folyadékot iszom. Dinnyét is sokat eszem nagyon kívánom a napokban. Hideg kaját és salit eszek meleg kaja nem nagyon megy csak nagyon ritkán :) . 36+2 hkm
Eszemben sincs sütni-fõzni, megrendelem az ebédet, vagy kiveszek valamit a fagyasztóból. Igyekszem gyakran zuhanyozni, sok vizet inni. Két kicsimmel itthon vagyok, a földszinten játszunk, amíg bírják, mert itt hûvösebb van. Klímát csak a hálószobánkban használunk, de mivel sem a férjem, sem a gyerekek nem bírják, csak arra a kicsi idõre tudom bekapcsolni, míg egyedül vagyok odabent. A gyerekeket kora reggel viszem le az udvarra, vagy este 7 után, de még akkor is nagy a forróság persze. Lehetõleg nem járok sehová, max. kisboltba hajnalban a kicsikkel, meg orvoshoz kocsival. Kitartást mindenkinek! 36 hkm
Elég nehezen. Ráadásul terhességi diabéteszem van, így be kéne tartanom az evést, de nem megy. Egyszerûen nem tudok enni. Ha magamba erõltetem, akkor azzal a lendülettel ki is jön :( Fõznöm muszáj, de ezt általában este 10 körül intézem. Tegnap pont lecsót fõztem. A lakásban is 30 fok van. Már nagyon várom a lehûlést. 35 hkm
Rettentõ nehezen, folyik rólam a víz!A pocakom óriási, vizet iszok rendületlenül, pedig néha már azt se kívánom de muszáj sokat inni. Egésznap a lakásban vagyok, de itt is délutánra 30 fok van, szenvedek rendesen. Fõzni nem fõzök semmit, anyum küld kaját, ha úgy van, vagy pedig rendelünk. Ha még ebbe a 30fokos lakásba elkezdenék fõzni szerintem 35fok is lenne :D 35hkm
A kérdező hozzászólása: hát igen... rettentõ.hõség....szombatra mond csak lehûlést. a baba is rengeteget rúg a pocimba, azért sem alszom, meg éjjel arra ébredtem csorgott rólam a viz, meg ugye többször kijárok éjjel mosdóra. én se fõzök nappal, lehet késõ este fogok, vagy korán reggelente. tegnap kora du. meg kivántam a sült csirkét, igy a férjem segitett és megcsináltuk, nagyon finom lett, de vagy 35 fok utána... soha többet sütni ilyen melegbe.izzadtunk a konyhába mint a ló, folyamatosan iszom én is , dinnye ezerrel, és fagyi, meg valami könnyû kis recepteket keresek majd... mi szept. 22.re vagyunk ki irva remélem nem lesz már akkor kánikula.
Én majdnem 30 hetes vagyok..Nagyon nem bírom, kb már 20. héttõl vizesedek, a meleg még rátesz.Állandóan a kezemben van egy fél literes hideg víz, tegnap elfogyott 4 liter..Majdnem hideg zuhany naponta többször...Ma grillcsirkét ettünk paradicsommal, zsemlével, leves helyett hideg joghurtitalt.Fõtt ételt nem kívánom annyira.Mi 7.-en lakunk redõny nélkül, gondolhatod hogy sötétítõvel mit tudok varázsolni ide délutánra.Délelõtt játszótéren voltunk a nagyommal, de ott nekem az a bajom h nem lehet félig fekvõ helyzetbe felpócolt lábbal lenni, szóval minden bajom van, ingerültebb is vagyok...
Sziasztok! 33 hetes vagyok, én meglepõen jól bírom. Sokkal jobban, mint eddig. Pedig 3 terhességen már túl vagyok, azok sokkal nehezebbek voltak. Én ugyanúgy fõzök, mint eddig, de dinnye mindig van itthon, néha csak az esik jól.
"Karcsika a baszos nevû felhasználó kérdése:" Értem én a célzást!
Hmm legjobb tudomásom szerint is a komoly kapcsolatot nem így keresi az ember, hogy elõtérbe helyezi a férfiassága szerinte megfelelõ méretét. ez olyan, mint egy discoban odamenni valakihez, hogy szia nagy a férfiasságom akarsz kapcsolatot?.... Hmm, de igen bizonyosan vicces vagy... 18/L
Szeretem a vicces fiúkat, drágám ;) 78N
Ez valami verseny hogy ki cuppan rá a minden bizonnyal pici pö csödre?
Helyes lehetsz! <3 21/L
Ezen jót röhögtem: "Karcsika a baszos nevû felhasználó kérdése:" majd "Komoly kapcsolatot keresek." És folytatva "nagy farkú" De igaz, írtad, hogy vicces vagy :D
A kérdező hozzászólása: Az bizony :)
Látom kulturált is vagy...
A kérdező hozzászólása: He he he :D Baszóóódj meg ;)
Álmodozz tovább.
A kérdező hozzászólása: Szõkés barna :)
Milyen szinû a hajad ..azt kifelejtetted :-)
jó tündér merre vagy??
Én szívesen megismerkednék veled! Bevállalós, igényes, normális lány vagyok, kék szem, szõke haj. Szerintem jól illenénk egymáshoz, mert sok mindenben hasonlítunk: én is vicces vagyok, sportos, magas, és szintén hatalmas farkam van. Ha gondolod, írj!
azok ilyenkor már alszanak
vannak
Pontosan, én hamar szoktam lefeküdni aludni :D 20F vagyok, meleg, és tényelg a kedvenc idõtöltésem a pornónézés :D de a kérdésbõl nem tudom mit akarsz megtudni..
Igen vannak:D
recskázni ÉS MÉG pornót is nézni? Azért ilyen nagy elvárások... Amúgy napi 100 meleg kérdés van, szerinted nincsenek?
Nincs
inkább vannak olyanok, akik nem szeretnek ilyet csinálni? :D
én bi vo de szeretem csinálni

Van itt olyan meleg pár akik nagyon messze laknak egymástól?

Ha igen milyen messze? Milyen időközönként találkoztok?

Legjobb válasz: Heteroszexuálisoknál sincs úgy távkapcsolat. A Türelem rózsát terem, az idõ mindent megold. Ha szeretitek egymást, akkor nem lehet akadály a távolság.

Heteroszexuálisoknál sincs úgy távkapcsolat. A Türelem rózsát terem, az idõ mindent megold. Ha szeretitek egymást, akkor nem lehet akadály a távolság.
Átmenetileg messze lakom, mivel hazaköltöztem egy kis idõre, családi és egyéb okok miatt. 300 km, hetente 2 alkalommal találkozunk. Nehezen bírom. Õ is nehezen bírja :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!