Találatok a következő kifejezésre: Nagyon megfáztam, is (13 db)

17 hetes kislánynak az anyukája vagyok, nagyon megfáztam és a baba is elkapta, már jobban vagyunk. Lehet hogy a tejem ezért napról-napra kevesebb?

Nagyon szenvedek e-miatt, viszont minden megteszek hogy legyen újra tejem, nem adom fel! A teáktól ég a gyomrom a bogyóktól tiszta allergiás lettem, kiütések - viszketek, (tejcukor érzékeny vagyok) de nem érdekelt ez sem, szedtem csak legyen több, de nem lett! Támadnak hogy rosszul csinálok vmit, nem pihenek, eszem, iszom eleget, pedig nem igaz. (a véd?n? is ezzel stresszel folyton) igaz hogy a tápszeres babák betegesebbek és majd a kés?bbiekben ez hátrányt jelent a tanulásukban? 1000x megkérdeztem mit adhatok neki, hozzátáplálás, tápszer, mikortól, stb, válasz: próbálkozz meg, semmi alternatívát nem javasolt. Mit tegyek hogy a baba ne sírjon ha éhes és nem elég a tejci, vagy lehet en vagyok a hibás?

Legjobb válasz: Lehet,hogy ezért most sokan le fognak pontozni, de szerintem irass fel neki tápszert és ha nagyon nincs tejed adjál neki.Én SAJNOS nem tudtam szoptatni a gyermekemet, és tápszeren nõtt fel.Most 18 hós, de egy enyhe megfázáson kívül még nem volt semmi baja.A szomszéd baba anyatejes és már eddig sokkal többször volt beteg.Ugyhogy én ebben nem hiszek.Azon is múlik, hogy alakul a babád immunrendszere, és ezek a tápszerek már nagyon jók.(De ez csak a saját véleményem)

Lehet, hogy ezért most sokan le fognak pontozni, de szerintem irass fel neki tápszert és ha nagyon nincs tejed adjál neki.Én SAJNOS nem tudtam szoptatni a gyermekemet, és tápszeren nõtt fel.Most 18 hós, de egy enyhe megfázáson kívül még nem volt semmi baja.A szomszéd baba anyatejes és már eddig sokkal többször volt beteg.Ugyhogy én ebben nem hiszek.Azon is múlik, hogy alakul a babád immunrendszere, és ezek a tápszerek már nagyon jók.(De ez csak a saját véleményem)
szia én nemtudom mi ez a nagy tápszer ellenes mizéria.senki se jó kedvébõl adja a gyerekének. érvek-ellen érvek minden mellett és ellen van. jó és rosz példák is szintén. inkább tápszer, minthogy ( ha nincs elég tej, vagy nem elég tápláló ) éhezzen az a gyerek!!! és senkinek sem kellenne hogy szégyenérzete legyen amiatt, hogy tápszert ad a gyerekének. sok boldogságot 8hetes tápszeres kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:-)
gyógytea nincs esetleg? a kakukkfû nagyon jó, de a kamilla is megteszi + méz

Nagyon megfáztam. Fáj a vesém, és nagyon csíp ha pisilek. és utána fáj is. Melegítőpárnán szoktam feküdni, és ülni. Ezen kívül mit tehetnék még?

Legjobb válasz: Orvos minél elõbb, aki ír fel antibiotikumot! E mellett cickafarkfürdõs-kamillás forró ülõfürdõt vehetsz, illetve fontos, hogy napi min. 3 liter folyadékot (pl. cickafarkfû tea, csipkebogyó tea) igyál.

Orvos minél elõbb, aki ír fel antibiotikumot! E mellett cickafarkfürdõs-kamillás forró ülõfürdõt vehetsz, illetve fontos, hogy napi min. 3 liter folyadékot (pl. cickafarkfû tea, csipkebogyó tea) igyál.
A kérdező hozzászólása: de tényleg fáj ha pisilok :( már szinte nem is merek inni


7 hetes várandós vagyok és nagyon megfáztam: hörghurutom van. A Stodal szirup már nem segít. Milyen köptető van amit kismamák is szedhetnek?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy Panadolt, Stodalt, Oscillococcinum-ot, Coryzalia, Homogene, Rennee, méz, citrom, tea. Szóval ezeket begyûjtöttem és mindig kéznél voltak ha szükséges volt! Azért a Panadollal csak csínján!Én ha már nem bírtam a beteg napokat bevettem lefekvéskor ittam egy nagy bögre jó forró mézes citromos teát és reggelre már sokkal jobb volt! Remélem hamar meggyógyulsz! Gratulálok a babához! Elsõ?

Nekem azt mondták, hogy Panadolt, Stodalt, Oscillococcinum-ot, Coryzalia, Homogene, Rennee, méz, citrom, tea. Szóval ezeket begyûjtöttem és mindig kéznél voltak ha szükséges volt! Azért a Panadollal csak csínján!Én ha már nem bírtam a beteg napokat bevettem lefekvéskor ittam egy nagy bögre jó forró mézes citromos teát és reggelre már sokkal jobb volt! Remélem hamar meggyógyulsz! Gratulálok a babához! Elsõ?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem az elsõ, már a harmadik, de idáig megúsztam betegség nélkül.. most a többiek hazahozzák az oviból és nem úsztam meg. :((( Nyomatom a teát! MInden jót Neked!
Az ipekakuánás köptetõ esetleg? Kérdezz rá, hátha!
Nekem mandula gyulladásra és hörgõhurutra a Homeogene 9 homeopátiás szer szokott segíteni, pedig visszatérõ betegség nálam.
Lándzsás utifû szirup van még. Nekem ugyanez a bajom. :( Már kivagyok mert lassan 2 hete köhögök de csak ma kezdtem az Odscillococcinumot meg a Stodalt. Reméltem, hogy elmúlik de csak egyre rosszabbul vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: 11:24 jobbulást és kitartás! a többieknek köszia választ!

Nagyon megfáztam, allergiás is vagyok és van egy kis barna folyásom is. Mire vigyázzak?

7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: ha lázas is vagy menj orvoshoz, mert azt mindeképp csillapítani kell. Amúgy: c-vitamin, sok tea és víz, és maradj otthon, bújj be az ágyba!

ha lázas is vagy menj orvoshoz, mert azt mindeképp csillapítani kell. Amúgy: c-vitamin, sok tea és víz, és maradj otthon, bújj be az ágyba!
a barna folyást te nemtudod meggyogyitani!!! Menj el orvoshoz ha nincs is baj jobb a prevencio, sot a barna folyásra tud adni kupokat is!

Nagyon megfáztam, fáj a torkom, biztosan elkapja a babám is?

Most 8 hónapos,még szopik,de alig van tejem.

Legjobb válasz: Nem,egyáltalán nem biztos! Én 2x voltam beteg,mig kicsi volt,igaz akkor még sokat szopott,de nem kapta el. Most lett beteg elõször,15 hónaposan,de apától kapta el. Én is elkaptam,de 2-3 nap múlva. Add neki a Cebiont,akár napi 10 cseppet.

Nem, egyáltalán nem biztos! Én 2x voltam beteg, mig kicsi volt, igaz akkor még sokat szopott, de nem kapta el. Most lett beteg elõször, 15 hónaposan, de apától kapta el. Én is elkaptam, de 2-3 nap múlva. Add neki a Cebiont, akár napi 10 cseppet.
nekem azt ajánlották használjak szájmaszkot hogy ne kapja el a baba ha megfázok.
Nálunk meg pont úgy volt (szerencsére kb 3szor 2év alatt) hogy amikor valamelyikünk beteg volt, azt tuti átadta a másiknak:( (hiába a vitamin..)
nekem 9 hetes a babám, fájt a torkom és neki azota truttyog az orra, már 5 napja nem használ semmi, szoptatok és mégis elkapta pedig nem nagyon puszilgattam.
Nálunk a párom ragasztotta rá 7, 5 hós babánkra, én nem estem bele. Már rég nem szopizik a babánk.

Vigyem orvoshoz? Nagyon megfáztam 2 napja és úgy néz ki az egy éves babám is elkapta.

egyre többet köhög.rossz a hangulata.egész nap sírdogál.csak feküdni akar.de aludni nem alszik többet mint szokott. láza még nincs.mit adjak neki? antibiotikummal nem tömném ha nem muszály

Legjobb válasz: Vidd orvoshoz, te otthon ne adj neki semmit, mert ha esetleg vírus okozza nála a tüneteket, akkor még ronthatsz is a helyzeten. Antibiotikumot meg csak orvos írhat ki neki. Esetleg megpróbálhatod az Oscillococcinumot, azt lehet adni bármilyen gyógyszer mellett. Jobbulást nektek!

Vidd orvoshoz, te otthon ne adj neki semmit, mert ha esetleg vírus okozza nála a tüneteket, akkor még ronthatsz is a helyzeten. Antibiotikumot meg csak orvos írhat ki neki. Esetleg megpróbálhatod az Oscillococcinumot, azt lehet adni bármilyen gyógyszer mellett. Jobbulást nektek!

Nagyon megfáztam. Tiszta takony vagyok, meg köhögök is. Lázam szerencsére nincs. Kedden be kell feküdnöm 35 hetesen a kórházba (Debreceni Klinika). Nem fognak hazaküldeni, hogy ne fertőzzem a többi kismamát?

Legjobb válasz: Gyorsan szaladj el a gyógyszertárba és vegyél Oscillococcinumot ( 2x1 fiola, 1 dobozban 6 fiola van ), és Stodal szirupot ( 3x1 evõkanál ). Ezek homeopátiás készítmények egy-két nap alatt rendbehozzák a takonykórt és a köhögést, és nyugodtan szedheted én is szedtem terhesen mikor elkapott az influenza. Most hogy készül kitörni az országban a járvány elõszõr mindig a szülészeteket és a gyermekosztályokat zárják le, és meglehet hogy nem fektetnek be majd csak akkor ha meggyógyulsz. Gyógyulj meg és szép szülést kívánok!

Gyorsan szaladj el a gyógyszertárba és vegyél Oscillococcinumot ( 2x1 fiola, 1 dobozban 6 fiola van ), és Stodal szirupot ( 3x1 evõkanál ). Ezek homeopátiás készítmények egy-két nap alatt rendbehozzák a takonykórt és a köhögést, és nyugodtan szedheted én is szedtem terhesen mikor elkapott az influenza. Most hogy készül kitörni az országban a járvány elõszõr mindig a szülészeteket és a gyermekosztályokat zárják le, és meglehet hogy nem fektetnek be majd csak akkor ha meggyógyulsz. Gyógyulj meg és szép szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom a tanácsod! Minden jót kívánok!

38 hetes vagyok és nagyon megfáztam 2 napja. Nyomom a homeopátiás bogyókat és használ is. Már nem fáj a torkom, csak náthás vagyok. Ha mostanában jönne a babuci, milyen óvintézkedések kellenek, hogy ne legyen beteg?

Legjobb válasz: Szia! Amikor én szültem, volt egy náthás kismama, és kapott maszkot, abban kellett szoptatnia, meg ha felvette a kicsit, akkor is rajta volt. (tudod az az orvosi eldobhatós papírmaszk) Jobbulást! :o)

Szia! Amikor én szültem, volt egy náthás kismama, és kapott maszkot, abban kellett szoptatnia, meg ha felvette a kicsit, akkor is rajta volt. (tudod az az orvosi eldobhatós papírmaszk) Jobbulást! :o)
ha láztalan vagy, az pedig a betegségtõl függ, elõre senki nem tudja megmondani, de általában 2-3 nap, ha nem egy komolyabb fertõzés.
A kérdező hozzászólása: Hát ez csak torokgyulladás, de már nagyon hiányzik a napi rutin... és a csoptársak, szeretek itthon lenni, de nem egyedül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!