Találatok a következő kifejezésre: Nagyon megbántottam barátomat, mit (5 db)

Nagyon megbántottam a barátomat, mivel engesztelhetném ki?

Tegnap elmondtam neki h még nem volt hüvelyi orgazmusom szext?l és ezzel nagyon megbántottam, mert mindig azt hazudtam neki h elmentem szex közben. Mivel engesztelhetném ki és felejtethetném el vele a dolgot??

Legjobb válasz: Hát talán mondd neki hogy nem akartad megbántani és hogy nagyon jó vele de meg ki kell tapasztald h neked hogy jó vagy nem is tudom. De erõsitsd meg hogy neked is jó vele

Hát talán mondd neki hogy nem akartad megbántani és hogy nagyon jó vele de meg ki kell tapasztald h neked hogy jó vagy nem is tudom. De erõsitsd meg hogy neked is jó vele
Elfelejteni nem fogja és szarul fog esni neki mindig ha eszébe jut. De ha megérteted vele hogy szereted, és õ kell neked senki más nem lesz gond
de csiklós volt nem?
Idõvel. Nincs semmi amivel ez menthetõ lenne (nekem egy sem jut eszembe) de sokáig nem fogja bírni, mert a teljesítménykényszer piszkálja majd a csõrét. Természetesen kérj bocsánatot amiért hazudtál, valami bullshittel hogy csak nem akartad hogy rosszul essen neki, és legyél nyitott a további próbálkozásokra. Sok sikert! 28/F ui: Legyél kommunikatív. Ha jól csinálja azt jelezd neki. Ha rosszul, akkor ne azt hangsúlyozd, azt mondd inkább hogy min és hogyan változtasson. DE SEMMIKÉPP NE HAZUDJ! Úgy csak a rosszat tanulja majd meg.
A kérdező hozzászólása: Többször mondom neki h szeretem, és õ is nagyon szeret engem csak most ez nagyon rosszul esett neki. Beszéltünk már errõl, és azt mondta soha többet nem akar róla beszélni, elakarja felejteni, és én be akarom bizonyítani neki h bízhat bennem, soha többet nem fogok hazudni.. erre a válasz "remélem" Igen, csiklói volt már. És a szex is oltári... nagyon élvezem csak egyszerûen nem jutok el arra a pontra, és inkább színlelem mert ha túl sokáig csináljuk akkor már egy kicsit fáj... meg el is fáradunk.... köszi a válaszokat
akkor mond meg neki h csiklós volt. Én is így vagyok.. a barátommal annyira jó a sex le se feküdnék mással, de nekem is egyszer volt eddig hüvelyi már pedig már 10 hónapja együtt vagyunk. Ahhoz hogy el tudj menni nyugi kell, és az h kettesbe legyetek
szüleim ezért váltak el x'D anyám 9 évig hazudott faternak aztán 1 veszekedés közbe bumm:D ne hazudj mert ha színlelsz nagykopp lesz
Nem csodálom , h megbántottad. Miért kellett ilyenben hazudni neki? Ismertem egy ilyen lányt, hazudott mindig ebben, abban, és úgy kb 1 hónap múlva mindig csak jött az hogy "bocsi, de valamit el kell mondanom..." Te is ugyanilyen hazug csaj lehetsz, a helyében elhagynálak!

Nagyon megbántottam a barátnõmet, mit csináljak?

1 hónapja járunk és régen neki nagyunk sok pasija volt. Én megkérdeztem hogy ilyen könnyen adta magát vagymi? Azt úgy vette mintha lek*urváztam volna. Nem ír meg nem válaszol nem tudom mit csináljak. Mondta hogy velem azért nem feküdt még le mert komoly kapcsolatot akart. Nagyon megbántam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem inkább csak arra várt, hogy mikor léphet le valami indokkal, hiszen már kívánja más farkát. Csak nem akarta hogy rossz embernek lásd ezért megvárta az elsõ indokot.

Szerintem inkább csak arra várt, hogy mikor léphet le valami indokkal, hiszen már kívánja más farkát. Csak nem akarta hogy rossz embernek lásd ezért megvárta az elsõ indokot.
Bármilyen bunkón is hangzanak, jókat írnak! Most min sértõdött meg? Hogy leku.rv.á.ztad? Miért, nem az?:D Nem adta magát könnyen? Furcsa helyzet, mikor a kuplejár hónap dolgozója az apáca életrõl oktat.
Kérdezõ, látod a sok neked jót akaró embert, akik elmondják minden féle lotyónak és az õ tanácsaik alapján hagyd békén ezt a kis nõt, válasz inkább közülük magadhoz "méltó" társat. Késõbb meg ha rájösz, hogy kikre hallgattál, és mit vesztettél, ne sírj olyan nagyon:D Én drukkolok a kis nõnek egyéblként, mert akit ennyire köpködnek, az ilyen embernek álcázott valakik, az rossz ember nem lehet:D
Persze, hogy megsértõdött, mert õ is tudja legbelül, hogy igazad van. Szerintem hagyd a francba ezt a skalpvadász nõstényt.
Csak nekem tünt fel hogy az irása alapján ez a srác maximum 14-15 ?( márha van annyi) egyébként biztos vagy benne hogy sok pasival együtt volt, és szexelt? vagy csak volt neki néhány ilyen tinilove h arcrapuszi vmi és ezért már ribizli? egyébként baromi könnyen itélkezik a többi válaszado(tiszt.kiv.) mikor kb semmit nem tudnak az egészröl és egyböl támadják a lányt..:Dszép) 19
Kedves utsó, ezt mondom:D Az ilyen itélkezõ emberek valók a kérdezõhöz:D Az meg egy külön élmény, hogy egyik se volt a gyertyatartója a kis nõnek, és nevetném, ha ócska hecckampány lenne, ez az ostoba meg felülne nekik. Meg is érdemli az ilyen.
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok barátnõm 18, több mint 10 pasival dugott
Ne fuss utána õ se fog utánad.
17es vagyok:) Én még szüz vagyok mert az az értékrendem hogy várok arra akit szeretek(mielött leribizlizne bárki) viszont nem itélem el azt aki szexel. 18 éves és lefeküdt 10 fiuval. És? Jo persze elég nagy szám, de az nem baj ha a férfiak ilyenek? Tapasztalatokat szerzett stb. Vagy csak irigy vagy hogy veled még nem feküdt le? Vagy mi? Bevallotta neked, felvállalta hogy több szexpartnere is volt már erre te lek*rvázod. Nemhogy örülnél hogy te különleges voltál neki.:) És nem kell jönni az idiota záras, kulcsas monologgal nem érdekel:)
Annyira különleges voltál neki hogy még megdugni se akart.
Ez egy büdös kva! Mi a fast képzel mi? Az ilyet pofán kell csapni azt észhez tér! Bameg! Akkora a luka h öklöm belefér mindent leszop ami hosszú és egyenes de még neki áll följebb!
Ennyin besértõdött? Akkor úgy néz ki soha sem szeretett téged és csak azért volt veled, hogy mások ne nézzék ribizlinek. Hiszen egyébként sem az határoz meg egy komoly kapcsolatot, hogy meddig nem fekszel le a másikkal. Aki komolyan gondolja az nem sértõdik be és lép le egy hónap után. Nem vonzódott hozzád szexuálisan és azóta már tuti rábukott pár brére, hogy megvigasztalódjon. Inkább örülj, hogy megszabadultál tõle.
mennyi az a sok? hány éves?
te lekurv*áztad a barátnõdet??? o.O semmitse tehetsz
Már semmit. Lépj tovább, találsz majd másik nõt, aki csak 3 pasit fog bevallani neked, és akkor jobban fogod magad érezni.Õt meg hagyd békén, lesz majd olyan ember, aki örülni fog hogy egyáltalán a lány mellette és vele lesz.
Hagyd a csudába Õ egy lotyó ne hagyd hogy kihasználjon.
Miert most oszinten..."nagyon sok pasija volt". Jogos h ribizlinek nezted. Es o is tudja h ilyennek latjak, nem kell rogton besertodni, inkabb magyarazta volna el h miert ment vegig rajta a fel falu. Gondolom majdcsak lenyugszik. Kerj tole bocsanatot es ennyi amit tehetsz :/ (csak megjegyzem h kell neked ez a "hasznalt" csaj egyaltalan?)
Milyen kifogás ez a ku.vátol azért nem feküdtem még le veled mert komoly kapcsolatot akartam?A többiekkel meg simán.
Látod jól mondja a négyes:D Aztán ha mégis téved a 4-es, akkor meg koppantál. Ez van:D
Hmm. Esetleg beállíthatsz hozzá egy csokor virággal.
Eleve össze sem jövök egy olyan lánnyal, akinek már sok férfi volt az életében elõttem. Engem ez taszít, nagyon! Iszonyatosan konzervatív vagyok ilyen téren. De most már mindegy, ha összejöttél vele. Szerintem, ezt õ vette fel túlságosan, mondjuk te is finomabban közölhetted volna vele, ha ez nem tetszik. Sajnos a másik múltjához nem sok közünkvan, nincas jogunk beleszülni, egyedül azt tudjuk az ismerkedés, kapcsolat elején eldönteni (miután megtudjuk, ha sok partnere volt), hogy akarunk-e vele tervezni ennek ellenére vagy sem. Éretlen a lány, hagyd elmenni, ha úgy akarja. Találsz majd jobbat...--> engem is mindig ezzel hitegetnek! :D
Igaza van az elõzõeknek, õ egy lotyó, most meg teszi az agyát. Felejtsd el, jobbat érdemelsz.
Több mint 10??? Te jó ég 18 évesen??? Ez egy egész életre is sok!!! De komolyan! Ez már gáz! Tuti baja van az agyának!

Nagyon megbántottam a barátomat, mit tegyek?

2,5 éve vagyunk együtt,és most jöttem rá:még nem éltem ki magam(buli,pia,pasik stb).Nekem Õ az els? férfi.Azt mondta,míg szünetet tartunk,járjak el bulizni,ismerkedni,és ne gondoljak addig rá.Õ nagyon szeret,s?t imád,nagy fájdalmat okoztam neki,majd meg?rülök a lelkifurdalástól,és nem akarom elveszíteni!Mi helyeset tudnék ebben a helyzetben tenni?

Legjobb válasz: Nem tudlak megérteni! Hiányzik a pasizás, pedig van pasid, akit szeretsz? Te beteg vagy? Ha szereted minek másik?? Komolyan mondom, hogy nem értelek!! Piálni és bulizni pasival nem lehet? Magyarázd már el ezeket nekem légyszives!

Nem tudlak megérteni! Hiányzik a pasizás, pedig van pasid, akit szeretsz? Te beteg vagy? Ha szereted minek másik?? Komolyan mondom, hogy nem értelek!! Piálni és bulizni pasival nem lehet? Magyarázd már el ezeket nekem légyszives!
Talán bocsánatot kérni és elmondani amit itt irtál le a végén ?
A kérdező hozzászólása: Olyan bûnösnek érzem magam, hogy úgy érzem, még a legõszintébb bocsánatkérés sem lenne elég!Most 1 hónapig nem beszélünk telefonon, nem találkozunk, h.el tudjuk dönteni "befolyásolás"nélkül, hogy mit is akarunk.Még csak 4 nap telt el...:(
Hasonló cipõben vagyok, csak mi nem tartunk ilyen szünetet, beszéltünk róla, de az fura lenne úgy gondoltuk. Ez az után jött nálunk szóba, hogy szakítottam vele pont ebbõl az okból, hogy még nem éltem ki magam, fiatal vagyok és õ az elsõ. Egy hét után felhívtam és bocsánatot kértem, rájöttem, hogy csak õ kell. Nekem ilyesztõ volt, hogy õ ilyen komolyan gondolja a kapcsolatot. Õ már 28, tehát ideje lekötnie magát, én viszont csak 21 vagyok. Talán túl hamar találtam meg az igazit, de túl jó a kapcsolat, és õ mint ember ahhoz, hogy eldobjam azért, hogy kiéljem magam. Néha még rám is rámtör ez az érzés, hogy még élni szeretnék, de igyekszem hamar túltenni magam rajta és ez már egyre ritkább. Tudom, hogy talán még azt is megbocsátaná, ha elkövetném azt a hülyeséget, hogy megcsalom, mert annyira szeret és tudja hogy azért lenne, mert eddig csak õ volt nekem. De valószínûleg utána nehezen, vagy egyáltalán nem jönne helyre a kapcsolat, eltûnne a bizalom, arról nem beszélve, hogy nagyon nem érdemelné meg, hogy ilyet tegyek vele. Szerintem hívd fel és mondd el neki az érzéseidet, még mielõtt õ találna vki. mást és mielõtt butaságot csinálnál. Amúgy ti hány évesek vagytok?
Ha érzed, hogy nem akarod elvsziteni, kérj töle bocsánatot.....
Itt nem is kérdéses a dolog. Szerintem Te döntöttél :) És õ kell neked, nem a bulizás meg a többi. Állj elé egy 'Sorry' tortával, mosolyogj és mondd meg neki, hogy még sose szerettél ennyire senki, és sajnálod, de nem bírsz ki több idõt nélküle. Kell ennél több? Ez is Happy End lesz, meglátod ;)

Nagyon megbántottam a barátom és emiatt dobni akar. Most mit tegyek? Hogyan hódítsam vissza?

többször voltak kisebb veszekedések köztünk leginkább fel?lem és mostmár a sokadikra besokallt és véget akar vetni ennek mondta h szeret meg minden de én még nem akarom h vége legyen.

Legjobb válasz: kezdheted azzal h bocsánatot kérsz

kezdheted azzal h bocsánatot kérsz
elöbb kellett volna ezen gondolkodni, ill.viselkedni.miért várod el, hogy eltûrjön tõled mindent?ha kapsz még tõle egy esélyt, szerintem becsüld is meg.
nézd meg a titanicot vagy valami romantikus filmet sírj egyet azt elmúlik, vagy menj el egy buliba a csajokkal igyál bulizz élvezd az életet..
vegyél neki egy Smith & Wesson-t
wowozz fele egész nap
A kérdező hozzászólása: nem megy semmi mert én szeretem nélküle az életem nem az igazi...
Mind túlesünk csalódásokon szakításokon, és minden ember szenved legalább egyszer emiatt, és ez mindig nehéz lesz és az is marad ha van szíve az embernek, nem könnyû de tovább kell tudni lépni az élet megy tovább, még ha ott van elõtted a képe minden nap minden percben akkor is mennie kell, idõvel csökkenni fog, és el fog múlni ez a [email protected] érzés , elfelejteni sosem fogod ha igazán szeretted de nem fogsz sírni utána és tovább fogsz tudni lépni, mert tovább kell...és találni fogsz mást 26/f
sztem próbáld meg, legalább hívd fel, aztán úgyis érezni fogod rajta h h áll hozzád.

2 legjobb barátnőmmel is összevesztem + a barátommal. Iszonyatosan megbántottak. Az egyik barátnőm nagyon más lett a másik pedig a pasimmal beszél ki a hátam mögött! Mit tegyek, hogy visszakapjam a legjobb barátnőim és a pasim újra normális legyen?

Az egyiknek nagyon labilis az idegállapota mert most lesz 1 éve hogy szakított a szerelmével és rajtam tölti ki. Nem szólhozzám. Kerül mintha leprás lennék. Értem, hogy szomorú de miért velem kell bunkónak lennie aki mindig mellette álltam és bármi történt mindig vele voltam. És nem el?ször csinálja ezt. Akárhányszor ki van bukva egy srác miatt azt mindig rajtam veri le és hülye dolgokat talál ki, hogy miért haragszik rám, miközben másokkal, olyanokkal is akik megbántották vagy a volt fiúival normálisabb mint velem. A másik pedig egy rejtélyes ok miatt akadt ki és amúgy is furcsa lett amióta bekerült a gimibe. Olyan mintha nem is ismerném. Nagyon beképzelt lett és hanyagol. Ráadásul olyan kapcsolatokba képzeli bele magát, amikre kevés az esély hogy összejöjjön mert csak párszor beszélnek fb-n. Nem én vagyok az egyetlen aki szerint furcsa lett. A közös barátaink is furcsának találják. Most meg összebeszél folyton a pasimmal, hogy ? már nem bír engem tovább mert betelt a pohár és elég volt a "játékaimból". Kitalálták együtt a barátommal, hogy én magcsalom ?t ( a barátomat) a legjobb barátjával. Nagyon szomorú és dühös vagyok amiért ezt feltételezik rólam és sosem gondoltam volna h ilyeneket gondolnak. Nagyon el vagyok keseredve. És amúgy is mindig én kérek bocsánatot. Nekem még soha senki nem mondt egyszer se h sajnálom. Most viszont nem hagyom magam. De a barátn?im meg nem azok a fajták akik bocsánatot kérnek. Inkább elvárják. A barátomban pedig nagyon csalódtam. Nem akarok egyikkel se haragban lenni, viszont elegem van a folytonos könyörgést?l, hogy bocsássanak meg azért amit nem tettem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Biztos szükséged van neked ezekre az emberekre? Gondold át.

Biztos szükséged van neked ezekre az emberekre? Gondold át.
egyikkel sem állnék többé szóba. annyi rendes lány van, akikkel barátkozhatnál... kár erõltetni a vleük való kapcsolatot. a fiú meg... mi az, hogy a legjobb barátnõddel beszélnek ki? lapátra vele...
Hmmm. Tarts szigoru önvizsgálatot. Biztosan nem te változtál és lettél kiállhatatlan? Ha igen, akkor keresd meg az okát, javitsd ki a hibádat. Ha nem, szakitsd meg ezeket a kapcsolataidat.
Szia, azóta történt már valami? Kibékültél velük? Amúgy igaza van az 1.-nek, szerintem semmi szükséged nem lenne ilyen emberekre...ha ilyen barátnõid vannak, vajon milyenek lehetnek az ellenségeid, te jó isten..De te tudod
A kérdező hozzászólása: szia:) nos azzal a "barátnõmmel" aki kibeszélt a barátommal teljesen megszakítottam a kapcsolatot, mert rájöttem, hogy hiába õ az idõsebb még nagyon gyerek és mérhetetlenül éretlen.. Úgy döntöttem nem szeretnék tovább megfelelni neki.. A másik barátnõmmel aki elég szemét volt velem.. Õ vele kibékültem és megbeszéltük a dolgokat. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk.:) A barátommal szintén megbeszéltük a dolgokat és kibékültünk.. De egy hónapja szakítottunk mert õ Amerikába ment továbbtanulni.. Sportösztöndíjjal. Pont ma lennék másfél évesek:'))
Nekem ez hosszú... ... kabbe gyíkok én leléptem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!