Találatok a következő kifejezésre: Nagyon megbántottam barátomat, (13 db)

Milyen sms-t küldjek a barátomnak, ha nagyon megbántottam?

Legjobb válasz: Punci néni már nagyon száraz, gyere át Farok kapitánnyal és locsold meg kicsit.

Punci néni már nagyon száraz, gyere át Farok kapitánnyal és locsold meg kicsit.

Nagyon megbántottam a barátomat, mivel engesztelhetném ki?

Tegnap elmondtam neki h még nem volt hüvelyi orgazmusom szext?l és ezzel nagyon megbántottam, mert mindig azt hazudtam neki h elmentem szex közben. Mivel engesztelhetném ki és felejtethetném el vele a dolgot??

Legjobb válasz: Hát talán mondd neki hogy nem akartad megbántani és hogy nagyon jó vele de meg ki kell tapasztald h neked hogy jó vagy nem is tudom. De erõsitsd meg hogy neked is jó vele

Hát talán mondd neki hogy nem akartad megbántani és hogy nagyon jó vele de meg ki kell tapasztald h neked hogy jó vagy nem is tudom. De erõsitsd meg hogy neked is jó vele
Elfelejteni nem fogja és szarul fog esni neki mindig ha eszébe jut. De ha megérteted vele hogy szereted, és õ kell neked senki más nem lesz gond
de csiklós volt nem?
Idõvel. Nincs semmi amivel ez menthetõ lenne (nekem egy sem jut eszembe) de sokáig nem fogja bírni, mert a teljesítménykényszer piszkálja majd a csõrét. Természetesen kérj bocsánatot amiért hazudtál, valami bullshittel hogy csak nem akartad hogy rosszul essen neki, és legyél nyitott a további próbálkozásokra. Sok sikert! 28/F ui: Legyél kommunikatív. Ha jól csinálja azt jelezd neki. Ha rosszul, akkor ne azt hangsúlyozd, azt mondd inkább hogy min és hogyan változtasson. DE SEMMIKÉPP NE HAZUDJ! Úgy csak a rosszat tanulja majd meg.
A kérdező hozzászólása: Többször mondom neki h szeretem, és õ is nagyon szeret engem csak most ez nagyon rosszul esett neki. Beszéltünk már errõl, és azt mondta soha többet nem akar róla beszélni, elakarja felejteni, és én be akarom bizonyítani neki h bízhat bennem, soha többet nem fogok hazudni.. erre a válasz "remélem" Igen, csiklói volt már. És a szex is oltári... nagyon élvezem csak egyszerûen nem jutok el arra a pontra, és inkább színlelem mert ha túl sokáig csináljuk akkor már egy kicsit fáj... meg el is fáradunk.... köszi a válaszokat
akkor mond meg neki h csiklós volt. Én is így vagyok.. a barátommal annyira jó a sex le se feküdnék mással, de nekem is egyszer volt eddig hüvelyi már pedig már 10 hónapja együtt vagyunk. Ahhoz hogy el tudj menni nyugi kell, és az h kettesbe legyetek
szüleim ezért váltak el x'D anyám 9 évig hazudott faternak aztán 1 veszekedés közbe bumm:D ne hazudj mert ha színlelsz nagykopp lesz
Nem csodálom , h megbántottad. Miért kellett ilyenben hazudni neki? Ismertem egy ilyen lányt, hazudott mindig ebben, abban, és úgy kb 1 hónap múlva mindig csak jött az hogy "bocsi, de valamit el kell mondanom..." Te is ugyanilyen hazug csaj lehetsz, a helyében elhagynálak!

Nagyon osszevesztunk baratommal es szakitottunk. De aztan en bocsanatot kertem de allitolag nagyon megbantottam. S elertem evvel hogy mar ne szeresen anyira mint eddig, hogyan csinaljam hogy megint szeresen?

Legjobb válasz: Biztos hogy ugyanúgy szeret ahogy eddig csak a veszekedés biztos megingatta a bizalmát feléd, ráadásul a szakítás is betett neki. Nem tûnnek el az ember érzései egyik pillanatról a másikra. Próbálj vele beszélgetni, udvarias lenni, ne hozd fel neki a témát ami miatt összevesztetek. mondjuk nem mindegy miért vesztetek össze.

Biztos hogy ugyanúgy szeret ahogy eddig csak a veszekedés biztos megingatta a bizalmát feléd, ráadásul a szakítás is betett neki. Nem tûnnek el az ember érzései egyik pillanatról a másikra. Próbálj vele beszélgetni, udvarias lenni, ne hozd fel neki a témát ami miatt összevesztetek. mondjuk nem mindegy miért vesztetek össze.
Amit a barátod tett (fellépett a te msn címedre és a nevedben szórakozott mással), az ritka bunkó dolog, úh. a felháborodásodat meg tudom érteni. Hogy õszinte legyek, a reakciódat is meg tudom érteni. A barátodnak nincs kellõ önkritikája, valójában neki kéne bocsánatot kérnie, hogy ilyet mûvelt. Amit tehetsz, ha te akarsz lépni, hogy leülsz vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy nem akartad így megbántani, de amit tett, az nem volt szép dolog és szeretnéd, ha többet ilyet nem csinálna. megj.: férfi vagyok, ha ez számít.
A kérdező hozzászólása: hat az egesz ugy kezdodott hogy o felepet az msn-emre es van az egyik baratnom akit o nagyon utal. es minden hulyeseget irt neki. meg mikor mentem hozza o megkerdezte h te mit keressel itt? allitlag viccnek szanta de nekem nem tunt viccnek. es a vegen nagyon felhuzot. es en mondtham neki hogy ha a baratnomnek pa akkor neki is. de csak idegessegbol mondtam vegig se gondoltam es nagyon megbantam. de ugy jott ki hogy en inkabb a baratnomet valasztom mint ot.:(
A kérdező hozzászólása: en is ezen a velemenyen vagyok. nem mondom hogy en nem vagyok hibas de o sem epp artatlan. megis en vagyok aki szenvedek emiatt. mert en vagyok most az aki nagyon szereti ot es nem o engem. s fogalmam sincs hogyan tudnam elerni hogy ujra szeresen. milyen modszerekkel illetve miket csinaljak?
Ha szakítottatok akkor nem szeretheted olyan nagyon. A barátodat sajnos nem ismerjük és nem tudja senki rajta kivül mit érez õ. Nekem is volt már részem ilyen jellegû szakításban, ki is békültünk, de bennem valahogy nem álltak helyre a dolgok utána. Nem is tartott utána a kapcsolat már sokáig. Amit a barátod csinált az msn-en az viszont tényleg nem volt szép...
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy mit erzek es nagyon szeretem. csak neha nkm is betelik az a bizonyos pohar es akkor kiborul... d igazni nagyn szeretem tiszta szivembol. es ha elore gondolkoztam volna vagy hamarab jart volna az eszem mint a szam akor biztos nem igy tortent volna mert tenlegesen nagyon szeretem

Nagyon megbántottam a barátnõmet, mit csináljak?

1 hónapja járunk és régen neki nagyunk sok pasija volt. Én megkérdeztem hogy ilyen könnyen adta magát vagymi? Azt úgy vette mintha lek*urváztam volna. Nem ír meg nem válaszol nem tudom mit csináljak. Mondta hogy velem azért nem feküdt még le mert komoly kapcsolatot akart. Nagyon megbántam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem inkább csak arra várt, hogy mikor léphet le valami indokkal, hiszen már kívánja más farkát. Csak nem akarta hogy rossz embernek lásd ezért megvárta az elsõ indokot.

Szerintem inkább csak arra várt, hogy mikor léphet le valami indokkal, hiszen már kívánja más farkát. Csak nem akarta hogy rossz embernek lásd ezért megvárta az elsõ indokot.
Bármilyen bunkón is hangzanak, jókat írnak! Most min sértõdött meg? Hogy leku.rv.á.ztad? Miért, nem az?:D Nem adta magát könnyen? Furcsa helyzet, mikor a kuplejár hónap dolgozója az apáca életrõl oktat.
Kérdezõ, látod a sok neked jót akaró embert, akik elmondják minden féle lotyónak és az õ tanácsaik alapján hagyd békén ezt a kis nõt, válasz inkább közülük magadhoz "méltó" társat. Késõbb meg ha rájösz, hogy kikre hallgattál, és mit vesztettél, ne sírj olyan nagyon:D Én drukkolok a kis nõnek egyéblként, mert akit ennyire köpködnek, az ilyen embernek álcázott valakik, az rossz ember nem lehet:D
Persze, hogy megsértõdött, mert õ is tudja legbelül, hogy igazad van. Szerintem hagyd a francba ezt a skalpvadász nõstényt.
Csak nekem tünt fel hogy az irása alapján ez a srác maximum 14-15 ?( márha van annyi) egyébként biztos vagy benne hogy sok pasival együtt volt, és szexelt? vagy csak volt neki néhány ilyen tinilove h arcrapuszi vmi és ezért már ribizli? egyébként baromi könnyen itélkezik a többi válaszado(tiszt.kiv.) mikor kb semmit nem tudnak az egészröl és egyböl támadják a lányt..:Dszép) 19
Kedves utsó, ezt mondom:D Az ilyen itélkezõ emberek valók a kérdezõhöz:D Az meg egy külön élmény, hogy egyik se volt a gyertyatartója a kis nõnek, és nevetném, ha ócska hecckampány lenne, ez az ostoba meg felülne nekik. Meg is érdemli az ilyen.
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok barátnõm 18, több mint 10 pasival dugott
Ne fuss utána õ se fog utánad.
17es vagyok:) Én még szüz vagyok mert az az értékrendem hogy várok arra akit szeretek(mielött leribizlizne bárki) viszont nem itélem el azt aki szexel. 18 éves és lefeküdt 10 fiuval. És? Jo persze elég nagy szám, de az nem baj ha a férfiak ilyenek? Tapasztalatokat szerzett stb. Vagy csak irigy vagy hogy veled még nem feküdt le? Vagy mi? Bevallotta neked, felvállalta hogy több szexpartnere is volt már erre te lek*rvázod. Nemhogy örülnél hogy te különleges voltál neki.:) És nem kell jönni az idiota záras, kulcsas monologgal nem érdekel:)
Annyira különleges voltál neki hogy még megdugni se akart.
Ez egy büdös kva! Mi a fast képzel mi? Az ilyet pofán kell csapni azt észhez tér! Bameg! Akkora a luka h öklöm belefér mindent leszop ami hosszú és egyenes de még neki áll följebb!
Ennyin besértõdött? Akkor úgy néz ki soha sem szeretett téged és csak azért volt veled, hogy mások ne nézzék ribizlinek. Hiszen egyébként sem az határoz meg egy komoly kapcsolatot, hogy meddig nem fekszel le a másikkal. Aki komolyan gondolja az nem sértõdik be és lép le egy hónap után. Nem vonzódott hozzád szexuálisan és azóta már tuti rábukott pár brére, hogy megvigasztalódjon. Inkább örülj, hogy megszabadultál tõle.
mennyi az a sok? hány éves?
te lekurv*áztad a barátnõdet??? o.O semmitse tehetsz
Már semmit. Lépj tovább, találsz majd másik nõt, aki csak 3 pasit fog bevallani neked, és akkor jobban fogod magad érezni.Õt meg hagyd békén, lesz majd olyan ember, aki örülni fog hogy egyáltalán a lány mellette és vele lesz.
Hagyd a csudába Õ egy lotyó ne hagyd hogy kihasználjon.
Miert most oszinten..."nagyon sok pasija volt". Jogos h ribizlinek nezted. Es o is tudja h ilyennek latjak, nem kell rogton besertodni, inkabb magyarazta volna el h miert ment vegig rajta a fel falu. Gondolom majdcsak lenyugszik. Kerj tole bocsanatot es ennyi amit tehetsz :/ (csak megjegyzem h kell neked ez a "hasznalt" csaj egyaltalan?)
Milyen kifogás ez a ku.vátol azért nem feküdtem még le veled mert komoly kapcsolatot akartam?A többiekkel meg simán.
Látod jól mondja a négyes:D Aztán ha mégis téved a 4-es, akkor meg koppantál. Ez van:D
Hmm. Esetleg beállíthatsz hozzá egy csokor virággal.
Eleve össze sem jövök egy olyan lánnyal, akinek már sok férfi volt az életében elõttem. Engem ez taszít, nagyon! Iszonyatosan konzervatív vagyok ilyen téren. De most már mindegy, ha összejöttél vele. Szerintem, ezt õ vette fel túlságosan, mondjuk te is finomabban közölhetted volna vele, ha ez nem tetszik. Sajnos a másik múltjához nem sok közünkvan, nincas jogunk beleszülni, egyedül azt tudjuk az ismerkedés, kapcsolat elején eldönteni (miután megtudjuk, ha sok partnere volt), hogy akarunk-e vele tervezni ennek ellenére vagy sem. Éretlen a lány, hagyd elmenni, ha úgy akarja. Találsz majd jobbat...--> engem is mindig ezzel hitegetnek! :D
Igaza van az elõzõeknek, õ egy lotyó, most meg teszi az agyát. Felejtsd el, jobbat érdemelsz.
Több mint 10??? Te jó ég 18 évesen??? Ez egy egész életre is sok!!! De komolyan! Ez már gáz! Tuti baja van az agyának!

Nagyon megbántottam egy barátomat, pedig nem akartam. Hogy engeszteljem ki?

Sziasztok! Nagyon megbántottam egy nagyon jó barátomat pedig egyáltalán nem akartam.Beszélgettünk, és lány bekavart, amire ő megsértődött, és most rám is haragszik.Nagyon rosszul érzem magam, hiszen soha nem bántanám meg, és nem is én csináltam. Mit csináljak ? 16/L

Legjobb válasz: Kérj bocsánatot

Kérj bocsánatot
A kérdező hozzászólása: Már egy párszor bocsánatot kértem, de nem reagál.
Hát pedig a bocsánatkérésnél többet nem hiszem, hogy tehetsz. Talán még idõre van szüksége, friss a seb - vagy régen történt?
A kérdező hozzászólása: tegnap délelõtt
Akkor lehet, hogy egy kis idõ kell neki.
Nõk...
27/N szóval ha te évekig jársz egy pasival és ugy érzed kihûlt a kapcsolat ezért szakitasz vele, utána semmi bajod nem lenne azzal, ha a legjobb barátnõd kezdene el vele járni?....nehezen hiszem el.
Ezt még en sem bocsajtom meg neked. Komolyra fordítva a szót te egy tabut sértettél meg, de ha a lány csalta, meg mar másik fiúval van? Számomra is gyerekes a viselkedése, de igazat adok neki... ó istenbáránya...
A kérdező hozzászólása: köszönöm!mind a negatív és a pozitív hozzászólásokat.a barátnõmnek most jelenleg is van barátja aki miatt szakított ezzel a sráccal akivel most vagyok.de igaza van, hogy nemkellett volna ilyet tennem, remélem helyrehozhatoma dolgokat:)
Sosem értettem az ilyesmit. A barátnõd és a srác szakítottak, te az után jöttél vele össze! Tehát szakítottak! Innentõl kezdve mi köze hozzá, hogy kivel jársz? Mégis milyen jogon haragszik? Elég éretlen dolog szerintem, az ilyen "nekem nem kell, de a tiéd sem lehet " felfogás... Szerintem, ha nem képes felnõtt ember módjára elviselni a dolgot, akkor nem igazi barátnõd. Ennyi. 27/N
Szerintem egy ideig ezt nem hozod rendbe.Amíg a sráccal együtt leszel nem.Ha a barátnõd megcsalta, ahhoz neked semmi közöd, és nem jelenti azt hogy akkor te neked kell összejönni a sráccal.Persze szíved joga azzal dugni akivel akarsz...de általában ebbõl mindig balhé van.
A kérdező hozzászólása: már rég nemvolt jó a kapcsoltaunk a barátnõmmel, és tudom h ez akkorsem kifogás erre.nap mint nap vitatkozok magammal h mit tegyek, de ugyanakkor azt érzem h a barátnõm se ítélhetne el annyira mert amikor együtt voltak ezzel a fiúval akivel most vagyok akkor õ megcsalta és ez a srác szenvedett nagyon..nemszándékoztam összejönni vele, így alakult.de mindenki azt mondja h inkább fájjon és legyek õszinte , mindhogy ne tudjak róla és hazudjak.igen megbántam, és igen hibáztam.de helyre szeretném hozni a dolgokat.
Én a büdös életbe soha nem bocsájtanék meg :) ... Úgy tudod max helyrehozni, hogy most rögtön kidobod a pasit.
Szerintem nem fogod helyre hozni ezt...sok ilyet láttam már, amíg együtt leszel a pasival, tuti nem lesz semmi féle helyrehozás.Hidd el tapasztalat..jó pár ilyet láttam.
Látom nem ismered azt az íratlan szabályt, miszerint barátnõ pasija, exe, kiszemeltje tilos.
persze nõk.mert férfiakkal még biztos nem fordult elõ a történelem során, hogy a havejuk volt csajával jöttek össze...na mindegy, amúgy nem kérdezted meg mielõtt öszeejöttetek, hogy nem zavarja-e, okés? ha megkérdezted és azt mondta ok, akkor õ a köcsög, ha azt mondta zavarja te, hogy mégis összejöttél vele, nem tudom megbocsjtja-e, ha meg sem kérdezted, akkor meg még nagyo köcsög vagy, én sem bíznék újra benned.
Ez tabu szóval rá b*tál
utolsó! Ha az után jönnek össze, hogy szakítottunk, akkor semmi közöm hozzá, legyenek boldogok! Onnantól kezdve, hogy én már nem vagyok együtt egy pasival , tõlem azzal jön össze, akivel akar! Szerintem ez a logikus! Egyébként férjnél vagyok, de abban az esetben is ugyanez a helyzet. Ha már nem lennénk együtt, azzal jön össze a férjem akivel akar! 27/N
Nem, nem szerelmes már, csak ezt nem meri a csaj arcába vágni, mert fél, hogy megbántja.
HONNAN TUDJUK??

Ha nagyon megbántottam egy barátomat illik neki valamilyen ajándékot venni? Vagy jó ötlet?

Ez az egész úgy kezd?dött hogy az én hibámból összevesztünk és számtalanszor bocsánatot kértem t?le de nem bocsájtott meg utána azt hazudtam neki hogy öngyilkos leszek akkor ha nem bocsájt meg nekem minden jól alakult addig amíg ki nem derült hogy csak azért mondta hogy bocsátson meg ilyenkor mit lehet tenni? :( :'(

Legjobb válasz: az ajándékos dolgot azért kérdezem hogy kárpótlásnak jó-e azért amiért aggódott miattam vagy jó lehet arra hogy esetleg megbocsájtson ?

A kérdező hozzászólása: az ajándékos dolgot azért kérdezem hogy kárpótlásnak jó-e azért amiért aggódott miattam vagy jó lehet arra hogy esetleg megbocsájtson ?
hanyadik kérdésed már...
Tegnap óta nem változott a helyzet, nem nagyon lehet az ilyet jóvátenni. Ajándékkal pláne nem. Idõvel talán megbocsájt, de hogy nem fog bízni benned, az biztos.
Na ja, nekem volt ilyen "barátom", 2 évig játszotta velem ezt a játékot, én meg sajnáltam szegényt és mindig igyekeztem megértõ, türelmes lenni vele, de amikor sokadik alkalommal is elkövetett egy ilyen baromságot, nála bizony betellt a pohár és ÖRÖKRE megszakítottam vele a kapcsolatot, igaz, hogy ehhez nagyon durván kellett viselkednem vele, ami egyébként távol állna tõlem, de tudtam, hogy vele mésként nem megy.Azóta ha találkozunk az utcán köszönés nélkül elmegyünk egymás mellett.Attól a naptól fogva, hogy nem voltunk már "barátok" úgy éreztem, hogy egy hatalmas tehertõl szabadultam meg.Hidd el, hogy a viselkedésedet nem fogja hosszó távon tolerálni senki.
Ez esetben dehogy vennék neki valamit is. Mondjuk nem értem, hogy mi lett az öngyilkosságos megbocsátás után.
A kérdező hozzászólása: igen mert nekem nagy szükségem van rá nagyon fontos személy az életemben de nem akar semmiért se megbocsájtani
Persze, hogy fontos. Kapcsolatfüggõ vagy. Ez egyértelmûen kiderül abból, hogy ilyeneket hazudsz neki, csak hogy magadhoz láncold. Szerintem kezdj el ezzel foglalkozni inkább, azaz magaddal, mert ezt nem sokan fogják tûrni. Egyébként õ egy barát barát, vagy a párod barát? Végülis mindegy, de ha csak barát, akkor még durvább igazából, amit csináltál.
A kérdező hozzászólása: Nem unatkozok csak kíváncsi voltam mind két szemszögre.És azért kérdezek ennyit mert nagyon fontos nekem ez a kapcsolat!
Ha ajándékokkal meg tudod venni a bocsánatát az már régen rossz. A bocsánatkérés pedig egyáltalán nem mindegy. Ha tényleg õszintén bocsánatot kérsz tõle és hajlandó rá, hogy meghallgasson akkor beszélgess el vele éretten. Ha nem, - nos õt is meg lehet érteni ebben a helyzetben - lépj tovább!
A kérdező hozzászólása: nem bocsájtott meg ezért akarok neki valami ajándékot venni. LEHET hogy megbocsájt?
De gondolj abba bele, hogy ha egy pasira nem hat az öngyis dolog, de egy kulcstartó igen, akkor mit is akarsz tõle. Mindezektõl függetlenül leírtam, hogy olcsó és aljas húzás volt fenyegetõzni.
Most te akartad a bocsánatát úgy elérni, hogy megfenyegetted, hogy öngyilkos leszel ha nem? mindezek ellenére õ nem bocsátott meg? és most valami ajándékot akarsz venni, hogy hátha megbocsát?
Ennek semmi értelme. Ha bocsánatot kérsz és az nem elég, akkor akár ki is nyírhatod magad, sokat nem fogsz vele elérni. Bocsánatkérés után, ha nem akar tõled már semmit, max. tanulni tudsz az esetbõl. Nincs az az ajándék, ami jóváteszi azt, amit a bocsánatkérés nem. Valamit elcsesztél, lásd be, és hagyd élni. Nekem már az agyamra mennél a helyében. Hagyd békén!
Te már megint az a lány vagy, aki tegnap írogatott? Ha öngyilkossággal fenyegetõzöl, ne csodálkozz, hogy hallani sem akar rólad! Most mit veszel neki, egy plüssállatot, kerámia sz*rságot? Azzal minden meg van oldva?
Szerintem azzal nem sok mindent érnél el, ha vennél neki valamit.Elég hülyén viselkedtél, fõleg, hogy öngyilkossággal fenyegetõztél.Szerintem itt az lenne az egyetlen célravezetõ megoldás, ha õszintén bevallanád neki, hogy nagyon bánod, amit tettél és tudod, hogy hiba volt, valamint nagyon szeretnéd ha meg tudna neked bocsájtani.Viszont azon sem csodálkoznék, ha a történtek után a barátod, már hallani sem akarna rólad, azt pedig remélem már te is felfogtad, hogy annak semmi értelme, ha valami módon kierõszakolod belõle a megbocsájtátst.Ha nem tud neked megbocsájtani önszántából, akkor semmi értelme zsarolással, meg ajándékkal rávenni, jobb hagyni hátha idõvel mégis meg tud bocsájtani, ha mégsem akkor pedig azt is el kell fogadni.
Szóval, ha pasi lennék bármennyire szeretnélek se bocsátanék meg az öngyilkosságos próbálkozásod miatt.

Nagyon megbántottam a barátomat. Ez megbocsátható?

22 évesek vagyunk, egy éve vagyunk együtt. Sokat veszekedtünk, mert a rokonai állandóan megkérik, hogy segítsen ezt-azt, és sosem szól, hogy kés?bb jön, elvárja, hogy egész nap ?t várjam. Holnap egész nap paintball-ozni fog, nem is szóltam, kapcsolódjon ki, azt mondta, ma velem lesz. De kitalálta, hogy mégis haza kell mennie, mert ezt meg ezt meg kell csinálnia. Mondtam, hogy oké, fél 1-kor indul a busz, menjen azzal. Õ közölte, hogy eszébe sincs itt megvárni, kimegy a buszmegállóba. Nagyon megharagudtam rá, mert rengeteg alkalom volt, amikor megígért valamit és nem tartotta be, és kiabálva mondtam neki, hogy t?njön el, ha ennyit érek neki, hogy nem képes nálunk megvárni a buszt. Láttam rajta, hogy nagyon megbántottam, és rögtön rájöttem, hogy ezt nem kellett volna mondanom. Tudom, biztos sokan egy h.lye, hisztis p.csának tartanak, de ha a nagybátyjához megy, akkor sosem ér ide id?ben, sosem szól, ha késik, állandóan én telefonálok utána. Ha megígér valamit pl, hogy elmegyünk kirándulni, és bárki szól neki, hogy kell segíteni, akkor rögtön ugrik, és én vagyok félredobva. Elegem lett. Tudom, hogy durva voltam, de szerintem engem is meg lehet érteni.

Legjobb válasz: Én mindkettõtöket megértem. Szerintem az lenne a legegyszerûbb/legjobb, ha egyszer leülnétek beszélgetni. Négyszemközt. Úgy, hogy egy kis idõre, amíg beszéltek, ne érjenek utol benneteket. Beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne...

Én mindkettõtöket megértem. Szerintem az lenne a legegyszerûbb/legjobb, ha egyszer leülnétek beszélgetni. Négyszemközt. Úgy, hogy egy kis idõre, amíg beszéltek, ne érjenek utol benneteket. Beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne...
Szerintem olyan nagyon nem bántottad meg, inkább a kiabálást nem kellett volna. Ha higgadtan mondod ugyanezt, semmi gáz. Egyébként meg igazad van. Ha ilyen ritkán vagytok együtt, neki fontosabb a buszmegállóban állni, mint veled lenni? A másik: van ilyen típusú ember, aki senkinek nem tud nemet mondani, túlvállalja magát, és szétszakad. Nem is fog megváltozni. Ha gyereked lesz, bárki bármit kér, neki az lesz a fontosabb. Szerintem ez elég súlyos probléma. Már most. És mi lesz késõbb? Szóval szerintem nem volt durva. Meg kéne vitatnotok ezt az egészet, és ha nem változik, hiába szereted, sok jóra nem számíthatsz tõle. Az is lehet - nekem legalábbis megfordulna a fejemben - hogy ezek csak kifogások. Ha valaki valakit szeret, akkor állandóan vele akar lenni, nem ide meg oda meg mindenhová menni.
Hidd el, én megértelek. Nekem is volt egy barátom (3 évig), akinél úgy éreztem, hogy én vagyok a legutolsó a fontossági sorrendben. Ez nagyon rossz érzés, és természetes is. Nem vagy ettõl hp. Azt helyesen tetted, hogy megértéssel fogadtad, hogy olykor dolga van, a család fontos, segíteni kell. De ezt úgy is lehet csinálni, hogy a másik fél nem érzi magát félrevetett rongynak. Szerintem te mindent megtettél, a barátodnak kellene odafigyelnie rád, például telefonálni ha késik; ha programot szerveztek akkor, ha lehetséges a segítséget átrakni más napra stb. Egyáltalán nem csoda, hogy kiborultál. Beszéld meg vele, hogy elhanyagolva érzed magad, nem azért mert segíteni megy a rokonoknak, hanem mert így bánik veled közben.
Pedig igazad volt.
Szerintem sem az a baj, hogy segíti a családját, hanem az, hogy feléd szinte semmi nem jut abból az odafigyelésbõl, toleranciából, igyekezetbõl, amit mások felé tanúsít -úgy tûnik- a te rovásodra. Mondd el neki, mit vársz tõle konkrétan! (Pl. szóljon, ha változik a program, ne mindig mást részesítsen elõnyben, hanem állítson fel egy fontossági sorrendet.) Az a baj, hogy õ vszínû úgy látja, hogy szétszakad és te meg hisztizel vele. Nõi szemmel igazad van, férfi szemmel meg szerintem nem is érti a kirohanásodat, mert saját értékrendje alapján õ semmi rosszat nem csinált.
Én ugyon így reagáltam volna.
Nem veszekedni kell vele, hanem normális hangnemben leülni és komolyan elbeszélgetni vele errõl. Egyébként az én exem is ilyen volt, nála ez alapvetõen habitusbeli dolog volt, hogy soha nem volt képes sehova idõben odaérni és az is belevegyült, hogy nem igazán voltam neki fontos...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jól esik a megértésetek:) Utolsó, hidd el, annyiszor próbáltam vele higgadtan beszélni... Végre sikerült megbeszélnünk mindent. Elmondta, hogy akkor jött rá, hogy mennyire megbántott, amikor azt kiabáltam neki, hogy tûnjön el és ne érjen hozzám. Hatásos volt.:)
Igen.
Öhmmmm...velem ez miatt szakított nemrég :(
ha nem kérsz (õszinte) bocsánatot akkor ja.
A kérdező hozzászólása: Bocsánatot kértem többször is, de azt mondta, már nem szerelmes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!