Találatok a következő kifejezésre: Nagyon meg ijedve, mi lehet ez (10 db)

Mégsem ijedtél meg eléggé, orvoshoz kéne fordulni!!!!
A kérdező hozzászólása: Azért írtam ki a kérdést, hogy hátha volt másnak is hasonló gondja, a kioktatók kíméljenek. Természetesen el fogok menni orvoshoz, idõpontra várok.
igen ez sajnos méhszáj vagy hüvely seb:S dokihoz kéne menni:S
Ezzel NE idöpontra várj, hanem sürgös!! termint kérj, mert sok esetben a méhnyakráknak ez az elsö tünete - ha "vársz az idöpontra", akkor esetleg túl késön jutsz orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Megvolt az orvosi vizsgálat. Gyógyszeres kezelést kapok, abba kell hagynom egy idõre a fogamzásgátló szedését, de komolyabb gond nincs.

SEGÍTSÉG! Nagyon meg vagyok ijedve. Mi lehet ez?

A 16 hónapos kisfiam fején borsó nagyságú elég kemény kinövés van. 4db volt eddig.Orvosnál voltunk de azt mondta hogy nem kell aggódnom mert ez csak nyirokcsomó megnagyobbodás. Ez volt 4napja.Most viszont észrevettem még hármat azok kisebbek még.Volt már valakinek ilyen gondja? Nagyon félek hogy valami baja van a kicsimnek.Milyen orvoshoz vigyem el?

Legjobb válasz: Ne pánikolj Fejen fõképp a tarkótájékon, az állon és a fül mögött gyakran elõfordulnak megnagyobodott,kemény szinte kõhöz hasonlitó nyirokcsomók. Betegség elõtt, betegség után... Elég gyakori a kisgyermekeknél, és ez a szervezet teljesen normális válasza a fertózésekre.

Ne pánikolj Fejen fõképp a tarkótájékon, az állon és a fül mögött gyakran elõfordulnak megnagyobodott, kemény szinte kõhöz hasonlitó nyirokcsomók. Betegség elõtt, betegség után... Elég gyakori a kisgyermekeknél, és ez a szervezet teljesen normális válasza a fertózésekre.
Nem mostanában kapta meg a 15 hós oltást meg a Prevenart? Azok együtt hatványozottan okozhatnak ilyet. De csak önmagában a sima "kötelezõ" is. Nyugi! El fog múlni néhány héten belül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.15 hós oltást a doki benézte és a 18 hósat kapta meg.Rá egy hónapra az orvos tanácsára megkapta a 15 hósat.Ezek szerint lehet ez a baj? Remélem hogy csak ennyi tényleg.Még egyszer köszi.Szép napot

Nagyon meg vagyok ijedve, mi lehet ez?

Most néztem a tükörben az orrom belül és észrevettem h nem 1 forma a lyuk. A bal normális méret? a jobb pedig kisebb, és van vmi mandula féle ott megduzzadva. vagyis ha az akk látható szabad szemmel. nagyon szomorú vagyok h nem tudom mi ez :(

Legjobb válasz: Ne IJEDEZZ!!!!

Ne IJEDEZZ!!!!
Állandó esetben orrsövényferdülés, amúgy passz. Nem szokott változni az orrlyuk-méretem, de az egyik kisebb mint a másik, ez öröklõdõ dolog és nem halálos. Ha neked nem ez van, akkor se pánikolj, ha halálos lenne, legalább fájna:D
A kérdező hozzászólása: De az a kis izé ott látszik, a másik oldalon pedig nem :(
Ha ennyire aggódsz keress fel egy orvost, jobb megoldás nincsen!
Nem halálos, orrsövény -ferdülés.
Ez valószínüleg orrsövény ferdülés. Nem kell pánikolni az emberek 90%-ának ferde az orrsövénye. Amíg nem okoz légzési problémát addig nek kell vele foglalkozni, habár ha nagyon zavar megmûttetheted, ezt azonban nem ajánlom (a dokik szó szerint vésõvel és kalapáccsal egyengetik az ember orrát).
A kérdező hozzászólása: Ma újra megnéztem és kis hasonlítgatás után mégis minden oké :)

Nagyon meg vagyok ijedve, mi lehet ez?

Kaptam kúpot(gyszertári kevert)hüvelyfolyásra.Az 1. db-nál nem volt gond,a 2. db felhelyezése után maró érzésem volt a hüvelyben,reggel pedig kis halvány rózsaszínes váladékozás, de nem sok.Nem fáj semmim,nem érzek semmit sem hogy baj lenne.Ez mi most , a kúp okozta a hüvelyben vagy a babával van valami? Segítsetek!Induljak ügyeletre vagy csak a kúp marta ki a hüvely falát,ha az ne is használjam tovább? Volt valaki már így??

Legjobb válasz: 24 hetes vagyok

A kérdező hozzászólása: 24 hetes vagyok
Én a helyedben felhívnám a dokit, ha nem érném el, mindenképp elmennék ügyeletre-biztos ami biztos. Akkor sem mindegy, hogy a kup marta -e ki, használd-e tovább, vagy esetleg más okozza a vérzést. A babamozgás meg jó:-)
Szia.Én ugyanígy jártam még decemberben.Nekem a canesten kúp marta ki a hüvely falát, és attól volt ilyen rózsaszínes pecsételésem.Amikor én abbahagytam a kúpot, kb 2 nap mulva elmúlt a rózsaszínezés is.
Hívd csak, hiszen azért is fogadtuk, ha problémánk van, akkor segítsen! Õ az, aki legjobban megnyugtat! A 2. válaszoló
Szia szerintem nyugodtan hívd fel azért az orvosod hogy nyugodtan hívd ha baj van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, van orvosom, szerintetek szombaton is hívhatom nyugodtan ?
Szia ! Nekem ugyanez volt, folytattam tovább a kúrát, mert az orvosom rámbízta, semmi esetre se hagyjam abba. Akkor ijedtem csak meg igazán, amikor nagyon pici, tényleg kis milliméteres vérpötty is volt benne. Hívtam a dokit, már én is ott tartottam, hogy irány az ügyelet, de azt mondta, hogy ez belefér, és semmiképp ne hagyjam abba a kúpot, mert akkor semmi hatása. Elhiszem, hogy meg vagy ijedve, mert rám is a frászt hozta. Ha van dokit, hívd fel nyugodtan, hogy az a kúp, amit neked írt okozhat e ilyet, és alkalmazd e tovább, ha nincs, akkor valóban marad a gyógyszerész. Azért mindenképp megnyugtató, ha beszélsz vele! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, látod a nagy ijedtségbe a gyszertáros megoldás eszembe sem jutott, köszi!!
Valószínûleg a kúp sértette fel a hüvely falát.Azért figyelj oda nagyon, és ha nem múlik a rozsaszínes váladékozás, akkor menj be vele ügyeletre.Vagy esetleg ugorj be egy gyógyszertárba, ha van rá lehetõséged, és kérdezd meg a gyógyszertárost, hogy ez a kúp okozhat-e ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: Amúgy most is folyamatosan rúgdos , az jó jel , nem ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Beszéltem a dokival, szerinte is tuti a kúp, és kedden ír fel másikat.Nagyon aranyosak vagytok, boldog babavárást mindenkinek!

Mi lehet ez? Nagyon meg vagyok ijedve! :' (

36 hetes vagyok, és 2 napja néha folyik bel?lem vmi eszméletlenül sok mennyiségú átlátszó folyadék. Így egyszer csak kicsurog, mint pl amikor menstruációnál ülés v fekvés után felállunk a vér, v ha nagyon sok a folyásunk, az is, de ez ezerszer több. átlátszó, szagtalan, az állaga pedig olyan, mint a Bartholin-mirigyek által termelt nedv, tehát mikor felizgulok, akkor is ilyen, csak ez kb 10x(nem túlzás)több. az els? 2 napon várni akartam, hátha elmúlik, ha van vmi panaszom, ami nem egyértelm? gond jele, akkor várni szoktam 2-3napig, hátha elmúlik, vagy kiderül az oka, de most van a 3. nap, és holnapig ugye már nem hívom fel az orvosom, ezért gondoltam, megkérdezem itt, hátha tapasztalt már vki ilyet, és tudja, mi az oka.(tehát ne írjátok, hogy menjek orvoshoz!) köszi el?re is!

Legjobb válasz: Elvileg lehet simán hüvelyávladék is, a terhesség vége felé megnõ annak is a mennyisége. Az egyik könyv szerint (Az a 9 hónap) ez az egyik jele annak, hogy a szervezeted felkészül a szülésre. A magzatvíz: halvány szalmasárga, édeskés az illata. Remélem segítettem. Azért persze orvos, ha nem vagy biztos a dologban :)

Nehéz tapasztalatot írni, mert ugye kinek mi a sok... Nekem sok hüvelyváladékom volt a végefelé, és a kibuggyanása nem különbözött attól, mint amikor megjön és hirtelen nagyobb mennyiségû vér távozik, nekem ez akkor már soknak tûnt. És egészen vizes volt. Magzatvízzel direktben nem találkoztam, csak a kitolás elõtt repedt a burok, úgyhogy azt nem tudom. A lényeg, hogy holnap rádnéz a doki, és nem lesz gáz.
Elvileg lehet simán hüvelyávladék is, a terhesség vége felé megnõ annak is a mennyisége. Az egyik könyv szerint (Az a 9 hónap) ez az egyik jele annak, hogy a szervezeted felkészül a szülésre. A magzatvíz: halvány szalmasárga, édeskés az illata. Remélem segítettem. Azért persze orvos, ha nem vagy biztos a dologban :)
szerintem magzatvíz és azért tart napokon keresztül mert csak szivárgás valószínû hogy fent van megrepedve a burok ezért nem tud teljesen elfolyni tudom hogy azt írtad hogy ne küldjünk orvoshoz de szintén miért vársz annyi idõt ha valami nem stimmel?a babádat érzed mozogni rendesen ?nem hiszem hogy folyás lenne ha csurog én is szoktam érezni néha hogy valami kibuggyant de nem csurgás szerûen olyankor szokott egy kis nyálkás folyás lenni de nem áztatja át a betétet vagy a bugyimat nem akarlak ijesztgetni biztos meg vagy ijedve anélkül is de nehogy holnapig késõ legyen persze ha van itt valaki akinek volt hasonló tapasztalat és mégse magzatviz volt akkor bocs hogy mégis csak azt írom hogy meny el orvoshoz
vagyis utolsó elõtti :-)))
utolsó vagyok az egyik válaszolót meg cáfolom bocs de a magzatvíznek nincs színe és szaga sem ezt saját tapasztalatból mondom (elõzõ terhességemnél 21 hetesen folyt el ), kedves kérdezõ azért is gondolom hogy magzatvíz szivárgás mert pl. az izgalmi állapotban levõ váladéknak azért van egy kis szaga de a nyálkasszerûséget nem tudom megmagyarázni olyannal pedig személyesen találkoztam kórházba akinek így több napon keresztül szivárgott a vize mert fent volt megrepedve a burok remélem minden ok lesz majd írd meg mit mondott a doki
Feltétlen menj orvoshoz, mert nagyon könnyenlehet, hogy tényleg a magzatviz - rtikán elöfordul, hogy csak lassan szivárog el, nem egyszerre folyik el az egész. mindenképpen láson orvos, mert adott esetben egyszerre csak jön a baba és nincs idöd már bemenni a kórházba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. én örülnék neki, ha már megszületne, mondjuk:D
nem akarlak elkeseríteni, de én ugyan ezt tapasztaltam tavaly 37 hetesen egy orvosi vizsgálat után. Másfél napra rá megszületett a fiam!! az ügyeletes doki mondta, ill kérdezte, hogy mióta folyik a magzatvizem?! kiderült ugyanis hogy az szivárgott!!! szerintem nagyon gyorsan nézesd meg! nekem alig 4 óra múlva megszületett a kicsim
A kérdező hozzászólása: ajaj, értem. egyébként 2-3 naapja még olyat is tapasztaltam, hogy mozog a baba, mint eddig, de többször is a hasamnak teljesen a jobb oldalára helyezkedett el. a bal oldalt ha megfogtam, olyan volt, mint terhesség elõtt. ez normális???
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem írni: amikor elõször tapasztaltam, azt hittem, a magzatvíz, mert olyan sok, és így éreztem, h csurog valami lassan a lábam között:S
nekem is ilyen állagú volt a magzatvizem! Szerintem is víz lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettetek. holnap megyek be, mert szerintem ez csak erõs folyás lesz. még írjon, aki tud!
ÉN még csak 34 hetes vagyok, de nekem fõleg reggel amikor fölkellek van rengeteg folyásom, második baba úgy hogy tudom, hogy nem a magzatvizem folyik, mert a kisfiamnál is ez volt! Napközben is van de nem annyi mint reggel, ébredés után!
Nekem a szülés napján, a kórház portáján folyott el a magzatvizem egy része, úgy éreztem, hogy ömlik belõlem a vér, de ez csak kb 2 mp-ig tartott. Olyan kevés távozott, hogy a doki is csak tippelte, hogy elfolyhatott egy pici. Rögtön wc-re mentem, hgy pisi-e vagy vér, erre egyik sem, hanem nyálkás-csúszós átlátszó valami volt. Szóval, sztem is a magzatvíz, én bemennék! Mert ha lázad is lesz, akkor visznek is a mûtõbe, azt ne várd meg, - nagy a fertõzésveszély!
Szia! Remélem bementél a kórházba. Nekem éjjel kezdett el csordogálni a magzatvíz, ami kissé nyálkás volt. Ha felálltam az ágyról, akkor jött egy kicsi és fájás semmi nemvolt. Hajnalig vártam, majd bementem a szülészetre, délutánra oxitocinnal megszületett a babám, de nagyon súlyos fertõzést kapott. Ezért is ne várj, mert nagy a magzati fertõzõdés kockázata!
Remélem bementél a kórházba. Még csak a 36. héten vagy! Tudom, hogy szeretnéd már a karodban tartani a babádat, de még korai. A 37. hét elõtt született baba koraszülött és nagyon sok probléma léphet fel. Az én kislányom 36 hétre született, de szerencsére nem volt nagy baj, de én kaptam tüdõérlelõt elõtte, mert volt rá idõ!! Ne kockáztass!!!!
nem írod mi volt a dokinál ezek szerint bent tartott lehet hogy már babázol is ?remélem minden ok szorítok nektek
A kérdező hozzászólása: na sziasztok. de aranyosak vagytok, hogy így aggódtok:) köszönöm voltam dokinál, és csak folyás. hát igen, nagyon erõs, de csak folyás szerencsére...:) köszönöm a válaszokat! most már csak azt nem tudom, h h bírjam ezt ki, mert ilyen erõs folyásom se volt még soha...
Gondoltam, hogy nálad sem a magzatvíz szivárog, én írtam, hogy reggelente rengeteg folyásom van! Tudom milyen kellemetlen... A lényeg, hogy minden oké! :) )
örülök hogy jól vagytok és kitartást akkor most már még 4 hétig
majd írj, mi történt, remélem bementél a kórházba... Drukkolok, hogy minden rendben menjen! 27 heteske
Elõzõ vagyok. Még annyit, hogy a dokim más miatt vasárnap délután is hívtam , még este 9-kor is egyszer, mert gondom volt és türelmesen segített! Ha fogadott dokid van, akkor a szülésért azért kérnek pénzt, mert ez valójában egy "készenléti díj" , tehát nem csak a szülés levezetésérõl szól, hanem arról, hogy bármikor hívhatóak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. és a magzatvíz az ilyen síkos, olyan, mikor felizgulunk? ezért hessegettem el a magzatvíz gondolatát...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. hát igaziból tényleg olyan, mint a hüvelyváladék, csak sokkal több. ijesztõen sok. egyébként mozog rendesen, minden olyan, mint volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. azért még írjatok, ha tudtok!
A kérdező hozzászólása: értem. és az oké, h ha mondjuk napokig szivárog a magzatvíz, akkor semmi mást nem érzek? tehát semmi fájás, a baba mozog, olyan, mint eddig volt.
A kérdező hozzászólása: http://www.kismamablog.hu/szules/mindjart-megszulok találtam ezt az oldalt, ott van a "Folyás" alatt leírva
A magzatviz nekem is olyan volt, mint a normális izgalmi váladék. Az meg hogy lassan elszivárog, ritkán, de elöfordul. az a baj ezzel, hogy közben a legtöbb esetben egesz lassan tágul is a méhszáj. SOk esetben nincsenek fájdalmak, legfeljebb kicsit feszül a derekad, vagy valami hasono egész enyhe tünet, amit észre sem vesze. Igy mire gyanus lesz, addigra eltünik a méhszáj és kezdödik a kitolás. Szerintem menj most be a kórházba, inkább feleslegesen, minthogy útközben vagy otthon akarjon jönni a baba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
a kórházi szobatársam nem érzet semmi azt mondta a doki hogy azért mert még mindig szedte a magne b6-ot õ 37 hetes volt programozott császárra volt ikrekkel és amikor el kezdte a doki a császárt akkor kérdezett rá hogy mióta észlelt nagyobb mennyiségû folyást ugyanis meg van repedve fent a burok kb .2 nappal elõtte nekünk már mondta hogy valami folyik de mivel neki is csak egyszer egyszer volt nem szólt bár már a császár napján mondogatta hogy mintha egyre több lenne ez a folyás de akkor sem merte azt mondani hogy magzatvíz
A kérdező hozzászólása: hú, értem. köszönöm
Ha fogadott a dokid nyugodtan felhivhatod!! Sajna többet nem tudok irni mert még csak 23 hetes vgyok! De szerintem a fogadott dokinak az a dolga, hisz csak fizetsz x összeget, ha baj van fordulhass hozzá bármikor! Könnyû szülést neked:) !
jaj az kimaradt hogy végül nem programozott császár lett mert mint írtam azon a napon amikor meg császározták egyre több jött neki de nem folyt el rendesen akkor sem csak akkor már szólt hogy valami folyik
Nekem egyszerre folyt el a magzatvizem, és valóban picit nyálkás volt. Ami a lényeg, hogy annak ellenére, hogy ömlött belõlem, még rá 7 órára se volt semmi, hangsúlyozom semmi fájásom. Picit nyomott a derekam, ami hozzáteszem, hogy volt dúrvább is a terhesség alatt. Oxitocinnal segítettek, de aztán piszkosul fájt. Hát én tutti nem vártam volna meg a mai napot, de ez én vagyok.
Nem saját tapasztalat, ismerõsömnél volt ilyen: felül repedt meg a burok és ezért nem folyt, hanem szivárgott. Eltelt neki is 2 nap, mire megrémítette valaki és bement végre éjszaka az ügyeletre, ahol egy egyszerû vizygálattal megállapították, hogy ez bizony magzatvíz és be kellett indítani a szülést, mert veszélybe került a baba. Szerencsére õ is az utolsó hetekben volt, így ép bõrrel megúszták a dolgot :) Elképzelni sem tudod, milyen butaságokkal rohangálnak be az ügyeletre az anyukák, egy ilyen kétesélyes dologgal érdemes bemenni! Ha mégis magzatvíz és a babádnak baja le, akkor nehéz lesz elszámolnod magaddal. Szóval nézesd meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) köszönjük:)

Mi lehet ez? Nem vagyok jól. Nagyon meg vagyok ijedve!

Nemrég volt hasmenésem. Nem tudom összefügghet e vele? Már akkor nagyon éreztem hogy rossz valami,de szinte abban bizti vagyok, hogy a beleim voltak. De most ha föl akarok állni nemigazán bírok kiegyenesedni.Fáj a köldököm vonalában jobbra a hasam és nemtudom mi lehet ez.Ha ülök csak akkor jó ha fölállok meggörnyedve tudok csak menni.A férjem még nincs itthon tehát egyedül vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Elõsször is nyugodj meg. Nyomhat a baba egy ideget, és fájhat attól, de lehet pl vakbél is. A jobb lábadat fel tudod húzni a hasad felé? Ha nem megy, akkor vakbél gyanús vagy. Semmi pánikolás, hívd fel a dokidat vagy a kórház szülészetét ahol szülni fogsz. Ha rosszul lennél, hívj ügyeletet. És írj, hogy mi van veled.

Szia! Elõsször is nyugodj meg. Nyomhat a baba egy ideget, és fájhat attól, de lehet pl vakbél is. A jobb lábadat fel tudod húzni a hasad felé? Ha nem megy, akkor vakbél gyanús vagy. Semmi pánikolás, hívd fel a dokidat vagy a kórház szülészetét ahol szülni fogsz. Ha rosszul lennél, hívj ügyeletet. És írj, hogy mi van veled.
A kérdező hozzászólása: Igen föltudom húzni a lábam, de a vakbél az alhasnál van vagy rosszul tudom?Talán egy kicsit enyhült.A babó is most kezdett el mocorogni.Lehetséges akkor hogy õ volt a "ludas"?!Remélem elmúlik mert jól megrémültem!
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm a válaszodat!Most megint érzem egy kicsit.Ez ennyire változhat?Azkéne még babásan vakbél!Úristen megtudnának egyáltalán mûteni vele?
Ne ijedj meg valószínû, hogy csak a méhed nõ, s ez okozza a fájdalmat. Vegyél be magnéziumot, ha nem múlik menj orvoshoz. Én egy hete éltem át ugyanezt.
lehet semmi komoly de ha mégis vakbél, megmütenek ugy is semmi baj nem leszbelöle..egy barátnömnek is altatták vakbéllel 18hetes volt
Szia! Nyugodj meg, nekem 21 hetesen volt hasonló. Nálam régi vakbélmûtéttel függött össze, a babám nyomta a heget. Hetekig rettenetesen éreztem magam, semmi olyat nem ehettem ami kicsit is puffaszt, elég szigorú diétát kellett tartanom. Egy Normaflore kúrát is kellett tartanom, és minden rendbejött. Ja, és én is alig bírtam felkelni, kiegyenesedni, és hasmenésem is volt. Azért az a vakbél nekem is gyanús nálad. Ha nem múlik menj dokihoz.

Több mint fél éve szedem a controvul fogamzásgátlót. Betegség miatt antibiotikumot kellett szednem. Míg a gyógyszert szedtem a párom belém élvezett. Ma megjelent egy barnás véres folyás és nagyon meg vagyok ijedve. Szerintetek mi lehet ez?

Antibiotikumként az aktilt szedtem. Elolvastam a controvul papírját, hogy mely gyógyszerek csökkenthetik a hatását, de nem volt rajta, mégis tartok tőle, hogy pecsételővérzés. 7 napja múlt el a menstruációm. Nagyon félek, hogy teherbe estem vagy esetleg valami komolyabb bajom lehet. Utoljára mikor együtt voltunk a párommal fájt. Kérlek segítsetek. Normális válaszokat kérek

Legjobb válasz: Egy nõgyógyászhoz látogass el kedden. Itt csak nyugtatgatni tudnánk vagy saját tapasztalatot mondani (ami nem egyenlõ azzal, hogy nálad is úgy van), vagy akár a frászt is hozhatjuk rád. De az orvos ért hozzá :)

Egy nõgyógyászhoz látogass el kedden. Itt csak nyugtatgatni tudnánk vagy saját tapasztalatot mondani (ami nem egyenlõ azzal, hogy nálad is úgy van), vagy akár a frászt is hozhatjuk rád. De az orvos ért hozzá :)
Azért pecsételsz, mert lecsökkent a tabi hatása az antibiotikumtól. Kiegészítõ védekezés kellett volna. Mostantól használj gumit, és reménykedj, hogy nem esel teherbe.
Köztudott tény, hogy az antibiotikum bizony befolyásolja a fogamzásgátló hatását és gondolom arra magadtól is rájöttél, hogy nem felerõsíti, hanem legyengíti. A pecsételõ vérzésed szerintem ettõl jelentkezhetett. Csak azt nem értem, hogy ha benned volt a para, miért nem húztatok óvszert?... De mindegy is már. Reménykedj benne, hogy nem leszel terhes, mert megvan rá az esély! Vagy orvos, vagy teszt 14 nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam biztosra, hogy pecsételõ vérzés. Tegnap mikor együtt voltam a barátommal fájt és ma jelentkezett ez a barnás cucc. Máskor is elõfordult már, hogy felsértette és vérzett is vagy ilyen barna izé jött. Most azért parázok mert most antibiotikumot szedtem.
Attól, hogy az nem pecsételõ vérzés, attól az antibiotikumot beszedted és gyengítette a fogamzásgátló hatását. Senki sem fogja tudni megmondani, hogy az most pecsételõ vérzés volt, vagy annak az eredménye, hogy a párod felsértette a méhszájadat. A lényeg, hogy megvan az esélye annak, hogy terhes legyél. Az antibiotikumot gondolom 1 hétig szedted, talán mindegyiket addig kell. Azalatt az 1 hét alatt végig gyengítetted a hatását, ezzel a teherbeesés kockázatát is.
Mármint a teherbeesés kockázatát növelted, érted. :)

Ez mi lehet? Nagyon megvagyok ijedve, mert ilyen még nem volt. Légyszi, sürgős!

Jobb szemem alatti rész (a karikát) hogy ha megmozgatom picit vagy dörzsölöm, eléggé fáj. Kívülr?l nem látszódik rajta semmi. A másik oldalon semmi ilyen gond nincs! Kérlek adjatok valami kiindulási pontot, másik városban vagyok, a háziorvosomhoz legközelebb hétf?n tudok lemenni, de valószín?leg akkor sem leszek okosabb, csak egy szemészeti beutalóval gazdagabb a n?vérkét?l.. én pedig már most tudni szeretném, ha volt már valakinek ilyen, mit mondott rá a doki hogy ha súlyosbodhat, ki tudjam védeni, bármi módon, akár valahogy gyorsabb dokiszerzéssel..

Legjobb válasz: este néztem meg utoljára , most mégiscsak mintha kicsit piros lenne, meg nagyon enyhén feldagadva egy kis területen, a a szem belsõ felén (nem a szemzugban)

A kérdező hozzászólása: este néztem meg utoljára , most mégiscsak mintha kicsit piros lenne, meg nagyon enyhén feldagadva egy kis területen, a a szem belsõ felén (nem a szemzugban)
Lehet, hogy készülõdik egy árpa?
A kérdező hozzászólása: az alsó felén piros picit ha ez lényeges!!
A kérdező hozzászólása: és már tegnapelõtt elkezdtem érezni..
A kérdező hozzászólása: csak a "bõr" piros és dagadt egy fél borsónyi területen, a szemem fehérebb volt mint a másik amíg e nem bõgtem magam..
En is arpara gyanakszom. - Tegyel ra meleg borogatast - Antibiotikumos kenocs hatasos lehet - Ne nyomogasd tul sokat, mert fertozo, es a fertozest atviheted a masik szemre, vagy a test mas reszere. Lehetoleg minel gyakrabban moss kezet - Ha kialakul az arpa, ne szurd ki (mint egy pattanast), hagyd, hogy magatol kifakadjon Persze ezek arra az esetre ervenyesek, ha a betegseg valoban arpa; igy latatlanban nehez megmondani. Minden jot!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!!!
Esetleg a helyi szemészeti ügyeletre nem mehetnél el? Ott fogadniuk kell. Legfeljebb elküldenek, hogy ez nem elég súlyos egy ügyelethez:) , de akkor legalább már tudod, hogy nincs nagy baj. Viszont ha komoly a dolog, akkor pedig el kell látniuk.

16 éves lány vagyok. A nagyajkaimról a bőr elkezdett hámlani és néha viszket is. Nagyon meg vagyok ijedve, nem tudom milyen betegség ez. Mi lehet a bajom? Itthon lehet kezelni valamivel?

Legjobb válasz: Szerintem menj el nõgyógyászhoz, lehet hogy összeszedtél valami fertõzést egy nyilvános wc-n. Lehet gombásodás például, arra az orvos felír kenõcsöt és hamar rendbejössz!

Szerintem menj el nõgyógyászhoz, lehet hogy összeszedtél valami fertõzést egy nyilvános wc-n. Lehet gombásodás például, arra az orvos felír kenõcsöt és hamar rendbejössz!
A hámlás szerintem nem biztos, hogy összefügg a hüvelygombával. Jobb nem kísérletezni, menj el nõgyógyászhoz!
Miért akarod otthon kezelni? Azért van az orvos, hogy megállapítsa mi a bajod. Lehet, hogy valami teljesen más és csak rontassz a gomba elleni kezeléssel. Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Canesten Kombival nem lehet ezt kezelni?
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm a választ!:)
Kérdezõnek: ne kísérletezz otthon. Menj el orvoshoz, õ majd megmondja, hogy mit tegyél.
1. válaszoló vagyok. Az a gond, hogy otthon nem tudod megállapítani, hogy pontosan mirõl van szó. Ezért kell, hogy orvos lássa. Ne aggódj a vizsgálat miatt! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Hogy lehet ez? Mikor kiszálltam a fürdőkádból gőzölgött a fejem kb. 5 percen keresztül! Nagyon meg vagyok ijedve, ilyen még soha sem volt!

Ha a hajam elmozdítottam még jobban gőzölgött. Mi van velem ?!

Legjobb válasz: hajat mostál elõtte?

hajat mostál elõtte?
A kérdező hozzászólása: Ehh szted hideg van nálam vagy 14C vagy mit gondolsz ember? :D Jó az 26-27nek is. Primitívek vagytok, nem kérek az ilyen válaszokból.Nem értem, miért kell ebbõl olyan nagy dolgot csinálni. Furcsa volt, ha valami nem, akkor attól, nekem te ne !!! ...... inkább ne írj ha nem tudsz értelmeset
mert meleg vízben voltál, és hogy kijöttél a kádból párolgott rólad a víz. Volt hogy fürdés után kimentünk cigizni és a zoknink gõzölgött a hidegben :)
Biztos sapka volt rajtad! :D Viccelek. Apám szokta mondani, hogy vedd le fiam a sapkád, mert gõzölög a fejed...
A kérdező hozzászólása: Akkor rendben van ! :) Köszönöm szépen a gyors és a kedvesebb válaszokat meg olyanook :D Aki kötekedett változzon tyúkká :D .. annyi.. :) gyökér
Ez azt jelenti hogy forrófejû vagy!
A meleg miatt van... nem kell megijedni.. :)
Forró volt a víz. Ennyi. :)
Én egyszer télen felszálltam a buszra, és szó szerint gõzölögtem. :D Érdekes látvány volt.
Tyúkká fogsz változni!!!!Azonnal hívj orvost!!!!!
az nem gáz nekem egyszer a sapkám füstölgött feketén a felyemen aztán rájöttem hogy egy cigi csik van rajta a tetején ....
A kérdező hozzászólása: Igen, de sokáig gõzölgött tényleg furcsa volt, vagy ez normális csak én nem vettem volna észre eddig? Kétlem, mert ahogy kilépek a kádból tükör van elõttem. :) De amúgy jól vagyok :D Most biztos hülyének néztek de tényleg úgy gõzölgött hogy megijedtem :DD XD
de a kád víz, az kb. 36-37 fokos, hûvösebbe léptél ki, a 26-27 fokba ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!