Találatok a következő kifejezésre: Nagyon meg ijedve! (100 db)

Fáj a mellkasom, lassan 2 hónapja. Mitől lehet? Nagyon meg vagyok ijedve. Bővebben lent!

Ha elmegyek itthonról, sétálok 3 percet, elkezd fájni a mellkasom vagy a tüd?m úgy, hogy alig bírok állni. Így futni sem tudnék- sportolok. Nem cigizek, se semmi káros dolgot nem használok, 17 éves lány vagyok. És úgy veszem észre, hogy leginkább akkor fáj, amikor a mensim meg jön, mensi elött 1-2 héttel, és közbe. de eddig nem fájt, meg semmi, most meg annyira, hogy állni nem bírok t?le.

Legjobb válasz: Ha nagyon meg vagy ijedve, akkor miért nem mész orvoshoz? Itt senkinek nincs röntgenszeme és sztetoszkópfüle.

Ha nagyon meg vagy ijedve, akkor miért nem mész orvoshoz? Itt senkinek nincs röntgenszeme és sztetoszkópfüle.
A kérdező hozzászólása: Szerinted nem voltam orvosnál?:) Gondolkozz már, és nem azért írtam ide, hogy elküldj az orvoshoz:) Orvos nem mondott semmit, orvos nem látta azt se mi baja van a papámnak és 1 hétre rá meghalt! És ma voltam 2x-ra az orvosnál. De meginn nem mondott semmit.

Nagyon meg vagyok ijedve! Mi lesz velem?

Ma voltam n?gyógyásznál mert 2 hete késik a menstruációm...Csinált ultrahangot nem vagyok terhes de ? adott beutalót vizeletvizsgálatra h csináljanak egy tesztet és azt is mondta h lehet h méhen kívüli terhességem van de nekem nincsem semmi arra utaló jelem... 21/L

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg! Menj el a vérvételre, abból egyértelmûen kiderül, hogy van-e terhesség. Ha van, akkor keresik tovább. Mivel uh-on nem látszott, ha terhesség egyáltalán, két dolog lehet: vagy olyan pici még, hogy nem látszik, de akár lehet a méhben is, tehát jó helyen. Vagy tényleg méhen kívüli, de akkor sincs tragédia, mert olyan pici még (nem is látszott), hogy talán még gyógyszerrel is megpróbálhatják megszüntetni. És az is lehet, hogy nem terhesség, csak hormonzavar. Tehát ne izgulj, nincs nagyon nagy gáz!

Elõször is nyugodj meg! Menj el a vérvételre, abból egyértelmûen kiderül, hogy van-e terhesség. Ha van, akkor keresik tovább. Mivel uh-on nem látszott, ha terhesség egyáltalán, két dolog lehet: vagy olyan pici még, hogy nem látszik, de akár lehet a méhben is, tehát jó helyen. Vagy tényleg méhen kívüli, de akkor sincs tragédia, mert olyan pici még (nem is látszott), hogy talán még gyógyszerrel is megpróbálhatják megszüntetni. És az is lehet, hogy nem terhesség, csak hormonzavar. Tehát ne izgulj, nincs nagyon nagy gáz!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást... :)
A kérdező hozzászólása: szerencsére a teszt negatív lett úgyhogy nem vagyok terhes..... de akkor mért késik még mindig?
Menj vissza a dokihoz, valószínûleg kér egy hormonprofilt, attól okosabb leszel. Vagy meghozza gyógyszerrel. De két hét egyébként még nem a világ, szóval nyugodtan kivárhatod a következõ aktuális vérzés idejét, mert lehet, hogy most valamiért kimaradt. Stressztõl, szedett gyógyszertõl, sok mindentõl elõfordul. Tehát ha kibírod idegekkel, akkor ráérsz akkor is visszamenni az orvoshoz, ha netán a következõ sem jönne meg. De ilyen úgyse lesz!

13 hetesen a ductus venosusban reverz alfa hullám ábrázolódik. Down kór, vagy szívbetegség állhat a háttérben, de 5%-ban egészséges magzatokban is előfordul. Volt valakinek ilyen? Nagyon meg vagyunk ijedve, hogy beteg a babánk.

Legjobb válasz: Negatív A-Hullámnak hívják,nekünk is ez volt 12 hetes uh-n,mi is nagyon megijedtünk a doki továbbküldött minket Szegedre. Végül 19hetesen is voltunk 4D és semmi de semmi gond nem volt már akkor. A doki úgy magyarázta hogy nem sûrûn találkoznak ilyennel,de elmúlik nagy valószínûséggel,olyan mint a szívzörej. Mnejetek valami speckó magzatkardiológushoz meg 4Dre hátha már nem nálatok sem lehet látni pár hét múlva. Kívánom a legjobbakat! (ma voltatok uh-n?)

Negatív A-Hullámnak hívják, nekünk is ez volt 12 hetes uh-n, mi is nagyon megijedtünk a doki továbbküldött minket Szegedre. Végül 19hetesen is voltunk 4D és semmi de semmi gond nem volt már akkor. A doki úgy magyarázta hogy nem sûrûn találkoznak ilyennel, de elmúlik nagy valószínûséggel, olyan mint a szívzörej. Mnejetek valami speckó magzatkardiológushoz meg 4Dre hátha már nem nálatok sem lehet látni pár hét múlva. Kívánom a legjobbakat! (ma voltatok uh-n?)
Esetleg kombinált teszted nem volt? Nekünk szerencsére poz. volt az A hullám, de aki elemezte a kombinált tesztet elöször véletlenül rosszul olvasta és akkor sem mondta, hogy down kóros vagy szívbeteg. Nem tudom hol csinálták sz uh-t, de az ilyen esetekre nagyon tudom ajánlani az Istenhegyen dr. Hajdu Krisztinát vagy tényleg egy magzati szív specialistát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Integrált tesztet csináltatok, ahhoz készült a 3-4D-s UH. Minden egyéb érték és jellemzõ rendben, de ráírták a papírra, hogy a teszt eredményének birtokában magzati szívspecialistához is menjünk. Persze mindent megteszünk. Mivel van a baba mellett egy elhalt ikertag, valószínûleg fals értékek fognak kijönni a tesztnél is, mert még termel hormont az üres petezsák. Legalábbis ezt mondták...

Mi bajom? Nagyon meg vagyok ijedve.

Nem tudom, hogy mi van velem. Mostanaban estenkent nagyon hamar almos leszek. Regebben volt, hogy hajnal 2kor se voltam almos, most mar 11kor az vagyok. Tegnap este is ez volt, lefekudtem ra nem sokkal nagyon hamar elaludtam. Almodtam hulyesegeket ejszaka es az volt a durva, hogy mindent megalmodtam, ami velem tortenik pl. Faztam, mert vekony takaro volt rajtam, de nagyon felalomba voltam a masikat eloszedni, aztan megalmodtam, hogy eloszedem a takarot. Utana lecsuszott a bugyimxd es mar almomba se volt rajtam bugyi..meg ilyenek. Most pedig, na mondom mar fel kene kelni, de az ijeszto, hogy mennyire nem birtam..nagyon nehezen keltem fel es meg aludnek tovabb es ugy erzem magam, mintha valami alomvilagba lennek. Raadasul panikolok is, mert almomban kinaltak valami ebeddel es nem voltam ehes meg nem esett jol. Es belegondoltam, hogy amikor azt almodom, hogy pisilnem kell akkor tenyleg kell, amikor fazok akkor tenyleg fazok igy lehet, hogy beteg vagyok es azert voltam etvagytalan almonban?! Es mar hasmenesem van (remelem csak a paniktol meg az idegtol) es nagyon korog a hasam, de enni se merek. Mert tudni kell rolam, hogy felek minden betegsegttol, legfokepp a hanyastol. Es most tok ideges meg turelmetlen vagyok es almos is. Miert? Nagyon felek, hogy valami komoly bajom van. Kerlek segitsetek! Meg amugy mostanabn sokszor van olyan, hogy olyan gyengenek es faradnak erzem magam, hogy megmozdulni is nehezemre esik. (de ez lehet csak a lustasag) 15L

Legjobb válasz: Elmehetsz orvoshoz egy kivizsgálásra, de szerintem inkább az van nálad mint nálam! Én is annyira félek a betegségektõl, hogy minden apró kis kiütésrõl a legrosszabbakat gondolom, és ez idegileg egyszerûen kiborít. Az agyad is teljesen rá van állva ezekre és mégjobban generálja a dolgait...az álmok szintén az agyad munkája, szerintem nincs olyan h 'jaj de szépet álmodtam' csak úgy...minden álom kapcsolódik valahogy a külvilág által ért ingerekhez. Ezért vannak ezek a nagy álomfejtõs butaságok meg átverések, holott minden álmod a valóságból ered, az agyad mûve..még ha néha jelképes dolgokon keresztül is jön le! Az szerintem furcsa, hogy ha azt álmodod h fázol akkor tényleg fázol...MERT fel kell h ébredj, tehát már ébren vagy és a tested jelzésére keltél fel , vagy ha pisilned akkor is felébredsz h kimenj..ezek a tested reakció szintén.

Elmehetsz orvoshoz egy kivizsgálásra, de szerintem inkább az van nálad mint nálam! Én is annyira félek a betegségektõl, hogy minden apró kis kiütésrõl a legrosszabbakat gondolom, és ez idegileg egyszerûen kiborít. Az agyad is teljesen rá van állva ezekre és mégjobban generálja a dolgait...az álmok szintén az agyad munkája, szerintem nincs olyan h 'jaj de szépet álmodtam' csak úgy...minden álom kapcsolódik valahogy a külvilág által ért ingerekhez. Ezért vannak ezek a nagy álomfejtõs butaságok meg átverések, holott minden álmod a valóságból ered, az agyad mûve..még ha néha jelképes dolgokon keresztül is jön le! Az szerintem furcsa, hogy ha azt álmodod h fázol akkor tényleg fázol...MERT fel kell h ébredj, tehát már ébren vagy és a tested jelzésére keltél fel , vagy ha pisilned akkor is felébredsz h kimenj..ezek a tested reakció szintén.
A kérdező hozzászólása: Amugy most fog megjonni, de ilyen nem szokott lenni mensi elott. Sok a gyomorsavam is. Panikbeteg es stresszes vagyok. Nem taplalkozok rendszeresen, keveset eszek es ossze-vissza. Keveset mozgok.. Virust nem tudom, hogy osszeszedhettem-e?! Nem nagyon voltam sehol es ezek inkabb a teli idoszakra jellemzoek.
A kérdező hozzászólása: Omm azt irtad, hogy minden alom a valosagbol ered. utana meg azt, hogy, nem. Viszont, ha almomba pisilnem kell akkor a valosagba is kell es igy van a tobbivel is. Ezert felek ettol az etvagytalansagtol. A gyomrom korog, de nem merek enni es mar annyira rastresszeltem, hogy tenyleg elment az etvagyam.

25+4 hkm vagyok, a Glukóz szintem nagyon alacsony, volt valaki így? Nagyon meg vagyok ijedve (többi lent)

A normál tartomány glukózban 4.00-6,40ig nekem 2.94!!!! Vércukor 120' az jó. Viszont a vizeletemben sok szinte az összes csillagos:( Vvs:6.00 a normál:2 alatt van Fvs:24 a normál 5 alatti. Baktérium 3229 a normál:1000alatti:( Oké, ez tuti fertőzés... Na de a glukóz??? :(

Legjobb válasz: Nincs azzal semmi baj.Alacsonyabb a vércukor szinted,nekem is az volt. (3.12). Mitõl ijedtél meg??Áruld már el nekem!! Tessék több tartalmasabb ételt enni.Több cukortartalmú,magasabb szénhidrátú ételeket. Ennyi.

Nincs azzal semmi baj.Alacsonyabb a vércukor szinted, nekem is az volt. (3.12). Mitõl ijedtél meg??Áruld már el nekem!! Tessék több tartalmasabb ételt enni.Több cukortartalmú, magasabb szénhidrátú ételeket. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Rengeteg szénhidrátot eszek, és cukros üdítõt, és elég sokszor megszédülök. A vízeletben a sok baktérium és fehérvérsejt (meg az összes megijeszt:/). Mindig minden eredményem jó szokott lenni, hát most nem.
Talán pont ez a baj, hogy sok ilyet eszel, és az inzulinod túl dolgozik, ilyenkor fent áll a lehetõsége az inzulin rezisztenciának. Terheléses inzulint nem néztek? Lassan felszívódó kajákat egyél, kerüld a cukrot, a finom lisztet.

Sony xperia e telefonom van és nem tudom bekapcsolni mert csak pirosan villog pedig fel van töltve . Tudnátok nekem tanácsot adni mert nem tudom mit csináljak nagyon meg vagyok ijedve mert olyan nehezen kaptam meg ezt a telefont?

nem rég vettük és most a második 18 órás töltésnél csinálta ezt

Legjobb válasz: Figyu,jól értem,hogy te 18 órán át töltötted?! Ha igen akk ints PÁPÁ-t a telódnak,mert a TAB-om használati útmutatója is leírta: A KÉSZÜLÉKET NE TEGYE KI ÓRÁNÁL TOVÁBBI ELEKTROMOS FESZÜLTSÉGNEK! Sajnállak,de nagyon. Várj inkább ne keseregj! A jó telókra adnak garanciát! Húzz a boltba és javíttasd meg! DRUKKOLOK!!!!!! :D

Figyu, jól értem, hogy te 18 órán át töltötted?! Ha igen akk ints PÁPÁ-t a telódnak, mert a TAB-om használati útmutatója is leírta: A KÉSZÜLÉKET NE TEGYE KI ÓRÁNÁL TOVÁBBI ELEKTROMOS FESZÜLTSÉGNEK! Sajnállak, de nagyon. Várj inkább ne keseregj! A jó telókra adnak garanciát! Húzz a boltba és javíttasd meg! DRUKKOLOK!!!!!! :D
Megint én. LEHAGYTAM A 8 AST! XD 8 óránál további... TEHÁT HA NEMRÉG KAPTAD AKK VAN GARANCIA!!!
A kérdező hozzászólása: de a boltba azt monták hogy az elsõ két töltés 18 órás legyen és valamiért még töltés elõtt kezdett így villogni hát visszaviszzük volt már hasonló eset a régebbi telefonommal és azt meg tudták javítani
Ha megvan a garancia akkor vigyétek be és javíttasd meg OK?
Kerüljétek a boltot ahogy tudjátok! Az eladók 10+ éves tanácsokat osztogatnak, elég régóta nem kell formázni, vagy hosszú ideig tölteni az akksikat. A fejem a falba verem lassan, hogy nem néznek utána! Az ilyeneknek be kéne vinni egy leírást a ma használatos akksikról. Sony Uptade Service fel a gépre, ha szoftveres a gond, pár perc alatt megoldódik.

Nagy baj lehet? Nagyon meg vagyok ijedve!?

Kb 3 napja tapasztalom, hogy bal oldalon fáj a hónalj alatt/mellnél. Eleinte azt gondoltam, hogy biztos csak elfeküdtem, vagy meghúztam. De Azóta nem múlt el, és tegnap egy kb. 1 cm átmérőjű "gömböt" találtam. Elmozgatható, nyomásra nem mondanám, hogy fáj, viszont egész nap érzem a fájdalmat azon a területen. Orvoshoz csak hétfőn tudok majd menni. Nagy lehet a baj? Nagyon félek!! :( 20L

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy rosszindulatú. Egyrészt ahhoz még fiatal vagy, másrészt a rák nem fáj, harmadrészt ált. nem mozgatható, hanem összekapaszkodik a környezetével. Szóval vmilyen jóindulatú elváltozás lesz.

Nem valószínû, hogy rosszindulatú. Egyrészt ahhoz még fiatal vagy, másrészt a rák nem fáj, harmadrészt ált. nem mozgatható, hanem összekapaszkodik a környezetével. Szóval vmilyen jóindulatú elváltozás lesz.
A kérdező hozzászólása: rendben!
Majd írd meg, hogy végülis mit mondott a doki, légyszi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! kicsit sikerült megnyugtatnotok! remélem nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek. picit megnyugodtam. tegnap már olyan ideges voltam h szinte egész éjjel nem aludtam :(
Majdnem 100%, hogy a nyirokcsomó van megduzzadva, vagy mechanikus ingerlés miatt, vagy valami fertözést kaptál. Menj orvoshoz, ö meg tudja állapitani az okát, és megfelelö kezelést is tud adni.
Ne nagyon nyomkodd, fõleg mert ha nyirokcsomó akkor sokkal nagyobb lesz ha folyton "buzerálod".
Ez nyirokcsomó duzzanat lehet.Talán valami baci kerülget, de lehet aprócska sérüléssel bekerült bacitól is, vagy ha nagyon megnyomta esetleg a melltartó.Nekem is szokott lenni idõnként, fura módon nyáron jön nálam elõ.Semmiség, de valóban kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! valószínûleg uh-ra fog küldeni a háziorvos, ugye? mire számíthatok ezen kívül?
Szia! Ilyet én is találtam a mellemben, kb. bab nagyságú elmozdítható göb. Csak menstruáció elõtt éreztem, de amúgy nem fájt. Háziorvos onkológiára, onnan meg ultrahangra küldtek, hol megállapították, hogy jóindulatú, csak fél évente kell visszamenni kontrollra, meg ha esetleg tapasztalok változást.

Mi bajom lehet? Nagyon meg vagyok ijedve!

Szóval náthás voltam az elmúlt sikerült kikúrálnom magam.Ma meg arra ébredtem hogy fáj ha köhögök meg ha nagyobb leveg?t veszek de nem a mellkasomba hanem a torkomba plusz még a fejem is fáj,Mi bajom lehet?Nem vagyok berekedve meg semmi...22/N

Legjobb válasz: Ez lehet az eredménye annak hogy nem ment orvoshoz, inkább magát kúrálta de csak a tünetei enyhülhettek ezzel és azt hittem már meggyógyult hol ott a betegsége talán kicsivel gyógyultabb állapotban de még fenn állt és most kiújult mivel nem volt rendesen kikezelve, de szövõdmény is lehet. Nyugodjon meg ha nem lázas akkor nem lehet nagy dolog, mennyen el a háziorvosához õ majd eldönti mi a teendõ a továbbiakban, de akár egy fül-orr gégészeti vizsgálat sem ártana ha már felsõ légúti problémája van.

Ez lehet az eredménye annak hogy nem ment orvoshoz, inkább magát kúrálta de csak a tünetei enyhülhettek ezzel és azt hittem már meggyógyult hol ott a betegsége talán kicsivel gyógyultabb állapotban de még fenn állt és most kiújult mivel nem volt rendesen kikezelve, de szövõdmény is lehet. Nyugodjon meg ha nem lázas akkor nem lehet nagy dolog, mennyen el a háziorvosához õ majd eldönti mi a teendõ a továbbiakban, de akár egy fül-orr gégészeti vizsgálat sem ártana ha már felsõ légúti problémája van.
Nyugi. Valószínûleg torokgyulladás. Forró mézes tea, c-vitamin (jó sok!), hagyma segít.

Nagyon meg vagyok ijedve, most mit csináljak?

8 hetes vagyok és a gravida egyszer?en nem marad bennem.beveszem és 10 perc múlva kijön a legutóbbi kajám mert ugye étkezés után kell bevenni.eddig esténként vettem be,de most mondom beveszem reggel és most is hánytam t?le.most már biztos vagyok benne,hogy a gravidától mert amikor nem vettem be akkor nem hánytam.A legnagyobb aggodalmam most jön,hogy híg vizes szer? barnás folyásom van.szerdán voltam uh-n,minden rendben volt és legközelebb csak 1 hónap múlva kell mennem.Az els? uh vizsgálaton mondta a doki,lehet egy kis barna folyás a vizsgálat miatt,de akkor nem volt.Most viszont tegnapel?tt volt uh,lehet attól?Vagy a hányásoktól mert meger?ltettem magam?A dokim ma nem rendel sajnos,így kommunikálni se tudok vele.Ti mit tennétek a helyemben? Milyen vitamint vegyek akkor? És a barnázás?? Volt tavaly egy elhalt terhességem,de ott még csak nem is barnáztam.

Legjobb válasz: ha ma nem tudsz a dokiddal beszélni akkor holnap reggel mindenféleképpen menj el.vagy esetleg ha elmennél az sztk-ba?elmondod hogy mi van és csinálnak egy ultrahangot.a legfontosabb hogy most pihenj és próbálj meg ne idegeskedni.persze tudom hogy ebben a helyzetben nehéz.ne vegyél be több gravidát ha hánysz tõle.esetleg megpróbálhatod az elevitet.de a a doki majd úgy is mondja hogy mit szedj.ha elmentél a dokihoz majd írd meg hogy mit mondott.én nagyon szorítok hogy semmi baj ne legyen

ha ma nem tudsz a dokiddal beszélni akkor holnap reggel mindenféleképpen menj el.vagy esetleg ha elmennél az sztk-ba?elmondod hogy mi van és csinálnak egy ultrahangot.a legfontosabb hogy most pihenj és próbálj meg ne idegeskedni.persze tudom hogy ebben a helyzetben nehéz.ne vegyél be több gravidát ha hánysz tõle.esetleg megpróbálhatod az elevitet.de a a doki majd úgy is mondja hogy mit szedj.ha elmentél a dokihoz majd írd meg hogy mit mondott.én nagyon szorítok hogy semmi baj ne legyen
A kérdező hozzászólása: hát nem is vagyok nyugodt.talán most, h elmúlt egy kicsit.nálunk (szombethely) 16 órától lesz ügyelet.
Bemennék a helyedben, tudod, jobb ezerszer bemenni feleslegesen mint egyszer de késõn...
én is azt javasolnám, hogy menj be. nekem az 1. vetélésem 2 nap barnázás után lett a 2. 4 napig tartott... mindkét esteben figyelt a doki, de sajnos segíteni nem tudott :( a vitamint hagyd ki, most nem az a lényeg. nem akarlak megijeszteni, de bármi lehet.
Én is azt javaslom, hogy nézesd meg magad minél elõbb, mert tényleg bármi lehet. Nekem volt többször amikor rossz vége lett, de pl. a mostani terhességemnél aznap amikor meg kellett volna jönnie én is megerõltettem magam hányás-hsmenéssel, nekem is volt egy kis barnázásom. Most 26 hetes vagyok! Drukkolok értetek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm aranyos vagytok! holnap ha megint jelentkezik akkor elmegyek.most úgy néz ki elmúlt.de hétfõn meg mindenképp felhívom az én dokimat (elõbb nem tudom) és beszélek vele errõl.vettem femibion 800-at, ma még nem veszem be.kipróbálom vitamin nélkül hányok-e.meg vettem magne b 6-ot de azt nem is tudom miért :) sokan szedik biztos jó, ellazít :)
A kérdező hozzászólása: azért az tök idegõrlõ, hogy legközelebb csak 1 hónap múlva vár vissza a doki :( addig sajnos bármi történhet.lehet észre sem vesszük mint én tavaly.semmi jele nem volt, hogy elhalt.
Nem nagyon értelek, nagyobb hangsúlyt fektetsz a vitaminokra, mint arra, hogy rendben van-e egyáltalán minden. Na, mindegy te tudod!
Azért van így, mert túl sokat hányt a vitamintól és úgy gondolja, hogy ettõl barnázik és mivel szeretne babájára kellõképpen vigyázni, ezért kérdezi a vitamint, hogy melyiktõl nem fog hányni vajon?
A kérdező hozzászólása: utolsó! feleslegesen kötekedsz, már megnézettem magam és minden rendben!
A kérdező hozzászólása: de vitamint is kell váltanom az tény.
Hát te tudod, de én biztosan nem lennék nyugodt egész hétvégén, amíg nem tudom, hogy rendben van-e minden.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :) kimentem wc-re, de úgy látom elmúlt.most menjek ügyire vagy nem? hétfõn fel tudom hívni az orvosom.
Igen, a 12. hétig a 800as kell. :-)
A kérdező hozzászólása: most a napokban lenne aktuális a menzim is, de nem hiszem h attól, ill.érzem h nem attól!Nem akarom ezt a babát is elveszíteni!Hétfõn akarom felkeresni a védõnõt..
Én azt javaslom, hogy nézesd meg magad, mondjuk SZTK-ban vagy valamelyik éppen rendelõ nõdokinál. Lehet, hogy nincs baj, de az a tuti, én helyedben indulnék.
A kérdező hozzászólása: ja, bocsi, megelõztél :) holnap szombat lesz, hol fogadnának?
de ma péntek van.nem muszáj várni holnapig.ma van sztk.
Hát éppen gravidát nem ettem, de az elevittõl én is rosszul voltam. Femibiontól nem hánytam. De ha kimarad 2-3 nap a vitaminból nem katasztrófa ám :) A barnázás más kérdés... én bemennék akár egy másik dokihoz is, hogy megvizsgáljon... biztos ami biztos. Szerintem jobb, ha megnéz valaki, hétvége jön. Gondolom hüvelyi uh volt szerdán, az is lehet, megsértette kicsit a méhszájadat. Ne pánikolj!!
Én is így voltam és azonnal bementem a kórházba, ahová körzetileg tartoztam. Azóta már 2 hetes a kis barnázásom. :)
A kérdező hozzászólása: ja, hogy ma, értem
A kérdező hozzászólása: köszönöm h írtatok, talán egy kicsit várok hátha elmúlik és ha nem, délután elmegyek!
Ügyeleten barnás folyással bármikor kötelesek ellátni. Nekem a dokim azt mondta, hogy a barnás folyás a terhesség alatt nem normális, nem jelent feltétlenül bajt, de szerinte 50-50% az esély bármire. Nekem kétszer volt a 7. és a 10. héten két pici halványbarna folt, de mind2x behívott uh-ra és gyógyszert is kaptam az elsõnél. Én a Gravidát hanyagolnám, nekem a Femibiontól semmi bajom nem volt, az Elevitet sem bírtam, ha semmi nem marad meg benned a vitaminok közül, legalább a Folsavat próbáld szedni. Szerintem ügyeletre menj. 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: oké értem! nagyon köszönöm a gyors és segítõkész válaszokat! ha közbe elmúlik, akkor már ne menjek? lehet kipróbálom a femibiont.a 800-as kell még ugye?
Nem kötekedésnek szántam, csak mivel nem írtad, hogy már voltál dokinál, ezért nem értettem a dolgot. De most már gondolom, hogy te tettél fel egy hasonló kérdést is, amelyben leírtad, hogy voltál dokinál.

Ez mi lehet? Nagyon megvagyok ijedve, mert ilyen még nem volt. Légyszi, sürgős!

Jobb szemem alatti rész (a karikát) hogy ha megmozgatom picit vagy dörzsölöm, eléggé fáj. Kívülr?l nem látszódik rajta semmi. A másik oldalon semmi ilyen gond nincs! Kérlek adjatok valami kiindulási pontot, másik városban vagyok, a háziorvosomhoz legközelebb hétf?n tudok lemenni, de valószín?leg akkor sem leszek okosabb, csak egy szemészeti beutalóval gazdagabb a n?vérkét?l.. én pedig már most tudni szeretném, ha volt már valakinek ilyen, mit mondott rá a doki hogy ha súlyosbodhat, ki tudjam védeni, bármi módon, akár valahogy gyorsabb dokiszerzéssel..

Legjobb válasz: este néztem meg utoljára , most mégiscsak mintha kicsit piros lenne, meg nagyon enyhén feldagadva egy kis területen, a a szem belsõ felén (nem a szemzugban)

A kérdező hozzászólása: este néztem meg utoljára , most mégiscsak mintha kicsit piros lenne, meg nagyon enyhén feldagadva egy kis területen, a a szem belsõ felén (nem a szemzugban)
Lehet, hogy készülõdik egy árpa?
A kérdező hozzászólása: az alsó felén piros picit ha ez lényeges!!
A kérdező hozzászólása: és már tegnapelõtt elkezdtem érezni..
A kérdező hozzászólása: csak a "bõr" piros és dagadt egy fél borsónyi területen, a szemem fehérebb volt mint a másik amíg e nem bõgtem magam..
En is arpara gyanakszom. - Tegyel ra meleg borogatast - Antibiotikumos kenocs hatasos lehet - Ne nyomogasd tul sokat, mert fertozo, es a fertozest atviheted a masik szemre, vagy a test mas reszere. Lehetoleg minel gyakrabban moss kezet - Ha kialakul az arpa, ne szurd ki (mint egy pattanast), hagyd, hogy magatol kifakadjon Persze ezek arra az esetre ervenyesek, ha a betegseg valoban arpa; igy latatlanban nehez megmondani. Minden jot!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!!!
Esetleg a helyi szemészeti ügyeletre nem mehetnél el? Ott fogadniuk kell. Legfeljebb elküldenek, hogy ez nem elég súlyos egy ügyelethez:) , de akkor legalább már tudod, hogy nincs nagy baj. Viszont ha komoly a dolog, akkor pedig el kell látniuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!