Találatok a következő kifejezésre: Nagyon magam vagyok, a folyamatos (4 db)

Nagyon magam alatt vagyok, a folyamatos kudarctól. Mit csináljak, hogy átlendüljek a baba és a teherbeesés problémáin?

Asszem most vagyok a legmélyebb ponton. Félek h teljesen leteszek róla...

Legjobb válasz: Szia. Tudom, hogy ezt már sokszor hallottad, de tényleg az a legjobb, ha lefoglalod magad. Probálj olvasni vagy csinálj bármi olyat ami odafigyelést igényel. A szexet pedig ne úgy vedd, mint " gyerek csinálást" . Elvégre ilyenkor a pároddal vagy testileg és lelkileg. Minél inkább idegeskedsz azon, h babád legyen, annál inkább se fog sikerulni. Ne gondolj rá, a baba tudni fogja, h mikor van itt az ö ideje. En is sokáig minden pillanatban azon agyaltam, h mikor sikerul már, és borzaszto volt, mikor ujra és ujra kiderult, h nincs baba. Aztán megfogadtam, hogy nem gondolok rá, lefoglaltam magam, a párommal is vágybol vagyunk egyutt, nem pedig azon agyalunk, h mikor sikerul. Most pedig nagyon ugy fest a dolog, h sikerult. De ha nem, akkor nem. Pedig már én is nagyon vágyom rá, de hiába gorcsolok rajta, annál inkább se fog dikerulni. Ide illik egy kozmondás: Turelem rozsát / kisbabát/ terem. Hidd el, a baba tudja mikor van itt az ideje. Es sose add fel!!!!!

Szia. Tudom, hogy ezt már sokszor hallottad, de tényleg az a legjobb, ha lefoglalod magad. Probálj olvasni vagy csinálj bármi olyat ami odafigyelést igényel. A szexet pedig ne úgy vedd, mint " gyerek csinálást" . Elvégre ilyenkor a pároddal vagy testileg és lelkileg. Minél inkább idegeskedsz azon, h babád legyen, annál inkább se fog sikerulni. Ne gondolj rá, a baba tudni fogja, h mikor van itt az ö ideje. En is sokáig minden pillanatban azon agyaltam, h mikor sikerul már, és borzaszto volt, mikor ujra és ujra kiderult, h nincs baba. Aztán megfogadtam, hogy nem gondolok rá, lefoglaltam magam, a párommal is vágybol vagyunk egyutt, nem pedig azon agyalunk, h mikor sikerul. Most pedig nagyon ugy fest a dolog, h sikerult. De ha nem, akkor nem. Pedig már én is nagyon vágyom rá, de hiába gorcsolok rajta, annál inkább se fog dikerulni. Ide illik egy kozmondás: Turelem rozsát / kisbabát/ terem. Hidd el, a baba tudja mikor van itt az ideje. Es sose add fel!!!!!
Szia! Nekem 4-szer sikerült teherbe esnem de sajnos mind a négy esetben elhalt a baba a 8.hét elõtt. Nagyon magam alatt voltam fõleg a második esetnél, de én elhatároztam és a szivem legmélyén érzem is hogy egyszer anya leszek. Most kineziologushoz járok. Õ segitett feldolgozni a veszteségeket és idén újból megprobáljuk. Nem szabad a múlton rágodnod engedd el a régi fájdalmaidat és csak a jövöre koncentrálj. Tudom könnyü ezeket mondani. Hidd el én is haragudtam az egész világra, és fel tettem a kérdést miért pont velem történik ez. Szóval ne add fel! Probálj kikapcsolodni, foglalkozz többet a pároddal és a környezeteddel. Meglátod minden rendbe fog jönni.
Szia! Nagyon nehéz nem gondolni rá, és sztem nem is lehet, "csak úgy". A környezetemben bárki is terhes lett, sokat beszélt róla, álmodozott, vágyott rá, számolgatott..., már szinte meddõnek képzelte magát..(32-35 éves nõk)Igazándiból, ahogy láttam, mindig úgy történt, hogy jött valami, pl. mhelyen átalakulás, vagy családi gond, ami kicsit elterelte a figyelmet, és akkor lett pocaklakó. Szóval, van abban valami, hogy nem szabad rá gondolni, de én magam sem tudom megtenni, magamtól , csak hogyha a külvilág kikapcsol... Minednestre ne add fel a gondolatot, anyuka leszel egyszer... ez a lényeg. (asszem) Én is hasonló cipõben járok. Drukkolok neked!
Én letettem róla, örökbefogadáshoz minden engedélyt beszerztem, sorszámot kaptam és tessék: teherbe estem, 16 hetes a pocaklakóm. Légyszi, nézd végig a korábbi kérdéseket, sokat írkáltunk egymásnak a sikertelenségekrõl, hasznodra lenne sok válasz. (Bizos rámegy egy éjszakád az olvasásra) Ami nem igaz: büntetés valami hibád miatt és hogy rosszabb vagy másoknál, mert nincs még babád. Mindannyian ezt hittük magunkról. Mondok egy trükköt: utazzatok el 3 napra teljesen idegen környezetbe. Van még 1000 trükk!
Sziasztok! Én is rengeteget hallottam már, hogy a nem görcsölésnek mekkora szerepe van. Én úgy próbálok hozzállni, hogy nem egy kisbabát képzelek el magamnak.Egy leendõ emberi élet várományosai leszünk, ha megadatik, inkább arról gondolkodom, hogy nevelem majd, hogy tanítom az életre, és nem a bébiholmikon gondolkodok, így tudatosul bennem, hogy nem "vágyaim tárgyát, egy játékszert" kívánok magamnak, hanem egy komoly és örömteli feladatot, ami felelõsségteljes.... Testi oldalról pedig egy gyógynövényes komplex készítményt tudok ajánlani, személy szerint nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Nem saját tapasztalat, de sorozatos vetélések után is komoly szervezetet támogató hatásai lehetnek, melyek egy egészséges terhesség kihordását támogatják.Én a piacon lévõk közül ezt választottam ki magamnak, mert ez volt a legmeggyõzõbb segítség, mint eü-ben dolgozó, alaposan utánanéztem.A szervezet és lélek támogatása egyaránt fontos és a türelem.Kívánom lendülj át a mélyponton és újra bízz (lazán:-))

Tegnap este nagyon felbosszantottam magam. Haragudtam a férjemre stb. Most meg folyamatosan azon vagyok, hogy a picikémnek sugalljam, hogy mennyire szeretjük apát. Az ilyen pillanatnyi haragok vajon megmaradnak benne?

Kicsit b?ntudatom van, hogy negatív gondolataim voltak. De ugye ezeket nem tudom minden esetben kizárni:( (23 hetesek vagyunk) Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: pillanatnyilag neki is biztos rossz volt ,de emberek vagyunk és néha sajnos a kelleténél is idegesebbek,nem gondoljuk végig amit mondunk!De én ugy hiszem a baba csak annyit érzett ebbõl h ideges voltál hiszen a szavakat ,mondatokat majd idekint fogjuk megtanitani nekik!:)Ne idegeskedj egy ilyen kis alkalmi harag ,veszekedés miatt nem lesz semmi baja érzi Õ azt h nagyon szeretitek:))Boldog babavárást!

pillanatnyilag neki is biztos rossz volt , de emberek vagyunk és néha sajnos a kelleténél is idegesebbek, nem gondoljuk végig amit mondunk!De én ugy hiszem a baba csak annyit érzett ebbõl h ideges voltál hiszen a szavakat , mondatokat majd idekint fogjuk megtanitani nekik!:) Ne idegeskedj egy ilyen kis alkalmi harag , veszekedés miatt nem lesz semmi baja érzi Õ azt h nagyon szeretitek:) )Boldog babavárást!
Ne aggógj ez miatt! A picikéd ebbõl valószínû, hogy nem érzett semmit. Azt meg nem lehet az egész kilenc hónap alatt kiküszöbölni, hogy ne idegeskedjünk valami miatt. Ettõl még egészséges lesz, és semmire nem fog emlékezni! Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat:) , most kicsit megnyugodtam
Képzeld tegnap ugyanez történt velem, de én a kelleténél sokkal jobban, teljesen kifordultam önmagamból, úgy ordítottam hogy berekedtem, sõtt idegembe lementem szellõzni és a férjem kabátját kaptam fel és ott volt cigi. És elszívtam egy szálat, nagyon lelkiismeret furdalásom van.Utána nem gyõztem simizni meg beszélgetni hozzá. 7 évet vártunk rá 20.hetes vok. Remélem a te babád is megnyugodott azóta bízom benne hogy az én kislányom is.
A kérdező hozzászólása: Hát én is cigiztem a baba elõtt, amint megtudtam, hogy Õ van nekünk, azonnal letettem a cigit. És tegnap fordult meg a fejemben elõször, ha õ nem lenne, most simán rágyújthatnék. Persze a világon Õ jelenti nekem most a legtöbbet, ezért is tök hülyén éreztem magam, hogy hirtelen egy szál cigit elõbbre tettem volna... De szerencsére nem gyújtottam rá. Van aki azt mondja, ilyenkor jobb egy cigis nõnek elszívni egy szál cigit, mert legalább megnyugtatja
Ez szerintem ilyenkor teljesen természetes. Én szombat délután anyósomat akartam megfojtani, és szintén az ordibálós, magamból kikelõs módon. Sajna nem sikerült:) , de utánna lerendeztem magamban a dolgot, hogy egy ember sem ér annyit, hogy én a picinek ártsak. Este én is simiztem a pocit, és beszéltem hozzá. Tényleg lelkiismeretfurdalásom volt, hogy egy ilyen hülye miatt, ezt csináltam. Kész káosz ilyenkor az ember lánya, és sokmindenkitõl hallom, hogy nem bír az idegeivel. De ha ez nem lenne természetes folyamat ilyenkor, akkor lenne baj. De azért nyugi lányok, egy két kiborulás belefér. Gratula a picikhez! 16 hetes kismama

Leszokóban vagyok. Most fogok hazaköltözni, nagy a pakolászás napok óta, de nem tudok folyamatosan pakolni. Mivel foglaljam le magam?

Pakolással és a könyvtárban kutatással (szakdolgozatomhoz) nagyon jól lefoglalom magam, és nem kell a cigi. Gépezés, tv-zés és olvasás közben viszont gondolok rá. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Ma még nem gyújtottam rá...

Legjobb válasz: Igyál sok-sok vizet, és ilyenkor nagyon jó a mozgás, valamilyen sport. Nagyon jól megnyugtat, levezeti a feszültséget. Például futás, vagy otthoni súlyzó emelgetés. Esetleg ha szereted, akkor valamilyen konzolos/PC-s játék, az is nagyon leköt.

Igyál sok-sok vizet, és ilyenkor nagyon jó a mozgás, valamilyen sport. Nagyon jól megnyugtat, levezeti a feszültséget. Például futás, vagy otthoni súlyzó emelgetés. Esetleg ha szereted, akkor valamilyen konzolos/PC-s játék, az is nagyon leköt.
Én mindíg szotyiztam, vagy almát ettem, egy évig nem is cigiztem, de 3 hónapja visszaszoktam, most megint elõlrõl kezdhetem, neked több kitartást kivánok;)
Hogy mit tegyél? Gyújts rá ha kívánod. Miért akarsz leszokni?
Én kiskoromban úgy szoktam la cumiróól hogy a tesóm (direkt hogy le szoktasson)csúfolt..Hogy elrohad a fogam..Meg rodhat fogú..És egyszer csak azt mondtam nem kell a umi!És eldobtam..Dugd el az összeset csukd be a szemedet hacigi bolt elõtt halatsz el..Ha meg kínálnak kérd hogy tegyék el és beszélgessetek iskola, tanulás, házi munka..Mit tom én haverokkal..


Szerintetek mi lehet a baj? 23 éves vagyok sajnos 6-7 éve sokat dohányzom és kb 2 hete folyamatosan szúr, fáj a mellkasom amihez társul egy levertség és étvágytalanság, állandó fáradtság. Nagyon nem érzem magam jól. Lehet tüdőrákom van?

Voltam mellkas ct-n (kontrasztanyagos) és egy mellkas mri-n a panaszokat követ? 3 nap elmentem és negatív lett. Nagyon félek hogy tüd?rákom van, Voltam a Korányi tüd?gondozóban is ott kiröhögtek, hogy 23 évesen mit akarok hogy tüd?árkom legyen? Egyszer?en nagyon izgulok mi lehet a baj, napról napra gyengébbnek érzem magam és szorongok. Sajnos nyomaszt ez a nehézlégzés, mellkasi állandó fájdalom, és krákogás. Elméletileg azt mondták hogy 23 évesen nem lehet ilyen gondom f?leg a negatív leletekkel, de akkor mi a gond? Azt hiszem a cigit most egy életre elhagyom.

Legjobb válasz: Emeld a dohányzást napi min. 60-ra. Egy ismerõsömön ez segített. RIP.

Emeld a dohányzást napi min. 60-ra. Egy ismerõsömön ez segített. RIP.
Ha tüdõrákod lenne, azt kimutatta volna a sok vizsgálat. Lehet mellkasi fájdalom és étvágytalanság, krákogás pl. refluxtól is, nem sok a savad?
A kérdező hozzászólása: de gyakran böfögök lehetséges h több... de ez okozhatja az allandosult hatba vegtagokba sugarzo mellkasi fajdalmat nehezlegzest faradtsagot, gyengeseget?
Ha daganatod lenne, akkor azt a ct kimutatta volna. Egyébként meg ne nyugtasson az, hogy ennyi idõsen nem lehetsz rákos. Most kemora egy 20 éves lány jár tüdõrákkal.
A kérdező hozzászólása: hat ez nagyon jo en nem nyugtatom magam sőt nekem az orszagos koranyi tbc es pulmonologiai intezetben mondtak... na mind.1 mar parazom hatha a ct nem mutatta ki!
Most írtam, hogy ha daganatod lenne akkor a ct és az mri kimutatta volna. Hihetsz nekem sajnos járatos vagyok a témában. Lehetsz pl simán pánikbeteg is, egy a lényeg: tüdõrákos nem vagy.
Az a lényeg, hogy gyorsan találj valami megynyutató magyarázatot, mentséget, nehogy le kelljen szoknod a dohányzásról!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!