Találatok a következő kifejezésre: Nagyon magam vagyok, a (576 db)

Dragon age origins: melyik a jobb kaszt, melyik sebez többet? A mage, vagy a warrior (2 kezes, azaz amelyik egy nagy fegyvert használ)?

Legjobb válasz: Szerintem a harcos, de a mágus hasznosabb gyengítésnél és gyógyításnál, ezt a kettõt jó stratégiával jól lehet párosítani, pl.: Morrigan és Sten párosa. Morrigan entrópia mágia valamivel meggyengíti az ellenfelet, így a harcos Sten a nagy kardozásával, ami már önmagában is erõs (fõleg jó minõségû fegyverrel), még hatásosabban tud sebzést ejteni.

Szerintem a harcos, de a mágus hasznosabb gyengítésnél és gyógyításnál, ezt a kettõt jó stratégiával jól lehet párosítani, pl.: Morrigan és Sten párosa. Morrigan entrópia mágia valamivel meggyengíti az ellenfelet, így a harcos Sten a nagy kardozásával, ami már önmagában is erõs (fõleg jó minõségû fegyverrel), még hatásosabban tud sebzést ejteni.

2 hónapja császároztak és 3 napja a bal vágásnál belül fá, ha mozgok. Mitöl lehet? Megemelhettem magam? Vagy a varratok gyógyulnak? Ha megpiheneh és mozdulnom kell nagyon fáj

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképp menj orvoshoz! Nekem is fájt sokáig kb.2,5 hónapig, de nekem folyamatosan! A sebed nem pirosodott be? Mert akkor tuti begyulladt! De lehet tényleg csak megemelted magad!

Szia! Szerintem mindenképp menj orvoshoz! Nekem is fájt sokáig kb.2, 5 hónapig, de nekem folyamatosan! A sebed nem pirosodott be? Mert akkor tuti begyulladt! De lehet tényleg csak megemelted magad!
A kérdező hozzászólása: az nem piros csak fáj ha megpihenek

Csináltam egy terhességi tesztet, és negatív lett. De úgy veszem észre a mellem nő, vannak kisebb rosszul létek, és nagyon nagyon fáradékony vagyok, a menzeszem is késik. Vajon lehetnek ezek a terhesség jelei? Vagy ne álltassam magam?

Legjobb válasz: Lehet hogy korai volt a tesz! Vagy holnap reggel próbálj ki egy másik fajtát, én tuti nem birnám ki azt a pár napot! sok szerencsét neked, és két csikos tesztelést kívánok!

Lehet hogy korai volt a tesz! Vagy holnap reggel próbálj ki egy másik fajtát, én tuti nem birnám ki azt a pár napot! sok szerencsét neked, és két csikos tesztelést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Állatlában mindig késik a menzeszem, úgy 30-32 napos.Az a baj, hogy már 2 tesztet csináltam, és persze más fajta! Hát nagyon bízom, hogy terhes vagyok. Mert már most is eltudnék aludni!!! :) )
Persze, nagyon is lehetnek. Lehet hogy korán teszteltél. Próbáld pár nap múlva megint!
Sok függ attól, hogy hány naposak a ciklusaid illetve mióta késik.
Ha ez vigasztal:én 6hetesen teszteltem halvány pozitívat, elõtte kb.2-3héttel 2 negatívat.:) Sok Sikert!
A kérdező hozzászólása: Vígasztal!Köszönöm szépen a biztatásokat! Nagyon bítom benne, hogy egy pindurka baba cseperedik a pocimban! Még egyszer köszönöm!!

11 Évesen nagyon magas vagyok a magam 162 cm- ével?

Legjobb válasz: Én is ennyi voltam ennyi idõsen és azóta sem nõttem csak 2 centit :)

Én is ennyi voltam ennyi idõsen és azóta sem nõttem csak 2 centit :)
Az én tesóm is ennyi. Nem vagy nagyon magas, de az átlagosnál magasabb.

Nagy gondban vagyok a szexuális életemmel kapcsolatban! Kezeltessem magam? Többi lent.

Heteroszexuális, monogám,34 éves feln?tt vagyok.Nem érdekel az anális szex, a saját nememmel sem akarom kipróbálni és a páromon sem kívánok osztozkodni se n?vel, se pasival.Állatokra sem gerjedek, valamint a tinik sem villanyoznak fel.Ja, és egy m?brokit sem akarok a seggembe dugni. Szerintetek kezeltessem magam? :) Látva az itteni kérdéseket egyre inkább az a gyanúm, hogy beteg vagyok. Ha olykor nézek pornót és nem irtózom az orális kényeztetést?l, akkor azért van még remény?

Legjobb válasz: Keress fel egy szexuálpszichológust.:-))))28L

Keress fel egy szexuálpszichológust.:-))))28L
Utolsó, bazz...ugye ez csak vicc, hogy nem érezted az iróniát?:D xD
Ha az ilyen gyenge viccek neked örömet okoznak akkor kezeltesd magad.
Sajnos tényleg ez van...hogy lassan már a normális emberek a nem normálisak...:D Akkor ezek szerint én se vagyok normális...:) :D
Csak tudd, hogy most egy hétre lefárasztottál ezzel az ultrarossz 'viccel'. A humorérzéked kezeltetném a helyedben. :D
Annyi az egész hogy nem vagy egy szexmániás perverz alak!!! ezért sztem nem érdemes kezeltetned magad!!!!Miért kellene írtóznod az oráliskényeztetéstõl??Férfi vagy nem?? akkor meg ez teljesen normális!!! tinikre meg még jó hogy nem gerjedsz hiszen az pedofilizmus lenne!!!!
Én ugyanilyen beteg vagyok, csak lányban. :) De sajnos már kihalófélben van a "fajtánk". 20/N
elsõnek jár a pont..:D és, akkor mi van, ha valaki irtózik az orális szextõl kedves kérdezõ??-.-
szerintem ne kezeltesd magad, inkább ne szívjál füvet! szívjál inkább...
Az a legviccesebb ebben h nem elég h prûd vagy, még büszke is vagy rá :) :) :) :) 17/F
Elsõvel értek egyet. Azok amiket maga felsorolt ugyan elõfordulnak, de ritka esetekben és szemetszúr nekünk a kérdés mert az olyan egyedi. Attól még az emberek 90 százaléka nem foglalkozik olyan dolgokkal.
Felesleges, Neked már annyi!! :DD

Milyen érvekkel győzzem meg a férjem hogy ne vetessük el a babát? Nagyon magamba vagyok zuhanva!

második baba lenne,fogamzásgátló mellett estem teherbe. négyhetes kismama vagyok. a férjem szinte követeli az abortuszt.. mert hogy kicsi a lakás, nekem csak a gyes jár, neki ebben a téli időszakban semmi melója nincs majd tavasszal indul be. Nem nyomorgunk de nem is vagyunk jó anyagi helyzetben.hitelünk nincs, autónk sincs, biciklin járunk. a babának mindene meglenne a lányom után minden van,csak egy babakocsi kéne, meg ugye pellus,. de már a férjem a jövőről beszél hogy éhen fogunk halni 2 gyerekkel,ő kijelentette hogy nem akarja ezt a babát, majd dolgozzak én is 2-3 évet és majd utána. tudom hogy idővel megenyhülne pláne ha nőne a pocakom és kiderülne hogy kisfiú,ugyanis a másik gyerekünk kislány. A munkahelye eléggé instabil.. én hova menjek melózni terhesen?? sajnos csak gyes jár, tudom mennyibe van egy gyerek,de félek ha elvetetném akkor többé nem lehetne annyi rosszat hallani ezekről a dolgokról Anyósom is mondta hogy : vetessem, el nem baj ha nem lehet több gyerekem, mellesleg szentül hiszi hogy direkt csináltattam fel magam ami hazugság! nagyon el vagyok kenődve , eleinte én sem akartam ezt a babát az anyagiak miatt, de mostmár szeretném,rettegek az abortusztól.. szóval nem tudom mi lesz velünk, én felajánlottam hogy váljunk el felnevelem én a 2 gyereket, persze nem szólt semmit tudom hogy szeret, de ő nagyon nem akarja ezt a babát.. neki csak a meló lenne a lényeg, én vezetem a háztartást, nevelem a gyerekeket, minden rám zúdul úgyis, de a melóhellyel mindig hadilábon áll,.. le szeretnék tenni némi pénzt havonta, azt sem akar, mert ő nem akar nyomorogni,.. szóval nem is ragozom.. ti mit tennétek ha a férjetek ezekkel a dolgokkal állna elő?

Legjobb válasz: Egy baba 2 ember döntése, nem az anyósé. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Régen voltak sokkal szegényebb emberek. Én mikor megtudtam terhes vagyok, akkor mentem el dolgozni. Nem szóltam, csak amikor összeestem. Felvettek, nem rúgtak ki, mert látták akarom és 200%on teljesítettem. Albérletben laktunk nem akartunk gyereket, mert épphogy kijöttünk a fizuból rezsi stb. ÉS saját lakás elõször. Most 5 hónapos kislányom van, és lehet késõbb nem is lett volna.

Egy baba 2 ember döntése, nem az anyósé. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Régen voltak sokkal szegényebb emberek. Én mikor megtudtam terhes vagyok, akkor mentem el dolgozni. Nem szóltam, csak amikor összeestem. Felvettek, nem rúgtak ki, mert látták akarom és 200%on teljesítettem. Albérletben laktunk nem akartunk gyereket, mert épphogy kijöttünk a fizuból rezsi stb. ÉS saját lakás elõször. Most 5 hónapos kislányom van, és lehet késõbb nem is lett volna.
Természetesen azzal egyetértek, hogy egyikõtök sem hibás és ez egy nagyon szar, nehéz helyzet! Én is anya vagyok. DE gyerek is voltam, akinek a szülei (pontosabban az anyukája) úgy gondolta, hogy "majd lesz valahogy" "meggondolja magát" "szeret minket". Hát nem így lett. Lelépett, én nélkülözve és apa nélkül nõttem fel. Szeretem a húgomat, de ettõl még el kellett mennem 16 évesen dolgozni :-(
Szerintem neked is és a férjednek is egyaránt igazatok van. Anyósodra meg semmi köze hozzá, nem õ szüli és a férjed nem neki csinálta! Igazad van, ha nem akarod elvetetni, mert nyilván a második gyerkõcöt is ugyanannyira szeretnéd, mint az elsõt, abban is, hogy félsz, ha elveteted több nem lehet. De a férjednek is igaza van abban, hogy nem akarja rossz anyagi körülmények közé bevállalni, mivel ugye nem tervezett gyerek volt. Gondolj bele, hogy mennyi mindent meg kell adni egy pici gyereknek, tápszer, ha nem tudsz szoptatni, pelenka, tisztálkodó szerek, stb. és bizony gyesbõl ezt nagyon nehéz finanszírozni. És egyre nehezebb. Nekünk is van egy 17 hónapos kisfiúnk és õrület, hogy születésétõl fogva mennyire megdrágult a pelenkától kezdve a bébiételig minden. És ha férjednek nincs biztos állása, még nagyon bizonytalan se, akkor tényleg én végiggondolnám, hogy hová szülök gyereket. Az elõttem szólóval teljesen egyet értek, hogy ezt ti ketten hoztátok össze, még ha nem is akartátok, a döntést közösen hozzátok meg!
Sajnos pedig kényszeríteni nem lehet, ha nem akarja. Jó, persze, az abortuszra meg õ nem kényszeríthet téged, ez egyértelmû, de simán el tudom képzelni, hogy megromlana a kapcsolatotok, ha megtartanád a babát. :( (Már, ha egyedül döntöd el, úgy értem.) Megpróbálhatsz vele beszélni, de ha nem hajlandó engedni... :( Sajnállak titeket, ez nagyon hülye helyzet. Én mindkettõtöket megértem - igazság szerint, õt is.
Érdemben nem sokat tudok segíteni, de kívánom, hogy a lehetõ legjobb döntést hozzátok.Az anyós NÉLKÜL!!E.
Sajnálom, de én is a férjeddel értek egyet :-( Ha most is csak GYES-t kapsz, nem sokat dolgozhattál, két gyerekkel szinte biztos, hogy nem is fogsz munkát kapni. És ha elváltok, mibõl neveled fel? A gyerektartásból?
Abortusz után is teherbe szoktak még esni tudtommal. Ugyan nem volt még abortuszom, meg tudom, hogy elõfordulnak "komplikációk", de azért nem hiszem, hogy ez olyan általános lenne. Ráadásul, ha az abortusz mellett döntötök, akkor nem szabad húzni az idõt, minél elõbb kell. Szóval, szerintem elsõ körben beszéld meg a lehetõségeidet és lehetséges következményeket egy orvossal. Ha tud, menjen veled a férjed is. (Lehet, hogy amint kezd komolyabbá válni a dolog, meg is gondolja majd magát.)
Nézzétek együtt végig ezt a videót!Szerintem garantáltan meggondolja magát!És ez a nem az a durva videó, megható és szomorú!Nézzétek végig, és utána döntsetek! http://www.youtube.com/watch?v=2HB0TV3-uLE
Én meg azon háborodok fel, aki osztja az észt, hogy majd minden rendbe jön, tök mindegy milyenek a körülmények meg kell tartani a gyereket. Persze. Majd te eltartod õket vagy mi? Miért jobb, hogy nyomorba születik egy kisgyerek, akinek nélkülöznie kell? Kérdezõnek mondom, nem feltétlenül rád értem ezt most. De mi van, ha mégsem enyhül meg a férj? Mi van, ha egyedül maradsz 2 gyerekkel? Nézzetek már szét az országban könyörgöm! Gyerek nélküli diplomások földönfutók! Miért kell a már meglévõ gyermek biztos megélhetését kockáztatni? Nem beszélve a második kisbabáról. Õ nem tehet semmirõl. Miért lenne jó neki ha a gyerekkora egy merõ nélkülözés és idegeskedés lenne? Minden kedves abortusz ellenzõnek üzenem, hogy úgy könnyû osztani az igét, hogy nem neked kell felnevelni tisztességben azokat a gyerekeket!! Én sem támogatom feltétlenül az abortuszt, de ilyen bizonytalan feltételek mellett felelõtlenség világra hozni azt a pici babát véleményem szerint.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI LÁNYOK A SOK BÍZTATÓ SZÓT MEGTARTJUK A BABÁT !!
Jaj, de jó!!!!!! :-D Gratulálok!! Jaj, ez most annyira feldobta a napom!!!! A világ legjobb döntését sikerült meghoznotok!!! :-D Istenem, ha látna valaki, azt hinné nem vagyok normális, vigyorgok mint egy vadalma :-D Hogy sikerült meggyõzni a Párod?? Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!! :-D Üdv: 3 lányos
A kérdező hozzászólása: szio 3 lányos bárcsak a férjem vigyorogna így mint egy vadalma. számításokat végeztünk és most a babának csak pellus kell meg egy babakocsi és ha szopik még tápszer sem kell. 1 évig remélhetõleg se fél évig jobb esetben. sok kedvezményt feltudok venni, a lányomra is felvettem sok támogatás jár és most úgy fogok csinálni mint a cigányok megyek és megigénylek mindent ami járhat 2 gyerek után ! kiszámoltam hogy ugye 2 gyerkõcre a családi : 26 000 a gyes : 37000 + anyasági, kelengye, gyerekvédelmi, adókedvezmény, miegymás ráadásul említettem hogy takarítok is, ez havi 8000 ft, ezt is lerakom mindet, meg mág biztos tudunk így is letenni némi pénzt, ha másból nem az anyaságiból már kijön a lányom óvodakezdése bõven, még marad is tán. a lányom utána rengeteg minden van, csak babakocsi kell, meg pelenka..a rezsink se sok, egy kis felújítás tisztasági festés kell a házra nyáron aztán ennyi.. éhen halni nem fogunk, fogadott dokim nem lesz a lányommal sem volt, úgyhogy a szülés se kerül pénzbe.. köszi tényleg a bíztatást, remélem megleszünk ! ha történik vmi izgi velem úgyis megírom puszi mindnekinek
Nagyon örülök a döntéseteknek! Bár én is ezt javasoltam, és mégis leszavaztak, ez legyen a legkevesebb... Sok boldogságot, jó egészséget nektek! Ügyesen, takarékosan menni fog!
Dejó!nagyon örülök h így döntöttetek!Sok erõt és kitartást kívánok nektek!
Gratulálok, a döntéshez és sok-sok erõt! Hidd el, a körülmények alakulnak majd a döntésetekhez, az új kis babához!
Szerintem légy nagyon türelmes a férjedhez, most, mikor születik a baba, és käzvetlenül utana is! Mar az elsö baba születésével is érezhette, hogy mar kevesebb jut neki az energiaidbol. De egyszerre allj ki a babatok mellett! Azt pedig soha ne mond neki, ha nem gondolod egészen komolyan, hogy elvallsz es megcsinalod egyedul, mert ezt biztosan nagyon faj neki hallani, barmennyire is az eröszakossaga hozta ezt ki beloled.. Lehet hogy most egy olyan idöszak jön, amikor neked kell egyedül összetartanod a csaladodat egyedül, szeretettel és munkaval mindenki felé. Szerintem ez irto nagy kihivas, es sok belsö eröt igenyel, de nagyon is nönek valo feladat. Nagyon szurkolok Neked! Orsi
De jo! Végignéztem a videot, végigsirtam. Mivel tudtad meggyozni a férjed? Hogy reagált? Jol dontottél!! Egy abortusz végig kisérte volna az életed! 3 gyerekes anyuka (bocsi az ékezethiányokért)
Gratulálok! :-) Ha így álltok hozzá, biztos megoldjátok! Sok boldogságot :-)))))
Örülök:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy visszanéztetek jó látni hogy mi nõk, milyen jól egyet tudunk érteni ha babáról van szó :) )
Szívbõl örülök! nekem az éjszakám lesz jó ennek a hírnek a hallatára :) Ha érdekel a mosható pelenka, amibõl tudnék adni pár darabot, keress meg priviben! :)
Megnéztem a 10-dik válaszadó videklippjét. Szörnyû. Ez tényleg mutasd meg a párodnak! Nekem nem abortuszom volt, hanem tavaly 22 hetesen halva született, most imádkozunk, hogy ez a babánkkal minnél tovább kihuzzuk és megmaradjon. Ezen a héten elég nehéz mert pont 22 hetesek vagyunk, és közeleg az idõ mikor a másikat elvesztettük. Az anyós meg ne szóljon bele! Nézze megh õ is ezt a videót!!!
utolsó vagyok: bocsi most olvastam végig az összes üzit, kiváncsi voltam a többiek véleményére. Örülök, hogy megtartjátok. Jó babavárást! (22 hetes kismama)
Én is hasonló helyzetben voltam Kedves kérdezõ, mint TE. Három gyereket terveztünk, a harmadik terhességem ikerterhesség volt és a férjem el akarta vetetni, mert nem akart 4 gyereket. Sokat veszekedtünk, nehéz idõszak volt, de mikor megérkezett a két fiunk után a két kislány, a férjem elolvadt. Ez nálatok is biztos hogy így lesz. Nagyon erõs és bátor nõ vagy, sok kitartást és erõt kívánok!
Szia! Én is nagyon örülök, hogy még egy kisbaba jön a világra! Bátorításképp küldöm ezt a linket, itt kaphattok pelust, rucit, egyéb segítséget: http://www.valsagterhesseg.hu/alapitvany Sok boldogságot, erõt és kitartást családotoknak!
Az életet a hangoskodók nem értik. Azt a Kislányod szemében keresd! Az Õ Testvérét hordod a szíved alatt. Állítólag már tudnak egymásról:-)
Felháborodtam nagyon, hogy abortuszra bíztat vki, igaz, fogalma sincs, mivel jár! Ne haragudj, hogy ezt írom, de rettegj tõle! Lehet közösen dönteni, de a NÕ megy tönkre a rossz döntéstõl! A férfiak nem élik át! Barátnõmnek volt abortusza, utána ismertem meg! Már személyiségzavarosan.Azóta. Gyógyszereken tengõdik, nem tud megbocsátani magának.Mindenki bolondnak tartja.Aki a gyermekét megöli, az magából is megöl vmit, hiszen saját részünk Õ. Hallgass arra, aki igazán jót akar Neked!És örülök, hogy bátor vagy! Egy Anya már, hiába pici a magzata, érzi Õt, és szereti.És csak ez a fontos!Hiszem, hogy ha az ÉLET mellett döntesz, minden megoldódik, rendbe jön! Gondolok Rátok!És sokan imádkozunk értetek!
Jajj, de nehéz! de én a szívemre hallgatnék. Az mindig be szokott jönni. (Adok neked mosható pelenkát, ha a pelenka árán múlik.)
A kérdező hozzászólása: sajnálom, de én is a férjeddel értek egyet :-( Ha most is csak GYES-t kapsz, nem sokat dolgozhattál, két gyerekkel szinte biztos, hogy nem is fogsz munkát kapni. És ha elváltok, mibõl neveled fel? A gyerektartásból? erre a válaszra: azért azt nem hinném hogy 2 gyerek mellett nem tudnék dolgozni, más is dolgozik, akkor minden 2 gyerekes anyuka munkanélküli lenne.. és dolgoztam, csak mindenhol minimálbérrel voltam bejelentve, és a gyedem is annyi lett volna mint a gyes.. és a válás csak egy feltételezés volt, nem hiszem hogy elválna szeret, csak azt hiszem idõ kéne neki hogy felfogja újra apuka lesz. nem így terveztük, senki se hibás..csak félek hogy az abortusz miatt nem lehetne több gyerekem, ..
Értem a férjed, aki az anyagiak miatt aggódik, de ugyanakkor nem neki kell befeküdni a kórházba, és hagyni, hogy kitépjenek egy kezdõdõ életet a testébõl. Nekem két babám van. 2, 5 éves és 6 hónapos. 1 hetet késett a menstruációm, azt hittük becsúszott a baba. Anyagilag nem jelentene gondot, viszont nagyon fárasztóak a napok a két kicsivel. Ennek ellenére gondolkodnunk sem kellett, hogy mi lenne ha. Amióta szültem máshogy látom az abortuszt. A gondolatát sem tudnám elviselni, hogy elvetessek egy babát, így teljes mértékben megértelek. Próbáld a lelki részét elmagyarázni a férjednek, és kérd meg, hogy képzelje magát a Te helyedbe.
Õszintén, szerintem sokkoló videókra semmi szükség!!! Ne akarjuk már ilyen sokkterápiával befolyásolni azt a döntést, amit abszolút és kizárólag ész érvek (!) alapján kell egy családnak közösen, a jövõt figyelembe véve meghoznia!
Aki a videót linkelte: ez inkább csak minket, nõket/anyákat hat meg igazán :-(
neharagudj, de ebben semmi sokkoló nincsen!Csak szöveg!
én megértem, és egyetértek a férjeddel.
Ez tényleg nem egy könnyû helyzet, az anyagiak valóban aggasztóak, így megértem a férjed félelmét. Viszont én is anya vagyok és ahogy írta elõttem már egy másik anya is, a gondolatát sem tudom elviselni. kb 2, 5 hónapos volt a lányom, amikor egy pillanatra úgy tûnt, hogy már jön is a kistesó. Egyetlen másodpercre sem merült fel, hogy elvetetnénk, pedig a férjemet akkor rúgták ki, albérletben laktunk egy lízingelt autóval és még 1 személyikölcsönnel. Nekem az a véleményem, hogy a már meglévõ kislányotokat sem igazán lehet felnevelni abból a bevételbõl, amit leírtál, ergo az anyagi helyzetet valahogy rendezni kell. És ha hosszú távon gondolkodunk, akkor ahol 3 ember tud mit enni, ott 4 is. Szerintem 2 gyerekkel is lehet munkát találni, sokan dolgoznak így. Igazából +2 év az, amit nem nagyon tudsz dolgozni (a terhesség + a baba 1 éves koráig). Azt kell valahogy kibekkelni. Utána már jobb lesz, nem mondom, hogy könnyû bölcsibe vinni 2 kicsit, de a kényszer nagy úr. Nem tud átmenetileg segíteni valamelyik nagyszülõ?
1.Miért nem dolgozik télen? 2.Most akkor neked kell elvileg eltartani õt? 3.Most hogy télen nincs melója nem érzi úgy hogy "nyomorogtok"? Én nem vetetném el!
Nem bírom ki, hogy ne írjak, bár biztos lepontoztok. Annak üzennék, aki a linket küldte. Miért kell ilyen ócska manipuláló videót betenni? "Egy kisfiú akinek álmai voltak" Persze, mert aztán egy néhány hetes embriónak rohadt nagy álmai lehetnek. Miért kell ilyenekkel bombázni a népet? Miért lenne jobb ha az a kisgyerek nyomorba születne úgy hogy egész életében érezhetné hogy az apja szerint "felesleges". Gondolkodjatok már... Ezt úgy írom, hogy van egy 4 hónapos babám, aki az életem, de etttõl függetlenül tudok mérlegelni. Kérdezõ! Remélem jól döntötök, sok sikert kívánok, remélem dûlõre juttok az ügyben. :)
A kérdező hozzászólása: sziasztok elolvastam minden választ. nyomorba azért túlzás hogy születne csak éppen nem vet fel minket a gazdaság. késõbb is érkezhetett volna ez a csöppség.. apával még átdumáljuk aztán van 9 hónap hogy belerázódjunk a dolgokba mind anyagilag mind lelkileg köszi mindenkinek !
én nem írok véleményt, mert ahogy látom, aki elvetetné, azt lepontozzák. Akkor minek véleményt mondani, ha csak az egyiket fogadjátok el? Mindkét döntésnek van elõnye & hátránya. Ha megtartod lehet, hogy a férjed nem érti meg, és vagy megszokja a gondolatot vagy lép. De ha elveteted, kizárod annak a lehetõségét, hogy valaha is meggondolja magát és megszeresse . Szóval kemény dió... De az, hogy ha fiú lenne biztos jobban megenyhülne, hááát
Itt nem az volt a kérdés, hogy mi legyen a baba sorsa, hanem az, hogy mivel gyõzze meg a férjét....
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de én a helyedben leülnék a férjeddel kettesben (anyós és más személyek nélkül!), és részletesen végiggondolnánk, végigbeszélnénk a helyzetet, érvek-ellenérvek. Természetesen az érzelmeidet, érzéseidet is elmondva, mert ezek is számítanak. Viszont az anyagiakat át kell gondolnotok, tervezzétek meg, gondoljátok át közösen, hogy egy 2. kisbaba milyen plusz kiadásokkal járna (mivel már van 1 gyereketek, ezt könnyû lesz kiszámolni), utána átgondolni, hogy ha kicsi a lakás, hogyan férnétek el. A férjed mit gondol érzelmileg, csak és kizárólag az anyagiak miatt nem szeretné ezt a babát? Mit tudnátok tenni az anyagi helyzetetek javítása érdekében? Tudna-e õ vállalni valamilyen plusz munkát (akár átmeneti, alkalmi is szóba jöhet) vagy egy stabilabb munkahelyet találni? Meddig lenne kritikus a helyzet? Tudnátok-e a családtól segítséget kapni? Pl. ha te is visszamész dolgozni (még csak 4 hetes vagy, ha nincs eü. problémád, még több mint fél évet tudnál dolgozni), valaki tudna-e vigyázni a nagyobb gyerekre? Késõbb lesz-e bölcsi a 2 gyereknek? Stb. nylván van még 1000 kérdés, amit most nem sorolnék fel. Szóval a döntést közösen kell meghoznotok. Mindent szempontot mérlegeljetek, nem kell hirtelenkedni, még van rá idõtök.
Elõzõ voltam, még csak annyit a másik dilemmádhoz. Sajnos azt nem lehet megjósolni, hogy egy abortusz után lehet-e még gyereked. Ismerek olyan nõt, akinek volt már sajnos több is (eddig 5), ennek ellenére ugyanolyan könnyen teherbe esik és már 3 gyereke is van. Viszont van olyan ismerõsöm is, akinek 1 volt több mint 10 éve, és évek óta nem tud teherbe esni (azóta lett stabil párkapcsolata). Persze nem tudni, hogy a korábbi abortusz miatt vagy más eü. gond is belejátszik. Szóval ezt nem lehet megjósolni.
Szívbõl sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél! Egyedül az anyagiakra hivatkozik a Párod, így próbáld az anyagi oldalával meggyõzni! PL- családi pótlék 2 gyermekre- összesen.26600 ft 3 évig tuti bevétel a 25000 ft- 50 ezret minden hónapban fel tudsz venni majd!-ebbõl futná a pelenkát, tisztálkodási szereket, amiket nem minden hónapban kell venni!, stb. Most mennyit tudsz felvenni?- 37 ezret? Jó, két gyermek az mégis csak két gyermek, de! Azt hiszem babakocsi és pelenka híja van... A gyermek születése után 1 hónappal már a kezedben van 64.125 ft, ebbõl tudtok venni egy babakocsit, ha nincs nagy igényetek, akkor még marad is! Addig pedig nem tudom mibe lehet hordani a gyermeket... de most csak az anyagival próbálok elõ rukkolni, hogy meg tudd gyõzni! Gondolom azzal a bevétellel ami van, megpróbálhatod megigényelni a gyermekvédelmi támogatást- ezzel ingyen étkezhet majd a lányod az oviban és évente 2x gyermekenként 5900 ft-ot adnak (a baba születése után már Rá is igényelheted, évente kell igényelni!) Erre az anyagi helyzetre már lakásfenntartási támogatást is lehet igényelni, mely havonta pár ezer ft plussz- ezt a hivatal dönti el, van aki 3000-et kap és olyan is van, aki 7-et! Ezt nem adom össze, mert nap közben is hülye vagyok számolni, most meg már erõsen este van... Ha lány lenne, akkor gondolom azért a ruhák egy része a nõvérérõl megmaradtak- nem? Ha fiú lenne, akkor biztos van a lányodról pár unisex ruhadarab, otthonra meg akár milyen lehet rajta :-) Anyagilag ennél több dolgot nem tudok írni! Beszélj Vele, egy nyugodt pillanatban, amikor senki sem tud megzavarni, kapcsoljátok ki a telefont is! és mondd el Neki, hogy Te mit érzel, mit gondolsz, hallgasd végig Te is a Párod, mondd el ezeket az anyagi dolgokat! Remélem tudtam segíteni!! Majd írd meg, hogy sikerült e meggyõzni!! Sok sikert!!! Üdv: 3 lányos
Mondd meg neki, hogy egy gyermek sorsáról nem úgy döntünk, mint egy macskáéról vagy egy kutyáéról... Mondd meg neki, hogy nem ölheti meg majd az anyját sem, ha egyszer csak anyagi teherré válik - ne tévessze meg az embertelen, logikátlan állami törvénykezés ezen a téren.
A kérdező hozzászólása: igen ám csakhogy nem tudom hova tenni a lányom! bölcsibe már nem veszik fel, mellesleg az is pénzbe kerül, jövõre megy oviba. most lépcsõházat takarítok mellékállás féleség, de csak ez a + bevétel a kasszába.. a rezsink se sok.. csak hát a férjem nem akar nyomorogni.. Tudom hogy tiszteletben kell tartanom a döntését de egyszerûen képtelen lennék elvetetni...

Nagyon magányos vagyok, a pasim nem foglalkozik velem csak a haverjaival, teljesen egyedül érzem magam. Más is van ilyen helyzetben?

18 éves vagyok, elköltöztem nagyon messzire a lakóhelyemtől a pasimhoz, szeretem, de nagyon magányos vagyok, ebben a faluban nincs egyetlen barátom se, a hozzá idejáró embereket ki nem állhatom... :( És ő inkább a haverjával dumálgat akár éjfélig, nemhogy velem foglalkozna. Olyan rosszul érzem magam így, egyedül ülök egész nap a 4 fal között, utálom ezt a falut, ebbe fogok beleőrülni.

Legjobb válasz: Miért költöztél oda, ha le se szar?

Miért költöztél oda, ha le se szar?
menj haza! Minek vagy ott egyáltalán?
Akkor menj haza.
Szerintem mi sem fogunk veled. Nos ilyen amikor hülyét csinálnak valakibõl..
Hagyd ott, te meg menj vissza haza.
Menj kapálni.
gazda feleséget keres 2nd edition
Szerintem ezt vele kellene megbeszélned, pl szeretnéd, hogy több idõt töltsön veled, stb...Valamit biztos mond rá.

Nagyon magamba vagyok fordulva, hol a kiút?

Nincsenek barátaim, de hiányzik hogy legyen.

Legjobb válasz: Én tuti pozitivan,vannak kivételek. De a legtöbb ember sajnos talán tényleg fogyinak nézne.

Én tuti pozitivan, vannak kivételek. De a legtöbb ember sajnos talán tényleg fogyinak nézne.
Egész tûrhetõ a helyesírásod, ez jó jel. Részemrõl a pozitív elsõ benyomás megvan. Olykor használsz közönséges kifejezéseket, ez ront az elsõ benyomáson, de errõl még leszokhatsz, így nem ítéllek el emiatt.

Terhességi cukros kismamák! Mikorra állt át a szervezetetek a diétára? Mikortól nem éreztétek gyengének magatokat? Ma va n az első napom a diétával, de nagyon gyxengének és fáradtnak érzem magam. Vagy a front miatt van?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy a front. Most csinálom végig a negyedik GDM-s terhességem, de nem voltam gyenge a diéta miatt. Sõt! Persze át kell állni ilyenkor lélekben is, hogy mire szabad vágyni. Harmadik és a mostani negyyedik várandósságomnál az elsõ pillanattól diétáznom kell. Harmadik babám születése után fél kilóval kevesebbet nyomtam, mint terhesség elõtt. Mondtam is, hogy ez az igazi fogyókúra. Szülés után viszont sokkal több energiám volt. Ja és a harmadik babám volt eddig a legnagyobb. A 180-as diétából összeszedte amire szüksége volt. Bocs, hogy hosszú lett, de a terhességi cukor nálam már-már rutin.

Valószínû, hogy a front. Most csinálom végig a negyedik GDM-s terhességem, de nem voltam gyenge a diéta miatt. Sõt! Persze át kell állni ilyenkor lélekben is, hogy mire szabad vágyni. Harmadik és a mostani negyyedik várandósságomnál az elsõ pillanattól diétáznom kell. Harmadik babám születése után fél kilóval kevesebbet nyomtam, mint terhesség elõtt. Mondtam is, hogy ez az igazi fogyókúra. Szülés után viszont sokkal több energiám volt. Ja és a harmadik babám volt eddig a legnagyobb. A 180-as diétából összeszedte amire szüksége volt. Bocs, hogy hosszú lett, de a terhességi cukor nálam már-már rutin.

Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendő? . Lépésről lépésre lécci leírná valaki. ert nagyon kezdő vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak. Hogy újjazam meg magat? :o

Legjobb válasz: "Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendõ? . Lépésrõl lépésre lécci leírná valaki." Lépésrõl lépésre. Komolyan semmi ötleted nincs? "rt nagyon kezdõ vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak" A maszturbálás önkielégítés, azaz elvileg benne van a nevében, hogy neked kell tudnod és érezned, felfedezned magad.. Ez nem egy olyan dolog, amiben segít az, ha pontokra szedem, hogy mit csinálj... A kérdésedbõl egyébként lerí, hogy nem is vágysz rá... Akkor ne csináld. Senki sem kötelez rá. "Hogy újjazam meg magat? :o" Engem? :O Köszönöm, sehogy, megoldom. J és tanulj már meg írni, ne ujjazgasd magad amíg ez az alapvetõ dolog nem megy... 19L

"Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendõ? . Lépésrõl lépésre lécci leírná valaki." Lépésrõl lépésre. Komolyan semmi ötleted nincs? "rt nagyon kezdõ vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak" A maszturbálás önkielégítés, azaz elvileg benne van a nevében, hogy neked kell tudnod és érezned, felfedezned magad.. Ez nem egy olyan dolog, amiben segít az, ha pontokra szedem, hogy mit csinálj... A kérdésedbõl egyébként lerí, hogy nem is vágysz rá... Akkor ne csináld. Senki sem kötelez rá. "Hogy újjazam meg magat? :o" Engem? :O Köszönöm, sehogy, megoldom. J és tanulj már meg írni, ne ujjazgasd magad amíg ez az alapvetõ dolog nem megy... 19L
youporn.com masturb
Elõször is a legfontosabb, hogy saját ujjad legyen. Na ha az van, akkor majd jöhet a többi. Mert a gondolatolvasó billentyûzet nem jó erre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!