Találatok a következő kifejezésre: Nagyon magam vagyok, (908 db)

Milyen érvekkel győzzem meg a férjem hogy ne vetessük el a babát? Nagyon magamba vagyok zuhanva!

második baba lenne,fogamzásgátló mellett estem teherbe. négyhetes kismama vagyok. a férjem szinte követeli az abortuszt.. mert hogy kicsi a lakás, nekem csak a gyes jár, neki ebben a téli időszakban semmi melója nincs majd tavasszal indul be. Nem nyomorgunk de nem is vagyunk jó anyagi helyzetben.hitelünk nincs, autónk sincs, biciklin járunk. a babának mindene meglenne a lányom után minden van,csak egy babakocsi kéne, meg ugye pellus,. de már a férjem a jövőről beszél hogy éhen fogunk halni 2 gyerekkel,ő kijelentette hogy nem akarja ezt a babát, majd dolgozzak én is 2-3 évet és majd utána. tudom hogy idővel megenyhülne pláne ha nőne a pocakom és kiderülne hogy kisfiú,ugyanis a másik gyerekünk kislány. A munkahelye eléggé instabil.. én hova menjek melózni terhesen?? sajnos csak gyes jár, tudom mennyibe van egy gyerek,de félek ha elvetetném akkor többé nem lehetne annyi rosszat hallani ezekről a dolgokról Anyósom is mondta hogy : vetessem, el nem baj ha nem lehet több gyerekem, mellesleg szentül hiszi hogy direkt csináltattam fel magam ami hazugság! nagyon el vagyok kenődve , eleinte én sem akartam ezt a babát az anyagiak miatt, de mostmár szeretném,rettegek az abortusztól.. szóval nem tudom mi lesz velünk, én felajánlottam hogy váljunk el felnevelem én a 2 gyereket, persze nem szólt semmit tudom hogy szeret, de ő nagyon nem akarja ezt a babát.. neki csak a meló lenne a lényeg, én vezetem a háztartást, nevelem a gyerekeket, minden rám zúdul úgyis, de a melóhellyel mindig hadilábon áll,.. le szeretnék tenni némi pénzt havonta, azt sem akar, mert ő nem akar nyomorogni,.. szóval nem is ragozom.. ti mit tennétek ha a férjetek ezekkel a dolgokkal állna elő?

Legjobb válasz: Egy baba 2 ember döntése, nem az anyósé. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Régen voltak sokkal szegényebb emberek. Én mikor megtudtam terhes vagyok, akkor mentem el dolgozni. Nem szóltam, csak amikor összeestem. Felvettek, nem rúgtak ki, mert látták akarom és 200%on teljesítettem. Albérletben laktunk nem akartunk gyereket, mert épphogy kijöttünk a fizuból rezsi stb. ÉS saját lakás elõször. Most 5 hónapos kislányom van, és lehet késõbb nem is lett volna.

Egy baba 2 ember döntése, nem az anyósé. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Régen voltak sokkal szegényebb emberek. Én mikor megtudtam terhes vagyok, akkor mentem el dolgozni. Nem szóltam, csak amikor összeestem. Felvettek, nem rúgtak ki, mert látták akarom és 200%on teljesítettem. Albérletben laktunk nem akartunk gyereket, mert épphogy kijöttünk a fizuból rezsi stb. ÉS saját lakás elõször. Most 5 hónapos kislányom van, és lehet késõbb nem is lett volna.
Természetesen azzal egyetértek, hogy egyikõtök sem hibás és ez egy nagyon szar, nehéz helyzet! Én is anya vagyok. DE gyerek is voltam, akinek a szülei (pontosabban az anyukája) úgy gondolta, hogy "majd lesz valahogy" "meggondolja magát" "szeret minket". Hát nem így lett. Lelépett, én nélkülözve és apa nélkül nõttem fel. Szeretem a húgomat, de ettõl még el kellett mennem 16 évesen dolgozni :-(
Szerintem neked is és a férjednek is egyaránt igazatok van. Anyósodra meg semmi köze hozzá, nem õ szüli és a férjed nem neki csinálta! Igazad van, ha nem akarod elvetetni, mert nyilván a második gyerkõcöt is ugyanannyira szeretnéd, mint az elsõt, abban is, hogy félsz, ha elveteted több nem lehet. De a férjednek is igaza van abban, hogy nem akarja rossz anyagi körülmények közé bevállalni, mivel ugye nem tervezett gyerek volt. Gondolj bele, hogy mennyi mindent meg kell adni egy pici gyereknek, tápszer, ha nem tudsz szoptatni, pelenka, tisztálkodó szerek, stb. és bizony gyesbõl ezt nagyon nehéz finanszírozni. És egyre nehezebb. Nekünk is van egy 17 hónapos kisfiúnk és õrület, hogy születésétõl fogva mennyire megdrágult a pelenkától kezdve a bébiételig minden. És ha férjednek nincs biztos állása, még nagyon bizonytalan se, akkor tényleg én végiggondolnám, hogy hová szülök gyereket. Az elõttem szólóval teljesen egyet értek, hogy ezt ti ketten hoztátok össze, még ha nem is akartátok, a döntést közösen hozzátok meg!
Sajnos pedig kényszeríteni nem lehet, ha nem akarja. Jó, persze, az abortuszra meg õ nem kényszeríthet téged, ez egyértelmû, de simán el tudom képzelni, hogy megromlana a kapcsolatotok, ha megtartanád a babát. :( (Már, ha egyedül döntöd el, úgy értem.) Megpróbálhatsz vele beszélni, de ha nem hajlandó engedni... :( Sajnállak titeket, ez nagyon hülye helyzet. Én mindkettõtöket megértem - igazság szerint, õt is.
Érdemben nem sokat tudok segíteni, de kívánom, hogy a lehetõ legjobb döntést hozzátok.Az anyós NÉLKÜL!!E.
Sajnálom, de én is a férjeddel értek egyet :-( Ha most is csak GYES-t kapsz, nem sokat dolgozhattál, két gyerekkel szinte biztos, hogy nem is fogsz munkát kapni. És ha elváltok, mibõl neveled fel? A gyerektartásból?
Abortusz után is teherbe szoktak még esni tudtommal. Ugyan nem volt még abortuszom, meg tudom, hogy elõfordulnak "komplikációk", de azért nem hiszem, hogy ez olyan általános lenne. Ráadásul, ha az abortusz mellett döntötök, akkor nem szabad húzni az idõt, minél elõbb kell. Szóval, szerintem elsõ körben beszéld meg a lehetõségeidet és lehetséges következményeket egy orvossal. Ha tud, menjen veled a férjed is. (Lehet, hogy amint kezd komolyabbá válni a dolog, meg is gondolja majd magát.)
Nézzétek együtt végig ezt a videót!Szerintem garantáltan meggondolja magát!És ez a nem az a durva videó, megható és szomorú!Nézzétek végig, és utána döntsetek! http://www.youtube.com/watch?v=2HB0TV3-uLE
Én meg azon háborodok fel, aki osztja az észt, hogy majd minden rendbe jön, tök mindegy milyenek a körülmények meg kell tartani a gyereket. Persze. Majd te eltartod õket vagy mi? Miért jobb, hogy nyomorba születik egy kisgyerek, akinek nélkülöznie kell? Kérdezõnek mondom, nem feltétlenül rád értem ezt most. De mi van, ha mégsem enyhül meg a férj? Mi van, ha egyedül maradsz 2 gyerekkel? Nézzetek már szét az országban könyörgöm! Gyerek nélküli diplomások földönfutók! Miért kell a már meglévõ gyermek biztos megélhetését kockáztatni? Nem beszélve a második kisbabáról. Õ nem tehet semmirõl. Miért lenne jó neki ha a gyerekkora egy merõ nélkülözés és idegeskedés lenne? Minden kedves abortusz ellenzõnek üzenem, hogy úgy könnyû osztani az igét, hogy nem neked kell felnevelni tisztességben azokat a gyerekeket!! Én sem támogatom feltétlenül az abortuszt, de ilyen bizonytalan feltételek mellett felelõtlenség világra hozni azt a pici babát véleményem szerint.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI LÁNYOK A SOK BÍZTATÓ SZÓT MEGTARTJUK A BABÁT !!
Jaj, de jó!!!!!! :-D Gratulálok!! Jaj, ez most annyira feldobta a napom!!!! A világ legjobb döntését sikerült meghoznotok!!! :-D Istenem, ha látna valaki, azt hinné nem vagyok normális, vigyorgok mint egy vadalma :-D Hogy sikerült meggyõzni a Párod?? Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!! :-D Üdv: 3 lányos
A kérdező hozzászólása: szio 3 lányos bárcsak a férjem vigyorogna így mint egy vadalma. számításokat végeztünk és most a babának csak pellus kell meg egy babakocsi és ha szopik még tápszer sem kell. 1 évig remélhetõleg se fél évig jobb esetben. sok kedvezményt feltudok venni, a lányomra is felvettem sok támogatás jár és most úgy fogok csinálni mint a cigányok megyek és megigénylek mindent ami járhat 2 gyerek után ! kiszámoltam hogy ugye 2 gyerkõcre a családi : 26 000 a gyes : 37000 + anyasági, kelengye, gyerekvédelmi, adókedvezmény, miegymás ráadásul említettem hogy takarítok is, ez havi 8000 ft, ezt is lerakom mindet, meg mág biztos tudunk így is letenni némi pénzt, ha másból nem az anyaságiból már kijön a lányom óvodakezdése bõven, még marad is tán. a lányom utána rengeteg minden van, csak babakocsi kell, meg pelenka..a rezsink se sok, egy kis felújítás tisztasági festés kell a házra nyáron aztán ennyi.. éhen halni nem fogunk, fogadott dokim nem lesz a lányommal sem volt, úgyhogy a szülés se kerül pénzbe.. köszi tényleg a bíztatást, remélem megleszünk ! ha történik vmi izgi velem úgyis megírom puszi mindnekinek
Nagyon örülök a döntéseteknek! Bár én is ezt javasoltam, és mégis leszavaztak, ez legyen a legkevesebb... Sok boldogságot, jó egészséget nektek! Ügyesen, takarékosan menni fog!
Dejó!nagyon örülök h így döntöttetek!Sok erõt és kitartást kívánok nektek!
Gratulálok, a döntéshez és sok-sok erõt! Hidd el, a körülmények alakulnak majd a döntésetekhez, az új kis babához!
Szerintem légy nagyon türelmes a férjedhez, most, mikor születik a baba, és käzvetlenül utana is! Mar az elsö baba születésével is érezhette, hogy mar kevesebb jut neki az energiaidbol. De egyszerre allj ki a babatok mellett! Azt pedig soha ne mond neki, ha nem gondolod egészen komolyan, hogy elvallsz es megcsinalod egyedul, mert ezt biztosan nagyon faj neki hallani, barmennyire is az eröszakossaga hozta ezt ki beloled.. Lehet hogy most egy olyan idöszak jön, amikor neked kell egyedül összetartanod a csaladodat egyedül, szeretettel és munkaval mindenki felé. Szerintem ez irto nagy kihivas, es sok belsö eröt igenyel, de nagyon is nönek valo feladat. Nagyon szurkolok Neked! Orsi
De jo! Végignéztem a videot, végigsirtam. Mivel tudtad meggyozni a férjed? Hogy reagált? Jol dontottél!! Egy abortusz végig kisérte volna az életed! 3 gyerekes anyuka (bocsi az ékezethiányokért)
Gratulálok! :-) Ha így álltok hozzá, biztos megoldjátok! Sok boldogságot :-)))))
Örülök:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy visszanéztetek jó látni hogy mi nõk, milyen jól egyet tudunk érteni ha babáról van szó :) )
Szívbõl örülök! nekem az éjszakám lesz jó ennek a hírnek a hallatára :) Ha érdekel a mosható pelenka, amibõl tudnék adni pár darabot, keress meg priviben! :)
Megnéztem a 10-dik válaszadó videklippjét. Szörnyû. Ez tényleg mutasd meg a párodnak! Nekem nem abortuszom volt, hanem tavaly 22 hetesen halva született, most imádkozunk, hogy ez a babánkkal minnél tovább kihuzzuk és megmaradjon. Ezen a héten elég nehéz mert pont 22 hetesek vagyunk, és közeleg az idõ mikor a másikat elvesztettük. Az anyós meg ne szóljon bele! Nézze megh õ is ezt a videót!!!
utolsó vagyok: bocsi most olvastam végig az összes üzit, kiváncsi voltam a többiek véleményére. Örülök, hogy megtartjátok. Jó babavárást! (22 hetes kismama)
Én is hasonló helyzetben voltam Kedves kérdezõ, mint TE. Három gyereket terveztünk, a harmadik terhességem ikerterhesség volt és a férjem el akarta vetetni, mert nem akart 4 gyereket. Sokat veszekedtünk, nehéz idõszak volt, de mikor megérkezett a két fiunk után a két kislány, a férjem elolvadt. Ez nálatok is biztos hogy így lesz. Nagyon erõs és bátor nõ vagy, sok kitartást és erõt kívánok!
Szia! Én is nagyon örülök, hogy még egy kisbaba jön a világra! Bátorításképp küldöm ezt a linket, itt kaphattok pelust, rucit, egyéb segítséget: http://www.valsagterhesseg.hu/alapitvany Sok boldogságot, erõt és kitartást családotoknak!
Az életet a hangoskodók nem értik. Azt a Kislányod szemében keresd! Az Õ Testvérét hordod a szíved alatt. Állítólag már tudnak egymásról:-)
Felháborodtam nagyon, hogy abortuszra bíztat vki, igaz, fogalma sincs, mivel jár! Ne haragudj, hogy ezt írom, de rettegj tõle! Lehet közösen dönteni, de a NÕ megy tönkre a rossz döntéstõl! A férfiak nem élik át! Barátnõmnek volt abortusza, utána ismertem meg! Már személyiségzavarosan.Azóta. Gyógyszereken tengõdik, nem tud megbocsátani magának.Mindenki bolondnak tartja.Aki a gyermekét megöli, az magából is megöl vmit, hiszen saját részünk Õ. Hallgass arra, aki igazán jót akar Neked!És örülök, hogy bátor vagy! Egy Anya már, hiába pici a magzata, érzi Õt, és szereti.És csak ez a fontos!Hiszem, hogy ha az ÉLET mellett döntesz, minden megoldódik, rendbe jön! Gondolok Rátok!És sokan imádkozunk értetek!
Jajj, de nehéz! de én a szívemre hallgatnék. Az mindig be szokott jönni. (Adok neked mosható pelenkát, ha a pelenka árán múlik.)
A kérdező hozzászólása: sajnálom, de én is a férjeddel értek egyet :-( Ha most is csak GYES-t kapsz, nem sokat dolgozhattál, két gyerekkel szinte biztos, hogy nem is fogsz munkát kapni. És ha elváltok, mibõl neveled fel? A gyerektartásból? erre a válaszra: azért azt nem hinném hogy 2 gyerek mellett nem tudnék dolgozni, más is dolgozik, akkor minden 2 gyerekes anyuka munkanélküli lenne.. és dolgoztam, csak mindenhol minimálbérrel voltam bejelentve, és a gyedem is annyi lett volna mint a gyes.. és a válás csak egy feltételezés volt, nem hiszem hogy elválna szeret, csak azt hiszem idõ kéne neki hogy felfogja újra apuka lesz. nem így terveztük, senki se hibás..csak félek hogy az abortusz miatt nem lehetne több gyerekem, ..
Értem a férjed, aki az anyagiak miatt aggódik, de ugyanakkor nem neki kell befeküdni a kórházba, és hagyni, hogy kitépjenek egy kezdõdõ életet a testébõl. Nekem két babám van. 2, 5 éves és 6 hónapos. 1 hetet késett a menstruációm, azt hittük becsúszott a baba. Anyagilag nem jelentene gondot, viszont nagyon fárasztóak a napok a két kicsivel. Ennek ellenére gondolkodnunk sem kellett, hogy mi lenne ha. Amióta szültem máshogy látom az abortuszt. A gondolatát sem tudnám elviselni, hogy elvetessek egy babát, így teljes mértékben megértelek. Próbáld a lelki részét elmagyarázni a férjednek, és kérd meg, hogy képzelje magát a Te helyedbe.
Õszintén, szerintem sokkoló videókra semmi szükség!!! Ne akarjuk már ilyen sokkterápiával befolyásolni azt a döntést, amit abszolút és kizárólag ész érvek (!) alapján kell egy családnak közösen, a jövõt figyelembe véve meghoznia!
Aki a videót linkelte: ez inkább csak minket, nõket/anyákat hat meg igazán :-(
neharagudj, de ebben semmi sokkoló nincsen!Csak szöveg!
én megértem, és egyetértek a férjeddel.
Ez tényleg nem egy könnyû helyzet, az anyagiak valóban aggasztóak, így megértem a férjed félelmét. Viszont én is anya vagyok és ahogy írta elõttem már egy másik anya is, a gondolatát sem tudom elviselni. kb 2, 5 hónapos volt a lányom, amikor egy pillanatra úgy tûnt, hogy már jön is a kistesó. Egyetlen másodpercre sem merült fel, hogy elvetetnénk, pedig a férjemet akkor rúgták ki, albérletben laktunk egy lízingelt autóval és még 1 személyikölcsönnel. Nekem az a véleményem, hogy a már meglévõ kislányotokat sem igazán lehet felnevelni abból a bevételbõl, amit leírtál, ergo az anyagi helyzetet valahogy rendezni kell. És ha hosszú távon gondolkodunk, akkor ahol 3 ember tud mit enni, ott 4 is. Szerintem 2 gyerekkel is lehet munkát találni, sokan dolgoznak így. Igazából +2 év az, amit nem nagyon tudsz dolgozni (a terhesség + a baba 1 éves koráig). Azt kell valahogy kibekkelni. Utána már jobb lesz, nem mondom, hogy könnyû bölcsibe vinni 2 kicsit, de a kényszer nagy úr. Nem tud átmenetileg segíteni valamelyik nagyszülõ?
1.Miért nem dolgozik télen? 2.Most akkor neked kell elvileg eltartani õt? 3.Most hogy télen nincs melója nem érzi úgy hogy "nyomorogtok"? Én nem vetetném el!
Nem bírom ki, hogy ne írjak, bár biztos lepontoztok. Annak üzennék, aki a linket küldte. Miért kell ilyen ócska manipuláló videót betenni? "Egy kisfiú akinek álmai voltak" Persze, mert aztán egy néhány hetes embriónak rohadt nagy álmai lehetnek. Miért kell ilyenekkel bombázni a népet? Miért lenne jobb ha az a kisgyerek nyomorba születne úgy hogy egész életében érezhetné hogy az apja szerint "felesleges". Gondolkodjatok már... Ezt úgy írom, hogy van egy 4 hónapos babám, aki az életem, de etttõl függetlenül tudok mérlegelni. Kérdezõ! Remélem jól döntötök, sok sikert kívánok, remélem dûlõre juttok az ügyben. :)
A kérdező hozzászólása: sziasztok elolvastam minden választ. nyomorba azért túlzás hogy születne csak éppen nem vet fel minket a gazdaság. késõbb is érkezhetett volna ez a csöppség.. apával még átdumáljuk aztán van 9 hónap hogy belerázódjunk a dolgokba mind anyagilag mind lelkileg köszi mindenkinek !
én nem írok véleményt, mert ahogy látom, aki elvetetné, azt lepontozzák. Akkor minek véleményt mondani, ha csak az egyiket fogadjátok el? Mindkét döntésnek van elõnye & hátránya. Ha megtartod lehet, hogy a férjed nem érti meg, és vagy megszokja a gondolatot vagy lép. De ha elveteted, kizárod annak a lehetõségét, hogy valaha is meggondolja magát és megszeresse . Szóval kemény dió... De az, hogy ha fiú lenne biztos jobban megenyhülne, hááát
Itt nem az volt a kérdés, hogy mi legyen a baba sorsa, hanem az, hogy mivel gyõzze meg a férjét....
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de én a helyedben leülnék a férjeddel kettesben (anyós és más személyek nélkül!), és részletesen végiggondolnánk, végigbeszélnénk a helyzetet, érvek-ellenérvek. Természetesen az érzelmeidet, érzéseidet is elmondva, mert ezek is számítanak. Viszont az anyagiakat át kell gondolnotok, tervezzétek meg, gondoljátok át közösen, hogy egy 2. kisbaba milyen plusz kiadásokkal járna (mivel már van 1 gyereketek, ezt könnyû lesz kiszámolni), utána átgondolni, hogy ha kicsi a lakás, hogyan férnétek el. A férjed mit gondol érzelmileg, csak és kizárólag az anyagiak miatt nem szeretné ezt a babát? Mit tudnátok tenni az anyagi helyzetetek javítása érdekében? Tudna-e õ vállalni valamilyen plusz munkát (akár átmeneti, alkalmi is szóba jöhet) vagy egy stabilabb munkahelyet találni? Meddig lenne kritikus a helyzet? Tudnátok-e a családtól segítséget kapni? Pl. ha te is visszamész dolgozni (még csak 4 hetes vagy, ha nincs eü. problémád, még több mint fél évet tudnál dolgozni), valaki tudna-e vigyázni a nagyobb gyerekre? Késõbb lesz-e bölcsi a 2 gyereknek? Stb. nylván van még 1000 kérdés, amit most nem sorolnék fel. Szóval a döntést közösen kell meghoznotok. Mindent szempontot mérlegeljetek, nem kell hirtelenkedni, még van rá idõtök.
Elõzõ voltam, még csak annyit a másik dilemmádhoz. Sajnos azt nem lehet megjósolni, hogy egy abortusz után lehet-e még gyereked. Ismerek olyan nõt, akinek volt már sajnos több is (eddig 5), ennek ellenére ugyanolyan könnyen teherbe esik és már 3 gyereke is van. Viszont van olyan ismerõsöm is, akinek 1 volt több mint 10 éve, és évek óta nem tud teherbe esni (azóta lett stabil párkapcsolata). Persze nem tudni, hogy a korábbi abortusz miatt vagy más eü. gond is belejátszik. Szóval ezt nem lehet megjósolni.
Szívbõl sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél! Egyedül az anyagiakra hivatkozik a Párod, így próbáld az anyagi oldalával meggyõzni! PL- családi pótlék 2 gyermekre- összesen.26600 ft 3 évig tuti bevétel a 25000 ft- 50 ezret minden hónapban fel tudsz venni majd!-ebbõl futná a pelenkát, tisztálkodási szereket, amiket nem minden hónapban kell venni!, stb. Most mennyit tudsz felvenni?- 37 ezret? Jó, két gyermek az mégis csak két gyermek, de! Azt hiszem babakocsi és pelenka híja van... A gyermek születése után 1 hónappal már a kezedben van 64.125 ft, ebbõl tudtok venni egy babakocsit, ha nincs nagy igényetek, akkor még marad is! Addig pedig nem tudom mibe lehet hordani a gyermeket... de most csak az anyagival próbálok elõ rukkolni, hogy meg tudd gyõzni! Gondolom azzal a bevétellel ami van, megpróbálhatod megigényelni a gyermekvédelmi támogatást- ezzel ingyen étkezhet majd a lányod az oviban és évente 2x gyermekenként 5900 ft-ot adnak (a baba születése után már Rá is igényelheted, évente kell igényelni!) Erre az anyagi helyzetre már lakásfenntartási támogatást is lehet igényelni, mely havonta pár ezer ft plussz- ezt a hivatal dönti el, van aki 3000-et kap és olyan is van, aki 7-et! Ezt nem adom össze, mert nap közben is hülye vagyok számolni, most meg már erõsen este van... Ha lány lenne, akkor gondolom azért a ruhák egy része a nõvérérõl megmaradtak- nem? Ha fiú lenne, akkor biztos van a lányodról pár unisex ruhadarab, otthonra meg akár milyen lehet rajta :-) Anyagilag ennél több dolgot nem tudok írni! Beszélj Vele, egy nyugodt pillanatban, amikor senki sem tud megzavarni, kapcsoljátok ki a telefont is! és mondd el Neki, hogy Te mit érzel, mit gondolsz, hallgasd végig Te is a Párod, mondd el ezeket az anyagi dolgokat! Remélem tudtam segíteni!! Majd írd meg, hogy sikerült e meggyõzni!! Sok sikert!!! Üdv: 3 lányos
Mondd meg neki, hogy egy gyermek sorsáról nem úgy döntünk, mint egy macskáéról vagy egy kutyáéról... Mondd meg neki, hogy nem ölheti meg majd az anyját sem, ha egyszer csak anyagi teherré válik - ne tévessze meg az embertelen, logikátlan állami törvénykezés ezen a téren.
A kérdező hozzászólása: igen ám csakhogy nem tudom hova tenni a lányom! bölcsibe már nem veszik fel, mellesleg az is pénzbe kerül, jövõre megy oviba. most lépcsõházat takarítok mellékállás féleség, de csak ez a + bevétel a kasszába.. a rezsink se sok.. csak hát a férjem nem akar nyomorogni.. Tudom hogy tiszteletben kell tartanom a döntését de egyszerûen képtelen lennék elvetetni...

Nagyon magamba vagyok fordulva, hol a kiút?

Nincsenek barátaim, de hiányzik hogy legyen.

Legjobb válasz: Én tuti pozitivan,vannak kivételek. De a legtöbb ember sajnos talán tényleg fogyinak nézne.

Én tuti pozitivan, vannak kivételek. De a legtöbb ember sajnos talán tényleg fogyinak nézne.
Egész tûrhetõ a helyesírásod, ez jó jel. Részemrõl a pozitív elsõ benyomás megvan. Olykor használsz közönséges kifejezéseket, ez ront az elsõ benyomáson, de errõl még leszokhatsz, így nem ítéllek el emiatt.

Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendő? . Lépésről lépésre lécci leírná valaki. ert nagyon kezdő vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak. Hogy újjazam meg magat? :o

Legjobb válasz: "Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendõ? . Lépésrõl lépésre lécci leírná valaki." Lépésrõl lépésre. Komolyan semmi ötleted nincs? "rt nagyon kezdõ vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak" A maszturbálás önkielégítés, azaz elvileg benne van a nevében, hogy neked kell tudnod és érezned, felfedezned magad.. Ez nem egy olyan dolog, amiben segít az, ha pontokra szedem, hogy mit csinálj... A kérdésedbõl egyébként lerí, hogy nem is vágysz rá... Akkor ne csináld. Senki sem kötelez rá. "Hogy újjazam meg magat? :o" Engem? :O Köszönöm, sehogy, megoldom. J és tanulj már meg írni, ne ujjazgasd magad amíg ez az alapvetõ dolog nem megy... 19L

"Ha meg akarom újjazni magamat mi a teendõ? . Lépésrõl lépésre lécci leírná valaki." Lépésrõl lépésre. Komolyan semmi ötleted nincs? "rt nagyon kezdõ vagyok és nem akarom hogy valamit ne tudjak" A maszturbálás önkielégítés, azaz elvileg benne van a nevében, hogy neked kell tudnod és érezned, felfedezned magad.. Ez nem egy olyan dolog, amiben segít az, ha pontokra szedem, hogy mit csinálj... A kérdésedbõl egyébként lerí, hogy nem is vágysz rá... Akkor ne csináld. Senki sem kötelez rá. "Hogy újjazam meg magat? :o" Engem? :O Köszönöm, sehogy, megoldom. J és tanulj már meg írni, ne ujjazgasd magad amíg ez az alapvetõ dolog nem megy... 19L
youporn.com masturb
Elõször is a legfontosabb, hogy saját ujjad legyen. Na ha az van, akkor majd jöhet a többi. Mert a gondolatolvasó billentyûzet nem jó erre.

Nagyon magam alatt vagyok, a folyamatos kudarctól. Mit csináljak, hogy átlendüljek a baba és a teherbeesés problémáin?

Asszem most vagyok a legmélyebb ponton. Félek h teljesen leteszek róla...

Legjobb válasz: Szia. Tudom, hogy ezt már sokszor hallottad, de tényleg az a legjobb, ha lefoglalod magad. Probálj olvasni vagy csinálj bármi olyat ami odafigyelést igényel. A szexet pedig ne úgy vedd, mint " gyerek csinálást" . Elvégre ilyenkor a pároddal vagy testileg és lelkileg. Minél inkább idegeskedsz azon, h babád legyen, annál inkább se fog sikerulni. Ne gondolj rá, a baba tudni fogja, h mikor van itt az ö ideje. En is sokáig minden pillanatban azon agyaltam, h mikor sikerul már, és borzaszto volt, mikor ujra és ujra kiderult, h nincs baba. Aztán megfogadtam, hogy nem gondolok rá, lefoglaltam magam, a párommal is vágybol vagyunk egyutt, nem pedig azon agyalunk, h mikor sikerul. Most pedig nagyon ugy fest a dolog, h sikerult. De ha nem, akkor nem. Pedig már én is nagyon vágyom rá, de hiába gorcsolok rajta, annál inkább se fog dikerulni. Ide illik egy kozmondás: Turelem rozsát / kisbabát/ terem. Hidd el, a baba tudja mikor van itt az ideje. Es sose add fel!!!!!

Szia. Tudom, hogy ezt már sokszor hallottad, de tényleg az a legjobb, ha lefoglalod magad. Probálj olvasni vagy csinálj bármi olyat ami odafigyelést igényel. A szexet pedig ne úgy vedd, mint " gyerek csinálást" . Elvégre ilyenkor a pároddal vagy testileg és lelkileg. Minél inkább idegeskedsz azon, h babád legyen, annál inkább se fog sikerulni. Ne gondolj rá, a baba tudni fogja, h mikor van itt az ö ideje. En is sokáig minden pillanatban azon agyaltam, h mikor sikerul már, és borzaszto volt, mikor ujra és ujra kiderult, h nincs baba. Aztán megfogadtam, hogy nem gondolok rá, lefoglaltam magam, a párommal is vágybol vagyunk egyutt, nem pedig azon agyalunk, h mikor sikerul. Most pedig nagyon ugy fest a dolog, h sikerult. De ha nem, akkor nem. Pedig már én is nagyon vágyom rá, de hiába gorcsolok rajta, annál inkább se fog dikerulni. Ide illik egy kozmondás: Turelem rozsát / kisbabát/ terem. Hidd el, a baba tudja mikor van itt az ideje. Es sose add fel!!!!!
Szia! Nekem 4-szer sikerült teherbe esnem de sajnos mind a négy esetben elhalt a baba a 8.hét elõtt. Nagyon magam alatt voltam fõleg a második esetnél, de én elhatároztam és a szivem legmélyén érzem is hogy egyszer anya leszek. Most kineziologushoz járok. Õ segitett feldolgozni a veszteségeket és idén újból megprobáljuk. Nem szabad a múlton rágodnod engedd el a régi fájdalmaidat és csak a jövöre koncentrálj. Tudom könnyü ezeket mondani. Hidd el én is haragudtam az egész világra, és fel tettem a kérdést miért pont velem történik ez. Szóval ne add fel! Probálj kikapcsolodni, foglalkozz többet a pároddal és a környezeteddel. Meglátod minden rendbe fog jönni.
Szia! Nagyon nehéz nem gondolni rá, és sztem nem is lehet, "csak úgy". A környezetemben bárki is terhes lett, sokat beszélt róla, álmodozott, vágyott rá, számolgatott..., már szinte meddõnek képzelte magát..(32-35 éves nõk)Igazándiból, ahogy láttam, mindig úgy történt, hogy jött valami, pl. mhelyen átalakulás, vagy családi gond, ami kicsit elterelte a figyelmet, és akkor lett pocaklakó. Szóval, van abban valami, hogy nem szabad rá gondolni, de én magam sem tudom megtenni, magamtól , csak hogyha a külvilág kikapcsol... Minednestre ne add fel a gondolatot, anyuka leszel egyszer... ez a lényeg. (asszem) Én is hasonló cipõben járok. Drukkolok neked!
Én letettem róla, örökbefogadáshoz minden engedélyt beszerztem, sorszámot kaptam és tessék: teherbe estem, 16 hetes a pocaklakóm. Légyszi, nézd végig a korábbi kérdéseket, sokat írkáltunk egymásnak a sikertelenségekrõl, hasznodra lenne sok válasz. (Bizos rámegy egy éjszakád az olvasásra) Ami nem igaz: büntetés valami hibád miatt és hogy rosszabb vagy másoknál, mert nincs még babád. Mindannyian ezt hittük magunkról. Mondok egy trükköt: utazzatok el 3 napra teljesen idegen környezetbe. Van még 1000 trükk!
Sziasztok! Én is rengeteget hallottam már, hogy a nem görcsölésnek mekkora szerepe van. Én úgy próbálok hozzállni, hogy nem egy kisbabát képzelek el magamnak.Egy leendõ emberi élet várományosai leszünk, ha megadatik, inkább arról gondolkodom, hogy nevelem majd, hogy tanítom az életre, és nem a bébiholmikon gondolkodok, így tudatosul bennem, hogy nem "vágyaim tárgyát, egy játékszert" kívánok magamnak, hanem egy komoly és örömteli feladatot, ami felelõsségteljes.... Testi oldalról pedig egy gyógynövényes komplex készítményt tudok ajánlani, személy szerint nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Nem saját tapasztalat, de sorozatos vetélések után is komoly szervezetet támogató hatásai lehetnek, melyek egy egészséges terhesség kihordását támogatják.Én a piacon lévõk közül ezt választottam ki magamnak, mert ez volt a legmeggyõzõbb segítség, mint eü-ben dolgozó, alaposan utánanéztem.A szervezet és lélek támogatása egyaránt fontos és a türelem.Kívánom lendülj át a mélyponton és újra bízz (lazán:-))

Utálom a testemet! Nagyon pici melleim vannak, szinte deszka vagyok, és ez nagyon elkeserít, mert nem érzem magam nőnek. Hogyan fogadhatnám el magamat? Vagy jó ötlet a plasztikai műtét?

20 éves vagyok, 1 éve van barátom, aki mindig mondja, hogy tetszik neki a cicim, a fenekem, meg mindenem, de nem tudok neki hinni. Szerintem neki csak azért tetszem, mert szeret. Ami magamon nekem tetszik az az arcom egyedül. Fiús, vékony alakom van. Érdemes megm?ttetnem magam, hogy jól érezzem magam a b?römben?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Teljesen rossz irányba haladsz...ha a barátod elfogad,akkor mit akarsz még?:O Sokan azért nem tudnak kibékülni magukkal,mert úgy érzik,hogy természetes állapotukban nem kellenek majd senkinek...Veled más a helyzet...gondolkozz már... Nem attól nõ a nõ,hogy nagy mellei vannak,ez egy kicsit összetettebb dolog... A plasztikának számtalan következménye lehet,hadd ne soroljam...

Kedves kérdezõ! Teljesen rossz irányba haladsz...ha a barátod elfogad, akkor mit akarsz még?:O Sokan azért nem tudnak kibékülni magukkal, mert úgy érzik, hogy természetes állapotukban nem kellenek majd senkinek...Veled más a helyzet...gondolkozz már... Nem attól nõ a nõ, hogy nagy mellei vannak, ez egy kicsit összetettebb dolog... A plasztikának számtalan következménye lehet, hadd ne soroljam...
Ha neki tetszel és elfogad, akkor fogadd el te is magad. Attól hogy telepumpálnak mûanyaggal semmi nem változik. Én szeretem a vékony kis mellû lányokat, szóval pasija válogatja. Ne keresd a hibát magadon.
Köszönjük a médiának, ami azt sulykolja, hogy attól nõ egy nõ, ha 90-es melle van..ugyanúgy voltam sokáig, mint te. 22 vagyok, lapos, kicsi a mellem, a fenekem is lapos..a barátom imádja a testemet, de bennem is folyton az bujkál, hogy mikor látunk egy fullos nõt, arra gondol, bár nekem is olyan testem lenne..pedig ez butaság, de nem lehet olyan könnyen elnyomni ezt a görcsöt. Mára azért sikerült úgy ahogy elfogadni magam, de nehéz volt. Próbálj meg elfogadóbb lenni, és ne mûttesd meg magad! Olyan vagy, amilyen, azt azért én sem tenném meg soha. Ha valaki elhagy, akkor nagyobb cicivel is meg fogja tenni..azért szeret, amilyen vagy. 22/L
Nem vok a sem plasztikai mûtét ellen, sem mellett. Viszont én úgy gondolom, hogy lehet egy nõ csodás pici cicikkel is és lehet 90, D-vel is felejthetõ. Attól hogy még pici cicid van szerintem lehetsz tényleg gyönyörû nõ. Nálam spec nem a méret a számit. Legyen szép! Ha kicsi ha nagy. Szerintem te szép és nõies vagy. Csak magaddal nem vagy megelégedve. A mûtét nem megoldás a testképzavarra.
Amelyik mell természetes, az nem csúnya, akármekkora is. Sokkal szebb egy "lapos" lány, mint egy mûnõ! Egy esetben tudom elfogadni a plasztikát. Baleset vagy betegség miatt.
Nyugi nekem 75/B-s a melelm és én sem tetszem magamnak, pedig mondja a párom h. tetszek neki, de sajnos azt is tudom h. azért nagyobb mellel jobban bejönnék neki, de magamnak is jobban tetszenék, mert ha felveszek egy pánt nélküli felsõt akkor teljesen laposnak nézek ki.
Én nem vagyok nagyon vékony, csak mellem nincs sok, A kosaras, amúgy meg 65-ös derék, 92-es csípõ/ 170 cm magasság. Magyarán jól mutatna a 90-es mell (minimum egy B-kosár, de inkább C), de sajna 80 körüli van csak. Tipikus gitár-alakom van:D Nekem is a barátom az, aki a lelket tartja bennem, de tudod mit, mostanában arra jöttem rá, hogy attól, mert kicsi a mellem, attól még VAN mellem, és ez már önmagában elég ahhoz, hogy nõnek érezhessem magam:D Nem is említve a többi, kizárólag nõkre jellemzõ alkatrészem:P Nem a mellméret függvénye a nõiesség. A vékony, törékeny alkat már önmagában nagyon nõies.
gondolj már bele. és ha jobb teste van valakinek mint a tied?? és ha jobban tetszik a pasidnak más teste? de mint tudjuk ez olyan mintha egy sztár iránt rajongnál, tudod hogy egy kiló smink van rajta, tudod hogy photoshopolják, tudod h nem igazi. de ez egy távoli dolog, amit egyszerûen csak kedvelsz. a pasinak is biztos tetszik 1 jó csaj külseje. nem vak, attól hogy csaja van. de nem szerelmes beléjük, nem ismeri õket úgy. a pasid nem csak a tested miatt tud kedvelni. aki szerelmes, az tökéletesnek látja a párját :) és ha neki pont ez tetszik benned? amúgy még 1 dolog. GIGI RIVERA. nézd meg hova jutott ilyen testtel, pedig nem olyan mint a többi :)
Ez baromság.Tényleg rossz irányba haladsz.Elárulom neked, hogy ez hogy jó csaj legyél ez legkevésbé azon múlik hogy nézel ki.Igen, a tökéletes, szke, kékszemû, nagycsöcsû, jólábú, vékony csajt 10 kanból 8 gerincrevágná simán-csakhogy nem ezt a típust kéne alapul venni, ugyanis ilyen nagyon kevés van.Elárulom hogy az hogy vki ennyire jól néz ki, nagyon szûk kategória.Neked az átlagos nõkategóriában kell gondolkodnod, azt kell alapul venned, mivel a nõk nagyrésze átlagos(ami jó).Ez olyan, mint mikor a deszka azt veszi alapul hogy a vállas schvarzenegger milyen menõ lehet.De hogy a lényegnél maradjak:mint mondtam, a legkevésbé a külsõd határozza meg milyen nõ vagy.Persze, számít, jobban mint a pasiknál, de a lényeg és a legfontosabb dolog a fejedben van.Minden fejben dõl el.Ha Elhiszed magadról hogy dögös vagy, és ugy is érzed magad, akkor úgy is fogsz viselkedni, és meglesz az a plusz, ami után esnek a kanok.Ha nyomorultnak hiszed magad, úgy is állnak hozzád.Középsuliba volt olyan csajismim, aki tök átlagos csaj(még ronda is), mégis mindíg vagy 5 kannal kavart..)Ja, és melle sincs.:D Egyébként nem értem mit akarsz még, van vki aki szeret, nem mindegy akkor hogy elfogult-e???Van valaki aki elfogad a hibáiddal együtt, cseszd meg ha neked ez nem elég.A nagy cicit meg felejtsd el(ha csak azzal van bajod, csináltasd meg, de ha ugy mindeneddel, az se fog segíteni), nem azon múlik.Igen, énis imádom a nagy csöcsöket, de pl attól függ:volt olyan csaj, aki vékony létére megcsináltatta, és tetszik-tetszik, de sztem neki jobban álltak a kis cicik.Valahogy aranyosabb volt velük sokkal :) Meg olyan kis barátnõsebb volt :) Most ezt meg olyan erõltetett bombanõszerepnek érzem. :( Szóval a nagy csöcs se áll mindenkinek jól.Ha gondolod írj rám, menjünk át msn-re és dumáljuk át ezt hosszabban.
Ne parázz feleslegesen. Van egy szeretõ barátod, és hidd el, az a legfontosabb, hogy elfogad olyannak, amilyen vagy. Csak azok véleményével törõdj, akik közel állnak hozzád. Örülj, hogy egészséges vagy, és próbáld meg elfogadni önmagad.
nekem is a kismellü lányok tetszenek , nem tudom mért de õk föleg ha még vékony is .ne válltoztas igy vagy jo ahogy vagy .
Én is ugyanilyen vagyok vékony vagyok elõl deszka hátul léc engem párszor csúfoltak is érte amit véletlenül hallottam csak meg hát elég rossz volt, sosem fogom elfelejteni és nem sajnáltatni akarom magam csak ez rátette a bélyeget mindenre:s és kérdezõ neked van barátod, elfogadja és tetszik is neki szeresd õket, nekem még barátom sincsen aki elmondhatná h bejövök neki úgy ahogy vagyok. szóval elégedj meg magaddal.
Hülyék vagytok lányok!!! Imádom a kis cicit. Gyönyörûek a vékony kis cicis lányok. Kapjatok már észbe csajok. Inkább 1 vékony kis cicis lány, mint 10 kövér nagymellû.
sorstárs:D én magas, (174cm)vékony(58kg)vagyok és én sem érzem magam nõiesnek...vékony a karom, lábam, sokszor az utcára sincs kedvem kimenni... nekem is van pasim, aki szerint tökéletes vagyok, de én nagyon elégedetlen vagyok.Szerintem az ilyen vékony nõk nem lehetnek nõiesek, inkább fiúsak:(((
Ne is hidd el a barátodnak, hogy tetszel neki. Biztosan nem is tetszel, csak szeret.Müttesd meg magadat sok pénzért. Ide-oda egy darab müanyag, attol majd jo p leszel! ( Akármelyik plasztikai sebész megmondhatja.)'Hogy utána a barátodnak fogsz tetszeni, esetleg nem szeret majd, .... ugy kell neki! Majd találsz másikat, aki imádja a müanyagot.Te meg nem magadat, hanem a müanyagot érzed jol a börödben. (Jol értettem? Kb ez kell neked?)
Én határozottan kismell párti vagyok. Valószinüleg te nagyon bejönnél nekem és dicsérnélek is mint a barátod. Neki hidd el amit ond ne magadnak!
küldj 1 képet priviben :) megmondom akkor majd õszintén hogy tényleg kéne-e változtadnod
Sziu! Egyetértek mindazokkal akik azt válaszolták, "baromság!" AZ Akármilyen is vagy NÕ vagy, Tudsz szexi lenni, szeretni...... Add bele amit a nõnek bele kell, és annyi barátod, szeretõd, kedvesed.... lesz, amennyit akarsz! Vagy most az a baj, hogy nem MINDENKI! fordul meg utánad? Meg van az amit egy nõnek a PASIKTÓL meg kell kapni? Akkor mi kell még?? Nagyobb mell? Válassz olyan pasit akinek beleillik a tenyerébe!!!!!! Pussz Ketok111.

Szörnyen érzem magam! 15 évesen 46 kg vagyok, és 168 cm. Nagyon sovány vagyok, és ezért mindig kigúnyol mindenki? ! Most egy új iskolába megyek, ahol tuti én leszek az osztály szégyene!

Csodás szüleim vannak, akik mindig mindenben segítenek, de ebben nem tudnak! Hogyan tudnék min 5 kg-ot felszedni 1 hónap és pár nap alatt? Tudom, néhány válasz az lesz, hogy egyél sokat, de nem jön be. Családi vonás.

Legjobb válasz: Fogadd el magad ez az elsõ lépés, és akkor más is elfogad... Én 28 éves és 183cm vagyok és kemény 63kg vasággyal. Én is próbáltam hízni, de nem megy...örülj neki, hogy nem kell küzdened a kilókkal és be tudod kötni a cipõdet úgy, hogy nem gátol egy nagy pocak...

Fogadd el magad ez az elsõ lépés, és akkor más is elfogad... Én 28 éves és 183cm vagyok és kemény 63kg vasággyal. Én is próbáltam hízni, de nem megy...örülj neki, hogy nem kell küzdened a kilókkal és be tudod kötni a cipõdet úgy, hogy nem gátol egy nagy pocak...
Én is hasonlóan vékony vagyok, testvérem is, apától örököltük. Hidd el, ettõl még nagyon szép vagy.:) A legeslegfontosabb, hogy magabiztos legyél! Érezd jól magad a bõrödben! Mosolyogj sokat, és a többiek nem azt látják majd, hogy sovány vagy, hanem hogy határozott, jófej stb.:) Én szerencsére tavaly nyáron kicsit híztam, mostmár átlagosabb a testalkatom, de testvérem még mindig nagyon vékony, mégis sok barátja van, szeretik, és szép is. Bízz magadban:)
Mozogj sokat, egyél rengeteg fehérjét, túrót, tojást, natúrjoghurtot, csirkehúst, halat, sok tésztát(diós, mákos, stb.), reggelire sült tojást, fehér kenyérrel, paparika, paradicsom, sajt, müzli, gyümi, tej mellé, stb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedvesek vagytok, hogy segítettetek nekem!!! Jó, hogy még ennyi jó ember van, aki segítõkész! Megpróbálom elfogadni magam és MEGFOGADOM a tanácsokat!!! Nagyon-nagyon hálás vagyok :) U.i: Utolsó kommentelõnek üzenem, lány vagyok, de köszönöm a választ!! :)
Remek, ha eltudod fogadni magad. Én is csak helyeselni tudom az elõttem írók véleményét. Emlékszem a mi osztályunkban is volt egy nagyon vékony lány, pont 15 évesen, de soha nem volt problémája ebbõl, mert a természetébõl adódóan mindenki megkedvelte. Nyugi, téged is szeretni fognak, a kisugárzáson múlik minden ! ;)

Ha a tudósok világszerte rengeteg módszert fedeztek fel a fogyáshoz és izomépitéshez, mért van az hogy ő maguk vagy ojan soványak, hogy majd összeroppannak vagy nagyon kövérek?

Legjobb válasz: Ez a kerdes nagyon egyszeru:-tudja mit tett bele kulonfele mereganyagot ami art a szervezetnekezert nem veszi be o maga. -hat tesem neznel ki jobban ha egesznap egy gep elott vagy egy asztal elott rohadnal(aki elotte szeretett enni az meginkabb fog, aki meg azelott sem volt nagyevo az meginkabb abba hagya mert a munka lefoglaja).

Ez a kerdes nagyon egyszeru:-tudja mit tett bele kulonfele mereganyagot ami art a szervezetnekezert nem veszi be o maga. -hat tesem neznel ki jobban ha egesznap egy gep elott vagy egy asztal elott rohadnal(aki elotte szeretett enni az meginkabb fog, aki meg azelott sem volt nagyevo az meginkabb abba hagya mert a munka lefoglaja).
A kérdező hozzászólása: hmm, 175 vagyok és 63 kg, voltam 1 hónapja, saját diétát és edzés programot álitottam fel és most 66 kg vagyok valamint a hasizmaim kezdenek megjelenni, elõtte pedig nem..mielõtt a saját kezembe vettem volna a dolgokat, nemfogytam 1 kilót sem, akármit is csináltam, ezért kérdeztem.
Legtöbbször ezeket a szereket nem tudósok találják ki, csak néhány "lelkes" üzletember dobál össze mindenféle táplálékkiegészítõkben használt anyagot (most ne vegyük a drog alapú illegális adipexet), majd hatalmas marketing hype-ot kanyarint köré, hogy elhitesse a naív és lusta emberekkel, hogy az a szer csodát tesz. A vevõknek meg általában elég a remény, az eredmény már nem fontos. Módszerek - ezekben is nagy a káosz. Pl a 90 napos marhaság mindenféle tudományos alapot nélkülöz. Szóval én nem mondanám, hogy ezeket tudósok találják ki. Az orvosok meg el vannak kötelezõdve az orvoslátogatók és a gyógyszergyártók felé, õk a legritkább esetben mondják azt, hogy "máshogy kéne élned haver és akkor nem lennél beteg".

Nem tudom, de szerintem velem lehet a baj. Nagyon szégyenlős vagyok, de ez azért van, mert nagyon rondának tartom magam, egyszerűen utálom magam. Csak én vagyok ilyen, vagy más is van így ezzel?

A másik dolog meg az,hogy én mindig betétet használok,már 3 éve,amióta megvan,azért mert én nem tudnám elképzelni,hogy ott lent kotorásszak,egyébként ciki vagy nem ciki,azt se tudom,hogy hogyan néz ki.Persze pornó filmben már láttam,de az enyémet még nem.Nekem ez olyan,mintha egy teljesen más testrész lenne,olyan mintha egy idegen rész,nem is az enyém.Egyébként lehet hogy azért vagyok ilyen,mert kb.9 évs koromban volt egy gombás fert?zésem,és anyum elvitt n?dokihoz,és szörny? volt,teljesen megvizsgált ugy rendesen,még a mai napig szörny? emlék ez.Azóta is rettegek a n?dokiktól.Még sz?rteleníteni se szoktam ott,csak elöl,még tükörrel se merem megnézni.:)Ez hülye kérés lesz,de valaki leírná,hogy hogyan néz ki??És hogyan változtassak ezen?

Legjobb válasz: Nem a net-en vagy?Ha valahol,hát ott megnézheted milyen is az.

Nem a net-en vagy?Ha valahol, hát ott megnézheted milyen is az.
Ha a keresõbe beírod ott semmi perc alatt megnézheted, különben senki nem jár szívesen nõdokihoz de ha egyszer muszály akkor muszály, én sokkal szívesebben mennék nõ nõgyógyászhoz, mint férfihez. De ez csak az én véleményem. Nincs veled semmi baj.
Nem mintha számítana, de nem értem a lepontozást.Hát nem a net az ahol mindent megtalálni?!
Ne légy már ennyire szégyenlõs kiscsaj. Ha nem mersz oda nézni akkor legalább tapogasd le magadnak olyan lágyan...kitudja, lehet, hogy még élvezni is fogod de ez soha nem derül ki ha egyszer sem próbálod ki. :)

Nagyon magam alatt vagyok, össszejött most az élet eléggé. Minden percen sírva fakadok, szegény párom nem győz vigasztalni. Mivel vidíthatnám fel magam? Nem akarom, hogy a babám is szomorkodjon.14 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia O nalam is ez volt,es sajnos meg mindig elofordul ilyen nap amikor semmi nem jo,sirhatnekom van stb. Azt mondjak,h a hormonok miatt,es h ez jobb lesz majd,es tenyleg jobb,mert vagy a 20.hetig alando veszekedeseket kezdemenyeztem,mert semmi nem tetszett,de azert azota mar sokkal jobb a helyzet. Nekem nagyon jot tett olynakor egy kis seta,egy fagyizoba elsetalni es enni egy kicsi fagyit,vagyis kikapcsoladast tudom javasolni,nekem az bevalt. Boldog babavarast kivanok 24 hetes kismama

Szia O nalam is ez volt, es sajnos meg mindig elofordul ilyen nap amikor semmi nem jo, sirhatnekom van stb. Azt mondjak, h a hormonok miatt, es h ez jobb lesz majd, es tenyleg jobb, mert vagy a 20.hetig alando veszekedeseket kezdemenyeztem, mert semmi nem tetszett, de azert azota mar sokkal jobb a helyzet. Nekem nagyon jot tett olynakor egy kis seta, egy fagyizoba elsetalni es enni egy kicsi fagyit, vagyis kikapcsoladast tudom javasolni, nekem az bevalt. Boldog babavarast kivanok 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, ez a helyzet velem is. Állandóan kötöszködök meg veszekszek.
Én szinte végig ilyen "kötekedõs" voltam és nagyon sokat veszekedtünk a párommal végig.Aztán meg jött a bûntudat, hogy milyen elviselhetetlen banya vagyok és a babámnak milyen rossz lehet velem.Ezt biztosan a hormonok okozzák.Kb. az utolsó harmad elejétõl jobb egy kicsit a helyzet. A séta tényleg nagyon jót tesz, fõleg ilyenkor, mikor süt a nap.Vagy az olvasás , úszás (az nagyon jó).
A kötekedés, a magam alatt vagyok, és az összejött az élet, másmás dolog.És nem mindegy. nekem is volt nehéz idõszakom, meghalt papám, véreztem, kórházba kerültem, koraszüléssel fenyegettek a kórház 80 kmre van, addig elvérezhetek, a kocsink tönkrement, és szülés elõtt egy héttel költözünk, így nem tudom hol szülök... szóval még sorolhatnám, mert ez nem is midnen. De a fontos az, hogy a babára gondolj, semmi másra. Mindenkinek vannak sírósabb napjai , rajtam is kijött pár alkalommal. ilyenkor kisírom magam, és jobb lesz:-) De agyban dõl el, hogy hogy állsz a kérdéshez. hagyod-e elhatalmasodni a dolgot, vagy tudatosan jobbá teszed az élted, a kedved, és a babád kedvét. Foglald le magad, csinálj valami jót, és gondolj arra, hogy a babádnak mi a legjobb:-))

Van itt olyan lány, aki nagyon csúnya vagy annak érzi magát és úgy gondolja, hogy emiatt maradt mostanáig szűz?

Elsősorban 17-18 év felettiek válaszát várnám, akiknek már szilárdabb véleményük van önmagukról NEM pedig az önmagukat tükör előtt csücsöri szájjal fotózó "de csúnya vagyok amiért nem úgy nézek ki mint a kedvenc sztárom, de azért bejövök a fiú ismerőseim 80%-ának, kár, hogy nekem csak a 20% kellene" divatból önértékelési zavaros tinilányokra gondolok. Hanem azokra, akiknek már esetleg ismerősei, barátai vagy rokonai, szülei is mondták, hogy csúnya, még ha szebben is fogalmaztak. Vagy ha nem is mondták, érezte, mert eddig egyetlen fiú/férfi sem tekintett rá nőként csak barátként. Vagy még úgy se. A lányok/nők között is léteznek ilyenek? Kort, magasságot és testsúlyt is írjatok! Az utóbbi kettő csak azért kell, mert van egy előérzetem és kíváncsi vagyok, hogy igazam van-e.

Legjobb válasz: Az az elõérzeted,hogy aki kövér az nem kell senkinek?Ez viszont olyan probléma ami ellen lehet tenni. Amúgy meg a nõk nagy része nem tartja magát rondának.Pont azok akiknek nem vmi jó a fizimiskájuk azok is 1 millió képet töltenek fel magukról facebookra.És ha esetleg több rokon még "lájkolja" is a képet,fú...Tapasztalataim szerint azok szoktak kételkedni a s szépségükbe akiknek nem kéne. Általában a kövérek még fel is vesznek 1 ilyen védõpajzsot ,hogy majd "énmegmondomatutitésnekemneszojábemertagyoncsaplak" .Úgyhogy biztos vagyok benne h sok olyan választ amire számítasz nem fogsz kapni.

Az az elõérzeted, hogy aki kövér az nem kell senkinek?Ez viszont olyan probléma ami ellen lehet tenni. Amúgy meg a nõk nagy része nem tartja magát rondának.Pont azok akiknek nem vmi jó a fizimiskájuk azok is 1 millió képet töltenek fel magukról facebookra.És ha esetleg több rokon még "lájkolja" is a képet, fú...Tapasztalataim szerint azok szoktak kételkedni a s szépségükbe akiknek nem kéne. Általában a kövérek még fel is vesznek 1 ilyen védõpajzsot , hogy majd "énmegmondomatutitésnekemneszojábemertagyoncsaplak" .Úgyhogy biztos vagyok benne h sok olyan választ amire számítasz nem fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Igen, arra gondolok, hogy nem létezik csúnya nõ (már ha nem szenved olyan betegségben, mint õ: http://www.aboutlizzie.com/ de ez a társadalom nagyon kicsi százalékát érinti csak világviszonylatban is és még õ is talált magának párt) csak nagyon kövér és nagyon igénytelen. De ezek mindegyike ellen lehet tenni és még csak pénz vagy plasztikai sebész sem kell hozzá.
Igen van. De miért érdekel téged ez ennyire?
A kérdező hozzászólása: Baj, hogy érdekel?
Én tipikusan csúnyának tartom magamat. Senki sem mondta még hogy szép vagyok, de valahogy már bele is törõdtem, nem önértékelési zavar. Bár volt már 1-2 fiú aki próbálkozott nálam de õk csak "azt" akarták. De amúgy szerelmes belém tudtommal 10 éves korom óta még nem volt senki :D Dehát reménykedem hogy egyszer ez megváltozik... 18/178cm/68kg
kérdezõ mutatsz magadról 1 képet?
Tényleg, küldesz magadról egy képet priviben? Nekem nyugodtan küldhetsz.
Igen, van. Igaz, hogy nem mostanáig, de 23 éves koromig. 169 cm és jelenleg kb. 58 kg. De voltam anorexiás is, 30 kg, 3 év alatt, 64 és 30 kg között minden kiló voltam. Szóval nem a kilók teszik az embert...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!