Találatok a következő kifejezésre: Nagyon magányos mit (51 db)

gyakori ebben a korban.
A kérdező hozzászólása: viszont ami nem gyakori az az hogy nem a lányok érdekelnek :(
Na neee. Már te is ezzel jössz? Egyre többen magányosak itt, amit peersze fel kell tenni kérdésben, hogy "annyira félek, mert már 14-18 éves vagyok és nincs senkim/mindenki kihasznál. Lesz valaha valakim?" Hagyjátok már abba! Ha ezt csináljátok, nem csodálom, hogy senki sem kíváncsi rátok!
Homoszexuális vagy ? Hisz ez csodás.:)
A kérdező hozzászólása: nem ne csak a fiúk teccenek de nem szexuálisan csak fiúkkal járnék.
Kutya.
14 évesen fiúkkal...? WTF??? Inkább rakd a porszívóba bmag...
A kérdező hozzászólása: segítsetek naa..:$

Ti mit tennétek a helyzetemben? Nagyon magányos vagyok, meguntam hogy csak én keresem az un. Barátaimat és rákaptam erre a biora/ Többi lent.

Én úgy vélekedem magamról, hogy egy intelligens és emellett eléggé szórakoztató egyéniség vagyok nagy szívvel. Szakítottam több mint egy hónapja a barátnõmmel akivel több mint egy évig voltunk együtt, mikor is ráébredtem hogy senkim sincs, a 'legjobb barátom' a párjával tölti minden percét, rám nem tud idõt szakítani, õ mást állít, de én látom rajta, hogy totálisan nem érdekli mi van velem. Ez miatt eléggé rászoktam a szintetikus fûre. Nem kell ecsetelni mennyire káros, mennyire nem tudom mi van benne, ezeken én már túl vagyok, tudom azt hogy mi-mi csakhogy olcsó is és könnyen beszerezhetõ, a simának meg grammja 2500, ami nem is lenne probléma, de amint megkeresem az elsõ 1000-esem egybõl már rendezek is. Úgy gondolom, a problémát az okozza, hogy túl sokat agyalok az élet problémáin és inkább kiütöm magam és beájulok minthogy tovább nézzem azt, ami körülöttem történik. Egyszerûen sehogy sem tudok kiszakadni ebbõl a körbõl, segítséget nem szeretnék kérni, mert ezt úgyis magamban kell lejátszanom, valamint tudom, hogyha lenne valakim, akivel bármirõl bármikor tudok beszélgetni, akkor lejönnék az egészrõl, viszont senki sem keresi a társaságom, pedig vidám egyéniség vagyok és sokan kedvelnek. De akkor vajon miért nem kíváncsi rám senki?! Azért mert nem állok be a sorba és nem zselézem fel a hajam ecsetre, meg nem szorítom el a homlokomat ezekkel a snapback sapikkal?! Elég sok mindenen keresztülmentem, ami után úgy érzem, ha van 'Isten' akkor én totál nem ezt érdemlem. Az idióta válaszoktól kíméljetek meg, nektek nem lesz jobb az hogy beugattok, nekem nem fog rosszul esni mert számomra anonim senkik maradtok, aki tud normális módon válaszolni kérem fejtse ki a véleményét. Köszönöm.

Legjobb válasz: A "bio"-t rendszeresen hosszútávon fogyasztani nem jó ötlet, szerintem azzal mindenképp állj le, vagy legalábbis ritkíts az alkalmakon. Az, hogy azért szívsz, mert magányos vagy, önmagában még nem túl nagy indok, mások is magányosak, mégse herbáloznak. Akkor már inkább rendesezz, jobban megéri az árát. Amúgy a tudatmódosítás több lehet, mintsem menekülési eszköz a valóság elõl. Ha komolyan érdekel a téma, esetleg kipróbálhatnál ezt azt, sokat lehet tanulni bizonyos szerektõl. Új barátok keresése is jó ötlet, de persze könnyû azt mondani. Mindenesetre sok szerencsét.

A "bio"-t rendszeresen hosszútávon fogyasztani nem jó ötlet, szerintem azzal mindenképp állj le, vagy legalábbis ritkíts az alkalmakon. Az, hogy azért szívsz, mert magányos vagy, önmagában még nem túl nagy indok, mások is magányosak, mégse herbáloznak. Akkor már inkább rendesezz, jobban megéri az árát. Amúgy a tudatmódosítás több lehet, mintsem menekülési eszköz a valóság elõl. Ha komolyan érdekel a téma, esetleg kipróbálhatnál ezt azt, sokat lehet tanulni bizonyos szerektõl. Új barátok keresése is jó ötlet, de persze könnyû azt mondani. Mindenesetre sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, valamint körülbelül minden egyes pakknál az életemmel játszom, mert szemétbõl van és sosem tudhatom mikor mit kapok. Én próbálok leállni vele, beismerem nem jó dolog, de amikor úgy vagyok, hogy vége befejeztem, ez a lappangási idõ addig tart, amíg pénzhez nem jutok, akkor öntudatlanul már hívom is az emberemet...
Menj el drogosok önsegítõ csoportjába. Ha lennének mély, emberi kapcsolataid, nem élnél ilyen szerekkel. De ám ahhoz neked is meg kell változnod, meg kéne tanulnod szeretni. Jó, hír, hogy lehetséges.


Nagy baj ha egy fiu papagajt nem parositunk? Nem lesz szomoru vagy esetleg nagyon maganyos csicsereg mintha a parjat keresne felek hogy belehal a maganyba mit tegyek? nem tudok neki part venni.

Legjobb válasz: Milyen fajta papagáj? Ha eladták egyedül, pár nélkül, akkor valószínûleg lehet egyedül is tartani. Remélhetõleg. Ennyire a kisállat kereskedésekben is értenek hozzá. Amit párban lehet csak tartani, azokat eleve csak úgy adják el, együtt. Szóval ha eleget foglalkozol vele, nem lesz magányos.

Milyen fajta papagáj? Ha eladták egyedül, pár nélkül, akkor valószínûleg lehet egyedül is tartani. Remélhetõleg. Ennyire a kisállat kereskedésekben is értenek hozzá. Amit párban lehet csak tartani, azokat eleve csak úgy adják el, együtt. Szóval ha eleget foglalkozol vele, nem lesz magányos.
Csengõt, tükröt, mûpapagájt még véletlenül se adj neki! A csengõ halláskárosodást és fémmérgezést okoz. A tükör, mûpapagáj mentális problémákat okoz mivel õ nem tudja hogy az amit lát nem egy igazi fajtársa és ha a párjának tekinti elkezdi etetni is de mivel a tükörképe, mûpapagáj nem fogadja el tõle a felöklendezett magokat vissza kell nyelnie amitõl begygyulladást kaphat. Mivel nem reagálnak semmire(udvarlás, etetési szándék, vakargatás, stb) ideges lesz tõlük ami idõvel fokozódik akár szívrohamot is kaphat. És mindháromtól gyakran agresszívek lesznek a madarak az emberekkel és a többi madárral szemben is. Tehát ezeket kerüld, szedd le a játékokról. Az internetrõl rendeljetek neki minimum 6 fajátékot. A 6-ból a kalitkában egyszerre mindig csak 3 legyen és 1-2 hetente cserélgesd õket így nem unja meg õket de azért idõnként vegyetek neki új játékot is. Továbbá fontos hogy legyen a kalitkában ételkeresõ játék is amit egy hullámos esetében nem kell túlbonyolítani. Pl.: Moss el egy kupakot és csinálj a közepébe egy lyukat majd kenderzsineggel lógasd fel úgy a kalitkában hogy csak a rácsról érje el és tegyél bele a magkeverékébõl. Vékonyabb leveles fûzfaágakat is lógass be a kalitkába mert remek elfoglaltság a számára és a csõrét is koptatja vele.
A kérdező hozzászólása: Van tukre de okos es nez be a tukor ala. Es mind csipegeti.
vegyél neki a kalitkába egy kis tükröt és akkor nem hiszi majd magányosnak magát. és ez nem kamu, bebizonyított tény
Ja és az állatkertbe se add be mert ott se élne túl sokáig, jól. A látogatók többsége állatoknak egyáltalán nem való kajákkal pl.ropi eteti a papagájokat és a többi állatot is sajnos.
Ha nincs idõd napi 4-5 órát foglalkozni vele akkor próbáld meg odaadni egy tenyésztõnek mert ha meg nem is hal szörnyû dolgokat fog csinálni magával unalmában. Állatkereskedésbe csak a legvégsõ esetbe add be. Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: hullamos papagaj, az udvaron fogtam ezert nem tudom mit kell tegyek meg a nyaron fogtam eddig nem volt vele baj es valakitol hallottam hogy egy papagaj bele tud pusztulni a maganyba ezert nem tudom nincs idom vele napont 4-5 orat foglalkozni szerintetek adjam be az allatkertbe vagy nyugottan megtarthatom???
Ha foglalkozol vele napi 4-5 órát minimum akkor nem lesz magányos. És a magányba nem halnak bele csak hogy elfoglalják magukat pótcselekvésbe kezednek ami a tolltépéstõl a láblerágásig bármi lehet.
Ott, ahova én járok, nem adja úgy el. Mindig mondja, pl, hogy õket csak együtt viheted el. Egy db-ra nem is mond árat, eleve csak kettõre. De akkor gondolom ez a kivétel.
Elõször is, az elsõnek válaszolva. Nem, a kereskedésben mindig az a jó az állatnak, ami a vevõnek megfelel. Tehát simán eladnak papagájt, pintyet egyedül, eladnak halat olyan összeállításban, ami két nap múlva már biztos nem fog fennmaradni. Kérdezõ! Milyen papagáj? Feltételezem, hogy hullámos (õ kolóniamadár, jóhogy magányos), vagy nimfa (na õk sem szeretnek egyedül). Vehetsz azonos nemû papagájt a meglévõ mellé, így nem lesznek kicsik. Amúgy meg nem rossz nekik, ha nem párosodhatnak. Ez egy ösztön, az hajtja õket, viszont a természetben sem találnak mindig párt maguknak. Ellenben folyamatosan keresik azt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom .Tukre mar majdnem egy eve van es meg mindig nagyon baratsagos es szelid, viszont a csengorol lemondok, meg egyszer koszi

Mit tegyek? Nagyon magányosnak érzem magam! Ha egyedül vagyok, csak sírok, szomorkodok és nagyon rossz! Pedig ez sem sok idő párórahossza!

Nem rég vége lett a 4éves kapcsolatomnak, nagyon megsinylettem, hisze nem nagyon voltak barátaim! Ismerkedek én, bulizni nem nagyon járok el mert a mi városunk elég kicsike nincs itt semmi szórakozóhely!Máshová meg a szüleim nem nagyon engednek!Mármint éjszakai életcéljából! Ha valaki van velem legyen pár barátom vagy a családom, akkor nem érzem magam annyira rosszul, de ha egyedül maradok nagyon rossz, mindig elgondolkodok hogy milyen elhagyatott vagyok, és aki eddig velem volt az most nincs aki lekötött aki szeretett az már nincs! Lenne most 2 fiú is akivel ismerkednék közelebbr?l és aki komolykapcsolatot is akarna, nem csak egy futót! De az egyik félig roma na hát én nem kezdek olyannal a másik fiú na igen ? nem azde áá vele meg nem értem meg magamat!Igyhát igy szerelmi téren nagyon magányos vagyok!

Legjobb válasz: mert félig roma..... ásd el magad akkor.Meg is érdemled,hogy magányos legyél.

mert félig roma..... ásd el magad akkor.Meg is érdemled, hogy magányos legyél.
A kérdező hozzászólása: hm de valahogy nincs kedvem egy zsugorás fiával együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: uzsorás*

Nagyon magányos vagyok. Mit csináljak?

3 hete szakítottam a barátommal, akivel 9 hónapig voltam együtt. Nagyon nagyon szerettük egymást... S?t most is szeretjük egymást, de nem tudunk együtt lenni... Most van másik barátom, aki majdhogynem nem érdekel, csak nem tudok egyedül lenni.. Legalább van 1 valaki, akivel el lehet menni valahova... Barátaim nincsenek olyanok, akik elhívnának valahova. Csak suliba vagyunk együtt.. Teljesen bedepiztem :'( 15/L

Legjobb válasz: Ne depizz! Tökjó lesz a nyár, csak ne add át magad a szenvedésnek és önsajnálatnak. Ha a barátok, iskolatársak nem hívnak, hívd te õket (ez aranyszabály, hidd el!)! nézzetek dvd-t, sétáljatok, menjetek el fagyini, bringázni, strandra stb. stb. Nyiss az emberek felé, menj el valamilyen sportklubba,ami kitölti az idõdet és barátokat is szerezhetsz. Az új barátodhoz nem tudok mit szólni. tényleg nagyon szomorú és ez vele is nagy kicseszés... Nem túl fair szerintem.

Ne depizz! Tökjó lesz a nyár, csak ne add át magad a szenvedésnek és önsajnálatnak. Ha a barátok, iskolatársak nem hívnak, hívd te õket (ez aranyszabály, hidd el!)! nézzetek dvd-t, sétáljatok, menjetek el fagyini, bringázni, strandra stb. stb. Nyiss az emberek felé, menj el valamilyen sportklubba, ami kitölti az idõdet és barátokat is szerezhetsz. Az új barátodhoz nem tudok mit szólni. tényleg nagyon szomorú és ez vele is nagy kicseszés... Nem túl fair szerintem.
Szia! Én is voltam már ilyen helyzetben és kilábaltam belõle, nyugi, te is túléled! :) A pasit, akivel jelenleg vagy, felejtsd el...mondd meg neki, hogy nem akarod kihasználni, mert így csak egy pótlék lenne, miközben nem is szereted és a régi után vágyódsz! Tényleg nem igazságos vele szemben. Arra a "célra" pedig, hogy elmenj vkivel vhova, ne õt használd!! Keress új barátokat, ismerkedj emberekkel vagy csak simán frissítsd fel a régi kapcsolatokat. Te is elhívhatod õket vhova, hol van az elõírva, hogy csak õk hívhatnak?! :O Amúgy ha nincs senki, akkor meg menj egyedül... Keress magadnak új hobbit, amivel lefoglalod magad! Sétálj, menj strandolni, ülj be a kozmetikushoz/fodrászhoz, menj shoppingolni, moziba vagy vegyél ki egy jó kis filmet a tékából és nézd meg otthon. Tölts le recepteket a netrõl és fõzöcskézz/sütögess otthon! Ha van kutyád, akkor menj, sétáltasd meg! :) Remélem segítettem! 21/L
Közhely, de az idõ megoldja. A szakítás feldolgozásához nem elég 3 hét, akárhány éves is az ember. Viszont az nem szép, hogy szegény mostani srácot csak eszköznek használod, miért akarsz átgázolni rajta az önzõséged miatt? Te örülnél ha azért lenne veled valaki, mert nincs más, és hogy ne unatkozzon?
Várj, majd elmúlik! És azt a szerencsétlent aki most veled van ne verd át! Mit gondolsz neki milyen érzés ez, hogy csak egy pótlék? Mert elõbb utóbb rá fog jönni...
pont ugyan ez a baj velemis én is így érzek 16/L vagyok véletlen nem szegedi vagy?akkor összebarátkozhatnánk
Magányos vagy 3 kemény HETE?? :D Bakker micsoda problémáid vannak
Szia! Én is magányos vagyok, de én már évek óta. Igaz, hogy nekem van barátom már lassan 3 és fél éve, de barátnõm az egy sincs. Mindenki éli a maga világát és mindenki szarik a másikra(már bocsánat) Itt van nekem a barátom, akit nagyon szeretek, de barátnõm az nincs. Úgy hogy nem vagy egyedül. :'( Üdv!
A kérdező hozzászólása: A nyártól már nagyon félek.. Szerintem végig itthon leszek.. :(( Ez olyan rossz :'(
Tényleg nagyon nagy lehetett a szerelem, ha kemény 3 hét után új pasid van. :/
A kérdező hozzászólása: De :D Szerinted mi a nevem?:p
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Bár jobb lenne, ha mindenkinek lenne sok barátja.. Amúgy igenis nagy a szerelem, de képtelen vagyok egyedül meglenni. Azt hiszem ezt hívják kapcsolatfüggõségnek..
Menj el könyvtárba, vagy a városba sétálgatni, hátha összefutsz valakivel.
Nálam ugyanez van 5 éve, 3 hét az lószar. Eljárok suliba meg heti 1-szer látom a barátnõmet aztán csá...
19/f-utolsó
Nah szóval V-betûvel kezdõdik a neved. :D könyörgöm, mondd hogy nem Vanda :D 15f (bp)
A kérdező hozzászólása: Nem Vanda :P Jó, hogy nem ilyen kutyanevem van :$ Írtam neked e-mailt.
Írjál ha érdekel, mert nagyon nincs program nyárra... :) Puszta kíváncsiságból: Véletlenül nem V-betûvel kezdõdik a neved? =) 15f (bp)
Én már 1 éve magányos vagyok -.-' szóval nem tudom reménykedj e..
A kérdező hozzászólása: Még meglátjuk :P
A kérdező hozzászólása: Jó neked, hogy viccesnek találod. De azóta annyira megváltoztam.. Optimista voltam, mindig mosolygós, most már.. az ellenkezõje. Teljesen magamba zuhantam..
A kérdező hozzászólása: És nekem ez a 3 hét is sok... Szörnyû, hogy nincs senki, akivel beszélhetnék, elmondhatnám a problémáimat, segíteni tudna...
A kérdező hozzászólása: BP-i vagyok, bocsi... A tippeket köszi.
A kérdező hozzászólása: De amikor vele vagyok, legalább boldog vagyok valamennyire, mert tudom, hogy õ legalább foglalkozik velem. És õszintén szólva azért is vagyok vele, mert ki tudja, mi lesz belõle, lehet beleszeretek, és vele boldogabb leszek, mint az elõzõvel.. Nem tudom. Elhamarkodottan döntöttem, amikor összejöttem vele. De még nincs erõm átgondolni mindent pontról pontra.
Én is igy vagyok mint te, kicsit magányos! Nekem is vége lett egy kapcsolatomnak ami több évig tartott nem igazán voltak barátaim mert csak együtt voltunk ketten. Most úgy érzem nekem is rossz lesz ez a nyár, bár én probálok ismerkedni akik közelebb vannak mondjuk fiúkkal és velük majd elmegyek strandra stb!
õszintén üvölt a kérdésedbõl a tény, hogy fogalmad sincs mi az a (tartós) magány, és egyáltalán halvány lila gõzöd sincs mi az az ÉLET!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: hát, akor mesélj. Számomra elég magány az, hogy nincs szinte senkim, családon kívül. Az életrõl is mesélhetsz nyugodtan, te biztos nagyon tapasztalt vagy. Várom a válaszod.
A szerelem nem olyan, h elmegy, meg visszajön!!! Az vagy van elsõ perctõl vagy nincs és nem is lesz soha! Tudd meg, mert én is ilyenben vagyok, és hidd el, nagyon rendes az új pasim, de csak annyi a "bûne" hogy nem õ a régi!!! Hagyd szegényt békén, amíg még megteheted, késõbb sokkal rosszabb lesz!
Ha gondolod kiugorhatunk nyáron a margitszigetre, akkor nem unatkozol, és én se. :P persze jöhet bárki más is :D 15f (bp)
Szia! Tényleg az az egyetlen mód, hogy nem adod át magad az önsajnálatnak. Az, hogy most van egy másik barátod, aki csak azért kell, hogy ne légy egyedül, nagyon szemét dolog. Gondolj bele az õ helyzetébe: csak egy pótlék neked. Tudod, amit nem szeretnél magadnak, azt ne tedd mással sem. Különben, itt a nyár, ez pozitív élményként fogd fel. nincsenek barátaid? Elmehettek együtt kirándulni, strandolni, sétálhatsz az erdõben, tanulj egy új nyelvet, keress valami új hobbit. Ha csak keseregsz azon, hogy milyen rossz neked, tényleg magányos leszel.

24 eves srac vagyok. Londonban elek es dolgozom. Nagyon maganyos vagyok. Nagyon szeretnek egy parkapcsolatot, de ha csak beszelgetni szeretne valaki nekem az is Jo Mivel nem sok baratom van itt . Csak lanyok! Valaki?

Nagyon szeretnek szerelmes lenni es tartozni valakihez. Eggyutt alakitani az eletunket. Es vegre egy szep karacsonyom lehetne

Legjobb válasz: Na de miért nem ismerkedsz az ottani lányokkal? Szerintem van bõven. :-D

Na de miért nem ismerkedsz az ottani lányokkal? Szerintem van bõven. :-D
elsonel a pont en Germany ba vagyok :D mar 2´eve ugyanig itt is vannak magyar csajok londonban meg megtobben tudtom szerint!!
Londonba általában nem ismerkedni mennek az emberek, hanem dolgozni! Mellette nem marad idõ semmire, mert kemény a munka!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs idom mivel 6 napot dolgozom Reggel 7 tol este fel nyolcig 1 napom szabad akkor meg mar nincs erom semmihez. De igazatok van Igy kellene .

Nagyon magányos vagyok. Mit tegyek? Szeretnék egy barátot, de valszeg sosem lesz. Nagyon depis vagyok.

meleg vagyok mellesleg:( 22f

Legjobb válasz: majd lesz, ne aggódj :) hugs :)

majd lesz, ne aggódj :) hugs :)
Kedves elõzõ válaszolók többsége, büdös bunkók vagytok! Mi a fenének kell így belegázolni egy ember lelkébe, csak azért, mert más, mint ti? Kedves kérdezõ! Megértem, hogy magányos vagy, a mi életünk eléggé nehéz, én is küzdök ezzel... valahogy mindig rossz emberbe szeretek bele. Azt viszont meg kellett tanulnom, hogy a depresszió nem segít. Támaszkodj a barátaidra, hátha tudnak segíteni neked, hogy összeszedd magad. Ha gondolod, írj privátot és mesélhetsz a problémáidról, hátha tudok segíteni :) 18/f
társkeresõ?gaybar?
Mekkora rohadt mocskos parasztok vagytok, azért mert meleg itt nyomatjátok a szánalmas poénjaitokat.. pff Hát próbálkozz szerintem közösségi oldalakon, nyugodtan írj rá emberekre finoman próbálkozz azért sok ember jelzi is hogy õ meleg, vagy ha nem lehet sejteni. Sokkal nehezebb lehet így ismerkedni, megértem nehéz lehet mert sokan nem vállalják fel éppen az ilyen parasztok miatt.
Gyere édes megvigasztallak!!! SP voltam cuncikáim!
Na ezt a mondatot szépen megkomponáltam, de a lényeg azért szerintem átjött! :)
igazán intelligens értelmes emberkék lehetett, hogy még le is szavaztatok magatokról biztos jól esett, gratula.
Fiam most csalódtam benned! Haza ne merj jönni mert a szívlapáttal hasítalak kettébe... 53/Apu
Forever alone.
melegek társkeresõn találnak egymásra vaze, menjél oda.
Mire vágysz leginkább? Nekem is van meleg hajlamom kicsi...
hasonló cipõben járunk. (mellesleg nem bírom a melegszcénát) írj egy üzit ha gondolod :) ))
nem a középkorban élünk, már nyíltabbak erre, vannak meleg bárok és kifejezetten erre alkalmas ismerkedõs helyek

Nagyon magányosnak érzem magam, mit tegyek?

sok " barátom" barátnak mondja magát,de most estem át egy nagyon nehéz szakitáson és annyira jól esne most egy jó baráti csevej,hogy kirángasson ebb?l,de mindenki túl elfoglalt ahhoz hogy velem legyen..Mi csináljak? Tudom menjek el ide-oda,de ha nincs kivel,meg szakitás után az embernek nincs annyi önbizalma hogy csak úgy vaktában elmenjen bulizni...:( Nem tudom mi csináljak hogy kirángassam magam ebböl a helyzetb?l.Az exem már mással kavar,és nagyon rossz ez nekem :(

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele, de én hirtelen lettem egyedül egy gyerekkel, csak linkócik akadnak, lehet, hogy egyedül kell a lányom felnevelni. Ha fiatal vagy, akkor azért nagy esélyed van ismerkedni bárhol, akár interneten is.

Én is így vagyok vele, de én hirtelen lettem egyedül egy gyerekkel, csak linkócik akadnak, lehet, hogy egyedül kell a lányom felnevelni. Ha fiatal vagy, akkor azért nagy esélyed van ismerkedni bárhol, akár interneten is.
A kérdező hozzászólása: Á a fiatalság...mit sem ér ha az embernek nincs önbizalma..fenn vagyok egy társkeresõn irnak is rám, de mind csupa tucat dolgot kérdez mesél...buliban meg szerintem nem lehet ismerkedni mert.ott nem önmagukat adják az emberek..:( Viszont sajnálom hogy olyan férfivel sikerült lenned sajnos aki magára hagyott téged egy gyerekkel :( 24/L
Én szívesen beszélgetnék veled. Én is magányos vagyok, nincs túl sok barátom.

Nagyon magányosnak érzem magam. Mit tegyek?

Nincs igazán sok barátn?m,de akik vannak is valahogy lese szarnak.. Megbeszéljük hogy elmegyünk valahova erre lemondják.. mindig :S mit tegyek hogy barátokat szerezzek illetve ne legyek magányos?

Legjobb válasz: Próbálj energiát gyûjteni és robbanj be a társasági életbe. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Szakkörökön, edzéseken összeszedhetsz hasonló érdeklõdésû barátot. Buszon is ismerkedhetsz. Legyél általánosan kedves, mindenre vállalkozó szellemû. Még "otthon is barátkozhatsz", chatelj!

Próbálj energiát gyûjteni és robbanj be a társasági életbe. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Szakkörökön, edzéseken összeszedhetsz hasonló érdeklõdésû barátot. Buszon is ismerkedhetsz. Legyél általánosan kedves, mindenre vállalkozó szellemû. Még "otthon is barátkozhatsz", chatelj!
VERD KI!!!! :D
A kérdező hozzászólása: te gyökér állat lány vagyok :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!