Találatok a következő kifejezésre: Nagyon lent babámat a (75 db)

A kérdező hozzászólása: Jaj elirtam! A babó feje van lent! :) )
Szia.Nyugi nem lehet több 1-2 hétnél! :) Komolyra fordítva, nálam már 35 hetesen így volt, és a 39+5napra szültem .

Mire számítsak? 27 hetesen nagyon lenn van a babám koponyája!

Ma voltam dokinál és azt mondta sokat kell pihennem, mert nagyon lenn van már a koponya. Úgy megijesztett.

Legjobb válasz: Lányom is eléggé lent volt már ilyenkor és a hólyagom is nagyon megérezte és egyre jobban és erõsebben fájt ahogy teltek a hetek... 39.hét 4. napon szültem.

Lányom is eléggé lent volt már ilyenkor és a hólyagom is nagyon megérezte és egyre jobban és erõsebben fájt ahogy teltek a hetek... 39.hét 4. napon szültem.
Nekem is lent van mar a 27 hettol.Mosr vagyok a 39 hetben es meg nem szultem. Az igaz, hogy egy jo ideje nagyon faj lent, alig tudok sokszor lepni. Konnyu babavarast es szulest!
Nekem a 29. héten kezdõdött és egyre erõsebben nyom, néha még pisilni is alig tudok.Ha fekszem nincs baj de se ülni sem állni nem bírok mert akkor nagyon fáj.A doki nekem is pihenést javasolt.Most 39 hetes vagyok és hétfõn még teljesen zárt voltam, pedig azt hittem hogy ettõl már nyilik a méhszáj.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem benn marad még vagy 10 hétig!
nekem is ezt mondták a 29. héten, alig tudta lemérni a koponya körméretet. Meg is nézte a méhszájat. Nem feküdtem, semmit nem változtattam és a 40. héten szültem. Az egyik barátnõm pont ugyanígy járt, õ is 40 hétre szült.

Normális, ha nagyon lent érzem a babát a 20. hétben?

Olyan mélyen van (szerintem), hogy bugyit is alig tudok felvenni, és szinte a szeméremdombom mögött érzem. Ezt lehet, hogy bénán írtam, de remélem értitek. Azt olvastam, hogy ilyenkor már fentebb kellene lennie, de az egész hasam 80%-a a köldököm alatt van. Az 1. terhességemnél ilyet nem tapasztaltam. Saját tapasztalatokat is írjatok!

Legjobb válasz: Szerintem normális! Mi már a 26. hétben vagyunk, de még most is szoktam nagyon lent érezni. Sõt a múlt héten a 4D-s Uh-n teljesen bebújt a csípõcsontom mögé. Nem is láttunk belõle szinte semmit :-(

Szerintem normális! Mi már a 26. hétben vagyunk, de még most is szoktam nagyon lent érezni. Sõt a múlt héten a 4D-s Uh-n teljesen bebújt a csípõcsontom mögé. Nem is láttunk belõle szinte semmit :-(
Képet tudsz feltenni róla?
Nekem mikor lent rugdalt, farfekveses volt, de a 33. hetre megfordult. es mar a gyomromon , , ugral, , .
Szerintem igen. Én is ennyi idõs vagyok a 2. babával, egyelõre mindenhol érzem :) HOl nagyon lent, hol az oldalamon akar kijönni.... Még bõven van helye, "jön-megy" forgolódik, talán az elsõ babád, nem használta ki ennyire a helyet.

30 hetesen voltam dokinál, akkor azt mondta, hogy nagyon lent van a feje. Ez azt jelenti, hogy előbb meglehet a babám?

Legjobb válasz: Nekem is lenn volt már ilyenkor, aztán a kiírás elõtt egy nappal lett meg.

Nekem is lenn volt már ilyenkor, aztán a kiírás elõtt egy nappal lett meg.
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsit megnyugodtam! Köszönöm!
Nem minden esetben. Én babámnak is lent volt a feje, mégis ráhúzott egy napot. :)
nekem 26. héttõl koponyavégû és "lentfejû" volt, most vagyok 38 hetes és totál zárt méhszáj mellett esze ágában nincs megszületni, front ide vagy oda :) mondjuk tény, hogy sokat pihenek, nem járkálok ha nem muszáj..
Nem ennek nincs jelentõsége!
Nem valószínû, hogy ettõl hamarabb meglesz. Nekem is végig nagyon lent volt a baba feje és egy nappal késõbb bújt ki. Most is lent van, de zárt a méhszáj. 35hkm.
Nekem a 18. héttõl nagyon lent volt, kímélnem kellet magam stb., mert félõ volt, hogy kinyílik a méhszáj. Ehhez képest 40+4-nél született meg. :)

Miért van az, hogy nagyon lent mocorog a babám, állandóan lent van a hasam aljánál, mégis a köldökömnél kerekedik a hasam? 19 hetes vagyok

Legjobb válasz: Akkor kapaszkodjatok meg lányok, nekem a combtövemnél matat lent!! :) :) :) Jó, mondjuk én most vagyok a 35. héten, és befordult a szülõcsatorna irányába már. Szóval tényleg mindenhova elérnek a kis kezeikkel és lábaikkal. Nekem a popója van így most a köldököm magasságában kb. Kis tündér. :)

Akkor kapaszkodjatok meg lányok, nekem a combtövemnél matat lent!! :) :) :) Jó, mondjuk én most vagyok a 35. héten, és befordult a szülõcsatorna irányába már. Szóval tényleg mindenhova elérnek a kis kezeikkel és lábaikkal. Nekem a popója van így most a köldököm magasságában kb. Kis tündér. :)
Nekem is rendszeresen lent mozgott sokáig.A 20. hétig tuti, közvetlen a nuni fölött legtöbbször.Majd feljebb jött nemrég és mindenhol lökdös.A bordáimat még nem éri el, de szerintem hamarosan számíthatok rá.Viszont azóta ritkábban tapossa a hugyhójagomat, amit nem bánok!:) 26 hetes vagyok
Valószínûleg a végtagjai vannak lent, és ahogy mocorog, azt érzed. A méhed már feljebb van, azért a köldöködnél kerekedik, de a baba ilyenkor mindenhol ott tud lenni, késõbb meg kitölti az egészet, és azért érezheted lent is. Ez teljesen normális. Boldog babavárást! :o)
25 hetes vagyok és csak köldök alatt mocorog a baba.
Egyet értek az elõttem szólóval. A 20. hét körül a méhed eléri a köldök magasságát ezért kerekedik ott a hasad. A babák nagyon furcsa módon tudnak helyezkedni. Ne ijedj meg minden rendben van.
Szia! Egy valami biztos: tényleg mindenhol ott tud lenni. 28 hetes vagyok, a bébim mocorog a köldököm alatt és felett is, de leggyakrabban a köldököm magasságában. Viszont, amikor nagyon lent mozog úgy kell neki "könyörögnöm", hogy menjen arébb, mert szétrúgja a hólyagomat (legalábbis ez az érzésem...). Egyébbként egyetértek az elõttem szólókkal! Minden jót!

25 hetes terhes vagyok. Nagyon lent érzem a babát, a hólyagomnál. Feljebb semmit. Ez baj? Mocorog, de kicsit lusa ma.

Legjobb válasz: Szia!Nekem is lent van a baba,sokat nyomja a hólyagomat.Próbálj meg sokat pihenni,nekem azt mondta a dokim pihenjek sokat nehogy kinyiljon a méhszáj. Ma az enyém is elég lusti.24+3 hkm

Szia!Nekem is lent van a baba, sokat nyomja a hólyagomat.Próbálj meg sokat pihenni, nekem azt mondta a dokim pihenjek sokat nehogy kinyiljon a méhszáj. Ma az enyém is elég lusti.24+3 hkm
A kérdező hozzászólása: köszi. lehet ma lusták a babák :)
Nekem ma nem túl aktiv, de azért éreztem. A hólyagom nekem is iszonyatosan nyomhatja, már ott tartok, ha egy picit is megtelt, már úgy érzem, hogy nem birom, szó szerint fáj a hólyagom. És persze csak egy keveset sikerül pisilnem.
elõzõ vagyok ja és én ma vagyok 25+3 napos.
A kérdező hozzászólása: köszi. ma már nagyon mozog, szinte fut :) . a jobb oldalam már kezd fájni annyit rugdossa. de legalább érzem hogy mozog...

30 hetes kismama vagyok tegnap uh-on azt mondta a doki hogy nagyon lent van a méhlepényem és akkár mikor vérezhetek? Lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: Ha valami baja lehet a babának az orvos figyelmeztet. Ha mondott valamit fogadd meg a tanácsát ha nem akkor csak jobban vigyázz magadra. 14hkm

Ha valami baja lehet a babának az orvos figyelmeztet. Ha mondott valamit fogadd meg a tanácsát ha nem akkor csak jobban vigyázz magadra. 14hkm
A kérdező hozzászólása: nem mondot semit!! csak akár mikor elvérezhetek!!!
Nagyon-nagyon vigyázz magadra!!!! Elsõ voltam!
A kérdező hozzászólása: vigyázzok és köszönöm

36hetesen második fokban érett lepény, 3111 méhszáj, nagyon lent van a feje-uh alapján már alig látták? Végig vitted második babával a terhességet? 3200g baba saccolt súlya.

Legjobb válasz: Nekem is nyitva a méhszáj a 36.héttõl a feje is lent már régóta..de sajnos még most is egyben vagyok pedig már elég nehéz minden.39 hetes vagyok második baba..

Nekem is nyitva a méhszáj a 36.héttõl a feje is lent már régóta..de sajnos még most is egyben vagyok pedig már elég nehéz minden.39 hetes vagyok második baba..

35. héten mekkora volt a babótok? Fl, Ac, Bpd. A doki szerint nagyon lenn van a babám feje csodálkozott hogy nem voltak fájásaim. Lehet hogy előbb megszülök?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is már a 34-35.héttöl beékelödött a babám feje és teljesen lennt van és még mindig egyben vagyok:)! Most vagyok 38 hetes szerintem ez nem befolyásolja! Boldog babavárást és könnyü szülést kivánok!

Szia! Nekem is már a 34-35.héttöl beékelödött a babám feje és teljesen lennt van és még mindig egyben vagyok:) ! Most vagyok 38 hetes szerintem ez nem befolyásolja! Boldog babavárást és könnyü szülést kivánok!
Szia! Nekem az alábbi méreteket mérték. BPD: 88mm, AC: 332mm, FL: 64mm Becsült súly: 2765g A Te babádnak milyen méreteket mértek? Nekem is már fejvégû a fekvése, de még nem helyezkedett be teljesen. Azt nem tudom, hogy ha a baba feje már most eléggé lent van mennyire befolyásolja a szülés idõpontját...
Nekem a doki a 36. héten mondta, h nagyon lent van a feje, a méhnyakam is megrövidült már és 2 hétnél nem jósol többet. Most vagyok már a 39.ben:-) Ja és nekem sincsenek fájásaim még.

26 hetes kismami vagyok és nagyon lent érzem a babámat, mert folyamatosan lent rúgdos és 70%-ban a hólyagomat ami úgye kellemetlen is. Ez gond lehet?

Nagyon sokat járok pisilni még akár éjszaka is.És már 2-szer éreztem mensi szer? görcsöket kb. 1-1 percig összefüggésben lehet a ket??

Legjobb válasz: Nekem azokban a napokban fájt a hasam mindíg,amikor általávan meg kellett volna jönnie.A gyakori pisilés végig el fog kísérni,sõt a szülés elõtti idõben,amikor majd beékelõdik a feje egyre több vaklárma is lesz.Nyugodj meg,majd ha megfordul fejvégûbe a hólyagodat csak a feje fogja nyomni,de helyette a gyomrod és a bordáidat fogja szétrúgni.Nálam így volt és kint is ilyen örökmozgó:)

Nekem azokban a napokban fájt a hasam mindíg, amikor általávan meg kellett volna jönnie.A gyakori pisilés végig el fog kísérni, sõt a szülés elõtti idõben, amikor majd beékelõdik a feje egyre több vaklárma is lesz.Nyugodj meg, majd ha megfordul fejvégûbe a hólyagodat csak a feje fogja nyomni, de helyette a gyomrod és a bordáidat fogja szétrúgni.Nálam így volt és kint is ilyen örökmozgó:)
Ha nagyon keményedne a hasad vegyél be Magne-B6-ot.Ezt a 36-38 hétig szedheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!