Találatok a következő kifejezésre: Nagyon lent a hasam azt mondják, (2 db)

Nagyon lent van a hasam azt mondják, hogy mehetnénk szülni pedig csak 23 hetes vagyok ez bajt jelent?

Legjobb válasz: Ki mondja?A doki?Ha csak az ismerõsök akkor szerintem ne foglalkozz vele,sokmindent mondanak.Ha baj lenne a doki úgyis szólna!

Ki mondja?A doki?Ha csak az ismerõsök akkor szerintem ne foglalkozz vele, sokmindent mondanak.Ha baj lenne a doki úgyis szólna!
Nekem sosem volt fenn a hasam, nem jelent semmit! Különben is, még jelentõsen nõni fog, így mehet még fentebb is ;)
Én is 23 hetes vagyok, és nekem sincs fent a hasamnem vagyunk egyformák, a méh kinek hogyan van, a placenta kinek hogy tapadt meg, és milyen a testformánk.Amíg a dokinál minden oké, ne törõdj mással. Boldog babavárást!
Milyen kedvesek tudnak lenni a "kedves" ismerõsök, h ilyen hülyeségekkel riogatnak!Nekem is lenn van a pocim, teljesen alkatfüggõ a has formája, mérete.Ha a méhszájad rendben, semmi gond, azt meg úgyis a doki nézi.
Nekem is nagyon lennt volt a pocakom ráadásúl elég nagy is két hete CSNT-n megkérdezték , mikor kerülök sorra NST-re, amit ugye 36. héttõl végeznek.(26hetes+2voltam). Kb. 1 hete látványosan feljebb van a pocim , azóta talán könnyebben is mozgom , a derekam sem fáj annyit, és nem érzem azt a kellemetlen nyomást ágyékban , mint eddig. Szerintem semmi gáz nincs ezzel, nekem is megjegyezte a doki , kb24 hetesen , h. eléggé lent van a babim , de semmi t nem javalt v. ellenjavalt.Úgyhogy nyugodjál meg. További szép babavárárst 28hetes kismama
Szia.én az elevitet azota szedem miota terhes lettem, a folsavat pedig a nõgyógyász a 18 héten irta ki, és a védõnõm azt mondta már most ne váltsam ki mert ezt terhesség elején kellene szedni.a vasat most kezdem el 22hetes terhesen.eléggé érthetetlen hogyha tényleg fontos a folsav miért nem idöbe szedetik a kismamákkal?!
sziasztok. Jaj ne is mondjátok...rám is a frászt hozták a hülye ismerösök, hogy valami baj van biztos mert jujj nagyon lent van a hasam. De most megnyugodtam hogy olvastam a kommenteket, hogy ha az orvos nem mond semmit akkor nincs ok aggódni, hisz sok mindentõl függ kinek milyen a hasa.Közeleg a szülés , már csak másfél hónap van hátra.És bevallom nagyon aggódom hogy ne hogy valami baj legyen.Elsõ terhességemnél tartok szóval talán igy érthetõ az aggódás és a bizonytalanság. Nekem is lent volt végig a hasam, jó csúcsos is, kisfiút várok.:33 hetes kismama

37 hetesek vagyunk. Ha mindennap majdnem ugyanabban az időpontban görcsöl a hasam és elég sokáig tart, azok a jóslófájások? Sokan azt mondják, hogy nagyon lent van már a hasam. Azt jelenti, hogy nemsokára szülni fogok?

Legjobb válasz: Rakd a melled alá a tenyered víszintesen és ha egy tenyérnél jobban lent van a hasad akkor hamarosan itt az idõ,ezt régi öregek mondták nekem,5-ször szültem és mindeggyik babánál igaz volt.Lehetséges hogy jósló fájásaid vannak bár azok nem egyszer jelentkeznek naponta hanem többször,de az is lehetséges hogy a baba ékelõdik be és felkészül arra hogy a világra jöjjön.Ha mégis jóslófájások az akár eltarthat még akár 1-2 hétig is.Könnyû szülést kivánokneked.

Rakd a melled alá a tenyered víszintesen és ha egy tenyérnél jobban lent van a hasad akkor hamarosan itt az idõ, ezt régi öregek mondták nekem, 5-ször szültem és mindeggyik babánál igaz volt.Lehetséges hogy jósló fájásaid vannak bár azok nem egyszer jelentkeznek naponta hanem többször, de az is lehetséges hogy a baba ékelõdik be és felkészül arra hogy a világra jöjjön.Ha mégis jóslófájások az akár eltarthat még akár 1-2 hétig is.Könnyû szülést kivánokneked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!