Találatok a következő kifejezésre: Nagyon lent a baba mozgását, (2 db)

Nagyon lent érzem a baba mozgását, főleg ha ülök. Néha annyira mozog, hogy az már fáj. Olyan "éles" fájdalom ez. Ha hanyatt fekszem akkor is mozog nagyon de akkor már feljebb. Nem jó neki ha ülök? Ez nem gond, hogy lent van?

27 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia én 21hetes vagyok de nekem is lennt mozog a hasam aljánál akkor is ha lefekszem,ott érzem ahol uhangoznak,de szerintem mért lenne ez rossz..amúgy meg lehet nem jó neki az a póz ahogy éppen vagy...

Szia én 21hetes vagyok de nekem is lennt mozog a hasam aljánál akkor is ha lefekszem, ott érzem ahol uhangoznak, de szerintem mért lenne ez rossz..amúgy meg lehet nem jó neki az a póz ahogy éppen vagy...
Egyáltalán nem gond.Annyi a külömbség, hogy neked szülés elõtti napokban nem fog lemenni a pocakod, mert már lent van.Nekem is néha nekiáll feszegetni a szeméremcsontomat is, de olyankor mindig rászólok, hogy ezzel még várjon egy kicsit, és okosan feljebb húzza a buksiját.Azért érzed feljebb felvéskor, mert akkor már nem nehezednek rá a belsõ szerveid.Tudod egyre kisebb odabent a hely, és így csak helyet akar megának, de lassan majd megszokja, hogy ott már csak kisebb lesz.Az én babám pl azt utálja, ha bmi nyomja a pocim, akár csak egy kicsit is.No azzal akkor küzdéseket lenyom:) A moltkor az apja fenekét sem törte meg a pocinál.
Szia! Nekem is volt ilyen, de szerencsére csak pár napig. Én akkor azt gondoltam, hogy a hólyagommal "focizik". Szerencsére pár nap múlva megszûnt.
Én 26 hetes vagyok, de 2 napig éreztem a héten, hogy szabályosan a szeméremdombomat rugdosta, ott, ahol már szõrös vagyok. Meg is iyledtem, párom is azzal cukkolt, hogy mindjárt kidugja a lábát.-) De elmúlt... Ha ezt érzed, pihenj, feküdj le és ne ülj. Aztán a dokit megkérdezheted, ha mész hozzá:-)

32. hétben hol "normális" érezni a baba mozgását? Mert nekem nagyon lent és főleg a jobb oldalon érezhető. Ki is tapintható a kis kemény fejecske, vagy más ilyenkor.

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan, hogy "normális" hely. Az én lányom a 33. hétben fordult be és olyan akrobata mutatványokat tudott csinálni, hogy el sem tudtam képzelni, mije épp hol van.:) A lényeg, hogy mozogjon.:) További szép babavárást! :)

Szerintem nincs olyan, hogy "normális" hely. Az én lányom a 33. hétben fordult be és olyan akrobata mutatványokat tudott csinálni, hogy el sem tudtam képzelni, mije épp hol van.:) A lényeg, hogy mozogjon.:) További szép babavárást! :)
Mindenhol normális! :o) Valószínûleg ott a keze vagy a lába, ahol leginkább érzed, de a popójával is nagyokat tud bokszolni, ha akar...
A kérdező hozzászólása: És a 33.hét után már ottmaradt a feje? Érezted mikor befordult?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!