Találatok a következő kifejezésre: Nagyon lent a (1934 db)

Hordja valaki közületek nagyon lent a babáját?

Mit mond a dokitok mire számítsatok?

Legjobb válasz: Én nagyon lent hordom.El vagyok tiltva mindentõl,nem emelhetek még csak 1-2 kg sem,semmit nem szabad csinálnom.A párommal se nem lehet semmi a 7. hónap után..A dokim azt mondta hogy nagyon lent hordom és ez veszélyes is!mert bármikor elfolyhat a víz ha nem vigyázok...Nagyon aggodok,esténként nem birok aludni sem...23 hetes vagyok még és szeretném hogy minden rendben legyen!!!

A kérdező hozzászólása: Én nagyon lent hordom.El vagyok tiltva mindentõl, nem emelhetek még csak 1-2 kg sem, semmit nem szabad csinálnom.A párommal se nem lehet semmi a 7. hónap után..A dokim azt mondta hogy nagyon lent hordom és ez veszélyes is!mert bármikor elfolyhat a víz ha nem vigyázok...Nagyon aggodok, esténként nem birok aludni sem...23 hetes vagyok még és szeretném hogy minden rendben legyen!!!
ja.. bocs akkor a másik verzióra gondolsz...hát figyelj ezt "osztotta a gép", most fekvés van, meg nyugi van, de mindez a babád érdeke!
Mindkét terhességemnél korán leszállt a hasam, de mivel a magzatvízzel minden oké volt, a méhlepénnyel, babával is, azt mondta a doki, h genetika, nem bírják a függesztõizmaim. 1 . baba 38. hétre született, a 2-at túl is hordtam.....
A kérdező hozzászólása: Nekem is a babával meg a vízzel is minden rendbe..és mégis azt mondta, hogy vigyáznom kell nagyon.Mert bármikor elrepedhet!
A kérdező hozzászólása: Utolso mi ez??? nem értem!
Arra gondolok, hogy az enyém fent volt normálisan, csak a terhesség közepénél kb. elkezdett "leszállni". (ami inkább a végefelé jellemzõ) . Sokan ijesztgettek is, h nehogy baj legyen.... De ha jó, l értelmezem, nálad eleve lent van, valószínû a méhlepény is fedi a méhszájat vagy a közelében van. Ilyenkor tényleg nem árt az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: igen, nekem eleve lent van az eleje óta....

37hetes vagyok. Reggel nagy -nagy rugdalózásra ébredtem, nagyon lenn, a szemérem dombomnál éreztem kívülről is a mpozgást. Közben bele-bele hasított a fájdalom a hüvelyembe, és keményedésem is volt. Rendezgette a helyzetét a babóm? Talán beékelődött?

Legjobb válasz: Nálam az utolsó honapban produkált ilye a kislányom. Már kezd helyezkedni a szüléshez:)!!!! Nálam az utolsó hóna végig olyan volt mintha izomlázam lett volna ott lent. Dia - 6 hós anyuka

Nálam az utolsó honapban produkált ilye a kislányom. Már kezd helyezkedni a szüléshez:) !!!! Nálam az utolsó hóna végig olyan volt mintha izomlázam lett volna ott lent. Dia - 6 hós anyuka
Befordult a célegyenesbe, és kicsi a hely már neki. Jajj menjek már vasalni...:) ))
A kérdező hozzászólása: befordult a célegyenesbe? bármikor jöhet már? :D
Szia. Azért az nem biztos, hogy ilyen gyorsan követeik egymást az események. Most már jó helyen van. És lehet, hogy napok, de az is lehet, hogy hetek múlva jön el a szülés. Üdv, 38 hetes kismama

Szerintetek normális, hogy 23 hetesen még mindig nagyon lent a szeméremcsontomnál hallom a baba szívhangját?

Azért hallgattam rá,mert ma csak reggel éreztem egy kicsit mozogni,azóta nem és sajnos nem komplikáció mentes a terhességem és megijedtem.

Legjobb válasz: A szívhangja sokáig ott lenn lesz hallható! A rugdosást is azért ott érzed, mert még nem elég nagy a méhed, majd ha nõ, feljebb jön, és fentebb is érzed a mozgását! Ne aggódj! Boldog babavárást!

A szívhangja sokáig ott lenn lesz hallható! A rugdosást is azért ott érzed, mert még nem elég nagy a méhed, majd ha nõ, feljebb jön, és fentebb is érzed a mozgását! Ne aggódj! Boldog babavárást!
Szia! Én ma vagyok 22 hetes, és pont tegnap hallgattam a szívét - a köldökömtõl jobbra, kb. 2 centivel alatta találtam meg. Szerintem inkább a fekvéstõl függ, rugdosni nekem vagy nagyon lent szokott, vagy ha valamelyik oldalamon fekszem épp, akkor azon az oldalon feljebb. Szerintem ne aggódj, valószínûleg semmi baj, de ha nem tudsz megnyugodni, inkább nézess rá egy dokival. Lehet, hogy a nagy meleg miatt egy kicsit lustább a szokottnál. Jó egészséget nektek! 22 hkm
szia!ne aggódj!én most vagyok 21 hetes, de nekem is mindig lennt hallani csak...a rugdosását is kb mindig azon a tájt érzem...ritka, mikor feljebb!szerintem azért halljuk ott a kicsi szívét meg érezzük ott a mozgását, mert ott elég vékonyka a bõrünk, nem úgy mint feljebb, ugye ahol "régen" a gyomrunk volt! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Most megnyugodtam!

Hordja valaki közületek is nagyon lent a babáját, mint én?

Mit mond a dokitok mire számítsatok?Nekem azt mondta,hogy a hetedik hónapig szabad a sex,de utána semmi...Meg hogy semmit emelni nem szabad,sétálni is alig,mert bármikor elfolyhat a magzatvíz...Még csak 24 hetes vagyok,de amióta ezt mondta este nem birok elaludni,csak gondolkodok,hogy minden rendben lesz-e,vagy nem.Nagyon félek hogy mi lesz... :( :( :( Bocsi,hogy kicsit hosszú!

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy nagyon lent van a hasad? Elsõ babád? Nekem mindkét terhességemnél ez volt a helyzet. Az elsõ babánknál teljesen problémamentes volt a terhességem, 8. hónapig dolgoztam (irodában), 2 nappal a kiírt elõtt született meg, minden rendben volt. Most várom a 2. babánkat, sajnos a 27. héten kiderült, hogy kinyílt a külsõ méhszájam, ezért sokat kell pihennem, feküdnöm. De ez bizonyára azért van, mert sokat emelgettem 13 kilós kisfiamat... Szóval szerintem ha a méhszájad zárt, ne idegeskedj. De azért hallgass a dokidra és ne erõltesd meg magad.

Úgy érted, hogy nagyon lent van a hasad? Elsõ babád? Nekem mindkét terhességemnél ez volt a helyzet. Az elsõ babánknál teljesen problémamentes volt a terhességem, 8. hónapig dolgoztam (irodában), 2 nappal a kiírt elõtt született meg, minden rendben volt. Most várom a 2. babánkat, sajnos a 27. héten kiderült, hogy kinyílt a külsõ méhszájam, ezért sokat kell pihennem, feküdnöm. De ez bizonyára azért van, mert sokat emelgettem 13 kilós kisfiamat... Szóval szerintem ha a méhszájad zárt, ne idegeskedj. De azért hallgass a dokidra és ne erõltesd meg magad.
Nyilván ha azt mondta a doki, hogy pihenjél sokat akkor fogadd meg a tanácsát, de bátorításként azért leírnám, hogy a sógornõm hasa is nagyon lent volt igaz neki kb a 27. héttõl. 1 hetet ráhúzott. Igaz a baba fején lett egy seb, amit késõbb lemûtöttek, mert annyira lent volt, hogy nyomhatta valamelyik csont. Viszont a seb sem volt komoly és inkább szépészeti okból mûtötték (nem nõtt a seben haj). Szóval nyugi, ha sokat pihensz akkor biztosan nem lesz gond!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.És igen nagyon lent van a hasam.Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást.Reménykedek benne hogy minden rendben lesz!
nekem is ez volt, 20 heten allapitottak meg, nem volt szabad jarni, ulni sokat, 35. heten szulett meg, egeszseges kislanyom:)
Nekem nagyon lent volt, haránt feküdt, aztán fejvégû, de maradt lent. Semmi elõzménye nem volt, a 39. héten fájásokkal indult a szülés. Vigyázz magadra, pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen csajok a válaszokat!Nagyon odafigyelek és vigyázok..Remélem kihúzom legalább a 36. hétig!Üdv

Hogy izgathatnám fel nagyon? (lent a többi)

an?mmel elterveztük hogy lefekszünk 16évesek vagyunk.

Legjobb válasz: én nemtom az ilyen kis majmok mint te akik lehurrogják az idõsebb tapasztaltabbakat, hogy mit hisztek hogy majd valaki itt részletesen leírja hogyan vidd az örületbe a nõdet? Neked kell érezni valóban petting közben hogy mi az amit nagyon szeret és mi az ami nagyon izgatja. Amíg ennyire tapasztalatlan vagy, addig talán kicsit visszavehetné az arcodból.

én nemtom az ilyen kis majmok mint te akik lehurrogják az idõsebb tapasztaltabbakat, hogy mit hisztek hogy majd valaki itt részletesen leírja hogyan vidd az örületbe a nõdet? Neked kell érezni valóban petting közben hogy mi az amit nagyon szeret és mi az ami nagyon izgatja. Amíg ennyire tapasztalatlan vagy, addig talán kicsit visszavehetné az arcodból.
Egy klasszikus vicc után szabadon: vedd el tõle a Barbie babáját, és olyan izgatott lesz, hogy csak na! Magyarán, az elsõnek maximálisan igaza van!
észer fogod rajta venni, mi esik jól neki. Hosszú legyen az elõjáték, sokat símogasd és gyengéd, nagyon gyengéd legyél. Az elsõ alaklom inkább esemény, mint amennyire jó. Ha mindekttõtöknek ez az elsõ, akkor nagyon szép emlék lesz majd, ha kedvesek, figyelmesek vagytok egymással és nem vársz tõle rögtön orgazmust. Sok sikert és nagyon szép élményt kívánok. Segít a hangulatvilágítás, a gyertyafény, a nyugodt és kényelmes környezet, esetleg halk kellemes zene.
Ha ennyire fogalmad sincs róla, akkor hanyagoljátok még egy pár évig inkább. ;)
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak inkább nem mondok semmit.. a 2.válaszolónak meg megköszönöm a választ..Igen szerintem szép emlék lesz mindkettõnknek:p és oda figyelek rá
igaza van az elsõnek, ez nem sértés, de amíg nem pettingeltetek annyit, hogy megtudd, mi esik jól neki, mire izgul fel, akkor még tényleg maradjatok a pettingnél, aztán utána jöhet a szex.
Szerintem van igazság abban amit mondtak! Szóval ne akarjatok egyból lefeküdni! Petting, csók, simogatás, tapi és hidd el rájössz mi a jó neki! A tutit nem lehet megmondani, mert mi nõk nagyon különbözünk! Kísérletezzetek! Jó szórakozást! És most bocs az off-ért de az elõttem író egyik tapasztalt róka is csak addig nagylegény amíg nem pirul bele valamibe! Vagy te rögtön ezzel a tudással bújtál ki? Nem hiszem! ja és 23/L voltam
ahogy elöttem leirták a gyengédségeel megoldhatod. csókolgasd ojan hejeken ahol érzékeny leht, ez lehet a nyaka, a hasa, a melle, a vállai vagy esetleg a gerinc mentén nyald meg hosszan és lassan, utána a gyngéden és ugynaojan lassusággal fujd végig, ha kirázza a hideg akkor nagy a valószinsége h tetszik neki, eközbe ne felejtsd el a kézzel való kontaktust sem! folymatosan simogasd az egyik kezeddel és ha ojan pozicióba vagytok akkor masszirozd a mellét gyngéden (ha beiundul ugyis rávezet h mijen erõsséggel szeretné h masszirozd...) sok sikert szencsére azon kevesek közé tartozom akiknek rögtön mentde nem értem miért kell leszolni szegény gyereket...nemtudhatja mindenki elsõre hogyan kell ezt jol csinálni 21/F

26hetes kismama vagyok. Nagyon lent, a hasam legalján érzem ma nagyon mozogni. Nem merek járkálni, mert belenyilal a hasamba. Nem görcs, éles fájdalom. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem is állandóan alul mocorog, sokszor fáj is, többször kellemetlen érzés. Amiatt van, hogy harántfekvéses vagy medencevégû fekvéses a magzat. Nekem kimondottan élesen szokott fájni, mikor a húgyhólyagomat nyomja vagy azon ül vagy nem tudom. :) Azt mondta a doki épp a héten, hogy bár a kismamának ez nem jó érzés, de amúgy nem is ártalmas. 28 hetes vagyok.

Nekem is állandóan alul mocorog, sokszor fáj is, többször kellemetlen érzés. Amiatt van, hogy harántfekvéses vagy medencevégû fekvéses a magzat. Nekem kimondottan élesen szokott fájni, mikor a húgyhólyagomat nyomja vagy azon ül vagy nem tudom. :) Azt mondta a doki épp a héten, hogy bár a kismamának ez nem jó érzés, de amúgy nem is ártalmas. 28 hetes vagyok.
Szia! Én is alul éreztem a kislányom mozgását állandóan, míg végül múlt héten a 4D-s ultrahangon kiderült, hogy azért érzem így, mert ül. Ezek a alhasi mozgások pedig a lába ki-be hajlítása miatt vannak. Most várhatom, hogy beforduljon, de amíg alul érzem mozogni, addig biztosan tudom, hogy ül. 27 hetes vagyok.
32 hetes kismama vagyok. Bizony attól érzed lent a baba mozgását, mert akkor épp haránt vagy farfekvésben van a pici. Az éles fájdalmat meg a szalagok húzódása okozza. Én már hetek óta sétálni sem tudok, mert nagyon tud fájni, erre a problémára esetleg hastartó segíthet.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! Tegnap felkelni sem mertem.. Megnyugodtam, hogy ez nem csak nálam van.. Jó babóvárást
Sziasztok nekem a védõnõ mult héten állította hogy megfrodult beállt lent fejecske és fent lábak de semmit nem érzek változást, ez 1 hete volt holnap leszek 27 hetes!! Viszont mindig egy oldalon érzek jobban mocorgást nekem bal oldalt lent feszeget!Ma görcsölt olyan menstruációs görcs de eléggé fájt , nem vérzek meg ennyi volt ez volt 30 perce azóta semmi!

26. hetet töltöm pénteken. Ma kissé több volt a folyásom mint egyébként szokott, és a pici is nagyon lenn a méhszájamnál rugdos. Ez mitől lehet?

Folyásom ugyanolyan mint szokott, csak több. Krémszer?, picit sárgás, szagtalan.

Legjobb válasz: Terhesség során folyamatosan változik a folyás minõsége és mennyisége is. Majd meglátod, ahogy haladsz elõre, több lesz a mennyisége is. Normális jelenség, de nem mindenkinél jelentkezik. Ha nem kóros, akkor nincs baj. Az, hogy a baba hol rugdos, változó, ilyenkor még forog a méhben, hol erre hol meg arra rúg egyet:) Késõbb már õ sem lesz ilyen kis aktív. Ha nagyon aggódsz, említsd meg az orvosodnak a folyást, de szerintem semmi probléma:)

Terhesség során folyamatosan változik a folyás minõsége és mennyisége is. Majd meglátod, ahogy haladsz elõre, több lesz a mennyisége is. Normális jelenség, de nem mindenkinél jelentkezik. Ha nem kóros, akkor nincs baj. Az, hogy a baba hol rugdos, változó, ilyenkor még forog a méhben, hol erre hol meg arra rúg egyet:) Késõbb már õ sem lesz ilyen kis aktív. Ha nagyon aggódsz, említsd meg az orvosodnak a folyást, de szerintem semmi probléma:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon kedves vagy! Minden jót!
Szia! Én 24 hetes vagyok, és a baba nekem is a méhszájat nézte ki magának mostanában, így van olyan nap, amikor elég kellemetlen, de ez egy hosszú pihenés vagy alvás után el szokott múlni. Nem tudom, hogy lehet-e összefüggés a baba mozgása (ill. holléte) és a folyás között, de a hétvégén, hasonlóan hozzád, én is több folyást tapasztaltam. Aztán rájöttem, hogy elég sok cukros dolgot ettem (jégkrém, fánk, banán)és már máskor is tapasztaltam, hogy ettõl erõsebbé válik a folyás. És én is úgy tudom, hogy a terhesség során néha növekszik a mennyisége, ez normális. Szerintem ne aggódj, de ha a pici nagyon lent rugdos, esetleg keményedik a hasad, akkor pihenj le! További jó egészséget, boldog babavárást!

27 hetes vagyok és babám nagyon lent a hasamnál rugdos, és ez szúró érzéssel jár, ami a hüvelyemig lenyilal. Ez normális?

Legjobb válasz: nekem is szokott ilyeneket csinálni, meg még ilyenebbeket :( 26.hétben vagyok. boldog babavárást

nekem is szokott ilyeneket csinálni, meg még ilyenebbeket :( 26.hétben vagyok. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, kezdtem megilyedni! Eléggé kellemetlen! :((
Igen, normális.

23 hetes vagyok. Baj ha nagyon lent, a szeméremcsontomnál is érzem mozogni a babát?

Legjobb válasz: Ott nem a babát érzed,hanem azt hogy tágulnak a csontjaid! :)

Ott nem a babát érzed, hanem azt hogy tágulnak a csontjaid! :)
Én is lent a szeméremdombnál érzem legtöbbször.A babám medencevégû fekvésben van egyenlõre tehát a lábacskái vannak lent amivel keményen oda tud bökni, ráadásul ott vékonyabb a bõr ugye nincs zsírréteg ami tompítaná. Én azt mondom nem gond hogy hol mozog, a lényeg hogy mozogjon. A csonttágulást merõben hülyeségnek tartom.A méh tágul meg a szalagok maximum. Kedves kérdezõ nyugi, a lényeg kis ficánka, jól érzi magát:) 22+1hkm
A kérdező hozzászólása: :) )
Második vagyok, ez a válasz most a csonttágulós válaszoló utolsó kommentjére a reakcióm: O.o ???
Elsõ vagyok! Azt nem tudom, hogy mennyire vagy hülye, de a szeméremcsontodnál biztos nem érzed a babát, csak kisugárzik oda a rugdosása!! Hidd el a szeméremcsontod még annyira is fog fájni, hogy a járás is nehezedre fog esni!
Én is kapok arra elég erõs bökéseket... :) Szerintem nem baj.Izeg-mozog, jól érzi magát!
Engem is szokott ott bökdösni, sõt mi több úgy rugdos ott, hogy szinte fáj.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a csonttágulás nem olyan, hogy valaki egyfolytában bökdös belülrõl. De akkor lehet nem is a babát érzem feljebb sem, hanem ott is csak a csontjaim tágulnak, ugye? :) Azért ennyire hülye nem vagyok.
Ja, és a 26. hétben járok.
Elsõ. PEdig én szoktam érezni ott is apró rúgásokat. Olyan, mintha a méhszájamat rúgná vagy boxolná a kiscsaj.
Én 22 hetes vagyok, de én is gyakran érzem a szeméremcsontomnál bökdösõdni a kisasszonyt. A "konkrétabb" válaszokra én is kíváncsi vagyok!
A medence is tágul. Én érzem a csípõmön, mert szokott fájni. De az valóban hülyeség, hogy pl a köldököm felett rúg meg a gyerek, de a szeméremcsontomnál érzem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!