Találatok a következő kifejezésre: Nagyon le hasam (76 db)

2 hete császármetszésem volt. Nagy a hasam, mint egy 4-5 hónapos terhesnek. Mennyi idő alatt megy le a hasam?

A terhességem alatt 20 kg-ot híztam. Vegyek hasleköt?t, vagy mi lenne jó ?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Ne lepõdj meg,hogy ekkora maradt a hasad.Ez ilyenkor normálisnak számít,persze vannak szerencsésebbek is,akiken pár hét után már nem is látszik,hogy szültek. (Nekem mondta az orvosom,hogy olyan ruhát vitessek be ,amikor hazaengednek,ami kb,6 hónapos terhesen volt jó rám.) Eleve 6 hét kell mire a méh visszanyeri eredeti méretét. Én 15 kg-ot híztam és most 6 hónappal szülés után is maradt hasam(nem túl nagy). Én a hasszorítót nem bírtam elviselni ,mert fájt a sebem.

Ez nagyon változó. Ne lepõdj meg, hogy ekkora maradt a hasad.Ez ilyenkor normálisnak számít, persze vannak szerencsésebbek is, akiken pár hét után már nem is látszik, hogy szültek. (Nekem mondta az orvosom, hogy olyan ruhát vitessek be , amikor hazaengednek, ami kb, 6 hónapos terhesen volt jó rám.) Eleve 6 hét kell mire a méh visszanyeri eredeti méretét. Én 15 kg-ot híztam és most 6 hónappal szülés után is maradt hasam(nem túl nagy). Én a hasszorítót nem bírtam elviselni , mert fájt a sebem.
szia! én is 20kg körül hiztam, 1hónapja szültem császárral. nekem is akora volt a hasam mint ha legalább 5-6 honapos lettem volna. most még nem ajánlom neked a hasleszoritot mert nem tudod ugy sem hordani a sebedtõl. szerintem várj még, én is 3hétel szülés után keztem hordani, fokozatosan csak 1-2órára, naponta többször, nekem másfél hét alatt ha hiszed ha nem látványosan kisebb lett a pocim. a férjem azt mondja most kb 4hónapos lehetek :9
Én 10 hete szültem, de még mindig nagy a hasam, pedig súlyra annyi vagyok, mint terhesség elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Én 8 hónapja szültem császárral és sajnos még most is a kismama gatyót kell hordanom, mert nagy maradt a pocim. Kb. 5-6 hónapos méretû. :( Remélem diétával idõvel lemegy, csak most a szopi mellett inkább nem kísérletezek.
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem tényleg nagy hasam van, nem csak egy kis sörhas; ha elengedem olyan mintha terhes lennék komolyan...
Méregtelenítened kellene, sok folyadékkal, teával, magas rosttartalmú gyümölccsel, sok zöldséggel. Én is ilyen gonddal küszködtem, az átlagosnál jobban oda kell figyelnünk a méregtelenítésre. Ajánlanám még mindehez a grapefruit mag-cseppet is.Tele van vitaminnal, plusz rengeteg káros gombát és baktériumot elpusztít.
igen..keress valami jó méregtelenítõ kúrát a neten. elõtte csinálhatsz gyümölcs napot hogy kicsit fokozatosabb legyen a megvonás.
A kérdező hozzászólása: És ez most azért van, mert teli van méreggel a szervezetem? Most már fogyókúrázok egy ideje, naponta több, mint 3 liter vizet megiszok mellé, de bõ 2 hét alatt még semennyire se ment lentebb a hasam :(
A méregtelenítés nem jó semmire, felejtsd el. Némi diéta megoldja a dolgot. Egyébként ha csak 5-6 kiló plusz van rajtad akkor simán lehet hogy csak te látod úgy hogy kilóg... fõgleg ha rossz a tartásod. Esetleg némi hasizomgyakorlattal megerõsítheted a hasfaladat. Ez sztem inkább csak testképzavar...

Én 55 kg vagyok. Kb 160cm. Nem akarok fogyni nem vagyok kövér csak 1 éve szültem és nagy a hasam. Ez nagyon zavar, hogy tudnék megszabadulni tõle?

Köszönök mindenféle tanácsot!!!

Legjobb válasz: Szia, én 15 hónapja szültem, én is kb 160 cm vagyok és 57 kg. A hasam nekem se a régi már, de nem vészes, annyi ugye, h mivel megnyúlt a bõr, nem tartja olyan feszesen már az alatta lévõ kis hájat.. Sajnos ahogy olvasgattam, egy területrõl nem lehet fogyni, szinte mindenhonnan megy... de vannak a neten cikkek, h milyen dolgokból kell kevesebbet bevinni a szervezetedbe, több vizet kell inni, és vannak videók is hasformálásra... Én mondjuk egy ideig használtam masszírozógépet hasfeszesítõkrémmel, úgy néz ki valamennyit azért ért.

Szia, én 15 hónapja szültem, én is kb 160 cm vagyok és 57 kg. A hasam nekem se a régi már, de nem vészes, annyi ugye, h mivel megnyúlt a bõr, nem tartja olyan feszesen már az alatta lévõ kis hájat.. Sajnos ahogy olvasgattam, egy területrõl nem lehet fogyni, szinte mindenhonnan megy... de vannak a neten cikkek, h milyen dolgokból kell kevesebbet bevinni a szervezetedbe, több vizet kell inni, és vannak videók is hasformálásra... Én mondjuk egy ideig használtam masszírozógépet hasfeszesítõkrémmel, úgy néz ki valamennyit azért ért.


Kislányom 5, 5 hónapos és nem fordul hasra és vissza. Mit csináljak? Nagyon le van maradva?

Azaz volt már,hogy sikerült kb. két hete egy párszor megfordult,de azóta semmi.Egyébként nagyon mozgékony, érdekl?d? baba.

Legjobb válasz: Na aggódj, semmi baja a babádnak. Az én kislányom is megfordult hasról hátra 5 hónapos kora elött, de aztán két három hét kimaradt. Utána viszont ha kell ha nem forog hasról hátra, hátról hasra viszont csak hét hónapos kora óta. Most már nem egyszerû egy pelenkacsere sem, mert állandó forgésban van.

Na aggódj, semmi baja a babádnak. Az én kislányom is megfordult hasról hátra 5 hónapos kora elött, de aztán két három hét kimaradt. Utána viszont ha kell ha nem forog hasról hátra, hátról hasra viszont csak hét hónapos kora óta. Most már nem egyszerû egy pelenkacsere sem, mert állandó forgésban van.
Ne aggódj 21 hetes a kislányom õ sem fordul meg teljesen bár volt amikor sikerült egyedül. Látta gyógytornász megnyugtatott semmi baja. Tudsz Neki segíteni úgy hogy megfordítod hasra és vissza, de erõltetni semmit nem szabad.
Szia! Nekem 16 hetes a kislányom.Ma voltunk orvosi vizsgálaton és azt mondta az orvos, h határ eset, még nem baj de már át kéne neki fordulnia.Én is úgy tudtam, h 6 hónapos korukig kell megtanulniuk forogni.Vagy nem?
Ne haragudj de nektek nincs vedonotok? Nalunk pl. ezt is a vedono ellenorizte, minden 2 hetben jott es figyelte a babat.
20 hetesek vagyunk és nekünk se megy még.Ne aggódj minden gyerek másként fejlõdik. Nekünk elég nagy súlyú és ezért megy majd nehezebben, legalábbis ezt mondta az orvos.De már próbálkozik.Elõbb utóbb sikerül majd neki is.

105 kg feletti a súlyom.3 hete diétázok + mindennap sportolok eddig le is ment 3 kg, ami szerintem egészséges.18 éve alatti vagyok. Használjak hasfeszesítő krémeket, mert elég nagy a hasam és félek h lógni fog majd?

Legjobb válasz: Ha ésszel csinálod és nem az egyik csodadiétával, akkor nem fog lógni a bõröd... be kell lõni a kaját a testsúlyodnak megfelelõen. Szénhidrát 3g/tskg(testsúly kg) Fehérje 2g/tskg. Ehhez még ajánlott fogyasztani napi 10g telítetlen zsírt pl: lenmag olaj. Heti 1 kg a normális ütem, így nem fog megnyúlni a bõröd... Ha kevesebb, akkor sok a szénhidrát, ha több, akkor kevés a CH és izomból megy le. Edzeni nem fontos minden nap, de ha teheted és van hozzá kedved akkor nyugodtan. Én minden másnap járok edzõterembe súlyzós edzéseket csinálni... fél év alatt normális táplálkozással 20 kg ment le rólam. Nem lóg a bõröm és az edzés miatt végre nem úgy nézek ki, mint egy teleszart zokni. Most vagyok 106 kg és most jött el az a pont, hogy újra be kell lõni az étrendemet mert a régivel már nem tudok fogyni... 2 hónapja 104 és 107 között ingázik a súlyom.

Ha ésszel csinálod és nem az egyik csodadiétával, akkor nem fog lógni a bõröd... be kell lõni a kaját a testsúlyodnak megfelelõen. Szénhidrát 3g/tskg(testsúly kg) Fehérje 2g/tskg. Ehhez még ajánlott fogyasztani napi 10g telítetlen zsírt pl: lenmag olaj. Heti 1 kg a normális ütem, így nem fog megnyúlni a bõröd... Ha kevesebb, akkor sok a szénhidrát, ha több, akkor kevés a CH és izomból megy le. Edzeni nem fontos minden nap, de ha teheted és van hozzá kedved akkor nyugodtan. Én minden másnap járok edzõterembe súlyzós edzéseket csinálni... fél év alatt normális táplálkozással 20 kg ment le rólam. Nem lóg a bõröm és az edzés miatt végre nem úgy nézek ki, mint egy teleszart zokni. Most vagyok 106 kg és most jött el az a pont, hogy újra be kell lõni az étrendemet mert a régivel már nem tudok fogyni... 2 hónapja 104 és 107 között ingázik a súlyom.
Kimaradt, hogy fontos, hogy az étrendedet te állítsd össze a lehetõ legtermészetesebb és legkevésbé feldolgozottabb élelmiszerekbõl. Így egyrészt megtanulod, hogy miben mi van és ha éhes lennél, akkor mit ehetsz, ami nem fog a diéta rovására menni. Pl.: lehet játszani, hogy teszem azt 100g rizsben van 70g CH, akkor megehetsz 4x annyi lencsét mert abba 4x kevesebb CH van, mint a rizsben. Így mindig jól tudsz lakni. Másrészt így olyan étrendet állíthatsz össze, amit szívesen megeszel és nem utolsó sorban megtanulod hogy kell étrendet összeállítani és nem fogsz mások segítségére szorulni. 17/F
A kérdező hozzászólása: nem:DD nem csodadiétázok . bár a 90 napossal tavaly leadtam 4 kilót de aztán 1 hét után abbahagytam mert gyökérség :D .. most egészségesen étkezek :) és köszi a válaszod
A kérdező hozzászólása: ha nem gond elküldhetnéd az msned :D és beszélhetnénk :D

Nemtudom hogy adjam le az alhasamról a zsirt. Tornázok mindennap 50 hasizom gyakorlat plusz comb gugolással. De még mindig nagy a hasam, mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Kitartást :) a mi tesi tanárunk azt mondta hogy azt csináljuk hogy, heti 3x meg kell csinálni a 10 perces gyakorlatot. Ami azt takarja hogy elindítod az stoppert-- csinálsz 10 felülést -- és vársz míg nem 1 perc-- 10 felülés-- pihensz míg nem lesz 2 perc és így tovább 10 percig. Persze ugyan így tégy a kitörésekkel is :) nekünk ezt ajánlotta így nem is szakadunk bele meg minden másra van idõnk, és csak napi 10+10 percet vesz igénybe ( azt mondta ha túl könnyû már a 10, akkor legyen 11 perc.. vagy 12 db csináljunk meg belõle apránként emeljük az adagokat :) ) remélem tudtam segíteni :*

Kitartást :) a mi tesi tanárunk azt mondta hogy azt csináljuk hogy, heti 3x meg kell csinálni a 10 perces gyakorlatot. Ami azt takarja hogy elindítod az stoppert-- csinálsz 10 felülést -- és vársz míg nem 1 perc-- 10 felülés-- pihensz míg nem lesz 2 perc és így tovább 10 percig. Persze ugyan így tégy a kitörésekkel is :) nekünk ezt ajánlotta így nem is szakadunk bele meg minden másra van idõnk, és csak napi 10+10 percet vesz igénybe ( azt mondta ha túl könnyû már a 10, akkor legyen 11 perc.. vagy 12 db csináljunk meg belõle apránként emeljük az adagokat :) ) remélem tudtam segíteni :*
A kérdező hozzászólása: és valami konkrét az alhas gyakorlatra?
Ez 10 prc mozgas kb. Neki kellene allni sportolni vegre ;)
A kérdező hozzászólása: az aki odairta hogy ideje lenni sportolni olvassa el amit irtam.mert naponta fél órát tornázok és az alhas még megvan de a többi egész jo

Vélemény? Nagy a hasam? Fogyjak belõle? (kép lent)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Szerintem egy önbizalom-növelõ tréning nem ártana neked...

Szerintem egy önbizalom-növelõ tréning nem ártana neked...
Sunaznalak. :)
Nekem is nagyon tetszik a kép. Egyáltalán nem nagy, hanem esztétikus.
Hú mekkora nem tudom hogy ezzel a nagy hassal hogy férsz be egy ajtón kõvér malac
8-9. hétben lehetsz. Gratulálok!

Van egy Pink dánióm, aminek feltűnően nagy a hasa. Vajon le fog ikrázni?

Legjobb válasz: rakd kulon egy 20 literes aksiba es melle egy himet is fontos hogy uveggolyot vagy halot tegyel az aljaba a halot az ajzattol 5 cmre es ahogy leikrazott vedd is ki mind a kettot mert hanem megeszik az ikrakat este rakd bele es friss viz legyen az aksiba es reggel figyeld oket ahogy a villanyt feloltod leikrazik sok szerencset

rakd kulon egy 20 literes aksiba es melle egy himet is fontos hogy uveggolyot vagy halot tegyel az aljaba a halot az ajzattol 5 cmre es ahogy leikrazott vedd is ki mind a kettot mert hanem megeszik az ikrakat este rakd bele es friss viz legyen az aksiba es reggel figyeld oket ahogy a villanyt feloltod leikrazik sok szerencset
A kérdező hozzászólása: köszi!! itt egy kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120611/L_na_p_r_havas_k_p_004_ww..
A kérdező hozzászólása: És vajon mikor?? Vagy csak dagadt??
Szerintem ez abszolút nem ikrás. Inkább bél- vagy úszóhólyag gyulladása van. Az ikráktól nem görbülnek így meg. A pink dániók meg egyébként is csoffadtak, mert génkezeltek. Leírnád a tartási körülményeket?
Sõt, ha a pikkelyei is elállnak, akkor hasvízkór.
Mindegy, hogy ikrás, vagy hasvítkóros. Ezt nem tudom megmondani, de rakd külön, aztán majd kiderül.
az erõsítés alatt mit értesz, izomtömegnövelést?
A kérdező hozzászólása: hát anyit h nõjön egy kicsit a kezem nem ilyen nagyon nagy izmokat akarok de azért látszodjon meg érezzem h erõsebb vagyok de nem akarok használni ilyen kretin meg koksz meg hasonló cuccokat ehez...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!