Találatok a következő kifejezésre: Nagyon leégtem napon. Mivel tudnám (2 db)

Nagyon leégtem a napon. Mivel tudnám kicsit enyhiteni a fájdalmakat? A párom válla be is hólyagosodott. Tudunk ellene mit tenni? Vagy enyhiteni? Valami házi praktika?

Legjobb válasz: A Panthenol azonnal enyhíti a fájdalmat,ez a legjobb rá,de szoktak tejfölt is kenni,ha épp hirtelen nincs kéznél a Panthenol.

A Panthenol azonnal enyhíti a fájdalmat, ez a legjobb rá, de szoktak tejfölt is kenni, ha épp hirtelen nincs kéznél a Panthenol.
Bizony van egy házipraktika amit a családom generációk óta használ: a konyak Kensz egy keveset a leégett felületre (ne félj nem csíp, és nem is éget) kicsit felmelegíti a bõrt ami elkezd védekezni a hõ ellen, így remekül rendbehozza a bõrt. Csak a szagát kell kibírni, mivel mi a konyakot másra nem is használjuk ez elég nehezen megy...:)
a Fenistil Gelt is kipróbálhatod, nekem a Panthenol mellett az segít a legjobban.
Ha van otthon Aloe Vera növényed, vágjál belõle és a nedvével kend be magad, nagyon jó nyugtató.

Elaludtam a napon és nagyon leégtem és most vérvörös a hasam és a combom, mivel tudnám elmúlasztani hamar vagy enyhíteni?

Legjobb válasz: Lehet,hogy hülyén hangzik,de tegyél rá tejfölt!Kend be minden részed,ahol le van égve.Hût is,és megszünteti a pirosságot!Tuti,h beválik!Hagyd rajta,ameddig meg nem szárad(Kicsit érdekes szaga lesz:$),majd zuhanyozd le langyos vízzel.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de tegyél rá tejfölt!Kend be minden részed, ahol le van égve.Hût is, és megszünteti a pirosságot!Tuti, h beválik!Hagyd rajta, ameddig meg nem szárad(Kicsit érdekes szaga lesz:$), majd zuhanyozd le langyos vízzel.
A kérdező hozzászólása: rendben, kipróbálom (: kíváncsi vagyok rá :DD
A körömvirágkrém is nagyon jó. :)
napozás utáni krém... nyugtatja és fincsi illata van :P :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!