Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kikészülök sulitól és folyton stresszelek (1 db)

Nagyon kikészülök a sulitól és folyton stresszelek. Sokszor már a szavakat se tudom kimodani egyre beszédhibásan beszélek. Utóbbi zavar leginkább. Mit csináljak ez ellen?

Legjobb válasz: Mindenképp nyugodj meg, a suli nem ér annyit!! Tudom túl vagyok egy kétszakos fõiskolán.-) BEszélj szüleiddel, segítsenek neked lelkileg, legyenek barátaid, járj szórakozni, lazítani!! Ha szükséges, menj el pszichológushoz, semmi szégyen nincs benne, segít kezelni a helyzetet, és 1 hónap mulva minden frusztrációd megszünik.-) DE tényleg hidd el, a suli bolhából elefántot csinál, nem éri meg ennyire stresszelni rajta. Persze ezzel nem azt mondom, hogy szard le, figyelj oda, igyekezz, tanulj tovább, de nem tedd tönkre magad!!

Mindenképp nyugodj meg, a suli nem ér annyit!! Tudom túl vagyok egy kétszakos fõiskolán.-) BEszélj szüleiddel, segítsenek neked lelkileg, legyenek barátaid, járj szórakozni, lazítani!! Ha szükséges, menj el pszichológushoz, semmi szégyen nincs benne, segít kezelni a helyzetet, és 1 hónap mulva minden frusztrációd megszünik.-) DE tényleg hidd el, a suli bolhából elefántot csinál, nem éri meg ennyire stresszelni rajta. Persze ezzel nem azt mondom, hogy szard le, figyelj oda, igyekezz, tanulj tovább, de nem tedd tönkre magad!!
Nekem is ugyanez a problémám volt tavaly , mert az egyik tanár utált és folyton beszólogatott, és már rendesen pánikoltam alig bírtam végigülni a 45 percet. Szerencsére nyári szünetben elég önbizalmat szereztem és ki tudtam pihenni a stresszt. Egyébként most még járok pszichológushoz is. Tényleg jót tesz! Nem írtad hogy miért is stresszelsz igazán, hogy a jegyek miatt vagy tanárok vagy barátok , úgyhogy többet nem tudok mondani. Nyugi :)
Elõször is nyugodj meg. Igazuk oa többieknek a suli nem ér ennyit! Én stresszeltem és nehezen tanultam. Ezután megismertem az agykontroll-t ami nagyon sokat segített! Nem stresszelek, jobb a közérzetem, és pozitívabbnak érzem magam. Szerintem keress utána az internet, biztos segít!
esetleg autogén tréning vagy egyéb relaxáció is jó lehet, illetve ezek mellett egy jó pszichológus rengeteget segíthet (pl. nevelési tanácsadó)
De jó hogy más is küzd ezzel. Hónaponta egyszer-kétszer elkezdek dadogni ez tart egy hétig aztán leállok. Mostanában elkezdtem hangosan olvasni magamnak és remekül bevált egyre ritkábban dadogok. A stressz pedig hát egy jó fagyi vagy egy kis joghurt vagy csoki mindig felvidít.Mikor egyszer depis lettem kaptam egy tábla csokit az anyámtól és azt tette mellé hogy ha szomorú leszek egyek meg egy kockát belõle. És 2 hétig azzal a csokival a táskámban mászkáltam és mikor mind elfogyott sokkal vidámabbnak éreztem magam és optimistább is lettem meg nyugodtabb.
Szedjél Magne B6-ot! Rengeteget segít!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok. Ti jártok/ jártatok pszihologusnál? 15/L

Ha igen miért voltatok?? Kort is kérek..

17

Szerintem ez beteges! Mit tehetek?

Mostanában rengeteget sírok! Éjszaka jókedvből teljesen hirtelen átmegyek szomorúba és órákig sírok. Kb 2-kor alszom el. Ha valaki kicsit is felemeli a hangját rosszul esik, elsírnám magam. De általában, amikor sírok teljesen oktalanul csinálom. Egyszerűen elfog a rosszkedv és sírok, közben meg aggódok, hogy miért sírok a semmi miatt? Napi 2-3 órát biztos kitöltök ezzel a programommal. Nem átlagos kamasz sírás amúgy. Sok kamasz barátomnak én segítek egyes dolgokat feldolgozni, én fogom a kezüket, hogy ne legyenek rosszkedvűek. Sokmindent beszélnek meg velem. De ők okkal sírnak valami kis dolgon én meg oktalanul a semmin. Elvégeztem egyszer pszichológussal két személyiségtesztet. Mindkettőben az jött ki, hogy szorongok. Lehet amiatt sírok? Így vezetném le? De azt meg nem hiszem... Mit tehetek a sírás ellen? Nagyon zavar már...

5

Van egy osztálytársam aki. Mit tegyek vele?

Sziasztok! 16 éves lány vagyok és van egy fiú osztálytársam aki szerelmes volt belém. Határozottan megmondtam neki,hogy nem. Azóta folyamatosan zaklat. Már kétszer kapott tőlem pofont,de sokkal többször megérdemelte volna. Alakulóban volt egy sráccal, de ő tönkretette. Folyamatosan vitázunk, mindig jön,hogy mekkora bunkó vagyok. De minden veszekedés után elmondja,hogy mennyire jó,hogymár kiszeretett belőlem mert egy bunkó s3.gfej vagyok.
De ami jobban aggaszt,hogy állandóan tapiz,hozzámér vagy bármi. Elmegy mellettem rácsap a seggemre,vagy megpaskolja. Legutóbb odaállt mögém,megfogta a melleimet és meg igeningerülten megkérdeztem,hogy "normális vagy??"
Mire gúnyosan: Na mivan, megvan??
Már ha hozzámér vagyha rámnéz kiráz a hideg. Még májusban meg megfogott és berángatott a fiúwc be és azt mondta addig nem enged ki,míg el nem mondom,hogy "mit kavarok a barátjával" (akit csak látásból ismerek amúgy)

Azthittem nyáron jobblesz, de nem. Folyamatosan ír fbn (ahol már letiltottam),ezért smseket ír,hogy mikor találkozunk? mikor megyek el hozzájuk?
Hálistennek nem egy városban lakunk de már totál kiborít.
Hogy lehet végérvényesen lerázni?

9

Mitcsináljak a 14 éves húgommal ha szó szerint úgy viselkedik mint egy r*banc? ) annyira kiborít és nem bírom már a szüleim leszarják engem meg zsarol, mitcsináljak vele? Többi lent

Minden héten bulizni jár a barátnőjével és hetente új pasija van.Van olyan ,hogy elmegy a pasijához és bekamuzza,hogy a legjobb barátnőjénél alszik.már kb egy éve nem szűz.(ezeket amiket csinál onnan tudom,hogy a legjobb barátnőjének a tesója az én legjobb barátnőm és a legjobb barátnőjének mindent elmond és ő is a tesójának ő meg nekem)az az egészben a legdurvább,hogy minden héten más pasival kúr.Volt olyan,hogy fogadtak a legjobb barátnőjével,hogy kit kúrnak meg többször egy nap.(a tesóm nyert 4 fiúval)A szüleim pedig le sem szarnak minket..Csak magukkal vannak elfoglalva.A tesóm meg azzal zsarol,hogy ha ezeket elmondom akkor azt fogja mondani a szüleinknek,hogy én verem őt.(megverné magát és rám kenné.Most ilyenkor mégis mit lehet csinálni a helyemben?:/ már olyan szinten depresszíos vagyok miatta,hogy megpróbáltam már öngyilkos lenni..:/

24

Szerintetek ez normális egy 15 éves lánynál? ( többi lenn)

minden hétvégén: szőrteleníti a karjait, lábait, hónalját, szedi a szemöldökét, lakkozza a körmeit
minden nap: sminkel: alapozó, púder, pirosító, tus, szempillaspirál, szájfény

17

Legapróbbtól a legnagyobbig milyen cuccokat kell vinni koleszba? Netán tapasztalatok?

7

Nem tudom, hogyan kell kitölteni ezt a nyilatkozatot (táborozással kapcsolatos)? !

http://www.akg.hu/tartalom/archivum/2013/szuloi_nyilatkozat_..

Remélem valaki tud segíteni.:) A probléma: ha a gyereknek nincs torokfájása, láza, hányása, hasmenése stb, akkor azt meg kell jelölni egy x-el vagy üresen kell hagyni? Ha egyik tünet sem észlelhető rajta, akkor mindet be kell jelölni? És még egy kérdés. Van a lap alján egy dátumos izé. És ott a táborozás napját kell ráírni? És 2013 előtt van egy hely, oda mit kell írni? Tudom, hogy kicsit értetlen vagyok, de soha nem töltöttem ki ilyet.

Ja és a gyerek vagyok, és tudom, h anyának kell kitölteni, de akkor is.xd

5

Kamaszok, ti mennyire bíztok meg a neten megismert emberekben?

Nyilván nem olyan esetre gondolok, mikor valakit annak kapcsán ismersz meg a neten, mert bunkó vagy rosszindulatú megjegyzéseket tett, hanem olyan esetekre, mikor kicsit jobban ismered az illetőt, és tényleg kedvelnéd, ha a valóságban is ilyen. Na már most, mennyire hiszitek el, hogy valaki a valóságban is ugyanolyan, mint ahogyan a neten megismertétek? Legfőképp olyan esetekre lennék kíváncsi, mikor "távolról" indulsz, tehát nem tudod, hogy néz ki, mi a valódi neve, satöbbi.

10

Hány éves kortól engednétek kamasz gyereketeknek, hogy elmenjen egy házibuliba?

10

Szerintetek ez a táska 8. -os diáknak jó?

http://kepfeltoltes.hu/view/130716/428681_122625161271859_16..

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!