Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kikészülök sulitól és folyton stresszelek (1 db)

Nagyon kikészülök a sulitól és folyton stresszelek. Sokszor már a szavakat se tudom kimodani egyre beszédhibásan beszélek. Utóbbi zavar leginkább. Mit csináljak ez ellen?

Legjobb válasz: Mindenképp nyugodj meg, a suli nem ér annyit!! Tudom túl vagyok egy kétszakos fõiskolán.-) BEszélj szüleiddel, segítsenek neked lelkileg, legyenek barátaid, járj szórakozni, lazítani!! Ha szükséges, menj el pszichológushoz, semmi szégyen nincs benne, segít kezelni a helyzetet, és 1 hónap mulva minden frusztrációd megszünik.-) DE tényleg hidd el, a suli bolhából elefántot csinál, nem éri meg ennyire stresszelni rajta. Persze ezzel nem azt mondom, hogy szard le, figyelj oda, igyekezz, tanulj tovább, de nem tedd tönkre magad!!

Mindenképp nyugodj meg, a suli nem ér annyit!! Tudom túl vagyok egy kétszakos fõiskolán.-) BEszélj szüleiddel, segítsenek neked lelkileg, legyenek barátaid, járj szórakozni, lazítani!! Ha szükséges, menj el pszichológushoz, semmi szégyen nincs benne, segít kezelni a helyzetet, és 1 hónap mulva minden frusztrációd megszünik.-) DE tényleg hidd el, a suli bolhából elefántot csinál, nem éri meg ennyire stresszelni rajta. Persze ezzel nem azt mondom, hogy szard le, figyelj oda, igyekezz, tanulj tovább, de nem tedd tönkre magad!!
Nekem is ugyanez a problémám volt tavaly , mert az egyik tanár utált és folyton beszólogatott, és már rendesen pánikoltam alig bírtam végigülni a 45 percet. Szerencsére nyári szünetben elég önbizalmat szereztem és ki tudtam pihenni a stresszt. Egyébként most még járok pszichológushoz is. Tényleg jót tesz! Nem írtad hogy miért is stresszelsz igazán, hogy a jegyek miatt vagy tanárok vagy barátok , úgyhogy többet nem tudok mondani. Nyugi :)
Elõször is nyugodj meg. Igazuk oa többieknek a suli nem ér ennyit! Én stresszeltem és nehezen tanultam. Ezután megismertem az agykontroll-t ami nagyon sokat segített! Nem stresszelek, jobb a közérzetem, és pozitívabbnak érzem magam. Szerintem keress utána az internet, biztos segít!
esetleg autogén tréning vagy egyéb relaxáció is jó lehet, illetve ezek mellett egy jó pszichológus rengeteget segíthet (pl. nevelési tanácsadó)
De jó hogy más is küzd ezzel. Hónaponta egyszer-kétszer elkezdek dadogni ez tart egy hétig aztán leállok. Mostanában elkezdtem hangosan olvasni magamnak és remekül bevált egyre ritkábban dadogok. A stressz pedig hát egy jó fagyi vagy egy kis joghurt vagy csoki mindig felvidít.Mikor egyszer depis lettem kaptam egy tábla csokit az anyámtól és azt tette mellé hogy ha szomorú leszek egyek meg egy kockát belõle. És 2 hétig azzal a csokival a táskámban mászkáltam és mikor mind elfogyott sokkal vidámabbnak éreztem magam és optimistább is lettem meg nyugodtabb.
Szedjél Magne B6-ot! Rengeteget segít!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Holnap találkozom egy számomra egyre fontosabb fiúval. Probléma: Megfáztam! Mit lehetne tenni? NAGYON FONTOS! :'/

Szóval, ma elkezdett folyni az orrom, elkezdtem köhögni és a hangom is olyan náthás, viszont a találkozóra mindenképpen szeretnék elmenni. Mit tegyek, hogy gyorsan rendbe jöjjek? Fontos... :/

8

A lányom most szakított a barátjával, teljesen maga alatt van, hogyan segíthetnék neki?

Nem eszik, nem alszik, egész nap csak fekszik és sír. 2 évig voltak együtt, a fiú szakított vele, látom hogy mennyire szenved de nem tudok semmit sem tenni ellene, mert nem hagyja.. Esetleg valakinek valami ötlet/tapasztalat?

4

Az osztálytársaim minden áron üvegezni akarnak osztálykiránduláson, de én nem nagyon szeretnék. Hogyan mondjam meg?

Nem arról van szó, hogy prűd vagyok de röviden-tömören utálom az üvegezést. Szerintem borzalmasan ostoba "játék".

11

Mi a véleményetek erről a videórol?

Www. Youtube.com/watch? V=JtDLLd7GOXE&feature=youtu. Be

diablo3,videó,számítógép,informatikus,szórakoztatás

7

Szerintetek most mit csináljak?

Detoxba kerültem 14 évesen, 5 napig kórházban feküdtem, és másfél hétig hiányoztam a suliból. Mindenki kérdezi, hogy hol voltam, miért nem jártam suliba, de nem merem elmondani nekik. Lehet, hogy már így is tudják mert pár lány a buliba már biztos szétkürtölte.. Rosszul érzem magam ez miatt. Mit mondjak az embereknek, hol voltam másfél hétig? Az orvosok pedig nagyon gorombák voltak velem, szidtak, hogy hogy csinálhatok ilyet.. Ez is rosszul esett most depressziós is vagyok kicsit.

20

Minek nézi anyám vissza folyton az előzményeimet, ti szoktátok?

elég idegesítő,hogy folyton nézi a netes előzményeimet én sem szoktam más dolgaiban piszkálni...

21

Mit tegyek, ha anya lecsúnyázott? 16/L

Persze nem szószerint: még XY is szebb nálad, a szépséged párosul a kedvességeddel. A szívem törik össze ilyenkor. Nem is ismertem a nagymamámat akitől állítólag ezeket a ''csodálatos'' géneket örököltem. Az alakom nagyon jó, de az arcom tényleg nem a legszebb.

17

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.
Tudnátok adni tanácsokat??

21

Lányok, fiúk - hogy tetszenek ezek a zenék? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=jDuDoZPs5-k

Ebből 3 elég régi zene, 2 viszonylag újabb. Nyilvánvaló, hogy a szöveget nem értitek, de magáról a zenéről mi a véleményetek? A videó sem lényeges, tudom, hogy közönségesek.:D

11

Elengednéd a 15 éves lányodat a Balatonra?

A legjobb barátjával (23), a fiú egyik haverjával, és annak barátnőjével. A lánnyal együtt sportolnak, csapattársak. Egy éjszakát maradnának.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!