Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kevés szex... heti 1 (3 db)

Nagyon kevés a szex... heti 1 alkalom kb, több is lehetne de a barátnöm mindig leráz valamien indokkal! Mi lehet a baj velem?

Azt mondja szexben nagyon jo vagyok, de mégis...tény hogy csunya vagyok a barátnöm meg sztem igen szép...és már csak arra gondolok hogy azért nincs mert nem kivén ami érthetö is lenne, de akor meg mondhatná..vagy nemtom mi lehet a baj...5letek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy neki elég az a heti 1 alkalom is. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de ha fiatalok, akkor lehet, hogy még nem is kívánja igazából a sok szexet. Ha nem tetszenél neki, akkor szerintem nem is járna veled, meg le sem feküdt volna veled egyszer sem. Úgyhogy szerintem nem errõl van szó.

Lehet, hogy neki elég az a heti 1 alkalom is. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de ha fiatalok, akkor lehet, hogy még nem is kívánja igazából a sok szexet. Ha nem tetszenél neki, akkor szerintem nem is járna veled, meg le sem feküdt volna veled egyszer sem. Úgyhogy szerintem nem errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: 23vagyok én... barátnöm 17
A kérdező hozzászólása: az oké hogy elég neki..de akkor én hogy tudnám megváltoztatni magam? mert kezd vitákba torkollni :( és én hibám de ez engem nagyon zavar...:(
"Az embert a kapcsolat teszi naggyá, melyben részt vesz, s a szerep, melyet felvállal. A kapcsolatot pedig az áldozat teszi naggyá, melyet meghoznak érte." "A szeretet a másik ember vélekedésének, gondolatainak és álmainak tisztelete, együttérzés a hibáiban, és az az elv, hogy kisebb áldozatot hozunk azért, hogy neki ne kelljen nagyobb áldozatot hoznia." Tehát voltaképpen ha elveszíted õt, csak akkor derül ki, hogy többet veszítettél-e, mint csak a szexet, és mással többet nyersz-e, mint csak több szexet... Ha nem akarod annyira, csak szereted õt, talán õ is jobban fogja kívánni. Talán csak túlságosan akarod.
olyan ritkán van, hogy két ember szexuális aktivitása pont szinkronban van. Úgyhogy a dolog alapból nem meglepõ. Deviszont. Valószínûleg a heti egynél többre is volna kedve, csak ha te éppen olyankor közeledsz, amikor nincs kedve, akkor az jó 2-3 napra is akár elveheti a kedvét a dologtól. És ez persze hatványozódik. Megoldási javaslat. A régi jó öreg fõjjön a saját levében kicsit tipp. Azaz vegyél erõt magadon és ne kezdeményezz. Ne is utalj a dologra. Sõt, ha õ kezdeményez, akkor hárítsd el. Mond, hogy most nincs kedved, majd inkább máskor (most fáradt vagy, fáj a fejed, megrándult a derekad stb. átlátszó kifogások). Nagyot fog nézni, az biztos. Rövid határidõn belül fúrni fogja az oldalát a kérdés, hogy ha eddig teljesen rá voltál izgulva a dologra, akkor most miért nem? kb. 90%, hogy hiúsági kérdést fog belõle csinálni. Új, meghódítandó emberként fogsz a szemében megjelenni. Megjegyzés. A módszer nem 100%, hogy mûködik. Lehet, hogy nem annyira erõs a kapcsolat, hogy kibírja. De ebben az esetben talán jobban is jársz, ha vége.
nem szed esetleg fog-gátlót?mert nekem sajnos nagyon csökkentette a nemi vágyat, és lahangolttá tett, váltani is akarok másra. ha szed, akkor lehet mellékhatása.
Az nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk már úgy, hogy elkezdtük kedv nélkül, de nem jött meg közben, pedig próbáltam elengedni magam-és a párom sem béna, plusz ennyi idõ után elég jól ismeri az igényeimet is. Nekem nem olyan érzéseim vannak, mikor muszájból csináljuk/csináltuk hogy majd mindjárt jobb lesz, hanem olyat, mintha megerõszakolnának. Természetesen fontosak a párom igényei, nem véletlen tettem fel a kérdést, és alkalmanként nagyon is igyekszem a kedvére tenni, csak nem tudom, hogy hosszútávon mûködhet -e így...bírnám-e lelkileg... Azon, hogy örüljek, hogy ennyi év után kíván jót nevettem-ez azért nem sok idõ, és nem is járunk 70 év felett. :)
Kedves 13-as! Nagyon tetszett a válaszod, megfontolandó amit írtál. :) Köszi! :)
Igazán nincs mit, csak azt írtam le, amit errõl az egészrõl gondolok, ahogy én élek, és ami nálam mûködik. És nem nagyképûségbõl írom, de a párom odavan értem még ennyi idõ után is, és csak egy kis figyelmesség kell a mindennapokban, meg néha belegondolni a másik helyzetébe, és ezt nem csak a szex-el kapcsolatban értem. Ha te vágysz valamire, és azt nem kapod meg egyre rosszabb lesz a helyzet, vagy már nem érzed jól magad miatta, vagy keresel más lehetõséget, hogy megkapd, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: A másik helyzetébe való belegondolásnak viszont kölcsönösnek kell lennie....ahogyan te átérzed, hogy hogyan esik a párodnak, ha elutasítják, úgy normális esetben õ is belegondol abba, ha neked nagyon nincs kedved. Ha csak te teszel a kedvére, megette a fene...a lényeg, hogy mindkét fél figyeljen a másikra.
A kérdező hozzászólása: Ja, és csak azért nem leszek vele együtt, ha abszolút nincs kedvem, mert félek, hogy ellenkezõ esetben elhagy...ennél azért több az önbizalmam, és az önbecsülésem is.
Régen rossz ahogy írsz az egészrõl. Az írásodból csak az jön le, hogy te nem kívánod õt, és muszálynak érzed ezt az egészet, mert más a helyzet, ha fáradt vagy, vagy sok a dolgod és azért nem akarod, vagy ha muszálynak érzed. Mert az elsõn lehet változtatni, viszont ha a másodikat érzed ott nincs mit tenni. Vagy vele vagy kedv nélkül, vagy nem. Ha elfogadja ezt a párod szerencséd van, ha nem megunja és tovább lép. És nem azért kell vele lenned, hogy el ne hagyjon, hanem azért mert elvileg szereted õt, és ehhez a testi kapcsolat is hozzá tartozik, és a párod (és minden férfi és a legtöbb nõ is) igényli ezt. Neked is biztos van olyan dolog, amit szeretsz csinálni, ha mindig ellenkezne a párod neked sem tetszene gondolom, ha nem csinálhatnád azt amit szeretsz. Szereted õt egyébként még?
"Ha csak te teszel a kedvére, megette a fene...a lényeg, hogy mindkét fél figyeljen a másikra." Õ csak jól akarja érezni magát veled, nem azt kéri, hogy pucold ki a cipõjét, hanem azt akarja, hogy együtt érezzétek jól magatokat. Durva, hogy egy kötelezõ dologként tekintesz az egészre, mint valami házimunkára...én nem tudnék így élni.. Egy évben 365 nap van , ti ebbõl együtt vagytok jobbik esetben 48szor, tehát 317szer a te akaratod érvényesül. Itt hol a kompromisszum? Gondolom õ sem azt kéri, hogy minden nap legyetek együtt, pár alkalmat beiktatni azért nem nagy kérés szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én szeretek vele lenni, a heti egy szex megvan, azt egyáltalán nem érzem kötelezõnek, sõt én is nagyon kívánom...a gond ott kezdõdik, hogy ennél neki többre van igénye...nekem meg ugye nem, és nekem nagyon rossz úgy együtt lennem vele, hogy bennem nincs vágy...mivel tudom, hogy egyébként többet igényelne, és "megérdemelné" pláne frusztrál a dolog...az sem segít, hogy teljesen rágörcsöltem már a témára. :(
A kérdező hozzászólása: Ismétlem, itt alapjáraton nem a közöttünk lévõ szexel van baj, az nagyon is jól mûködik (minõségben), itt inkább a mennyiséggel van gond...nekem egy elég, neki nem, és engem frusztrál ha nulla vággyal kell együtt lennem valakivel (tudom, hogy más nõnek ez alap, nekem nem)de az is, hogy nem tudom kiszolgálni az igényeit... Egyébként szoktunk errõl beszélgetni is, õ azt mondja, hogy nem olyan fontos, de látom rajta, hogy közben igen...már arra is gondoltam, hogy kipróbálok valamilyen vágynövelõ szert...de ezt egy kicsit bénának tartom egyenlõre.
Olyan már pedig nem létezik, hogy " nagyon kívánod" egyetlenegyszer, utána meg nulla libidó... Szerintem, bár nem vagyok pszichológus, de a kapcsolatotokon kellene dolgozni, ha nem megy esetleg szexualpszichológushoz fordulhattok. Ez még mindig jobb, mint, hogy elõbb utóbb beleunjon a párod, és elveszítsd. Alapból egy nõ máshogy mûködik, legalábbis ha magamat veszem példának, pl. kell egyfajta lelki harmónia ahhoz, hogy meglegyen a vágy, ha sok a stressz más területeken, esetleg azon kellene változtatni, de ezt csak te láthatod. És ha odafigyelsz elõbb-utóbb megtalálod a dolog miértjét, és csak akkor lehet megoldást találni a problémára.
"Játsszam meg magamat?" Ne játszd meg magad, hanem egyszerûen szeresd, és örülj neki, hogy ennyi év után is kíván.
Ezek szerint kevés, mert különben a párod nem mondaná. És akkor teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, hiszen a ti életetek. Mi 6 éve vagyunk együtt, és heti háromszor együtt vagyunk minimum, de olyan is van, hogy minden nap. Én nõ vagyok, és szeretek a párommal lenni, de van, hogy nincs kedvem nekem sem, viszont általában ilyenkor is együtt vagyunk. Egyrészrõl azért, mert szeretem és örömet akarok neki szerezni, másrészrõl meg belegondolom magam a helyzetébe, ha õ utasítana vissza nekem is rosszul esne. Meg amúgy is alapvetõen egy jó dologról beszélünk, így ha az elején nincs is késõbb megjön a kedvem, és közben élvezem. De nem játszom meg magam, ha nincs orgazmusom azt tudja a párom is, ennek ellenére hálás, hogy vele voltam. Mibe kerül egyébként az, hogy együtt legyetek? Semmibe. Viszont kifejezheted vele a szereteted, örömet szerezhetsz annak, akivel azért vagy gondolom, mert szereted. És így a kapcsolatotok is jobb lehet. Nem vágyik másra, ha te megadsz neki mindent. Hány olyan dolgot csinálsz egész nap, amit muszáj, és mégsem szolgálja azt, hogy a kapcsolatotok jó legyen? Bízz rá egy kis házimunkát, amivel idõd szabadul fel, cserébe meg legyetek együtt. :)
Ha kielégítõ az a heti 1, akkor elég. Hiába csinálod heti 100x, ha ebbõl talán egy a valamire való. Töcskölni bármennyiszer lehet. Sok p*ncizsonglõr álla koppanna, ha megtudnák a párjuk valós véleményét.
szerintem kevés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos lenne az is, ha a nemeteket és a korotokat is beírnátok.
Szerintem is .
A kérdező hozzászólása: A kapcsoltunk elején sem volt ennél sokkal több-a párom elmondása szerint egy kicsivel igényelne többet (heti 2-t, maximum 3-at), de én nem. Játsszam meg magamat?
A párom a férjével 8 év házasság után negyedévente egyszer csinálta, velem most kb heti egyszer, ha többre van idõnk kétszer. De az sem mindegy hogy milyen az a szeretkezés, 10 perces menet, vagy 2-3 órás változatos szex, az õ részérõl min 3 orgazmussal, nekem elég egy is de van hogy kétszer, neki meg ötször. Ez az amikor valaki viccbõl mondja, hogy úgy megb. hogy járni sem tudsz utána. Hát nálunk ez nem vicc. :) Úgyhogy a heti egy nem sok, ha egy átlagos menet, de ha minden igényt kielégítõ, szerintem elég. 35f
Nekem is 7 éve tart a kapcsolatom a párommal, mi is kb. heti 1x szexelünk. Sajnos rengeteget, és nem ugyanakkor dolgozunk, kevés idõnk van egymásra, úgyhogy megelégszünk ennyivel. Amikor sikerül, akkor igyekszünk minél intenzívebb együttlétre törekedni. Az meg, hogy kevés-e, szerintem csak ti tudjátok eldönteni, hiszen a ti igényeitektõl függ. :) 27N és 30F
A kérdező hozzászólása: Átlagosak, de teljesen kielégítõek az együttléteink-már úgy értve, hogy nélkülözik az extremitást, de ez egyébként sem volt jellemzõ nálunk... Mint írtam a párom valamennyivel többet szeretne, de nem tudom hogyan rávenni magam...megjátszani nem akarom, hogy élvezem-amúgy sem hinné el, ha látja rajtam, hogy nincs kedvem, neki sincs túlságosan...
Ha a párod heti 2-t szeretne, neked viszont elég az 1, akkor megoldás lehet az A hét, B hét módszer. Az egyik héten 2szer, a következõ héten csak egyszer. Persze nem kell ilyen szigorúan, mert az sem jó, ha ennyire tervhez kötött a dolog. De az is megoldás, hogy a héten egyszer szexeltek, de mellé valamelyik nap orálisan elégíted ki, vagy a kezeddel eljátszol vele.
mi is ilyesmi idõsek vagyunk, együtt élünk 7 éve asszem.. és gyakran van 2 hetente, vagy épp hetente.. :( most rajtam van az õrület és minden nap kéne.. ami nem megy, többet vagyunk együtt de érzem, hogy nem az igazi, valami más. 28N 29F
mi is hamarosan 7 évesek leszünk és nálunk is ez a helyzet. személyszerint én keveslem, de a munka hasonlóképp nálunk is sok idõt és energiát elvesz az életünkbõl. viszont egy-egy csinos fehérnemûvel azért még a holtat is fel lehet támasztani... :) 24n-25f
A kérdező hozzászólása: Pedig ha van vágy, tényleg nincs probléma, ha nincs akkor viszont nagyon rossz...a többi nagyon is megfontolandó, különösen a szexuálpszichológus...Gyerekkoromban rövid ideig és pár alkalommal családon belül szexuálisan molesztáltak, lehet ez az élmény az idõ múlásával egyre jobban felszínre tör... Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, és segítséget.

Nekünk eddig elég volt heti 1 szex. (hétvégén nyugiban) Babához nagyon kevés?

Hétközben elég leterheltek vagyunk.Most hétvégén kéne pé-mnek lenni reménykedem.

Legjobb válasz: szia. mi egyhónapban 2 szer voltunk együtt de ha az akkor lenne amikor a peteérésed van akkor pont elég én is ebben bízom, de nagyon hisz az én férjem is eléggé leterhelt sajna

szia. mi egyhónapban 2 szer voltunk együtt de ha az akkor lenne amikor a peteérésed van akkor pont elég én is ebben bízom, de nagyon hisz az én férjem is eléggé leterhelt sajna
Ha jókor voltatok együtt akkor elég. Mivel a petesejt 24 óráig életképes csak így pont akkor vagy max elötte 3 nappal kellett együtt lennetek, mert a spermiumok kb 3 napig még életképesek. Nekem a barátnöm meséli hogy ök max havi 1x vannak együtt, milyen szar a sexuális kapcsolatuk, de mind két gyerek elsöre össze jött neki. Ö ezt úgy hívja, hogy vannak olyan nök akikre elég ránézni és már teherbe is esnek.
Hááát. én kevésnek tartom, és ha elmondanád dokinak, õ is kevesellné... Végülis esély így is van, csak akkor rátok nem vonatkozik igazán a statisztika, hogy 12 hónap alatt "illik" összehozni a babát... Legalább peteérés környékén próbáljátok meg a 2-3 naponta együttlétet...
Az igazat megvalva sajnos nallunk is keves volt a szex de mi boldogok voltunk es igy szoktuk meg, hogy hetvegente. Sajnos mikor babat akartunk es probalkozni kezdtunk ketnaponta, haromnaponta nagyon rossz volt, nem birtam az iramot, faradt voltam kedvetlen sokszor mert ott volt a muszlalj a baba miatt. Sokszor ideges voltam, ingerult annak ellenere, hogy 7 eve imadom a ferjem. Mi arra a megallapodasra jutottunk, hogy mindent ugy csinalunk mint regen en meg ovutesztezek. Akkor voltunk egyutt amikor kivantuk egymast, csak arra figyeltunk, hogy amikor az ovulacios teszt pozitiv lesz akkor legyunk egyutt. Tehat elso pozitiv napon egyutt voltunk, a masodik pozitiv napot kihagytuk es utanna az elso negativ napon voltunk egyutt semmi mast nem valtoztattunk a havi egyuttleteinken es ezt a ket ovutesztes napot meg ki lehet birni. :) Nallunk ebbe a honapba ossze is jott a baba, maskent sajnos nem ment mert csak gorcsoles stb.... Kivanom neked, hogy minel hamarabb pozitivat tesztelj!
Nem régen volt a spektrumon, hogy nem is szabad sûríteni az együttléteket, sõt a peteérés elõtt fõleg nem ajánlatos, hogy bõven legyen életképes sperma. Az idõzítés a fontos, az erõltetett szex senkinek sem használ! Én a tojásfehérje szerû folyást figyeltem, és bevállt!!!! :)
Elvileg egy is elég, csak jó legyen az idõzítés. Minden azon múlik h jókor a jóhelyen. Habár én abban a hónapban maradtam terhes, amikor ahányszor a párom akarta mindig engedtem. Azelött , ha nekem nem volt kedvem, hát elhárítottam. Nekem soknak tûnt a napi egy-kettõ.De hatásos volt.
tudatosan lehet kevéssszer együtt lenni. Nekem kétszer is összejött így. Csak tudnod kell, mikor van pé-d. Ismerõsömék például véletlenszerûen voltak együtt, és csodálkoztak, hogy egy év után sem jött a baba. MIkor kétnaponta kezdtek szeretkezni, két hónap alatt összejött. Mi például szintén keveset voltunk együtt, de én hõmérõztem, és tudtam, mikor van pé-m, mikor kell együttlenni. A kiskatonák 3-4 napig életképesek, a petesejt egy napig él, tehát ha a pé körül öt napban egyszer vagytok együtt, és termékeny vagy (könnyen teherbe esel), akkor ennyi idõ épp elég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Drukkolok, nektek! Sajna nálunk is ez a helyzet, szerintem babához nálunk is kevés a szex, de bízom benne, hogy jönni akar hozzánk egy babó..:) a férjem nagyon leterhelt fizikailag+agyilag egyaránt. Nagyon szeretnénk babát így figyelem magam és akkor vagyunk eggyütt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!