Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kevés szex. (24 db)

Az nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk már úgy, hogy elkezdtük kedv nélkül, de nem jött meg közben, pedig próbáltam elengedni magam-és a párom sem béna, plusz ennyi idõ után elég jól ismeri az igényeimet is. Nekem nem olyan érzéseim vannak, mikor muszájból csináljuk/csináltuk hogy majd mindjárt jobb lesz, hanem olyat, mintha megerõszakolnának. Természetesen fontosak a párom igényei, nem véletlen tettem fel a kérdést, és alkalmanként nagyon is igyekszem a kedvére tenni, csak nem tudom, hogy hosszútávon mûködhet -e így...bírnám-e lelkileg... Azon, hogy örüljek, hogy ennyi év után kíván jót nevettem-ez azért nem sok idõ, és nem is járunk 70 év felett. :)
Kedves 13-as! Nagyon tetszett a válaszod, megfontolandó amit írtál. :) Köszi! :)
Igazán nincs mit, csak azt írtam le, amit errõl az egészrõl gondolok, ahogy én élek, és ami nálam mûködik. És nem nagyképûségbõl írom, de a párom odavan értem még ennyi idõ után is, és csak egy kis figyelmesség kell a mindennapokban, meg néha belegondolni a másik helyzetébe, és ezt nem csak a szex-el kapcsolatban értem. Ha te vágysz valamire, és azt nem kapod meg egyre rosszabb lesz a helyzet, vagy már nem érzed jól magad miatta, vagy keresel más lehetõséget, hogy megkapd, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: A másik helyzetébe való belegondolásnak viszont kölcsönösnek kell lennie....ahogyan te átérzed, hogy hogyan esik a párodnak, ha elutasítják, úgy normális esetben õ is belegondol abba, ha neked nagyon nincs kedved. Ha csak te teszel a kedvére, megette a fene...a lényeg, hogy mindkét fél figyeljen a másikra.
A kérdező hozzászólása: Ja, és csak azért nem leszek vele együtt, ha abszolút nincs kedvem, mert félek, hogy ellenkezõ esetben elhagy...ennél azért több az önbizalmam, és az önbecsülésem is.
Régen rossz ahogy írsz az egészrõl. Az írásodból csak az jön le, hogy te nem kívánod õt, és muszálynak érzed ezt az egészet, mert más a helyzet, ha fáradt vagy, vagy sok a dolgod és azért nem akarod, vagy ha muszálynak érzed. Mert az elsõn lehet változtatni, viszont ha a másodikat érzed ott nincs mit tenni. Vagy vele vagy kedv nélkül, vagy nem. Ha elfogadja ezt a párod szerencséd van, ha nem megunja és tovább lép. És nem azért kell vele lenned, hogy el ne hagyjon, hanem azért mert elvileg szereted õt, és ehhez a testi kapcsolat is hozzá tartozik, és a párod (és minden férfi és a legtöbb nõ is) igényli ezt. Neked is biztos van olyan dolog, amit szeretsz csinálni, ha mindig ellenkezne a párod neked sem tetszene gondolom, ha nem csinálhatnád azt amit szeretsz. Szereted õt egyébként még?
"Ha csak te teszel a kedvére, megette a fene...a lényeg, hogy mindkét fél figyeljen a másikra." Õ csak jól akarja érezni magát veled, nem azt kéri, hogy pucold ki a cipõjét, hanem azt akarja, hogy együtt érezzétek jól magatokat. Durva, hogy egy kötelezõ dologként tekintesz az egészre, mint valami házimunkára...én nem tudnék így élni.. Egy évben 365 nap van , ti ebbõl együtt vagytok jobbik esetben 48szor, tehát 317szer a te akaratod érvényesül. Itt hol a kompromisszum? Gondolom õ sem azt kéri, hogy minden nap legyetek együtt, pár alkalmat beiktatni azért nem nagy kérés szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én szeretek vele lenni, a heti egy szex megvan, azt egyáltalán nem érzem kötelezõnek, sõt én is nagyon kívánom...a gond ott kezdõdik, hogy ennél neki többre van igénye...nekem meg ugye nem, és nekem nagyon rossz úgy együtt lennem vele, hogy bennem nincs vágy...mivel tudom, hogy egyébként többet igényelne, és "megérdemelné" pláne frusztrál a dolog...az sem segít, hogy teljesen rágörcsöltem már a témára. :(
A kérdező hozzászólása: Ismétlem, itt alapjáraton nem a közöttünk lévõ szexel van baj, az nagyon is jól mûködik (minõségben), itt inkább a mennyiséggel van gond...nekem egy elég, neki nem, és engem frusztrál ha nulla vággyal kell együtt lennem valakivel (tudom, hogy más nõnek ez alap, nekem nem)de az is, hogy nem tudom kiszolgálni az igényeit... Egyébként szoktunk errõl beszélgetni is, õ azt mondja, hogy nem olyan fontos, de látom rajta, hogy közben igen...már arra is gondoltam, hogy kipróbálok valamilyen vágynövelõ szert...de ezt egy kicsit bénának tartom egyenlõre.
Olyan már pedig nem létezik, hogy " nagyon kívánod" egyetlenegyszer, utána meg nulla libidó... Szerintem, bár nem vagyok pszichológus, de a kapcsolatotokon kellene dolgozni, ha nem megy esetleg szexualpszichológushoz fordulhattok. Ez még mindig jobb, mint, hogy elõbb utóbb beleunjon a párod, és elveszítsd. Alapból egy nõ máshogy mûködik, legalábbis ha magamat veszem példának, pl. kell egyfajta lelki harmónia ahhoz, hogy meglegyen a vágy, ha sok a stressz más területeken, esetleg azon kellene változtatni, de ezt csak te láthatod. És ha odafigyelsz elõbb-utóbb megtalálod a dolog miértjét, és csak akkor lehet megoldást találni a problémára.
"Játsszam meg magamat?" Ne játszd meg magad, hanem egyszerûen szeresd, és örülj neki, hogy ennyi év után is kíván.
Ezek szerint kevés, mert különben a párod nem mondaná. És akkor teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, hiszen a ti életetek. Mi 6 éve vagyunk együtt, és heti háromszor együtt vagyunk minimum, de olyan is van, hogy minden nap. Én nõ vagyok, és szeretek a párommal lenni, de van, hogy nincs kedvem nekem sem, viszont általában ilyenkor is együtt vagyunk. Egyrészrõl azért, mert szeretem és örömet akarok neki szerezni, másrészrõl meg belegondolom magam a helyzetébe, ha õ utasítana vissza nekem is rosszul esne. Meg amúgy is alapvetõen egy jó dologról beszélünk, így ha az elején nincs is késõbb megjön a kedvem, és közben élvezem. De nem játszom meg magam, ha nincs orgazmusom azt tudja a párom is, ennek ellenére hálás, hogy vele voltam. Mibe kerül egyébként az, hogy együtt legyetek? Semmibe. Viszont kifejezheted vele a szereteted, örömet szerezhetsz annak, akivel azért vagy gondolom, mert szereted. És így a kapcsolatotok is jobb lehet. Nem vágyik másra, ha te megadsz neki mindent. Hány olyan dolgot csinálsz egész nap, amit muszáj, és mégsem szolgálja azt, hogy a kapcsolatotok jó legyen? Bízz rá egy kis házimunkát, amivel idõd szabadul fel, cserébe meg legyetek együtt. :)
Ha kielégítõ az a heti 1, akkor elég. Hiába csinálod heti 100x, ha ebbõl talán egy a valamire való. Töcskölni bármennyiszer lehet. Sok p*ncizsonglõr álla koppanna, ha megtudnák a párjuk valós véleményét.
szerintem kevés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos lenne az is, ha a nemeteket és a korotokat is beírnátok.
Szerintem is .
A kérdező hozzászólása: A kapcsoltunk elején sem volt ennél sokkal több-a párom elmondása szerint egy kicsivel igényelne többet (heti 2-t, maximum 3-at), de én nem. Játsszam meg magamat?
A párom a férjével 8 év házasság után negyedévente egyszer csinálta, velem most kb heti egyszer, ha többre van idõnk kétszer. De az sem mindegy hogy milyen az a szeretkezés, 10 perces menet, vagy 2-3 órás változatos szex, az õ részérõl min 3 orgazmussal, nekem elég egy is de van hogy kétszer, neki meg ötször. Ez az amikor valaki viccbõl mondja, hogy úgy megb. hogy járni sem tudsz utána. Hát nálunk ez nem vicc. :) Úgyhogy a heti egy nem sok, ha egy átlagos menet, de ha minden igényt kielégítõ, szerintem elég. 35f
Nekem is 7 éve tart a kapcsolatom a párommal, mi is kb. heti 1x szexelünk. Sajnos rengeteget, és nem ugyanakkor dolgozunk, kevés idõnk van egymásra, úgyhogy megelégszünk ennyivel. Amikor sikerül, akkor igyekszünk minél intenzívebb együttlétre törekedni. Az meg, hogy kevés-e, szerintem csak ti tudjátok eldönteni, hiszen a ti igényeitektõl függ. :) 27N és 30F
A kérdező hozzászólása: Átlagosak, de teljesen kielégítõek az együttléteink-már úgy értve, hogy nélkülözik az extremitást, de ez egyébként sem volt jellemzõ nálunk... Mint írtam a párom valamennyivel többet szeretne, de nem tudom hogyan rávenni magam...megjátszani nem akarom, hogy élvezem-amúgy sem hinné el, ha látja rajtam, hogy nincs kedvem, neki sincs túlságosan...
Ha a párod heti 2-t szeretne, neked viszont elég az 1, akkor megoldás lehet az A hét, B hét módszer. Az egyik héten 2szer, a következõ héten csak egyszer. Persze nem kell ilyen szigorúan, mert az sem jó, ha ennyire tervhez kötött a dolog. De az is megoldás, hogy a héten egyszer szexeltek, de mellé valamelyik nap orálisan elégíted ki, vagy a kezeddel eljátszol vele.
mi is ilyesmi idõsek vagyunk, együtt élünk 7 éve asszem.. és gyakran van 2 hetente, vagy épp hetente.. :( most rajtam van az õrület és minden nap kéne.. ami nem megy, többet vagyunk együtt de érzem, hogy nem az igazi, valami más. 28N 29F
mi is hamarosan 7 évesek leszünk és nálunk is ez a helyzet. személyszerint én keveslem, de a munka hasonlóképp nálunk is sok idõt és energiát elvesz az életünkbõl. viszont egy-egy csinos fehérnemûvel azért még a holtat is fel lehet támasztani... :) 24n-25f
A kérdező hozzászólása: Pedig ha van vágy, tényleg nincs probléma, ha nincs akkor viszont nagyon rossz...a többi nagyon is megfontolandó, különösen a szexuálpszichológus...Gyerekkoromban rövid ideig és pár alkalommal családon belül szexuálisan molesztáltak, lehet ez az élmény az idõ múlásával egyre jobban felszínre tör... Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, és segítséget.

A párom mióta együtt vagyunk rendszeresen pornót néz. Ezzel nincs is baj, de velem például nem is akar nézni. Továbbá egyre ritkább a szex, bármikor kezdeményezek leráz. Havi 3-0 a szex és ez nekem így nagyon kevés. Velem van a baj? 20/lány

Legjobb válasz: Ezt honnan tudjuk.Nem értettem soha az ilyet miért nem lehet megbeszélni a párotokkal. A fejemet teszem rá hogy a házasságok nagy részben azért mennek tönkre mert a felek nem tudnak kommunikálni egymással ami szerintem elég cink az után hogy már összekötötték a életüket. Könyörgöm egy pár vagytok a ti életetek ti érzéseitek senki nem fog a barátod fejébe és a te fejedbe se látni.Ülj le kérdezd meg és beszéld meg vele ..

Ezt honnan tudjuk.Nem értettem soha az ilyet miért nem lehet megbeszélni a párotokkal. A fejemet teszem rá hogy a házasságok nagy részben azért mennek tönkre mert a felek nem tudnak kommunikálni egymással ami szerintem elég cink az után hogy már összekötötték a életüket. Könyörgöm egy pár vagytok a ti életetek ti érzéseitek senki nem fog a barátod fejébe és a te fejedbe se látni.Ülj le kérdezd meg és beszéld meg vele ..
Szerintem félre kefél... Vagy csak simán nem kíván téged.Akárhogy is, nem egy jó dolog.
Ez jó pornót néz de gondolom azokat meg elitéli kik csinálják
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadó! Igen teljesen így vélekedik, ami kissé paradoxon.
Pornó helyet inkább csinálná nem értem az ilyeneket bnõjük van de pornót néznek vagy ennyire csúnya lennél??
Beszéld meg vele, hogy ez nem jó számodra!
veled VAGY vele van a baj, ne a pornot hibaztasd. Beszeld meg vele. Csak magambol kiindulva: En nagyon lehangolodom amikor a csaj "kezdemenyez" este 11-kor, de elötte meg simogassam a hatat, cirogassam, szeretgessem aztan vagy bealszik vagy en döglök ki addigra a sok egyoldalu elöjatektol. De mondom, ez nem jelenti, hogy nalatok is, de gondolkozz el rajta. Ha bövebben irnal hogy mit is csinalsz meg tudnank mondani, hogy kivel van a baj. Ne haragudj, de egy ilyen kerdesnel egyböl azt feltetelezem, hogy köver es csunya vagy, kezdemenyezesed annyi, hogy piszkalod es [email protected] (amit sok lany csinal, nem ertem miert, kb egyenlö a hajhuzogatassal ovodas korban), es amikor probalkozik akkor pont nem ersz ra. Vagy csak egesz nap egy hazisarkany vagy es nem adsz neki idöt/helyet. Es persze a porno egyszerübb. Tuti nem ez a problema nalad, de ha ilyet kerdeznek akkor szerintem mindenki altalanosit amig nem tud többet.
A kérdező hozzászólása: Minden este együtt alszunk szinte, de napközben nem is találkozunk. Mellékelten itt egy link: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130408/262820_26022508067257.. Mindenki döntse el maga, hogy mennyire vagyok csinos vagy sem. Csak azt szeretném tudni velem van-e baj? Nem szoktam cseszegetni meg semmi ilyesmi.
hagyd ot ott a p*csaba es gyere probald ki velem...60-0 lenne az arany minimum :)
A kérdező hozzászólása: A pasim 22 lesz..
Itt üt vissza, ha az ember 20 évesen egy 95 éves bácsival köti össze az életét. Párkapcsolati tanácsadásban segíthet Faludy Fanni, Palácsik Tímea vagy Dobó Kata.
kérdezd meg tõle..
Megunt.
Mi az hogy három null a szex?
A kérdező hozzászólása: Hiába kérdezem nem válaszol csak hallgat, pedig nyitott és spontán vagyok.
A kérdező hozzászólása: Havonta három és nulla között van a szex száma havonta. :/
Akkor meg ha ennyire nem érdekli a kapcsolatotok hagy ott a p*csába azt majd rájön ..
Juj juj. Az egy 20éves lánykának bizony édes kevés. Mondd el neki, hogy ez így nem állapot és ha ezen nem hajlandó változtatni akkor búzizd le és lapát.
Ha nem hajlandó a megbeszélésre, akkor nem hiszem hogy lenne közös jövõtök. Lépj tovább, te is tudod, hogy ez a megoldás, ilyen fiatalon még nem kell minden sz*rt elnézni, legyen ennél nagyobb önbecsülésed. Ha nem érzed jól magad valakivel és változtatni se lehet a dolgon, akkor ott kell hagyni és kész, fiatal vagy még. 21L
Valami gyötri, külsöddel semmi baj nincsen. Valami nagyon gyötörheti, valahogy ki kellene engednie es beszelni kellene, de pasik neha nagyon makacsok es nem nyilnak meg.

Nagyon kevés a szex... heti 1 alkalom kb, több is lehetne de a barátnöm mindig leráz valamien indokkal! Mi lehet a baj velem?

Azt mondja szexben nagyon jo vagyok, de mégis...tény hogy csunya vagyok a barátnöm meg sztem igen szép...és már csak arra gondolok hogy azért nincs mert nem kivén ami érthetö is lenne, de akor meg mondhatná..vagy nemtom mi lehet a baj...5letek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy neki elég az a heti 1 alkalom is. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de ha fiatalok, akkor lehet, hogy még nem is kívánja igazából a sok szexet. Ha nem tetszenél neki, akkor szerintem nem is járna veled, meg le sem feküdt volna veled egyszer sem. Úgyhogy szerintem nem errõl van szó.

Lehet, hogy neki elég az a heti 1 alkalom is. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de ha fiatalok, akkor lehet, hogy még nem is kívánja igazából a sok szexet. Ha nem tetszenél neki, akkor szerintem nem is járna veled, meg le sem feküdt volna veled egyszer sem. Úgyhogy szerintem nem errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: 23vagyok én... barátnöm 17
A kérdező hozzászólása: az oké hogy elég neki..de akkor én hogy tudnám megváltoztatni magam? mert kezd vitákba torkollni :( és én hibám de ez engem nagyon zavar...:(
"Az embert a kapcsolat teszi naggyá, melyben részt vesz, s a szerep, melyet felvállal. A kapcsolatot pedig az áldozat teszi naggyá, melyet meghoznak érte." "A szeretet a másik ember vélekedésének, gondolatainak és álmainak tisztelete, együttérzés a hibáiban, és az az elv, hogy kisebb áldozatot hozunk azért, hogy neki ne kelljen nagyobb áldozatot hoznia." Tehát voltaképpen ha elveszíted õt, csak akkor derül ki, hogy többet veszítettél-e, mint csak a szexet, és mással többet nyersz-e, mint csak több szexet... Ha nem akarod annyira, csak szereted õt, talán õ is jobban fogja kívánni. Talán csak túlságosan akarod.
olyan ritkán van, hogy két ember szexuális aktivitása pont szinkronban van. Úgyhogy a dolog alapból nem meglepõ. Deviszont. Valószínûleg a heti egynél többre is volna kedve, csak ha te éppen olyankor közeledsz, amikor nincs kedve, akkor az jó 2-3 napra is akár elveheti a kedvét a dologtól. És ez persze hatványozódik. Megoldási javaslat. A régi jó öreg fõjjön a saját levében kicsit tipp. Azaz vegyél erõt magadon és ne kezdeményezz. Ne is utalj a dologra. Sõt, ha õ kezdeményez, akkor hárítsd el. Mond, hogy most nincs kedved, majd inkább máskor (most fáradt vagy, fáj a fejed, megrándult a derekad stb. átlátszó kifogások). Nagyot fog nézni, az biztos. Rövid határidõn belül fúrni fogja az oldalát a kérdés, hogy ha eddig teljesen rá voltál izgulva a dologra, akkor most miért nem? kb. 90%, hogy hiúsági kérdést fog belõle csinálni. Új, meghódítandó emberként fogsz a szemében megjelenni. Megjegyzés. A módszer nem 100%, hogy mûködik. Lehet, hogy nem annyira erõs a kapcsolat, hogy kibírja. De ebben az esetben talán jobban is jársz, ha vége.
nem szed esetleg fog-gátlót?mert nekem sajnos nagyon csökkentette a nemi vágyat, és lahangolttá tett, váltani is akarok másra. ha szed, akkor lehet mellékhatása.

Nekünk eddig elég volt heti 1 szex. (hétvégén nyugiban) Babához nagyon kevés?

Hétközben elég leterheltek vagyunk.Most hétvégén kéne pé-mnek lenni reménykedem.

Legjobb válasz: szia. mi egyhónapban 2 szer voltunk együtt de ha az akkor lenne amikor a peteérésed van akkor pont elég én is ebben bízom, de nagyon hisz az én férjem is eléggé leterhelt sajna

szia. mi egyhónapban 2 szer voltunk együtt de ha az akkor lenne amikor a peteérésed van akkor pont elég én is ebben bízom, de nagyon hisz az én férjem is eléggé leterhelt sajna
Ha jókor voltatok együtt akkor elég. Mivel a petesejt 24 óráig életképes csak így pont akkor vagy max elötte 3 nappal kellett együtt lennetek, mert a spermiumok kb 3 napig még életképesek. Nekem a barátnöm meséli hogy ök max havi 1x vannak együtt, milyen szar a sexuális kapcsolatuk, de mind két gyerek elsöre össze jött neki. Ö ezt úgy hívja, hogy vannak olyan nök akikre elég ránézni és már teherbe is esnek.
Hááát. én kevésnek tartom, és ha elmondanád dokinak, õ is kevesellné... Végülis esély így is van, csak akkor rátok nem vonatkozik igazán a statisztika, hogy 12 hónap alatt "illik" összehozni a babát... Legalább peteérés környékén próbáljátok meg a 2-3 naponta együttlétet...
Az igazat megvalva sajnos nallunk is keves volt a szex de mi boldogok voltunk es igy szoktuk meg, hogy hetvegente. Sajnos mikor babat akartunk es probalkozni kezdtunk ketnaponta, haromnaponta nagyon rossz volt, nem birtam az iramot, faradt voltam kedvetlen sokszor mert ott volt a muszlalj a baba miatt. Sokszor ideges voltam, ingerult annak ellenere, hogy 7 eve imadom a ferjem. Mi arra a megallapodasra jutottunk, hogy mindent ugy csinalunk mint regen en meg ovutesztezek. Akkor voltunk egyutt amikor kivantuk egymast, csak arra figyeltunk, hogy amikor az ovulacios teszt pozitiv lesz akkor legyunk egyutt. Tehat elso pozitiv napon egyutt voltunk, a masodik pozitiv napot kihagytuk es utanna az elso negativ napon voltunk egyutt semmi mast nem valtoztattunk a havi egyuttleteinken es ezt a ket ovutesztes napot meg ki lehet birni. :) Nallunk ebbe a honapba ossze is jott a baba, maskent sajnos nem ment mert csak gorcsoles stb.... Kivanom neked, hogy minel hamarabb pozitivat tesztelj!
Nem régen volt a spektrumon, hogy nem is szabad sûríteni az együttléteket, sõt a peteérés elõtt fõleg nem ajánlatos, hogy bõven legyen életképes sperma. Az idõzítés a fontos, az erõltetett szex senkinek sem használ! Én a tojásfehérje szerû folyást figyeltem, és bevállt!!!! :)
Elvileg egy is elég, csak jó legyen az idõzítés. Minden azon múlik h jókor a jóhelyen. Habár én abban a hónapban maradtam terhes, amikor ahányszor a párom akarta mindig engedtem. Azelött , ha nekem nem volt kedvem, hát elhárítottam. Nekem soknak tûnt a napi egy-kettõ.De hatásos volt.
tudatosan lehet kevéssszer együtt lenni. Nekem kétszer is összejött így. Csak tudnod kell, mikor van pé-d. Ismerõsömék például véletlenszerûen voltak együtt, és csodálkoztak, hogy egy év után sem jött a baba. MIkor kétnaponta kezdtek szeretkezni, két hónap alatt összejött. Mi például szintén keveset voltunk együtt, de én hõmérõztem, és tudtam, mikor van pé-m, mikor kell együttlenni. A kiskatonák 3-4 napig életképesek, a petesejt egy napig él, tehát ha a pé körül öt napban egyszer vagytok együtt, és termékeny vagy (könnyen teherbe esel), akkor ennyi idõ épp elég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Drukkolok, nektek! Sajna nálunk is ez a helyzet, szerintem babához nálunk is kevés a szex, de bízom benne, hogy jönni akar hozzánk egy babó..:) a férjem nagyon leterhelt fizikailag+agyilag egyaránt. Nagyon szeretnénk babát így figyelem magam és akkor vagyunk eggyütt.

Tegnap este szex utan vereztem ami ma reggelre elmult, mar csak barnas es nagyon keves. Vajon nem artottunk a babanak?

Sziasztok. 2 hete voltam dokinal aki akkor azt mondta hogy mostmar nagyon ovatosan de szeretkezhetek a parommal. Most vagyok a 15. hetbe es tegnap este egyutt is voltunk de csak ovatosan. Amikor felalltam es kimentem mosakodni,eszrevettem hogy pirosas ver jon belolem,de nem volt annyira sok. Nekem regebben volt ilyen ha elojatek nelkul szexeltunk.

Legjobb válasz: Ne itt kérdezõsködj, hanem menj orvoshoz! Mert lehet hogy csak szimplán felsértette a párod a hüvelyed nyálkahártyáját, mert nem voltál eléggé benedvesedve vagy nem voltatok eléggé óvatosak, ez bárkivel megesik, de az is lehet hogy valami bajt jelez!

Ne itt kérdezõsködj, hanem menj orvoshoz! Mert lehet hogy csak szimplán felsértette a párod a hüvelyed nyálkahártyáját, mert nem voltál eléggé benedvesedve vagy nem voltatok eléggé óvatosak, ez bárkivel megesik, de az is lehet hogy valami bajt jelez!
Igaza van az elsõ válaszolónak, irány az orvos! Ez a kis vérzés bármi lehet, lehet semmi komoly, de nem árt megnézetni. Nem normális a kis vérzés sem ilyenkor, akkor sem ha együtt voltatok (én is szoktam együtt lenni a párommal, de nem volt kis vérzés sose, 16. hétben vagyok)!
Nekem méhszájsebem van az vérezhet sex után, de biztos mondta volna a dokid ha lenne neked. Terhességkor vérbõ odalent minden lehet csak felsértette a hüvelyedet a párod. Ha 1-2 óra múlva elmúlt és csak pecsételõ volt szerintem nincsen baj, de az lenne a legjobb ha elmennél a dokihoz egy uh-ra.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, sajnos csak penteken tudok elmenni a dokihoz.

Szerintetek mennyire normális ha egy 43 éves pasi nem igényli a szexet? Több mint 20 éve vagyunk házasok, az utolsó 5 évben, kd 2 havonta vagyunk együtt. Számomra ez nagyon kevés, de neki nincs igénye még ennyire sem.

Felajánlottam a nyitott házasságot, de attól teljesen kiakadt. Azt mondja neki nem kell más, nagyon szeret, fogadjam el ?t igy. A baj csak az, hogy én nagyon igényelném a szexet, lassan meg?rülök a kielégitetlenségtöl. De ezzel nem nagyon foglalkozik, mert szerinte ez normális és igy érzi jól magát. Most komolyam 40 éves vagyok tényleg szex nélkül kéne élnem. Próbálok türelmes lenni, de nagyon nehéz.

Legjobb válasz: Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...

Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...
A kérdező hozzászólása: Kedves apusi 69. Hidd el nagyon sok minden kipróbáltam már a szexis fehérnemûtõl, a szexmaszázsig, és valóban mûködik pillanatnyilag. De valahogy nem túl jó érzés ha ez a dolog csak egyoldalú, és nem kapok viszonzást. Nállunk már nem kicsik a gyerekek, midkettõ bõven nagykorú, tehát már erre sem lehet fogni. Azt hittem ha eljutunk idáig majd ki tudjuk élvezni az élet adta lehetõségeket, de tévedtem. Még nem tudom hogyan tovább, felvetettem hogy menjünk párterápiára, hát nem arattam osztatlan sikert. Ja még csak annyit hogy nem vagyok igénytelen , még itthon is figyelek hogy csinos ápolt legyek, 164 cm és 54 kg vagyok. Természetesen nem olyan az alakom mint 20 éve, de azért nem is katasztrófális:-)
Nálunk pont fordítva van! Talán cserélnünk kellene :o)) Mi is idén leszünk 20 évesek, 16 éve házasok, 3 gyerekkel. Rajta van jó pár kiló azóta, de ez engem egyáltalán nem érdekel. az öröm, amit nyújt, ugyanolyan tud lenni. Persze, hogy a tizenéves korosztály nem tud tanácsot adni, fogalma sincs mirõl szól a házasság és mit jelent egy válás. Õket nem kell, hogy ez érdekelje - még. Nem tudom mit lehet tenni. Mi többször megbeszéltük és néha sûrûbben csináljuk, aztán néha hónapokig szünet. Nekem is simán beleférne a napi 2-3, mint kezdetben. Õt is lefoglalják a gondolatai - gyerekek, iskola, óvoda, számlák. Mi is gondolkodtunk a nyitott házasságon (nem kopik alapon), de nem tudjuk megtenni. Nem függ a fáradtságtól. akkor is volt szex, amikor 12-14 órát dolgoztam naponta vendéglátásban és akkor is, amikor otthon melóztam még ennél is többet határidõre. A szex kikapcsolódás. Szüksége van rá mindenkinek. Neki is. Ehhez nem elég, ha azt írom, hogy próbálj meg valami újat, mert az is csak elõször új. De akár bevállhat. Valahogy csábítsd el. Pl csináld azt, amit a pasik szoktak a nõkkel, kicsit itasd le, akkor enged a feszültségbõl. Vagy beszélj hozzá (ha nem is folyamatosan) úgy, hogy megmozgasd a fantáziáját! Pl. olyat fõztem, hogy feláll a szerszámod! Találj ki valamit! Mutasd meg magad jobban, nagyobb kivágás, szabadabb testrész. Ha tudsz, vegyél szexibb ruhákat, fehérnemûket. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, kezdj vele valamit és mutogasd neki a feneked, a hasad, a melleid, hogy milyen jó hatással van rád a fogyás vagy a mozgás. Ringasd a fenekedet elõtte, de ne nagyon :o) Ezek csak ötletek, de ezek engem mindig jobban ösztökélnek ahhoz, hogy megfogjam, megcsókolgassam, átöleljem, megsimogassam a fenekét és alányúljak, satöbbi. Ha ezek sem gerjesztenek benne semmit, ha nem figyel fel a nõi bájaidra, akkor orvosi problémája lesz. Persze ezt nem fogja elismerni. Mert õ is pasi, ismerheted. 43/F
semennyire.. vonj meg tõle te is vmit.. pl ha eddig fõztél rá ne fõzz rá, fogadjon el így, vagy ne öleld meg, ne adj neki csókot, ne moss rá, ne vasald a cuccait, ne csinálj neki semmit:D hátha rájön..
Vajon megéri évek óta küzdeni? Ahelyett, hogy élnél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem vagyok az a könnyen feladós ember, a házasságomért is évek óta kûzdõk, csak elfáradtam. Még nem tudom hogyan tovább, de majd csak kialakítom. Ja és a napi 3 szex nállam is simán beleférne:-)
Mondjuk én csak 38 vagyok, de simán a napi három szexet is elviselném ... és nem tudom elképzelni, hogy 5 év múlva ennyire lecsökkenjenek az igényeim :-(, mondom ezt úgy, hogy nekem én is 17 éve ismerem a párom ... Valami lehet a háttérben. Te pedig egy negyvenes nõ vagy és a nõk ilyenkor vannak a csúcson szexualitás szempontjából. Ezt valahogy vagy megbeszélitek, vagy kialakítod a magad kis külön életét ezen a téren ...
Mondom nem látok bele a házasságodba, csak tapasztalatlan fejjel nem a szeretõ lenne az elsõ gondolatom, hanem hogyha valami nem megy, akkor azt nem kell erõltetni. Felesleges szenvedni a másik mellett, csak mert régen együtt vagyunk. Úgy gondolom, hogy a férjed gyakorlatilag "becsap" téged, azt mondja, hogy szeret. De ha én szeretek valakit, akkor nem kényszerítem ilyen helyzetbe és nem mondok olyat, hogy fogadja el a dolgot, mikor tudom, hogy ez rossz neki. A szeretõvel pedig te is becsapnád õt, vele vagy mintha rendben lenne minden és belenyugodnál a helyzetbe, közben pedig mással henteregsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-os, hogy miért nem vállok el annak nagyon sok oka van. Ebbõl az egyik ez hogy még mindig reménykedem bár egyre kevésbé, a másik pedig a fellõsség amit érzek irána is. Mostanába olyan könnyen dobálozik mindenki a válással, pedig az nem olyan könnyû. Az meg hogy olyan lennék mint õ, mégis milyen?
Nem voltam még 20 éves házas, szóval nem ítélkezem, de akkor miért nem válsz el, miért a szeretõ a megoldás? Akkor te sem lennél sokkal jobb nála. Sõt.
Itt most 16-18 éves gyerekek fogják neked megmondani a tutit, és én sem tudok saját tapasztalatra támaszkodni, mert még csak a húszas éveim közepén járok. De nehezen tudom elképzelni, hogy 15 év múlva ne akarja legalább hetente 1-2 alkalommal szexelni (remélhetõleg még többször). Szóval szerintem nem normális.
A kérdező hozzászólása: Kedves Hunter, a melója nem stresszes, akkor megérteném talán.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem is megfordult már a fejembe csak gyáva vagyok. Igaz hogy lenne jelentkezõ de az önértélelésem nem túl pozitív.
Jóval nagyobb igényeinek kell lennie ennél...még, ha nagyon stresszes melót is végez. Ha nem tudjátok normálisan megbeszélni, két lehetõség van. Válás, vagy szeretõ tartás. Neked kell eldönteni, melyiket vagy hajlandó meglépni. ..sajnálom... Üdv. 44/F.
Hát akkor éjjen a sör!!!!
És szerinted hova tûnik a sperma? Visszafolyik a fiú farkába? OMG
csak megjátszotta az orgazmust
Lehetséges. A sperma a a méhbe kerül. Mit gondolsz? Végbemehetne a megtermékenyítés, . ha a sperma mindig kifolyna? Nem. Tehát bentmarad :) De ezt szerintem eddig is tudtátok :D
Szerintem akár terhes is lehet.
ha legalább naponta együtt vagyunk, akkor páromból is minimális sperma jön , ha belém élvez, néha észre se venni ami kijön belõlem... DE olyan még sose volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy elélvezett vagy sem...
egy alkalommal 3-5 ml ondó távozik ejakuáláskor, de ez lehet kevesebb és több is ! az elõttem szóló ahogy mondta, ha otthon szex elõtt besegít kevesebb !az a 3-5 ml kb egy evõkanál, szóval ha otthon már rásegített ettõl kevesebb , akkor lehetséges, hogy kevés jön ki belõled ! Azt viszont nem nagyon értem, hogy nem veszed észre, hogy elment ?!e vagy sem !
Szerintem meg elõtte ki feji magát elég rendesen, hogy Veled tovább , bírja így amikor együtt vagytok akkor már csak egy kevés marad.Ami annyira nem feltûnõ , hogy hová lett.
Egy része bent marad.A többi ki folyik.
A kérdező hozzászólása: De nála viszonylag sokszor van ilyen, megkérdezni még nem mertem tõle, tudom ez elég gáz, de semmi jelét nem adja, hogy vmi gond lenne.
Figyelj velem volt egyszer olyan hogy annyira felizgultam hogy nem jött semmi, De ez csak egyszeri eset volt.
A kérdező hozzászólása: Gondoljátok, hogy csak megjátssza? Mert vmikor egyértelmû, hogy folyik ki, tehát elment, de vmikor nem vagyok benne biztos. De, hogy nem tud elmenni szex közben? :S
Oda megy vissza ahonnan jött.Amúgy ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt észreveszem, hogy elélvez, de nyílván azt nem érzem, hogy jön e vmi, csak miután kivette. Mondjuk közben is feltûnik vmikor, hogy kicsit sikosabb lett, érezni, hogy több a nedvesség. Tehát akkor lehetséges, hogy csak kevés jön, naponta együtt vagyunk általában, vagy napi 2. De arról nem tudok, hogy magának csinálná, mert együtt élünk, együtt dolgozunk, együtt vagyunk egész nap.

Elég problémás óvszerrel a szex, mert nagyo kevés dolgot érzek benne. Lehet ezen segíteni?

El?ljáróban annyit, hogy nem vagyok egy rutinos róka, mert eddig csak kétszer feküdtem le lánnyal. A probléma az, hogy amiután felhúzom az óvszert, nagyon kevés dolgot érzek szex közben, ami ahhoz vezet, hogy egy id? után lelankadok. Olvastam, hogy óvszerrel tényleg kevesebbet éreznek a fiúk, de nálam ez túlságosan er?sen jelentkezik. Id?vel jobban hozzászokom majd hozzá? Vagy lehet ez ellen valamit tenni?

Legjobb válasz: Szerintem ez túlzás, mert oké, hogy kevesebbet érzel, de én nem lankadtam még le a gumitól. Próbálj ki valami ultra vékonyat.

Szerintem ez túlzás, mert oké, hogy kevesebbet érzel, de én nem lankadtam még le a gumitól. Próbálj ki valami ultra vékonyat.
válasszátok a durex ultra thin-t, nagyon vékony, ez biztos jó lesz :)
vékonyabbal próbáld! de , hogyha nagyon szûk a gumi attól is lehet! próbálkozz más márkákkal is
Válassz nagyon vékony óvszert, a páromnak bevállt, elötte õ is erre panaszkodott. Ha nincs állandó barátnõd, akkor ez az egy megoldás maradt, arra ne adj, hogy a csaj azt mondja szed tabit és nem kell a gumi.
Vékonyabb gumi, vagy védekezzetek máshogy, pl. szedjen tabit a barátnõd.
Nekem az ultra thin: háromból kettõ kiszakadt. Nem volt lejárva meg semmi, és jól használtam tudom hogy hogy kell, és amúgy se nyújtott semmi jobbat egy átlagos guminál. Amúgy nekem gumiban is ugyanolyan az érzés mint gumi nélkül próbáltam már mindkettõt és nekem szinte semmi különbség nincs.
Persze vágdle a gumi tetejét! ha mástnem de 9-hónapmulva érezni fogod

Vasárnap megtörtént az első aktusom. Van köze a szexnek ahhoz, hogy még mindig vérzek (nagyon keveset) és fáj a hüvelybemenetem?

Vasárnap lefeküdtem a barátommal (el?ször) és azóta szoktam észlelni, hogyha megtörlöm magam wc papírral akkor kicsit még véres szokott lenni és fáj a bemenet. Vmi baj van?

Legjobb válasz: Az elsõ aktus után én is sokáig vérezgettem egy kicsit, de én is csak akkor észleltem, amikor wc-re mentem. Meg nekem is az aktus elõtt múlt el a mensim. De egy hét múlva teljesen elmúlt az a vérezgetés is. Szerintem neked is csak az elsõ alkalom miatt van. Ez nem fertõzés, ott nincs vérzés, ott a hevesebb folyás jellemzõ. Ja meg a fájdalom is el fog múlni.

Az elsõ aktus után én is sokáig vérezgettem egy kicsit, de én is csak akkor észleltem, amikor wc-re mentem. Meg nekem is az aktus elõtt múlt el a mensim. De egy hét múlva teljesen elmúlt az a vérezgetés is. Szerintem neked is csak az elsõ alkalom miatt van. Ez nem fertõzés, ott nincs vérzés, ott a hevesebb folyás jellemzõ. Ja meg a fájdalom is el fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
szívesen
Én 2 évig voltam együtt valakivel, majdnem mindennap sexeltünk. Vége lett a kapcsinknak, és 5 hónapig nem sexeltem utána. Majd lett valakim megint, és el sem lehet hinni, de mintha elõlrõl kezdeném az egészet. Annyira beszûkültem, hogy nagyon fáj. Azt érzem, mikor elvesztettem a szüzimet. Pisilés után ha kitörlöm, nekem is tökre fáj.
A kérdező hozzászólása: az nem lehet, hogy azért mert az a 2 éves majdnem minden apos szex kicsit sok volt? aztán utána sokáig semmi?:S
A kérdező hozzászólása: jaaah és kb múlt héten pénteken múlt el a menzeszem és még mindig van barna folyásom. Ez mitõl van? lehet az elsõ aktustól? mindig érzem, mintha fertõzésem lenne úgy szokott folyni kifele. (amikor lépek akkor érzem). Ennek köze van a szexhez? ha a barna folyásom túl folyékony nem olyan "túrós" akkor az lehet fertõzés jele? (nem igazán tartozik ide a kérdés tudom. De nagyon bosszant a dolog.

Mit csináljak a párommal? nagyon ideges. heti egyszer van csak szex. ahhozk épest, hogy eddig minden nap kétszer volt.... és ez kevés. nagyon. :(

Legjobb válasz: Ha nagyon ideges, akkor annak biztosan van valami oka. Szerintem üljetek le nyugodtan, és beszéljétek meg a problémákat. Ha neked kevés a szex, akkor mondd el neki. Légy õszinte, és próbáljatok meg változtatni a dolgokon EGYÜTT.

Ha nagyon ideges, akkor annak biztosan van valami oka. Szerintem üljetek le nyugodtan, és beszéljétek meg a problémákat. Ha neked kevés a szex, akkor mondd el neki. Légy õszinte, és próbáljatok meg változtatni a dolgokon EGYÜTT.
Szia! Ez most egy nagyon nehéz idõszak az életében. Egyet értek, hogy most inkább próbálj meg nem "hisztizni", hanem segíteni õt abban, amiben csak tudod (házidogákban, vizsgára készülésben, stb.). Nagyra fogja értékelni és talán megjön a kedve is a dologhoz.
Mi miatt alakult ez így?
A kérdező hozzászólása: munkája miatt, éjszakás. nappal meg sulis. van hogy egy hetet nem alszik. csak sajna amikor kicsit több ideje van, akkor meg ideges a munkája miatt. :(
Hát így érthetõ is, hogy ideges. Nem szabadna ennyi mindent bevállalnia! Nem tudna másik melót keresni?
Ilyen helyzetben, pont nem vinynogni kéne a szex miatt, hanem támogatni a barátod. És talán igy még az együttlétek is besûrûsödnének
A kérdező hozzászólása: nem vinnyogok, neki nem mondtam még túl sok mindent errõl. csak már kezd egyre szarabb lenni.
Heheh, én amikor talizok a pasimmal csak azt csináljuk... :D nálunk nincsenek ijen problémák ugyhogy majd rendbe jon nálatok is minden... wagy másszál rá... nemhiszem h nemet mond...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!