Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kevés évesen a (70 db)

Az attol fugg, h mivel tolti az idot anyuka...
16 éves miért ne vigyázhatna a kisebb testvérre? Középiskolások vállalnak bébiszittelést. Pénzért rendben van, testvért ingyen nem felügyelhet?
A kérdező hozzászólása: Ez hibátlan elmélet... de mint irtam az elõbb nem mehetek be a házba. És nem is hiszem hogy ez a megoldás, mert ez ha egyáltalán megvalósitható lenne csak 'tüneti' kezelés lenne..
11: Hát mért nem mész Te hozzájuk ilyenkor, ezeken az estéken?
A kérdező hozzászólása: Nem háborgok. Pontosan azt teszem, amikor csak lehet viszem a lányt legalább pár órára. Hét közben nem aludhat nálam, pedig én otthon vagyok egyedül, és el is tudnám vinni az oviba másnap. A pénz nem érdekel, ami jár neki azzal legyen boldog. Talán igy érthetõ miért zavaró a helyzet. A 'rájuk nézéssel' csak az a gond hogy a házba nem mehetek be. Én a lányom lelkivilágáért aggódok, nem a sajátomért..
Utolsó nem mond hülyeséget.
mit lehet tenni? mondjuk felajánlani, hogy ha programja van, szívesen látod a gyerekeket... itt háborogsz, de te jobb vagy nála? Te is tudod, hogy egyedül vannak, valamiért mégse nézel ràjuk.
A kérdező hozzászólása: Havi 45ezer gyerektartást kap, egyébként dolgozik, nem is keres rosszul. Az esti elfoglaltsága magán jellegû, ami engem egy cseppet sem érdekel, ami bánt a kislány hangja a telefonban, amikor panaszolja hogy se apa se anya nincs ott vele... mivel kislány, nagyon apás lenne szegényke. A nagyobbik testvére egyébként lány, most 16 éves, ami egy tinitõl telik azt megteszi, de csak nem Õ az anyja, és nem is az õ feladata ez. A gyerek tervezett gyerek volt, sok szép ígérettel az anyukától, aztán 180fok fordulat, és... Egyébként nem én 'rosszalkodtam' félre.
Igen, sajnos a kérdésbõl az látszik, az anya dolgozik, mert, ha nem így lenne, az meg lenne említve. Így meg fölösleges a szarrágó kötözködés tõled kérdezõ, te hagytad el egyrészt nyilván õket, ha jó viszonyban váltok el, akkor te is tudsz a gyerekedre vigyázni, más ismerõseimnél meg van oldva válás után is ez a probléma, mert az apa vigyáz a gyerekre az új feleségével!!
Hát nem mindenki teheti meg, hogy háztartásbeli legyen... :)
"Normàlis? Minek szül az ilyen? Nem plüsskutyàrol van szo, hanem egy emberi lélekröl!" Gondolom, amikor a gyerekeket szülte, akkor volt hozzájuk egy apa is, aki idöközben nem él velük, és a gyerektartás általában igen kevés, ezért ha az anya munka miatt nincs többet otthon, akkor igenis normális, mert VAGY otthon van, akkor nincs semmire pénzük, VAGY dolgozik, akkor meg nem tud egész nap otthon ülni. Mellesleg a legtöbb "ép" családban sincsnek a szülök folyamatosan otthon, hanem dolgoznak.
Ha az anyuka szórakozni jár, akkor nem normális, ha dolgozik, akkor nem lehet mit tenni, valamiböl meg kell élnie a gyerekekkel. CSAK emiatt egész biztos nem veszik el töle a gyerekeket.
Normàlis? Minek szül az ilyen? Nem plüsskutyàrol van szo, hanem egy emberi lélekröl!
Nem tartom egészségesnek.Sem a kicsi, sem a nagyobb testvér részérõl, mert a nagyobb testvérnek is még az a "dolga", hogy a kamaszoknak megfelelõ életet élje és ne gyereket neveljen. Én a magam részérõl sosem felejtem el, hogy 7 éves koromtól egyedül hagytak egész napra, még estére is a lakásban és egész nap rettegtem. Ha te jobb körülményeket és nevelést tudsz biztosítani a gyereknek akkor cselekedj, de csak akkor.
elsõvel értek egyet. dolgozik? amúgy régen ez teljesen normális volt. A nagyobb testvér hány éves? Velem kiskoromban a 12 éves nagynéném volt...
Új gyermek elhelyezés, és szólni a Gyámhivatalnak. 6 éves gyereket sem lehet még egyedül otthon hagyni, kisebbel még annyira sem. Ha dolgozik az anya, akkor gondoskodnia kell felnõtt felügyelõrõl.
Új gyermekelhelyezési pert indítani. A nagyobb mennyi idõs? Mit csinál anyuka egész nap ?
Nem 16, hanem 6! Kérdezõ, mi az, hogy tüneti kezelés? A kicsik egyedül vannak, ha Te ott alszol, nincsenek egyedül.

A húgom teljesen megbolondult: babát szeretne 16 évesen. van egy 4 honapos kapcsolata (ami ehhez nagyon nagyon kevés! ) és hajthatatlan. hagyjam, hogy bevállalja vagy beszéljem le róla?

Legjobb válasz: Szia. Próbáld meg lebeszélni róla. 16 évesen mire szülne gyereket? Gondolom még tanul. És a fiú? Vagy annyival idõsebb tõle, hogy biztos anyagi hátteret tud teremteni? És szerintem 16 évesen egy 4 hónapos kapcsolat még kevés egy életre szóló döntéshez.

Szia. Próbáld meg lebeszélni róla. 16 évesen mire szülne gyereket? Gondolom még tanul. És a fiú? Vagy annyival idõsebb tõle, hogy biztos anyagi hátteret tud teremteni? És szerintem 16 évesen egy 4 hónapos kapcsolat még kevés egy életre szóló döntéshez.
Beszéld le róla!!!! 16 évesen akármilyen érett is, még nem kész egy babára! Vágyni lehet rá, én is legalább azóta vágyom rá, de az embernek van józan esze is. Ha még 2-3 év múlva is együtt lesz a párjával, akkor lehet kezdeni gondolkodni a dolgon. Addig magyarázd el neki, hogy egy baba mellett nem lehet bulizni, nem lehet elmászkálni, minden más háttérbe szorul majd. Rengeteg ideje lesz még babázni, de most egy csomó dolog van az életében, ami bepótolhatatlan lesz. (Bulik, szerelmek, suli-ami most utálatosnak tûnhet, de késõbb hiányozna az a klassz érzés amikor visszagondol a gimis évekre-kalandok, utazás, szabad nyarak, stb...) Nagyon nincs még itt az ideje egy babának 16évesen!!!! Fõleg nem egy 4 hónapos kapcsolatban. Nekem 16 évesen kezdõdött olyan kapcsolatom ami eltartott egészen 3 évig, mégis vége lett, mert ebben az idõben akkorát változik az ember, hogy egyáltalán nem csoda ha rájövünk, mégse egymásra van szükségünk. Ez egy baba mellett már nem ilyen egyszerû!!
Jézusom!Én si vágyom rá pedig még scak 15 elszek ynáron.-De én úgy rettegek egy terhességtõl, hogy el nem tudom mondani!!Mondd meg neki, hogy soha nem tud majd bulizni, nem lesz ideje barátnõzni, lenézik majd az utcán stb. Anyukátokkal beszéltél már????
Sürgõsen beszélj a fejével.Egy gyereke nem játék, h csak úgy bevállalom egy 4 hónapos kapcsolattal.Szólj a szüleidnek akárkinek, akirõl úgy érzed tud rá hatni, hátha valaki lebeszéli.Hiszen az a pasi is gyerek még.És a srác is szeretné?Nem hiszem el!A 17 éves fiúk sok mindent szeretnének, de gyereket azt nem nagyon.
A kérdező hozzászólása: a fiú 17 éves, tehát még mindketten nagyon nagyon fiatalok, viszont az anyagi háttér biztosítva lenne.még sosem láttam ilyen elszántnak a húgomat.tényleg nem tudom mit tegyek...
A kérdező hozzászólása: elvileg a srác is szeretné, és nagyon odavannak egymásért, de nagyon nem tartom jo ötletnek...probálok beszélni velük!köszönöm hogy megerõsítettetek a gondolataimban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotokat, rengeteget segítettetek!
Lett gyerek?

Egy 5-6-7 éves gyermeknek átlagosan hány szóból áll a szókincse? Mi számít nagyon kevésnek?

Legjobb válasz: Nem nagyon lehet számszerûsíteni. Ha a környezetében lévõ dolgokat meg tudja nevezni, a vele történteket el tudja mondani, mesét el tud mondani az jó. De elég nagy ugrás van az 5 és utána a 6 és 7 éves szókincse között, mert ugye kezdik az iskolát. Saját magáról, környezetérõl, évszakokról, napszakokról, irányokról megbízhatóan kell tudnia beszélni. Összefüggõen, összetett szavakkal beszél, hibátlanul használja a ragokat. Nagyon kevés, ha tõmondatokban válaszol a kérdésekre, illetve igennel vagy nemmel felel.

Akkor miért írtad? A kérdés az volt, hogy mekkora egy 5-6-7 éves gyerek szókincse. Szerinted a te hozzászólásod erre válasz volt?
Nem nagyon lehet számszerûsíteni. Ha a környezetében lévõ dolgokat meg tudja nevezni, a vele történteket el tudja mondani, mesét el tud mondani az jó. De elég nagy ugrás van az 5 és utána a 6 és 7 éves szókincse között, mert ugye kezdik az iskolát. Saját magáról, környezetérõl, évszakokról, napszakokról, irányokról megbízhatóan kell tudnia beszélni. Összefüggõen, összetett szavakkal beszél, hibátlanul használja a ragokat. Nagyon kevés, ha tõmondatokban válaszol a kérdésekre, illetve igennel vagy nemmel felel.
És akkor? Ez egyáltalán nem válasz a kérdésre!! Csak egy szimpla dicsekvés.
Én 16
Az 5-6-7 évesek már folyamatosan beszélnek, de ha eddig nem sokszor beszéltek hozzá akkor elég kicsi...Én már 1 éves koromban folyósan beszéltem és jó volt a szókincsem.(Anyukám mesélte!:) )
4 évesen meséket verseket mondott a most 6 és fél éves lányom áprilisban versmondó versenyen különdíjjat kapott de a barátnõmnek 3 évesen is alig mond mondatokat
és te te mi vagy akkor ha én dicsekszem egy irigy ember nem azért irtam hogy dicsekedjek de akár azt is csinálhatnám hogy az ilyen emberek mint te más gyerekeire irigykednek attól hogy a tiéd nem tud esetleg verseket én nem mondanék rá semmit erre te mit itélkezel ki vagy te a jó isten ja bocs csak annak képzeled magad tartsd meg a véleményedet mert nem tûröm hogy a gyerekemre bármi rosszat is mondjanak ugyhogy csak annyit hogy nagyon sajnállak téged hogy az értelmi szintedc az nem sok
És mindezt egybe, semmi nagy betû vagy vesszõ vagy mondat végi írásjel.
1. Egy évesen folyósan beszéltél??? Most mennyi vagy?
Mit gondolsz te magadról ne sértegess már mondtam az meg hogy így írtam azért van mert a másik kislányom ül az ölemben ugyhogy légyszíves ne osszad nekem az észt sajnálom hogy a TE gyereked esetleg még verset sem tud és azért alacsonyodsz le hogy ilyen válaszokat írogatsz de tudod mit kivánom hogy inkább nem kívánok semmit nem alacsonyodom le HOZZÁD ja és most is itt van velem a kislányom azért írtam így na szevasz
A kérdező hozzászólása: Húúú, ez nagyon durva ! Elgondolkodtam, h. ha itt, ilyen szinten, ilyen "jelentéktelen" témában így össze tud veszni 2 ember, 2 magyar ember ! Tényleg nagyon nagy baj van a társadalmunkkal! Azt hiszem mi magyar emberek tapossuk bele saját magunkat egyre mélyebbre a gödörbe, mert utaljuk egymást . Nagyon szomorú lettem ! Visszatérve az alap kérdéshez: nemrég találkoztam 7 éves gyermekekkel (az enyém 5éves) akik olyan ingerszegény környezetbõl jöttek, h. az valami elképesztõ !

12 éves 145cm és 30 kiló vagyok nem kevés? Nekem nagyon annak tűnik. Hízni próbálok a 2 évvel idősebb nővérem 43 kiló. Pedig sokkal többet eszek nála. Szóval nem kevés az a 30 kiló nekem?

Legjobb válasz: Hát én 13 éves vagyok 168 cm és 49 kiló ami a magasságomhoz képest mindenki szerint kevés de nem látszok túl soványnak.A nálam 2 évvel idõsebb nõvéremnél én is sokkal töbett eszek és õ mégis már a hatvanat is meghaladtade pontosan nem tudom hány kiló lehet.Hogy miért van ez azt nem értem de szerintem addig ne aggódj míg nem ijesztõ a soványságod, mármin külsõleg.

Hát én 13 éves vagyok 168 cm és 49 kiló ami a magasságomhoz képest mindenki szerint kevés de nem látszok túl soványnak.A nálam 2 évvel idõsebb nõvéremnél én is sokkal töbett eszek és õ mégis már a hatvanat is meghaladtade pontosan nem tudom hány kiló lehet.Hogy miért van ez azt nem értem de szerintem addig ne aggódj míg nem ijesztõ a soványságod, mármin külsõleg.

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3, 5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. eg

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3,5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. egy hétig tart. Egy hét szünet, és újra kezdődik a “móka”. Fájdalmaim nincsenek, a hasam nagyon kemény, a melleim feszülnek, érzékenyek. Az ikrek születésénél sterilizáltak. Válaszát előre is köszönöm! Ilona

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Mit mondott az orvos? Ha nem tudja, nem írt fel semmit akko irány másik orvos!
A kérdező hozzászólása: vírusos betegség, itt az egésszel nem az a baj. de szerintünk ezt nem házi orvossal kéne már. ct-re fogunk menni.
A kedvetlenség, étvágytalanság lehet a nyelõcsõ égésétõl. Lehet, kicsit nyitva van a gyomorszáj, és emiatt feljön a gyomorsav. (Reflux) Ez magyarázná a hányást is, , a gyomorfájdalmat, és a nyelõcsõfájdalmat is. Nem tudom, milyen dokinál voltatok vele, de mindenképp érdemes elmenni belgyógyászhoz vele, õ majd továbbirányítja a szükséges vizsgálatokra.

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3, 5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. eg

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3,5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. egy hétig tart. Egy hét szünet, és újra kezdődik a “móka”. Fájdalmaim nincsenek, a hasam nagyon kemény, a melleim feszülnek, érzékenyek. Az ikrek születésénél sterilizáltak. Válaszát előre is köszönöm! Ilona

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

14 éves srác vagyok. Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik. Az osztályban nagyon kevesen, 13man vagyunk. A csajjal suliban keveset beszélek, de fb-n elég sokat. Eddig teljesen normálisan köszönt (chaten), j elbeszélgettünk. Többi lent?

Valamelyik nap este ráírtam facebookon, így: Szia :D Õ így köszönt vissza: Ehh szia. :) Ezután pár sort beszéltünk és ennyi. Arra lennék kíváncsi, hogy mit jelent nála ez az "ehh". Lehet túl komplikálom adolgokat, de kíváncsi vagyok rá hogy ez mit jelent. :/ Légyszi segítsetek köszi :)

Legjobb válasz: Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé,légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)

Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé, légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a választ :) Ahhoz túl "fatökû" vagyok. :/ És az a baj, hogy ez egy ilyen "dilis" csaj, és el sem tudom dönteni ki tetszik neki és ki nem :(
És mennyit iszik? Gyümölcsöt eszik? Esetleg nassizik?
Semmit!Ne erõltesd!Mert annál rosszabb!Vegyél neki vitaminokat, Vitacolant, Béres cseppet, esetleg Polyvitaplexet!A lányom mindig is rossz evõ volt!Volt hogy olyan 2 éves kora körül elvolt egész nap egy fél kiflivel!Mi a bérest adtuk neki, és mára már semmi gond!A lényeg hogy mindig keveset szedj a tányérkájára!1-2 evõkanállal, és ha azt megeszi örüljetek hogy éljen te lettél az angyal, stb!És akkor kérni fog még!Nálunk ez a módszer vált be!És sokat segített az ovi, hogy együtt esznek sokan!
Tény, hogy minél többet parázik a szülõ a gyerek étkezési szokásain, annál rosszabbá válik a helyzet.
A hús nehezebben emészthetõ mint a sok bóvli zöldség, ne aggódj sztem teljesen normális a kölök és rendben van! A minõségi kajákból kevesebb kell.. Én a helyedben spenóttal is tömném meg sült csirkehússal.
Az én kisfiam is 3 éves és nagyon rossz evõ azóta, hogy megszületett. A Béres csepp nálunk segített, javított az étvágyán.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy gyümölcsöt nem eszik, kivéve banánt, tejet sem hajlandó inni, csak teát.De azt nagyon sokat!
Sajnos ez életkori sajátosság, amirõl jó minél hamarabb leszoktatni a gyermeket, mert késõbb gondot okozhat nála. Amit javasolni tudok, hogy béres cseppet adj neki vitaminkiegészítõként, valamint az orvost keresd fel és kérj tõle tanácsot étvágyjavítóval kapcsolatban. Ezen kívül a színes vicces feltétben kínált köretek talán még hatással lehetnek rá. Úgy gondolom, hogy a hús-zöldségköret párosítás nagyon jót tenni, esetleg párosítani lehetne például a répát eszik a nyúl és így tovább módszerrel, ezzel ösztönzõen hathatnál rá.
Én is így vagyok a kisfiammal 1, 5 éves, de van h alig eszik napokig aztán hirtelen meg sokat.. Nem tehet róla a szülõ, de engem hibáztatnak a szüleim, azt mondják a fiamra hogy anorexiás...pedig nem az..de nem tehetek róla hogy nem eszik..persze ha csokiról lenen szó azt elfogyasztaná...nem tudok mit tenni. Jelenleg azon gondolkodom hogy én is vitamint fogok adni a fiamnak, hátha rendesen fog enni.

16 éves lány vagyok, 3 éve van mensim, az a baj h mindig csak az első napon normális. Utána barnás szinű, és nagyon kevés jön. Miért van ez? A melleim 10 éves koromban kezdtek nőni de szó szerint még semmi sem látszik, van remény a növésére?

Mien kell legyen a nuni alakja? Úgy értem, nekem van egy kis rész ami lelóg bel?le, egy b?rdarab, kb 3 cm-s. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem 5. 6. napban barnás nagyon. A melleim nekem is 10 éves korom óta nõnek még is alig van valami

Nekem 5. 6. napban barnás nagyon. A melleim nekem is 10 éves korom óta nõnek még is alig van valami
Elsõ válaszadó, 17 vok
Szia! Végül is lehet normális ez a mensi is, neked ilyen és kész, alapban nincs sok akkor neked. De azért egy doki ezt jobban tudná (De ha tabit szedsz mindenképp normális). A cicid 20 éves korodik tuti nõnek még, bár én úgy emlékszem addigra a nagyja megvolt nekem, de lehet neked a végén húz bele. De kérdés, hogy a családból milyen örökölhettél? Ha anyukád sem az a nagy mellú, szerintem Te sem számíts nagyra, esetleg kérdezd meg õt, neki hogy volt, sok lehet esetleg a hasolóság az örökölt gének miatt. Szerintem a nunid normális, de ez mindenkinek más. Nekem is nagyobbacskák a ajkaim, így ahogy Te is írtad, teljesen nem fér bele a külsõbe, ha megnézel a neten egy-két ilyesemi viedot ott láthatod elég sokaknak ilyen. Egy 22 éves csaj
Ami a nunidnál lóg bõrdarab az a kisajkad!
Minden nuni más. Van akinek kilóg a puncijából a kisajka, van akinek nem! A Te puncid is úgy jó, ahogy van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!