Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kevés évesen (110 db)

Egy 5-6-7 éves gyermeknek átlagosan hány szóból áll a szókincse? Mi számít nagyon kevésnek?

Legjobb válasz: Nem nagyon lehet számszerûsíteni. Ha a környezetében lévõ dolgokat meg tudja nevezni, a vele történteket el tudja mondani, mesét el tud mondani az jó. De elég nagy ugrás van az 5 és utána a 6 és 7 éves szókincse között, mert ugye kezdik az iskolát. Saját magáról, környezetérõl, évszakokról, napszakokról, irányokról megbízhatóan kell tudnia beszélni. Összefüggõen, összetett szavakkal beszél, hibátlanul használja a ragokat. Nagyon kevés, ha tõmondatokban válaszol a kérdésekre, illetve igennel vagy nemmel felel.

Akkor miért írtad? A kérdés az volt, hogy mekkora egy 5-6-7 éves gyerek szókincse. Szerinted a te hozzászólásod erre válasz volt?
Nem nagyon lehet számszerûsíteni. Ha a környezetében lévõ dolgokat meg tudja nevezni, a vele történteket el tudja mondani, mesét el tud mondani az jó. De elég nagy ugrás van az 5 és utána a 6 és 7 éves szókincse között, mert ugye kezdik az iskolát. Saját magáról, környezetérõl, évszakokról, napszakokról, irányokról megbízhatóan kell tudnia beszélni. Összefüggõen, összetett szavakkal beszél, hibátlanul használja a ragokat. Nagyon kevés, ha tõmondatokban válaszol a kérdésekre, illetve igennel vagy nemmel felel.
És akkor? Ez egyáltalán nem válasz a kérdésre!! Csak egy szimpla dicsekvés.
Én 16
Az 5-6-7 évesek már folyamatosan beszélnek, de ha eddig nem sokszor beszéltek hozzá akkor elég kicsi...Én már 1 éves koromban folyósan beszéltem és jó volt a szókincsem.(Anyukám mesélte!:) )
4 évesen meséket verseket mondott a most 6 és fél éves lányom áprilisban versmondó versenyen különdíjjat kapott de a barátnõmnek 3 évesen is alig mond mondatokat
és te te mi vagy akkor ha én dicsekszem egy irigy ember nem azért irtam hogy dicsekedjek de akár azt is csinálhatnám hogy az ilyen emberek mint te más gyerekeire irigykednek attól hogy a tiéd nem tud esetleg verseket én nem mondanék rá semmit erre te mit itélkezel ki vagy te a jó isten ja bocs csak annak képzeled magad tartsd meg a véleményedet mert nem tûröm hogy a gyerekemre bármi rosszat is mondjanak ugyhogy csak annyit hogy nagyon sajnállak téged hogy az értelmi szintedc az nem sok
És mindezt egybe, semmi nagy betû vagy vesszõ vagy mondat végi írásjel.
1. Egy évesen folyósan beszéltél??? Most mennyi vagy?
Mit gondolsz te magadról ne sértegess már mondtam az meg hogy így írtam azért van mert a másik kislányom ül az ölemben ugyhogy légyszíves ne osszad nekem az észt sajnálom hogy a TE gyereked esetleg még verset sem tud és azért alacsonyodsz le hogy ilyen válaszokat írogatsz de tudod mit kivánom hogy inkább nem kívánok semmit nem alacsonyodom le HOZZÁD ja és most is itt van velem a kislányom azért írtam így na szevasz
A kérdező hozzászólása: Húúú, ez nagyon durva ! Elgondolkodtam, h. ha itt, ilyen szinten, ilyen "jelentéktelen" témában így össze tud veszni 2 ember, 2 magyar ember ! Tényleg nagyon nagy baj van a társadalmunkkal! Azt hiszem mi magyar emberek tapossuk bele saját magunkat egyre mélyebbre a gödörbe, mert utaljuk egymást . Nagyon szomorú lettem ! Visszatérve az alap kérdéshez: nemrég találkoztam 7 éves gyermekekkel (az enyém 5éves) akik olyan ingerszegény környezetbõl jöttek, h. az valami elképesztõ !

A húgom teljesen megbolondult: babát szeretne 16 évesen. van egy 4 honapos kapcsolata (ami ehhez nagyon nagyon kevés! ) és hajthatatlan. hagyjam, hogy bevállalja vagy beszéljem le róla?

Legjobb válasz: Szia. Próbáld meg lebeszélni róla. 16 évesen mire szülne gyereket? Gondolom még tanul. És a fiú? Vagy annyival idõsebb tõle, hogy biztos anyagi hátteret tud teremteni? És szerintem 16 évesen egy 4 hónapos kapcsolat még kevés egy életre szóló döntéshez.

Szia. Próbáld meg lebeszélni róla. 16 évesen mire szülne gyereket? Gondolom még tanul. És a fiú? Vagy annyival idõsebb tõle, hogy biztos anyagi hátteret tud teremteni? És szerintem 16 évesen egy 4 hónapos kapcsolat még kevés egy életre szóló döntéshez.
Beszéld le róla!!!! 16 évesen akármilyen érett is, még nem kész egy babára! Vágyni lehet rá, én is legalább azóta vágyom rá, de az embernek van józan esze is. Ha még 2-3 év múlva is együtt lesz a párjával, akkor lehet kezdeni gondolkodni a dolgon. Addig magyarázd el neki, hogy egy baba mellett nem lehet bulizni, nem lehet elmászkálni, minden más háttérbe szorul majd. Rengeteg ideje lesz még babázni, de most egy csomó dolog van az életében, ami bepótolhatatlan lesz. (Bulik, szerelmek, suli-ami most utálatosnak tûnhet, de késõbb hiányozna az a klassz érzés amikor visszagondol a gimis évekre-kalandok, utazás, szabad nyarak, stb...) Nagyon nincs még itt az ideje egy babának 16évesen!!!! Fõleg nem egy 4 hónapos kapcsolatban. Nekem 16 évesen kezdõdött olyan kapcsolatom ami eltartott egészen 3 évig, mégis vége lett, mert ebben az idõben akkorát változik az ember, hogy egyáltalán nem csoda ha rájövünk, mégse egymásra van szükségünk. Ez egy baba mellett már nem ilyen egyszerû!!
Jézusom!Én si vágyom rá pedig még scak 15 elszek ynáron.-De én úgy rettegek egy terhességtõl, hogy el nem tudom mondani!!Mondd meg neki, hogy soha nem tud majd bulizni, nem lesz ideje barátnõzni, lenézik majd az utcán stb. Anyukátokkal beszéltél már????
Sürgõsen beszélj a fejével.Egy gyereke nem játék, h csak úgy bevállalom egy 4 hónapos kapcsolattal.Szólj a szüleidnek akárkinek, akirõl úgy érzed tud rá hatni, hátha valaki lebeszéli.Hiszen az a pasi is gyerek még.És a srác is szeretné?Nem hiszem el!A 17 éves fiúk sok mindent szeretnének, de gyereket azt nem nagyon.
A kérdező hozzászólása: a fiú 17 éves, tehát még mindketten nagyon nagyon fiatalok, viszont az anyagi háttér biztosítva lenne.még sosem láttam ilyen elszántnak a húgomat.tényleg nem tudom mit tegyek...
A kérdező hozzászólása: elvileg a srác is szeretné, és nagyon odavannak egymásért, de nagyon nem tartom jo ötletnek...probálok beszélni velük!köszönöm hogy megerõsítettetek a gondolataimban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotokat, rengeteget segítettetek!
Lett gyerek?

Nagyon kevés ebédre 1 üveg bébiétel, 1 éves gyereknek?

nem hajlandó megenni sokszor amit f?zök, ilyenkor kinyitok egy üvegest, de sokszor ezt sem hajlandó egyszerre megenni.

Legjobb válasz: Szia!Az az igazság hogy 1 üveg baba hami kevés...de ilyen idõs korban az anyukának retenetesen türelmesnek kell lennie,ha az a cél hogy egye a házi fõzésû ételt,és a neki mért adagot.Van hogy az egy éves fiam majd'1 órát csücsül az etetõ székben(volt hogy majdnem 2t) mire megeszik 3deci fõzeléket, a fõtt husit meg mondjuk egy banánt.Közben játszik az étellel, tanulgat egyedül enni-inni, és van olyan is hogy kiveszem, szaladgál egy kicsit azután vissza teszem és folytatjuk az evést.Sok gyerekes anyukák tapasztalata, és egy rakás ezzel foglalkozó könyv után döntöttem úgy hogy szépen rászánom az idõt az evésre.Mire végez a fiam az ebéddel,romokban, és fõzelékben úszik a konyha, de a pocakja tele, és már javarészt egymaga eszik-iszik.

Szia!Az az igazság hogy 1 üveg baba hami kevés...de ilyen idõs korban az anyukának retenetesen türelmesnek kell lennie, ha az a cél hogy egye a házi fõzésû ételt, és a neki mért adagot.Van hogy az egy éves fiam majd'1 órát csücsül az etetõ székben(volt hogy majdnem 2t) mire megeszik 3deci fõzeléket, a fõtt husit meg mondjuk egy banánt.Közben játszik az étellel, tanulgat egyedül enni-inni, és van olyan is hogy kiveszem, szaladgál egy kicsit azután vissza teszem és folytatjuk az evést.Sok gyerekes anyukák tapasztalata, és egy rakás ezzel foglalkozó könyv után döntöttem úgy hogy szépen rászánom az idõt az evésre.Mire végez a fiam az ebéddel, romokban, és fõzelékben úszik a konyha, de a pocakja tele, és már javarészt egymaga eszik-iszik.
szia, az én fiam 1éves és õ is "csak" egy üveggel eszik meg ebédre, meg vacsira is! Szerintem nem kevés a 200-250g! Õt nem lehetne 1óráig etetni, mert nem hagyja! Õ se eszik meg mindig egy teljes üveggel mert van, hogy nincs türelme! Nem baj, majd uzsira többet eszik! Én úgy szoktam, hogy ha nem eszik ebédre rendesen, akkor a tejpép után amit uzsira szoktunk enni, kap még egy kis vajas kenyeret is. Mekkora a fiad? Az enyém az elmúlt 1hónapban fogyott 20dkg-ot! Igaz sokat mozog, de azért eszeget is. 80cm, és 9, 4kg a doki nekünk azt mondta nem gáz, hogy nem hízott.
Az én lányom 2, 5 éves és még most is kb annyit eszik, mint 1 évesen. Ugyanabból a tányérból eszik, mint amibe akkor a bébiételt kiszedtem és most sem kap nagyobb adagot, csak most már "házi kosztot". Úgyhogy szerintem egy 1 évesnek is elég annyi.
az én babám is kb ennyit evett ebédre egy évesen.
A kérdező hozzászólása: Jaj, oké csajok köszönöm!!! Már vittem vérvételre is...ki tudja, de ott is minden okés volt. doki elküldött hasi uh-ra. oda majd januárban megyünk. most azon agyaltam, elviszem homeos dokihoz..... de akkor beletörõdöm.... ez van.
az enyém is éppen ennyit eszik ebédre , de remek húsban van, sosem erõltetem az evést. Szerintem nem kell elvárni, hogy mindig ugyanannyit egyenek, te sem teszed. Úgy látom ismered már a gyereked szokásait. Ha õ ilyen ütemben eszik (2 hét szinte semmi után, 3 nap zaba) akkor neki ez a jó. Fogadd el és ne görcsölj!
A kérdező hozzászólása: Mostanában van, hogy a 163 gr is alig fogy el. a 190 gr nak nagyon tudok már örülni.... a 300gr. még talán nekem is sok lenne.
1 üveg bébiétel nem kevés egy 1 éves babának!A 12 hónapos kortól ajánlott kaják, junior ételek már 220-250 grammosak, hússal, hallal, zöldséggel, rizzsel, tésztával. Hogy lenne ez kevés??? 200 -300 kcal egy üvegnyi kaja.
A kérdező hozzászólása: De az én fiam, összeszorítja a száját és sír.....játszik közben, el kell terelni az evésrõl a figyelmét. De sokszor ez sem segít! nagyon kétségbe vagyok esve! Sosem evett jól. 2 hétig szinte semmit sem eszik, aztán most is 3 napig rengeteget. de most megint alig...épphogy eszik. Tudom a fogzás is...de akkor is.
A kérdező hozzászólása: Szia, 10.5kg.79cm. de õ sajna csak a 5-6 hónapos koról való hamikat szereti.amik csak 190grammosak. kap Béres cseppet is, de bizti a foga játszik ennyire közre. vörösek az orcái, ölik a nyála és egész nap rág valamit....ami sajnos nem kaja. november végén volt 1 éves, akkor volt utoljára lemérve a súlya. talán fogyni nem fogyott, viszont nõtt az biztos.
Mit mondott az orvos? Ha nem tudja, nem írt fel semmit akko irány másik orvos!
A kérdező hozzászólása: vírusos betegség, itt az egésszel nem az a baj. de szerintünk ezt nem házi orvossal kéne már. ct-re fogunk menni.
A kedvetlenség, étvágytalanság lehet a nyelõcsõ égésétõl. Lehet, kicsit nyitva van a gyomorszáj, és emiatt feljön a gyomorsav. (Reflux) Ez magyarázná a hányást is, , a gyomorfájdalmat, és a nyelõcsõfájdalmat is. Nem tudom, milyen dokinál voltatok vele, de mindenképp érdemes elmenni belgyógyászhoz vele, õ majd továbbirányítja a szükséges vizsgálatokra.

Nagyon keveset ivó 3 évesed mennyit iszik kb naponta? Esetleg bevált praktikák, amivel ösztönözni lehet?

3,5 éves fiam sosem volt egy nagy ivó, esetleg az édes gyümölcslevekből iszik egyszerre többet, de sem víz, sem tea nem kell neki, max. egyszerre egy korty. Most éppen beteg, tehát még inkább szükség lenne a nagyobb folyadékbevitelre, erre most teljesen elutasítja. A torka nem piros, tegnap voltunk orvosnál. Reggeltől estig max 2 dl folyadékot iszik meg. Teljesen kikészít... Hogyan vegyem rá, hogy igyon?

Legjobb válasz: Kisfiam is keveset iszik. Õ is beteg, torokgyulladása van. 4 éves. Ma 4 falat kalácsot vett magához, mint étel. Inni 10-15 percenként kínálom teával. Nem iszik sokat max. 1-2 korty. Én azt mondtam neki, hogy ha nem iszik, akkor kórházba kerül. Nála ez hat.

Kisfiam is keveset iszik. Õ is beteg, torokgyulladása van. 4 éves. Ma 4 falat kalácsot vett magához, mint étel. Inni 10-15 percenként kínálom teával. Nem iszik sokat max. 1-2 korty. Én azt mondtam neki, hogy ha nem iszik, akkor kórházba kerül. Nála ez hat.
meg ma már mnegivott kb. fél pohár tejet.
A kérdező hozzászólása: A kórházzal már én is fenyegettem, semmi hatása:(
Adj neki valami sósat, amire tuti megszomjazik, pld pufi, vagy sós ropi.Nálunk mikor betegek, és nem akarnak inni még az szokott beválni, hogy szívószálat adok az italukhoz.Máskor annyira nem szoktam szívószálat adni, pont azért, hogy olyankor élvezik, hogy azzal ihatnak.

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3, 5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. eg

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3,5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. egy hétig tart. Egy hét szünet, és újra kezdődik a “móka”. Fájdalmaim nincsenek, a hasam nagyon kemény, a melleim feszülnek, érzékenyek. Az ikrek születésénél sterilizáltak. Válaszát előre is köszönöm! Ilona

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3, 5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. eg

Üdvözlöm Főorvos Úr! 39 éves vagyok. 3 gyerekem van, a nagy 12 éves, az ikrek 8 évesek. kb. 3 éve 3-3,5 hetente jön meg a vérzésem. Az elmúlt hónapokban 2 hetente megjön, de csak alvadt vér jön, nagyon kevés (csak szivárog), cserében jól elhúzódik, kb. egy hétig tart. Egy hét szünet, és újra kezdődik a “móka”. Fájdalmaim nincsenek, a hasam nagyon kemény, a melleim feszülnek, érzékenyek. Az ikrek születésénél sterilizáltak. Válaszát előre is köszönöm! Ilona

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy ultrahangvizsgálatot és esetlegesen egy szövettani mintavételt is. Ennek ismeretében lehet arról dönteni, hogy a vérzészavart hogyan lehet kezelni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

14 éves srác vagyok. Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik. Az osztályban nagyon kevesen, 13man vagyunk. A csajjal suliban keveset beszélek, de fb-n elég sokat. Eddig teljesen normálisan köszönt (chaten), j elbeszélgettünk. Többi lent?

Valamelyik nap este ráírtam facebookon, így: Szia :D Õ így köszönt vissza: Ehh szia. :) Ezután pár sort beszéltünk és ennyi. Arra lennék kíváncsi, hogy mit jelent nála ez az "ehh". Lehet túl komplikálom adolgokat, de kíváncsi vagyok rá hogy ez mit jelent. :/ Légyszi segítsetek köszi :)

Legjobb válasz: Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé,légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)

Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé, légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a választ :) Ahhoz túl "fatökû" vagyok. :/ És az a baj, hogy ez egy ilyen "dilis" csaj, és el sem tudom dönteni ki tetszik neki és ki nem :(
Az nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk már úgy, hogy elkezdtük kedv nélkül, de nem jött meg közben, pedig próbáltam elengedni magam-és a párom sem béna, plusz ennyi idõ után elég jól ismeri az igényeimet is. Nekem nem olyan érzéseim vannak, mikor muszájból csináljuk/csináltuk hogy majd mindjárt jobb lesz, hanem olyat, mintha megerõszakolnának. Természetesen fontosak a párom igényei, nem véletlen tettem fel a kérdést, és alkalmanként nagyon is igyekszem a kedvére tenni, csak nem tudom, hogy hosszútávon mûködhet -e így...bírnám-e lelkileg... Azon, hogy örüljek, hogy ennyi év után kíván jót nevettem-ez azért nem sok idõ, és nem is járunk 70 év felett. :)
Kedves 13-as! Nagyon tetszett a válaszod, megfontolandó amit írtál. :) Köszi! :)
Igazán nincs mit, csak azt írtam le, amit errõl az egészrõl gondolok, ahogy én élek, és ami nálam mûködik. És nem nagyképûségbõl írom, de a párom odavan értem még ennyi idõ után is, és csak egy kis figyelmesség kell a mindennapokban, meg néha belegondolni a másik helyzetébe, és ezt nem csak a szex-el kapcsolatban értem. Ha te vágysz valamire, és azt nem kapod meg egyre rosszabb lesz a helyzet, vagy már nem érzed jól magad miatta, vagy keresel más lehetõséget, hogy megkapd, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: A másik helyzetébe való belegondolásnak viszont kölcsönösnek kell lennie....ahogyan te átérzed, hogy hogyan esik a párodnak, ha elutasítják, úgy normális esetben õ is belegondol abba, ha neked nagyon nincs kedved. Ha csak te teszel a kedvére, megette a fene...a lényeg, hogy mindkét fél figyeljen a másikra.
A kérdező hozzászólása: Ja, és csak azért nem leszek vele együtt, ha abszolút nincs kedvem, mert félek, hogy ellenkezõ esetben elhagy...ennél azért több az önbizalmam, és az önbecsülésem is.
Régen rossz ahogy írsz az egészrõl. Az írásodból csak az jön le, hogy te nem kívánod õt, és muszálynak érzed ezt az egészet, mert más a helyzet, ha fáradt vagy, vagy sok a dolgod és azért nem akarod, vagy ha muszálynak érzed. Mert az elsõn lehet változtatni, viszont ha a másodikat érzed ott nincs mit tenni. Vagy vele vagy kedv nélkül, vagy nem. Ha elfogadja ezt a párod szerencséd van, ha nem megunja és tovább lép. És nem azért kell vele lenned, hogy el ne hagyjon, hanem azért mert elvileg szereted õt, és ehhez a testi kapcsolat is hozzá tartozik, és a párod (és minden férfi és a legtöbb nõ is) igényli ezt. Neked is biztos van olyan dolog, amit szeretsz csinálni, ha mindig ellenkezne a párod neked sem tetszene gondolom, ha nem csinálhatnád azt amit szeretsz. Szereted õt egyébként még?
"Ha csak te teszel a kedvére, megette a fene...a lényeg, hogy mindkét fél figyeljen a másikra." Õ csak jól akarja érezni magát veled, nem azt kéri, hogy pucold ki a cipõjét, hanem azt akarja, hogy együtt érezzétek jól magatokat. Durva, hogy egy kötelezõ dologként tekintesz az egészre, mint valami házimunkára...én nem tudnék így élni.. Egy évben 365 nap van , ti ebbõl együtt vagytok jobbik esetben 48szor, tehát 317szer a te akaratod érvényesül. Itt hol a kompromisszum? Gondolom õ sem azt kéri, hogy minden nap legyetek együtt, pár alkalmat beiktatni azért nem nagy kérés szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én szeretek vele lenni, a heti egy szex megvan, azt egyáltalán nem érzem kötelezõnek, sõt én is nagyon kívánom...a gond ott kezdõdik, hogy ennél neki többre van igénye...nekem meg ugye nem, és nekem nagyon rossz úgy együtt lennem vele, hogy bennem nincs vágy...mivel tudom, hogy egyébként többet igényelne, és "megérdemelné" pláne frusztrál a dolog...az sem segít, hogy teljesen rágörcsöltem már a témára. :(
A kérdező hozzászólása: Ismétlem, itt alapjáraton nem a közöttünk lévõ szexel van baj, az nagyon is jól mûködik (minõségben), itt inkább a mennyiséggel van gond...nekem egy elég, neki nem, és engem frusztrál ha nulla vággyal kell együtt lennem valakivel (tudom, hogy más nõnek ez alap, nekem nem)de az is, hogy nem tudom kiszolgálni az igényeit... Egyébként szoktunk errõl beszélgetni is, õ azt mondja, hogy nem olyan fontos, de látom rajta, hogy közben igen...már arra is gondoltam, hogy kipróbálok valamilyen vágynövelõ szert...de ezt egy kicsit bénának tartom egyenlõre.
Olyan már pedig nem létezik, hogy " nagyon kívánod" egyetlenegyszer, utána meg nulla libidó... Szerintem, bár nem vagyok pszichológus, de a kapcsolatotokon kellene dolgozni, ha nem megy esetleg szexualpszichológushoz fordulhattok. Ez még mindig jobb, mint, hogy elõbb utóbb beleunjon a párod, és elveszítsd. Alapból egy nõ máshogy mûködik, legalábbis ha magamat veszem példának, pl. kell egyfajta lelki harmónia ahhoz, hogy meglegyen a vágy, ha sok a stressz más területeken, esetleg azon kellene változtatni, de ezt csak te láthatod. És ha odafigyelsz elõbb-utóbb megtalálod a dolog miértjét, és csak akkor lehet megoldást találni a problémára.
"Játsszam meg magamat?" Ne játszd meg magad, hanem egyszerûen szeresd, és örülj neki, hogy ennyi év után is kíván.
Ezek szerint kevés, mert különben a párod nem mondaná. És akkor teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, hiszen a ti életetek. Mi 6 éve vagyunk együtt, és heti háromszor együtt vagyunk minimum, de olyan is van, hogy minden nap. Én nõ vagyok, és szeretek a párommal lenni, de van, hogy nincs kedvem nekem sem, viszont általában ilyenkor is együtt vagyunk. Egyrészrõl azért, mert szeretem és örömet akarok neki szerezni, másrészrõl meg belegondolom magam a helyzetébe, ha õ utasítana vissza nekem is rosszul esne. Meg amúgy is alapvetõen egy jó dologról beszélünk, így ha az elején nincs is késõbb megjön a kedvem, és közben élvezem. De nem játszom meg magam, ha nincs orgazmusom azt tudja a párom is, ennek ellenére hálás, hogy vele voltam. Mibe kerül egyébként az, hogy együtt legyetek? Semmibe. Viszont kifejezheted vele a szereteted, örömet szerezhetsz annak, akivel azért vagy gondolom, mert szereted. És így a kapcsolatotok is jobb lehet. Nem vágyik másra, ha te megadsz neki mindent. Hány olyan dolgot csinálsz egész nap, amit muszáj, és mégsem szolgálja azt, hogy a kapcsolatotok jó legyen? Bízz rá egy kis házimunkát, amivel idõd szabadul fel, cserébe meg legyetek együtt. :)
Ha kielégítõ az a heti 1, akkor elég. Hiába csinálod heti 100x, ha ebbõl talán egy a valamire való. Töcskölni bármennyiszer lehet. Sok p*ncizsonglõr álla koppanna, ha megtudnák a párjuk valós véleményét.
szerintem kevés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos lenne az is, ha a nemeteket és a korotokat is beírnátok.
Szerintem is .
A kérdező hozzászólása: A kapcsoltunk elején sem volt ennél sokkal több-a párom elmondása szerint egy kicsivel igényelne többet (heti 2-t, maximum 3-at), de én nem. Játsszam meg magamat?
A párom a férjével 8 év házasság után negyedévente egyszer csinálta, velem most kb heti egyszer, ha többre van idõnk kétszer. De az sem mindegy hogy milyen az a szeretkezés, 10 perces menet, vagy 2-3 órás változatos szex, az õ részérõl min 3 orgazmussal, nekem elég egy is de van hogy kétszer, neki meg ötször. Ez az amikor valaki viccbõl mondja, hogy úgy megb. hogy járni sem tudsz utána. Hát nálunk ez nem vicc. :) Úgyhogy a heti egy nem sok, ha egy átlagos menet, de ha minden igényt kielégítõ, szerintem elég. 35f
Nekem is 7 éve tart a kapcsolatom a párommal, mi is kb. heti 1x szexelünk. Sajnos rengeteget, és nem ugyanakkor dolgozunk, kevés idõnk van egymásra, úgyhogy megelégszünk ennyivel. Amikor sikerül, akkor igyekszünk minél intenzívebb együttlétre törekedni. Az meg, hogy kevés-e, szerintem csak ti tudjátok eldönteni, hiszen a ti igényeitektõl függ. :) 27N és 30F
A kérdező hozzászólása: Átlagosak, de teljesen kielégítõek az együttléteink-már úgy értve, hogy nélkülözik az extremitást, de ez egyébként sem volt jellemzõ nálunk... Mint írtam a párom valamennyivel többet szeretne, de nem tudom hogyan rávenni magam...megjátszani nem akarom, hogy élvezem-amúgy sem hinné el, ha látja rajtam, hogy nincs kedvem, neki sincs túlságosan...
Ha a párod heti 2-t szeretne, neked viszont elég az 1, akkor megoldás lehet az A hét, B hét módszer. Az egyik héten 2szer, a következõ héten csak egyszer. Persze nem kell ilyen szigorúan, mert az sem jó, ha ennyire tervhez kötött a dolog. De az is megoldás, hogy a héten egyszer szexeltek, de mellé valamelyik nap orálisan elégíted ki, vagy a kezeddel eljátszol vele.
mi is ilyesmi idõsek vagyunk, együtt élünk 7 éve asszem.. és gyakran van 2 hetente, vagy épp hetente.. :( most rajtam van az õrület és minden nap kéne.. ami nem megy, többet vagyunk együtt de érzem, hogy nem az igazi, valami más. 28N 29F
mi is hamarosan 7 évesek leszünk és nálunk is ez a helyzet. személyszerint én keveslem, de a munka hasonlóképp nálunk is sok idõt és energiát elvesz az életünkbõl. viszont egy-egy csinos fehérnemûvel azért még a holtat is fel lehet támasztani... :) 24n-25f
A kérdező hozzászólása: Pedig ha van vágy, tényleg nincs probléma, ha nincs akkor viszont nagyon rossz...a többi nagyon is megfontolandó, különösen a szexuálpszichológus...Gyerekkoromban rövid ideig és pár alkalommal családon belül szexuálisan molesztáltak, lehet ez az élmény az idõ múlásával egyre jobban felszínre tör... Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, és segítséget.

155 cm, 43 kg nagyon kevés 15, 5 éves lány létemre?

Legjobb válasz: Nem nagyon, de kevés.

Nem nagyon, de kevés.
Alacsony vagy és vékony. Még tuti nõni fogsz és változni, de így sincs SEMMI gond veled. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!