Találatok a következő kifejezésre: Nagyon keményedik pocakom, mitől (3 db)

Tegnap óta nagyon keményedik a pocim. Ez normális? Mitől van?

Eddig nem volt ilyen problémám. Ha fekszem akkor nem érzem csak ha állok és megyek.35 hetes kismama

Legjobb válasz: Nagyon szerencsés vagy, hogy csak most kezdõdött. Nekem a 28.héttõl keményedik. Mg-ot szedek rá, de szerintem te már ne kezd el, mert csak a 36. hétig javasolják.

Nagyon szerencsés vagy, hogy csak most kezdõdött. Nekem a 28.héttõl keményedik. Mg-ot szedek rá, de szerintem te már ne kezd el, mert csak a 36. hétig javasolják.
nekem ez a 15hétöl van, sokat pihenek meg szedem a mg b6 27+2napos
Ilyenkor már normális, nem inkább jóslófájásokat érzel? MagneB6-ot már nem szedhetsz. Lényegében a méhed most intenzívebben készül a szülésre, mint elõtte.
Ez már normális ilyenkor, csak arra figyelj, hogy ha erõsödnek, sûrûsödnek, akkor menj a kórházba, mert most még koraszülésnek számítana, ha megindulna a szülés. Pinenni kellene kicsi most többet, az segít!

Nagyon keményedik a pocakom, mitől lehet és mit csináljak?

Gyakorlatilag csak akkor nem keményedik, ha fekszem. Szinte egész álló nap kemény. Ez baj? 39 hetes vagyok

Legjobb válasz: Mostmar semmit nem kell csinalnod :) Magneziumot ugye a 36. hettol nem szabad szedni, pont azert, mert ezek a kemenyedesek mar nem baj, ha vannak, sot, hisz elobb-utobb szulni akar az ember lanya, ahhoz meg ezek bizony kellenek. A kemenyedes ebben a "korban" teljesen oke, lassan szulni fogsz, a meh izomzata a folyamatos osszehuzodasokkal (ezt erzed kemenyedesnek) gyakorol a szulesre.

Mostmar semmit nem kell csinalnod :) Magneziumot ugye a 36. hettol nem szabad szedni, pont azert, mert ezek a kemenyedesek mar nem baj, ha vannak, sot, hisz elobb-utobb szulni akar az ember lanya, ahhoz meg ezek bizony kellenek. A kemenyedes ebben a "korban" teljesen oke, lassan szulni fogsz, a meh izomzata a folyamatos osszehuzodasokkal (ezt erzed kemenyedesnek) gyakorol a szulesre.
Egyet tudsz tenni, de azt intenzíven: PIHENJ!:-)
szia én is pont 39hetes vagyok, és rengeteget keményedek.nekem minden este 8percenként jó két órát jönnek ezek a keményedések, meg hát egésznap, folyamatosan.fájdalmas, de bizony készül a babó kifelé:D sok sikert!
magne b6-de azt hiszem ekkor már nem is lehet.sõt kell is keményedni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
már 39 hetes vagy? Korán kezded a netezést.. én ennyi idõsen még beszélni sem tudtam nem hogy írni..

Nagyon nyilall a méhem a jobb oldalon, ha a lábam emelem. Sokszor járás közben is fájdalamas. Este megfordulni is nehéz az ágyban. Mitől lehet ez? A pocim is sokat keményedik. Mit csináljak? 28 heteske

Sokat pihenek, nem er?ltetem magam. Ha veszem fel a nadrágot akkor is nyilallik. A babuci sokat mozog, szerencsére.

Legjobb válasz: Ne aggódj.Ez teljesen normális. Nekem is fáj a hasam alja, derekam meg majd le szakad. Ez a terhességgel jár. Tágul a méhed, a szalagok a csípõcsontok. Szedjél magnéziumot. 34 hetes kismama

Ne aggódj.Ez teljesen normális. Nekem is fáj a hasam alja, derekam meg majd le szakad. Ez a terhességgel jár. Tágul a méhed, a szalagok a csípõcsontok. Szedjél magnéziumot. 34 hetes kismama
Nõ a méhed, nyúlnak a szalagok. Nekem is szokott, szntén jobb oldalon. MagneB6 vagy Béres Mg+B6 a megoldás. Ha megnyugtat említsd meg a nõgyógyásznál. Valószínû hasonló választ kapsz, de mégis megnyugatatóbb.
A kérdező hozzászólása: Magne B6-ot szedem. Köszönöm a válaszokat!:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!