Találatok a következő kifejezésre: Nagyon keményedik hasam, 20 (2 db)

Nagyon keményedik a hasam, 20 hetes kismama vagyok. Ilyen még nem volt. Olyan, mint a beton. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem nem volt keményedésem. De tudom mit tettem volna ha lett volna. Gyorsan felkeresem a nõgyógyimat és tanácsot kérek tõle. Az elsõ babámmal ugyanis nagyon parázós kismama voltam. Örökké kérdésekkel zaklattam a dokimat. Szerencsére volt türelme hozzá.

Nekem nem volt keményedésem. De tudom mit tettem volna ha lett volna. Gyorsan felkeresem a nõgyógyimat és tanácsot kérek tõle. Az elsõ babámmal ugyanis nagyon parázós kismama voltam. Örökké kérdésekkel zaklattam a dokimat. Szerencsére volt türelme hozzá.
szia, én is 20 hetes vagyok és én is szoktam érezni mostanában, hogy keményedik a hasam alja, ez teljesen normális, bár az orvosoddal konzultálj azért. Én a magne B6-ot 3×1-vel szedem, igy jobb, az orvosom mondta és pihenj sokat.

37hetes vagyok ma nagyon sokat, sűrűbben mint 20 perc, keményedik a hasam. Pedig pihenek, nem csinálok semmi extrát. Mire készüljek?

Legjobb válasz: Szia! Ha van fogadott dokid, akkor szerintem hívd fel, és õ majd megmondja mit tegyél. Be kell-e menned a kórházba, vagy nem. Ha nincs dokid, és nem túl messzire laksz a kórháztól, akkor szerintem várhatsz az 5-10 perces fájásokig. Addig tusolj le, pakolj össze stb. Bár nem tudom, hogy a has keményedés fájásnak számít-e, mert nekem görcsölni szokott a hasamalja, meg a derekam is, és a dokim azt mondta, hogy ezek az ún. jóslófájások. Akkor kell hívnom, ha rendszeresen 5-10 percenként jönnek. Minden jót nektek! 36 hetes kismama

Szia! Ha van fogadott dokid, akkor szerintem hívd fel, és õ majd megmondja mit tegyél. Be kell-e menned a kórházba, vagy nem. Ha nincs dokid, és nem túl messzire laksz a kórháztól, akkor szerintem várhatsz az 5-10 perces fájásokig. Addig tusolj le, pakolj össze stb. Bár nem tudom, hogy a has keményedés fájásnak számít-e, mert nekem görcsölni szokott a hasamalja, meg a derekam is, és a dokim azt mondta, hogy ezek az ún. jóslófájások. Akkor kell hívnom, ha rendszeresen 5-10 percenként jönnek. Minden jót nektek! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi!Nincs dokim, de ezt már tegnap is csinálta aztán elmúlt. De mostmár fáj is, de szerintem még mindig nem elég erõsen. Az normális, hogy minden egyes összehúzódásnál folyik egy kevés elõtej?
Szia! Megint én vagyok! Ha elmúlt, akkor csak jóslófájásaid vannak, mint nekem. Tegnap azt hittem menni fogunk szülni, mert óránként jöttek a fájások, de aztán semmi. Ma is voltak, de semmi komoly. Az elõtejre nem tudok mit mondani, szerintem normális. Nekem csak "kibimbisedik" a cicim, de nem folyik belõle semmi.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este hasmenésem is volt, borzalmasan fájt mindenem.Beültem a egy langyos vizû kádba, gondoltam mig a férjem haza nem jön aztán idulás a kórház. De mire hazaért elmúlt.Éjjel is volt 1-2 keényedés, kis fájással, aztán megint semmi. Meddig lesz ez igy??????
Szia! Én is küzdök ezekkel a gondokkal. Ez már így lesz szülésig! A kádba üléssel vigyázz, mert ha már elment a nyákdugód (amit nem biztos, hogy észreveszel), akkor könnyen kaphattok bacikat. Szóval maradj meg a tusolásnál. Kitartás! Nemsokára meglesz a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Csak már kedzek fáradni.:( Neked is könnyû szülést!! :)
Szia! Én is 37 hetes vagyok, és nekem is keményedik a hasam nagyon sûrûn, éjszaka is, amikor megmozdulok, szinte mindig, de ezzel ki lehet huzni végig, az elsõ terehességemnél is kivittem végig. Már én is fáradok, nem bánnám, ha megszülnék már. Én nem igazán pihenek, jövök megyek, magnéziumot már nem lehet szedni, de nekem az orvosom nem is mondta, hogy feküdjek, v ilyenek, természetes a vége felé. Ennyi, remélhetõleg gyorsan megszülünk majd. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ebben bizom én is!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!