Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kellemetlen beöntés (3 db)

Nagyon kellemetlen a beöntés?

Egyik ismer?söm mesélte hogy az ? ismer?se ugy járt hogy volt beöntésen(nem szülés miatt), és mihelyt kihúzták a csövet már jött is minden. Ne mondja nekem senki hogy ez nem ciki. Tényleg így van. Én nagyon tartok ett?l.

Legjobb válasz: szia!! én is kaptam beöntést szülésközben!! nekem a szülésznõ aztmondta tartsam vissza és mennyek gyorssan wc-re!!a másik meg ez olyan dolog ha valaki szül annak nem ciki hiszen van aki nem is kap beöntést és szülés közbe jönki ami nemkéne!! szóval ezen mindenki túl esik!! de nem is ezzel foglakoznak a dokik sem a szülésznõk hanem hogy világra segítsék a kisbabád!!ne aggódj!!könnyû szülést kívánok!! és grat a babához!:)

szia!! én is kaptam beöntést szülésközben!! nekem a szülésznõ aztmondta tartsam vissza és mennyek gyorssan wc-re!!a másik meg ez olyan dolog ha valaki szül annak nem ciki hiszen van aki nem is kap beöntést és szülés közbe jönki ami nemkéne!! szóval ezen mindenki túl esik!! de nem is ezzel foglakoznak a dokik sem a szülésznõk hanem hogy világra segítsék a kisbabád!!ne aggódj!!könnyû szülést kívánok!! és grat a babához!:)
Persze elõfordul olyan eset, amit te írtál. De próbáld meg bent tartani a vizet, szorítsd össze az izmaid, ahogy csak bírod. Ha koncentrálsz, akkor sikerül és nem történik ilyen baleset. Amúgy pedig még mindig jobb, mintha szülés közben jönne ki a dokik elõtt meg minden. Na meg láttak õk már sokmindent, ne aggódj, hozzá vannak szokva mindenhez.
Belém túl sok vizet öntöttek, így az ágyon már jött is ki egy kevés.Az még álltalában csak víz ami rögtön ki jön.A wc nagyon közel van mindenhol, rögtön az ágy környékén ahol adják (pár méter).Utána simán el lehet érni odáig.Elõször még ne a híg széklet jön ki, ahoz kell egy perc legalább.Amúgy nem ciki, hidd el nem fogsz vele törõdni ha beindul a szülés.A baba érkzése fog számítani csakis.A szülésznõk meg naponta többször találkoznak ilyennel, nekik ez teljesen természetes.
Szia..ne izgulj es ne gondolj erre...en 10 napja szultem.Kicsit en is cikinek tartottam...de nem az.Mondhatom egesz kellemesen meglepett az erzes..egysezruen jol ereztem magam utanna.....s ha kijon meg az agyon az se baj...hidd el nekem, hogy senkinek nem lessz furcsa....es akkor nem is fog erdekelni. Nekem is mindenki ugyanezt a tanacsot adta..nem hittem...de tenyleg igy van!..Akkor a babara koncentralsz es semmi masra.Konnyu szulest!:-)
Szia!Nekem is adtak beöntést, a szülésnél, de nekem olyan erõsek voltak a fájdalmaim, hogy nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy ciki vagy nem.Pedig még akkor is "hatott" a beöntés amikor nyomnom kellett a szülõszobán.A Férjem is bennt volt, szerintem látta Õ is, de nem volt ciki.A szülésznõ kicserélte a lepedõt és kész.Ez egy olyan nap lesz, amikor csak Te és a Babád számít!!!Ráadásul ezek számtalan nõvel megtörténtek már, ezen ne aggódj.Egy 4 hetes csöppség anyukája.
Szia! Szerintem ne aggódj a beöntés miatt, mert bármi történik a szülõszobán, az nem lehet ciki! Nekem meglepõ módon pozitívan érintett, pedig már egyperces fájásaim voltak mikor kaptam. Még megvártam amíg egy elmúlik, mert a beöntés és az ágyról lekászálódás közé is jutott egy fájás és mégsem jött ki semmi, csak a megfelelõ helyiségben. :) Rá kell koncentrálni! :) ) Szép szülést!
szülés közben semmi sem ciki és hidd el nem is ezen fogsz gondolkodni. nagyon sok minden történhet. én pl hallottam olyan kismamát aki vajúdás közben lehányta a dokit. és akkor mi van? semmi. abszolút mellékes dolgon aggódsz.
Nem ciki. Komolyan. Nekem már fájásaim voltak és akkor már nem érdekelt semmi ilyen. Szerintem cikibb, ha nem kapsz beöntést és szülés közben jön minden. Bár szerintem akkor fel sem tûnne. Szóval ne aggódj, nem fog izgatni a dolog. A szülésre gondolsz meg a fájásokra. Nekem egy nagyon rendes szülésznõ csinálta, gondolom az is számít. Kitartás
A beöntés lehet kellemes, sõt olyannyira kellemes, hogy rá lehet szokni...! A dolog teljesen rendben van, hogy a beöntés után jön a kaki. E célból is csinálják. Nem ciki, természetes! (Rata B. Daniel)

Hogyan működik a beöntés? Az nagyon kellemetlen, esetleg fáj is? Én nagyon félek tőle.38km

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fáj, egy kicsit fura érzés inkább, mert úgy érzed, hogy nem fogsz eljutni idõben a wc-ig,de valójában igen és hidd el h az egész szülésnek ez lesz a "legkellemesebb" része...

Egyáltalán nem fáj, egy kicsit fura érzés inkább, mert úgy érzed, hogy nem fogsz eljutni idõben a wc-ig, de valójában igen és hidd el h az egész szülésnek ez lesz a "legkellemesebb" része...
Egyetértek az elõttem szólóval. Én is nagyon féltem a beöntéstõl. De szinte semmit sem éreztem, simán elsétáltam a wc-ig, nem ért baleset ;) Bár van ismerõsöm, akinek be sem tudták adni a beöntést, nem volt már rá idõ, mert gyorsan tágult, hamar megszült. Ne félj tõle!!! Minden jót neked és könnyû szülést!! 4 hós kislány anyukája!
Természetes, hogy félsz az ismeretlentõl de hidd el nem fáj semmi különös nincs benne!Ezen túl kell esni!Minden oké lesz:)
Szia.Én is nagyon féltem a beöntéstõl, a szüléstõl meg nem.Na, hát a beöntésben, nagyon kellemeset csalódtam, nekem szinte még jól is esett(szorulásos voltam), és utána a zuhanyzás, az maga volt a menyország, ja meg utána felgyorsultak a fájások, ha elõbb megkaptam volna, szerintem nem vajúdtam volna 21órát:(.Könnyû és gyors szülést kívánok, és hidd el ez lesz a legkellemesebb érzés a szülés alatt:D 9.5hós legény anyuja
Hülyén hangzik lehet, de nekem kifejezetten jól esett a beöntés. Én is féltem tõle amúgy. Aztán meg tök jó volt, hogy elereszthetem magamat a vécén, már elnézést. Csak amikor jöttek a fájások, mindig olyan érzésem volt, hogy be is kakilok, ezért esett jól a beöntés, utána elmúlt ez a bekakilós érzés. Nem fáj, nem is érzed amúgy, csak legyen közel a vécé :) Könnyû szülést kívánok neked!
Nekem is jól esett a beöntés. Ne félj tõle, semmi t nem fogsz érezni, max kicsit jobban feszül a pocakod pár percig, de utána ez is elúlik és megkönnyebbülsz kicsit. Könnyû szülést!

Nagyon kellemetlen a beöntés? Mindenkinek adnak szülés elött?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy nem mindenhol adnak. Nekem adtak, és meglepõen kellemes volt. Egy 5 precre rá már mentem is a wc-re. Ami gond volt nálam, hogy közben hánynom is kellett, így nem tudtam hirtelen melyik felemet fordítsam a wc felé. (bocs de nem tudtam szebben megfogalmazni) Szóvalj ne félj, nem rossz! Szép szülést!

Én úgy tudom, hogy nem mindenhol adnak. Nekem adtak, és meglepõen kellemes volt. Egy 5 precre rá már mentem is a wc-re. Ami gond volt nálam, hogy közben hánynom is kellett, így nem tudtam hirtelen melyik felemet fordítsam a wc felé. (bocs de nem tudtam szebben megfogalmazni) Szóvalj ne félj, nem rossz! Szép szülést!
van ahol beöntés van, van ahol kúpot adnak, van amikor egyikre sincs idõ. olvastam már itt mindenfélét, de aki beöntést kapott, szinte minden esetben azt írta inkább megkönnyebbült, mintsem kellemetlen lett volna.
Szerintem egyáltalán nem kellemetlen, én sokkal rosszabra számítottam. Igaz kamaszkoromban sokat kaptam beöntést, mert belgyógyászati probléma miatt vizsgáltak egy bélszondával. Akkor én is rettegtem tõle, de nagy megkönnyebbülés volt... :-) Anyukám mondta, hogy sok vizet adtak neki, már feszítette, de nekem nem adtak sokat, aranyos volt a nõvér. Ne félj, a beöntés után mindjárt mehetsz WC-re, semmi baj nemlesz. LEgnagyobb bajod ez legyen:-) Amúgy kórháza válogatja, de nem árt, ha kapsz:-)
Én is féltem tõle, de egyáltalán nem fáj...Én pl. vissza tudtam egy csomó ideig tartani...NE FÉLJ!!!
Én örültem volna, ha kapok, csak nem volt rá idõ. Aztán szülés közben ki is csusszant egy kis kaki, nem mintha olyan nagy dolog lett volna, de jobb lett volna, ha ezt még elõtte el tudom intézni.
Semmi az egész, nem kell ám mindentõl pánikolni :-)))) Mindenki fél a beöntéstõl, bár nem tudom miért, én még senkitõl sem hallottam, hogy az fájt volna...EGY BAZI NAGY TÉVHIT az egész. Nyugi.
Nálam nem volt idõ a beöntésre, szerencsére elõtte éppen voltam wc-n, így szülés közben csak kisebb baleset történt. Máskor viszont már kaptam és nekem egyáltalán nem volt rossz érzés. És szerintem akkor már egyébként is mással leszel elfoglalva, minthogy zavarjon a gondolat, hogy mit csinálnak veled. És tényleg nem kell tõle félni, nem borzalmas!
Elég kiszolgáltatott érzés lehet mikor feldugnak egy csövet... nem tudom ebbe mi lehet a kellemes... én nagyon kellemetlenül érezném magam..szégyenérzetem lenne inkább :S Nem is szeretnék szülni, lehet lelkileg mennék tönkre


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!