Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kövér 19 (4 db)

nem
ÉN 20 V.OK ÉS 60 KG!NEM TUDOM, SZERINTEM EZ NEM KÖVÉRSÉG, CSAK EGY KIS FELESLEG, A BARATOM AZT MONDTA NE MERJEK FOGYNI, SZERINTEM IS NAGYON SZEXI, HA IZLÉSESEN V.OK FELÖLTÖZVE, TEHAT NEM A KIS CSIPÖMRE LERAKODOTT ZSIRPARNACSKARA HIVOM FEL A FIGYELMET...PERSZE ETTÖL JOBBAN ELHIZNI SEM AJANLATOS MERT NEM CSAK A TE SZEMEDNEK, DE AZ EGÉSZSÉGEDNEK IS CSAK ART...JA ÉS AZT SEM TUDOM HOL VANNAK A KILOID...EGYENLETES, VAGY ÉÀPP MIND A HASADON LANDOLT...EZ SEM MINDEGY(NALAM SZÉP EGYENLETES)
Igen.
Egyáltalán nem. Inkább teltnek mondanám, így ismeretlenül.
Igen, szerintem is csak telt vagy, nem vagy egészségtelenül elhízott, szóval ha jól érzed magad így, akkor nincs szükséged fogyásra... viszont az sosem árt, ha elkezdesz mozogni és egészségesen kajálni, mert ma még csak 60 kiló, öt év múlva nyolcvan...
szerintem, ha izmos még ennyi kilóval még vékonyabb is lehet, mint az 54 kg barátnõi.... ebbõl a számból igazából nem derülnek ki a valós méretek. én 160 cm és 58 kg-val 34-es ruhátkat hordtam, szerintem nem voltam kövér, inkább vékony. a kérdés, csak az, ha kövérnek látoda magad, akkor irány a sportpálya és az egészséges téplálkozás, az nem árthat!
NEM!!!! MOZOGJ, SPORTOLJ..és észre se veszed eltánik a kis felesleged...DE EZ NEM KÖVÉRSÉG.
Nem vagy kövér, de több se nagyon legyél, mozogj és táplálkozz egészségesen és akkor nem fogsz felszedni, sõt még adhatsz is le pár kg-ot.
NEM

19/F vagyok, 190 centi magas, 100 kiló, szóval nem vagyok kövér, viszont igen testes vagyok. Egy dolog zavar csak, hogy mellemre hízok, és ez nagyon zavar! Hogyan tudnék mellrõl fogyni? !

Legjobb válasz: maradjunk annyiban, hogy kövér vagy, ha ez nem csupa izom ... és ami mellre megy az sem izom ... egy hájas puhaság vagy Dr Csernus

maradjunk annyiban, hogy kövér vagy, ha ez nem csupa izom ... és ami mellre megy az sem izom ... egy hájas puhaság vagy Dr Csernus
84 kg körül lenne az ideális, 100 kg sok, tornával szerintem helyrehozható, talán egy személyi edzõ adna jó tippeket.
edzél és szépen átalakul.
A magasságodhoz képest 10 kg pluszod van.Ezt viszont fiatalon könnyen le tudod mozogni .
A kérdező hozzászólása: milyen mozgást ajánlotok? (húzzál el kondizni) kívül!
Van fent a neten egy csomó Norbi torna, õ is dagi volt és jól lefogyasztotta magát, csináld ezeket a tornákat otthon naponta.
kardiózz (futás, bicikli, elipszis tréner, taposógép) és erösits (súlyzós gyakorlatok) is.

Testes, duci, molett, átlagos testalkatu, nagy hasu, kövér lányok ismerkednétek, vagy barátkoznátok velem? 19/F

Szeretem meg jó,ha van mit fogni 1 lányon. nagyon tetszenek és bejönnek nekem,vonzanak ezek testalkatok

Legjobb válasz: "ezek testalkatok" -> nem tudom mér, de ezen felröhögtem. :D Mint egy reklámszöveg: testes. duci. molett. KÖVÉR. ezek testalkatok. XDXDD Bocsi. :D

"ezek testalkatok" -> nem tudom mér, de ezen felröhögtem. :D Mint egy reklámszöveg: testes. duci. molett. KÖVÉR. ezek testalkatok. XDXDD Bocsi. :D
Ez a 'nagy hasu kover lanyok' kicsit durva..:o
Az ilyen csaj is jó? (Keresd a hibát.) :)
Már azzal bebuktad, hogy le kövérezted õket.
A kérdező hozzászólása: Nem kövérezem le õket, hanem azok is tetszenek nekem. kövérek nem mások, mint túlsulyosak
Engem komolyan érdekel mi tetszik egy pasinak egy kövér nön???Fel nem tudom ezt fogni, szereted markolàszni a hajacskàkat?Kedvencem amikor a pasi 30 a nö meg 100kg.Komolyan érdekel fejtsd ki legyszives!
utolsó. a férfiak többsége, jobban szereti a husiabb nõket :D ez van, törõdj bele :D nem tetszhet mindenkinek az, ami neked tetszik... de ha kell, szólhatok pár anorexiás lány ismimnek....

180 cm vagyok és 70 kg. Ez sok? Mert szerintem az. Anyáék is mindíg mondják h kövér vagyok. Meg h anya 19 évesen nem volt enni kg. Igaz ő kb 165 cm. A hasam kicsit nagy, és a csípőm széles. Hogy tudnám eltüntetni onnan a zsírpárnákat?

Legjobb válasz: Én 22 vagyok 170 cm és 67kg. Az jó?? Nem... De én is kíváncsi lennék hogy lehet ezt eltüntetni. Nekem is a hasam nagy és széles a csípõm(végülis ez a szülés után maradt rám). És ebbe az a baj hogy pont errõl a 2 testrészrõl marhára nehéz ledolgozni a zsírt,ha lelehet egyáltalán;)

Én 22 vagyok 170 cm és 67kg. Az jó?? Nem... De én is kíváncsi lennék hogy lehet ezt eltüntetni. Nekem is a hasam nagy és széles a csípõm(végülis ez a szülés után maradt rám). És ebbe az a baj hogy pont errõl a 2 testrészrõl marhára nehéz ledolgozni a zsírt, ha lelehet egyáltalán;)
Sziasztok!Nekem van egy könyvem (Horváth Ilona szakácskönyve), elég híres, s ebben van egy táblázat, hogy mi a normál kg és mikor. a Ti esetetekben: 18-24 év között(nõ): 165 cm 53 kg 170 cm 56 kg 175 cm 59 kg 180 cm 62 kg 185 cm 66 kg Én magamra nézve ezt szoktan nézegetni, s mérvadónak venni, de szerintem a neten is lehet találni valami hasonlót biztos, ami valahogy el is térhet. De neked kell szerintem eldöntene, hogy-e új neked, vagy próbálsz tenni valami, de szerintem is lehet olyan, hogy az ott van és kész, mert egyszerûen genetikai tulajdonság.
Ti boldog ifjúság. Fogyózni felesleges. Inkább fittnesz terembe menjetek mozogni , megfelelõ edzés programmal tudjátok formálni magatokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én 15 leszek nemsokára, 165 centi vagyok, és 50 kg.vagyok.Sok? mert szerintem az vagyok, és szeretnék fogyózni.
NE fogyózz. könyörgöm hagyjátok abba lányok ezt a kövér vagyok dumát 160-180 cm magasan és 50-75 kg-as mindenki szép és karcsú OK??? Érthetõ? Egy dietetikus aki ezek után a haját tépi
A dietetikus válaszadó a hajtépés helyett inkább szúrjon oda két sort, hogy a fogyókúra helyett érdemes kipróbálni a rendszerezett és egészséges táplálkozást (nem szigorú diétáról beszélek) és ezt egybe kötni egy kis sporttal, mert épp abban a korban van a két önjelölt fogyókúrázó, amikor ezzel a legtöbb (pozitív) változást érhetik el és a jövõbeli életmódjukat is megalapozhatják. Úgy érzem, hogy mindkét esetben erre lenne szükség, mert nem kilókban mért fogyással éritek el azt, amit szeretnétek, hanem azzal, ha foglalkoztok magatokkal és kiegyensúlyozottak lesztek emiatt.
Na én viszont 165 cm vagyok 21 éves és 68 kg. úgy képzeljtek, hogy tesi szakos fõsulis hallgató, év közben állandóan mozgok, mégsem tudok leadni egy grammot sem.
én 180cm vagyok, kb 62 kg. 14/L . van a hasamon és a combomon felesleg. és a csípõm is széles. De szerintem ha magadnak tetszel ne változtass rajta.;) [ mondjuk szeretnék leadni pár kilót. )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!