Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kövér így (18 db)

Miért öltözik így egy nagyon kövér lány?

Ma láttam a Tescóban vásárlás közben egy olyan húszéves forma lányt. Irtózatosan kövér nagy hatalmas rusnya undorító bálna volt. Ehhez képest rózsaszínűbe volt öltözve, és kilátszott a tetoválása a hatalmas undorító feneke felett. Sőt a bokáján is volt egy tetoválás! Egyszerűen nekem nincs bajom a kövérekkel, amíg nem akarnak tőlem semmit, de itt egyszerűen majdnem elhánytam magam! Megbámultam, és minden kicsit is hizlaló kaját visszaraktam, pedig rajtam csak 2 kg felesleg van az optimális értékhez képest! Egyszerűen majd kiégett a szemem, a gyerekem is elkezdett rángatni, hogy inkább ő sem kér csokit, és hogy ő ugye nem lesz olyan rusnya mint az a néni.

Legjobb válasz: Nem szép, hogy így vélekedsz róla. És ha egy betegség miatt olyan? Amúgy meg mindenki úgy öltözik ahogy akar. Nekem meg a pipiskedõ elkényeztetett felsõbbrendû viselkedû nõkbõl, anyákból van nagyon elegem akik még a babakocsit is mûkörömbe és tûsarkúba tolják. Ha leárazás van félrelöknek mindenkit még a síró gyereküket is.. nekik van hasonlóan elb*szott értékrendjük. De szerencsére egyre kevesebb mû nõnek jön össze a gyerek. Majd rájönnek, hogy a szépségért megmérgezni nem éri meg magunkat. A gyermekünk többet ér mint a mulandó külsõ. És azt se mondom, hogy hanyagolja el magát egy nõ mert az ugyanolyan undorító. Legyen szép és igényes, természetre pedig szerény és melegszívû. Semmiképp sem olyan aki a gyereke elõtt a kövéreket gúnyolja.

Nem szép, hogy így vélekedsz róla. És ha egy betegség miatt olyan? Amúgy meg mindenki úgy öltözik ahogy akar. Nekem meg a pipiskedõ elkényeztetett felsõbbrendû viselkedû nõkbõl, anyákból van nagyon elegem akik még a babakocsit is mûkörömbe és tûsarkúba tolják. Ha leárazás van félrelöknek mindenkit még a síró gyereküket is.. nekik van hasonlóan elb*szott értékrendjük. De szerencsére egyre kevesebb mû nõnek jön össze a gyerek. Majd rájönnek, hogy a szépségért megmérgezni nem éri meg magunkat. A gyermekünk többet ér mint a mulandó külsõ. És azt se mondom, hogy hanyagolja el magát egy nõ mert az ugyanolyan undorító. Legyen szép és igényes, természetre pedig szerény és melegszívû. Semmiképp sem olyan aki a gyereke elõtt a kövéreket gúnyolja.
Lehet, hogy õ kívülrõl csúnya, de te belülrõl rohadsz. Hálát adok az égnek, hogy nem ilyen romlott lelkû anyám volt. Sajnálom a gyerekedet.
5ös, akár a kenyérpirító, uralod a sötétséget. :D Nem kell ahhoz nagydarabnak lenni, hogy kinyissam a számat, ha valaki Ilyen mocskosul kritizál valakit.
Szomorú, hogy ilyen embernek van gyereke! Ne haragudj, de mi jogod van ahhoz, hogy elítélj valakit az öltözködése miatt?? Kövér? és?? Rózsaszínbe öltözik? és?? Nem kell odanézni! Örülj, hogy te nem vagy elhízva és ne másokat nézz, hogy milyen csúnyák, mert az csak téged minõsít! De nem kell másokat kritizálni! Õ lehet hogy így érzi jól magát, szóval mi közöd van hozzá? Kit érdekel, hogy rajtad mennyi a felesleg? Rajtam meg 1 kg sincs és még sem azt nézem, hogy milyen undorítóan kövérek az emberek! Ennyire nincs dolgod, hogy ilyenen kiakadsz? "Irtózatosan kövér nagy hatalmas rusnya undorító bálna volt" ráadásul ezek a jelzõk! Nyugodtan le lehet pontozni! De sokkal undorítóbb, gusztustalanabb az, hogy az embertársát kigúnyolják, hogy hogyan öltözködik. Ezzel csak elárulod, hogy milyen gusztustalanul felszínes vagy!
2.-nál a pont. Ha ilyen anyám lenne, mint te, inkább visszabújnék beléd és kikapartatnám magam.
5. Tévedsz. Dagadt sem vagyok, és nem is viselkedem úgy, mint egy utolsó civilizálatlan kisebbségi.
Neked gyereked van? Uramatyám... mit fogsz csinálni ha netalántán elhízik?! Inkább választanék dagadt bálnát mint téged, te lelki nyomorék!
Egyetértek az elõttem szólóval. Kérdezõ, ejnye.
Hat amikor egy ilyen balna cicanadragot huz! :(
A lelkedben vagy dagadt. :D Nem veszed eszre, hogy ha igy kiosztod a kerdezot, nem vagy kulonb.
Én egyetértek veled kérdezõ. Csak sajnos rossz helyen tetted fel a kérdést.
"de azért tudja már mindenki, hogy mi való hozzá, és mi nem! " - na de ki dönti el, hogy mi illik a stílusához? ki dönti el, hogy miben érzi jól magát? mert nem mások!! Csakis az dönti el, aki hordja a ruhát! Ebbe senki kívülállónak nincs beleszólása. Olyanról nem hallottam élõben, hogy a ribisen öltözködõ vékony lányokat kigúnyolják, sõt! Az ilyen lányok után fütyülnek az utcán. Viszont a cicanacis duci lányoknak annál inkább beszólnak! Persze ekkor mondják hogy.. mindenkinek van szabad véleménynyilvánításhoz joga, ez érvényes elég sok mindenre, de senkinek sincs joga megalázni másokat szokatlan öltözködés miatt! Azért mert valaki nem felel meg az "átlagnak" még nem kell kinézni/kinevetni!
Az oké, hogy mindenkit el kell fogadni úgy ahogy van stb. Én el is fogadom õket, de azért tudja már mindenki, hogy mi való hozzá, és mi nem! Oké, neki így tetszik, de akkor ne csodálkozzon, ha mások kiröhögik. Ha normálisan fel van öltözve, akkor nem bámuják meg a normális emberek. Ha vékony lányok is [email protected] öltöznek fel, akkor õket is kiröhögök. Most azért, mert valaki kövér, azt isten õrizz megszólni, de ha egy vékony lány venné fel ugyanazt a cuccot az már hatalmas vétek persze!! Habár nem tudom miért csinálják ezt a kövér nõk, hogy szûk cuccokat vesznek amibõl mindenük kivan, de õk tudják!
Jól van, hát ráér a dolgától, az ilyeneket figyelni. Várjunk csak, rajtad is van 2kg felesleg, undorítóóóó. :D Szörnyen nézhetsz ki, azzal a flegma pofával:D
Tudod, az a különbség a normális emberek és közted, hogy a normálisak teljesen leszarják, hogy ki hogy öltözik(fõleg egy ismeretlen!), mert nem a ruha számít. Vagy ha észre is vennék és szokatlannak találnák a másik öltözködését, akkor sem fûznének hozzá semmit, max egy vállvonást és nem lenne annyi idejük(fõleg egy szülõnek..), hogy felrakjanak gyk-ra egy ilyen szánalmas kérdést. De bizonyára nagyon unhatod az életed, ha ennyin kiakadsz. Õszintén sajnállak. Inkább neveld a gyereked és foglalkozz a saját dolgoddal, na meg ha ennyire rosszul leszel egy ilyentõl, akkor szúrd ki a szemed és a probléma megoldva! (amúgy ennyire nehéz elfordítani a fejed? :D) Köszönjük, hogy a szomszédunknak kívánsz ilyen nõt :D Csak a probléma, hogy mi nem bámulnánk egész nap a szomszédunkat(alapból alig látom õket), de biztos neked ez a napi programod, ha már így megemlítetted.
A kérdező hozzászólása: Értem, tehát ha egy 150kg nõnek aki talpig rózsaszínben van, kilátszik a fél feneke októberben. És ahogy kinéz azt az utolsó sarki K is szégyellnék (azok finomabbak, és elegánsabbak volnának ehhez képest), és ezt szóváteszem akkor velem nem stimmel valami. Remélem mellétek költözik egy ilyen és egész nap gyönyörködhetek benne.
Omg! és te kinek képzeled magad hogy így leszólj árkit is? 2. válaszolónál ott a pont. megérdemelnél magadra egy olyan 200 kg felesleget ennyi erõvel. Semmi jogod abba beleszólni hogy õ hogyan öltözködik ? na és ha pl . szoknya volt rajta? Ki nem sz*rja le? és miért lesz valaki egy vagy két tetoválástól kövér? Térj már észhez!!! Én meg tõled hányom el magamat! Mert lehetsz te kívülrõl egy szépségkirálynõ de ha belülrõl egy rohadt UNDORÍTÓ köcsög vagy akkor inkább legyen valaki hatalmas de kedves vagy modell de olyan szánalmas int te kérdezõ!!! Jól lejárattad magadat!
Szegény gyereked ilyen felszínes anyát..Ha a gyereked is ilyen kövér lenne, õ tõle is undorodnál?!Mivan ha a csajnak pajzsmirigy betesége van?!?Egy vékony lány
Szegény gyereked ilyen felszínes anyát..Ha a gyereked is ilyen kövér lenne, õ tõle is undorodnál?!Mivan ha a csajnak pajzsmirigy betesége van?!?
13-as, akar a hóhér meggyõzni!! :) Attól nem leszek kövérebb, hogy Te elhiszed-e vagy sem. Amúgy sem érdekel ki mit gondol az alakomról. Mindenkinek más tetszik. Na mentem futni szép napot mindenkinek! :)
Kérdezõ! Nemrégiben 2 tinilánynak szóltam be, mert kiröhögtek egy túlsúlyos gyereket, ahogy az anyukája tolta kocsiban (látszódott a gyereken, hogy beteg). Elgondolkoztam, hogy vajon milyen anyja-apja van ezeknek a lányoknak? - hát olyan mint te. Nekem nincs gyerekem, de el sem tudom képzelni, hogy milyen érzés lehetett annak az anyukának, hogy kinevetik a gyerekét. Te elbírod képzelni? Milyen érzés lenne, ha a gyereked egyszer elhízna akármi miatt és kigúnyolnák és olyan jelzõkkel illetné, mint amiket leírtál? Vagy nem is kövérség miatt, hanem valami más külsõleg látható dolog miatt? Te szülõnek nevezed magad, ilyen hozzáállással? :(
Szerintem a kérdezõ, egy beképzelt, kényes liba, gyerek ésszel!
66%. 45 kg vagyok, hízókúrázok, szóval nyugodtan mondhatod a dagadt szót nekem, csak jól esik. 1000x inkább lennék kövér 120 kgos, mint olyan sötét, kulturálatlan idióta mint te vagy a kérdezõ! Hihetetlen, hogy a pár szóból amit leírtál mennyire süt az, hogy milyen buta vagy és még reklámozod is a többi válaszodban. A kérdezõ meg feltûnõen néma :D netán észrevette magát ?
"mégis tökéletes alakom van" Jól van, hugi, meggyõztél. :)
Hát kedves 5-ös ez mellé, én inkább Rubint Rékára hasonlítok, tortákkal sütikkel fehér liszttel és jó sok zsírral mert soha életemben nem voltak súlyproblémáim. Nem figyelek az étkezésemre, csak a testmozgásra mégis tökéletes alakom van. De mivel én a kerekebb idomokat kedvelem el tudnék képzelni még pár kg-t itt ott.
"Rajtam csak 2kg van az optimális felett" Mi az optimális? 2kg nõ egy 23 kilós csontvázon?

Hogyan foggyak le? Már elkezdtem és eddig jól ment de jobban bele kell húzzak mert nem sok változás van. Nem vagyok nagyon kövér de utálom így magam.

Szeretnék jól kinézni, nemsokára utazok el nyaralni egy hónap múlva és szeretnék addig pár kilót leadni.!

Legjobb válasz: ha tényleg látványos (és viszonylag gyors) eredményt akarsz akkor ki kell hagyni a fehér cukrot, fehér lisztet, húst minimálisra csökkenteni +napi edzés (pl. gyaloglás 1óra + hasizom jó lehet). Este 6 után semmi. Gyümölcsöt ha lehet ne kaja után hanem külön étkezésként, lehetõleg d.e. Nekem így lement heti 2-3kg. 2hónapja csinálom, de közbejött nyaralás, volt h ettem édességet meg kenyeret, de ha utána vigyáztam kicsit nem jöttek vissza a kg-ok. Eddig 9kg-t fogytam, és azt mondják látványos. Ja, kifelejtettem, alkoholt se nagyon, fõleg töményet ne. Sok sikert!

ha tényleg látványos (és viszonylag gyors) eredményt akarsz akkor ki kell hagyni a fehér cukrot, fehér lisztet, húst minimálisra csökkenteni +napi edzés (pl. gyaloglás 1óra + hasizom jó lehet). Este 6 után semmi. Gyümölcsöt ha lehet ne kaja után hanem külön étkezésként, lehetõleg d.e. Nekem így lement heti 2-3kg. 2hónapja csinálom, de közbejött nyaralás, volt h ettem édességet meg kenyeret, de ha utána vigyáztam kicsit nem jöttek vissza a kg-ok. Eddig 9kg-t fogytam, és azt mondják látványos. Ja, kifelejtettem, alkoholt se nagyon, fõleg töményet ne. Sok sikert!
Figyelj az étkezésedre, és mozogj. Gondolok itt pl arra, hogy menj el futni, meg szedj a netrõl valami tornát és csináld azt heti 3-4 alkalommal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Mostmár belekezdtem és haladok, minden nap sportolok :) Remélem jó eredménye lesz továbbra is

Fontos! Nagyon kövér vagyok a koromhoz képest és leszeretnék fogyni, de ha fogyok, megfog nyúlni a bőr a kezemen. Így is már eléggé lötyög, mivel zsíros. De ha lefogyok akkor hogy tüntethetném el azt a nagy lötyögő megnyúlt bőrt? :/

Fontos! Nagyon kövér vagyok a koromhoz képest és leszeretnék fogyni, de ha fogyok, megfog nyúlni a b?r a kezemen. Így is már eléggé lötyög, mivel zsíros. De ha lefogyok akkor hogy tüntethetném el azt a nagy lötyög? megnyúlt b?rt? :S Nagyon szomorú vagyok.! :' ( Milyen edzés csináljak? Van evez?padom.Nagyon szomorú vagyok.! :' ( Milyen edzés csináljak? Van evez?padom.

Legjobb válasz: majd átteszik a modik A lefogyás legtutibb módja,ha befejezed a zabálást,és elkezdesz pl gyerekadagokat enni.

majd átteszik a modik A lefogyás legtutibb módja, ha befejezed a zabálást, és elkezdesz pl gyerekadagokat enni.
azért lóg, mert hájas..ha izmos lenne nem lógna
A koplalás vége akkor is szottyadt test, ha az ember 50 kilósra fogy (tapasztalat). Tehát: mozogj naponta , és akkor feszes leszel, nemcsak vékony.
18 éves korod ellenére elég éretlen vagy.
Nem az a a legjobb módszer, hogy naponta egyszer eszel csak. Egyél napi 5x keveset és egészségeset! És mellé mozogj minden nap! Így lehet, hogy lassabban mennek le a kilók, de a bõröd is visszafog húzódni, megizmosodsz, és miután lementek a kilók, nem fognak visszajönni olyan könnyen. Ha napi egyszer eszel akkor ahogy vége a diétának úgy visszahízol mint sicc!
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok. De már alapból lóg... :'(
hány éves v? ha még fiatal, nem fog lógni a bõröd
A kérdező hozzászólása: Érteeem...de úgy fogyóózom, h naponta csak 1x eszem..ez a leghatásosabb és leggyorsabb múdszer...viszont...gáz, miwel a bõröm már így is lóg, hiszem duci vagyok...akkor mi lesz ezután? :O
szia! épp most szálltam le a sífutógéprõl :D én is most kezdtem el edzeni, meg diétázni! ha gondolod csinálhatjuk együtt, úgy könnyebb lesz! egyébként találtam egy nagyon jó diétát, mindenki csak dicséri! meg többen mondták, h téll hatásos
kedvesem, nem kell koplalni és mondjuk mozogni kell mellé. a mennyiséget a kajában minõségre cseréled. és szépen nekiállsz futni, kondizni, sportolni vmit...
A bõr az szépen vissza fog menni. Ez nem úgy mûködik hogy egyszer kinyúlik és úgymarad, nyugi :) Nézd át a fogyis kérdéseket, millió tippet fogsz találni.
elõször fogyjál le hallod és utána foglalkozz a lógó bõrrel-.-
A kérdező hozzászólása: Attól a lógó bõr még nem lesz jobb... -.-" :O
A megnyûlt bõr legyen az utolsó, ami visszatart a fogyásban. Megnyúlt bõrrel lehet írni, túlsúllyal nem... Vérnyomás, koszorúér-gondok, nõ az esély a strokera, ízületi gondok, és sorolhatnám évekig! Adj egy esélyt neki. Max lemûtteted magadról majd valahogy... Ne rágódj ilyeneken.


Azt csak mûtéttel lehet el tüntetni.
Sajnos, nincsenek csodaszerek, nincsenek csoda módszerek és a bõr nem olyan dolog ami szereti a nyúlást. A stria foltok mindig ott fognak maradni, ha vannak. A nagyon megnyúlt és a fogyás következtében lógó bõrt viszont csak mûtéttel lehet eltávolítani. Hiába sportolnál, a bõröd ugyan úgy megmarad. Az nem fog összeszûkülni. Bár nem tudom, hogy ha nagyon lassú fogyás következtében adod le a kilókat akkor a bõröd hogy reagál, bár szerintem akkor sem fog az is összemenni...
nem lesz ott ha lefogysz.
ha olyan mértékben lóg akkor tényleg valóban csak mûtéttel lehet korrigálni. de ha odafigyelsz, hogy heti egy kilót fogysz sok-sok sportolással akkor nem nyúlik meg a bõröd.szóval ne koplalj mert akkor ronda leszel.
csak akkor marad lógós, ha hirtelen fogysz sokat. Viszont ha arányosan, megfelelõ mértékben fogysz, akkor a bõrödnek marad ideje visszahúzódni, amit jó eséllyel meg is fog tenni.
ha közben sportolsz, és egészségesen, megfelelõ étrenddel fogysz, akkor annyira nem lesz rossz

Ez így nagyon kövér? (kép)

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130812/DSC01778_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Nem, csak kicsit duci.

Nem, csak kicsit duci.
picit duci, de nem kövér, simán leadod! :)
ha én így néznék ki akkor tuti elkezdenék sportolni meg kevesebbet, egészségesebbet enni. De ha te így jól érzed magad...
Jaja. Félúton a normális és a kövérkés közt. Kövérnek nem kövér. Enyhén duci. Mondjuk.
hát 10 kiló van rajta az bizti
Ilyen alakom volt nekem is még áprilisban, mikor is betelt a pohár. Nekem így már minden nyûg volt, nem is beszélve arról, hogy úgy gondoltam, mindenki más értékesebb ember nálam. Se céljaim, se életkedvem nem volt. Elkezdtem futni, amit a mai napig csinálok, lehetõleg minden nap, másfél órát. Szépen fogyok is tõle. Imádom. Szóval nekem ez már a kövér kategória, de sosem késõ változtatni. Rajtad kívül senki más nem tudja megtenni helyetted.
Elég kövér. Fogynod kell sürgõsen. Tegyél fel szembõl is egy képet! Hány kiló vagy amúgy?+hány cm vagy?:)
ez még JÓÓÓÓ
Nem kövér, duci.
NEm vagy kövér, csak duci, de már kb hatodszor teszed fel a kérdést.
Nem kövér, csak husis! :) Ami sokaknak tetszik. :)
Nem kövér, csak husi. :) Nekem tetszik.
egy másik kép alapján tényleg egyszerûbb lenne véleményt mondani
Huhhh de rossz kép, de válaszolni azért még lehet. Nos, nem nagyon kövér, csak valamelyest duci, ahogy írták, megfelelõ öltözékben simán lehet csinos is, én azért próbálnék fejleszteni az alakon, de ez ízlés dolga is, ez nem a "jaj fogyj, mert egészségtelenül kövér vagy" kategória, úgyhogy a delikvensnek kell eldöntenie, jól érzi-e magát így :)
Nem vészes, inkább husis.
szart se látni, már bocs, nem kellett volna így össze vissza vágdosni

180 cm magas, 79 kg, 16 éves fiú vagyok. Ez így nagyon kövérnek számít? Nem vagyok izmos.

Legjobb válasz: A test-tömeg indexed alapján nem vagy túlsúlyos. De valószínûleg plötyi vagy. Kezdj el mozogni, jól fog esni.

Örülj neki, hogy magas vagy(manapság ez már kevés férfiról mondható el).Sportolsz valamit? Én gyógytornászként azt javasolom, válassz olyan mozgásformát, amit élvezel( kosárlabda, úszás, foci), és iktasd be heti rendszerességgel az életedbe. Emellett érdemes izmokat is építeni, de én 18 éves korom elõtt óvatosan bánnék a súlyok emelésével. Viszont a konditermekben van futógép, elipszis tréner, és sok olyan gép, ami segíthet abban, h egészségesen épüljenek az izmaid.
Sajnos mindenki ekkora súly hallatán a kövérségre gondol, sztem ha ilyet kérdezel, akkor biztosan nem fog ártani egy kis spotolás. Én 186 cm magas vagyok és 103 kg a súlyom, 32 évesen. Sportolok, bár nem annyit amennyit szeretnék :) Egyáltalán nem vagyok kövér... Késõbb csak az elõnyödre válik, hajrá!
A test-tömeg indexed alapján nem vagy túlsúlyos. De valószínûleg plötyi vagy. Kezdj el mozogni, jól fog esni.
Szerintem nem az a lenyeg hogy hany kilo vagy hanem az, hogy ez meglatszik-e. En speciel 18 evesen vagyok 182 cm, 82 kg vagyok, es nehany konnyebb tarsam nagyobb darab, mint en. A sportrol annyit, hogy en (egy baleset miatt) 2, 5 eve nem sportolok semmit. Attol hogy sportolsz, nem biztos, hogy karcsubb leszel, de az biztos, h a sportolokat jobban elismeri mindenki. (Az ekezetekert bocsi, mobilrol voltam.)
Igen bakker, sürgõsen kezdj el fogyózni! 40 kilóig meg se állj, akkor te is trendi kis búza-forma lennél...ez ma úgyis divatos! De szerintem te pontosan tudod a választ, azaz csak költõi kérdés volt valójában. Inkább azt fogalmazd meg, mi a valódi problémád!
Tessék sportolni, nem azon aggódni, hogy sok, vagy kevés. Az izom fajsúlyosabb a zsírnál. Hogy kövér vagy így, vagy sem, a csontozatodtól is függ. Ha te soknak látod, (mi innen nem látunk) a táplálkozásod minõségére figyelj oda a mennyiség helyett. Mindkettõ, a sport és a minõségi táplálkozás is az általános egészségi állapotod miatt is fontos.
Jóm mondod Kergemacska!:)
Bizony legalább 10 kiló súlyfelesleged van!
A kérdező hozzászólása: Fogyni szeretnék, mert én kövérnek érzem magam. Lefekvés elõtt három órával eszem utoljára, de akkor is általában már csak narancsot, kivit, vagy esetleg almát. És minden második délután fél órát taposok is. Igazából 83 kg voltam december legvégén, most, január végén pedig 79 lettem. Remélem, nem áll meg ez a folyamat, mert még 4-5 kg-t szeretnék fogyni. Ha 74 kg lehetnék, az már egy álomsúly-kategóriába tartozna. :D
Szerintem nem. És tud jól kinézni egy nem izmos és picit ducibb fiúú. Bár én inkább a husisabb fiúkat szeretem. :)
Én 190cm vagyok és 85kg. Ha magamhoz viszonyítalak te sem lehetsz nagyon kövér (én így látatlanba inkább átlagosnak mondanálak). De ha úgy gondolod, hogy neked a súlyod nem megfelelõ akkor kezdj el sportolni, vagy legalább térj át egy másikfajta táplálkozási módra. Kevesebb hús, szénhidrát, zsír, édesség. Több zöldség - gyümölcs, hal, és némi testmozgás. Ja és még valami lehetõleg este vagyis délután 5 után már ne nagyon vegyél magadhoz nehéz ételeket, mert azt a szervezted már nem tudja feldolgozni (ha csak nem áll még neki este egy kicsit fekvõtámaszozni, vagy súlyt emelni). 20/F
nem
én 185, 73 kiló és rajtam is van pár kiló zsír, ehhez viszonyítsd (bár kondiba is járok)
én 190cm 72 kg vagyok, az milyennek számit? 23F

Nagyon kövér vagyok? :S Hihetetlenül zavar, hogy így nézek ki, de hiába futok, és mellette alig eszem, szinte semmit nem változik az alakom. :S

179 cm magas vagyok és 68 kg, de sokkal többnek nézek ki.:S kép priviben annak aki szeretne.:)

Legjobb válasz: Na én erre a képre kiváncsi lennék!

Na én erre a képre kiváncsi lennék!
Ezt nem lehet így megmondani kövér vagy-e . A súlyod nem sok, de nem tudni a testzsírszázalékodat. Nem mindegy, hogy zsírból, vagy izomból vagy 68 kiló. Ha tennél fel képet jobban láthatnánk ezeket a dolgokat, vagy ha nem akarsz, küld el!
Ehez a magassághoz egyáltalán nem vészes ez a suly, persze nem mindegy hogyan oszlik el.Van aki hiába jo sulrya és mondjuk vékonyak a lábai ha nagy a hátsoja vagy uszogumiján van az összes felesleg.Szerintem neked csak célzottan kell egy bizonyos testrészt alakítanod.
Nekem elküldheted a képet, ha gondolod, õszinte leszek. Egyébként nem tûnik annyira durvának a helyzet szerintem.
Nem tudom elhinni, hogy 179 centihez bárkinek sok legyen a 68 kg, de lehet, h nem elég jó a képzelõerõm...
Én is kérek:)
Ha valaki azt mondja, hogy igen, akkor az nem lehet más csak anorexiás, vagy 15 éves kis emósb.zi 30kilóval.
Egy képet ide is, köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) :)
Nézd, amit látni az az, hogy nem rossz az alakod. De nem is jó. Jó lehet, megfelelõ munkával és étkezéssel. Amit gondolok a kép alapján, hogy nem jól táplálkozol, és szerintem talán még az öltözködésed is hibás. Divatos lehet a feszülõs nadrág, de elrontja az alakotokat. Neked is, és a többi lánynak is. Annyira feszes, hogy elszorít. Diétával kapcsolatban tanács: Mindenképp kell megfelelõ mennyiségû fehérje, és szénhidrát is! Elhagyni egyiket sem szabad. Fehérje kell az izom építéshez, és megtartáshoz is. Ha nem eszel elég fehérjét izmot vesztesz, és puha leszel. Sok sikert, és ne keseredj el, nem vagy kövér egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti: Elküldtem mégegyszer, hátha.:) Utolsó: Nem jelzi, hogy tudnék neked privit küldeni.:)
Nekem is küldenél? :)
Én nem tudtam megnézni!
A kérdező hozzászólása: elvileg mindenkinek elküldtem.:) véleményt írjatok légyszi. köszönöm.:)
én 176 cmrel voltam 69 kiló.:D most 57 vagyok.:) Egyébként ha egyáltalán nem fogysz, akkor szerintem anyagcsere..

Nagyon kövér vagyok így 15 évesen, ha 170 cm és 72 kg vagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom h a kor mennyire számít én 22éves vok 168cm és 72kg. Szóval e izgulj. 1kis testmozgás és lemegy. Ne koplalj!

Nem tudom h a kor mennyire számít én 22éves vok 168cm és 72kg. Szóval e izgulj. 1kis testmozgás és lemegy. Ne koplalj!
Van egy osztálytársam aki 172 cm 15 éves és 91 kiló ^_^'
nem vagy nagyon kövér, de túlsúlyos vagy.
Egyáltalán nem vagy kövér! Jó alakod lehet :) De sok nõ, hölgy úgy érzi (már aki), hogy 60kg val és a te általad adott magassággal már kövér! Ez pedig egyáltalán nem így van! De ha Te úgy érzed egy kicsit több mozgással le lehet adni hamar pár kilót! Én nagyon egyszerûen csináltam, de ezt nem nagyon javaslom senkinek 70Kg voltam 180cm magas, 27 éves. Kerek 1hétig nem ettem semmit! És 14kg fogytam! De ezt nem javaslom!
nem vagy nagyon kövér csak kicsit egyél egészségesen, tényleg nem olyan nehéz kibírni!
Szia! Ki tudod számolni a testtömeg indexedbõl: testsúly osztva a magasság méterben mért négyzetével, azaz: 72/(1.7*1.7)=24.9. 18.5-25 között teljesen normális, 25 felett túlsúlyos, de még az sem kövér!!!!
én 185 cm esen vok 69kg és lány és 15 éves..

Mikor kezdjek el hordani terhesmelltartot? Nem vagyok köver inkabb atlagos de eredetileg is nagy a mellem es mar igy is nagyot nött.

Legjobb válasz: Akkor érdemes éjszaka sportmelltartóban aludni, ha nagyon érzékenyek a melleid, és zavar éjszaka az alvásban. Amúgy nem kell. Viszont érdemes tényleg beszerezned egy-két terhesmelltartót. Nekem nagyon bejött. És nagyon kényelmesek. Ráadásul én itthon vagyok, ilyenkor hajlamosabb lennék fel se venni melltartót, de azt javasolták hordjam itthon is, hogy ne nyúljanak feleslegesen az izmok. És ezek a melltartókat - ha jó méretût választasz - észre se lehet venni, hogy rajtad van. De sokat nem érdemes venni, mert folyamatosan nõ a mell, és lehet pár hét múlva már kicsi. A szoptatós melltartó más, azt a szülés után érdemes megvenni, mert addig még nagyon sokat nõ, és formálódik a mell.

Akkor érdemes éjszaka sportmelltartóban aludni, ha nagyon érzékenyek a melleid, és zavar éjszaka az alvásban. Amúgy nem kell. Viszont érdemes tényleg beszerezned egy-két terhesmelltartót. Nekem nagyon bejött. És nagyon kényelmesek. Ráadásul én itthon vagyok, ilyenkor hajlamosabb lennék fel se venni melltartót, de azt javasolták hordjam itthon is, hogy ne nyúljanak feleslegesen az izmok. És ezek a melltartókat - ha jó méretût választasz - észre se lehet venni, hogy rajtad van. De sokat nem érdemes venni, mert folyamatosan nõ a mell, és lehet pár hét múlva már kicsi. A szoptatós melltartó más, azt a szülés után érdemes megvenni, mert addig még nagyon sokat nõ, és formálódik a mell.
Ha mar ugy erzed kenyelmes, akkor hordjad. Ez a melltarto amugy amiben szoptatni is szoktak, vagy az a szoptatos melltarto?
A kérdező hozzászólása: nem tudom meg 5hetes vagyok es nem jartam effele üzletben majd ha hazautazok jövö heten akkor megyek, de azt hallottam nem art koran elkezdeni hordani.es azt is hallottam erdemes este sportmelltartoban aludni ez igaz?
Én errõl még nem hallottam...Egyikrõl sem. Én végig normál melltartót használtam, igaz gyakran cserélgettem a méreteket, mert változott, de valahol nem is volt baj.:) A szoptatós melltartómat rüheltem! Én nyáron szültem július 8-án 1000 fok volt, és az a béna melltartó minden pántos ruha alól kilátszódott. Engem zavart, így visszatértem a normál melltartókra, azokba is tudtam betétet rakni. Ha meg itthon pihentem akkor meg felvettem a fürdõ ruha felsõmet. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de én így csináltam. Nekem ez vállt be...

Édesanyám sokszor nagyon megbánt hogy így meg úgy kövér vagyok, úgy állít be mint egy 100 kg-st. Ti mint szülõk is így bántanátok a gyermeketeket emiatt?

Ja, és azt elfelejetettem leírni hogy nézek ki (de bármikor meg tudom mutatni bárkinek képen) : 162 cm magas, 65 kg ami nálam inkább a lábaimon látszik meg (se arcom, se hasam nem hájas). Én az ideális súlyban nem hiszek, orvosnál már voltam a súlyommal és azt mondta hogy nálam a csontozat nyom többet, nehezebbek a csontjaim és vastagabbak. Ergó, még ha anyám kedvére is tennék, szó szerint hánytatnom kéne magam vagy hogy ne egyek ahhoz hogy az õ kis 40 kg-s elvárásainak megfeleljek. Próbáltam már 90 napos diétát, voltam konditeremben hónapokat (semmi eredménye nem volt-csak izmosodtam). Átlagban nem eszek sokat egy nap, heti háromszori étkezés megvan, igyekszem minimum másfél liter folyadékot bevinni (csak víz meg tea segítségével), kerülni a lisztes meg zsíros dolgokat.

Legjobb válasz: Lehet, nincs is veled semmi baj, csak erõs csontozatú vagy és ennyi, a 65 kiló tök normális. Én csak pár centivel vagyok magasabb, szintén 65 kiló és igaz, van rajtam fölösleg, de nem olyan gáz, fõleg hogy vékony csontú vagyok. Azért az rohadtul nem mindegy, hogy milyen a csontod. Anyukád tudatlan ebben a témában. Hagyd abba a fogyózást, nehogy valami testképzavaros betegséged legyen miatta.

Lehet, nincs is veled semmi baj, csak erõs csontozatú vagy és ennyi, a 65 kiló tök normális. Én csak pár centivel vagyok magasabb, szintén 65 kiló és igaz, van rajtam fölösleg, de nem olyan gáz, fõleg hogy vékony csontú vagyok. Azért az rohadtul nem mindegy, hogy milyen a csontod. Anyukád tudatlan ebben a témában. Hagyd abba a fogyózást, nehogy valami testképzavaros betegséged legyen miatta.
Ne foglalkozz a véleményével. Nem lehet mindenki homokóra alkat az a lényeg, hogy elfogadd magad.
Képet küldesz? Egyébként anyud *nkó. A leírásod alapján sztem semmi aj nincs veled. :) )
Melyik fogyaték pontoz le egy HASZNOS és pártatlan választ? 11-es
A leírásodból szerintem nem lehet megállapítani, hogy melyikõtöknek van inkább igaza. Az biztos, hogy nem vagy sovány, de lehet anyád tényleg túlzásba viszi a jóakarást, és már bántás lesz belõle. Fogyást illetõen igaza van 11-esnek. Ha tényleg fogyni akarsz akkor úgy kell, ahogy õ írja, akár egy dietetikust is érdemes lehet megkeresned. Nekem az mindig gyanús volt, amikor erõs csontokra hivatkoznak nõk. A fitnesz mérlegek kb. 3 kg körüli csonttömeget szoktak kiírni, szóval ha valakinek nagyon erõs csontja van, az maximum plusz 1 kg.
Az én apukám is hasonlókat mondogatott nekem gyerekkoromban ( "Minek zabálsz annyit? Már lefolysz a székrõl stb.) Pedig egyáltalán nem voltam soha kövér, pár kiló felesleg volt rajtam, csak apa a sovány nõk megszállottja. Az eredménye az lett, hogy kb. 10 évig bulímiás voltam.... A mai napig 32 évesen elõfordul néha nagyon ritkán, hogy meghánytatom magam, ha nagyon bestresszelek és sokszor küzdök önértékelési zavarral, pedig már megházasodtam, született egy lányom is. Az ilyen beszólásokkal a szülõk egy életre tönkretehetik a gyermekük életét!!
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon sajnálom Utolsó :( ! Amúgy tudok az ilyenekrõl, és hogy van akiknél komoly következményekkel jár. Sokat olvastam az ilyen esetekrõl és én speciell csak köni tudok az ilyen szülõkre. Legalábbis ha az én lányom túlsúlyos lenne, igyekezném úgy a helyes étrendre terelni, hogy esetleg együtt mozogjunk, együtt étkezzünk egészséges ételeket. Nem pedig hogy szóban sértegetjük !!! Mert akármit is legyen, én magamat nem érzem hibásnak az egészben, és megvan az okom hogy anyámat hibáztassam azért is hogy nem lehetek egy sovány ember, hadd írjam le: 5 éves koromig egy sovány kislány voltam, majd elkezdtem dadogni és olyan erõs nyugtatókat kaptam aminek a következtében nem mozogtam szinte semmit, csak ettem, a tv elõtt ültem (5 évesen !!!). Ezek a nyugtatók engem jól felhízlaltak, egész 1-4es koromban szenvedtem azért mert nem lehettem sovány mint a többi kiscsaj az osztályomból ! És anyám mit tett akkor is?! Azt hogy szidott, volt hogy minden este sírtam emiatt, ahelyett hogy esetleg segített volna... szép anya az ilyen... Aztán valamikor 8-adikban sikerlt lefogynom abból az óriási túlsúlyból, egy normálra. Azóta pedig ingadozok, de annál kisebbre nem tudok lemenni. Szóval ítéletek nem kellenek. Mellesleg a jóindulatú válaszokat megfelelõen pontoztam, a rosszindulatúakat pedig le.
Kedves kérdezõ, elõször is sajnálom, hogy anyukád ilyen, illetve van egy rossz hírem. Mivel gyerekkorodban híztál meg, ezért soha a büdös életben nem leszel olyan vékony, amilyennek anyukád szeretne drasztikus fogyókúra (nem egészséges!) vagy heti 5-7 kemény edzés nélkül. Szóval az orvos leginkább csak megnyugtatni próbált, hogy ne legyenek étkezési zavaraid és nem a valóságot állította. (ahogy már írták a nehéz csontozat maximum plusz 1 kilóban nyilvánul meg, fõleg ilyen testmagasságnál) Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, kerüld a finomított cukrot (édesítõszerek, gyümölcscukor, méz, stb mehet mértékkel) és ahogy írtad a lisztet és zsíros dolgokat mérsékeld a minimálisra - mert azért minimálisan szükség van rájuk -, sok fehérje (fehérhúsok, tejtermékek - túró, joghurt, stb) és étkezés szempontjából rendben leszel. Ha a mennyiségekkel nem szállsz el (kis tányér-nagy tányér esete), akkor hízni egészen biztosan nem fogsz. Ha meg tudod oldani napi 5ször egyél. 3 fõétkezés és 2 mellék (egy alma vagy egy joghurt ilyenkor). Ha még mozogsz is mellé még jobban beindul az anyagcseréd (kardió edzés - futás pl) és akár fogyhatsz is. A lényeg a következetesség és a rendszeresség. Szard le magasról anyukád véleményét. Az a lényeg (közhely), hogy te jól érezd magad a bõrödben. Ha pedig amiket fent írtam megteszed ez kb garantált :) A mozgás növeli a boldogsághormon termelõdést nem mellékesen.. :) Én voltam közel 100 kiló, mondjuk 180 centi magassághoz. Anyukám engem is piszkált, hogy kövér disznó vagyok, én is úgy éreztem magam, de az elején ettõl inkább depressziós lettem és még többet ettem. Aztán egyszer jött a fejlövés, hogy majd én bebizonyítom. Mozogtam (ekkora túlsúlynál nem bírta a térdem a futást így maradt a torna, úszás), tartottam a fent leírt diétát és hihetetlen gyorsan (2-3 hónap) ledobáltam a felesleg 90 %át. Most tavasszal akarok elkezdeni futni (azért nem vagyok olyan mazochista, hogy télen próbálkozzak vele elõször) és akkor sikerül a maradék 5-10 kilótól is megszabadulnom szerintem. :) Én se ideális testsúlyra megyek egyébként, ezért se tudom pontosan mennyi a maradék, hanem hogy tetszek magamnak a tükörben. Ezért is csinálok most hasizom és fenékformáló gyakorlatokat a futás kezdetéig, aztán lesz ami lesz :) És most már nem piszkál anyukám, de szemtõl szembe nem is dicsér vagy teszi szóvá, hogy na így már jól vagy lányom, viszont már hallottam ahogy valamelyik rokonnak dicsekedett telefonon milyen szépen lefogytam. Kitartást anyukáddal szemben és sok sikert, hogy elérd a céljaid! :) 23 N
Tényleg nem vagy kövér, egyszerûen ilyen a testfelépítésed. Nekem pl. széles a csípõm, és ha 45 kilóra fogynék, az akkor is széles maradna. Én 174 centi vagyok és 72 kiló, de senki nem néz annyinak. A súly csak egy számadat, inkább azt kell nézni, hogy a tükörben látottakkal elégedett vagy-e! :) Anyukád meg egyszerûen téveszmékben él. Valószínûleg megfertõzte a sok plakát, címlap, amin gebe lányokat lát, hozzáteszem õket is elég szépen megbuherálják photoshoppal, hogy vékonyak legyen, gondoljunk csak Britney Spears-re...:D Ne fogyózz, és fõleg ne hánytasd Magad mert az utóbbi komoly betegségeket okozhat. Ha minden áron változtatni akarsz, akkor sportolj. Bicajozz, aerobikozz, ezek még a keringésednek is jót tesznek, vagy csak sétálj nagyokat. De kimondottan súlyvesztésre nincs szükséged! Nem vagy kövér! 28N
Én ugyanilyen magas vagyok és már mikor 57 kg voltam kövér voltam.. Pedig én se láttam magamon, aztán most hogy lefogytam nézem a régi képeket és hányi tudnék tõlük.. Kár, hogy nekem akkor nem szólt anyukám.
Szálkásító diéta KISZÁMOLT tápanyagmennyiséggel és heti 3-4x45 perc aerob mozgás. Ez való fogyásra nem pedig a 90 napos hülyeségek.
A kérdező hozzászólása: Nem kell magam megnyugtassam ezzel, én is látom magam a tükörben, és nem egy 100 kg-os tehenet látok :) . Ami pedig a csontozatot illeti : ha ezt már orvos mondja, szerintem eléggé hihetõ (de ott a net is, tessék informálódni), nem áll szándékomban kioktatni senkit.
Ez nagy valószínûséggel onnan ered nála, hogy fiatalkorában kövér volt és nagyon zavarta, talán sokat szenvedett különféle diétákkal, talán nagyon megkeserítette az életét az állandó diétázás vagy a kövérség és vagy azt gondolja, ha neki nem volt jó, másnak se legyen (sajnos vannak, akik még a saját gyerekükkel szemben is így gondolkodnak) vagy azt hiszi neked is csak akkor lehet sikered az életben, ha drasztikusan fogyózol, mert neki így sikerült (vagy épp nem sikerült), ilyesmi oka lehet. Megoldás nem igazán van, ne foglalkozz vele, esetleg hívd fel a figyelmét arra, hogy milyen veszélyesek a koplalásos fogyókúrák.
"Az erõs csontozattal csak a kövérek nyugtatják magukat." Ezt meg a tudatlan, buta emberek mondogatják. Figyeld meg, mennyi féle csontozattal rendelkeznek az embertársaid!
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam erre, hogy fiatalkorából eredhet. Csak az a baj hogy ezzel a visekedésével az én önbizalmamat rontja. Mert valahol azért már ott baj van ha csak egy valaki lát förtelmesen kövérnek, a többi szemében pedig egy csinos és jó kínézetû ember (arányos testrészekkel). Idegen fiúknak is tetszett az alakom, sõt. Nem dícsérni akarom magam ezekkel, csak zavar hogy õ engem nem tud elfogadni.
Én is pont enyni centi vagyok, és voltam 65 kiló, szörnyen éreztem magma. Igaz, hogy nem ez a kövér kategória, de azért van háj az emberen, rendesen.
A kérdező hozzászólása: Engem ténleg csak a lábaimon zavar, de sajnos nem tudom leadni. Mert ténleg, nálam jobban biztos nem próbálkozott senki sem. Én lennék a legboldogabb ember ha valaki elárulná a combok leadása módszerét :)
Én pár éve 65 kg voltam, de nekem sok volt az 160 centimhez, nem éreztem jól magam a bõrömben. kövér nem voltam, de volt rajtam husi. A Most 50 kg vagyok. jobban érzem így magam, de attól függetlenül én sem tartottam magam sose kövérnek, szerintem te sem vagy az.
Bocsánat az elírásokért!
:) Vannak kulonbozo formak... Van a korte szeles vall, vekony derek, szeles csipo es combok (szerencsere en ez vagyok! Es imadjak a pasik meg en is!) Van az alma ami hasban eros, altalaban logos nagy cicik de viszont gyonyoru labak...) Van az elol deszka hatul lec (ezt nem kell magyarazni) es a topmodell napi 500kalorias dietan eloke! En nobol vagyok legyen combom seggem es cicim is mert formas szep es mert imadok enni igy biztos nem leszek pilicka sose, de imadom mikor a Parom belemarkol a csipombe! Nem tudom mennyi idos vagy! De ne foglalkozz semmivel! Nem mondanek a gyerekemnek ilyet, csak ha tenyleg igy lenne! Amig szep es formas addig orulnek neki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!