Találatok a következő kifejezésre: Nagyon köhögtet torkom, (4 db)

Nagyon köhögtet a torkom, 37 hetesen ez jelenthet problémát a babára vagy a terhességre nézve? Házilag mivel tudom kezelni a torokfájást? Holnap megyek dokihoz?

Legjobb válasz: langyos mézes tej,elsõre furán hangzik, de nem is olyan rossz, és bevált. Lehet még szegfûszeget szopogatni,na az furább ízû,vagy csak egyszerûen sok mézzel citromos tea.

langyos mézes tej, elsõre furán hangzik, de nem is olyan rossz, és bevált. Lehet még szegfûszeget szopogatni, na az furább ízû, vagy csak egyszerûen sok mézzel citromos tea.
Hársfatea, kamillatea mézzel citrommal. Köhögésre Stodal szirup (homeopátiás, terhesen is szedhetõ).
Dr Theiss lándzsás utifû, ha van otthon, azt is lehet szedni
A kérdező hozzászólása: Köszi. A Mézes teát ittam eddig is, a pergelt cukros tejet is, de azt hallottam a tej ilyenkor nem jó. Nem tudom mi az igazság, de megpróbálom a mézes tejet is, a tea mellett. Mégegyszer köszi. Remélem használ már valami :-)
A kérdező hozzászólása: ...és köszi a teatippeket. Nem tudtam ilyenkor melyik teát lehet inni és melyiket nem.
Sós vizes gargalizálás. Tutira bejön!
Ha meg vagy fázva, vagy torokgyulladásod van, akkor lehet ilyen.
Az álláspontom ink igen mint nem

Pár hetes kismama vagyok. Mikor még nem tudtam, de már terhes voltam, volt egy megfázásom. Nem volt lázam, de nagyon fájt a torkom, köhögtem és a többi szokásos. De gyógyszert egyáltalán nem vettem be. Árthat ez a babának?

Ha kés?bb lett volna, nem izgulnék ennyire, de pont a beágyazódás és az azt követ? héten volt bennem a vírus, és ez a legérzékenyebb id?pont. Szerintetek?

Legjobb válasz: Legyél nyugodt. Ettõl nem lesz semmi baja a babádnak, õ tõled még szinte függetlenül él, hiszen még nem a méhlepénybõl "táplálkozik".

Legyél nyugodt. Ettõl nem lesz semmi baja a babádnak, õ tõled még szinte függetlenül él, hiszen még nem a méhlepénybõl "táplálkozik".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Akkor megnyugodtam :-)
Nyugi. Jól talált ki minket a természet:) Mivel a kismama a terhesség elején nem tudja, hogy az sok mindent csinál, amit egyébként terhesen már nem. Pont ezért az elsõ pár héten nincsen kémiai kapcsolat embrió és anyuka között...az késõbb alakul ki a méhlepénnyel. Én dohányoztam és kétszer buliztam is alkohollal persze, amikor már terhes voltam, de még nem tudtam, ugyanígy megijedtem aztán, mint te, ezért jól utánaolvastam 3 nyelven is. Nincs baj, szép babavárást neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. :-)


bakteriális fertõzés/szimplán megfáztál, mert nem öltöztél fel rendesen stb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!