Találatok a következő kifejezésre: Nagyon kívánom pasim (16 db)

Nagyon kivánom a pasimat, akárhol, ez nagyon gáz?

Õ nem olyan szenvedélyes, mint én, én viszont iszonyatosan kivánom ?t. Akár hol vagyunk, akármilyen szituációban. Valahogy minden megynyilvánulásából kivánom. Ahogy beszél, ahogy mozog, mindenb?l. Én már szégyellem, de bárhol kapható lennék rá, és ezt elég cikinek érzem. Még soha nem kivántam senkit ennyire, féltékeny is vagyok rá. Mindig azt nézem hogy szexinek lásson, hogy kivánjon ? is, bármilyen helyzetben vagyunk. Rengeteget szexelünk, és én attól félek, hogy megun. Imádom ?t, minden porcikáját, minden hibáját. HOGY ÉRHETNÉM El azt, Hogy MINdIG MEGMARADJON KÖZÖTTÜNK A SZERELEM?

Legjobb válasz: jaj,de szörnyû lehet a pasidnak,szegény ember,biztos sokat szenved... Szerintem a pasid nagyon szerencsés,ha nem akarom elviccelni. Sok fiatal úgy van,hogy szex=szeretet.Pedig nem,de ez már tudat alatt van bennetek.De ne aggódj,ez csak az,hogy szereted.És semmit nem tehetsz,vagy szeret,vagy nem.Ez csakis rajta múlik.

jaj, de szörnyû lehet a pasidnak, szegény ember, biztos sokat szenved... Szerintem a pasid nagyon szerencsés, ha nem akarom elviccelni. Sok fiatal úgy van, hogy szex=szeretet.Pedig nem, de ez már tudat alatt van bennetek.De ne aggódj, ez csak az, hogy szereted.És semmit nem tehetsz, vagy szeret, vagy nem.Ez csakis rajta múlik.
A kérdező hozzászólása: Én szeretem, imádom õt, nem akarom elvesziteni. Még mielõtt buta libának tartanátok, belementem abba is, hogy nyitott legyen a kapcsolatunk, mert õ ezt akarja ez már szörnyû szerintem. én féltékeny vagyok, miközben imádom és amikor hazatér hozzám, õ is imád.
ne akard görcsösen mindent bevetve megtartani csak lazán biztosíts neki szabadságot is néha ne üldözd a féltékenységeddel
A kérdező hozzászólása: Ok, Ok, engedem, most is egy másik csajért ment el a reppülõtérre, miután mi szeretkeztünk... De annyira szeretem, hogy elfogadom az ilyen 'barátait' is. Tudom, hogy kell neki is a szabadság, Nekem is. még nem tudom hová vezet ez az egész.
Neked most komolyan megfelel a nyitott kapcsolat?
Azt a " szerelem " szót a kérdés végén nem biztos, hogy jól matekoztad ki. Attól mert egy férfi szexel veled még egyáltalán nem biztos, hogy szerelmes beléd. Egyébként ha belementél, hogy nyitott legyen a kapcsolatotok, akkor értelmetlen féltékenynek lenned, mert nyilván ezzel azt írtad alá, hogy más nõvel is megosztod õt bármikor. Ettõl még a szexviszony megmaradhat közöttetek ugyanúgy, mint eddig. A fõkérdésednek nem igazán látom értelmét, nyilván mázlista a srác, hogy bármikor kapható vagy a szexre, ezért nyilván nincs semmi gáz a dologban.
Végre egy nemfejfájós nõ!
Hát cica, nem vagy komplett, egy nyitott kapcsolat azt jelenti, hogy azzal dug, akivel csak akar.És mivel te szereted, azért csak õ dug félre, te meg el viseled.Nem vagy normális, az tuti.Lehet hogy te szereted, de õ téged nem.Hogy honnan tudom?Akkor nem akarna másokkal is szexelni.Inkább keress olyat, aki értékel, ne legyél ilyen rongy.
a 8-as válaszolónak adok 10 pontot, vannak buta nõk az tuti, de hogy ennyire
hány éves vagy?
apad lehetne
Figyelj!Ha lefekszel vele, akkor még szerelmesebb leszel, és a pasi úgy használ ki ameddig csak jólesik neki, te meg hatalmasat csalódsz.Õ csak a fiatal husit látja benned, nem a gyermekei anyját.Ne légy naiv és buta, szerintem te többet érdemelsz!
én elhiszem neked, de nem hinném hogy igaziból egy ilyen pasira vágysz! én 15évesen vesztettem el, és azóta is együtt vagyunk a párommal!õ most 19éves!õ is szûz volt, és nagyon bensõséges lett a kapcsolatunk, mert együtt vesztettük el...és annak ellenére hogy sokáig nem tudta berakni, mert nem fért be, úgymond bénáztunk, csodálatos volt...érzelmes, gyengéd, figyelmes...azóta is agy szexelünk, persze van mikor a vad dugás jön be nekünk, de nem szabad olyannal elveszteni, aki nem érdemli meg!
a szüzességedet ne olyannal veszd el, aki csak a szexet akarja tõled! hidd el, hiába kívánjátok egymást, akkor nem érzelmes és gyengéd szex lesz, mint ahogy megtapasztalhatnád a szerelmeddel, hanem állatias baszás..így meg nem akarhatod elveszteni a szüzességed! meg egy 40év fölötti pasi...hát...anyum 45éves, és én is 17vagyok...bár te tudod!
énis megtettem ezt 17 évesen egy 36évessel, és nem bántam meg =) jó volt a szex, türelmes volt, odafigyelt, nem naon várt el semmit, örülök, h nem egy korombelivel tettem... bár sajnos velem is megtörtént h belezúgtam kissé, míg neki csak szeretõ voltam (felesége van). Szóval azt mondom, hogy ha kívánjátok egymást és nem akarsz örökkön örrökké várni az "igazira", nyugodtan tedd meg, csak légy észnél nagyon, nehogy túlságosan beleszeress!
így szexelünk, bocsi:)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van de én még, ráadásul szeretem is öt nagyon
sztem felejtsd el, ez egy pedofil állat!! fúj, milyen már egy 40évessel szexelni:O:O apám annyi.. anyum fiatalabb ennél a pasinál, akivel TE le akarsz feküdni...méghozzá anyum 34. még arra is azt mondanám h durva, 34 meg 17, na de 40 meg 17.. túlzás sztem.. ne menj bele... annyi helyes korodbeli srác van, akinek nem csak szexre kellenél!
A kérdező hozzászólása: okés irok
utsó váalszoló vagyok, ha kérdésed van a témában írj csak emailt nyugodtan =)
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat de máer belezugtam teljesen és neki is van élettársa
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és még szüz
Hát ha neked elég csak a szex, akkor tedd meg. De ha normális kapcsolatra vágysz és nem akarod, hogy kihaszáljanak (de ha lefekszel vele, mégjobban belezúgsz, ergo jobban ki fog tudni használni) akkor legyen eszed. Neki csak arra kellesz, ahogy ezt ki is jelentette. Szerintem kellene, hogy legyen annyi önbecsülésed, hogy ne csak erre tartsd magad jónak. De te tudod. Csak aztán nehogy qrva nagyot csalódj és heteken át sírj.

Nagyon kívánom a pasim nemi szervét, a spermájár, de ez őt már kicsit zavarja. Miért? Hogy változtassak rajta?

nagyon szeretem a nedvét... :-)

Legjobb válasz: Kicsit hülye kérdés... Nem hiszem el h ez egy pasit zavarja.

Kicsit hülye kérdés... Nem hiszem el h ez egy pasit zavarja.
Lehet úgy érzi hogy õ már nem is érdekel, csak az ami kijön belõle. Hogy változtass rajta? Fogd vissza magad kicsit szerintem ha már zavarja õt :)
Inkább tenné össze a két kezét, nem sok ilyen nõt talál!!
A mázlista!!!! De szeretnék egy ien csajt!!!A tenyeremen hordanám reggeltõl-estig...Ritka...
Hagyd, hogy levegõhöz jusson szegény :) Zavarhatja azért, mert egyoldalúnak érzi a szexuális életeteket, vagy pedig bizarrnak érezheti, hogy folyton ezt akarod. Ne erõltesd ezt mindig, ha mégis kedved támad hozzá, akkor alaposan kelts benne is kedvet rá - lefele haladva csókolgatod megállsz, vissza egy feljebbi pontra, vagy mintha elfelejtkeztél volna, hogy mit is akartál - és persze közben ne hagyd neki, hogy sejtse hogy milyen cél felé tartasz, téveszd meg egy kicsit, de csak izgalmasan, és tapintattal :)
Írj privit, ha szingli leszel :D
Nagyon intelligens vagy, hogy a barátnõd viselkedése miatt általánosítasz. Nyilván okkal nem fekszik le veled. Meg is érdemled.
Így van, én sem mondtam, hogy erõltesse a kérdezõ, hagyja magára a lányt egy ideig, majd csak idõvel fog kiderülni, hogy mi volt az oka ennek a hercehurcának
Ha valaki szeret valakit, akkor a kedvében jár, de ha valaki szeret valakit, akkor nem erõltet semmi olyat, amit a másik nem akar. Ellenkezõ esetben nem szeretetrõl/szerelemrõl beszélünk, hanem erõszakról. Remélem elég világos voltam.
Ha más téren is "elhidegült" a dolog, akkor meggondolhatod azt az esetet is, hogy ismerkedik valakivel és most azért van oda, de amit te írsz az se így se úgy nem tartható állapot, ha valaki szeret valakit, akkor ugyis a kedvében jár és nem kifogásokat keres. Én a helyedben hanyagolnám a nõt, hogy ugyan ahhoz mit szól, mert ha állandóan "mész utána", és nem látja, hogy jól megvagy nélküle is, akkor nagyon nyeregben fogja érezni magát és azt csinál veled amit akar. Hanyagold, ha úgy sem kap észbe, akkor hagyd ott (én ezt tenném, teljesen mindegy hány éves a kapcsolat, persze ha a feleséged már akkor az gáz, remélem nem vagy ilyen rossz helyzetben :S )
Mibõl gondolod, hogy ez csak rólad szól? Lehet, hogy tényleg nem akar. Ha fáradt hozzá, ne nyaggasd, hanem segíts a házimunkában, hogy legközelebb kipihentebb legyen.
van olyan csaj aki tényleg élvezi ezt :D mármint ha felhúzhatja a barátját aztán nem lesz semmi. a barátnõm szokott ilyeneket csinálni, mondjuk hozzátartozik, hogy folyamatosan ingerel, stb, szóval amúgy látszik rajta, h vmennyire õ is akarja, csak játszik. az a célja h már ne bírjak magammal és rendesen elkapjam. neked is ezt ajánlom. a nõk a határozottságot szeretik csak errõl férfiak mi megfeledkezünk gyakran ezért "szórakoznak" kicsit velünk h kihozzák belõlünk az állatot... vagy mi.
Mondjuk ne erõltesd tovább, kérj tõle bocsánatot és majd megnyugszik. Ha fáradt ne piszkáld ezzel.
jaj, szegény kis kérdezõ! és akinek egyáltalán nincs is barátnõje? õk is kibírják. kis gyenge p.cs vagy.
A kérdező hozzászólása: Elég sokat dolgozik, így gyakran fáradt. Ezért megértem, ha nincs kedve hozzá, ha eröltetem az csak még rosszabb. Hogyan lehetne ezt elhárítani? Vagy hogy kellene reagálnom ilyen esetben?
Az, hogy a te barátnõd ilyen hülye, te meg annyira hülye vagy, hogy hagyod magad ezzel sakkban tartani, még nem ilyen hülye mindenki :D Egy kapcsolatban a nõnek is nagyon nagyon is jó a szex, egy pali meg hülye, ha szemet húny a szexmegvonás felett, ha az valóban ok nélküli.
mondd neki, h akkor megoldod másnál!
Engem egyszer próbálna a csajom zsarolni a sexel rá*aszna az biztos.. majd megtudná milyen ha õt utasítják vissza.. de ha valaki ezzel játszadozik az rég rossz.. kidobnám a pba..
2 lábbal pícsán kéne csak rúgni.
Tán az nem jutott eszedbe, hogy leülj vele nyugodtan, és megkérdezd, hogy ez kacérkodás, elhidegülés, vagy esetleg nem érzi jól magát (betegség, valós fejfájás, rosszullét, mifene..)

Sexhiány? Már 4. napja néha néha érzem hogy bizsereg a puncim. Legutóbb múlt héten sexeltem a pasimmal, de ennyi időt mindig kibírok ennélkül. Most nagyon kívánom minden percben. Mániés lennék?

Legjobb válasz: semmi bajod nincs. nekem pl ha kiesik egy nap amikor nincs orgazmmusom akkor nekem is nagyon bizsereg. de volt már olyan hogy vagy 1 hónapig semmi

semmi bajod nincs. nekem pl ha kiesik egy nap amikor nincs orgazmmusom akkor nekem is nagyon bizsereg. de volt már olyan hogy vagy 1 hónapig semmi
nem vagy mániás egézséges viselkedés ha szereted a pasidat...nem tehetsz róla ha hiányzik a sex...ez természetes szerintem
Bocs, akkor nem jó tanácsot adtam a maszturbálással. :) Bár nem értem, hogy miért kellett lepontozni. Ebbõl nem lehet megállapítani, hogy mániás vagy-e. Szerintem nem, fõleg fiatal korban ez természetes. Bár én nem bírok ki négy napot szex nélkül. :)
Nem vagy manias, csak jo a sex a pasiddal.En is igy vagyok ezzel.
Maszturbálj. :)
huzasd magad karóra ^^
A kérdező hozzászólása: nem az volt a kérdés h mit csináljak ...

Folyamatosan nedves vagyok, ha a baratommal vagyok, es ezt nagyon cikinek tartom . Nagyon jo pasi, es mindig kivanom, mit tehetek ez ellen? Mert ez igy eleg gaz.

Legjobb válasz: Nem ciki szerintem. Legalább nincs gond a szexnél. Én tisztasági betéttel oldom meg, ha már attól is felizgulok, hogy a párom mellettem van :)

Nem ciki szerintem. Legalább nincs gond a szexnél. Én tisztasági betéttel oldom meg, ha már attól is felizgulok, hogy a párom mellettem van :)
Szia! Ezzel semmi gond!! Ezt ne vedd cikinek, nem gáz!!!!!! Mondd el a pasidnak, hogy így vagy, és csak mint az elõttem mondókhoz csatlakozom növeled az önbizalmát, és hát így jobb a szex is!!! Sok Sikert! Üdv. Edina
Sziasztok! Ezzel én is így vagyok!Olyan érdekes, hogy mikor megyek ki wc-re az egész bugyim tiszta nedves...
Hát persze, hogy jó dolog, szerintem ezt nem sokan mondhatják el magukról! Örülj neki!
De még mennyire. Élvezetes lesz vele a szex.
A kérdező hozzászólása: akkor szerintetek ez egy jo dolog?
Miért volna ez gáz, nem értem? Csak arról van szó hogy kívánod a barátod, de ez egyáltalán nem baj, sõt! Sok nõ van akinek pont az a gondja hogy nem tud benedvesedni, hidd el szívesen cserélnének veled. A barátod sem hiszem hogy panaszkodik emiatt, inkább izgatónak találja hogy így be vagy indulva.
Örülj neki, ez csak annyit jelent, hogy vonzódsz hozzá! Az lenne a baj, ha nem így lenne. Semmi ciki nincs ebben, ez természetes!
Mondd meg neki. Eszméletlenül izgatni fogja a dolog, növeli az önbizalmát, hízik a mája és jobban meg fog becsülni. Ráadásul lehet, hogy õ meg állandóan kíván.
Feküdj le vele.
Ez a legjobb dolog. Fõképp, ha a fülébe súgod, hogy már nedves vagy, rögtön el fog kapni :)
Számára ez inkább megtisztelõ, mint ciki! Neked pedig valld be, baromi jó érzés meglátni és megkívánni! Ahogy átjár a meleg, és ráugranál... Fõleg ha tudod, hogy nem kell rá sokáig várni:) ez jó pont a késõbbiekben, ha így is marad!
nem ciki!!! (: én is így vagyok vele, és .. szerintem jó ez így.

Gáz ha nagyon kívánom hogy megdugjanak hetero fiú létemre? NEM PASIK LÁNYOK!

Legjobb válasz: Az nem gáz az szilárd lenne feltéve ha lánnyal akarod!

Az nem gáz az szilárd lenne feltéve ha lánnyal akarod!
Csak a lányoknak nincs mivel itt a bibi.
Én is benne vagyok szerepcserében csak nincs kivel. De felcsatolhatóval simán menne, sztem még akár egyszerre is lehetne egymást, vhogy :P
Nem gáz, de azért a legtöbb ember biztos furán nézne erre. :D
Elõbb helyesírással próbálkozz, ne anállal.
anan?
Ajánlom magamat! Pasi vagyok Szépre állok Majd egy jó magyot b...beszélgetünk! Hogy vicc vagyok vagy komoly gyerek gyere, most majd megfej(t)heded! by Kellemetes Kepû Gyarök
Bármi ami megfelelõ méretû. Extrém esetben ananász.
istenem egy csodálatos nõ írt egy kérdést. mivel kéne ha nem igazival?
banan? D Ja, ez kamukérdés ugye?
Mi is konkrétan a kérdésed? Önkielégítéshez kérsz tanácsot? Na meg a korod mennyi, illetve vannak e fellelhetõ "szabad" eszközeid?
Próbálkozz egyéjszakással.
youporn.com masturb itt szemecskézz
VELEM!!!!!

Van itt olyan pasi aki régen szexelt de már nagyon kívánja?

Mert én lány vagyok és ebbe a helyzetbe kerültem

Legjobb válasz: Van ám:)

Van ám:)
Én is!
Van ám, és én is itt vagyok!

Hogyan juttassam kifejezésre a pasimnak h nagyon kívánom és szívesen átmennék este egy kis hancúrra?

arra gondoltam h irok neki egy smst:) mit irjak bele??? vagy más ötlet?

Legjobb válasz: Gyere és hozz gumit. Szerintem beválik. :) 20/F

Gyere és hozz gumit. Szerintem beválik. :) 20/F
Nagyon kívánlak, átmennék este egy kis hancúrra. Pl ezt.
korotok?
Legyél egyértelmû...az kell a pasiknak :)
Ne legyél már ennyire nõ vaze: "Nagyon kívánlak. gyere át este egy kis hancúrra." Egyszerû, nagyszerû, lényegretörõ.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok a pasim is. Akkor egy ilyen pikánsabb smsnek örülne?!:) ) nem rég vagyunk még együtt, azért nem tudom hogy reagálna erre..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!