Találatok a következő kifejezésre: Nagyon jó vagyunk de én (106 db)

Hogyan mondjam meg neki? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok de én azt hiszem, hogy nekem nagyon tetszik mit mondjak neki, nem akarom hogy a kapcsolatunk megromoljon?

MIT TEGYEK???

Legjobb válasz: biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!

biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!
most az a kérdés hogy hogy mondjad el vagy az hogy mit tegyél? mit akarsz elmondani?
A kérdező hozzászólása: azt hogy szeretem de szerintetek ha nemet mond akkor megromlik a barátságunk
szerintem is beszéld meg vele nyugodtan, nem lesz semmi baj ha visszautasít se :)
Nekem most vallott szerelmet egyik legjobb barátom. Az idegeimre megy, mert nekem õ nem az esetem. És valószínû meg fog romlani a kapcsolatunk, mert idegesít, hogy nyomul úgyhogy kerülöm. Mondd neki, hogy milyen csinos ma, meg hogy annyira örülsz hogy megismerted õt, és hogy van neked, ha ezeket sokszor mondod le fog neki esni. Esetleg ha van pl myvipetek, akkor írogass a képei alá, hogy nagyon szép meg minden. És akkor le fog esni neki, hogy te többet akarsz.
Szerintem az elõzõ válaszadó az elsõ mondatában mindent elmondott. Mond el, hogy Te többet érzel iránta, de ha nemet mond, akkor NE nyomulj, hanem tartsd tiszteletben és akkor nem fog megromlani a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek és igzatok van meg kérdezem......

Ha valakivel nagyon jóban vagyok de én többet szeretnék tőle mint barátság de ő ezzel nincs így és rékérdezek lehet még ugyan olyan a kapcsolatunk mint elötte?

Van 1 srác akivel nagyon jóban vagyok.Én többet szeretnék t?le mint barátság de ? nem tudom h van ezzel.Ha rákérdeznék és ? nem ért ezzel 1et akk lehet még ugyan olyan a kapcsolatunk mint elötte?Én 15 vagyok ? pedig 19:S:S Vkinek tipp??

Legjobb válasz: Szerintem direktbe ne kérdezd meg, mert akkor ha negatív a válasz, esélyes, hogy nem lesz már barátság. Próbáld esetleg olyan helyzetbe hozni, ahol kap egy magas labdát, amit leüt vagy sem... romantikus séta csók helyzettel vagy hasonló... véletlen szájra puszi, akármi.. figyeld a helyzeteket...

Szerintem direktbe ne kérdezd meg, mert akkor ha negatív a válasz, esélyes, hogy nem lesz már barátság. Próbáld esetleg olyan helyzetbe hozni, ahol kap egy magas labdát, amit leüt vagy sem... romantikus séta csók helyzettel vagy hasonló... véletlen szájra puszi, akármi.. figyeld a helyzeteket...
Én is 19 éves fiú vagyok és két hete egy nagyon jó barátom bevallotta, hogy szerelmes belém ö 15 lány. Nagyon meglepõdtem és mondtam neki, hogy alszok rá egyet. De persze egybõl tudtam, hogy én nem akarok úgy tõle semmit így másnap el is mondtam ezt neki. Azt mondta rendben megérti. De azóta nem is tudom kerülöm, meg ha egy társaságban vagyunk és rám nézz vagy hozzám ér irritál :S. Nem tudom megmagyarázni miért. De ne add fel lehet sikerül :)

Van egy nagyon jó lánybarátom, aki tényleg jóban vagyunk, de én mostanában többet érzek iránta, és nagyon tetszik. Elmondjam neki, és megpróbáljak vele összejönni? Érdemes?

Legjobb válasz: Ne mondd el, mert nagy valószínûséggel egyszerûen megijed, és nem tud mit kezdeni a helyzettel. Helyette inkább "fûzd be" rendesen: adandó alkalommal simogasd meg, öleld át, fogd meg a kezét, bújj hozzá, csókold meg... venni fogja az adást, hidd el. A határozottság meg amúgy is egy jó pont, fõleg ha nem esel túlzásba, hanem egyszerûen csak kifejezésre jutatod az érzéseidet, amikor alkalom kínálkozik erre.

Ne mondd el, mert nagy valószínûséggel egyszerûen megijed, és nem tud mit kezdeni a helyzettel. Helyette inkább "fûzd be" rendesen: adandó alkalommal simogasd meg, öleld át, fogd meg a kezét, bújj hozzá, csókold meg... venni fogja az adást, hidd el. A határozottság meg amúgy is egy jó pont, fõleg ha nem esel túlzásba, hanem egyszerûen csak kifejezésre jutatod az érzéseidet, amikor alkalom kínálkozik erre.
ne mond el neki, ez csak diákszerelem, majd elmulik... jobb kattogni rajta nem? :D
Ne mond el neki, mert abból semmiképpen se lesz semmi. Ahogy az elõzõ is írja érzékeltesd vele, úgy talán van esélyed, de nem akarlak áltatni, szerintem nincs sok. Ez persze attól is függ, hogy milyen régóta vagytok barátok. Ha még nem olyan rég óta(pl pár hónap), akkor lehet esélyed, de ha már akár több éve is, akkor minimális az esélyed, sajnos tapasztalatból tudom. Persze sose lehet kizárni, szóval én azért szurkolok neked, hogy legalább neked összejöjjön.
Barátod-e vagy sem, "csajoznod" kell.Ha többre vágysz mint barátság, el kell érned azt hogy Õ is többre vágyjon veled!
érdemes
09:57! Teljesen egyetértek!!!! :D Be kell ''fûzni'' :)

Mit tegye? A legjobb baratnom kb 2honapja szakitott a pasijaval. En nagyon jol ismertem a pasijat mivelhogy kiskorunk ota joban vagyunk. De en beleszeretem es o is belemszerett de van 1nagy bibi a baratnom meg mindig szereti

Legjobb válasz: szerintem egy kicsit még várjatok az összejövõsdivel, vagy tartsátok titokban(legalább elõtte). elõfordulhat, hogy emiatt meg is romlik közted és a barátnõd közt a viszony. én személy szerint soha nem jönnék össze egy közeli ismerõsöm volt pasijával. kb olyan mintha a levetett ruhadarabját hordanád. de ez csak az én véleményem.

szerintem egy kicsit még várjatok az összejövõsdivel, vagy tartsátok titokban(legalább elõtte). elõfordulhat, hogy emiatt meg is romlik közted és a barátnõd közt a viszony. én személy szerint soha nem jönnék össze egy közeli ismerõsöm volt pasijával. kb olyan mintha a levetett ruhadarabját hordanád. de ez csak az én véleményem.
Sztem nem érdemes átvágni a barátnõd, mond el neki hogy mi van , hogy nem tehettek róla , de ez így történt.Elõször lehet h szarul reagál , de mond meg ha zavaja akkor hagyjátok az egészet.Ha télleg megért akkor csak el tudja foadni.Elõször neked kell magadban felmérned meikük neked a fontosabb!

Én 15/F vagyok. Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok és én szerelmes lettem belé. De nem merem bevallani neki, mert félek h kinevet vagy h leégek esetleg elmondja barátnőinek? A lány 14 éves.

Legjobb válasz: szerintem hívd el valahova a lányt, ha nem is igazi randira, akkor csak a suli parkjába beszélgetni. Szerintem nem kell "rázúdítani" ezt az egészet, hogy belezúgtál, mert az mindkettõtöknek kellemetlen lehet. Szóval sétálgattok, és mondjuk próbáld meg megfogni a kezét vagy ilyen apró lépéseket csinálj, és ha tetszik neki a dolog, akkor meghívhatod 1 normális randira, ha nem, akkor meg sajnos kénytelen vagy elfelejteni, de még mindig nem olyan rossz, mintha kitártad volna neki a szíved, és úgy mond nemet.. 14/L :)

szerintem hívd el valahova a lányt, ha nem is igazi randira, akkor csak a suli parkjába beszélgetni. Szerintem nem kell "rázúdítani" ezt az egészet, hogy belezúgtál, mert az mindkettõtöknek kellemetlen lehet. Szóval sétálgattok, és mondjuk próbáld meg megfogni a kezét vagy ilyen apró lépéseket csinálj, és ha tetszik neki a dolog, akkor meghívhatod 1 normális randira, ha nem, akkor meg sajnos kénytelen vagy elfelejteni, de még mindig nem olyan rossz, mintha kitártad volna neki a szíved, és úgy mond nemet.. 14/L :)
Az elözö válaszadód én 1 kicsit cáfolnám! Ahogy láttam lány irta és ahogy kivettem elég romantikus! Sztem ez a romantika kézfogás stb már nem igazán mûködik! Más módon kell megjözeliteni a dolgokat! Sztem egyszerûen mond meg neki hogy nagyon kedveled és nem e lehetne több közetetek mint barátság! De ha nagyon félénk vagy akkor nem is kell megmondani neki inkább csak ird meg iwiwen! A barátnöi meg ne érdekeljen meg senki más te legalább megmered mondani állj így hozzá! Ha nem próbálod meg kb 10év mulva bánni fogod! Ha meg kinevet az az õ szegénységi bizonyitványa! Akkor legalább tudod hogy nem kell vele foglalkozni majd jön a másik! Énis bánom hogy miket kihagytam!:) Tehát sok sikert!
"ez a romantika már nem mûködik????"Milyen világban élünk?Én 23 éves vagyok és nekem nagyon is kell, egyébként szerintem ez személyiségfüggõ!Szerintem nem rossz ötlet amit az elsõ válaszoló írt!:)
fuf, én 14éves lány vagyok, és 15 éves srácokkkal vagyok körlüvéve az osztályomban...milyen jó lenne, ha ezt az egyik osztálytársam irta volna :) . Amúgy igaza van az egyik válaszolónak, ha kiröhög vagy ha elpletykálja a barátnõinek, akkor nem érdemel meg Téged! Sajnos a korosztályunkban most inkább csak viháncoló lányok vannak és 'nagy'macsó srácok :(
Beszélj vele élõben és fogd meg a kezét.
hát az a gond hogy kis jelekkel mint pld: (kézfogás, elpirulás, mosoly)tudnád éreztetni azzal a fiúval csak az a gond hogy valamelyik olyan hülye hogy észre se veszi hogy tetszik egy lánynak bár nem tom ha megcsókolna könnyebb lenne mert akk tudnád hogy szeret de ez így nem egyértelmû szóval szerintem mond meg neki amugy is a fiúk nagyon szeretik ma egy lánytól azt hallják hogy "szeretlek" szóval nem tudom valahogyan kezdeményezz elöszõr csak elpirulás kézfogással de ha az nem vállik be akkor mond meg neki hogy mit érzel
A kérdező hozzászólása: nagyon sokat beszélünk csak mostmár nincs annyira közös téma. és facebookon szeretném megmondani ezt hogy?
szia, ebben a cipõben vagyok, azzal a különbséggel, hogy én már elmondtam neki, csak az a gáz, hogy facebook-on...visszagondolva tuti nem így tettem volna, de mindegy, annyira rossz húzás nem volt, ha érdekel írj egy üzit és elmondom.:)

Van egy 16 éves fiú ismerősöm én 14 vagyok nagyon jóban vagyunk de kezdek egyre többet érezni és ő is néha mutatott olyan jeleket amik szerintem arra utalnak hogy nem vagyok közömbös a számára. Mit tegyek megmondjam neki vagy nem?

Félek elmondani neki hogy mit gondolok róla mert ha mégsem tetszem neki akkor elmondja a haverjainak és rajtam fognak röhögni, vagy azután már nem lehetünk barátok. De ha nem mondom meg neki és esetleg mégis úgy érez akkor lehet hogy ? nem mer lépni!

Legjobb válasz: Mondj neki egyértelmû dolgokat.

Mondj neki egyértelmû dolgokat.
Úgy értem célozgass rá.
én ugyanígy voltam anno 15 éves koromban egy lánnyal(9 éve lassan a barátnõm :D)elhívtam moziba és ott elbeszélgettünk egymásról (addig is ismertük egymást egész általánosba, tetszettünk is egymásnak csak nem mertünk lépni.) meg minden és egy 2 hét után össze is jöttünk :D sok szerencsét :D
ez hülyeség, nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy a fiú elsõ dolga az, hogy mondja a haverjainak, éshogy azon röhögnek majd, hát ilyen nincs! esetleg akkor ha a fiú egy köcsög. sztem mond meg neki, elvégre nem vesztesz vele semmit, ha nemet mond, akkor is még barátok maradhattok, és ha azt mondja neki is tetszel, akkor meg te leszel a legboldogabb a világon! :) sok sikert! hajrá =)
egyet értek az elõttem szólóval próbáld meg, és igen ha normális akkor nem híreszteli ha még is akkor meg jó hogy nem jöttél vele össze...
Jézusom . velem is pont ez volt én is pont ennyi idõs voltam.és a pasi is.:) csak mi már megbeszéltük h nem lessz szorosabb a kapcsolatunk mert akkor lehet h többé nem lennénk barátok. de aztán látszott hogy kezdett közeledni felém. és akkor léptem én.elhívtam dvd-zni , és hát...:) azóta együtt vagyunk :) :D nem is kell a szemébe mondanod h szereted, elég ha elhívod fagyizni, sétálni, dvd-zni vagy bármi ahol kettesbe lehettek. találkozzatok az a lényeg. és majd kisül belõle valami. 16/L
még valami. nyugodtan megbeszélheted vele, de ha nem akarod, vagy nem mered..(vagy nem tudom) akkor hívd el valahova..bla bla. az elõzõ válaszoló voltam..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat nagyon sokat segítettek .... meg fogom fogadni õket! :)

A fiúmmal lefeküdtünk és nagyon jó volt de én még néha gondolok arra h maszturbáljak pedig szinte mindennap együtt vagyunk úgy! Mért van ez?

Legjobb válasz: Nem is árt, ha a fantáziádat "edzed". Ez is csak jót tesz a közös szexuális életeteknek. De akár csinálhatnád néha elõtte is :) Szerintem díjazná.

Nem is árt, ha a fantáziádat "edzed". Ez is csak jót tesz a közös szexuális életeteknek. De akár csinálhatnád néha elõtte is :) Szerintem díjazná.
mondjuk én nem szoktam ha barátnõmmel vagyok (egy szobába a koliba)de ez egyén függõ ha nem vagyunk eggyütt pl hétvégén akkor én is csinálom ám:P és ez így jó.....
A kérdező hozzászólása: lécci válaszoljatok
elõzõ barátnõmmel rendszeresen masztiztunk egymás elõtt. fergeteges volt... 33/f
csináld nyugodtan, az h szexuális életet élsz valaki mással, nem jelenti azt hogy már nem csinálhatod magadnak, attól csak jobb lesz a szex, megismered magad. Hajrá L21
A kérdező hozzászólása: az nagyon jó! kipróbálom
Csináld nyugodtan elötte, hidd el tetszeni fog neki a dolog.Én egyszer elõjáték közben nyúltam véletlenül magamhoz és a pasim kérte, hogy csináljam csak mert nagyon izgatja.Teljesen begerjed tõle.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ötlet:D
Teljesen normális. Lehet, h jól megvagytok, de az ember szíve joga, hogy privátba magát kényeztesse. Csak beszélj majd errõl a srácnak, nehogy félreértse. Mond neki, hogy nem vele van a baj, csupán igényled ezt a pici egyedüllétet.
Van barátnõm, 9 hónapja. Ha nincs velem napi 3-4x tuti kiverem ... Ami jó az jó, nincs ezzel semmi gond.

Mit csináljak akkor ha van egy fiú és nagyon jóba vagyunk jól kijövünk de ő többet érez irántam és én nem merem neki megmondani félek h a baráti kapcsolatunk megromlik pedig én nagyon szeretek vele lenni?

Legjobb válasz: Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval,nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.

Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval, nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.

Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, már baráti kapcsolatban, de olyan mint én. Mit tegyek? 15/f

A gondolkodás módja olyan mint nekem,szóval 16-17 éves korig nem akarunk igazából komolyabb kapcsolatot,de nálam ez változott.

Legjobb válasz: Hát mondd meg neki, h neharagudj rám, de én sokkal többet érzek irántad mint barátság..én szeretlek.. stb.. Na de viszont ennek 2 következménye lehet.. Vagy összejöttök megpróbáljátok.. Vagy a kiscsaj nem-et mondd és a barátságotok nem lesz a régi.. =\ Mondjuk akármelyik variációt nézem egyiknél sem lesz a régi a barátságotok.. :)

Hát mondd meg neki, h neharagudj rám, de én sokkal többet érzek irántad mint barátság..én szeretlek.. stb.. Na de viszont ennek 2 következménye lehet.. Vagy összejöttök megpróbáljátok.. Vagy a kiscsaj nem-et mondd és a barátságotok nem lesz a régi.. =\ Mondjuk akármelyik variációt nézem egyiknél sem lesz a régi a barátságotok.. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!