Találatok a következő kifejezésre: Nagyon jó vagyunk de (626 db)

13 évesen csókolózna velem egy olyan csaj, akivel 9 éve nagyon jóban vagyok, de sosem volt belém szerelmes, és most sem az? (De jókepunek tart)?

Csak ertelmesek irjanak :-)

Legjobb válasz: Igen, 13 évesen csókolózna veled egy olyan csaj, aki 9 éve nagyon jóban van veled, de sosem volt beléd szerelmes, és most sem az.

Igen, 13 évesen csókolózna veled egy olyan csaj, aki 9 éve nagyon jóban van veled, de sosem volt beléd szerelmes, és most sem az.
1-es, de jóképûnek tartja.
Szerintem te még rajzfilmeket nézel ilyenkor...
4 éves korotok óta jóban vagytok? Az igen. És mi volt az elsõ benyomásod róla, amikor megismerkedtetek?
A kérdező hozzászólása: Hat ovodaban ismertem meg ugye. Aranyos volt, kedves es jofej. Szoval akkor hogyan tudnam megcsinalni ? Vagy tenyleg eselyes a dolog?legyek vele kedves, masszak ra, vagy hogy:-) amugy holnap talizok vele.

Hogyan mondjam meg neki? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok de én azt hiszem, hogy nekem nagyon tetszik mit mondjak neki, nem akarom hogy a kapcsolatunk megromoljon?

MIT TEGYEK???

Legjobb válasz: biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!

biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!
most az a kérdés hogy hogy mondjad el vagy az hogy mit tegyél? mit akarsz elmondani?
A kérdező hozzászólása: azt hogy szeretem de szerintetek ha nemet mond akkor megromlik a barátságunk
szerintem is beszéld meg vele nyugodtan, nem lesz semmi baj ha visszautasít se :)
Nekem most vallott szerelmet egyik legjobb barátom. Az idegeimre megy, mert nekem õ nem az esetem. És valószínû meg fog romlani a kapcsolatunk, mert idegesít, hogy nyomul úgyhogy kerülöm. Mondd neki, hogy milyen csinos ma, meg hogy annyira örülsz hogy megismerted õt, és hogy van neked, ha ezeket sokszor mondod le fog neki esni. Esetleg ha van pl myvipetek, akkor írogass a képei alá, hogy nagyon szép meg minden. És akkor le fog esni neki, hogy te többet akarsz.
Szerintem az elõzõ válaszadó az elsõ mondatában mindent elmondott. Mond el, hogy Te többet érzel iránta, de ha nemet mond, akkor NE nyomulj, hanem tartsd tiszteletben és akkor nem fog megromlani a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek és igzatok van meg kérdezem......

Van 1 fiú barátom, akivel nagyon jóba vagyok, de ő már nem barátként gondol rám, mit tegyek?

sokszor chateltünk, de 1 idő múltán valahogy megváltozott és nem akart velem beszélni, aztán nagy nehezen elmondta, h az a baja, h ő már többet érez irántam mint puszta barátság, de nem akar hülyeséget csinálni, ő 20 én meg 14, nem akarom elvesziteni!!!

Legjobb válasz: Beszéld meg vele, hogy próbaáljonnmeg barátként viselkedni veled, mert te nem akarsz változást a kapcsolatotokban. Meg kell értenie:) ( ha hasznos a válaszom zöldet légyszi, nagyon le vagyok pontozva:( )

Beszéld meg vele, hogy próbaáljonnmeg barátként viselkedni veled, mert te nem akarsz változást a kapcsolatotokban. Meg kell értenie:) ( ha hasznos a válaszom zöldet légyszi, nagyon le vagyok pontozva:( )
tõlem kaptál egy zöldet :)
A kérdező hozzászólása: de a fiú nekem is bejön, és hát nem tom miért, de ha látok 1 szerelmes párt, nekem mindig õ ugrik be, és hiányzik, h olyan ritkán látom, és h nem lehetek vele, am köszi :)
20 éves... majd jól megdug aztán kidob.. 18 éves vagyok, tudom hogy megy ez:) a 14-15 éves lányokat a legkönnyebb kihasználni
A kérdező hozzászólása: Õ rendes fiú, és nagyon komoly, sohasem csinálna olyat velem, de látom vannak hülyék is a világon, tudod a lányokat nem csak arra lehet használni, vannak még komoly fiúk is, akik nem játszadoznak, és õ ezek közzé tartozik!!!!!
ezt majd mond miután kihasznált:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat, fõleg az utolsót :)


Van egy lánybarátom, akivel nagyon jóban vagyok, de nem járunk, nyáron sokat fogunk találkozni és leszünk kettesben ilyenkor szerintetek benne lenne h meztelenül legyünk?

A nagy melegben mindenképp jó lenne, és szex nem lenne, mindent ugyanúgy csinálnánk, csak ruha nélkül.

Legjobb válasz: Ez elég nagy hülyeség,és tutira nem menne bele,hacsak nem qrva.Ha megkérdeznéd,minimum pofonvágna,maximum megérdemelnél valami mást is,mondjuk egy fejszét a fejedbe,vagy egy golyót e töködbe. :)

Ez elég nagy hülyeség, és tutira nem menne bele, hacsak nem qrva.Ha megkérdeznéd, minimum pofonvágna, maximum megérdemelnél valami mást is, mondjuk egy fejszét a fejedbe, vagy egy golyót e töködbe. :)
Szép kis mese habbal, hogy mindent ugyanúgy csinálnátok...elhiszem, oké. Meg mellé nyögnétek aprókat :) F25
Elsohoz csatlakozom. eleg fura hogy megfordul a fejedbe ilyen
Ha jó barátod akkor biztos. Én itthon meztelenkedem elég sûrûn.
Ember te normális vagy? :O Szegény csaj! Vagy legyél tökös csávó és állj oda elé, hogy akarod õt, vagy maradj a barátzónában! Ha ilyet kérsz tõle ne csodálkozz majd, ha többé szóba se áll veled. Komolyan, te normális vagy? :O
Beszélj vele élõben és fogd meg a kezét.
hát az a gond hogy kis jelekkel mint pld: (kézfogás, elpirulás, mosoly)tudnád éreztetni azzal a fiúval csak az a gond hogy valamelyik olyan hülye hogy észre se veszi hogy tetszik egy lánynak bár nem tom ha megcsókolna könnyebb lenne mert akk tudnád hogy szeret de ez így nem egyértelmû szóval szerintem mond meg neki amugy is a fiúk nagyon szeretik ma egy lánytól azt hallják hogy "szeretlek" szóval nem tudom valahogyan kezdeményezz elöszõr csak elpirulás kézfogással de ha az nem vállik be akkor mond meg neki hogy mit érzel
A kérdező hozzászólása: nagyon sokat beszélünk csak mostmár nincs annyira közös téma. és facebookon szeretném megmondani ezt hogy?
szia, ebben a cipõben vagyok, azzal a különbséggel, hogy én már elmondtam neki, csak az a gáz, hogy facebook-on...visszagondolva tuti nem így tettem volna, de mindegy, annyira rossz húzás nem volt, ha érdekel írj egy üzit és elmondom.:)

Hárman nagyon jóban vagyunk, de egy negyedik kelletlen személy be akar turakodni, és nagyon rosszak a szándékai. Mit tegyek?

nem csak hogy be akar turakodni,de engem és és a 2. embert is ki akarja túrni,hogy csak vele legyen a harmadik!már egyszer(mert nem volt más választásom)alaposan kiosztottam a fejét,de nem állt le!

Legjobb válasz: légyszi segítsetek,mert én már nem tudom hogy mizt csináljak!egyszer vissza engedtük,de ugyanolyan volt,még mindig próbálkozik stb.kérlek szépen legalább egy választ! köszi!

A kérdező hozzászólása: légyszi segítsetek, mert én már nem tudom hogy mizt csináljak!egyszer vissza engedtük, de ugyanolyan volt, még mindig próbálkozik stb.kérlek szépen legalább egy választ! köszi!

Ha valakivel nagyon jóban vagyok de én többet szeretnék tőle mint barátság de ő ezzel nincs így és rékérdezek lehet még ugyan olyan a kapcsolatunk mint elötte?

Van 1 srác akivel nagyon jóban vagyok.Én többet szeretnék t?le mint barátság de ? nem tudom h van ezzel.Ha rákérdeznék és ? nem ért ezzel 1et akk lehet még ugyan olyan a kapcsolatunk mint elötte?Én 15 vagyok ? pedig 19:S:S Vkinek tipp??

Legjobb válasz: Szerintem direktbe ne kérdezd meg, mert akkor ha negatív a válasz, esélyes, hogy nem lesz már barátság. Próbáld esetleg olyan helyzetbe hozni, ahol kap egy magas labdát, amit leüt vagy sem... romantikus séta csók helyzettel vagy hasonló... véletlen szájra puszi, akármi.. figyeld a helyzeteket...

Szerintem direktbe ne kérdezd meg, mert akkor ha negatív a válasz, esélyes, hogy nem lesz már barátság. Próbáld esetleg olyan helyzetbe hozni, ahol kap egy magas labdát, amit leüt vagy sem... romantikus séta csók helyzettel vagy hasonló... véletlen szájra puszi, akármi.. figyeld a helyzeteket...
Én is 19 éves fiú vagyok és két hete egy nagyon jó barátom bevallotta, hogy szerelmes belém ö 15 lány. Nagyon meglepõdtem és mondtam neki, hogy alszok rá egyet. De persze egybõl tudtam, hogy én nem akarok úgy tõle semmit így másnap el is mondtam ezt neki. Azt mondta rendben megérti. De azóta nem is tudom kerülöm, meg ha egy társaságban vagyunk és rám nézz vagy hozzám ér irritál :S. Nem tudom megmagyarázni miért. De ne add fel lehet sikerül :)

Van egy fiu osztalytarsam, most maradtunk ki 8. bol es hat nagyon joban vagyunk de persze csak barátok. Az utobbi idoben nagyon szokatlanul viselkedik velem, meg kedveskedik is. Talán belé szerettem?

A mult héten volt a koszorúcskánk a suliban es sokat tancolt velem. Olelgetett amit egyebkent csak ritkan szok, es fotokat is csinaltunk Az olebe ultetett en meg fel akartam alni de nem engedte es szoritotta a derekamat. En bevallom elveztem, lehet õ is? Es nappok ota csak Rá tudok gondolni es ha valami lánnyal látom már zavar,lehet féltékeny vagyok? De nem szerethetem..vagyis..nem hiszem hogy én tetszenék neki,de megkérdezni nem merem..sot most jon a nyariszunet is,csak ritkan talalkozunk majd. Ezt most nem is értem és nehé ez a furcsa érzés!

Legjobb válasz: Aha.

Aha.
a rákérdezés lenne a legegyszerûbb és legegyenesebb út a kiderítéshez :) de... puhatolózhatsz is, megvárod amíg õ lép (esetleg) vagy kicsit figyelheted, hogy van-e barátnõje, stb. de ha neked tetszik, te is mutathatsz felé némi érdeklõdést, selytetést ;) mondjuk adhatsz neki puszit, megfoghatod a kezét, ölébe ülhetsz :D szerintem le fogja venni és a leírtak alapján bejöhetsz neki :) próba szerencse!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) sajnos van barátnõje, és múltkor láttam õket csókolózni és ölelkezni, a fiú épp észrevett és akkor engem nézett mikozben vele volt...ez azert érdekes, nem értem tényleg õt....hát 9.ben meglátom hogy milyen lesz a kapcsolatunk es ha úgy látom majd lépek valahogy.

Mit léphetnék? 8. -os lány vagyok. Régota tetszik egy pasi. Nagyon joban vagyunk. De akadt egy kis barátno gond.

Sokáig gondolkodztam azon mi legyen. Még aztán egyszer csak szerelmet vallott egy barátnomnek. Nem akartam versenyre kelni és boldognak is látszottak egyutt. Miután szakítottak a legjobb barátnom lelkesen meséte hogy szabaddá vállt álmai szerelme. Tolem kért tanácsot mit csináljon és mivel nagyon szeretem segítettem neki megszerezni. Az o szakításuk után mindkét barátnomon látszik hogy nincs tul a dolgon. Nekem viszont elfogyott a turelmem és azt hiszem talán lenne némi esélyem. Mit tegyek? Nem lenne gáz? Fontos a barátságunk tuléllné?

Legjobb válasz: szerintem a barátságotok fontosabb, mint egy pasi. tíz év múlva lehet, hogy a nevére sem fogsz emlékezni, de a barátnõddel ha ezen összevesztek, az könnyen egy életre szólhat...

szerintem a barátságotok fontosabb, mint egy pasi. tíz év múlva lehet, hogy a nevére sem fogsz emlékezni, de a barátnõddel ha ezen összevesztek, az könnyen egy életre szólhat...

Van egy 16 éves fiú ismerősöm én 14 vagyok nagyon jóban vagyunk de kezdek egyre többet érezni és ő is néha mutatott olyan jeleket amik szerintem arra utalnak hogy nem vagyok közömbös a számára. Mit tegyek megmondjam neki vagy nem?

Félek elmondani neki hogy mit gondolok róla mert ha mégsem tetszem neki akkor elmondja a haverjainak és rajtam fognak röhögni, vagy azután már nem lehetünk barátok. De ha nem mondom meg neki és esetleg mégis úgy érez akkor lehet hogy ? nem mer lépni!

Legjobb válasz: Mondj neki egyértelmû dolgokat.

Mondj neki egyértelmû dolgokat.
Úgy értem célozgass rá.
én ugyanígy voltam anno 15 éves koromban egy lánnyal(9 éve lassan a barátnõm :D)elhívtam moziba és ott elbeszélgettünk egymásról (addig is ismertük egymást egész általánosba, tetszettünk is egymásnak csak nem mertünk lépni.) meg minden és egy 2 hét után össze is jöttünk :D sok szerencsét :D
ez hülyeség, nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy a fiú elsõ dolga az, hogy mondja a haverjainak, éshogy azon röhögnek majd, hát ilyen nincs! esetleg akkor ha a fiú egy köcsög. sztem mond meg neki, elvégre nem vesztesz vele semmit, ha nemet mond, akkor is még barátok maradhattok, és ha azt mondja neki is tetszel, akkor meg te leszel a legboldogabb a világon! :) sok sikert! hajrá =)
egyet értek az elõttem szólóval próbáld meg, és igen ha normális akkor nem híreszteli ha még is akkor meg jó hogy nem jöttél vele össze...
Jézusom . velem is pont ez volt én is pont ennyi idõs voltam.és a pasi is.:) csak mi már megbeszéltük h nem lessz szorosabb a kapcsolatunk mert akkor lehet h többé nem lennénk barátok. de aztán látszott hogy kezdett közeledni felém. és akkor léptem én.elhívtam dvd-zni , és hát...:) azóta együtt vagyunk :) :D nem is kell a szemébe mondanod h szereted, elég ha elhívod fagyizni, sétálni, dvd-zni vagy bármi ahol kettesbe lehettek. találkozzatok az a lényeg. és majd kisül belõle valami. 16/L
még valami. nyugodtan megbeszélheted vele, de ha nem akarod, vagy nem mered..(vagy nem tudom) akkor hívd el valahova..bla bla. az elõzõ válaszoló voltam..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat nagyon sokat segítettek .... meg fogom fogadni õket! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!