Találatok a következő kifejezésre: Nagyon jó vagyunk (1837 db)

én 12 éves vagyok és van egy 14 éves barátom és van egy nagyon jó fiú barátom akivel tényleg nagyon jóba vagyok és amikor kint vagyunk és amikor sétálunk nagyon nagyon sokat hülyéskedünk a haverommal. Szerintetek féltékeny a barátom?

Mert nem mond semmit mert ő magába zárja ezeket :////

Legjobb válasz: Fiatalka vagy még, de tanulj meg valamit. Mindent meg lehet oldani, ha megbeszélitek. Ergo, ha nem tudod, hogy féltékeny e, kérdezd meg, és biztosítsd, hogy csak barátok vagytok a másik fiúval.

Fiatalka vagy még, de tanulj meg valamit. Mindent meg lehet oldani, ha megbeszélitek. Ergo, ha nem tudod, hogy féltékeny e, kérdezd meg, és biztosítsd, hogy csak barátok vagytok a másik fiúval.
Van egy barátod meg egy fiu barátod? Te is fiu vagy? Ha lány, akkor meg mi a kül a barátod meg a fiu barátod között?
A kérdező hozzászólása: hát úgy értem h a pasim meg a legjobb barátom

Van egy srác nagyon jóban voltunk, és egyszercsak többet gondoltam rá megtetszett, most is nagyön jóban vagyunk, próbálkozott is, de el akarom mondani neki hogy tetszik, facebookon hívjam ki beszélgetni és akkor mondjam el? Mit tegyek?

Lány vagyok!!!!

Legjobb válasz: "Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?

"Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 most leszek 15

Nagyon izzadok mióta terhes vagyok és nem bírom a meleget. Hol lehet kapni és mennyibe kerül az Amway-es Body series izzadásgátló? Azt hallottam az nagyon jó. Vagy van más jó ötletetek?

Legjobb válasz: így jártam én is, sosem izzadtam, erre most tessék. Vettem a rexona fejreállítóst és elég jó, de hordok magammal nedves törlõkendõt is, mert a stift csak elfedi a mirigyeket és egy darabig nem tud kijönni rajtuk az izzadtság, aztán mindegy mi van rajtad , elindul..legjobb egyébként a secret solid dry stift, az tartott a legtovább, de sokszor reggel hintõport is mellékelek a dezodorhoz, úgy jó sokáig tart. Nem tudom Amway terméket hol tudsz venni, de nem hinném, hogy tudnak olyat beletenni amit a többibe nem.

így jártam én is, sosem izzadtam, erre most tessék. Vettem a rexona fejreállítóst és elég jó, de hordok magammal nedves törlõkendõt is, mert a stift csak elfedi a mirigyeket és egy darabig nem tud kijönni rajtuk az izzadtság, aztán mindegy mi van rajtad , elindul..legjobb egyébként a secret solid dry stift, az tartott a legtovább, de sokszor reggel hintõport is mellékelek a dezodorhoz, úgy jó sokáig tart. Nem tudom Amway terméket hol tudsz venni, de nem hinném, hogy tudnak olyat beletenni amit a többibe nem.
Szerintem is a Rexona a legjobb, azt hiszem, bármelyik. Ezen kívül az alumíniumvegyületeket tartalmazó szerek. Igaz, ezek a legdrasztikusabbak, de használnak. Egy idõ után azonban hozzászokik a szervezeted, ezért cserélgetni kell. A Nivea is nagyon hasonló, valamint a Herbina termékek. ezek mind megfizethetõk, a legdrágább Nivea max. 700 Ft.
Nekem ez a 3 vált be: REXONA DAVE SECRET
Nekem egyedül az ADIDAS vált be, már akkor is amikor keményen sportoltam, és most is.
Az Amwaynél 2000 Ft(100 ml, golyós), 2700 Ft (75 g, stift). Nálam vehetsz ilyet. Írj üzit priviben.
nekem is bevált a Body series, a fújós a kedvencem
1600 körül van a golyós (plusz postaktg), amúgy tényleg nagyon jó, én is, sõt a férjem is ezt használja
Az a helyzet, hogy az izzadásgátlók csak kényelmi szempontból-közérzetileg segítenek. A problémát nem szüntetik meg. A lényegük, hogy befedik a testen lévõ pórusokat, ahol ezután az izzadság nem tud távozni-ez kicsit egészségtelen, de bizonyára jobb érzés ha nem folyik a víz belõlünk. A terhesség alatt az izzadás fokozódik , mert több a vér, magasabb a vérkeringés-hõtermelés és gyorsabban távoznak a méreganyagok is. Igyál sok tiszta vizet-csökkentett ásványi anyaggal és az izzadságod hígabb(szagtalanabb ) lesz. Ha valahová mész akkor használj valamit pl secret nagyon jó, de nem kell drágát venni, mert az esetleg nem is jó neked. A szoptatás végére visszaáll a rendszer! Használj gyakran nedves törlõkendõt, vigyél magaddal mindenhová, de ha otthon vagy csak hadd jöjjön ki a sok méreg! Jó babavárást!

Van egy baratom akit nagyon nagyon szeretek de van egy masik srac aki odaig van ertem es de nagyon joban vagyunk . Es a srac megkerdezte hogy lefekudnek e vele. Meg szuz vagyok de annyira vagyok ra felizgat. Mit csinaljak?

Valasztas,szerelem

Legjobb válasz: Ha vágysz egy másik srácra, akit nem szeretsz, de van olyan akit nagyon nagyon szeretsz, akkor a ribanc kategória vagy, függetlenül attól, hogy szûz vagy. Komolyan szûz vagy??????

Ha vágysz egy másik srácra, akit nem szeretsz, de van olyan akit nagyon nagyon szeretsz, akkor a ribanc kategória vagy, függetlenül attól, hogy szûz vagy. Komolyan szûz vagy??????
kur va
Van barátod és egy másik srác után csorgatod a nyálad?! Azonnal állíts a gondolataidon vagy hagyd el szerencsétlent mert ezt biztosan nem érdemli meg! Aztán kufircolhatsz össze-vissza..
sztem ne feküdj le a másikkal nagy hibát követnél el hidd el nem éri meg
Miert nem dugsz a szerelmeddel? Szerintem az sem szerelem csak baratsag...
Ezt tenném: Szakitanék a jelenelgi bikámmal dugnék azzal akiért nedves a barlang majd megint dugnék azzal majd összejönnék azzal akivel együtt voltam és dugnék vele és amelyik a jobb azt választanám

Egy lany vagyok es nagyon tetszik nekem egy 3 evvel idosebb fiu. Nagyon joba vagyunk tenyleg nagyon joba es mondta hogy tetszek neki es mondtam hogy nekem is tetszik. Hogy mondjam meg hogy jarni szeretnek vele?

Amugy nincs baratnoje

Legjobb válasz: Ha õ mondta hogy tetszel neki, mire te azt válaszoltad, hogy neked is tetszik õ. Ebbõl logikusan rájöhetett a srác, hogy léphet! Nem hiszem hogy neked kellene lépned. Hiszen megtudta hogy te is "ugyanazt érzed mint õ". Légy nyitott, természetes, egy két ölelés spontán, egy sms este vagy ilyesmi. Jobb ötletem nincs így elsõre. Hány évesek vagytok? klyd

Ha õ mondta hogy tetszel neki, mire te azt válaszoltad, hogy neked is tetszik õ. Ebbõl logikusan rájöhetett a srác, hogy léphet! Nem hiszem hogy neked kellene lépned. Hiszen megtudta hogy te is "ugyanazt érzed mint õ". Légy nyitott, természetes, egy két ölelés spontán, egy sms este vagy ilyesmi. Jobb ötletem nincs így elsõre. Hány évesek vagytok? klyd
Hát ha tudjátok mindketten, hogy tetszetek egymásnak, akkor szerintem neki kell lépnie. :)
Szerintem léphetsz Te is:) Azt szueretik a fiúk:) Hívd el moziba... s ha ott nem fogja meg a kezed, akkor baj van.

Van egy 23 éves (kevésbé szép) lány csoporttársam, akivel nagyon jó barátságban vagyok. Barátok vagyunk, beszélgetés után elsírta, hogy soha nem volt barátja, én meg nagyon jó vagyok hozzá, még mindig szűz, és nem venném-e el neki. Mit mondjak neki?

Annyira nagyon kifakadt és megmondta ha nemet mondok akkor már tényleg öngyilkos lesz, nem mertem neki megmondani rögtön hogy nem. Holnap megyek vissza egyetemre, valami tanács hogyan mondhatnám meg neki? Légyszives mert teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: mond h szerinted nem te vagy neki a megfelelõ, meg h elrontaná a barátságotokat

mond h szerinted nem te vagy neki a megfelelõ, meg h elrontaná a barátságotokat
csak hisztizik sz*rd le 99% hogy csak hülye.. nem egy ilyen barátnõm volt egyik se tette meg -.-
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Egész héten ezen paráztam. Akkor tényleg csak mondjam meg neki simán? Nem tesznek kárt magukban? (ez a utolsó kérdés szánalmasan hangzott, de egyszerûen ketyeg a óra holnapig)
Add meg az elérhetõségét! :D
Ha nem akarod, mondd meg neki, hogy nem te lennél a megfelelõ. Ha mégis kárt tenne magában, öngyilkos lenne az nem a te hibád lenne. Ha egy ilyen elutasítás hatására végezne magával akkor valószínûleg már komoly gondok voltak a fejében.
Sírd el te is magad, hogy impotens vagy... Csak ebben az a rizikós, hogy szétkürtöli az egyetemen:D
ha kinéz vhogy csináld meg de ne legyél túl romantikus me beléd zúg, én kihasználnám a lehetõséget xd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát valahogy megpróbálok akkor egyenes lenni. Csak még nem tdom hogyan mondjam meg. Semmi esetre sem tenném meg vele, nem azért mert csúnyácska, de semmi olyan vonzalmat nem érzek iránta.

Nagyon jó vagyok a sportban a tanárom szerint de anyám nem engedi hogy sportoljak mert nem olyan jók a jegyeim. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbálj meg javítani, akár kérd, hogy segítsen tanulni, hogy legalább lássa az akarást. Ami lehet nincs meg benned, de tudod a tanulás (sajnos) nagyon fontos. És nem azért hogy a szüleid örüljenek, hanem, hogy neked lehessen munkaválasztáskor több esélyed olyan melót kapni amit szeretnél, nem pedig olyat ami jut, mert rossz tanuló voltál. Ugyanakkor a sportban ha kitartó vagy és tényleg jó, az is jó, de abból még ha élsportoló is lennél ideig óráig tart, utána csak kellene még valamit csinálnod. Foglalkozz a tanulással, menni fog az. De ha nem is csinálod, magadtól veszed el az élményt ami azzal jár, hogy ó megcsináltam a házit, jobb is lett a jegyem. Próbálj beszélni a szüleiddel és tanulj is !

Próbálj meg javítani, akár kérd, hogy segítsen tanulni, hogy legalább lássa az akarást. Ami lehet nincs meg benned, de tudod a tanulás (sajnos) nagyon fontos. És nem azért hogy a szüleid örüljenek, hanem, hogy neked lehessen munkaválasztáskor több esélyed olyan melót kapni amit szeretnél, nem pedig olyat ami jut, mert rossz tanuló voltál. Ugyanakkor a sportban ha kitartó vagy és tényleg jó, az is jó, de abból még ha élsportoló is lennél ideig óráig tart, utána csak kellene még valamit csinálnod. Foglalkozz a tanulással, menni fog az. De ha nem is csinálod, magadtól veszed el az élményt ami azzal jár, hogy ó megcsináltam a házit, jobb is lett a jegyem. Próbálj beszélni a szüleiddel és tanulj is !
Kössetek kompromisszumot. Elõször tanuld meg, hogy nincs olyan, hogy létszi. Ha ez már megy, akkor beszéld meg anyukáddal, hogy javítasz a jegyeiden, de szeretnél mellette sportolni. Ha nem javítasz, abbahagyod a sportot. Egyébként a sport egészséges, és jót tesz a személyiségednek is.
Tanulj jobban nem a számitogép elött kéne ülni és kockolni egésznap!
A kérdező hozzászólása: létszi irjatok
A kérdező hozzászólása: még valami???
Mesélj mi lett engedi, hogy sportolj ? A fiam tegnap kezdte azért, hogy fegyelmezettebb legyen az iskolában. Rengeteg energiája van és azt olvastam segít a koncentrálásban is.
A kérdező hozzászólása: Igen már engedi hogy sportoljak és igen azotta többet tanulok mert van kedvem tanulni és nagyon szeretek sportolni és megtanultam jobban beosztani az idõmet és igz a legjobb.Köszönöm a Válaszokat.
A kérdező hozzászólása: megvalami.Hát nekem is kellet biztatás de mikor átjötek a barátaim és együtt tanultunk sokkal könnyebb mint egyedül.
kompromisszum, ez egy nagyon jó ötlet! felelj meg a szüleidnek a tanulás terén, és utána úgyis engedni fogják hogy sportolj. ennyire egyszerû!

Ha a pasim azt mondja sex közben hogy "Nagyon jó vagy! " akkor az mit jelent?

Szeretkezés közben szokta mondani, hogy "Nagyon jó vagy!" ezzel mire gondol konkrétan? És a pasik szeretik, ha egy lány "sz?k"?

Legjobb válasz: azt jelenti: nagyon jo vagy És igen a pasik szereti kha "szük" vagy.

azt jelenti: nagyon jo vagy És igen a pasik szereti kha "szük" vagy.
azt hogy jó veled:D
hányéves vagy babám?:D ha valamire azt mondjuk hogy jó, akkor az.. általában jó... és ha kicsit érettebb lennél rájönnél magadtól, hogy ha egy tág lyukba dugja be a férfiállat a vesszejét, akkor az nem szorítja, vagyis nem ingerli... vagyis a szûk ingerli.. vagyis a szûk nagyon jó... errõl a fogalomról meg olvass a kommentem elején:D
Biztos azt jelenti, hogy fõzél neki valami kaját....
Bármilyen hihetetlen, a pasi azt mondja, amire gondol, minket nem kell dekódolni
ma 20:05 én is ezt mondanám neked ;)
Az jó, mert minket se zavarsz.
A kérdező hozzászólása: Komolyan nem zavar, ilyeneken nem szoktam fenn akadni. Itt mindenki azt kérdez amit akar, és szíve-joga bárkinek bármit válaszolnia! Fõzzek neki kaját? Erre már én is gondoltam! Köszi! :) Smiley? Azt is szabad!
fõzhetsz is neki, annak mindig örülünk!
A kérdező hozzászólása: Kedves 20:13as! Az remek dolog, hogy ennyibõl te már tudhatod mennyire vagyok idegbeteg ugye? Jó emberismerõ vagy és különleges képességeid is vannak! Bravó!
Sajnáljuk, hogy a kérdésedbõl fakadóan csak arra a megállapításra jutottunk, hogy mennyire buta vagy:D
Azért írod tele idegbeteg módjára szmájlikkal a válaszaid, mert nem idegesít, nyilván.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tud felidegesíteni egyikõtök sem, aki nem tud intelligens módon megnyilvánulni ... :) Nem zavar... ;)
Sok az ilyen hülye kérdés manapság...Szerinted mit jelenthet te szerencsétlen?
csefy ez k*rvajó volt :DDD
nincs azzal semmi baj, de ennyi, nagyon jó vagy :D
Azt jelenti, h nagyon béna vagy, és azt szeretjük, ha szõrös és tág.
A kérdező hozzászólása: CSefy.... én is gondoltam, hogy ezt jelenti, de eddig egyik pasim sem mondott még csak hasonló dolgokat sem, meg sem szólaltak sex közben... és most mi van abban, hogy feltettem ezt a kérdést? :D
16-18 évesek vagytok?
Tök jó olvasni a kérdést meg a választ Vak vezet világtalant Tetszik

Van egy nagyon jó fiú barátom. Egy osztályba járunk és nagyon jóba vagyunk. Mostanában elég sokszor vagyunk együtt suliba és sulin kívül is. Vajon az hogy puszit szokott adni meg hogy megölel vehetem jelnek hogy ő is így érez irántam?

honnan tudhatom hogy ? többet érez irántam?

Legjobb válasz: Véletlenül nem Amarillának hívnak?XD :D Ha igen, akkor csak ismételni tudom magam, hogy bele vagy zúgva és bemagyarázod magadnak, hogy õ is:D Ha viszont nem, akkor lehet hogy tetszel neki, de sajna nem tudom a körülményeket ezért nem tudnék kielégítõ választ adni:)

Véletlenül nem Amarillának hívnak?XD :D Ha igen, akkor csak ismételni tudom magam, hogy bele vagy zúgva és bemagyarázod magadnak, hogy õ is:D Ha viszont nem, akkor lehet hogy tetszel neki, de sajna nem tudom a körülményeket ezért nem tudnék kielégítõ választ adni:)
A kérdező hozzászólása: az kimaradt hogy én szerelmes vagyok belé.
Te vagy az Milli?:D
A kérdező hozzászólása: nem...nem én vagyok az...
A kérdező hozzászólása: én Judit vagyok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!