Találatok a következő kifejezésre: Nagyon izzados vagyok (32 db)

Milyen dezodort használjak nyáron ha nagyon nagyon izzadós vagyok? 14/l

Legjobb válasz: Solutio Antisudorica. Gyógyszertárakban beszerezhetõ 300 forintért. Tulajdonképpen ez egy folyadék, amibõl vattapamacsra kell csöppenteni (épphogy csak olyan legyen!!!), és bekenni vele a hónaljadat. Elsõ alkalommal használ, de vigyázz, ki ne szárítsa nagyon a bõröd! A kellemetlen szagokat is azonnal megszünteti. ;) Borotválkozás után ne használd, mert csípni fog. A legjobb, ha este bekened magad vele, aztán reggel meg valamilyen dezodort használsz. :) De a mennyiségre tényleg nagyon vigyázz, egyszer nekem is úgy kiszárította a bõröm, hogy aludni is alig tudtam. (túl sokat öntöttem rá).

Solutio Antisudorica. Gyógyszertárakban beszerezhetõ 300 forintért. Tulajdonképpen ez egy folyadék, amibõl vattapamacsra kell csöppenteni (épphogy csak olyan legyen!!!), és bekenni vele a hónaljadat. Elsõ alkalommal használ, de vigyázz, ki ne szárítsa nagyon a bõröd! A kellemetlen szagokat is azonnal megszünteti. ;) Borotválkozás után ne használd, mert csípni fog. A legjobb, ha este bekened magad vele, aztán reggel meg valamilyen dezodort használsz. :) De a mennyiségre tényleg nagyon vigyázz, egyszer nekem is úgy kiszárította a bõröm, hogy aludni is alig tudtam. (túl sokat öntöttem rá).
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék olyat használni, mert sok rosszat hallottam róla, nem kockáztatok. Kérlek dezodorokat írjatok.

Minden vágyam, hogy Spanyolországban éljek, de nagyon izzadós vagyok, és ezt elég cikinek érzem. A spanyolok már valahogy hozzá vannak szokva az ilyen meleghez, vagy ők is nagyon izzadnak?

Legjobb válasz: szerintem ez inkább emberfüggõ. függ attól is, hogy idegi alapon vagy a meleg miatt izzad-e az ember. szerintem a spanyolok között is vannak olyanok, akik izzadnak a meleg miatt és olyanok is akik jól viselik. :D

szerintem ez inkább emberfüggõ. függ attól is, hogy idegi alapon vagy a meleg miatt izzad-e az ember. szerintem a spanyolok között is vannak olyanok, akik izzadnak a meleg miatt és olyanok is akik jól viselik. :D

Mit csináljak ha nagyon izzadós vagyok?

Legjobb válasz: Az izzadás nagyon sok különbözõ okra visszavezethetõ. Lehet annyira bõ ami, ami már zavaró. (nyilván jelen esetben errõl van szó) Rengeteg méreganyagtól megszabadulunk általa, olyanoktól is amelyeknek nincs másik útja az eltávozásra. Szabályozzuk vele hõmérsékletünket, nonverbális jelzéseket tudunk adni vele. Pszichés megterhelés is kifejezésre juthat így, tehát nem könnyû kérdést tettél föl. Ha rájössz az okokra, akkor könnyebben lehet kezelni. Például kevésbé mérgezett táplálkozás, pszichés problémák megoldása... Akik a paleolit táplálkozást, vagy a ph táplálkozást (lúgosítás) folytatják, mind azt mondják, hogy kevésbé izzadnak. De ez csak egy aspektusa a dolognak. Készülök írni egy hosszabb lélegzetû cikket az izzadásról, és az azzal kapcsolatos saját problémáim megoldásáról. Ha érdekel, írj privát üzenetet és válaszban belinkelem, ha kész lesz.

Az izzadás nagyon sok különbözõ okra visszavezethetõ. Lehet annyira bõ ami, ami már zavaró. (nyilván jelen esetben errõl van szó) Rengeteg méreganyagtól megszabadulunk általa, olyanoktól is amelyeknek nincs másik útja az eltávozásra. Szabályozzuk vele hõmérsékletünket, nonverbális jelzéseket tudunk adni vele. Pszichés megterhelés is kifejezésre juthat így, tehát nem könnyû kérdést tettél föl. Ha rájössz az okokra, akkor könnyebben lehet kezelni. Például kevésbé mérgezett táplálkozás, pszichés problémák megoldása... Akik a paleolit táplálkozást, vagy a ph táplálkozást (lúgosítás) folytatják, mind azt mondják, hogy kevésbé izzadnak. De ez csak egy aspektusa a dolognak. Készülök írni egy hosszabb lélegzetû cikket az izzadásról, és az azzal kapcsolatos saját problémáim megoldásáról. Ha érdekel, írj privát üzenetet és válaszban belinkelem, ha kész lesz.
Menj endokrinológushoz.
Ha az orvos/endokrinológus nem talál semmi eltérést, és az esetleges okok megszüntetése után is ugyanannyira nagyon izzadsz, akkor használj stiftes dezodort, nekem bevált.


Nagyon izzadós vagyok! Mit tudtok ajánlani a probléma orvoslására? (lásd. Lent)

Nagyon izzadós vagyok. Már minden dezodort, spray-t kipróbáltam. Vettem bio cuccokat is. De eddig semmi nem volt igazán hatásos! Tudtok valamit ajánlani??? Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Gyógyszertárban lehet kapni erre valamit--->neve: Solutio Antisudorica (300-400F)!!Én ezt használom és nagyon-nagyon jó!!Én is itt olvastam még régen!! 21L

Gyógyszertárban lehet kapni erre valamit--->neve: Solutio Antisudorica (300-400F)!!Én ezt használom és nagyon-nagyon jó!!Én is itt olvastam még régen!! 21L
Igaz, hogy ez egészségtelen, de ha kevés folyadékot fogyasztasz, akkor kevésbé is izzadsz.
Törölközõ..?
A hónalj szõr kapásból le mert ha az át itatódik akkor gáz van! ne dohányozzon az illetõ mert az rátetõz, ne igyál üdítõket fõleg Coca cola Pepsi, a krumplitól pl. az ember lába izzad jobban azt tudom! de lehet nem tudsz tenni ellene sajna.
Solutio Antisudorica ami nekem bevált:) Nagyon figyelj viszont a következõkre: 1. olvasd el a betegtájékoztatót. 2. fürdés után este szárazra törölt hónaljra vidd fel. 3. borotválkozás után semmiképp se használd. Nekem már elég heti 1x bekenni nem kell mindennap de a kezdetben én is minden este bekentem. Nem is drága és használt is. Viszont nekem már volt, hogy olyan szárazra kiszárította és égetett. Olvastam olyat akinek II. fokú égési sérülés típusúra készítette ki a hónalját. Szóval fokozott figyelmet követel ez a szer. De bevált:)
Nekem csak a botox segített, de ez így most egy álom. :)

Miért van az, hogy nagyon izzadós vagyok (tényleg csak kimozdulok 5 percre és folyik a hátamon, fejemen és a mellkasomon a víz még 20 fokban is) de amikor elmentem Görögországba nyaralni akkor 40 fokban egy csepp se jött ki rajtam?

Legjobb válasz: nekem úgy tûnik hogy stresszalapú a dolog. Nekem kis zárt helyeken és nagy tömegekben jön elõ ez. A nyaralás is ezt támasztja alá. Psziho mókusok remek segítséget tudnak nyújtani etéren, viccen kívül.

nekem úgy tûnik hogy stresszalapú a dolog. Nekem kis zárt helyeken és nagy tömegekben jön elõ ez. A nyaralás is ezt támasztja alá. Psziho mókusok remek segítséget tudnak nyújtani etéren, viccen kívül.

Nagyon izzadós vagyok, mit csináljak?

allagás lesz pénteken és fehér inget kell felvenni és ott fogok állni legalább egy órahosszát a tűző napon és nagyon félek, hogy látszani fog, hogy leizzadtam. van esetleg valami ötletetek, hogy mit csináljak ?

Legjobb válasz: Hát nem tudom hogy lány vagy vagy férfi. De én nõ vagyok és izzadód fõleg ha izgulok... Izzadás gátló és próbáld úgy tartani a kezed hogy szellõzõn. Én ilyenkor csípõre rakom a kezem

Hát nem tudom hogy lány vagy vagy férfi. De én nõ vagyok és izzadód fõleg ha izgulok... Izzadás gátló és próbáld úgy tartani a kezed hogy szellõzõn. Én ilyenkor csípõre rakom a kezem
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. virágot kell majd tûznöm és ott kell állnom mindenki elõtt egy sorban, és csípõre tett kézzel nem tudom.. lehet, hogy nem illik ott úgy állni :/ de azért köszönöm a választ!:)

Homlokon nagyon izzadós vagyok, talán jobban, mint hónaljnál. Ott is használhatom a Solutio antisudorica-t?

Legjobb válasz: Szerintem igen, de vigyázz a szemedre, és csak keveset, mert hónaljon is nagyon csíp, nekem ki is marta, nehogy az arcbõrödnek baja legyen.

Szerintem igen, de vigyázz a szemedre, és csak keveset, mert hónaljon is nagyon csíp, nekem ki is marta, nehogy az arcbõrödnek baja legyen.
Szerintem ne használd, a betegtájékoztatóban pontosan leírják melyik területeken lehet használni, ebbõl következõen hol nem lehet(ergo arcot nem). Nekem meg száraz és kiütéses lett a hónaljam tõle...
nekem sebesre marta a honomat de 1hétután már etljesen emgszokta
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ezek a sérülések mennyire voltak durvák? Megéri egy hétig sebes homlokkal mászkálni?

Nagyon izzadós vagyok, mit csináljak?

F/20 vagyok, kipróbáltam már rengeteg féle dezodort, deót, stiftet, Old Spice-t, Nivea-t, Rexona-t, Garnier-t és mindig ugyanaz a bajom, hogy nem gátolja az izzadást. Már ilyenkor tavasz elején is sokszor egy szál pólóban ülök a teremben és mégis össze vissza-izzadom magam, elég kellemetlen és zavar. Nem tudom mit tehetnék, a személyes higiéniámmal nincs baj, nem stressz miatt van, átlagos testsúlyú vagyok, sokat sportolok és tudtommal nincs semmilyen betegségem. Mi lehet a baj illetve a megoldás?(esetleg tapasztalat hasonló helyzetben?) Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: solutio antisudorica. Próbáltad már? 300ft a gyógyszertárban és nagyon hatásos.

solutio antisudorica. Próbáltad már? 300ft a gyógyszertárban és nagyon hatásos.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem.Igazából még volt régebben olyan old spice gél, ami használt (ha jól emlékszem), lehet hogy azt még kipróbálom, de ha nem, akkor ez lesz.
én fürdésnél használok antibakteriális szappant csak hónaljra. nekem ez sokat segít. vagy vannak hintõporok amik segítenek :)

Nagyon izzadós vagyok mit tudnék ellene tenni?

Naponta 2x zuhanyzom (reggel, este), és dezodorálok is. Már sok fajta deot használtam és egyik sem jött be, mert továbbra is fokozottan izzadtam. Most nyáron még zavaróbb mint télen. Mit próbálhatnák ki esetleg milyen deot ajánlotok?

Legjobb válasz: Garnier deót használtál már? nekem nagyon bejött:)

Garnier deót használtál már? nekem nagyon bejött:)
A kérdező hozzászólása: Igen a Garnier mineralt, de az sem vált be sajnos:S
A dezodorok sem tudják elnyomni teljesen az izzadást, max mérséklik és kellemesebbé teszik az "illatot". Amúgy meg nyáron mindenki izzad mint egy ló, nem lógsz ki a sorból :P meg am én is szoktam télen is.. hiába van hideg, nagy kabátban hónaljnál akkor is ha fázom, de sztem ez nem kóros
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nyáron alapból mindenki izzadósabb, csak az nem állapot szerintem hogy felveszek egy színesebb felsõt, kimegyek 5-10 percre pl. beszedni a ruhákat és már cserélhetek is felsõt úgy megizzadtam a hónaljamnál.
na igen. én amúgy olyan felsõket hordok aminek az ujja bõvebb. jobban is szellõzik és az izzadtság sem látszik. de ha vki nem izzad 25++ fokban avval baj van. Ha meg valakinek már kóros akkor ott a mûtét. biztos te is hallottad hollywoodban divat egy ideje, a mûtét után nem fog többet izzadni hónaljban viszont azt hiszem a háton erõsebb lesz az izzadás és ezzel együtt elvág néhány ideget is, néhány rész érzéketlen lesz.

Nagyon izzadós vagyok ok nélkül?

Nagyon izzadós vagyok pedig nem vagyok kövér , egy er?sebb sétától megizzadok hónaljba nagyon. Ezt , hogy tudnám kiküszöbölni? Mit használjak ? próbáltam már gilette , rexona , old spice stifteket de semmit nem érnek.. csak annyit h nincs izzadság szagom de attol még izzadok. Mit csinaljak ami télleg hatásos?

Legjobb válasz: Vegyél solutio antisudoricát a gyógyszertárban. Kb. 400 Ft és segít. Minden fürdés után be kell kenni a hónaljadat miután szárazra törölted. Csak az a baj , hogy szárítja a bõrt és viszket egy kicsit. Én nagyon izzadtam hónaljtájékon és mióta ezt használom egy apró folt sincs a pólómon bármilyen melegem van.

Vegyél solutio antisudoricát a gyógyszertárban. Kb. 400 Ft és segít. Minden fürdés után be kell kenni a hónaljadat miután szárazra törölted. Csak az a baj , hogy szárítja a bõrt és viszket egy kicsit. Én nagyon izzadtam hónaljtájékon és mióta ezt használom egy apró folt sincs a pólómon bármilyen melegem van.
fürödj meg néha ;)
Hát hintõpor esetleg rövidtávra...én nem vagyok izzadós de az Adidas lila kupakos nõi szerintem nagoyn jó, és az illata is szuper :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!