Találatok a következő kifejezésre: Nagyon izzad elég (3 db)

Minden vágyam, hogy Spanyolországban éljek, de nagyon izzadós vagyok, és ezt elég cikinek érzem. A spanyolok már valahogy hozzá vannak szokva az ilyen meleghez, vagy ők is nagyon izzadnak?

Legjobb válasz: szerintem ez inkább emberfüggõ. függ attól is, hogy idegi alapon vagy a meleg miatt izzad-e az ember. szerintem a spanyolok között is vannak olyanok, akik izzadnak a meleg miatt és olyanok is akik jól viselik. :D

szerintem ez inkább emberfüggõ. függ attól is, hogy idegi alapon vagy a meleg miatt izzad-e az ember. szerintem a spanyolok között is vannak olyanok, akik izzadnak a meleg miatt és olyanok is akik jól viselik. :D

Simson S50, gyakran kimegy a hátsó helyzetjelző izzóm, ugye nagy fordulaton elég erős a fénye, lehet valami ellenállást sorba kötni, vagy feszültségszabályzót?

és ha igen,akkor hogy? köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: fesszabályzó probléma, más megoldás nincs, esetleg gagyi megoldásként 24 voltos égõ...

fesszabályzó probléma, más megoldás nincs, esetleg gagyi megoldásként 24 voltos égõ...
A kérdező hozzászólása: nem, mért az milyen? :D
de te ugye nem vagy azonos a hengerfejes Ódi gyerekkel?
A kérdező hozzászólása: jólvan, hétvégén írom :)
van volt mérõd? mérd meg , hány voltot ad le! aztán jelezd valamilyen módon! meg próbálok ki találni valamit!
Akkor az nem eredeti, gyárilag külsõ trafó sem volt. :) A nagyobb teljesítményû izzó is beadhatja a kulcsot a túl magas feszültségrõl, nem beszélve arról, hogy pl. egy hátsó helyzetjelzõnek adott teljesítményûnek illik lenni, lehetõleg kisebbnek a féknél. Akkor maradj annál a korábbi ötletnél, hogy 24 V-s izzó kerül bele. Ha mégis sorba kötött ellenállással küzdenél, akkor a soros kapcsolás alaptörvényeivel nagyjából számold ki, aztán szerezz be valami közelit.
ki szerelte át? vidd hozzá vissza !
hány wattos az izzó? Tegyél bele nagyobb watt számút.
A kérdező hozzászólása: de 12v os trafós gyújtása van és a villamossága is 12v-s.. :)
Az S50 gyárilag 6 Voltos. Feszültségszabályzó nincs, így nem is lehet hibás. A legolcsóbb megoldás a 12V-s izzó. Alapjáraton éppen csak parázslani fog, cserébe nem fog kiégni. Én a 3. kiégett 6V-s izzó után untam meg és tettem bele 12V-ost. Azután nem volt gond.
S50 az lendkerékmágneses ugye? Ha igen akkor az elõttem írókra ne halhass ugyanis ott nincs fesz szabályozó. Elméletileg a feszültségnek nem kéne nagyon felmenni a magas fordulatszámtól. Szóval ott a világító tehercsekkel lehet valami gond. (ha mégis van fesz szabályozó akkor meg rám ne hallgass. Késõ van már nekem :D)
Fesz.szabályzó kuka.
egyszóval hülye!

Nagyon izzad és elég szagos a férjem lába mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Vannak mindenféle dezodorok lábre, sholl, meg ilyenek, rossman és dm-ben lehet más is van. Ja meg lehet a mûszálas zokni eredménye és a rossz cipõjé. Szóval pamut zokni és nem mûbõr cipõ, hanem ami szellõzik, "lélegzik".

Vannak mindenféle dezodorok lábre, sholl, meg ilyenek, rossman és dm-ben lehet más is van. Ja meg lehet a mûszálas zokni eredménye és a rossz cipõjé. Szóval pamut zokni és nem mûbõr cipõ, hanem ami szellõzik, "lélegzik".
Nalunk is a pamut zokni es a jol szellozo, semmi esetre sem mubor cipo segitett. Pedig en mar azt hittem, meg kell tanulnom egyutt elni vele. :-)
A kérdező hozzászólása: Már mindent ilyet kipróbáltunk egyépként most kezdödött el nálla ez a dolog!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!