Találatok a következő kifejezésre: Nagyon hullik törik (8 db)

Nagyon száraz a hajam a fejböröm. Nagyon hullik és törik kb kettébe. Mivel ápolhaznám a fejbörm és a hajam hogy ne legyen száraz törött és ne hulljon?

Legjobb válasz: oliva olajat masszírozz a fejbõrödbe és hagyd rajta 30percig majd mosd le alaposan...lehet hogy az elején kicsit zsírosabb lesz de az elmúlik :)

oliva olajat masszírozz a fejbõrödbe és hagyd rajta 30percig majd mosd le alaposan...lehet hogy az elején kicsit zsírosabb lesz de az elmúlik :)
Én fejbõr ápoló olajat használtam rá..
Én is vmi olajat tudok ajánlani. Olíva olaj (ez általában minden háztartásban szokott lenni), kókuszolaj (a kilósat 1200 ft-ért vettem még kora tavasszal, több mint a fele megvan még...). Most mondják még az argánolajat is, ezt még nem próbáltam, de a kókuszolajjal maximálisan elégedett vagyok.

Nagyon hullik és törik a hajam mit tehetek?

Mindenki azt mndta h jobb lesz a haj a terhesség alatt de ezerszer rosszabb, csomókban hulli. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Amikor erõsen fogyókúráztam nekem is csomókban hullott.Fõtt tojájst ettem 1-2 nap ,kaptam bõrgyógyásztól hajhullásra egy olcsó kencét és elmúlt.Te rögtön menj orvoshoz.Nehogy baj legyen.Az majd elküld fogorvoshoz,bõrgyógyászhoz, fülészetre hogy megtalálják az okát.

Amikor erõsen fogyókúráztam nekem is csomókban hullott.Fõtt tojájst ettem 1-2 nap , kaptam bõrgyógyásztól hajhullásra egy olcsó kencét és elmúlt.Te rögtön menj orvoshoz.Nehogy baj legyen.Az majd elküld fogorvoshoz, bõrgyógyászhoz, fülészetre hogy megtalálják az okát.
Szedsz vitamint? Elképzelhetõ, hogy a baba elvon valamit a szervezetedtõl és ezért van hajhullás. Nekem ilyenem nem volt, nekem csak simán megõrült a bõröm és a hajam a terhesség elején. Kb 16-17 hetes voltam, amikor minden visszatért a régi kerékvágásba. Addig annyi pattanás volt rajtam mindenhol, mint még soha. De a hajam miatt szenvedtem a legtöbbet: nekem nemes egyszerûséggel berasztásodott! A hajam fele két nap után úgy összeállt, hogy egyszerûen nem lehetett vele semmit sem kezdeni, balzsamba áztattam és úgy sikerült fél óra alatt kifésülni. De mire megszáradt kezdõdött elölrõl az egész. Undorító volt és egyszer-kétszer már a kezemben volt az olló, de a párom megakadályozta, hogy hülyeséget csináljak, ezzel megmentette a hajam. Most már minden rendben, fényes és egészséges, mint baba elõtt volt, most vagyok 22 hetes. Szóval szedj vitamint, ha már szedsz, akkor pedig várj pár hetet, ha nem javul kérdezz rá az orvosnál.
Én is 13 hetes vagyok.A hajam megkeserítette az elmúlt két hetet amit kórházban töltöttem.Tiszta haj volt mindíg mindenem.Rettentõen hullik, pedig szedek vitamint. Végülis lehet hogy a terhességtõl hullik, amikor tombolnak a hormonok....! Én levágattam a héten a hosszú hajamat addig is, könnyebb renben tartani és nem 50cm-es hajak díszítik a lakás különbözõ pontjait.
A kérdező hozzászólása: kösy a válaszokat
Az én hajam is oda van. Nekem a terhességem elején annyira zsírosodott hogy napi rendszerességgel mostam meg reggelenként, és így aznap elviselhetõsen nézett ki. Ez azóta már elmúlt, nem zsírosodik de viszont a hajhullás megmaradt. Fõleg amikor mosom tele van a kezem. Kérdeztem róla a védõnõt, azt mondta hogy próbálkozhatok vitaminokkal , vagy hajhullás elleni pirulákkal de a terhesség alatt ez teljesen természetes. :( Sajnos ki kell várni amég elmúlik. Mondjuk elég bosszantó hogy egy kismamának miért kell lipáncás hajjal járkálnia... na mindegy. Türelem, most a baba az elsõ nem a hajunk :) 27 hetes kismama

Nagyon törik a hajam és hullik is (vagy annyira törik). Mit tegyek? Mi jó rá?

16/L semmi festés semmi hajvasalás és semmi ezekhez hasonló

Legjobb válasz: Vitaminok

Vitaminok
Én ma próbáltam ki a Kallos Placentás hajpakolását.Nekem már most nagyon puha, és selymes lett tõle a hajam:D Minden fodrászkellékes boltban lehet kapni.Én elsõnek 275ml-es kiszerelésben vettem és ez így 250Ft.Kifejezetten száraz, és töredezett hajra való.:)
így van, a placenta hajpakolás kifejezetten jó rá. menj el egy fodrászhoz, vágass belõle és tõle is kérhetsz tanácsokat szedj vitaminokat, igyál sok sok vizet
nekem is nagyon törik a hajam :S


Nagyon sötétbarna az eredeti hajam melíroztattam 12oxiddal+ szőkítőporral. Most pantene hajszin van rajta barna. Rettentően hullik, nagyon száraz iszonyúan törik! Vmi ötlet?

Eddig szedtem a hajhullásra mindenféle bogyót de egyik sem használt!elötte fekete voltam hajszinez?vel s volt tízpiros melirozott hajam is elég sokáig attol nem hullott ennyire a hajam mint most ahogy rákentem a szökére a barna szinez?t. most meg Naponta 1szer vasalom, használok rá kliss kur fújos balzs-ot, +cyoss h?védöt,

Legjobb válasz: Ötlet? Ne tedd tönkre a hajad szõkítéssel meg festéssel, vasalással. Ha meg ezt teszed ne csodálkozz. Tök mindegy ezek után mit kensz rá, amíg nem hagyod abba ezeket addig nem fog semmi változni.

Ötlet? Ne tedd tönkre a hajad szõkítéssel meg festéssel, vasalással. Ha meg ezt teszed ne csodálkozz. Tök mindegy ezek után mit kensz rá, amíg nem hagyod abba ezeket addig nem fog semmi változni.

Használhatok-e Dove Pro Age sampont, ha 24 éves vagyok? Milyen hatása van a hajra? Nagyon egészségtelen a hajam, fénytelen, törik és hullik is. Jot tenne neki vagy inkabb artana neki egy ilyen sampon?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan próbálhatod, nekem a Dove samponok jók voltak száraz hajra! Illetve a Gliss Kur és a Wella is nagyon beváltak! Hajpakolást/balzsamot mindenféleképp használj utána!

Szerintem nyugodtan próbálhatod, nekem a Dove samponok jók voltak száraz hajra! Illetve a Gliss Kur és a Wella is nagyon beváltak! Hajpakolást/balzsamot mindenféleképp használj utána!

Nagyon törik a körmöm és hullik a hajam. Milyen vitamit vagy gyümölcsöt ajánlanátok?

Lehetne minnél többet...... :)

Legjobb válasz: Kovaföld kapszula vagy a Biovanne kapsula nagyon jó.

Kovaföld kapszula vagy a Biovanne kapsula nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi a válszokat! :) DE ettõl függetlenül lehet még írni! :)
A-vitamint tartalmaznak a piros zöldségek, gyümolcsök. Napi egy sárgarépánál nem kell többet enni. (nem akaromo bonyolítani, de valójában a vitamint a szervezeted csinálja a piros festékanyagból) B-vitamin húsokban, belsõségekben, olajos magvakban. Ha nagyon hullik a hajad, érdemes dokihoz menni. Ha normálisan eszel, ezekbõl a vitaminokból eleget kapsz a kajával. Tehát ha nagyon törik a körmöd, akkor lehet valami felszívódás vagy gyulladás gond.
Ezek a vitaminok sajnos nem a gyümölcsökben találhatóak meg.
A kérdező hozzászólása: Hát nem olyan extra szörnyû, de hullik jobban mint máskor. És nemlehetne valamilyen gyümölcsöket ajánlani még? :)
Menjel el egy vervizsgalatra ahol kiderul az, hogy milyen vit.hianyod van, s aztan egy kivizsgalasra, hiszen ezek a tunetek egy belso gyulladastol is lehetnek pl.
az erõs hajhullást vashiány is okozhatja, nézess labort! :)
A-vitamin: répa B-vitamin: tojássárgája, máj, mogyoró. Egyél normálisan, változatosan, jobb, mintha vitamint szednél (az A vitamin túladagolható).
A kérdező hozzászólása: Ja 12/L vagyok! :D
Nézess labort, a hajhullás gyulladástól is lehet.

HELP! Nagyon lassan nő a hajam, törik, és hullik is. Micsináljak?

Szedek rá Biovanne vitamint másféél hónapja, és hajápoló pakolással is bekenem heti kétszer (Garnier Fructis) de semmit nem segit. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Laborvizsgálatot kérnék a bõrgyógyásztól, háziorvostól. Elõfordulhat, hogy alacsony vasszint áll a hajhullás hátterében, vagy valamilyen góc is lehet a szervezetben.

Laborvizsgálatot kérnék a bõrgyógyásztól, háziorvostól. Elõfordulhat, hogy alacsony vasszint áll a hajhullás hátterében, vagy valamilyen góc is lehet a szervezetben.
Fested a hajad? Ha igen akkor megvan az oka, ha nem akkor amit az elsõ válaszoló javasolt. A Biovanne nekem jó volt, de azt kúra szerûen kell szedni 3-5 hónap ha jól emlékszem, még ne várj csodát. Hajvégápoló olajat is kellene használnod minden nap, vizes és száraz hajra is.
Elsõre azt akartam írni, hogy egyél B vitamint (fõleg B7), de az apró betûs részt látva te vitamint is eszel meg a hajad is ápolod, csak minden bizonnyal nem a megfelelõ minõségû vitamint és pakolást használod.
bocsi az offért, de ha festi vki a haját, akkor miért nõ lassabban?
Nem nõ lassaban, ha fested...legalábbis én nem tapasztaltam. Ami árt nagyon az a hajvasaló, sútõ de akár a hajszárító is, ha nem használsz hõvédõt. Ja meg vizesen ne fésüld...ha meg muszáj akkor ritka fogú fésüvel és lentrõl kezdve. Én szõkére festem, azaz szõkítem de nagyon hamar nõ és egészséges is :)

Elég hosszú ( majdnem derékig érö) hajam van, de nagyon törik és hullik! Mi lehet a gond?

Próbáltam már sok sampont, balzsamot, hajvégápolót stb...

Legjobb válasz: Ha lehet nem szárítom, hanem hagyom magától száradni! Lehet tényleg azért van mert túl hosszú?

A kérdező hozzászólása: Ha lehet nem szárítom, hanem hagyom magától száradni! Lehet tényleg azért van mert túl hosszú?
szia! nem hiszem h attól hullik, h túl hosszú. de attól függ h mennyire hullik? fiú vok, és derékig érõ hajam van, nagyon sok, és dús, de nem hullik vészesen. és igen, ha stresszes életet élsz, az nagyban befolyásolja, sõt a helytelen táplálkozás is. nomeg vizesen sose szabad fésülni, hajszárítót is mellõzni kell, nomeg a hajvasalót, hajfestést
Egyszerûen csak túl hosszú a hajad, és húzza a súlya és a haj ezt 'stressz'-ként éli meg.Na jó ez lehet hülye megfogalmaztás de anno nekem is ezt mondta a fodrász amikor derékig érõ hajam volt.Menj el egy kicsit vágass belõle, és fodrásztól kérj rá valami sampont, balzsamot vagy pakolást.
törhet a hajszárítótól is
A kérdező hozzászólása: Köszi, de a kérdés feltétele óta már levágattam....:) de aranyos vagy!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!