Találatok a következő kifejezésre: Nagyon hullik hajam. Szoptatás (4 db)

Normális, hogy nagyon hullik a hajam? Lehet a szoptatás miatt? 3 hónapos a lányom és kb.3 hete hullik.

Legjobb válasz: Nekem is akkörül kezdett el hullani, de nagyon. Elmantem csináltatni vérképet ami persze teljesen tökéletes lett. A doki mikor elemeztetni voltam a vérképemet azt mondta, hogy a szoptatástól van csak. Nekem is csomókban hullik azóta is még.

Nekem is akkörül kezdett el hullani, de nagyon. Elmantem csináltatni vérképet ami persze teljesen tökéletes lett. A doki mikor elemeztetni voltam a vérképemet azt mondta, hogy a szoptatástól van csak. Nekem is csomókban hullik azóta is még.
Teljesen "normális". Szülés utáni idõben majdnem minden anyukánál ez jelentkezik. Ami még lehet. Szülés után a pajzsmirigy mûködés fel szokott borúlni a legtöbb nõnél pár hónap, akár fél év mire normalizálódik a helyzet (jobb esetben, roszabban kialakul egy pm betegség). Ennek tünete lehet a hajhullás! A többi tünet, ha netán észleled magadon, akkor utalhat pm problémára: tehát hajhullás, körömrepedezés, reggeli puffadt szem, lehangoltság, fáradékonyság, dobogásérzés a torokban, libidó csökkenés, menstruációs problémák, puffadság, hízás, vagy a többlet sehogy nem jön le (bár kismamáknál ez normális, ezzel nem kell foglalkozni :) )
Normális sajnos. Nekem is ijesztõen hullott és pont ilyenkor kezdõdött nekem is. Elmentem vérképet csináltatni, de minden rendben volt, úgyhogy szedem a vitamint tovább és levágattam a hosszú hajamat, mert nagyon zavaró volt már. Most rövid, sokkal kevésbé hullik így.
Nekem is hullik mióta megszültem, terhesség alatt nem hullott egyáltalán, örültem is neki, mert elõtte is hullott. És most újra sajna...

Szoptatás alatt nagyon hullik a hajam. Tudtok valami vastartalmú vitamint ajánlani, ami nem vényköteles, és szoptatás alatt is szedhető?

Legjobb válasz: nén hiába szedtem vasat,mégis hullott, a kálciumtabitól viszont megállt a hajhullás!!! ajánlom a TOVITÁt,nagyon jó,nekem bevált:-)

nén hiába szedtem vasat, mégis hullott, a kálciumtabitól viszont megállt a hajhullás!!! ajánlom a TOVITÁt, nagyon jó, nekem bevált:-)
Nekem se volt a vasnak semmi hatása, így én sörélesztõt szedtem (csupa B-vitamin bomba), attól elõször enyhébb lett, majd el is múlt a hajhullás.

Szoptatas alatt szedhetek hajnoveszto kapszulat, mert nagyon hullik a hajam?

Legjobb válasz: Elvileg nincs akadálya. De inkább a vas hiány az oka. Ezért inkább vaskúrát csinálj.

Elvileg nincs akadálya. De inkább a vas hiány az oka. Ezért inkább vaskúrát csinálj.
Ugyan ez volt velem is.Én sörélesztõ tablettát szedtem az lehet, és a bõröm, sõt a lányom bõre is és haja is szép fényes selymes lett tõle.És a hullás is abba maradt olyan 3-4 hét szedés után.Peatikában, gyógynövényboltba lehet venni 700t körül van egy havi adag.
Szerintem kérdezd meg az orvosodat, nehogy baj legyen belõle!

Nagyon hullik a hajam. Szoptatás mellett mit lehet rá szedni? Vagy sampon, pakolás, mi jó?

Legjobb válasz: Én sörélesztõt szedtem, tapasztaltam javulást és nem befolyásolta a tej mennyiségét és minõségét.

Én sörélesztõt szedtem, tapasztaltam javulást és nem befolyásolta a tej mennyiségét és minõségét.
Én a Biovanne szépségkapszulát szedtem.A tej maradt.De min 3 hónapig szedni kell.És pánikomban már gyógynövényes hajolajat is használtam, mert már annyira hullott.Aztán rendbejött, már megint szép hosszú a hajam.
Azért hullik, mert a terhesség során nem hullott, így most egyszerre jön ki a felesleg. Normál esetben is cserélõdik a haj kis mennyiségben, csak így most látványosabb. Pár hónap, és magától helyreáll :) 3 gyerekes anyuka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!