Találatok a következő kifejezésre: Nagyon hullik hajam. Mit (105 db)

Hajhosszabbitásom volt két évig 3havonta visszaraktuk. Nagyon szét van a hajam mert mindig berasztasodott. és nagyon hullik is. Mit tegyek? Valami hajerősitő készitmény vagy valami?

Legjobb válasz: Hát most hagyd natúran jó darabig. 6 havonta kéne min. 3 hónap szünetet tartani, csak ezt elfelejtik mondani mindenhol, mert nekik nem üzlet, ha kiesel a 3 hónapra és nem fizetsz nekik. vigyázz a hajadra, mert megkopaszodsz.

Hát most hagyd natúran jó darabig. 6 havonta kéne min. 3 hónap szünetet tartani, csak ezt elfelejtik mondani mindenhol, mert nekik nem üzlet, ha kiesel a 3 hónapra és nem fizetsz nekik. vigyázz a hajadra, mert megkopaszodsz.

Hullik nagyon a hajam:| mit csinaljak?

Legjobb válasz: A Bánfi hajszeszrõl jókat olvastam.

A Bánfi hajszeszrõl jókat olvastam.
derutsd ki az okat lehet gyulladas a szervezetedben vagy vitamminhiany is
A kérdező hozzászólása: gyulladas lehet, mert nem reg egy egesz hetet nagyon beteg voltam lazzal s ijenek.... szoval az is lehet. vervetelbol ki lehet szurni? 1. valaszolonak is kosznom:D
Lehet szezonális is, mert nekem is hullik, és sokaktól hallottam, vannak rá vitaminok is.
2.vagykk szerintem menj lr a haziorvosodhoz.
A kérdező hozzászólása: el megyek:) koszonom szepen mindenkinek:)

Nagyon hullik a hajam. Mit tegyek?

Pár éve sajnos 2 naponta kell mosnom, mivel nagyon zsírosodik :/ tudom hogy a sok mosás és szárítás roncsolja a hajat de nem tudok mit csinálni, muszáj ilyen sűrűn mosnom :/ Kb. fél éve eléggé elkezdett hullani, szinte kétszer ennyi hajam volt régen mint most :/ 19L

Legjobb válasz: Nem vagy hormonzavaros? Mensid pontos? Vagy vitaminhiány? Még a rossz, lyukas fog is közrejátszik a hajad hullásában, bármily hihetetlen. Nekem is kb két éve szinte csomókban hullt a hajam. Nekem stressz + töredezett haj miatt. Ha hiszel az ezoterikában, akkor nèzdd meg, hogy 2013ban milyen napokban érdemes hajat vágni, mert akkor erõsödik és könnyebben növekszik. Egy próbát ez is megér, de egy kivizsgálásra is benézhetnél. Pajzsmirigy miatt pl nagynénim haja hullott nagyon :/

Nem vagy hormonzavaros? Mensid pontos? Vagy vitaminhiány? Még a rossz, lyukas fog is közrejátszik a hajad hullásában, bármily hihetetlen. Nekem is kb két éve szinte csomókban hullt a hajam. Nekem stressz + töredezett haj miatt. Ha hiszel az ezoterikában, akkor nèzdd meg, hogy 2013ban milyen napokban érdemes hajat vágni, mert akkor erõsödik és könnyebben növekszik. Egy próbát ez is megér, de egy kivizsgálásra is benézhetnél. Pajzsmirigy miatt pl nagynénim haja hullott nagyon :/
Ha kóros, akkor háziorvoshoz menjél és vérvétel. Lehet ezenkívül még sampontól is, váltsál, szedjél hajvitamint. Fodrász szerint van õszi hajhullás, mint a vedlés, de ha sok hajad hullt ki és régóta, akkor muszáj orvoshoz menned, ha nem találnak semmit, hajgyógyászhoz is elmehetsz. A mosástól-szárítástól nem kellene ennyire hullania. Viszont ha festeted, azt abbahagyhatnád.
nekem is ugyanez van, de nekem azért mert hormonbetegségem van. L/20
A kérdező hozzászólása: úgy hallottam hogy ha szedek hajvitamint az jó rá, de ha abbahagyom akkor még jobban elkezd hullani. ez igaz?
Jobban nem hullik, mint elõtte, mivel ezek csak vitaminok. Táplálékkiegészítõ, viszont csak arra jó, hogy egy idõre lelassítsd a folyamatot. Én elmennék orvoshoz.

17 terhes vagyok és a fogantatás óta nagyon hullik a hajam. Mit tegyek ellene?

Már fésülködni sem merek, marékszám hullik a hajam. Persze említettem két véd?n?nek is de azt mondják ez ilyenkor természetes. De én mindenhol azt olvasom, hogy a terhesség alatt inkább er?södik a haj, majd szoptatáskor kezd el er?sen hullani. Mi lesz velem így? Vashiányom nincs s?t több mint az átlag terheseké.

Legjobb válasz: szia sajnso reklámnak minõsült az elöbbi levelem, nem állt szándékokmban, de akkor hogy segítsek? :((( azért hullik a kismamák haja, mert a babák rengetek ásványi anygaok használnak fel, ha már most hullik a hajad, akkor az sajnos, csak fokozódni fog a szoptatás alatt, ez elõre látható, de a jó hír az, hogy szoptatás után pár év és visszanõ, ha nem teszel semmit... a vashiánynak semmi köze a hajhulláshoz, az a vérszegénység egyik jellemzõje. 17 hetesen azért ne legyen alacsony a hemoglobinod, egyél sok spenótot meg ilyeneket, amiben sok a vas Gébri Gébri

szia sajnso reklámnak minõsült az elöbbi levelem, nem állt szándékokmban, de akkor hogy segítsek? :((( azért hullik a kismamák haja, mert a babák rengetek ásványi anygaok használnak fel, ha már most hullik a hajad, akkor az sajnos, csak fokozódni fog a szoptatás alatt, ez elõre látható, de a jó hír az, hogy szoptatás után pár év és visszanõ, ha nem teszel semmit... a vashiánynak semmi köze a hajhulláshoz, az a vérszegénység egyik jellemzõje. 17 hetesen azért ne legyen alacsony a hemoglobinod, egyél sok spenótot meg ilyeneket, amiben sok a vas Gébri Gébri
Én sörélesztõ tablettát szedtem!Az természetes, és nem árt a babának!A hajhullás is elmúlt!
A kérdező hozzászólása: Vashiányom nincs. Épp ezt irtam. Tehát a hemoglobinom a felsõ határérték felé van bõven igy nincs szükségem plusz vasra. Köszönöm amúgy a válaszotokat!
Én B-vitamin hiányra tippelek. A sörélesztõ tök jó ötlet! :)

Nagyon hullik a hajam és száraz, mit csináljak vele? Mivel mossam?

Legjobb válasz: Bánfi sampon segít. Tapasztalatból mondom. De mindig azzal mosd, mert durván nõni fog a hajad. De nem csak ennyit tegyél. Gondold végig, hogymitõl hullhat. Mi vátozott az életedben? Nekem pl. a kollégiumi klóros víztõl hullt. Nagyon durván elritkult, mire rájöttem. Utána Bánfi samponhelyrehozta.

Bánfi sampon segít. Tapasztalatból mondom. De mindig azzal mosd, mert durván nõni fog a hajad. De nem csak ennyit tegyél. Gondold végig, hogymitõl hullhat. Mi vátozott az életedben? Nekem pl. a kollégiumi klóros víztõl hullt. Nagyon durván elritkult, mire rájöttem. Utána Bánfi samponhelyrehozta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget! Kb. meddig mossam a Bánfi samponnal a hajamat? Nekem is a viz miatt hullik!

Julius 5-én menstruáltam utoljára azóta semmi, terhes nem vagyok az biztos a hajam nagyon hullik, folyton sírógörcsöm van és fogyok folyamatosan pedig sokkal többet eszem mint eddig, hnap megyek orvoshoz mire számítsak?

Legjobb válasz: Nem írtad le az életkorod, így nehéz megmondani. Ha fiatal vagy lehet egyszerû hormonzavar, csinálhatnak egy teljes vérképet, abból jobban kiderül. Azt sem írtad hogy ezek a tünetek az elmaradt menstruáció után jelentkeztek-e, vagy már elõtte is tapasztaltál hasonlót. A fogyásnak köze lehet az elmaradt mensihez, nagy súlyvesztésnél kimaradhat hónapokat is, és az is lehet hogy valamiféle gyomorproblémád lesz, amiatt hullik a hajad (esetleg akár vitaminhiány is lehet!), szóval nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, de a legjobb az ha egy szakember deríti ki mitõl vannak ezek a tüneteid. Biztosan nem lesz baj!

Nem írtad le az életkorod, így nehéz megmondani. Ha fiatal vagy lehet egyszerû hormonzavar, csinálhatnak egy teljes vérképet, abból jobban kiderül. Azt sem írtad hogy ezek a tünetek az elmaradt menstruáció után jelentkeztek-e, vagy már elõtte is tapasztaltál hasonlót. A fogyásnak köze lehet az elmaradt mensihez, nagy súlyvesztésnél kimaradhat hónapokat is, és az is lehet hogy valamiféle gyomorproblémád lesz, amiatt hullik a hajad (esetleg akár vitaminhiány is lehet!), szóval nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, de a legjobb az ha egy szakember deríti ki mitõl vannak ezek a tüneteid. Biztosan nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat amúgy 23 éves vagyok és panaszaim menstruáció kimaradása elõtt is jelentkeztek, azt nem írtam, hogy elég gyors szokott lenni a pulzusom és hogy fulladni is szoktam mintha megakadna vmi a torkomon
Szerintem is sanszos a pajzsmirigy , de majd a vérkép megmondja. Orvoshoz kell menni egyértelmûen.
Na, mi lett? :)
Hormonzavarnak tûnik. Ha az, gyógyszert kell majd szedned.
Szerintem pajzsmirigy-probléma lesz, ne aggódj, jó gyógyszerek vannak rá!

Nagyon hullik a hajam. Mit tudok tenni ellene? 3és fél hónapos a babám, anyatejes!

Legjobb válasz: Sajnos semmit, ez természetes ilyenkor szülés után. Ha szerencséd van hamar elmúlik. Nekem is durván hullik a hajam, és amennyit lehet összegumizva hordom, hogy ne legyen tele minden az én hajammal. Vitaminokat is szedek, meg változatosan étkezem, de ez ilyenkor normális dolog (sajnos).

Sajnos semmit, ez természetes ilyenkor szülés után. Ha szerencséd van hamar elmúlik. Nekem is durván hullik a hajam, és amennyit lehet összegumizva hordom, hogy ne legyen tele minden az én hajammal. Vitaminokat is szedek, meg változatosan étkezem, de ez ilyenkor normális dolog (sajnos).
Igen , ez így természetes általában magától elmúlik.
ahogy már többen írták, ez sajnos normális. én is sok mindent kiptóbáltam, és ami a leghatásosabb volt csalánsampon és a lady bánfi hajszesz együtt. persze szedhetsz 'hajvitamint' is. én a dm sajátmárkást ajánlom, (60 db 1000 Ft)
Nekem is hullik, nagyon zavaró, hogy minden hajmosás után egy maréknyi hajat szedek ki a lefolyóból..plusz a törülközõbõl..plusz kb.mindenhonnan ezt szedem, ágyból, földrõl, nehogy a babám véletlen a szájába nyomja. Monjuk nem is zavarna egyébként, mert rengeteg hajam van és uuutálom, csak az zavar, hogy a földrõl hordjuk fel mindenhova..

Mit tegyek ha nagyon hullik a hajam?

Legjobb válasz: Én tavaly kínlódtam nagyon erõs hajhullással. Eleinte bemagyaráztam, hogy csak õszi, idõszakos dolog lehet, de télre sem javult. Akkor már határozottan éreztem, hogy kevesebb hajam van. Bõrgyógyászhoz mentem, õ írt sampont és egy szert (valami folyadék), amit naponta kennem kellett a fejbõrre. Viszont továbbküldött nõgyógyászhoz is. Nem tudom, hogy férfi vagy nõ vagy. Nekem mindenesetre írt egy féléves gyógyszerkúrát, aminek gyenge fog. gátló hatása is volt, de leginkább a nõi hormonokat tette rendbe. Azóta gyönyörûen rendbe jött, nem hullik, semmi panaszom nincs.

Én tavaly kínlódtam nagyon erõs hajhullással. Eleinte bemagyaráztam, hogy csak õszi, idõszakos dolog lehet, de télre sem javult. Akkor már határozottan éreztem, hogy kevesebb hajam van. Bõrgyógyászhoz mentem, õ írt sampont és egy szert (valami folyadék), amit naponta kennem kellett a fejbõrre. Viszont továbbküldött nõgyógyászhoz is. Nem tudom, hogy férfi vagy nõ vagy. Nekem mindenesetre írt egy féléves gyógyszerkúrát, aminek gyenge fog. gátló hatása is volt, de leginkább a nõi hormonokat tette rendbe. Azóta gyönyörûen rendbe jött, nem hullik, semmi panaszom nincs.
A kérdező hozzászólása: no vagyok:D

3hete szültem nagyon hullik a hajam mit tegyek?

Legjobb válasz: Igen kedves kismama ez nagyon gyakori probléma szülés után. Nekem is csomókban hullot a hajam, mert szülés után vashiányos lettem, na és a hormonok is közrejátszottak. Szedtem a vasat, és kb másfél hónap múlva jöttek az új hajszálak.

Igen kedves kismama ez nagyon gyakori probléma szülés után. Nekem is csomókban hullot a hajam, mert szülés után vashiányos lettem, na és a hormonok is közrejátszottak. Szedtem a vasat, és kb másfél hónap múlva jöttek az új hajszálak.

Nagyon hullik a hajam. Mit használjak? Vagy lehet hogy azért hullik, mert szárítom és néha kivasalom?

Legjobb válasz: Szia! Rengeteg oka lehet. Például vashiány, e vitamin hiány vagy rossz pajzsmirigy mûködés. Nekem is nagyon hullott a hajam, mindent kipróbáltam, gyógysamponok, szérumok, balzsamok, étrendkiegészítõk (revalid, biovanne). Nekem semmi nem használt. Orvosi vizsgálatokkal derült ke, hogy vérszegény vagyok, és nem mûködik a pajzsmirigyem jól. De ha neked nem súlyos a probléma próbáld ki elõször a revalidot vagy a vas+vitamin pezsgõ tablettákat. Ezek is segíthetnek.

Szia! Rengeteg oka lehet. Például vashiány, e vitamin hiány vagy rossz pajzsmirigy mûködés. Nekem is nagyon hullott a hajam, mindent kipróbáltam, gyógysamponok, szérumok, balzsamok, étrendkiegészítõk (revalid, biovanne). Nekem semmi nem használt. Orvosi vizsgálatokkal derült ke, hogy vérszegény vagyok, és nem mûködik a pajzsmirigyem jól. De ha neked nem súlyos a probléma próbáld ki elõször a revalidot vagy a vas+vitamin pezsgõ tablettákat. Ezek is segíthetnek.
Nem mondok vele nagy okosságot de a hajvasaló+szárító teljesen tönkreteszi a hajat de nem biztos hogy ez az oka ha nem egészségügyi akkor menj el egy fodrászhoz és picit vágass a végébõl.de lehet hogy az van amit az elõzõ ember írt és vitaminhiányrastb. vezethetõ vissza mindenképp menj el orvoshoz. szerintem
Rossz fogak miatt is hullhat a haj de nagyon!!! Minden rendben van a fogaiddal?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!