Találatok a következő kifejezésre: Nagyon hullik hajam, voltam orvosnál (2 db)

Nagyon hullik a hajam, voltam orvosnál de nem tudtak ők sem kideriteni semmit? Most mit csináljak?

elmentem a körzetihez,elküldött vérvételre,de nem találtak semmit se vas hiány se vérszegénység se semmi :S mit csináljak ?:(

Legjobb válasz: Én is így voltam egy pár évvel ezelõtt. Még menj el bõrgyógyászhoz is, õ leküldhet röntgenre is, hátha a fogaiddal van gond. Ha valahol góc van a fogadban, akkor attól is hullhat a hajad. A bõrgyógyász írhat fel hajpakolást meg valamilyen bogyót hajhullásra. Kipróbálhatod a revalid termékeket is, vagy bármilyen hajnövesztõ készítményt.

Én is így voltam egy pár évvel ezelõtt. Még menj el bõrgyógyászhoz is, õ leküldhet röntgenre is, hátha a fogaiddal van gond. Ha valahol góc van a fogadban, akkor attól is hullhat a hajad. A bõrgyógyász írhat fel hajpakolást meg valamilyen bogyót hajhullásra. Kipróbálhatod a revalid termékeket is, vagy bármilyen hajnövesztõ készítményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: voltam bõrgyógyásznál, nem küldött el rögenre, csak írt fel gyógysampont meg hajszeszt!

Nagyon hull a hajam, orvosnal is voltam, adott gyogyszert ra, elso honapba hatasos volt de tovabb nem. Mit tehetnek?

Mindjart nincs mar hajam, eddig rengeteg hajam volt allandoan toredezik, teljesen el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Forcapil kapszula. Drága, de tényleg hat, a férjem tanúsíthatja.

Forcapil kapszula. Drága, de tényleg hat, a férjem tanúsíthatja.
valamelyik vacak magaziban volt hogy kv-val kell hajat mosni, mert a koffein felelenkiti a fejbört es jobban nö meg megerösödik, nem tudom talan segit.
Szia velem is ugyanez volt, én elkezdtem vitaminokat szedni és kaptam valami gyógysampont és valahogy abbamaradt a hajhullásom. Hát sajna nem olyan dús mint régen de elkezdett már visszanõni.
A hajhullás valódi okát kellene elõször megkeresned. Ez lehet stressz, idegeskedés, gombás fertõzés, rossz, kezeletlen fog, stb.s utána lehet célzottan a gyógymódot kikalkulálni.A vitaminok tuti nem ártanak!
Elsõ soron góckutatás: fogászat, labor, hormonok, ultrahang, arckoponya felvétel az esetleges gyulladáok végett. Ha ezek ki vannak már zárva, akkor érdemes kezelni. Egyébként hosszú hajnál ez sokszor elõfordul, akkor érdemes levágatni, frissíteni a fejbõrt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!