Találatok a következő kifejezésre: Nagyon hangos szex közben, (9 db)

engem nem zavar a szomszédok meg le vannak savazva
Tegyél egy párnát az arcod elé és akkor nem hallják, Tee viszont ordibálhatsz.
Engem se zavar, izgató.
Szerintem se baj ha hangos a nõ én is azt szeretem
Én komolyan írtam azt a választ.
A kérdező hozzászólása: A páromnak nem kínos õ olyan aki lesz*rja mások véleményét és csak röhög rajtuk , viszont nekem az egy picit ...
a szomszédoknak nyilván kellemetlen lehet, senki nem kíváncsi szerintem a magánügyeitekre. meg ha van gyerek a szomszédban az csak rosszabb lehet. szerintem uralkodj magadon és csak halkan nyögdécselj. izgató lehet az is. meg a párodnak is kínos lehet, ha már a szomszédok és beszóltak
Én kifejezettem szeretem, hogy a barátnõm hangos, állítása szerint próbálja visszatartani, csak olyankor nem igazán tud erre figyelni:)
Személy szerint szeretem ha egy nõ hangos. Jó hallani. Csak ennyi, de lehetséges, hogy zavarja a másik felet, ezt meg kell beszélni négyszemközt. A szomszédok meg le vannak sajnálva, ha nekik nem jó legalább Neked legyen az :)
A kérdező hozzászólása: 23/L , 25/F
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat legyetek szívesek !!:)
aha tartsd vissza. korotok?
Szerintem nem zavaró. Sõt pont ellenkezõleg. Engem nagyon fel tud izgatni, ha egy lány hangosan nyögdécsel.

Van itt olyan lány aki nagyon hangosan szokott kiabálni szex közben?

olyan aki nagyon nagy hangot ad ki, visít v sikít v ilyesmi...miért van ez?

Legjobb válasz: Igen, én!! Hangosan szoktam nyögni, de ez magától jön, nem teszek rá 6 lapáttal. Úgy kell befogni a számat sokszor, de mit csináljak, ha ennyire élvezem? Így mikor egy lakásban nem egyedül vagyunk a párommal, nem is tudunk szexelni: :(

Igen, én!! Hangosan szoktam nyögni, de ez magától jön, nem teszek rá 6 lapáttal. Úgy kell befogni a számat sokszor, de mit csináljak, ha ennyire élvezem? Így mikor egy lakásban nem egyedül vagyunk a párommal, nem is tudunk szexelni: :(
Én nem szoktam. Jobban szeretek a szeretkezésre figyelni mint a nyögésekre.
én sem bírom befogni. mondjuk a sima kis lazulós szeretkezéseket nem koncertezem túl, de amikor durvulunk egyszerûen nem tudok csöndben lenni. szerencsére van aki erre gerjed:)
Ez nálam is így van.Mivél jobban belemelegszünk, annál hangosabb vagyok.De ezt nem játszom meg, tényleg jön magától.Sokszor a pasim mondja, hogy milyen hangos voltam, mert nekem fel sem tûnt.Szerintem az jó, ha valaki annyire tudja élvezni a szexet.És a pasi is büszke lehet, hogy megint kitett magáért rendesen :)
Én szoktam nyögni, mert annyira élvezem. Nem túl hangosan, de azért áthallatszik a szomszéd szobába. Viszont mikor elszálok akkor néha nagyon hangosan élvezek, és ez zavaró szokott lenni. Ha seki sincs a lakásban akkor nem gond, és a barátnõmnek is tetszik, mert látja hogy mennyire jó vele! 40/F
Szerintem inkább izgató. 24/F
Egyáltalán nem az, úgyhogy ne aggódj ezen!! :)
Az sokkal izgatóbb lenne ha fapofával megkérdeznéd néha hogy mikor lesz vége..
izgató
El is sírnám magam, ha nem tudnék néhány szokatlan hangot kicsalni a partnerembõl.
Ha kicsit, akkor még oké. De én egyszer olyannal voltam, aki maga volt a két lábon járó légvédelmi sziréna. Durvább hangokat adott ki, mintha az NDK-s pornó hangját maxra tekernék egy 2x50 W-os hangszórón. Arról már nem is beszélve, hogy panelban voltunk... A hang, amit kiadott, az már a fájdalomküszöböt súrolta. És durvább volt, mint 100 visítós malac disznóvágáson. Igen, az már kiábrándító volt.
El se merem képzelni, milyen téveszméid lehetnek még...
Számomra több volt mint kiábrándító. Mikor benyitottam és azt is megláttam, hogy a legjobb haverommal szexel, egészen mellbe vágott.
egyáltalán nem illúzióromboló..sõt!:)
A kérdező hozzászólása: sajnos vagy nem sajnos, ha jól csinálja egy fiú, én nem igazán tudom visszafogni magam, ösztönösen jön belõlem a hang, eddig mindig azt hittem ez mennyire illúzióromboló :/
Fordíva, kevés jobb érzés van :)
Ellenkezõleg. :)
Szeretem az ilyen nõket, légy az enyém!

Nagyon izgató ha hangos a nő szex közben, de a szomszédok miatt viszont picit ciki. Szóljak neki hogy halkabban élvezzen?

Úgy nyög és élvez a nő néha,hogy azt hiszem átjön a szomszéd,hogy mi a baj.Hogy szóljak a nőnek,hogy csendesebb legyen?

Legjobb válasz: Ne szólj neki, természetes, nyögjön csak! Majd lassan már nevetni sem lehet...

Ne szólj neki, természetes, nyögjön csak! Majd lassan már nevetni sem lehet...
De igen szólj neki. Engem rohadtul idegelt mikor minden heten lakotarsamat meg a nojet kellett hallgatnom. Maradjon 4 fal kozott ami tortenik vagy csinaljatok kozonseg elott....
igen:DD
Szerintem inkább a szomszédnak kéne szólnod hogy éppen csak akció van . Nehogy rád hívja a rendõröket
szerintem örülj neki, hogy élvezi
Én büszke lennék a helyedbe. Én mindig hangos vagyok, és nembánom ha halja valaki. Sõt mégjobban felcsigáz....:) vissza ne fogd a kiscssajt!!!! Jo vagy nála!!!!

Van olyan aki szex közbe nagyon nedves és ha vadul csináljátok akkor hangosan "cuppog"? Titeket nem zavar?

Legjobb válasz: a lányokat sztem jobban zavarja mint a fiúkat. a fiúknak csak bizonyíték arra h kívánja õket a nõ.

a lányokat sztem jobban zavarja mint a fiúkat. a fiúknak csak bizonyíték arra h kívánja õket a nõ.
Az elsõ ilyennél zavart, mert akkor fiatal voltam:-) Mostanra már nem zavar, mert tudom a pasinak jó és nekem is jó!:-)A pasiknak ez jó jel....élvezik
Ha nem egy 16 éves tapasztalatla fiúval szexelsz, aki esetleg nem tudja, mi ez, miért lenne gáz? Én nevetni szoktam az ilyeneken.

Fiúk nem kiábrándító számotokra, ha a lány szex közben nagyon hangosan kiabál?

Legjobb válasz: Én meg azt szeretem, amikor magyar mondatban nem használják a "like" szót... szánalmas...

Én meg azt szeretem, amikor magyar mondatban nem használják a "like" szót... szánalmas...
Volt már, hogy a szomszédok átjöttek hogy hallkítsa magamon, de a pasimnak eszméletlenül bejött, aztmondta nem is tetszene neki annyira, ha nem ordibálnék.
nem. imádom:D
Ha ténylegesen élvezi az aktust, akkor kifejezetten izgató és jó érzés, ha kajabál a hölgyemény, de kiábrándító ha a gagyi pornó utánzatú ordibálásról van szó. Am inkább arany középút: halljam, hogy mit alakítok, de azért halláskárosodást nem szeretnék kapni. 22f
nem hogy kiabrandito , IZGATOOOOOO
Én is szeretem:) De ha csendben kell lenni, akkor csókolózunk közben ;)
Likeolom a dolgot. Ha épp halknak kell lenni, akkor meg befogom a száját - van olyan lány, aki meg arra gerjed.:)
nekem az izgató!
Ha éppen nem a telefoba sikongat, vagy üvöltözik, hogy "Hallod? Épp most csallak meg!" - akkor NEM! :)
Ne aggódj 16.51, ez teljesen normális. Én abszolút nem tartom szánalmasnak, ha te szeretsz magyar mondatokban magyar szavakat olvasni.:) Ha meg valami szõrszálhasogató bunkó emiatt szól be neked, akkor meg ne törõdj vele, legyél te az okosabb!:)

Nagyon hangos vagyok szex közben! Mit tegyek?

17 vagyok lány, barátom 19! Aztmondta h ?t nem zavarja hogy nagyon hangos vagyok, mert ? sem a leghalkabb, de néha zavaró mert a szüleim a másik szobában vannak...és hát...szerintem simán áthallani és elég furcsa lenne ha hallanák:) probáltam már h visszaveszem a hangot de ha nem tudom magambpl kiadni a szex sem olyan... mit tehetnék? van valaki ebben a helyzetben?

Legjobb válasz: Ha eddig is így csináltad, mikor otthol voltak, akkor vagy nem hallották vagy nem zavarta õket... annyira:D. Így viszont semmi gond sincs. Élvezd:)

Ha eddig is így csináltad, mikor otthol voltak, akkor vagy nem hallották vagy nem zavarta õket... annyira:D. Így viszont semmi gond sincs. Élvezd:)
Persze, nincs kizárva, h már feltették itt (vagy egymásnak) a kérdést: hogyan hozzuk a lányunk tudomására, hogy kínosan érint bennünk:)
Pontosan ugyanebbe a helyzetbe vagyok. Nekem a két kisgyermekem miatt kell a hangomat visszafognom. Szörnyû, nem? De azért próbáld meg, mert igy mindenkinek könnyebb lesz. Egyszer meghallották a szüleim, nem bántottak érte, de azért ciki volt, mikor szóvá tették. Azóta vigyázok erre.
Nehéz ügy. Én pasi létemre azt mondom ne csinálj semmit, mert nemhogy nem zavar, de egyenesen felizgat és nagyon beindulok tõle! :) Nem tudjátok inkább akkor csinálni, amikor nincs otthon senki? Vagy máshol ahol kettesben lehettek? nem jó dolog, ha az ember nem tudja elengedni magát és késõbb, ha már van saját helyed, szobátok, albérlet ez nem is gond. Szóval kár lenne amiatt, hogy a hangerõre figyelsz frusztrációt, szorongást beépíteni a szexuális együttlétbe.
Én is hangos vagyok :D Reménykedem, hogy szüleim vagy esetleg barátom szülei nem szoktak hallani :D Még nem kaptam tõlük visszajelzést :D Viszont barátom szereti, bár néha próbálja befogni a számat, nehogy meghalljanak a szülõk, de attól meg (mint ahogy te is írtad) a szex nem olyan jó :D Szerintem add ki a hangokat, vagy harapj rá a párnára :D Vagy keressetek olyan idõpontokat a szexre mikor a szülõk nincsenek otthon, vagy nem másik szobában tartózkodnak:) Esetleg a barátodnál csináljátok.
Hangosabban kell a zenét hallgatni közben, vagy be kell kapcsolni a TV-t.
Ha ha ha!!! Engedtessék meg a másik olalt is....Nekem a lányomék szekszelnek a másik szobában!!! Ienkor felhangosítjuk a tv-t, és egymásra fordulunk. Utána egymás karjaiban pihegve elbeszélgetünk, hogy anno vajon minket is ugyanúgy hallottak az Õsök? Ja, és hogy telik az idõ: nemrégen a lányunk még karonüllõ volt, ma meg fa..onüllõ...
Elõzõvagyok !Ne zavartassátok magatokat, legfeljebb az õsök is lezavarnak egy numerát. Nagyon izgi tud lenni, tapasztalat.
Fúrd a fejedet a párnába, ha ennyire zavar, hogy hangos vagy. Ez lejjebb veszi a hangerõt! :)
Ismét elõzõ! Sztem még örülnek is, hogy a lányuknak legalább orgazmusa van, tehát nem egy önzõ semmirevaló a vejkójelölt...
Utolsó elõtti 3 vok... Nem tudom, miért kellett lepontozni?! Igazat irtam!!!
Én azért, mert nem hoz izgalomba a gyermekekem szexuáis élete. Sõt, egyenesen elborzaszt, ha azt olvasom, hogy egy szülõ ettõl indul be.
utolsó elõtti vok! Szval nem az indit be! De a kedvet meghozza, és még a hangok sem zavarnak a másik szobából. Azért ez nem ugyanaz, lehet hogy nem jól fogalmaztam. Mindenesetre ez igenis megtörtént, nem is egyszer. És ienkor télleg elgondolkozik az ember, hogy vajon minket is ugyanúgy hallottak?
Nálunk is ez a helyzet:D nekem a barátom befogja a szám, még tetszik is a szitu, olyan megerõszakolós:P

Szex közben nagyon hangosan nyögdécselek, lehet a páromat már zavarja. Mit tegyek?

16 vagyok barátom 18, mikor együtt vagyunk én nagyon hangos vagyok...de ezen nem tudok uralkodni... ez jön magától... néha a barátom már azt mondja h pssssssztttt :( vajon miért teszi? ennyire hangos lennék, és ez zavarja a pasikat? el?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A fiúkat ez általában nem szokta zavartni, mert ettõl csak jobban beindulnak. Inkáb az zavarhatja õt, hogy nem akarja, hogy mások is meghallják és aztán megjegyzéseket tegyenek.

A fiúkat ez általában nem szokta zavartni, mert ettõl csak jobban beindulnak. Inkáb az zavarhatja õt, hogy nem akarja, hogy mások is meghallják és aztán megjegyzéseket tegyenek.
Van, akit zavar, ha túl hangos vagy. Egy kicsit a hangerõbõl próbálj meg visszafogni - vagy harapj meg egy kispárnát :-)
Szerintem ne erdekeljen, hogy a pasid mit gondol.Oruljon neki, hogy ennyire nagy elvezeted tud nyujtani neked, hogy ilyen boldogga tehet, hogy ennyire jo vele neked az egyuttlet. Igaza van, amikor lecsendesit teged, ha a masik szobaban tartozkodik valaki, Viszont, ha egyedul vagytok, akkor nem ertem a dolgot. A pasik nagy resze imadja, ha egy no hangoskodik.Olyankor buszkek magukra. Ha megfogadod a tanacsom, akkor azt teszed, ami neked jol esik.Ebben az esetben a hangoskodas;)
tegyél egy füldugót a pasid fülébe, és már megis oldódott a probléma :D
A fiúkat nem zavarja, mint ahogy engem sem! Éppen ellenkezõleg! 1 tanács! Olyan helyen csináljátok, ahol rajtatok kívül nincs senki! Ott nem fogja zavarni ha élvezkedsz... Csókollak! ;)
valószínûleg az aggasztja hogy mások meghallják, ha nagyon hangos vagy és panelban laksz akkor picit lejjebb kell venni a hangerõt sajnos (papírvékonyak a falak), velem elõfordult már hogy a 'hangzavar' miatt az alattunk lakó felkopogott a csöveken

Nagyon hangos vagyok szex közben, ez ciki?

Már a szomszéd is szólt, hogy nem tudott elaludni id?ben miattam.(öreg bácsika járókerettel) Nem merek a szemébe nézni azóta. Nagyon gáz volt mikor mondta. Sok n? ilyen?

Legjobb válasz: Ebben az esetben ciki, ha zavarod a szomszédod. Gondolom mivel idõs a bácsi, rosszul is hall és még így is:D:D:D:D:)))))) De egyébként nem ciki.

Ebben az esetben ciki, ha zavarod a szomszédod. Gondolom mivel idõs a bácsi, rosszul is hall és még így is:D:D:D:D:) ))))) De egyébként nem ciki.
Én is hangos vagyok, bár ha tudom hogy a szomszéd szobába barátom szülei ott vannak akkor igyekszem halk lenni, de mihelyt nincs otthon senki úgy élvezkedek ahogy csak tudok. Barátom imádja. És egyáltalán nem ciki. Szeretik a pasik. A bácsikás story elég kellemetlen, de hát ... Nemtom:D
Akkor ciki, ha ez valakit zavar. Mi egy körgangos házban lakunk, és nemrég szembe beköltöztek ketten, és minden éjjel kitárt ablaknál kettyintenek, a nõ úgy ordít közben, mintha valami rossz pornót szinkronizálna. Elsõre még vicces volt, minden lakó kinézett az ablakon és röhögött, de sajnos minden éjjel ez van, és nem lehet nagyon aludni se tõlük. Ezekhez képest én kispályás vagyok, pedig néha én is szeretek kicsit hangosabb lenni, nem szeretek némán feküdni, mint egy darab hús, de azért van egy bizonyos határ. Ha tudom, hogy mások nem hallgatják, akkor kevésbé fogom vissza magam, de azért tudok csendes is lenni. A pasik általában szeretik az ilyesmit, kivéve, ha más is hallgatja, mert akkor nekik is ciki.
Na most, a járókeretes nyuggertõl nem kell parázni, szerintem csak irigy. Esetleg fel kell neki dobni, hogyugorjon át (:D ) és toljátok gruppenben. Onnantól ki nem mer majd kinek a szemébe nézni!!! :DD "Na Gazsi bá, miért nem ugrott át toszni, hát már hányszor hívtam? Ha hallja hogy toljuk, jöjjön nyugodtan!"
Maradj már, ez tök jó, élvezetes, a pasik IMÁDJÁK...õk is erre gerjednek, ha látja a barátod hogy élvezed, és jól csinálja, még jobban kíííván mint eddig ;)
Mond meg az öregnek, ha akar átjöhet és akkor nem csak a hangot hallja. Garantáltan õ fog zavarba jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!