Találatok a következő kifejezésre: Nagyon hamar az (194 db)

Azt, hogy terhes.
persze ... és azért puha a farka, hogy ne okozzon fájdalmat
vagy melegebb/nedvesebb a pna
ilyen nálam is volt a barátommal kapcs. szerintem vagy jobban kívánt, vagy a te segítségeddel is annyira jól teljesítettetek, hogy hamar meg volt a dolog, sok oka lehet :D vagy most régen csináltátok, és most azért ment el :DD kérdezd meg tõle :D

Mit csináljak h ne zsírosodjon nagyon hamar az arc bőröm?

Legjobb válasz: Szappannal mosni, lehetõleg valami illatmentes natúr szappannal, patikában tudnak segíteni. Tonizálni is kell, csak vigyázni kell, túlzásba lehet seni, kiszáradhat a bõröd. Ez a másik véglet, ez sem jó. Vannak krémek a kiszáradás ellen. Ezek olyanok, amik nem zsírosítják el a bõrt, nincs [email protected] illatanyagokkal, és táplálnak.

Szappannal mosni, lehetõleg valami illatmentes natúr szappannal, patikában tudnak segíteni. Tonizálni is kell, csak vigyázni kell, túlzásba lehet seni, kiszáradhat a bõröd. Ez a másik véglet, ez sem jó. Vannak krémek a kiszáradás ellen. Ezek olyanok, amik nem zsírosítják el a bõrt, nincs [email protected] illatanyagokkal, és táplálnak.
Nekem is nagyon zsíros :( A lubexyl lemosó (http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/lubexyl_szu..) segíthet, itt is azt ajánlja egy doki: http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/borbetegs.. /Próbáltam már, tényleg eléggé szárít/

Az, aki már a kezdetektől tápszert ad a babájának vagy nagyon hamar, az miért tette? Kevés volt a teje vagy nem is volt? Elég volt csak kipótolni vagy teljesen áttértetek a tápszerre? És hány hetesen?

Legjobb válasz: 2 hetes korától pótolni kellett, mert éhes maradt. aztán 2 hónaposan egyik napról a másikra abbahagytam a kínlódást, hisz minden evés iszonyú sírással telt. Kevéske volt neki az anyatej sajnos. De nem is kellett tennem semmit, úgy elapadt magától az a kis semmiség..Sajnos mindkettõnél így volt, csak az elsõnél tovább kínoztam, bíztam, hogy hátha mégis....de kár volt.

2 hetes korától pótolni kellett, mert éhes maradt. aztán 2 hónaposan egyik napról a másikra abbahagytam a kínlódást, hisz minden evés iszonyú sírással telt. Kevéske volt neki az anyatej sajnos. De nem is kellett tennem semmit, úgy elapadt magától az a kis semmiség..Sajnos mindkettõnél így volt, csak az elsõnél tovább kínoztam, bíztam, hogy hátha mégis....de kár volt.
09:13asnak! Köszönöm a jó tanácsot, eleinte ritkában fejtem(napi 2-3alkalommal), már épp kezdtem feladni, de azt tanácsolták, hogy minél gyakrabban fejek annál több lesz a tej mennyisége, és ezek felbuzdulva próbálkoztam így de sajnos egyre csak csökkent a tejem!
kérdezõ: pont határeset ez a mennyiség. el kell döntened, hogy próbálkozol-e a szaporítással. nem tudjuk elõre, hogy sikerül-e. vagy pótolsz, de akkor nem fog nõni a mennyiség. tudom, hogy nehéz kérdés.
kevés volt a tejem, az eleje óta pótolok. legelején csak tápszert kapott, míg nem lövellt be a tejem. elég csak kipótolni. az arány 1/4 3/4 a tápszer javára. 3 hónapos a babám
18:15 - nek! Legközelebb, ha fejésre kerül a sor szopi helyet, pihentesd a melled. Nem kell 2-2, 5 óránként fejni éjjel nappal, mert ugyan úgy jársz mint elõtte. Én napi 3x fejtem, majd csak 2x és egy alkalomra 230-260 jött le. Bõven elég volt neki. Amíg én is kínlódtam 3 óránként szinte semmi nem volt. A mellednek mindegy, hogy mihez szokik hozzá. Azt hogy 2-3 óránként nyüstölve van és lejön 20-30ml, vagy azt hogy napi 3x és akkor jön le sokkal több. Próbáld ki veszteni valód nincs, az élet már megmutatta, hogy ha 2 óránként magadnak esel, akkor semmit nem érsz el vele.
én ugyanúgy, mint az elsõ válaszoló:)
A kérdező hozzászólása: Az én babám 4 hetes, én nem is tudom, hogy mennyi tejem van. Eddig csak 2x kapott tápszert az elején mert lassan indult be, de most úgy látom, hogy nem elég neki, ami van. Egyszerre kb. 60-80ml jön 2 mellbõl, ami kevés, de nem mindig sír utána. Este általában sír, hogy éhes még, de napközben nem mindig. Van, hogy 40ml-t eszik és alszik utána 3-4 órát, van, hogy a 80ml is kevés neki. A tejem meg teljesen változó, éjjel több van, nyilván pihenek, nappal kevesebb. Este most már fogok neki adni tápszert mert elfogyott a lefejt tejem is, egy nap max. 30-40ml-t tudok lefejni.
Az en babaim sajnos soha nem kaptak anyatejet, mert nekem meg sem indult, meg az elotejem sem. :( Igy aztan kezdetektol tapszerezunk.
Már a kórházban adtak tápszert a babámnak, ugy engedtek ki, hogy hazafelé váltsam ki a receptet! Pótolni kellett, nagyon kevés tejem volt.6hónapos koráig kapott anyatejet is! Az utolsó 2-3 hónapokban már csak fejtem(2-2, 5óránként) mert nem akart szopni. Mindenfélét kipróbáltam, hogy elég tejem legyen de nem sikerült! Az utolsó másfél hónapban egy nap csak 120ml-t sikerült fejnem ami egy etetésre sem volt elég! Végül a 6ik hónapban feladtam és csak tápszert kapott! Remélem most lesz tejem, mindent el fogok követni ennek érdekében!
60-80 mili anyatej NEM KEVÉS egy 4 hetesnek.asnyatejbõl kevesebbet esznek mint tápból. Ne gondolj arra, hogy nem elég, ne mérd, szoptasd mikor kéri.

Esett-e valaki teherbe nagyon hamar az első gyerkőc után? Úgy hogy a baba csak 3-4 hónapos volt?

Mik az el?nyei, hátrányai az ilyen kicsi korkülönbségnek? Mik voltak a nehézségek?Ha a nagyobbik szopizott, elválasztotta magát a terhesség miatt?

Legjobb válasz: Én elõnyét nem látom, csak hátrányát, ráadásul a szervezetnek kell a regenrálódási idó, ami nem 3-4 hónap.

Én elõnyét nem látom, csak hátrányát, ráadásul a szervezetnek kell a regenrálódási idó, ami nem 3-4 hónap.
19:48-as vagyok, köszi a válaszokat :) Kedves kérdezõnek: tarts ki, nekem az elsõ néhány hét borzasztó volt, iszonyúan lefárasztott a szoptatás, meg egyáltalán az elsõ babával is 13 órákat aludtam az elején, amirõl most csak álmodtam. Most már sokkal, de sokkal könnyebb, pedig ugyanúgy szoptatok, csak elmúlt a durva fáradtság :) . szóval kitartás és gratulálok a babához :)
Ennyire pici korkülönbséggel nem szültem (bár nálunk meg 6, 5 év alatt lesz meg az 5 gyerek, és egyenként jöttek), de több ismerõsömnek van így, és mind azt mondták, hogy az eleje ugyan nagyon nehéz, utána viszont nagyon gyorsan összenõnek, és nagyon jó!!! Gratulálok, és azt tanácsolom, hogy állj hozzá pozitívan, és akkor biztos jól fogod venni az akadályokat! És én biztos beszélnék másik dokival is, és ameddig csak lehet, szoptatnék! Fél éves korig nagyon sokat jelentene a babádnak!
Szerintem hagyd szopizni. Tényleg megváltozik a tej íze, de ez nem anyafüggõ, hanem babafüggõ, hogy ez õt mennyire zavarja. Az én fiam is akkor hagyta abba a szopit mikor a 4. hónapban jártam, elõtte el sem tudtam volna képzelni, hogy az én cicifüggõ fiam ilyet tegyen. Elfordította a fejét mikor kínáltam és mondta, hogy josz. :) Akkor olvastam utána, azt hittem valami baj történt a fiammal. De van olyan baba, akit ez cseppet sem zavar. :) Szopiztass nyugodtan, szegénykét ne zavard össze, mert lehet még több problémád lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát az elválasztás valójában nagyon nem megy, még fokozatosan sem...egyáltalán nem issza meg a tápszert, pedig csak napi 1 szopit próbálok kiváltani egyelõre. Csak üvölt, összeszorítja a száját a cumisüvegre, 1-2 cseppet tudtam belediktálni...de annyira sajnálom szegénykét. nem tudok mást csinálni, továbbra is szoptatom, mert képes és éhen hal. pedig újabban 2szer-3 szor ébred éjjel, pedig ilyet még újszülött korában sem csinált. sõt volt hogy a cicin is ordított, ami szintén nem volt jellemzõ eddig. úgy érzem nekem is könnyebbség lenne, ha 1-2 szopit kiválthatnánk, mert eléggé kimerítõ a terhesség mellett. addig is próbálok kitartani.
19:48-as vagyok, tényleg megváltozik a tej íze a 4. hónapban? (bocs, h így belekérdezek, csak mert én már betöltöttem a 4. hónapot, már az 5.-et kezdem, és semmi gond nem volt eddig, vagy ez egyénfüggõ?)
Nyugodtan szoptass, ne válaszd el szegénykét! Ha kétségeid vannak beszélj egy LLL-es tanácsadóval! A "nagyobbikat" én is szoptattam mikor újra babás lettem, Õ saját magát választotta el mikor a 4. hónapban jártam. Állítólag ekkor megváltozik a tej íze és a babák egy része leszokik. A tiéd addigra hozzátáplált lesz, így ez könnyen megeshet. Ha mégsem, akkor sincs baj, olvastam a Kismamában olyan anyukát aki egyszerre szoptatta a kicsit és a nagyot.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert tapasztalatokra volnék kíváncsi. Úgy tûnik ugyanis, hogy mi is hasonló cipõben járunk, mert a kislányom 5 hónapos lesz, és kb. 6 hetes terhes vagyok. 1 év és pár hét lesz közöttük. Nem így terveztük, de ha már így alakult, kívácsi lennék, más hogy oldotta meg. Nálunk a legnagyobb nehézség (most legalábbis), hogy a babám csak anyatejes, orvosi javaslatra pedig el kéne õt választanom fokozatosan. ehhez viszont még nagyon pici, és örülök, hogy még bõven van tejem.
Szia! Nekem pont egy ev lesz a kulombseg ket gyermekem kozott. Pici fiam apr 7-en lesz 1 eves, es most 38 hetes terhes vagyok. Nem igy terveztuk, de nem is banjuk hogy egyutt fognak felnoni. Eddig nem volt problemam, most igy az utoso hetekben kicsit nehezebb emlgetni fiamat, de nem veszes. Az elso idokben biztos nehez lesz, de minden ujszolottel nehez az elejen. Amugy kisfiam, nagyon jo gyerek, sokat eljatszik magaban nagyon jo alvo is atalusza az ejszakt 6 hetes kora ota 8-tol 8-ig alszik, es meg 2X napkozben. Szoptatni sajnos csak 1 hetig tudtam, probalkoztam, de nem indut be a tejtermeles. Rem elem a picit fogom tudni most szoptatni, most vabn is elotejem eleg rendesen, remelem ez jot jelent. En nem bantam, banom hogy ilyen kicsi a kulmbseg, de 1 honap mulva tobbet is fogok tudni mondani milyen a ket kicsivel! Amugy miert kerdezed?
anyu ismeröseéknél a 2.gyerek 2.hónapra összejött.Èn nem látom elönyét semmiben. Nagyon nehéz 2 kicsivel.Egyik kicsi, másik pici.... Nekem a 2 gyermek között 26 hónap van, még is nehéz.Növéremnek 14 hónap van köztük.Az elsö 2 év nehéz volt neki.Viszont volt segítsége.A szüleink nagyon sokat segítettek.A "nagyobbikat" mindég elvitték kicsit, hogy nyugta legyen. Nekem már nincsen senki aki segítsen.Viszont már megszoktam. Ez nézöpont kérdése.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a válaszokat, a biztatást meg különösen. Azt hiszem az információkon kívül arra is szükségem van:-) most elég sötéten látom a dolgokat, de talán a család segítségével sikerül... mindenesetre most próbátam az almapüré kóstoltást, ha már a tápszer nem kell neki. hááát- a földön, a hajamban, a ruháját, az arcán több van mint amennyit lenyelt:-)
Mindenkepp probalkozzatok, anelkul nehezen menne.Turelem, osszefog jonni.
A kérdező hozzászólása: hat remelem minnel hamarabb nem szeretnem ha tul nagy kor kulombseg lenne a ket gyerek kozt:)

Arra szeretnék tanácsot, választ kapni, hogy miért élvez el a barátom mostanában nagyon hamar, ha ez a kapcsolatunk elején nem így volt? Merevedésével nincs gond, csak az idővel

ha lehet csak pasik írjanak, nyilván több ebben a tapasztalatuk.

Legjobb válasz: Hát ennek sok oka lehet. Nem tudom milyen gyakran csináljátok de az is segíthet ha gyakrabban csináljátok. vagy egyszerûen annyira izgató vagy neki hogy hamar elmegy. segíteni max azzal lehetne ha elõtte masztizna egy fél órával akkor nem menne el olyan hamar:D

Hát ennek sok oka lehet. Nem tudom milyen gyakran csináljátok de az is segíthet ha gyakrabban csináljátok. vagy egyszerûen annyira izgató vagy neki hogy hamar elmegy. segíteni max azzal lehetne ha elõtte masztizna egy fél órával akkor nem menne el olyan hamar:D
Ezt a hülyeséget honnan veszed, elõzõ, hogy attól megy el hamar mert izgatja a párja? Pont hogy azért van ez, mert leszarja az igényeit, csak a saját kielégülése hajtja, a párját leginkább már csak egy eszköznek tekinti amit használ. Sok pasi hajlamos elkényelmesedni, elhitetni magával hogy az együttlét csak arról szól hogy õ elélvezzen, ha neked is sikerül közben, akkor jó, ha nem akkor meg "bocs drágám, majd legközelebb, ugye azért jó volt?" Ilyenkor beszélni kell velük még idõben, hogy ez így neked nem jó, mert ha színlelsz vagy hagyod hogy kihasználjon, akkor késõbb nagyobb problémáitok lesznek. Itt senki sem fogja megoldani helyetted a szexuális problémáidat.
Sportolj minél többet, attól formálódsz majd.
A kérdező hozzászólása: hàt attol nem fogok tul hamar meg hìzni:P

Normális hogy az érintőképernyős telefonok nagyon hamar lemerülnek?

sony telefonom van XPERIA 8 as..

Legjobb válasz: Az enyém nem merül le hamar, hetente, tíznaponta töltöm, pedig nagyon sokat beszélek rajta. Tavaly február óta van meg, Samsung s5230.

Az enyém nem merül le hamar, hetente, tíznaponta töltöm, pedig nagyon sokat beszélek rajta. Tavaly február óta van meg, Samsung s5230.
Mennyi az a nagyon hamar? Nekem samsungom van, de kb 1, 5-2 hetente töltöm. kb 8 hónapos.
Samsung rulez! :) )))))
Az üzemidõnek nemigen van köze ahhoz, hogy érintõképernyõs vagy sem.. Az függ a hardvertõl, általában minél gyorsabb a processzor, annál többet fogyaszt, ha nagy fényerõn járatják úgyszintén, minden bekapcsolt eszköz (WiFi, Bluetooth, animációs alkalmazás!, GPS) fogyasztóként jelentkezik, az akku meg annyi, amennyi...
A kérdező hozzászólása: Kb 4 napig birja
És 4 naponta töltésbe belerokkansz?
megsúgom, ha emberesen kihasználnál minden tudást, ami a telefonban van, akkor naponta kéne töltened...
A 4 nem kevés épp. hogy jónak számít. Az S5230 meg nem okostelefon így nem kell olyan gyakran tölteni mint egy okost.
Akkor Te jószerivel csak telefonnak használod, arra jó lett volna egyszerûbb is, nagyobb lett volna az üzemideje.

Miért nem bírja? Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Az elején nagyon jól ment a szex köztünk (most is jó), de az utóbbi években nagyon hamar elmegy. Max 1 percig bírja. Szerintetek ez mitől lehet. ő erre azt mondja hogy túl jó vagyok neki.

Legjobb válasz: Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)

Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)
ugyanez a szitu.... :S énse tudom mit kellene tenni... :S
Esetleg kérd meg, hogy maszturbáljon és ha úgy érzi, meglesz neki, hagyja kicsit abba. A lényeg, hogy húzza el minél tovább...
1. Ha elmegy egy perc után miért nem lehet folytatni? Simán bírja még egy kanyarig, csak dobjátok fel a dolgokat. Tapasztalatból beszélek. 2. Nyissatok egy üveg bort...csodákra képes ( igyatok is belõle..:) Sok sikert! 27/F

Gond az ha mar kb 3 honapja probalkozunk, azzal hogy legyen baba es nem jon osze van egy 16 honapos lanyunk, o azonnal oszejott nagyon nagyon hamar, hallotam masoktol hogy nekik is hamar oszejott a kovetkezo, nekem ezek szerint nem fog?

Legjobb válasz: Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!

Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!
Dehogynem sikerülni fog!!!! Nem törvényszerû, hogy ha az elsõ mindjárt sikerült, az így lesz a másodiknál is! csak bízz magatokban! Ciklusod rendben van?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen aranyosak vagytok:) a ciklusom is rendbe van teljesen pontosan jon meg minden honapba, 1-2 nap elteressel hol hamarabb 1-2 nappal hol kesobb de rendben van!
Nekünk 7 hónap alatt jött össze a babó, igaz már 38 évesek vagyunk. 3 hónap még tök normális, még a 7 hónap is az volt, ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!