Találatok a következő kifejezésre: Nagyon halványan a (337 db)

Tudnátok mutatni olyan pozitív tesztet, ahol nagyon-nagyon halvány a 2. csík, szinte alig látszott és mégis babások voltatok? (és megmaradt a terhesség? )

Legjobb válasz: Szia!Véletlenül bukkantam rá a kérdésedre.Azért írok mert annak idején ugyan ebben a helyzetben voltam.Én nem várt elõtt 1héttel csináltam tesztet,és nem mutatott semmit.Meg ijedtem,és sírtam,de valahol tudtam,hogy babás vagyok.Pár napi gyötrõdtem,majd újabb tesztet csináltam,ami nagyon halvány volt,kicsit meg nyugodtam,mondván a halvány csík is csík.Vártam még 1napot,majd újabb teszt,és az már szépen kimutatta.Azóta 15 hetes vagyok,igaz küszködök kisebb problémával,de babásan.Veled mi a helyzet?

Szia!Véletlenül bukkantam rá a kérdésedre.Azért írok mert annak idején ugyan ebben a helyzetben voltam.Én nem várt elõtt 1héttel csináltam tesztet, és nem mutatott semmit.Meg ijedtem, és sírtam, de valahol tudtam, hogy babás vagyok.Pár napi gyötrõdtem, majd újabb tesztet csináltam, ami nagyon halvány volt, kicsit meg nyugodtam, mondván a halvány csík is csík.Vártam még 1napot, majd újabb teszt, és az már szépen kimutatta.Azóta 15 hetes vagyok, igaz küszködök kisebb problémával, de babásan.Veled mi a helyzet?
Elsõ vagyok ezekkel a tünetekkel, meg a halvány teszt csíkkal, én 90százalékot adok neked:)
A kérdező hozzászólása: 2 nam múlva nem kéne megjönnie. Néha nyilalgat a bal oldalam és olyan, mintha fel lennék puffadva, a méhem nagyon érzékeny. Lehet, esetleg tényleg sikerült volna?
Elõzõ vagyok a 3 db kép gazdája. :) Ha ilyen a te teszted is, akkor az nem negatív. Látod, az enyém is pozitív volt, most itt szundít a teraszon. :) Van esetleg valamilyen tüneted? Érzel valami furcsát?
A kérdező hozzászólása: Pontosan ilyen halvány volt az én csíkom is, mint amilyeneket Te mutattál. És azt gondoltam, hogy negatív... Köszi szépen!
http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_019_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_021_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_022_www.kepfeltol.. Nekem ilyen lett a tesztem, kb a menzi elmaradás napján. Egy héttel késõbb már nagyon erõs lett a csík. Ma már 15 hónapos a drágám. Akármilyen halvány is a csíkod, ha más is látja, nem csak te (nem csak beképzeled), akkor az ott van, és pozitív. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Szia! Az a helyzet, hogy nincs fényképem a tesztrõl, mivel már egy éve volt, de megnyugtatlak, nekem talán még halványabb volt, mint aki másodikként tett fel képet. 3 x teszteltem és nekem mind nagyon-nagyon halvány volt, majd elmentem dokihoz, ahol kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok, most 13 hónapos a fiam. Mindig azt mondják, a halvány csík is csík.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120403/2012.02.06_www.kepfel.. Már 12 hetes azóta és minden rendben :)
Drukkolok neked, szerintem sikerült, én is hasonlókat éreztem, nekem is szurkált a bal petefészkem környéke, és állandóan hõemelkedésem volt, rázott a hideg, pedig nem voltam beteg. Tesztelj majd néhány nap múlva újra, az már biztosan erõsebb lesz. Nekem a halványka teszt után 6 nappal már ugyanolyan erõs lett a második csíkom, mint a kontroll csík. Ezt már nem fotózom le, gondolom el tudod képzelni. Sok sikert!!!

Tud olyan képet mutatni ahol nagyon nagyon halvány a terhességi teszt?

Ma csináltam egy tesztet igaz nem az els? vizeletb?l.

Legjobb válasz: Én csinálnék még egy tesztet 2 nap múlva, akkor elsõ vizeletbõl, de másfajta teszttel. Nekem is halvány volt mind két csík, de a

Én csinálnék még egy tesztet 2 nap múlva, akkor elsõ vizeletbõl, de másfajta teszttel. Nekem is halvány volt mind két csík, de a
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolonak. De a teszten nagyon halvány, apa alig látta.azt mondta van ott valami de nagyon gyenge. Õ ezt nem veszi 100% nak, mert nem erõs a csík.
Innen tudsz hasonlítgatni:) http://babatervezok.otthona.net/hcg.shtml
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat. Látok rózaszin hajszálvékony nagyon nagyon halvány csikot.De bent csak akkor látom ha ablakhoz megyek, és forgatom a tesztet:-))
Nekem is nagyon halvány volt a második csík, valószínû, hogy babát vársz, de ha gondolod pár nap elteltével csinálj egy másikat.Üdv.37hetes kismama.
(folyt.) de azért lehetett látni kint is, bent is hogy kettõ van. Másnap reggel csináltam egy másikat is, az is halvány volt, de kettõ, s rá egy hétre már ultrahangon láttam a babát.
A kérdező hozzászólása: pénteken kellene megjönnie, de nagyon nehéz kivárni ezt a pár napot:-(
A kérdező hozzászólása: mert ha csak a második vonal helyét látom annak fehérszinünek kell lennie, de ez kicsit rózsaszines, de oltári halvány vékony
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Próbálj ki egy teljesen más fajta tesztet, mint amivel csináltad
Ha látod a rózsaszínt, akkor az BABA!!! Gratulálok! Esetleg tesztelj 1-2 nap múlva, de felesleges. Ott a baba! Majd jelentkezz!
Utolsó vagyok. Nagyon sok szellemcsíkosat láttam már. Azoknak nincs színük. Ha a tied rózsaszín, akkor ott hcg van! :) Még akkor is, ha halvány. Hallottam még fantom hcg-rõl, hogy 5-nél alacsonyabb mértékben mindenkiben van egy kicsi, hát, lehet, hogy annyira érzékeny a teszt, hogy azt mutatta ki!? Én ezt kétlem. Nekem is nagyon halvány volt, mondjuk, nálam Apa is látta, de én rögtön másnap reggel megismételtem, akkor is halvány volt, de nekem ez a 2 teszt elég volt, hogy felfogjam. :) Szerintem, tesztelj! :)
A 2csík az 2csík ha idõn belül megjelent!Szombat reggel ujra teszt és az már tutit mutat!:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. Idõn belül kijött a 2. csík kb.2-3perc alatt, csak annyira izgulok, hogy alig merem elhinni, s félek, mert tényleg nagyon halványka.
A medi labra a gyógyszerész is, a dokim is azt mondta, nagyon jó minõségû. Nekem mindkét babámat az mutatta legelõször. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is, hogy írtál.
A Medi-lab nekem még sosem hazudott úgyhogy megnyugodhatsz:) Régóta várod?

7 óra után leszedtem a henna pasztát a kezemről de nagyon halvány a minta, rosszul csináltam valamit?

Olyan szomorú lettem :(

Legjobb válasz: te keverted otthon a pasztát vagy vetted? ha te keverted, akkor valamibõl keveset tettél bele.. vagy a citromlébõl, vagy az olajból. ha készen vetted, akkor meg pech, elõfordul hogy az ilyen elõre gyártottak nem az igazik és halvány lesz. jobban jársz ha magadnak kevered be

te keverted otthon a pasztát vagy vetted? ha te keverted, akkor valamibõl keveset tettél bele.. vagy a citromlébõl, vagy az olajból. ha készen vetted, akkor meg pech, elõfordul hogy az ilyen elõre gyártottak nem az igazik és halvány lesz. jobban jársz ha magadnak kevered be
szerintem ne aggódj, ha másnap is ilyen lesz még akkor tényleg valami rossz az anyagban, de ált. kell 24óra amíg bebarnulnak. tapasztalat alapján víz hatására másnapra nekem mindig szép lett:) szóval tusolj le:)
Nem csináltál rosszul semmit, késõbb fog bebarnulni.Legalábbis nekem mindig bebarnult, aztán meg alig akart lekopni :-)
hogyan kell ilyen pasztát csinálni?

Nagyon halvány a pozitív terhességi tesztem 2. csíkja és csak kb.10perc után jelent meg. Ez biztosan babát jelent? Annyira halvány, hogy éppen hogy csak látszik.

Dokihoz még nem mennék mert annyira korai terhesség lehet...Ha valóban terhes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugi! Tarts két nap szünetet és utána csináld meg elsõ vizeletbõl. A 10 perc utáni nem mérvadó, így azzal ne foglalkozz. Szülés utáni két év, mire minden flottul mûködik a nõi szervezetben, ha szoptatsz/szoptattál, akkor egy kicsit több. Így az is megzavarhatja a hcg alakulását. Ha két napot vársz, akkor terhesség esetén a hcg szintje feljebb fog menni és egyértelmûbb lesz a teszt. Viszont az is elõfordulhat, h lepényi szövet maradt bent a szülésed után, ami nem fertõzõdöt el, hanem továbbra is termeli a terhességi hormont. Vérd ki a két napot, tesztelj és menj orvoshoz.

Nyugi! Tarts két nap szünetet és utána csináld meg elsõ vizeletbõl. A 10 perc utáni nem mérvadó, így azzal ne foglalkozz. Szülés utáni két év, mire minden flottul mûködik a nõi szervezetben, ha szoptatsz/szoptattál, akkor egy kicsit több. Így az is megzavarhatja a hcg alakulását. Ha két napot vársz, akkor terhesség esetén a hcg szintje feljebb fog menni és egyértelmûbb lesz a teszt. Viszont az is elõfordulhat, h lepényi szövet maradt bent a szülésed után, ami nem fertõzõdöt el, hanem továbbra is termeli a terhességi hormont. Vérd ki a két napot, tesztelj és menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Voltunk Uh-on. Megint fiú!!! :O Nem hiszem el 3x-ra is??!! :( Nem vagyok valami boldog...úgy szerettem volna egy kislányt!! :/
Szia!!ugyanazt a tesztet használtam!!meg volt már ebbe a honapba 2-án jött meg 7-én mult el!!de hányingerem van szédülök meg émelyeg a gyomrom!!néha meg kivánok dolgokat is!!a hasam alja is görcsöl kicsit hasonlit a menstruácios görcshöz!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ha nem reggel csinálod a tesztet az elsõ vizeletbõl akkor nehezebben mutatja ki mert éjszaka termelõdik a HCG hormon.
A kérdező hozzászólása: Kedves Renike102! Talán attól lehet, mert másik típusú tesztet használtál. Van 10mlU/ml-es ez a legérzékenyebb.És van a 25mlU/ml ami csak kimaradt vérzés után szokta kimutatni a terhességet. Mikor kellett volna megjönnie? Ha még nem késik akkor próbálj meg türelmesen várni, mert a doki is csak a vérzés kimaradása után kb. 5hetesen lát csak valamit, de a 7-8héten mát van szívhang? Írj még valamit magadról, tünetek idõpontok úgy könnyebb segíteni. Amúgy 2nap múlva érdemes megismételni a tesztet, mert naponta duplázódik a HCG szint és erõsödik a csík. Írj! :)
Sziasztok!!!szeretném ha segitenétek a párommal tervezzük a babát már 3 honapja nem szedek már gyógyszert tegnap ekött csináltam 1 tesztet nagyon halvány volt a pozitv csík!!nagyon megörültünk neki!!de tegnap csináltam még egyet azon már nem mutatta!!Terhes vagyok??
28as vagyok, és még csak halkan súgva gratulálok!! MOndtam én, hogy lesz nektek 3.babátok!! üdv neked:3fius anyuka (nekem 27 és 20hó van a fiaim közt:D)
Szia! Csak nyugodtan, ne idekeskedj, minden rendben lesz!:-) Az én gyönyörû kislányom október 12-én született meg és a Zoé Adrienn nevet kapta! Már 3 hónapos nagylány a Kincsem!:-) Üdv, 12-es válaszoló (polgári nevemen Bea:-) )
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es válaszoló! Kösz, hogy írtál!Igen megpróbálok vigyázni magamra és a kicsire, de még olyan picike így 5+3naposan. Alig hiszem el!Csináltam ma is tesztet és ez is +!! Szóval van csak nehéz elhinni.:D Nálatok gondolom már megszületett a baba. Mikor született? Kislány vagy kisfiú lett? Mi lett a neve? :)
Gratulálok és nagyon szorítok nektek, hogy most minden rendben legyen!:-) írj majd, ha lesznek fejlemények! Üdv, 12-es válaszoló (akkor 20+3 hkm)
A kérdező hozzászólása: KÉPZELJÉTEK!!! Azóta van 2db pozitív tesztem!!Ma csináltam a 2.-at mert nem akartam elhinni. Most vagyok 5-2napos!!! Nem merem nagyon beleélni magam, de nagyon örülök!!!!
oh de sajnálom:(( annyira örültem mikor láttam a tesztjeidet!olyan nagy boldogság ez!:) igazán szomorú, ami történt veletek, de ne okold magad! pároddal beszéljétek át mikor jöhetne, amikor már biztosan "helye lenne" és meglásd jönni is fog!:) sok sikert nektek és minden jót! 23hkm
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ a 33-as válaszolónak szólt, nem látszódott a mostani utolsó(34-es).
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Igazad van, még kell egy jó pár hónap pihenõ, hogy újra babás tudjak lenni.Ha nem is fizikailag, de lelkileg annál inkább. Bár az, hogy így alakult lehet jel, hogy nem most van itt az ideje.Mármint a kisebbik fiam most lesz még csak 15hónapos, lehet neki több törõdésre van szüksége, mert korántsem kapott akkora figyelmet mint a nagy fiam annak idején, hisz akkor csak õ volt. Szóval szeptembertõl óvodás lesz a nagy és a pici lesz a középpont. Így az eredeti terv talán megvalósul. Mármint hogy a kicsi 3-4éves kora körül érkezne a 3.baba. Így mindenkinek jutna belõlem. :D Köszönöm a sok-sok lelki segítséget!!! Többet ért ez most nekem mind bármi más!!
A kérdező hozzászólása: elõszokott fordulni, hogy valaki úgy is babát vár, hogy közben megjön neki, úgyhogy nem tudom azt mondai 100%-ra, hogy nem vagy terhes... Ha még továbbra is ilyen sok tüneted lesz akkor szerintem megérné egy vizsgálat a dokinál, az a legtisztább. Mond el neki, hogy volt egy pozitív teszted és hogy vizsgáljon meg. Vagy megvárhatok a köv.menstruációt, hogy most meg jön-e, de addig még nagyon sok idõ van hátra. Én elmennék, biztos ami biztos. Ha így döntesz írd majd meg mi volt.
Az lesz hogy várok a következö menstruációig!!4-én kellene meg jönni-e!!majd kiderül!!irok majd
A kérdező hozzászólása: Kedves Helga! Szorítok érted holnap!! Addig is pihenj sokat!!! A barnázás nem mindig jelent gondot, sok kismama szokott, pihenéssel és gyógyszerrel nem lesz baj. Jelentkezz holnap! :) Jó éjt!
De ari vagy 5 hetes...csak kicsit be vaok tojva mert barnázgatok...inszemem volt ultrogestánt szedek..remélem nem lesz baj, holnap megnéz a doki uh.Szoríts nekem...:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Szerintem IGEN!!! Hányhetes vagy? Én a teszt alapján 4-6közöttire tippelnék!! :) GRATULÁLOK!!!
hát nem sok mindent mondtak még az orvosok azt sem hogy mennyi idös vagyok!!ahogy én számoltam 7 hetes leszek vasárnap!!kedden megyek újra ultrahangra!!
majd írd ám meg!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 51.es válaszoló! Köszönjük jól vagyunk voltam már a 12.heti UH-on és minden rendben vele, szépen fejlõdik. 59mm-es volt akkor az ülõmagassága. Most készülök jövõhéten az AFP-re. 17-én pedig a Genetikai UH-om lesz akkor remélem kiderül, hogy kislány vagy kisfiú van odabent! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Renike!! Na látod!!Nem sok idõ telt el és kismama lettél. Mikor mész orvoshoz?? Majd ird meg mi volt...kb mikorra érkezik a kicsi számitásaid szerint?
szia!!összejött a baba tegnap csináltam 1 tesztet és erõs pozitív lett!!!elmentem dokihoz másnap de még nem tudta meg mutatni ultrahangon mert olyan picike azt mondta a doki!!
Szia Kedves Kérdezõ! Mi újság veled? Remélem minden rendben van. Írj majd ha van kedved! Üdv, a most már öt hónapos kicsi lány anyuja
A kérdező hozzászólása: Sajnálom Renike! Ha pontosan figyeled mikor van ovulációd és nincs semmi egészségügyi korlátja akkor akár a jövõ hónapban össze jöhet.Nagyon sok kalkulátor van amivel ki tudod számolni vagy ovu tesztel mérni és akkor garantált a sikert. Sok szerencsét!! Írj ha mégis... ;)
voltam orvoshoz pénteken nem vagyok terhes! :( :(.. csak fel vagyok fázva!!
Szerintem egy kicsit várjál az újabb babával, majd ha elrendezted magadban, jöhet az új, és jönni is fog és egészséges, gyönyörû kisbaba lesz, majd meglátod!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 29-es válaszoló!! Köszönöm a biztató szavakat!! Ugyanezek a gondolatok vannak most bennem is.Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez elõfordulhat velem. Nálunk a gyerekek olyan egyszerûen jöttek, megfogantak és megszültem, problémamentes terhesség volt mind a kettõ.Pedig a 2.nál nagyon sokat emelgettem a nagyot, tehát simán elvetélhettem volna.Utolsó hetekben is vittem be vonattal babakocsit+14kg-os gyereket cipelve be CTG-re vagyis elõtte nõvéremhez vigyázni rá.Még a szülés napján is!! Visszatérve, ott álltam és egyszerûen nem hittem a fülemnek, olyan volt mintha egy filmet néztem volna kívülrõl.Hogy ez lehetetlen hogy velem történik, biztosan tévedés. Aztán mondta a szülésznõm(fiúkat akinél szültem), hogy a terhességek 30% vetélés. Hát köszönöm, de ez nem vigasztal, nem szabadna annak lennie. Amúgy mióta hazamentem a kórházból nagyon máshogy nézek rájuk.Agyba-fõbe puszilgatom õket és örülök, hogy õk egészségesek. Tiszta szívembõl kívánom, hogy minden rendben legyen veletek a szülõszobáig és azon is túl. Gondolom, ha most 6hetes vagy akkor te is február elejére várom a kicsit! Vigyázz RÁ!! Még 2 kérdés: Te kaptál progeszteront most, hogy volt elõtte vetélésed?Mennyi idõ telt el a vetélés az újabb terhesség közt?
Ez halvány??? Ezek gyönyörû 2 csíkosak! Gratulálok! :)
Jajj de szép babás csíkok :) :)
Én is gratulálok, ezek egyértelmûen pozitìv tesztek!:-) Én is kíváncsian várom a fejleményeket! Írj majd, szorítok nektek!:-) 20+3 hkm
egyertelmuen pozitiv, nem kerdes. gratula! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 31-én kellett volna megjönnie...lassan 1hete. Igen valóban akkor 4hetes hivatalosan a baba, csak nekem az mindig is idegen volt, hogy a menstruáció elsõ napjától számoljuk, holott tudjuk akkor biztosan nem fogant. :) Várok még 2napot vagy veszek másik márkájú tesztet holnap, lehet ez a teszt csak "ilyet" tud... ;D Képet csatolok, jó ötlet... Ha nem zavar senkit. :) http://kepfeltoltes.hu/120605/Teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nagyon köszönöm mindenkinek a választ és a bátorító szavakat. Késõbb megírom, hogy mi lett az eredmény. Mármint ha valaki kíváncsi rá. :)
tuti terhes vagy. ha van színe a vonalnak akkor terhes vagy. tedd fel ide a képet és megnézzük :)
Szerintem várandós vagy! Gratulálok
Én ugyan így jártam épp hogy látszott a két csík de már kimaradt a mensim és azóta 7éves az eredmény:D
Olvasd el a használati útmutatót. Abban benne van, hány perc az intervallum.
Ha a menzi kimaradt akkor nem 2-3 hanem 4hetes. Ismételd meg a tesztet még pár nap múlva, és használj mondjuk Lilyt(nekem spec az 100000%ban mutatja a babát, míg más még meg sem mozdul) Illetve menj el dokihoz, csak úgy, hogy késik a menzid, ki nem röhög max elküld laborra.
Mikor kellett volna megjönnie?
Szia.Ha ott van a két csík akkor terhes vagy.De várj pár napot, és csinálj másikat.Én 9 hetes terhes voltam mikor teszteltem és nekem negatív volt.Nyugodj meg és ne idegeskedj.
Az én csíkjaim is elég halványak voltak. 2 napja csináltam tesztet. Én is kb.4hetes lehetek. De én úgy döntöttem, csak jövõhéten megyek dokihoz. Nem szeretnék egy üres petezsákot látni, aztán 2hetet várni szorongva, hogy van-e baba! Egészséget és kitartást nektek!:)
Szerintem is pozitív! Az enyém így nézett ki. http://kepfeltoltes.hu/view/120606/2012-02-10_05.39.17_www.k..
öszinte részvétem! sajnálom a babát
Jaj, annyira sajnálom. Nekem is volt egy vetélésem, és tudom mit érzel. Sokáig érezni fogod még ezt, keresni fogod magadban a hibákat, mit ronthattál el, miért idegeskedtél, miért nem vigyáztál jobban. Én magamat hibáztattam. Kis idõ elteltével rájöttem, hogy nem tehetek róla, ez a természet rendje. Amig nem volt vetélésem nem is gondoltam volna, hogy mennyi nõvel fordul ez elõ. Idõvel jobb lesz, pláne, hogy ott van a 2 gyerkõcöd, van ami lekösse a figyelmedet. Persze elfelejteni soha sem fogod, már õ is mindig a gyermeked marad a szivedben. Nekem 1. terhességem végzõdött vetéléssel, most vagyok ujra terhes, de még csak 6. hétben, nagyon félek. Sokat gondolok az 1. babámra, és kérem õt, hogy odafentrõl vigyázzon a kistesójára! :( Kitartást neked, és remélem mihamarabb túl teszed magad ezen!
:( Sajnálom! Pedig a válaszaidból az tûnt ki, elõször sokkolt a hír és inkább késõbbre vártátok volna, és mégis mennyire megváltoztatott sokmindent benned pár nap alatt ez a kis életke. (Lehet érezte õ még hogy korai hozzátok költözni, és majd késõbb fog újra jönni!! Ne add fel, lesz nektek még harmadik babátok!)
Ennyiszer tévedett volna a teszt???
a beavatkozástól lehet némi sérülés, bár olyat még nem hallottam hogy vetélés lett volna a vége. sajnállak, remélem rendben lesz minden!
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ! És az megállapítható, hogy vetélés történt? Mármint, mi van ha a tesztek voltak tévesek...és csak beképzeltem magamnak... Annyira össze vagyok zavarodva!! Szombaton volt egy piszok nagy veszekedésünk a párommal, sírógörcsöt kaptam. Lehet attól vetélés?
Szia! Õszintén sajnálom, de szerintem elment a baba.. :((((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok! Újabb fejlemény. Tegnap este nagyon görcsölt a hasam és éjszaka barnás vérzésem volt, ami reggelre halvány rózsaszín lett.Majd elmentem ma délbe a dokihoz, hogy magyarázza meg nekem mitõl lehet ez. Hüvelyi ultrahangon megnézte, de nem találta petezsákot, se a babát. Én annyira nem értem!! Itt van elõttem 3db pozitív teszt amit 1hete csináltam erre...sehol semmi. Azt mondta nem kizárt, hogy még annyira pici, hogy nem látszik még a petezsák se. DE egyértelmûen növekedésnek indult a méhem így a terhesség elméletileg elindult. Csináltam egy tesztet ami NEGATÍV lett. Annyira kiborultam, de mondta a nõvérke ez elõfordul, ha nagyon korai a terhesség, hogy nem mutatja ki az õ tesztük, mert nem túl érzékeny.Én 10-es érzékenységûvel csináltam a legérzékenyebbel. Most a méhen kívüli terhességet próbálják kizárni. Holnap megyek vérvételre. A gond, hogy a vizsgálat óta nagyon vérzek. Pedig a kérdés kiírásakor reggel fokozatosan megszûnt. Okozhat a hüvelyi UH bármi sérülést/tényleges vetélést? És a vérzés fokozódik egyre jobban. Már nem értek semmit!! :( Holnap délben derül ki, hogy a HCG szintem több-e mint nulla.Vagyis terhes vagyok-e/voltam-e? Kész vagyok idegileg!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:38-as válaszoló!! Nálunk az elsõ és második baba közt 21hónap van. Most pedig 22, 5hó lesz. Azért mi késõbbre terveztük a 3.babát, ha már a fiúk nagyobbal lesznek minimum a kicsi 3-4éves...hát nem így jött össze... Nem baj csak nehezebb lesz. Viszont épp ma tudtam meg hogy a 3éves fiamat felvették az oviba, ami nagy szó mert nem gondoltam volna.Sorra küldtél el tavaly a kisbabás anyukákat, aki úgyis otthon van... :( Így most szinte minden olyan lesz mint az elõzõ terhességemnél...kicsivel itthon aztán a még kissebbel is!! :) Köszönöm a kedves szavakat!!Nektek is jó babavárást!!
Nekem is 3éves volt a nagyobb és kerek 1éves a kisebb fiam, amikor pozi lett újra a teszt!! :) ) Az egy éves szülinapi buli után másnap kiderült, hogy hoppá, eggyel többen vagyunk!!! :) ) A két kicsi között csak 20hónap van, én örülök, hogy így alakult. Kitartást nektek, és jó egészséget! Szívbõl gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Bocsi 08:51-est akartam írni az elõbb...
nekem ennél halványabb volt a 2. csík, most 9+2 hetes a pocakmanóm :) gratula a picihez :D
Szia, hogy ha már kimaradt a vérzés, akkor a terhesség 4 hetes, szerintem babás vagy, de ismételd meg a tesztet 1-2 nap múlva. És kb 6 hetesen érdemes orvoshoz menni! Kívánom hogy minden rendben legyen veletek! Kitartás! 30 hkm

Nagyon-nagyon-nagyon halvány a Clearblue +. Ez most akkor tuti pozitív?

Négy nappal ezel?tt kellett volna megjönnie. Azon a napon negatív lett a teszt (igaz, egy olcsóbb fajta). Most az el?bb a Clearblue eszméletlen halvány lett. Nagyon-nagyon halvány. Akkor ez most pozitív?

Legjobb válasz: lehet! :))) nálam is így kezdõdött és pont a 4. napon csináltam én is elõször a tesztet! 2 nap múlva már egészen határozott volt

lehet! :) )) nálam is így kezdõdött és pont a 4. napon csináltam én is elõször a tesztet! 2 nap múlva már egészen határozott volt
A nagyon nagyon halvány is pozitív!Az én halvány teszteimbõl van egy 2, 5 kisfiam és egy 22 hetes pocilakóm!:) Pár nap múlva csinálj még egy tesztet.annak már erõsebbnek kell lennie!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Érdemes még ma egy újabb tesztet csinálnom, vagy várjak néhány napot?
Tuti.:) Nekem is kettõ teszt kellett, hogy felfogjam.:) ))) Ha nem vagy biztos benne, csinálj nyugodtan még egyet (az unokatesóm hatot csinált...:) ))), aztán irány a nõdoki.
Én is így vagyok, 4 napja késik, és a lily teszt nagyon-nagyon halvány lett! Ott a csík formája, csak egészen halvány a színe, szinte nem is látszik, de mégis. :) Remélem, mindketten babásak vagyunk!!!
Én ugyan igy vagyok ezel csak annyi a külömbség hogy a teszt halvány 2.csík , de még is barnázok!!!!!!
persze hogy terhes vagy! Gratulálok!
Két pozitív teszted van, nem menstruálsz. Mi a kérdés?
Tuti babás vagy:) )!!Gratula!!!
szívbõl gratulálok! Jó egészséget és örömteli babavárást! Kócos Barby - egy 9 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: ennek nagyon örülök
szia!tuti terhes vagy!gratula!megkérdezhetem mikor teszteltél?a késés után hány napra?köszi
Helló garatula, de most már a terhesség témakörben a helyed... :) 14 hetes km
A kérdező hozzászólása: szia a kérdésedre 12 nappal utána 1-et és azután 3 nappal utána a 2-kat

Csináltam 2 db terhességi tesztet és mind a kettőnél nagyon halvány a T csíkocska Szerintetek?

Tegnap és ma hajnalban csináltam meg a teszteket nagyon fáradt voltam. Megcsináltam a tesztet láttam hogy negatív letettem és visszamentem lefeküdni . De reggel mikor újra megnéztem halványan látszott a T csík. Szerintetek ?

Legjobb válasz: várj két napot és csinálj még egyet

várj két napot és csinálj még egyet
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem hogy igazatok van és köszönöm szépen :)
Ez pozitív!!Gratulálok! :) ))))
Ez milyen teszt? Mi a neve? És milyen érzékenységû?
A kérdező hozzászólása: X-epil 25mlU/ml Rossmanból van 500 ft
Köszönöm szépen!!!
:-) tényleg álmos lehettél, ez teljesen egyértelmû pozitív! :-) Gratula!
En is így csináltam. Hajnali 5 korul csináltam a tesztet, mert már nagyon vártuk a lányunkat. Negatív volt azonnal, kidobtam a kukába. Reggel elovettem megint és halvány pozitív volt, halványabb mint a tiéd. Utána erosodott. Most 2, 5 éves a kislányom :) Ossze vissza volt a menszeszem, hol 28 nap, hol 30-32. Nekem a 28. napon volt halvány. A mostani terhességemnél egyértelmuen pozitív volt a nem várt napján. El sem hittem, hogy azonnal sikerult a kis teso. Gratulálok! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Én még nem merem elhíni hogy tényleg sikerült. Elég húzos volt a dolog mert a párom más beosztást kapott a munkahelyen nem tudtuk mennyi lesz a fizetése. Így húztuk a dolgot de minden kép Augusztusba szeretünk volna mert ki próbáljuk a kínai naptár alapján ha minden igaz fiúnk lehet ebben a hónapban . Augusztus 12-én eldöntöttük hogy jöhet a kistesó de már az Ovulációm végén jártunk azt hitem kicsúsztunk az idõbõl de hátha nem .
Ez biza pozitív!!! Grtaula!!!
Ez egyértelmû pozitív :D Gratulálok
Ez totál pozitív. Gratulálok! ;-)
ugysem fogod kibírni a két napot ;) szóval holnap reggel csinálj egyett, addigra duplázódik a hcg-d szóval elvileg már látszani fog! drukkolok!
A kérdező hozzászólása: tennék fel képet de nem tudom hogy kell :(
képfeltöltés.hu-n tudsz képet feltenni és a linkjét be tudod ide másolni.
Szia. http://www.kepfeltöltes.hu itt tudod feltölteni. Várjuk!!! Amúgy én tegnap jártam így :)
Szerintem azért láttál halvány csíkot, mert eltelt több mint 40 perc. Általában utánna nem lehet értékelni a teszteket. De szorítok énis! :) )
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130823/K_p_149_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: A tegnapi és a mai tesztem . Mi a véleményetek ?
Az hogy teljesen pozitív és gratulálok.

Hogy lehet hogy két ampulla 5000 Pregnyl beadása után is csak nagyon halvány a terhességi teszt?

Ne nézzetek hülyének, csak kiváncsiságból csináltam a 25-ös tesztet, mert tudni akartam hogy milyen erös lesz a második csik rajta hogy ha pl. a 10,11 Dpo-n elkezdek tesztelni /hogy terhes e vagyok/lássam a különbséget hogy halványadik vagy erösödik e a csik. Ezt tegnap kaptam este. Ma délután teszteltem és igaz hogy kivehetoen de alig látható. Miért ilyen halvány? Rosszul lett beadva az injekcio? Ilyen nagy adagnál eros tesztnek kéne lennie nem? Valami gond lehet? Igy is meg fog repedni a tuszom? Légyszi normális válaszokat adjatok hogy mi a véleményetek, nem vagyok már csitri és kezd? sem. Inszemre készulunk. 27L

Legjobb válasz: senki?

A kérdező hozzászólása: senki?
Azóta csináltál még tesztet? Ez engem is érdekel, én tegnap kaptam ugyanennyi pregnylt.
A kérdező hozzászólása: szia.csináltam ma reggeli pisiből.egy icipicit erösebb.de szerintem ennek már nagyon erösnek kéne lenni nem?
csináltál még tesztet, van valami változás?
A kérdező hozzászólása: szia.nem csinaltam.mar nincs otthon tesztem.
Akkor kitartást a tesztelésig és kívánom hogy pozitív legyen!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :D
A kérdező hozzászólása: Ja és viszont kivánom!!!
Szia! Én is csináltam tesztet (10-eset)Tüszõrepi után 7 nappal és semmi második csik nem volt rajta!Érti ezt valaki???
10 nap után miért nem mész el dokihoz?
Az elsõ vagyok.Barátnõm volt így és neki férre nézték.Viszont amikor én teszteltm annak idején nekem is mind halvány volt, de nem nézte a doki ennyre férre.Nézd az én véleményem szerint, ha teszt pozitivat mutat és gondolom nem csak egy tesztrõl van szó, szerintem babás vagy.Vissza rendlet magához a doki?
A barátnõmnek is elnézte a dokija, de neki annyira, hogy el is távolították a cisztát, ami egy 6 hetes baba volt. Nem elrettentésnek írom, szerintem az a doki egy állat volt, hogy adhatnak ilyennek diplomát. Ha cisztád van, attól még nem lenne pozitív teszted, szerintem tuti tévedett, én megnézetném egy másik dokival is, bár a vérvétel, biztosabbat mutat.
A kérdező hozzászólása: Voltam de azt mondta hogy cisztám van (remélem tévedett)Már hallottam ilyet.elküldött vérvételre holnap lessz meg az eredmény.Csak abban reménykedem hogy elnézte a dolgot.Gondoltam hátha írnak 1-2-en akivel hasonló dolog történt és babás volt, már csak ez a reményem maradt hogy elnézte!
A kérdező hozzászólása: holnap délelött megyek a dokihoz vissza egy kicsit félek, hogy csalódni fogok!de hát ez van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!