Találatok a következő kifejezésre: Nagyon halvány teszten a pozitív (39 db)

A halvány csík is csík. Gratulálok!
A halvány + is +. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De még nem is merem elhinni. Csinálok egy másikat ha az is + akkor nyugszom meg teljesen.
Szerintem baba!! Gratulálok.
A másodikat majd holnap reggel csináld meg, ha a reggeli vizeletbõl nagyon halvány lett, akkor lehet, hogy a napközbenibõl már ki se mutatja. Türelem holnap reggelig! És Gratula!
Gratula, a halvány pozitív is pozitív. Holnap elsõ pisibõl csinálj tesztet, ugyanazzal a márkájú teszttel (mert ha egy kevésbé érzékennyel csinálod, akkor - lehet!

Ma reggel teszteltem egyet kíváncsiságból péntekre vagy szombatra nem várom. A teszten a tesztablakban alul nagyon halványan látszik a csík alja ez most átverés vagy kezd pozitiv lenni a tesztem?

Legjobb válasz: na kivárjuk mi lesz az eredmény..:)de még majdnem egy hét van a nemvártig, bár ha korai pé d volt...én is ma fogok tsztelni

na kivárjuk mi lesz az eredmény..:) de még majdnem egy hét van a nemvártig, bár ha korai pé d volt...én is ma fogok tsztelni
A kérdező hozzászólása: nem jössz fel msn-re?
skypom van
A kérdező hozzászólása: hu az nekem nincsen
akkor privi max na megyek, izgulok ezerrel
A kérdező hozzászólása: ird meg mi volt
Szia! Én szeptemberben voltam ugyanígy, már elég korán kimutatta a terhességet, nemvárt elõtt 5 nappal... Nekem is csak halványan az elején, aztán egyre erõsebben. Mikor lehetett péd?
A kérdező hozzászólása: elméletileg 14.-én
Elõzõ vagyok. Nekem akkor elméletileg szeptember 25-én kellet volna pémnek lenni, de hamarább volt, ez tuti, nekem azért mutatta ki a teszt is hamarább. Én sem akartam elõször hinni a szememnek, azt hittem, hogy csak beképzelem magamnak a csíkot, mivel akartuk, és azt sem akartam elhinni, hogy elsõre sikerült, menzi után két nappal. Aztán még kétnaponta csináltam a teszteket, de a 3. után mát tuti volt a csík. Szóval elég bonyolult volt a helyzet, remélem, érthetõ voltam.
terhes vagy
pozitívat jelent, mert a teszcsík rész csak hcg-reagenst tartalmaz.. ha pár nap múlva ismételsz és erõsebb a csík akkor terhesség, mert a hcg emelkedik. ha ugyanilyen akkor más gond is lehet, ami miatt jelen van a hcg, de csakterhesség eseten emelkedik. Remélem az lesz amit szeretnél.
baba lesz
A kérdező hozzászólása: néha világosan látom a csíkot, néha meg nem. már nem tudom mi van:( pedig szeretném tudni:)
szia szeretném kérdezni hogy mi lett?
hûûû??????

Tudnátok mutatni olyan pozitív tesztet, ahol nagyon-nagyon halvány a 2. csík, szinte alig látszott és mégis babások voltatok? (és megmaradt a terhesség? )

Legjobb válasz: Szia!Véletlenül bukkantam rá a kérdésedre.Azért írok mert annak idején ugyan ebben a helyzetben voltam.Én nem várt elõtt 1héttel csináltam tesztet,és nem mutatott semmit.Meg ijedtem,és sírtam,de valahol tudtam,hogy babás vagyok.Pár napi gyötrõdtem,majd újabb tesztet csináltam,ami nagyon halvány volt,kicsit meg nyugodtam,mondván a halvány csík is csík.Vártam még 1napot,majd újabb teszt,és az már szépen kimutatta.Azóta 15 hetes vagyok,igaz küszködök kisebb problémával,de babásan.Veled mi a helyzet?

Szia!Véletlenül bukkantam rá a kérdésedre.Azért írok mert annak idején ugyan ebben a helyzetben voltam.Én nem várt elõtt 1héttel csináltam tesztet, és nem mutatott semmit.Meg ijedtem, és sírtam, de valahol tudtam, hogy babás vagyok.Pár napi gyötrõdtem, majd újabb tesztet csináltam, ami nagyon halvány volt, kicsit meg nyugodtam, mondván a halvány csík is csík.Vártam még 1napot, majd újabb teszt, és az már szépen kimutatta.Azóta 15 hetes vagyok, igaz küszködök kisebb problémával, de babásan.Veled mi a helyzet?
Elsõ vagyok ezekkel a tünetekkel, meg a halvány teszt csíkkal, én 90százalékot adok neked:)
A kérdező hozzászólása: 2 nam múlva nem kéne megjönnie. Néha nyilalgat a bal oldalam és olyan, mintha fel lennék puffadva, a méhem nagyon érzékeny. Lehet, esetleg tényleg sikerült volna?
Elõzõ vagyok a 3 db kép gazdája. :) Ha ilyen a te teszted is, akkor az nem negatív. Látod, az enyém is pozitív volt, most itt szundít a teraszon. :) Van esetleg valamilyen tüneted? Érzel valami furcsát?
A kérdező hozzászólása: Pontosan ilyen halvány volt az én csíkom is, mint amilyeneket Te mutattál. És azt gondoltam, hogy negatív... Köszi szépen!
http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_019_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_021_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_022_www.kepfeltol.. Nekem ilyen lett a tesztem, kb a menzi elmaradás napján. Egy héttel késõbb már nagyon erõs lett a csík. Ma már 15 hónapos a drágám. Akármilyen halvány is a csíkod, ha más is látja, nem csak te (nem csak beképzeled), akkor az ott van, és pozitív. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Szia! Az a helyzet, hogy nincs fényképem a tesztrõl, mivel már egy éve volt, de megnyugtatlak, nekem talán még halványabb volt, mint aki másodikként tett fel képet. 3 x teszteltem és nekem mind nagyon-nagyon halvány volt, majd elmentem dokihoz, ahol kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok, most 13 hónapos a fiam. Mindig azt mondják, a halvány csík is csík.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120403/2012.02.06_www.kepfel.. Már 12 hetes azóta és minden rendben :)
Drukkolok neked, szerintem sikerült, én is hasonlókat éreztem, nekem is szurkált a bal petefészkem környéke, és állandóan hõemelkedésem volt, rázott a hideg, pedig nem voltam beteg. Tesztelj majd néhány nap múlva újra, az már biztosan erõsebb lesz. Nekem a halványka teszt után 6 nappal már ugyanolyan erõs lett a második csíkom, mint a kontroll csík. Ezt már nem fotózom le, gondolom el tudod képzelni. Sok sikert!!!

Van egy nagyon halvány pozitív tesztem de tényleg nagyon halvány és látom, hogy rózsaszín a csík, délutáni vizeletből csináltam. Hihetek neki?

Legjobb válasz: Miért ne hinnél neki? A halvány pozi is pozi. Ismételj holnap reggeli elsõ vizeletbõl, az majd erõsebb lesz.

Miért ne hinnél neki? A halvány pozi is pozi. Ismételj holnap reggeli elsõ vizeletbõl, az majd erõsebb lesz.
Szerintem igen! De ha tudod, akkor fényképezd le, és tedd fel, megtekintjük. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos képet nem tudok fel tenni:(. És az igaz ha a pozi tesztemrõl csinálok egy olyan fényképet amit negába csinálok meg akkor jobban kellene rajta látszódnia? Mert én csak a telefonommal tudtam csinálni képet, hogy biztosra menjek. És köszönöm a gyors válaszokat!
Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Múlt héten megvolt 5 napból csak 3-at!
Ha nem rendes vérzésed volt, csak pecsételés vagy ilyesmi és van egy halvány teszted, akkor valószínûleg terhes vagy, de pár nap múlva tesztelj megint és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hát párom is már vagy 7-szer elment belém, de mensi elõtt is két nappal, meg mensi után is! De most csináltunk egy tesztet és nagyon halványan látszik.

Pcom van de ma reggeli tesztem nagyon halványan de pozitív lett. Gabriel. Eddig ez a teszt mindíg nega volt. Lehet hogy sikerült a csoda és babám lesz? Lehetek ilyen mázlista?

A csík éppen hogy csak látszik de ezzel a teszttel még nem volt ilyen. A véleményeket várom és köszönöm el?re is!!!

Legjobb válasz: A halvány csík is csík......Gratula!!! Csinálj holnap is egyet ha nem hiszel egy tesztnek, én 3-at csináltam 1 nap alatt annyira hihetetlen volt hogy sikerült!!!

A halvány csík is csík......Gratula!!! Csinálj holnap is egyet ha nem hiszel egy tesztnek, én 3-at csináltam 1 nap alatt annyira hihetetlen volt hogy sikerült!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Annyira félek hogy ez hamis csík, hisz alig alig látszik. Pár nap múlva megismétlem...
Az elõzõ válaszoló vok... Nekem a három tesztbõl a 2. volt halvány két csík az 1. és a 3. nagyon erõs.3 különbözõ tesztem volt, ajánlom, hogy te is másfajtát vegyél másodszorra!!!
Szia! Gratuálok, a két csík bármilyen halvány is, az két csík és az babát jelent. Én pont így vagyok mint Te múlt pénteken csináltam tesztet és nagyon halvány volt a második csík, rá két napra újra megismételtem a tesztet és már erõs volt a csík. Veled érzek az örömben, mert engem is pco-val kezelnek és alig akarom elhinni, hogy baba van. Vigyázzatok magatokra, boldog babavárást:-) 5 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Nagyon Gratulálok a babához!!!! Remélem hogy nekem is sikerült! Sok boldogságot!

Most csináltam tesztet nagyon halvány csik jelent meg. Ez is pozitiv? Az lehetséges, hogy azt érzem, mintha pár csepp előtej van? Van egyáltalán a terhesség korai szakaszában előtej?

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!

Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!
Halvány csík is pozitív, gratulálok. :) Ami meg most van neked, az még nem elõtej, hanem a progeszteronszinted miatt van. A tiéd magasabb, mint másoknak, ezért vízszerû anyag távozhat a melledbõl. Az elõtej késõbb fog jönni, és az sárgás lesz. Nekem a 16. héten jelent meg néha 1-1 csepp, most már napi rendszerességgel átnedvesedik a melltartóbetétem. 19 hetes kismama
Én is gratulálok a + teszthez! Elõfordul az elõtej, nekem is volt.
Nagyon GRATULÁLOK!!!!!! Nekem 7 hetesen volt 1-2 csepp elõtej! Sok boldogságot kívánok! :D

6 hetes terhes vagyok, két tesztet csináltam min a kettő pozitív lett, de az első nagyon halvány, kb 4 napja még nagyon feszültek a melleim, de mostanra semmi különöset nem érzek. Mit kellene ilyenkor éreznem?

Legjobb válasz: szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz,aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert,sok boldogságot

szia mindenki mást érez.én pl. nem éreztem ilyen mellfeszüléseket egyáltalán eddig egyszer se.most 31hetes vagyok.nekem csak nem jött a mensi, meg picit szédölögtem:D egyébként nekem az elsõ teszten negatív lett, egy hét múlva csináltam a következõt, ami már pozítiv volt.utána mentem is dokihoz, aki hasi u.h.-gal 4hetes terhességet állapított meg.szóval az elsõ tesztnél is babás voltam. menj el orvoshoz! sok sikert, sok boldogságot
Szia!Ne aggódj, szerintem ha halványan kimutatta a csíkot, akkor tuti babód lesz, mert mikor én nem betegedtem meg, csináltunk párommal tesztet, és csak éppen hogy nagyon nagyon halványan, de ott volt a csíkocska, és most pedig már 23 hetes a maszatunk. Gratulálok!

Egy hete késik van két nagyon halvány pozitív tesztem de mai 10es negatív, miért nem erősödik a pozitív? Ennyi idő után már kellene nem?

Pénteken megyek orvoshoz csak kíváncsi vagyok volt e már így valaki?a két pozitív 25ös intimed a mai 10es pedig illatest

Legjobb válasz: légyszí tedd fel a teszteket, hadd nézzük meg!

légyszí tedd fel a teszteket, hadd nézzük meg!
A kérdező hozzászólása: Persze de már nem élem bele magam inkább maximum pozitívan csalódom:)
de a remény ottvan:)
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten vissza kell mennem, annyit mondott ebbõl még bármi mi lehet..:/
Na mi volt a dokinál?
sztem is 2.on! nekem is hasonló volt, csak sajnos nem maradt meg :( de drukkolok irj majd nekünk!
a 2.-on látok egy halvány csíkot. majd írj mi volt a dokinál!
A 2.-on én is látok egy halovány csíkot! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) írok majd mindenképpen
2-es vagyok, a 2.-on mintha lenne egy halvány csík de nem akarlak hitegetni.Pénteken hátha többet tudsz majd.Én azért a helyedben mielõtt elmennék az orvoshoz, csinálnék egy tesztet.Olvastam én itt olyat, hogy volt akinek csak 2 hét késés után mutatta ki.Azért megy a drukk!Írd meg majd mi lett!
Sajnálom, ha csalódást okozok a válaszommal, de én negatívnak látom mind a két tesztedet :(
A kérdező hozzászólása: Hát ez az , hogy nem jön meg és a hõm is 36, 9 már egy hete szóval nem értem , de akkor legalább jönne meg:( na mindegy pénteken kiderül.köszönöm azért , hogy elmondtátok a véleményetek
Szerintem negatív, szellemcsíkos, bár nekem is volt ilyen a tiedhez hasonló "pozitív" tesztem alacsony HCG szinttel, sajnos 3-4nap után nagy görcsökkel meg is jött. A tesztnek erõsödnie kell, de ha nem erõsödik és baba volt a dologban akkor meg mindenképpen meg kellett volna hogy jöjjön.
Ez nega... Mind a kettõ...
Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130713/DSC_0084_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130716/DSC_0088_www.kepfelto..
Szia!Sztem tesztelj mégegyszer ugyanazzal a teszttel, mint az elsõ 2 alkalommal.1 hetes késésnél már délutáni pisibõl is csinálhatod.
Hát énis igy vagyok már..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!