Találatok a következő kifejezésre: Nagyon halvány teszten a (154 db)

Szerintetek? 23-án megjött a mensesem 1 nappal hamarabb mint kellett volna 24-én megvolt még de nem sok 25-én pecsételés nagyon kevés aztán teljesen elmúlt menses előtt volt egy halvány de nagyon halvány tesztem .

A hőm 36,8-37 között ingadozik beteg nem vagyok lehetséges hogy terhes vagyok? Én ezt nem értem ilyen mensesem még nem volt érdemes lenne tesztelnem szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)

Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)
Igen tesztelj és kiderül de várj még 1-2 napot. Drukkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod neked mennyi volt a mennyisége mert nekem az alatt az egy nap alatt olyan volt majdnem mintha rendesen megjött volna most is érzem egy kicsit hogy görcsölget a hasam.Gratulálok a babához!Ja és a teszt mikor lett pozitív most megyek veszek egyet én is kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Elsõ vagyok! Huh 1 napig teljesen megvolt másnap jött még vmennyi de nem volt normális vérzés már és utána el is múlt. Akkor én annak tudtam be h nem is sikerült a baba. Köv hónapba mikor megint aktuális volt a menstruációm akkor már rosszul voltam, fájt a mellem de nem is a mellem inkább a mellbimbóm. Elõtte pár nappal csináltam tesztet és erõs pozit kaptam. És abba a hónapba sajnos nem tudtunk együtt lenni párommal úgyh tuti már akkor elõtte jött össze és mikor mentem a dokihoz a méreteknek is megfelelt az idõ :) Ja és nekem is még hónapokig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni :) Már majdnem 4 hónapos terhes voltam és mikor épp aktuális lett volna elkezdett görcsölgetni a hasam :) Sok sikert! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is teljesen ilyen volt a mensesem most csináltam tesztet és halványan pozitív de már szerintem erõsen annak kellene lennie nem?Megyek veszek egy másfajta tesztet.

Volt már akinek nagyon halvány + lett a tesztje és napok óta nem erősödött? És nem vetélés lett a vége?

Legjobb válasz: Szia Nekem így volt. Vagyis egy halvány pozitív teszt eredményével mentem dokihoz és õ erõsített meg abban, hogy jön a baba. Én nem csináltam csak egy tesztet. Erre szokták mondani, hogy halvány csík is csík. Lehet annyi az oka, hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. De nyugi, szerintem baba van! Gratulálok!! 29 hetes km

Szia Nekem így volt. Vagyis egy halvány pozitív teszt eredményével mentem dokihoz és õ erõsített meg abban, hogy jön a baba. Én nem csináltam csak egy tesztet. Erre szokták mondani, hogy halvány csík is csík. Lehet annyi az oka, hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. De nyugi, szerintem baba van! Gratulálok!! 29 hetes km
Én emlékszem szombati nap nagyon nagyon halvány +-at teszteltem, legközelebb hétfõn, majd pár nap múlva pénteken.Mindig ugyanolyan halvány volt.Aztán meguntam, és elmentem dokihoz, és tette bizonyossá, hogy terhes vagyok.Talán az volt a gond, hogy nagyon fiatal terhes voltam, mert a doki szerint akkor voltam 5 hetes, vagyis 4 hetesen teszteltem elõször.Szerintem nálad is ez lehet.Jó egészséget! 4 hónapos kiscsaj anyukája
Nekem is halvány volt a második csík, Gabriellel teszteltem. Azóta 14 hónapos a kisfiam:) Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatásokat!remélem igazatok lessz!Kicsit megvagyok ijedve mert itt olvastam ilyen dolgokat!

Halvány csík is számít? Reggeli vizeletből csak nagyon halványan látszik a 2. csík. Nem használtam még ilyen tesztet (x-epil).

Legjobb válasz: A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.

A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.
ha a ráfolyatás után kapásból ott a csík, akkor elméletileg igen. pár nap múlva próbáld újra. ha a reggeli tesztet most nézegeted megint, akkor az már nem érvényes. A tesztelés után azt hiszem olyan 10percig számít hitelesnek.
Számít a halvány is!De nem akarlak lelombozni, az én tapasztalataim evvel a tipusú tesztel nem jók.A múlt hónapban én is ilyet vettem mert késett.Az elsõ teszt nagyon halványan, szinte alig láthatóan de két csíkos volt.Aztán késõbb erõsebb lett, ami tudom hogy nem számít.Aztán két nap múlva megint teszteltem, és abszolút negatív volt.aztán meg is jött más nap. De remélem te tényleg babás vagy! Szorítok.Ja és szerintem majd egy másik tesztet próbálj ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõn belül volt csík, csak alig látszik. Holnap megismétlem, mert szerencsére még nem jött meg. Az elõzõ terhességemnél már a nemvárt elõtt jóval erõsebben látszott, ezért gondoltam, hogy a teszt lehet gagyi, vagy bennem van a hiba.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, másikat vettem.

Akinek nagyon halvány + lett a tesztje a nemvárt mensi napján, lett végül baba? Ma reggel teszteltem, és nem tudom, mit gondoljak :S

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál? Nekem pl. a Clearblue 2 napos késésnél reggeli elsõ vizeletbõl már szép pozitív lett, ugyanekkor a Gabriel csak halvány. 2-3nap múlva tesztelj újra, de szerintem ez babóka lesz! :)

Milyen tesztet használtál? Nekem pl. a Clearblue 2 napos késésnél reggeli elsõ vizeletbõl már szép pozitív lett, ugyanekkor a Gabriel csak halvány. 2-3nap múlva tesztelj újra, de szerintem ez babóka lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Hú, nem tudom, milyen fajta volt, nem vagyok egy rutinos tesztelõ :) De úgy kértem, mikor megvettem, hogy valami érzékenyebb fajta tesztet adjanak.
A kérdező hozzászólása: És köszi a bíztatást :)
Persze, hogy baba lett!! :) Pozitív irányban nem téved a teszt! Gratula! :)
Szia! Teszteltél azóta? Mi újság? :)

CLEAREBLUE COMPAQT az új fajta egyszerűbb tesztjére gondolok, lehet álpozitív? Időn belüol megjelent a második csík, de nagyon halvány és a gravi hcg negatív ugyanabból a vizeletből

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy a halvány csík is csík! (Én szerintem babás vagy! Gratula!!) Nem ismerem egyik tesztet sem, de nem lehet az a különbség oka, hogy a Clearblue érzékenyebb és azért mutatja, ellenben a másik teszttel? Hányadik napon vagy amúgy?

Azt mondják, hogy a halvány csík is csík! (Én szerintem babás vagy! Gratula!!) Nem ismerem egyik tesztet sem, de nem lehet az a különbség oka, hogy a Clearblue érzékenyebb és azért mutatja, ellenben a másik teszttel? Hányadik napon vagy amúgy?
A Clearblue érzékenyebb, ezért mutatja ki. Gratula!
Csinálj még egyet:) Nekem is a ClearBlue elõször halvány vékony csíkot mutatott. Van a ClearBluenak egyébként digitális változata, az egyértelmû plusz vagy minusz, és hamarabb is kimutatja, mint a nem digi. Remélem, lehet gratulálni!:)

3 napos mensi késés esetén ezek nagyon halvány tesztek? Nem kéne erõsebbnek lenniük a csíkoknak?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Mensi elmaradása után 3 nappal teszteltem én is, ilyen halvány volt nekem is. 10+3 hkm

Mensi elmaradása után 3 nappal teszteltem én is, ilyen halvány volt nekem is. 10+3 hkm
Gratulàlok! :-) Off: imàdom a poharad.. ^_^
A kérdező hozzászólása: [link] Most van bo egy hete hogy kimaradt a mensim, ez egy ma delutani Gabriel: Szep eros lett ugy latom:-))))
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam :-D
nekem is ilyesmi volt szerintem :) aztán rá három napra már jóval erõsebb lett, de igazán erõs csak egy hetes késésnél volt. Én is meg voltam ijedve :D gratula!
Nekem ennél halványabb volt 6 napos késésnél... utána lett csak nagyon erõs még egy hétre rá
Nekem is ugyanilyen halvány volt, mert én is korán teszteltem, 2 napos mensi késésnél. :) Most 16 hetes terhes vagyok.
Halvàny csìk is csík.Nekem màr 5hetesen a doki is làtta hüvelyi Uh-val. Gratulàlok! Ugyan nem làttam a tesztet, mert telefonnal nem tudom megnèzni.
A kérdező hozzászólása: [link] csináltam egy X Epil tesztet is, az ilyen
Nyugalom, ez abszolút egyénfüggõ! Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Hello kitty pohar:-) Hatalmas gyujtemenyem van hello kittys cuccokbol, pedig nem mai csirke vagyok:-))))

Lindynette fog. Gátlót szedtem egy hónapig! (kimaradt 1 szem) megjött pontosan, de 2 napig volt és szinte semmi! Ma reggel csináltam egy tesztet nagyon nagyon halványan volt a második csík! Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.

Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett :(
Drukkolok :) MAjd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Várok péntekig aztán tesztelek újra! Remélem megerõsödik a csík! :)
Mivel a mai fogamzásgátlók minimális hormont tartalmaznak, így 1 szem kimaradása is okozhatja, hogy nem hat rendesen. Vagyis ha ti így voltatok együtt kiegészítõ védekezés nélkül, akkor igen, lehetsz terhes, sõt a halvány pozitív is pozitív, tehát ha pár nap múlva tesztelsz és megmarad a második csík, netán erõsödik, akkor kérj idõpontot orvoshoz, mert nagyon úgy néz ki, hogy összejött a baba.
szerintem várj vele párnapot! És reménykedj , hogy nem leszel terhes , mert a fogamzásgátlótól beteg is lehet a baba!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek, ha holnap reggel csinálok még egyet ugyanolyan halvány lesz, vagy erõsödhet?
Elõtte sem volt rendszeres, most még a gyógyszer is bezavart... Tesztelj 2 nap múlva szerintem!
hát ha 15én kéne megjönnie akkor csak mostanában lehetett peteérésed, akkor viszont nem ebben a ciklusban lehettél terhes...akkor meg erösebb csiknak kéne lennie...
Mondjuk nekem pont az jött le, hogy nem bánná a babát! Ha már ott volt a halvány csík akkor nyugodtan tesztelhetsz néhány nap múlva. Általában nem szokott tévedni a teszt, bár kicsit fura, hogy csak 15én kell megjönnie. Rendszeres volt elõtte?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul fogalmaztam! Beleéltem magam a 2 csíkba! A gyógyszert is csak azért szedtem mert rendszertelenül jön meg és a do
itt azt mondják h a halvány csik is csik...ha nem akarsz babát, egy eseményutániért elmehettél volna, mert ugy tudom 2 hétig amugy is kell kiegészítõ védekezés az elsõ levélnél, de ez le van irva a tájékoztatóban, meg akkor is ha kimarad egy szem.
A kérdező hozzászólása: Bevallom egy kicsit már beleéltem magam, nem szeretnék pofára esni! Mondjuk majd csak 15-én kellene megjönni, addig nem hülyeség tesztelgetni?
Sajnálom :( Azért orvoshoz elmennék a majdnem pozitív miatt egy vizsgálatra!

S. O. S akinek nagyon halvány lett a terhességi tesztje annak megmaradt a babája?

Nekem nagyon halvány a tesztem két napja.Félek, hogy nem marad meg.Lehet, hogy hamar teszteltem?Íme a görbém is:

Legjobb válasz: nekem nagyon halvány volt,és nem is mutatta csak vagy 20 perc múlva.már két éves a fiam.lehet hamar teszteltél

nekem nagyon halvány volt, és nem is mutatta csak vagy 20 perc múlva.már két éves a fiam.lehet hamar teszteltél
Énnekema fiamnál 5 hetesen olyan erõs volt, hogy csodálkoztam is, és elõször azt hittem az a tesztvonal.Most 15 hetes vagyok, és még 7 hetesen, amikor csináltam a tesztet is olyan halvány volt, hogy alig lehetett látni.Nem tudom mitõl van ez, de azóta is minden rendben.Szerintem ne parázz, minden okés lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Nagyon bízom benne, hogy erõsödni fog a teszt!!!
Szerintem akkor van gáz ha majd 4-5 nap múlva nem rõsödik, hanem inkább gyengül a csík de veled ilyen nem fog elõfordulni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Még remélem én is így fogok járni, hogy egy hét múva már gyönyörû szép erõs lesz a tesztem.
Én nemvárt után 3-4 nappal teszteltem (nehéz volt várni). Nézegettük a Párommal, és halványan ott volt a csík, de nem mertük elhinni (3 hónappal elõtte hagytam abba a gyógyszert). Vártunk egy hetet, ami nagyon hosszúnak tûnt, újra teszteltem, és az már egyértelmû erõs pozitív volt. 18h2n kismama
Nekem annyira halvány volt hogy szinte nem is láttam ezért kidobtam a kukába, , , Két napra rá mikor ürítettem a kukát, és csak a teszt, semmi más, kiesett a zsákból, pont elém és akkor néztem hogy hoppá, itt két csík van!!! :D(szerintem ez csoda volt) Még két hét van a babócám érkezéséig!!! :D
Nekem az elsõvel nem volt halvány de késõn is 5 hetesen teszteltem már akkor 1 hete késett. A másodikkal pont aznap teszteltem hogy meg kellett volna jönnie és alig látható volt már ki akartam dobni a tesztet mikor a férjem észrevette a nagyon halvány csíkot. Megismételtem 4 vagy 5 nap múlva és akkor már jól látható volt de másnap barnáztam és vagy 3 hétig barna vér maszatolás ment. Nem tudom van e összefüggés de azóta nincs bajom és semmilyen gyógyszert vagy kúpot nem kaptam. Üdv 14+3 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon remélem hogy igazatok lesz.
13.36-os vagyok. Már 2 nap múlva is sokkal erõsebbnek kellene lennie. De ha 4 nap múlva vagy 6 nap múlva tesztelsz, tuti erõs lesz. Ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam.Nekem holnap kellene hogy megjöjjön. Már egyszer voltam terhes és akkor a mensi után egy héttel teszteltem elõször akkor az már erõs volt.Mit gondoltok hogy ha egy héttel késõbb tesztelek annak már erõsnek kell lennie igaz?
Nekem olyan 35 naponta van a mensim. Mikor nem jött meg, vártam még pár napot, de igazából nem hittem, hogy terhes vagyok, a kisfiamra 11 hónapot vártunk. Lényeg, hogy lett két nagyon halvány tesztem. Két hét múlva kaptam idõpontot a dokihoz, én azt hittem, legalább 8 hetes vagyok, kiderült, csak 6, valószínû a teszt is azért lett halvány. Most vagyok 35 hetes:)
én aznap, amikor meg kellett volna jönnie.elsõ vagyok
Szia, a halvány pozitív is pozitív, gratulálok! Lehet nem pont félidõben volt a peteérésed (a görbékhez nem értek), és emiatt lett halvány. 2 naponta duplázódik meg a HCG a szervezetben, úgyhogy ha ma teszteltél, akkor 2 nap múlva tesztelj újra. 1.baba: nem várt mensi elõtt 2 nappal halvány, nem várt mensi napján közepes erõs, 2 nappal késõbb határozottan erõs. A kislányunk azóta már 16 hónapos, egészséges, szép kislány :) 2.baba: nem várt elõtt 3 nappal halvány, nem várt napján erõs pozitív. Most vagyok 7 hetes terhes. Ne aggódj, rendben lesz minden!
Nekem 13 napja késett, amikor elõször teszteltem, elég halvány volt, másnap erõsebb lett, elmentem dokihoz, akkor voltam 6-7 hetes. Azóta itt rugdos a pocimban nekem is:) 25hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Te mikor teszteltél halványat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.A görbém szerint a 14 dpo napon tartok.Lehet hogy akkor hamar teszteltem? Valaki még tapasztalat!!Fontos!
Halvány volt az enyém is, mert korán teszteltem. És megmaradt, itt rugdossa a pocakomat most is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ kedves utolsó, egy kicsit most megnyugodtam hogy lehet hogy attól még megmarad hogy halvány a csík.Ma is teszteltem és mintha ma erõsebb lenne mint szombaton.Na nem sokkal, de erõsebb.

Szombaton kellett volna megjönnie. Tegnap (hétfőn) csináltam egy tesztet, de csak annyira nagyon halvány lett a 2. csík, hogy szinte nem is látszott. Ma csináltam egy másikat és ugyanolyan lett. Mit gondoltok? Mikor csináljam a következőt?

Amúgy mellfeszülés, haspuffadás van, mint terhességi tünet. Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet,esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok,hogy pozitív legyen :) 29hkm

Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet, esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok, hogy pozitív legyen :) 29hkm
Szia!Szerintem várj hétvégéig.de amúgy halvány csík is csík!:-)))))én is 2 napja késett és egybõl csináltam, nagyon halvány volt.2 napra rá elmentem dokihoz..sok mindent nem látott, majd egy hét múlva 9mm petezsák.szerintem az baby lesz!:-)))))szorítok, h az legyen!!
Múlthét csütörtökön, csináltam 3 tesztet, szerdán kellett volna megjönni és nagyon halvány csíkos volt mind a három, de babát várok! :) A halvány csík is pozitív csak még kevés a HCG a vizeletedben! Gratulálok!
az én halvány csíkom "eredménye" ott szuszog a gyerekszobában:)
valosziunü hogy baba, gratulálok! Nálam is igy volt!
Bizony-bizony, a halvány csík is csík!! Nekem még 6 hetesen is alig látszott a csík, pedig már a hüvelyi uh-on látta a petezsákot a dokim. Az sem mindegy, milyen fajta a teszted. Én legalább 4et csináltam 25 különbözõ idõben, de egy erõs csík sem jött össze. :) 20 h km
Szia!Nekem annyira halvány volt a második csík, hogy elkönyveltem tévesnek. Pedig bizony az már pozitív volt! Nagyon szorítok!- 21 hetes terhes.
Szia! Halkan Gratulálok mert a halvány csík is csík!:-)Én is tegnap teszteltem és nekem erõs pozitív lett!:-) Szerintem várj 1-2 napot és ismételd meg és legalább egy éjszakát ha bírsz hagyj ki pisilés nélkül és akkor tutibb lesz az eredmény!:-)De szerintem ott van az a baba!:-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az is probléma lehet, hogy nem tudok elsõ vizeletet produkálni, mert éjszaka 3x is ki kell mennem pisilni. Nem lehet az a baj, hogy túl híg az "elsõ vizelet"?
Szia! Én már most gratulálok! :) Nekem is nagyon halvány csíkkal kezdõdött minden. :) 28 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat. Nagyon-nagyon szeretném, hogy baba legyen. Már tavasszal volt egy terhességem, de sajnos elhalt. :-( Most már annyira nagyon várom az újabb terhességet, hogy alig férek a bõrömbe.
Szia! Az én elsõ tesztem olyan halvány volt, hogy értekeznem kellett egy barátnõmmel, vajon tényleg ott van-e..:D:D:D 7+5 hetes kismama:D
A kérdező hozzászólása: Szivesen megirom, de már nagyon elveszitettem a reményt...
Ne haragudj, de mi az az ET?
A kérdező hozzászólása: Embrió transzfer-beültetés.
Értem. Szerintem lehetséges, hogy sikerült. Ahogy olvasgattam, akinél beültetés volt, az általában hamarabb tesztelt pozitivat. Nagyon drukkolok neked! (Én is most a 9-ik dpo-n teszteltem egy alig láthatót...) De nem élem bele magam, már sokszor csalódtam. Megírnád majd, mi lett?
A kérdező hozzászólása: Igértem, hogy megirom....Tényleg baba van a dologban!Most vagyok 12 hetes:)
Gratulálok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!