Találatok a következő kifejezésre: Nagyon halvány teszten (186 db)

Szerintetek? 23-án megjött a mensesem 1 nappal hamarabb mint kellett volna 24-én megvolt még de nem sok 25-én pecsételés nagyon kevés aztán teljesen elmúlt menses előtt volt egy halvány de nagyon halvány tesztem .

A hőm 36,8-37 között ingadozik beteg nem vagyok lehetséges hogy terhes vagyok? Én ezt nem értem ilyen mensesem még nem volt érdemes lenne tesztelnem szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)

Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)
Igen tesztelj és kiderül de várj még 1-2 napot. Drukkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod neked mennyi volt a mennyisége mert nekem az alatt az egy nap alatt olyan volt majdnem mintha rendesen megjött volna most is érzem egy kicsit hogy görcsölget a hasam.Gratulálok a babához!Ja és a teszt mikor lett pozitív most megyek veszek egyet én is kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Elsõ vagyok! Huh 1 napig teljesen megvolt másnap jött még vmennyi de nem volt normális vérzés már és utána el is múlt. Akkor én annak tudtam be h nem is sikerült a baba. Köv hónapba mikor megint aktuális volt a menstruációm akkor már rosszul voltam, fájt a mellem de nem is a mellem inkább a mellbimbóm. Elõtte pár nappal csináltam tesztet és erõs pozit kaptam. És abba a hónapba sajnos nem tudtunk együtt lenni párommal úgyh tuti már akkor elõtte jött össze és mikor mentem a dokihoz a méreteknek is megfelelt az idõ :) Ja és nekem is még hónapokig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni :) Már majdnem 4 hónapos terhes voltam és mikor épp aktuális lett volna elkezdett görcsölgetni a hasam :) Sok sikert! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is teljesen ilyen volt a mensesem most csináltam tesztet és halványan pozitív de már szerintem erõsen annak kellene lennie nem?Megyek veszek egy másfajta tesztet.
A kérdező hozzászólása: Szivesen megirom, de már nagyon elveszitettem a reményt...
Ne haragudj, de mi az az ET?
A kérdező hozzászólása: Embrió transzfer-beültetés.
Értem. Szerintem lehetséges, hogy sikerült. Ahogy olvasgattam, akinél beültetés volt, az általában hamarabb tesztelt pozitivat. Nagyon drukkolok neked! (Én is most a 9-ik dpo-n teszteltem egy alig láthatót...) De nem élem bele magam, már sokszor csalódtam. Megírnád majd, mi lett?
A kérdező hozzászólása: Igértem, hogy megirom....Tényleg baba van a dologban!Most vagyok 12 hetes:)
Gratulálok!!!

3 napos mensi késés esetén ezek nagyon halvány tesztek? Nem kéne erõsebbnek lenniük a csíkoknak?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Mensi elmaradása után 3 nappal teszteltem én is, ilyen halvány volt nekem is. 10+3 hkm

Mensi elmaradása után 3 nappal teszteltem én is, ilyen halvány volt nekem is. 10+3 hkm
Gratulàlok! :-) Off: imàdom a poharad.. ^_^
A kérdező hozzászólása: [link] Most van bo egy hete hogy kimaradt a mensim, ez egy ma delutani Gabriel: Szep eros lett ugy latom:-))))
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam :-D
nekem is ilyesmi volt szerintem :) aztán rá három napra már jóval erõsebb lett, de igazán erõs csak egy hetes késésnél volt. Én is meg voltam ijedve :D gratula!
Nekem ennél halványabb volt 6 napos késésnél... utána lett csak nagyon erõs még egy hétre rá
Nekem is ugyanilyen halvány volt, mert én is korán teszteltem, 2 napos mensi késésnél. :) Most 16 hetes terhes vagyok.
Halvàny csìk is csík.Nekem màr 5hetesen a doki is làtta hüvelyi Uh-val. Gratulàlok! Ugyan nem làttam a tesztet, mert telefonnal nem tudom megnèzni.
A kérdező hozzászólása: [link] csináltam egy X Epil tesztet is, az ilyen
Nyugalom, ez abszolút egyénfüggõ! Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Hello kitty pohar:-) Hatalmas gyujtemenyem van hello kittys cuccokbol, pedig nem mai csirke vagyok:-))))

Ma csináltam egy nagyon halvány + tesztet. Sötétben a monitor fényénél is látom a vonalat de nem rózsaszin csak halvány. Hihetek neki? Vajon valaki lakik bent?

Egy hete késik és h?emelkedésem is van.

Legjobb válasz: Ilyenbõl általában másnapra rózsaszín csík lesz. Drukkolok! :)

Ilyenbõl általában másnapra rózsaszín csík lesz. Drukkolok! :)
Kíváncsian várjuk az eredményt!
elvileg hihetõ, de holnap ismételd meg egy másik teszttel is. bizti ami bizti
Szerintem baba. Ma még tesztelj! Remélem mire ideülsz, már lesz eredményed! Kíváncsian várom! És megy a drukk!:) A.
na mi az eredmény??????:D
A kérdező hozzászólása: A második tszt is halvány csikocska.De nem merem elhinni.Bár ha nem lenne oka nem lenne ott.Jövõhéten megyek dokihoz akkor kiderül.

4 napja késik, van már két nagyon halvány tesztem. De folyamatosan mindjárt megjön érzésem van és elkezdtem kicsit krémszerű folyásom lenni. Biztos hogy terhes vagyok vagy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szia!2 halovány teszt már valamit jelez szerintem.Ha pár nap múlva nem jön meg csinálj újabb tesztet és mindenre fény derül.Drukkolok!

Szia!2 halovány teszt már valamit jelez szerintem.Ha pár nap múlva nem jön meg csinálj újabb tesztet és mindenre fény derül.Drukkolok!
Nagyon úgy tûnik, hogy ott az a baba! A mindjárt megjön érzés nekem is megvolt, de nem jött meg:) Holnap csinálj még egy tesztet, ha halvány, akkor is irány a doki!
Szia! Nekem ugyanúgy görcsölt a hasam alja, mint máskor. Így nem is gondoltam terhességre, csak arra hogy késik. Aztán mégis baba lett. Drukkolok.
Csak azért volt halvány, mert kicsit korán teszteltél. A mindjárt megjön érzés nekem is meg volt, sõt a krémszerû folyás is. Vegyél Gabriel tesztet, az elég biztos. Sok sikert!
Halvány teszt is pozitív!:-)Megy a drukk.de légyszi írd meg ha csináltál újabb tesztet!
A kérdező hozzászólása: Csináltam még egy tesztet, és egyértelmû pozitív lett. Elõbb kint volt a terhes csík mint a controll csík. Nagyon boldogok vagyunk!
Ugye, halvány csík is csík ami utána megerõsödik!:-)GRATULÁLOK:-)))))Boldog babavárást kívánok!!!!

Ma nem kellene megjönnie, a hőm 36.9, és van egy nagyon halvány + tesztem?

Az aggaszt, hogy olyan halvány még, hogy er?s fénynél, vagy jól rákoncentrálva lehet látni. Lehetséges, hogy csak átüt a csík aminek ott kellene lennie? Létezik olyan, hogy látható a csík, de az t látom ami alapból is rajta van? (Remélem érthet?en írtam, eléggé izgatott vagyok, már 1 éve próbálkozunk :(

Legjobb válasz: Szerintem ott van az a csík, csak nem erõs.Mármint hogy kevés még a hcg-d és majd késõbb erõsödik a csík.Csinálj 2 nap múlva egy újabb tesztet.Persze ha nem jön meg.Van valami tüneted?

Szerintem ott van az a csík, csak nem erõs.Mármint hogy kevés még a hcg-d és majd késõbb erõsödik a csík.Csinálj 2 nap múlva egy újabb tesztet.Persze ha nem jön meg.Van valami tüneted?
A kérdező hozzászólása: Nekem sáv látszódik, tehát nem csak vékony csík. Akkor bizakodhatok? Holnap azért még tesztelek! Szorítsatok kérlek :-)
Igaza van az utolsó válaszolónak, én mind2 féle halvány csíkot tapasztaltam már, a szellemvonal: tényleg VONAL, a valódi viszont: SÁV! Drukkolok!
vannak ún. szellemcsíkok vigyázz, amik csak bizonyos fénynél és bizonyos zsögben látszanak...de remélem, neked igazi csíkjaid vannak
A kérdező hozzászólása: Köszi minden válaszolónak. Tünetem végülis csak a melleim fájnak és feszülnek, meg enyhe alhasi görcseim vannak, de csak ritkán, ha hirtelen felállok, vagy ha megemelek valamit. De aztán elmúlik. Remélem lehetnek ezek babás tünetek is :)
Az én negatív tesztjeimet akárhogy bûvöltem (napfénynél is) csak 1 csík látszott :)
Szia! Én is a nemvárt napján teszteltem pozitívat, ugyanúgy, mint nálad, fénynél látszott, rákoncentrálva. :-) Vártam egy hetet, 1 fokkal jobb lett, aztán rá 5 napra meg már nem 10es teszttel, hanem 25össel csináltam, és az is halvány lett, de azt már a férjem is látja, szóval semmi képzelõdés, szellemvonal, hanem valódi csík! :-) Én már 6 hetes múltam, és még mindig halvány, bár meg kell hagyni, tegnap produkáltam az eddigi legjobbat! :-) n várnék 5-6 napot a helyedben az újabb teszteléssel, de ott 99%, hogy baba van! Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást, majd értesítelek benneteket :)
Valószínûleg nagyon alacsony a HCG szinted! Várj pár napot és tesztelj újra! Meg fogod látni erõsebb lesz az a második csík! Jó lenne már nekem is egy kétcsíkosat tesztelni! De majd csak tesztelhetek én is kétcsíkosat! Sok sikert! Boldog Babavárást!
Ilyen hõnél simán lehetsz babás. Valószínûleg azért halványka a második csík, mert még nagyon kevés a HCG hormonod. Várj még 2-3 napot, aztán tesztelj újra. :) Sok sikert!
Szia! Nekem is igy kezdodott! Csinálj tesztet holnap es holnaputan is es ha naprol napra erosodik, akkor nyert ugyed van. En igy csinaltam, es bevalt.
Én vagyok az a sok halvány 2. csíkos... :-) Ha sáv, akkor az csúcsszuper! nekem is sáv van, mind 6-on. :-) Szorítok!!! Majd írj! Egyébként én is elõször arra gondoltam, hogy csak azt látom, ahol ha babás lennék, a sötét csíknak kellene lennie, de nem, - azt azért láthatod, mert megváltozott a színe, tehát sáv lett ott, ami csík! :-)

Nagyon nagyon nagyon halvány tesztek+görbe és tanácstalanság Képekkel?

Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: a legutolsó teszt az ma reggeli

A kérdező hozzászólása: a legutolsó teszt az ma reggeli
A kérdező hozzászólása: hát az se nagyon lehet az utolsó szex lehet a végsõ mentsvár... de az se most volt
kb 14 nap telt el ha jól látom az utolsó szextõl..van akinek 12 napig is eltart a beágyazódás onnantól még három nap amíg igazán szép erõs csíkot kapsz.. bízz..én ikrekkel a mensi elmaradása után három nappal teszteltem extra halvány pozit..végy szerintem valami normális tesztet és csináld meg, nagyon drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: az lesz sztem veszek egy drágábbat, hátha bár sztem már mutatnia kéne egyértelmûen ezeknek is mindegy valami csak lesz kedden megyek dokihoz
Szia! Ne legy elkeseredve! Szeritnem ez tuti baba! Nekem is gyenge volt a masodik csik meg az elmaradott mensi utan jo par nappal is! Aztan kb egy het mulva lett erosebb! Nyugodj meg, ez most nem jo hogy idegeskedsz! 27h km
tuti hogy terhes vagy...gratula!!! ismeteld meg a tesztet par nap mulva es hivd az orvosodat nekem is pont ilyen volt a tesztek pozitivan nem tevednek nem letezik kemiai terhesseg!
A kérdező hozzászólása: jó azt már sejtem hogy baba van, csak attól félek hogy nem marad meg és ezért nem erõsödik a teszt kedden megyek este a dokihoz
Nekem még 3 nap után is halvány volt! NYUGI!!!!!! 26+2 napos vagyok!
Egy ismerõsömnek se mutatta ki még akkor se, amikor a doki már látta az akkor egy hete levett vérébõl. A teszt meg semmit nem mutatott. Szerintem a te tesztjeiden van második csík. Meglátod mi lesz, csak nyugalom! :) Nagyon szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy ennyire drukkoltok... most már annyira ideg vagyok...ez tuti nem normális így már hányingerem is van, ami az elsõ kisfiamm nem volt:S Az idõ megold mindent, úgyis kiderül mi a szitu, csak türelmesebbnek kell lennem
A ciklus.hu jó helyre húzta be az ovu-t, max. egy nappal késõbb lehetett. Szerintem nem vagy terhes, a tesztek nem erõsödnek, a hõd pedig olyan szinten van, mint a múlt hónap végén. :(
Szia! Kiderült már, hogy ott van-e a baba? :)
Szia, Írd meg hogy mi volt az orvosnál.
2 lehetõség van szerintem, vagy nem akkor volt peteérésed amikor felugrott a hõd, vagy volt akkor de utána esetleg lett még egy (van ilyen) és ez még egy induri pinduri terhesség azért ilyen halvány. Leírom nekem hogy volt. Február 10-12re vártam a mensit (vagyis várta a fene...)nem jött meg. Eltelt 5-7 nap gondoltam na mostmár csinálok tesztet mert nem jött meg (tünetem igazán nem volt õ már a második babám volt úgyhogy vártam a terhes tüneteket de nem jöttek). Tehát 17-én teszteltem, nega lett (10es teszttel) Aztán csak nem akart megjönni, így 19-én is teszteltem ilyen halvány kis semmi lett mint a tiéd :) ) Pedig a mensimnek már RÉG meg kellett volna jönnie... aztán 3-4 napra rá csináltam még tesztet az már erõsebb lett, majd elmentem dokihoz, de a bébikémbõl még ott se nagyon láttak semmit csak vastag nyálkahártyát, meg sejthetõ petezsákot. Egy hét múlva mentem újra és akkor lettem 6 hetes terhesenek "diagnosztizálva"...(most már 11 hós nagylány:) ) Szóval hõ ide vagy oda (nekem amúgy ez a hõméregetés sose jött be) lehet hogy a ciklusod vége felé lettél terhes és nem pedig a ciklusod közepén ahogy elvileg az szokott lenni. Én nagyon szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: igen késik az ovum sztem késõbb lehetett, kb az utolsó szexkörül és akkor is már meg kellett volna hogy jöjjön dokihoz bejelenzkeztem kedden tudok menni nagyon el vagyok keseredve...tudom milyen az egyértelmû pozitív volt már nekem is 14dpo egyértelmû erõs 2csík...
...ja, hgy már késik is? akkor nem tudom. de csíkot akkor is látok.
nekem egyformának tünnek a tesztek mármint erõsségre. talán jó két nap szünet kellene közöttük hogy látványos változás legyen észrevehetõ. a hõ ahogy látom 36.7? ne hari nekem nem tünik babának... sajnálom.
inkább a nem várt vérzés napján v. mostantól egy jó 5 napra rá tesztelj újra ha a hõ nem esik lejjebb.
Én szeretnék graulálni. Nekem a nemvárt napján ilyen volt a tesztem, most 34 hetes vagyok. Boldog babavárást.(Én 2 napig még csináltam tesztet, de csak napi egyet, és a nemvárt utáni 2-3 . napon egyszerre jöttek a csíkok, 6-7 hetes voltam az elsõ orvosinál, és már volt szívhang.)
A kérdező hozzászólása: bocs kihagytam 11dpok vannak több éve 2-4napja késik ez a baj.. ha a mensi elõtt lennék kidobnám hogy tuti szellemcsík.... de már pár napja meg keleltt volna jönnie
ma már 16 DPO-n vagy, ne hari de szerintem ez nem baba
A kérdező hozzászólása: ugye a dpo az állandó mindekinél és csak a ciklus elsõ fele változik na nekem minden ciklusban 11dpo volt eddig
Utolsó vagyok, a hõd saját magadhoz képest fent van, és ez jó jel, és szerintem a halvány csík is csík:) ))
az nagyon rövid idõszak! a beágyazódás a dpo utáni 7. -12. napon megy végbe.
ha zat nézzük, hogy már 4 napja késik, akkor nagyon halvány. Nekem a nemvárt napján totál erõs volt, minden terhességemnél
lehet hogy csak kémiai terhesség volt
én vagyok aki gratuláltam, már nem nagyon mértem a hõmet , de azért mégis kiváncsi voltam , ovu tesztet is használtam. Íme az én terhes görbém, A DPO úgy tudom állandó , a pete érése lehet változó. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f80673a00232f1cb43035f..
görbékhez meg dbo-khoz én nem értek, de a második csíkot látom:) ))))) nekem ilyen halvány volt a második terhességemnél a kimarad menses elõtt 7 nappal.
Mit mondott (és látott) a doki? Írj, hogy mi van Veled!

Ha tegnapelőtt volt egy nagyon halvány +tesztem, holnap már erősebbnek kellene lennie a tesztcsíknak?

Legjobb válasz: igen!nekem is napról napra erõsödött!sok sikert! :)

igen!nekem is napról napra erõsödött!sok sikert! :)
Igen, mindenképp! NAgyon szorítok! És halkan gratulálok a halvány tesztedhez!:)

Tudnátok mutatni olyan pozitív tesztet, ahol nagyon-nagyon halvány a 2. csík, szinte alig látszott és mégis babások voltatok? (és megmaradt a terhesség? )

Legjobb válasz: Szia!Véletlenül bukkantam rá a kérdésedre.Azért írok mert annak idején ugyan ebben a helyzetben voltam.Én nem várt elõtt 1héttel csináltam tesztet,és nem mutatott semmit.Meg ijedtem,és sírtam,de valahol tudtam,hogy babás vagyok.Pár napi gyötrõdtem,majd újabb tesztet csináltam,ami nagyon halvány volt,kicsit meg nyugodtam,mondván a halvány csík is csík.Vártam még 1napot,majd újabb teszt,és az már szépen kimutatta.Azóta 15 hetes vagyok,igaz küszködök kisebb problémával,de babásan.Veled mi a helyzet?

Szia!Véletlenül bukkantam rá a kérdésedre.Azért írok mert annak idején ugyan ebben a helyzetben voltam.Én nem várt elõtt 1héttel csináltam tesztet, és nem mutatott semmit.Meg ijedtem, és sírtam, de valahol tudtam, hogy babás vagyok.Pár napi gyötrõdtem, majd újabb tesztet csináltam, ami nagyon halvány volt, kicsit meg nyugodtam, mondván a halvány csík is csík.Vártam még 1napot, majd újabb teszt, és az már szépen kimutatta.Azóta 15 hetes vagyok, igaz küszködök kisebb problémával, de babásan.Veled mi a helyzet?
Elsõ vagyok ezekkel a tünetekkel, meg a halvány teszt csíkkal, én 90százalékot adok neked:)
A kérdező hozzászólása: 2 nam múlva nem kéne megjönnie. Néha nyilalgat a bal oldalam és olyan, mintha fel lennék puffadva, a méhem nagyon érzékeny. Lehet, esetleg tényleg sikerült volna?
Elõzõ vagyok a 3 db kép gazdája. :) Ha ilyen a te teszted is, akkor az nem negatív. Látod, az enyém is pozitív volt, most itt szundít a teraszon. :) Van esetleg valamilyen tüneted? Érzel valami furcsát?
A kérdező hozzászólása: Pontosan ilyen halvány volt az én csíkom is, mint amilyeneket Te mutattál. És azt gondoltam, hogy negatív... Köszi szépen!
http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_019_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_021_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120403/m_rcius_022_www.kepfeltol.. Nekem ilyen lett a tesztem, kb a menzi elmaradás napján. Egy héttel késõbb már nagyon erõs lett a csík. Ma már 15 hónapos a drágám. Akármilyen halvány is a csíkod, ha más is látja, nem csak te (nem csak beképzeled), akkor az ott van, és pozitív. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Szia! Az a helyzet, hogy nincs fényképem a tesztrõl, mivel már egy éve volt, de megnyugtatlak, nekem talán még halványabb volt, mint aki másodikként tett fel képet. 3 x teszteltem és nekem mind nagyon-nagyon halvány volt, majd elmentem dokihoz, ahol kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok, most 13 hónapos a fiam. Mindig azt mondják, a halvány csík is csík.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120403/2012.02.06_www.kepfel.. Már 12 hetes azóta és minden rendben :)
Drukkolok neked, szerintem sikerült, én is hasonlókat éreztem, nekem is szurkált a bal petefészkem környéke, és állandóan hõemelkedésem volt, rázott a hideg, pedig nem voltam beteg. Tesztelj majd néhány nap múlva újra, az már biztosan erõsebb lesz. Nekem a halványka teszt után 6 nappal már ugyanolyan erõs lett a második csíkom, mint a kontroll csík. Ezt már nem fotózom le, gondolom el tudod képzelni. Sok sikert!!!

Általában pontos a menzim, de most már 8 napja késik. Ma reggel a tesztem negativ lett, vagy talán nagyon-nagyon halvány. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Úgy érted, a második csík mintha nagyon halványan ott lenne? Én sokáig a zsebemben tartottam a második negatív tesztet, mint egy bizonyítékot, hogy velem ilyen nem történhet... Azon is mintha lett volna egy halvány második csík, ami a pozitív jele. De nem akartam tudomásul venni. Akkor az UH meegvastagodott nyálkahártyát mutatott, de terhességt nem, nem egyértelmûen. Ez nekem a nemmel volt egyenlõ akkor. (Fogalmam sem volt, hogy az lehet a terhesség jele.) Aztán késett nekem még tovább párszor nyolc napot, mire teszteltem megint, és el mertem menni a dokihoz, aki ott helyben még a szívhangját is látta. Bocsi, nosztalgiáztam egyet. :D Üdv., 20 hetes kismama. :)

Úgy érted, a második csík mintha nagyon halványan ott lenne? Én sokáig a zsebemben tartottam a második negatív tesztet, mint egy bizonyítékot, hogy velem ilyen nem történhet... Azon is mintha lett volna egy halvány második csík, ami a pozitív jele. De nem akartam tudomásul venni. Akkor az UH meegvastagodott nyálkahártyát mutatott, de terhességt nem, nem egyértelmûen. Ez nekem a nemmel volt egyenlõ akkor. (Fogalmam sem volt, hogy az lehet a terhesség jele.) Aztán késett nekem még tovább párszor nyolc napot, mire teszteltem megint, és el mertem menni a dokihoz, aki ott helyben még a szívhangját is látta. Bocsi, nosztalgiáztam egyet. :D Üdv., 20 hetes kismama. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, a második csik nagyon halvány volt.Kedden megyek UH-ra.Már nagyon várom. Köszi a biztatást!
Én nekem is halvány volt a második csík és nem is mertem arra gondolni, hogy terhes lehetek és két nap múlva megint meg néztem akkor már erõs piros csík volt a második is. Ja és nekem is 8 napot késett és ezért végeztem el a tesztet.
nekem már a mensi napján rögtön ott volt a két csík és elég erõsen. nem tudom, mitõl lehet az, h vkinek erõs, van akinek halvány...
Nekem is halvány volt, pedig akkor már 7 hetes voltam.
Gratulálok, valószínüleg baba, a halvány csík is csík!!!
Ha halvány, az akkor is második csík. Gratuálok, kismama vagy! Nekem is alig volt látható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!