Találatok a következő kifejezésre: Nagyon híg van és 3 napja (3 db)

Nagyon híg folyásom van és 3 napja késik. Lehetséges hogy terhes vagyok?

A barátommal lefeküdtünk,ez volt az els? alkalmam,gumi nélkül csináltuk de nem élvezett belém.Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hát szia..nekem is igy kezdödött..és attol hogy nem ment beléd az elöváladéktol amit elvileg ö sem érez hogy jön...teherbe eshettél..menj vegyél tesztet mert 3 nap késés már jel lehet a terhességre..sok sikert

hát szia..nekem is igy kezdödött..és attol hogy nem ment beléd az elöváladéktol amit elvileg ö sem érez hogy jön...teherbe eshettél..menj vegyél tesztet mert 3 nap késés már jel lehet a terhességre..sok sikert
Akkor is van rá esély, hogy terhes vagy, ha nem élvezett el benned. Miért nem használtatok gumit?... Ez óriási felelõtlenség. De lehet, hogy csak felborult a hormonháztatásod az elsõ alkalom miatt. Vegyél egy tesztet a patikában, csináld meg reggeli elsõ vizeletbõl. Ha negatív, akkor is menj eldokihoz, mert õ meg tudja mondani, hogy van-e valami bajod.
Ha máskor is szokott késni, akkor nem biztos, hogy terhes vagy. Mindenképp védekezzetek, ne kockáztassatok!
Szerintem a híg folyás nem jelent semmit ilyen szempontból, a 3 nap késés sem vészes, ha nincs egyéb tüneted, szerintem nem vagy terhes. Várj még 2-3 napot és ha akkor sem jön meg, vegyél egy tesztet.

Golden retriever 3 hónapos kan kiskutyám, 3 napja nem eszik, nem bír talpra állni, véres-híg széklete van, teát ha kap kihányja most már nagyon gyenge. Nem rég lett beoltva. Mi lehet a baja? És mit lehetne csinálni vele?

Legjobb válasz: Jesszus. Egy 3 hónapos kutyánál,ha nem eszik 1 napig, akkor rohanni kellett volna a dokihoz. Mire vártatok? Megvan minden oltása? Azonnal rohanjatok a dokihoz.

Jesszus. Egy 3 hónapos kutyánál, ha nem eszik 1 napig, akkor rohanni kellett volna a dokihoz. Mire vártatok? Megvan minden oltása? Azonnal rohanjatok a dokihoz.
Te normális vagy? Mégis mit csinálnál vele? VIDD ORVOSHOZ! Vagy végignézed hogy meghal és majd itt megmondják neked mi a baja? Jézusom... -.-
Akkor rohanás vissza az orvoshoz. Legalább infúziót kéne kapnia. A székletbõl vett mintát az orvos tenyésztésre?
másik orvoshoz!
Éppen most ölöd meg a kiskutyádat, szóval ne sértõdj meg, ha leszúrnak. Továbbá legalább így névtelenül ne hazudj, egyetlen állatorvos sem hagyná, hogy kiszáradjon a kutya. Jó eséllyel 1-3 nap alatt meg fog halni, méghozzá fájdalmak között, szóval ne itt flegmáskodj, hanem hívd fel az állatorvosi ügyeletet MOST.
Hogy van a kutyus?
Ha hány meg hasmenõs, az egy dolog, kiheverheti, de könyörgöm, véres székletet vettél észre és nem vitted azonnal dokihoz? Ha az egyik doki rálegyint, akkor másikhoz, azonnal! :(((( Szerencsétlen állat. :(((
Valószínû parvo, szóval ilyen felelõtlen, idióta gazda mellett kizárt, hogy megéli a holnapot. Remélem soha a büdös életben nem jut eszedbe újabb kutyát venni, mert az ilyennek plüsskutya sem való. Gratulálok, a felelõtlenséged, tudatlanságod miatt fog elpusztulni kínok között az a szegény kiskutya... Azonnal rohanjatok vele az ügyeletre, ahol infúziót meg gyógyszert kap, hátha meg lehetne menteni, bár a leírás alapján ez csodával határos lenne.
Mindenhol van állatorvosi ügyelet. Ha 3 napja ez van én nem kockáztatnék. Itt van a lista keresd ki nálatok ki ügyeletes http://www.maok.hu/allatorvosi_ugyeletek_1
A kérdező hozzászólása: Mivel orvos a közelben nincs ezért csak hétfõn tudom bevinni sajnos. Vizet, teát meg kapja minden fél órába legalább kiszáradni nem hiszem fog.
Mi is jártunk így a kutyámmal kb 3 hónapos lehetett, szerintem koronavírusról van szó, az elõjelei azok amiket leírtál és ijesztõbbek a jelek mint maga a betegség. Vannak kutyák amelyek 3-4 nap alatt kiheverik maguktól de nem ártana orvoshoz vinni.
Ha az oltás lett volna, az másnapo elõjön. Voltál már vele orvosnál? Kapott már infúziót? mert 2 órája irogatunk és a kutyád szárad ki
A kérdező hozzászólása: Most kapott egy hete kombinált védõ oltást.
Nem mostanában kapott egész "véletlenül" parvo v. coronavírus elleni védõoltást? Mert könnyen lehet, hogy nem bír a gyengített vírussal az immunrendszere. (mondjuk ez oltás nélkül is kijöhet ha már alapból fertõzött volt a kutyus vagy fertõzött de tünetmentes kutyával találkozott vagy, ha az elmúlt fél évben volt ilyen betegségben szenvedõ - és esetleg kimúló- kutyátok) Azonnal vidd másik orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Volt már állatorvosnál az volt az elsõ! Megvan minden oltása korának megfelelõen! Kapott antibiotikumot és még gyógyszereket. Egyik napról a másikra lett rosszul. Az orvos diétát mondott de hasztalan.
Tuti h parvó én önkénteskedem menhelyen egy csomó ilyent láttam sajnos tapasztaltam is drága elhunyt kiskutyámon nem bírta a szervezete...és 3 nap alatt elvitte szegény pedig fél napokat az orvosnál voltunk vele infúzión de hiába azt monda az orvos is h kiskutyákat nagyon sokszor elvis a parvó de te nagyon hülye vagy ha kell és ha pici már pedig nem lehet a legnagyobb 3 hónaposan gyalogolj be vele vagy kocsi busz amivel akarsz ..nem hiszem h nagyopn érdekelhet a kutyád ha nem tudsz valamit kitalálnni...már az elsõ tüneteknél elkellett volna vinni orvoshoz mint mi és látod mi is megjártuk pedig mi nem voltunk felelõtlenek..:\\

Mostanába, csak híg székletem van napi 2-3 alkalommal, és nagyon gázosak is a beleim, és elég büdösek ezek a gázok, ez milyen betegségre utalhat?

hányinger nincs mondjuk, néha reggel levagyok izzadva kicsit ami nem megszokott

Legjobb válasz: Valami egyszerû bélhurut lehet. Próbálkozz aktív szénnel és az majd összeszedi a nem odaillõ "dolgokat". NormaFlore mehet mellé. A hasmenés miatt folyadék- és ionpótlás szükségeltetik. Üdv!

Valami egyszerû bélhurut lehet. Próbálkozz aktív szénnel és az majd összeszedi a nem odaillõ "dolgokat". NormaFlore mehet mellé. A hasmenés miatt folyadék- és ionpótlás szükségeltetik. Üdv!
Én mindenképpen javasolnék egy orvosi kivizsgálást. Sokminden lehet. Ha nincs szervi elváltozás, akkor érdemes kipróbálni egy probiotikumkészítményt, mert az való igaz, hogy manapság az emberek a normál bélbaktérium állomány 10%ával rendelkeznek csak a sok antibiotikumtól (ami húsokban, egyéb kajákban is benne lehet...). Jobbulást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!