Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gyakran az (160 db)

A telómon opera mini 7 van nagyon jól mükszik, de nagyon gyakran azt írja ki, h. Elfogyott a memória ezért kilép. Mit csináljak vele?

A telóm LG GU 230 márkájú

Legjobb válasz: semmit. ne nyiss meg nagy oldalakat. ez a telefon nem arra van, hogy netezz vele, csak úgy éppen a fontosabb oldalak mobilos változatára rá tudj nézni.

semmit. ne nyiss meg nagy oldalakat. ez a telefon nem arra van, hogy netezz vele, csak úgy éppen a fontosabb oldalak mobilos változatára rá tudj nézni.

A barátnőm elmesélte, hogy a pasija elmondta neki nagyon gyakran az újjával izgatja a végbelét, és ezt ő élvezi, viszont a barátnőm ezt abnormálisnak tartja, igaza van?

Egyáltalán létezik ilyen, ez eléggé érdekes...

Legjobb válasz: vannak pasik akik szeretik..... vágynak valami olyanra amit csak õk tudnak milyen XD

vannak pasik akik szeretik..... vágynak valami olyanra amit csak õk tudnak milyen XD
Nagyon élvezetes dolog, nem csak pasiknak, hanem nõknek is! 23/F
A kérdező hozzászólása: De újjal benyúlni a végbélbe... :S Eléggé érdekes szokás, fõleg férfiaknak, de aki akarja tegye xD
Ez nagyjabol tok normalis dolog, ettol tenyleg gyorsabban el lehet elvezni. Nem tartom abnormalisnak, viszont nem probalnam ki (a seggem csek output). RJ 19/F
Prosztatamasszázs, van ilyen, nézz utána. Van, aki szereti.
Jó az, fõlleg, ha jól csinálják.
nem átlagos, de nem abnormális. prosztatamasszázs, mint már írták. az én párom is szereti;-P 21/L

Miért rágja a kutyánk nagyon gyakran a talpát? Nincs ott semmi, legalábbis mi nem látunk semmit, de nagyon idegesíti őt ott valami. Mi lehet az?

Legjobb válasz: nézesd meg dokival.egyébként az enyém is gyakran nyalogassa,rágdossa a mancsok közti részt.én is mindig nézegettem,hogy biztos valami szúrja a tappancsát.de semmi,egyszerûen csak tisztogassa.

nézesd meg dokival.egyébként az enyém is gyakran nyalogassa, rágdossa a mancsok közti részt.én is mindig nézegettem, hogy biztos valami szúrja a tappancsát.de semmi, egyszerûen csak tisztogassa.
Ha mindig ugyanazt a helyet rágja, akkor ott lehet valami tövis vagy egyéb szúrós dolog, esetleg pici vágás, de ha mindenfelé rágja, akkor csak a lábujjak közét tisztítja.
Fehér szõrû (westi, bolognese) kutyák hajlamos fehérje allergiára és egyik tünete lehet a talpak, lábak rágása. (És a vakaródzás is, bár azt nem írtad.)
bocsi:hajlamosak
A kérdező hozzászólása: keverék kutya, nem vakaródzik, csak a talpát rágja. általában az elsõket, de néha megerõlteti magát, hülye pózt vesz fel, és akkor a hátsót is.
elsõ válaszoló vagyok, enyém is keverék, ugyan ezt csinálja.nem tudom ezért miért kellett lepontozni???


Nem vagy véletlenül allergiás valami ételre, amit gyakran fogyasztasz?
A kérdező hozzászólása: volt ételallergiám a candidából kifolyólag, de nem tudom, hogy az lehet-e, az ételallergia már rég elmúlt
Azért kérdeztem, mert ételtõl duzzadhat a száj, nekem pl. sós pörkölt mogyorótól van ilyen, nem mindtõl, de néhánytól, nem tudom, mi van bennük, ami ezt konkrétan kiváltja, ami kevésbé van megpörkölve, és nem túlságosan sós, az nem vált ki ilyet.
A kérdező hozzászólása: Végül is annyira nem zavaró, csak emiatt folyton kirepes, mert ahoz képest régen milyen volt, most még félszer akkora.Köszönöm a választ
Figyeld meg, miket szoktál olyankor enni, próbáld csökkenteni a mennyiséget, és ha javul a helyzet, akkor valamilyen étel. Ha száraz és kicserepesedik a szád, nekem arra ajánlottak egy jó kencét barátnõk, bár én eredetileg másra kértem, de erre is jó, most nincs itt elõttem, de ha érdekel, majd megnézem, és hátha azon legalább segít. Remélem, megtalálod az okát, és megoldódik hamar. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is remélem:) )
Ha már voltál candidás, az sajnos kiújulhat. Ajánlom, hogy minden nap egyél meg 1-2 élõflórás joghurtot.Ahogy írták valamilyen ételallergiád van. Nyomozd ki, és azt ne edd!
A kérdező hozzászólása: Kössz a valászokat valószínû, hogy az lehet a gond

Tanácst szeretnék kérni, nagyon gyakran repülök Brüsszel Charleroi-Budapest. Eddig mindig a WizzAir-el repültem, de most nagyon elgondolkoztam, hogy a Ryanair-t ki kéne egyszer probálni!? Akinek van tapasztalata a Ryanair-el, az kérem irja le!

Legjobb válasz: Mi váltogatni szoktuk, hol Wizzair, hol Ryanair (pont Brüsszelbe). Bevallom õszintén én nem rajongok a buszért, 10 perceket várakoztatnak a buszon, volt már hogy a kislányomnak pont akkor kellett pisilnie, már nem tudtam vissza sem vinni vele, azon imádkoztam nehogy bepisiljen (3 éves). Inkább gyalogolunk, azt jobban szeretem. Mindegy, amúgy nekem semmi bajom a Ryanair-rel, már sokszor utaztunk vele több célpontra is. Eddig még sosem volt késés. Azt is jónak tartom, hogy a Ryanair-nél nincs kis/nagy kézipoggyász, csak normál, de azért nem kell fizetni. Viszont az online foglalás a wizzair-nél sokkal egyszerûbb, a Ryanair-nél meg tele van felesleges kérdésekkel, reklámokkal, de ez nem olyan lényeges szempont. Az idõpont Br-be nagyjából ugyanaz is, úgyhogy szerintem nincs nagy különbség a kettõ között.

Mi váltogatni szoktuk, hol Wizzair, hol Ryanair (pont Brüsszelbe). Bevallom õszintén én nem rajongok a buszért, 10 perceket várakoztatnak a buszon, volt már hogy a kislányomnak pont akkor kellett pisilnie, már nem tudtam vissza sem vinni vele, azon imádkoztam nehogy bepisiljen (3 éves). Inkább gyalogolunk, azt jobban szeretem. Mindegy, amúgy nekem semmi bajom a Ryanair-rel, már sokszor utaztunk vele több célpontra is. Eddig még sosem volt késés. Azt is jónak tartom, hogy a Ryanair-nél nincs kis/nagy kézipoggyász, csak normál, de azért nem kell fizetni. Viszont az online foglalás a wizzair-nél sokkal egyszerûbb, a Ryanair-nél meg tele van felesleges kérdésekkel, reklámokkal, de ez nem olyan lényeges szempont. Az idõpont Br-be nagyjából ugyanaz is, úgyhogy szerintem nincs nagy különbség a kettõ között.
Ja és 2 km gyaloglás azért túlzás, legalább is Charleroi-ba és Bp-en. Maximum 200 m, azt meg ki lehet bírni.
A Ryanair minõsíthetetlen olykor-olykor, pl 2000m-t gyalogoltatja az embereket, mert ha busz is lenne az árban az úgy már drága. Amennyivel olcsóbb, annyival fapadosabb is
Ha véleményre vagy kíváncsi, nagy különbséget nem fogsz találni a két cég között. Azt válaszd, amelyik épp olcsóbb, illetve neked jobb idõpontban repül. Mondjuk szerintem a Ryanair egy profibb cég. Szinte mindig olcsóbb, és nem kér plusz pénzt a normális kézipoggyászért. Ezen kívül nem buszoztat, ami szerintem felbecsülhetetlen érték. Ha pedig egyszer rájössz, hogy mennyivel kiterjedtebb a hálózata...
Én egy éve repültem Ryanairrel, nagyon meg voltam elégedve. Igaz, London-Budapest és fordítva, de szerintem nincs nagy különbség. Pár tíz perces késés elõfordulhat, fõleg, ha este szállsz fel, mert van, hogy a gép éppen akkor "esik be" a reptérre, amikor már szállnátok fel. A kaja nagyon finom, személy szerint a paninit ajánlom. Forrón kapod, ára olyan 5 € körül van. Kártyával is lehet fent fizetni, és persze minél több mindent próbálnak meg rádsózni! :D De hát ez a cabin crew feladata. A WizzAirnek mostanában felmentek az árai, és úgy hallottam, nem olyan jó a landolása, mint a Ryannek. Remélem, tudtam segíteni. (A honlapjukon van fent prospektus a kajákról és a piákról)
A kérdező hozzászólása: És a kaja esetleg a Ryanair gépeken? :) A WizzAir-en tapasztaltam, hogy minden úgyan olyan finom, és úgyan olyat adnak mint ami az ujságban található! Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
"Ha tudsz valamit, tartsd magadban. " Ez milyen [email protected]ág már ne haragudj? Ha tud valami olcsó lehetõséget akkor nehogy elmondja másnak? Mert? Nehogymár más is olcsón utazzon, mi? Tipikus irigy mentalitás, bravó. :D
Mûködik a dolog. De értem én, aggódsz hogy az olcsó lehetõségrõl más is tudomást szerez. Jajj! Most mi lesz, hogy nem csak te tudhatsz róla?! :D
Kérlek fejezd be. Hidd el, nem mûködik. Ha közöd van a cikkhez, vedd le.
Bobesz, megkérhetnélek, hogy ne hülyítsd itt a népet??? Ha tudsz valamit, tartsd magadban. Amúgy sem mûködik már a dolog.
Ja és mindkét céggel utaztam többször is ezen a vonalon, szóval teljesen magabiztosan mondom, hogy nincs különbség csak a ryan nagyobb kézi poggyászt enged, ezen pénzügyi okból õket szeretem jobban.
Azt válaszd amelyik olcsóbb!! (bár Brüsszel az pont olyan ahová szinte ingyen jár mindkét cég örökké...) Nincs köztük lényeges különbség illetve mégis: a ryanairnél sokkal nagyobb kézi poggyászt vihetsz fel ingyen. Szóval teljesen egyforma árnál a Ryanair éri meg jobban. Ez a busz vagy nem busz kérdés pedig totál lényegtelen. Sehol nem kell 2 km-t gyalogolni.
2 km túlzás Bp kb 500 méter charleroiba meg max 100:)

30 hetes vagyok, valószínűleg felfáztam, pár napja nagyon gyakran kell wc-re menni, és szúrkáló érzést érzek, nagyon kellemetlen. Az orvosom azt mondja kedden menjek hozzá ha nem múlik. Nem lehet ebből baj?

Legjobb válasz: Ha nagyon aggódsz, akkor menj be az ügyeletre, ott biztosan segítenek. Vagy vegyél a gyógyszertárban tõzegáfonya kapszulát. Az nagyon jó a felfázásra és várandósan is lehet használni. Én is többször fel voltam fázva a terhességem alatt, de szerencsére nem lett belõle baj, de persze azért kezelni kell a dolgot!

Ha nagyon aggódsz, akkor menj be az ügyeletre, ott biztosan segítenek. Vagy vegyél a gyógyszertárban tõzegáfonya kapszulát. Az nagyon jó a felfázásra és várandósan is lehet használni. Én is többször fel voltam fázva a terhességem alatt, de szerencsére nem lett belõle baj, de persze azért kezelni kell a dolgot!
Én most jöttem ki a korházbol mert valami baktérium felvándorolt a vesémbe és ezért vesegörcsel egy hétig bent voltam ami kismamáknál gyakrabban elöfordulhat. Mindenképp kérd meg az orvosod hogy csináltassatok vizeletvizsgálatot hogy ki lehessen zárni a fertözés veszélyét. 32 hetis

Miert van az hogy, ha tetszik nagyon egy srac addig harcolok amig megkapom de nagyon gyakran megessett most az utolso 2 kapcsimnal hogy egy par nap utan mar nem tetszett egyal tala nem ereztem semmit iranta, miert van ez?

most felek belemenni egy kapzsolatba mert felek hogy egy ido utan nem fog tetszenni...nagyon felek ...!! kerlek segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû. Meglátod a csávót, nem kell mindjárt a nagy szerelmest játszani. Nézegesd, ismerd meg. Nem kell mindjárt összejönni vele. Azzal kezdj el járni, aki igazán megdobogtatja a szíved.

Nagyon egyszerû. Meglátod a csávót, nem kell mindjárt a nagy szerelmest játszani. Nézegesd, ismerd meg. Nem kell mindjárt összejönni vele. Azzal kezdj el járni, aki igazán megdobogtatja a szíved.
Ezzel én is így voltam anno, de ha még azelött szerelmes leszel, mielött összejöttök, akkor nem lesz gond!

Tisztelt doktor úr! Nem biztos, hogy hólyaghurut, de nagyon fájdalmas a vizeles, főképpen az utolsó szakasznál, mielőtt befejezem. Nem tudom megmondani, hogy véres-e ugyanis a menses ideje is most aktuális. Nagyon gyakran van ingerem (kb.10-15) percenként

Tisztelt doktor úr! Nem biztos, hogy hólyaghurut, de nagyon fájdalmas a vizeles, főképpen az utolsó szakasznál, mielőtt befejezem. Nem tudom megmondani, hogy véres-e ugyanis a menses ideje is most aktuális. Nagyon gyakran van ingerem (kb.10-15) percenként. Másfél napja kezdődött, de nagyon fájdalmasan.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a vény nélkül kapható Urzinol szedését javaslom. Amennyiben a panaszok nem szűnnek meg néhány napon belül, mindenképpen forduljon urológus szakorvoshoz, mert erősebb kezelésre lehet szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a vény nélkül kapható Urzinol szedését javaslom. Amennyiben a panaszok nem szűnnek meg néhány napon belül, mindenképpen forduljon urológus szakorvoshoz, mert erősebb kezelésre lehet szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nagyon gyakran lefagy a TUCHPAD de az usb-csatlakozású EGÉR is, a billentyûzet ilyenkor nagyon jól/gyorsan mûködik, de így nehezebb pl netznem. Mit tegyek?

Az eszközkezelõ az "Egyéb eszközök"-ön belül, alapvetõ rendszereszköz illesztõprogramjának hiányát érzékeli. Frissítettem, de nem talál új illesztõprogramot. Nem tudom, hogy ez befolyásolja e az egeret/tuchpadet

Tisztelt doktor úr! Nem biztos, hogy hólyaghurut, de nagyon fájdalmas a vizeles, főképpen az utolsó szakasznál, mielőtt befejezem. Nem tudom megmondani, hogy véres-e ugyanis a menses ideje is most aktuális. Nagyon gyakran van ingerem (kb.10-15) percenként

Tisztelt doktor úr! Nem biztos, hogy hólyaghurut, de nagyon fájdalmas a vizeles, főképpen az utolsó szakasznál, mielőtt befejezem. Nem tudom megmondani, hogy véres-e ugyanis a menses ideje is most aktuális. Nagyon gyakran van ingerem (kb.10-15) percenként. Másfél napja kezdődött, de nagyon fájdalmasan.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a vény nélkül kapható Urzinol szedését javaslom. Amennyiben a panaszok nem szűnnek meg néhány napon belül, mindenképpen forduljon urológus szakorvoshoz, mert erősebb kezelésre lehet szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben a vény nélkül kapható Urzinol szedését javaslom. Amennyiben a panaszok nem szűnnek meg néhány napon belül, mindenképpen forduljon urológus szakorvoshoz, mert erősebb kezelésre lehet szükség. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!