Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gaz szeretem a (45 db)

35. hétre szülni nagyon gáz? Veszélyes a babára? Tapasztalatokat szeretnék.

A dokim azt mondta készüljek fel hogy hamarabb jöhet a baba.

Legjobb válasz: Tehát, 34+x naposan, úgy érted??? Azt nem tudom. Én 36+0 naposan szültem a másodikat aki súlyra és centire is pontosan ugyanakkora baba lett mint a nõvére aki 40+0-ra jött!!!!!! És a kisebbik a strammabb, erõteljesebb, jelenleg 7 hetes és 5 kiló, a "nagy" lassan két éves és 10 kiló :DDD

Tehát, 34+x naposan, úgy érted??? Azt nem tudom. Én 36+0 naposan szültem a másodikat aki súlyra és centire is pontosan ugyanakkora baba lett mint a nõvére aki 40+0-ra jött!!!!!! És a kisebbik a strammabb, erõteljesebb, jelenleg 7 hetes és 5 kiló, a "nagy" lassan két éves és 10 kiló :DDD
21:57 vagyok. Nem bagatellizálom, de azonnal felsírt, és 9/10-es Apgart kapott. Legközelebb szeretnék idõre szülni, de ha a fiam kivárja a 40. hetet, akkor lehet, hogy ki se fér, és császár lesz. Így is szétszedett kívül-belül, a doki másfél óráig varrt a szülés után.
A legtöbb baba légzési nehézségekkel küszködik és nem sír fel "rendesen", nekem ez volt a tapasztalatom 2 hónapos kórházi tartózkodásom ideje alatt, 7-8-9-es Apgar értéket kaptak, pedig a zöme már a 38.héten született.A súlyuk lehet hogy rendben van, és késõbb teljesen egészségesek lesznek, (legalábbis a nagy részük), jól szopnak, stb., de azért aggódj rendesen, ne bagatellizáld el a dolgot, mert nem ez a "normális".Ne haragudj meg h ezt írom, csak látom h a többi válaszadó megkönnyebbülten legyint egyet, holott ez nem játék, nem a 39.hétre szülöd.Nem azt mondom h rágd a körmödet tövig, de legyen benned féltés.
35+4 hétre született a kisfiam 49 centivel, 3000 gr-mal. Hivatalosan koraszüött, gyakorlatilag nem az. Inkubátorba se kellett tenni. Sokan örülnének, ha az idõre született babájuk ekkora lenne. A koraszülöttsége csak ott jött ki, hogy erõsen besárgult. Emiatt pár nap helyett 9 napot töltöttünk a kórházban, mert kékfényezni kellett, hogy lemenjen a bilirubin-szintje.
Az én kisfiam 35 hétre született 2210 g-al, 48 cm-el. Császár volt, második baba, elfolyt a magzatvíz, és 12 óra múlva sem történt semmi, se fájás, se bármilyen szülésre utaló jel. Ezután "csináltak" fájásokat pár órán át, hogy érleljük a tüdejét, de szükségtelen volt, azonnal felsírt, tökéletesen egészséges. Már 4 hónapos, 7330 g, 66 cm, minden szinten jól fejlõdik, nincs lemaradva semmivel (fejl.neurológiára járunk vele, 3 hósan azt mondták, mindent tud, amit egy 3 hónapos baba). Szopik is, és kap némi pótlást is, ill. almát kóstolt már, amire nagyon jól reagált, és a pocakját is helyrerakta. Szóval csupa jó tapasztalat! Kívánom neked is a legjobbakat, amennyiben elõbb jönne a pici! Persze, ha idõre születik, akkor is :-)
ja, a súlyt nem írtam: 3180-nal született mindkét lány elsõ vagyok.
Utolsó vagyok. NE AGGÓDJ!!!! Könnyû és gyors szülést kívánok!
Hát én a 37. héten szültem 1760 grammos babát. A terhességem alatt minden rendben volt, legalábbis én jól voltam, az eredményeim is jók voltak. De a kötelezõ uh-kon, amik két percesek voltak nem vettek észre valami elzáródás, ami miatt nem jutott elég táplálékhoz a fiam. A kis súlyán kívül nem volt semmi gond, nem kellett oxigén, semmit nem kapott, inkubátorban volt és kék fény alatt. Az Apgarja 9/9 volt. Egy idõre született normál súlyú babának is lehet gondja, voltak ilyenek is a koraszülöttön, pl. oxigénhiány és a jóval elõbb született babák is lehetnek egészségesek. Ezt elõre nem lehet megmondani úgysem.
Szia! Az én kislányom 34 és fél hétre született, 1900 g-mal, de sem tüdöérlelõt sem mást nem kapott. Semmi probléma nem volt vele, makk egészséges és erõs baba volt( pici súlya ellenére), csak azért kellett kórházban maradnunk, hogy meghízzon 2.20 kg-ra, amivel hazaengednek. Szerintem nagy probléma nem lehet, bár mindig benne van a pakliban idõre született babáknál is sajnos.
Az én fiam is a 35. héten született. 2600 gramm volt és 53 cm. 10/10 apgarral (akár hiszitek, akár nem. Többször megkaptam már ezen az oldalon, hogy ez lehetetlen...). Burokrepedéssel kezdõdött éjszaka, de nem voltak fájásaim és nem tágultam egyáltalán, így császározni kellett. Napközben kaptam tüdõérlelõt, mert azt mondta a dokim, hogy az a legbizonytalanabb, hogy mennyire fejlõdött ki a tüdeje. Õ is azonnal felsírt, teljesen egészséges volt, nem került koraszülött osztályra. 6 napot voltunk kórházban! A 3. napon már szopizott, és még most is szopizik reggel és este. Már 10 hónapos, és annyi maradt meg a korábban születésbõl, hogy kicsit kisebb, mint a hozzá hasonló korú babák! Most 8 kg körül van és 70 cm.
Szia!Az én kisfiam idén márciusban született 36. hétre.A súlya 2270/47 cm volt.Császárral. Csak szimpla vizsgálatra mentem de aztán estére baba lett belõle. Teljesen egészséges semmi baja nincs.Az ötödik nap jöttünk haza mert kissé besárgult a harmadik napra. Én anno 35 évvel ezelõtt pont a 7. hónapra születtem. Azon kívül, hogy egy kis manó voltam nekem sem volt semmi bajom.Igaz, hogy akkor benn tartottak anyuval jó egy hétig megfigyelésre.
36 hét+ 2 napra született a lányom 2, 9 kg-mal és 49 cm volt. a szülõszobán engem is megijesztettek, hogy kicsi lesz a baba, de aztán megkönnyebbültünk, mert úgymond "pont a méret":-))) volt inkubátorban pár órát, volt egy kis szapora légzése, de ez nem amiatt volt a fõorvos szerint, mert korán jött, hanem mert nehezebben aklimatizálódott. egyébként születéskor azonnal sírt. viszont valóban nem volna baj, ha vigyáznál magatokra, amennyit csak lehet pihenj, egyél magnéziumot, mert tényleg nem mindegy, hogy mennyi idõre születik. szerencsére a lányomnál azóta is minden ok, teljesen egészséges, a korát mozgásfejlõdében megelõzi, legalább is az átlagot...szóval egyelõre nem látni, hogy bármi baja lett azért, mert kicsit hamarabb jött a világra. de azért érdemes kihúzni legalább 38. hétig...sok szerencsét!
Egyébként miért gondolja ezt az orvos?Ha ez a sejtése tesz ellene valamit?Nálunk ilyenkor a minimum az h befektet a kórházba kényszerpihenõre, megemeli az ágy végét, és ha 36. hét elõtt fájások jelentkeznek, lefolyat egy kúrányi magnézium-infúziót, ami a legtöbb esetben hosszútávra (is) hatásos.1800 gr-os volt a babám, voltam eleget a korán..Utolsó válaszolónak:örülök hogy a te babád ilyen életerõs volt, természetesen nem törvényszerû hogy minden baba "nyekkenjen"(így mondták a kórházban), írtam is ezt, csak hogy sokuk van így.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem a 35.hét környékén. Tehát akkor nem kell bent maradni a kórházban?
Én se értem az utolsót, minek ír az ilyen? ne törõdj vele Kérdezõ! Nekem egy ismerõsöm a 32. héten szült, a szülést követõ dolgokról nem sokat tudok, persze õt sokáig bent tartották, de ma már 2, 5 éves és teljesen egészséges! Egyébként pl nekem a 36. heti uh-n már 3500 g-ra becsülték a babámat (végül 4 kg-al született idõre)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, nagyon hasznos válaszoló: Nem látod, hogy odaírtam, hogy VESZÉLYES-E A BABÁRA??? Miért kell kötekedni? Nem értem...
Mi az hogy gáz?? Szerinted ha valami gond lenne vagy komplikáció, az gáz? Talán úgy kellett volna fogalmazni, hogy Baj lehet-e belõle vagy ilyesmi, mert így te vagy a "gáz".
Nálunk az ismerõs kisfiú 34 hétre született.Semmi baj nem volt vele.4 napig voltak kórházba.2.5 kiló volt mikor hazamentek. Nekem is van egy fiam.A terhességem alatt nekem is mondtak mindenfélét a dokik.Volt, hogy azt mondták, hogy kicsi a súlya, meg mert sokat stresszel-ek jóval hamarabb fog születni.Hát mindenben tévedtek.38 hetes terhesen meg már az volt a gond hogy túl nagy a baba és valószínûleg császár lesz belõle. 12 nappal hordtam túl a kisfiam és 4040 grammal született 23 óra vajúdás után természetes úton és egészségesen. A dokik se tudnak mindent.

Nagyon gáz ez a has? Véleményt szeretnék kérni! Kép lent!

Illetve szeretném, ha megtippelnétek, hogy hány kiló lehetek itt kb.

Legjobb válasz: Hát szerintem a hasaddal semmi gond. Nekem az nem jön be, hogy nincs csípõd/derekad.

Kívánom a hasad :)
Jó csaj vagy, szép a hasad és nem gáz!Kb 58-62kg lehetsz magasságtól függõen.
Dehogy gáz!! Gyönyörû a tested szinte tökéletes! ha nem vagy megelégedve magaddal kicsit formásabb hasat szeretnél jógázz, tornázz vagy sportolj bármit!
Hát szerintem a hasaddal semmi gond. Nekem az nem jön be, hogy nincs csípõd/derekad.
Nem tudom hány kg lehetsz, de tulajdonképpen szerintem mindegy is. Így jól nézel ki, és úgyis azt nézzük, nem pedig felállítunk egy mérlegre és a súly alapján mondunk vmit... 18/F
Hogyan fogytáigy le? mit csináltál? Én 165cm / 55 kg vok és karcsúsodni szertnék sztem nekem is túl nagy a hasam
Hát... nekem már elõl-deszka-hátul-léc vagy. Mintha betettek volna két vonalzó közé. Én szeretem a kerek csípõt, az ilyen fiús alkatok már nem izgatnak.
Szerintem a vékonyabb jobb. De én nagyon vékony párti vagyok, nekem is hiába mondják, állandóan fogyózok. Viszont ne fiú miatt tedd hanem magad miatt. Ha tetszel magadnak akkor lesz önbizalmad, ha van önbizalmad lesz kisugárzásod, ha pedig van kisugárzásod tetszel a pasiknak.
Hát nem tudom mire mondta az a srác, hogy "ejj de széles vagy". Szerintem pont ara értette, hogy vékony vagy. Vagyha komolyan gondolta, kicsit rossz a szemmértéke...
A kérdező hozzászólása: Hát, elég sok hasizmozás; felülések, hasprés etc. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=channel ebbõl a vidibõl szemezgessél, az a jobbra-balra felülés tényleg jó! Viszont hosszadalmas meló azt megmondom, nekem kb. 4-5 hónapba telt, míg normálisan leadtam a zsírt a hasamról. Ha van idõd, ússz (ami nagyon jó alakformáló) meg esetleg fuss, vagy biciklizz. Bár most jön a tél, ezekre akkor nagyon nincs lehetõség...
Meg akartam nézni, de nem sikerült. Lécci, töltsd fel még egyszer!
Igazából ruhán keresztül nehéz megmondani, pláne nem passzos felsõben (2. kép). Szerintem semmi gond nincs veled, de ha már ennyire kritikus vagy magaddal szemben, szerintem a srác arra célozhatott, hogy nem a legjobb a csípõ-derék arányod, mint azt már írták is. Fiúknak nem annyira a méret, hanem az arány számít. Fõleg 0, 7 alatt :) (derekat osztod a csípõõséggel)
Sztem mindkét képen teljesen normálisan néz ki a hasad! :) A srác ugye már szivat...?
Nagy cucc én 48 évesen nézek így ki!
elõzõnek: senki sem kérdezte, amúgy meg elég gáz 48 évesen úgy kinézni mit egy 16 éves. szal szerintem mostmár nagyon szép az alakod :) nehallgass senkire, szép vagy és kész :) L
Nekem a "régi" jobban tetszik, de az a lényeg, hogy neked mi a szimpatikusabb, hogyan érzed jobban magad!
A kérdező hozzászólása: hát pedig egyáltalán nem ezért írtam ki a kérdést... én gáznak tartottam magamat régen, és rettegek attól, ha többet ennék, megint elhízok... na ennyit errõl... nem, nem eszter a nevem :)
Szerintem egyáltalán nem gáz! Sõt! Remélem Te sem érzed gáznak!!!
A kérdező hozzászólása: [url=http://keptarolo.com/share.php?id=8830_4CC6FDFD][img]http://..
A kérdező hozzászólása: <a href="http://keptarolo.com/share.php?id=8830_4CC6FDFD"><img src="http://keptarolo.com/thumb.php?id=8830_4CC6FDFD" border="0"></a>
A kérdező hozzászólása: a 2. kommentes link jó
Szerintem egyáltalán nem gáz. 50-55kg körül tippelek, de magassághoz nem tudok viszonyítani attól pedig nagyban függene.
Hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: 162 cm vagyok, 16 éves. Ebbõl kezdtem fogyózni, mert az a srác, aki nagyon tetszett, ugratott, hogy ej de széles vagy te... :( Ez a kép áprilisi És ez mostani: [url=http://keptarolo.com/share.php?id=E7BD_4CC700B0][img]http://.. <a href="http://keptarolo.com/share.php?id=E7BD_4CC700B0"><img src="http://keptarolo.com/thumb.php?id=E7BD_4CC700B0" border="0"></a> nem tudom, melyik link mûködik.
Amúgy ez a körömszín borzasztó.
Kérdezõ! Nem Eszter a keresztneved???
Szerintem, egy önmutogató vagy aki szép szavakat, és dicsõítõ megjegyzéseket vár. Ez nem baj, de szerintem máshol mutogasd magad! /Bocsi/
62kg? hát én olyan 48-50 kg-nak tippellek inkább...
mértnem magyarul ha már magyar vagy??
A kérdező hozzászólása: ez a kedvenc bandám egyik dalszövegének részlete :D:) háát õk nem magyarok :D

Az nagyon gáz hogy szeretem nézni a Soul Eater-t, mint animét?

15/L

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz, én is szeretem

Szerintem egyáltalán nem gáz, én is szeretem
Héjj, dehogy gáz. Én is imádom, plusz meg ezermegezer animét ( Naruto, Shippuden, Elfen Lied, Bleach stbstbstb) Sokan lenézik ezeket, de holérdekel ez minket, animefanokat? ;D Akik meg ezt nem értik, ne is magyarázd nekik, csak " reumás-tetû-a-halálos-ágyán" lassúsággal fogják felfogni, az meg megéri? Francokat. Neptun szakállára, én mondom, maradj animefan, és hagyd azokat, akiknek ez nem tetszik, dattebayo :DD További szép napot, ésjó anime-nézést !! :D Dattebayo!! :D
Gáz, hogy az animét nézed, a mangát meg nem olvasod. A manga irgalmatlanul jó. :)
Dehogy gáz miért lenne már gáz én is szeretem :D
már vagy 3 szor végignéztem kedvencem imádom !!! Dehogy géz!!
Gáz ( mármint nem elõzõ voltam és kijavitottam magam :D)
Egyátalán nem gáz, ez az egyik kedvencem, imádom. Osztálytársam csesztet érte de nem foglalkozom vele :D

Az nagyon gáz, ha egy fiú szereti a macskákat?

Nagyon odavagyok értük, nekem is van négy, nagyon szeretem ?ket, sokat foglalkozok velük.

Legjobb válasz: Nekem van, néha azt is engedem, hogy a lábamnál aludjon az ágyban, csak akkor gáz, mikor befingik és iszonyat büdös. :S Amúgy nagy spanom, meg minden, szal nem gáz egyáltalán.

A kérdező hozzászólása: Igen, ha egy nõ olyan dolgokat szeret, ami kicsit férfias, az még jó meg elnézik, meg sokszor szeretik, de a környezetemben az a felfogás, hogy nem éppen férfias a macskákat szeretni.
Egyáltalán nem gáz.Részemrõl az a helyzet hogy az a pasi aki nem szereti a macskákat az meg nálam nem nyerõ.Ha rosszat monda cilóra hamar kinnt is találhatja magát házon kívül.Az csak jófej pasi lehet aki szereti a micókákat.
Nekem van, néha azt is engedem, hogy a lábamnál aludjon az ágyban, csak akkor gáz, mikor befingik és iszonyat büdös. :S Amúgy nagy spanom, meg minden, szal nem gáz egyáltalán.
Dehogy gáz. Bátyám 28 éves, rajong a cicákért. Gyerekkorunkban mindig voltak macskáink, most hogy külön költöztünk ez megmaradt. Neki is mindig van és nekem is.
Szerintem baromság, mindenki olyan állatot szeret amilyet akar.Én is csipázom a dögöket:D 18/F
egyáltalán nem gáz.Egy ember olyan állatot szeret a, amilyet szeret.Én például Lány vagyok de megõrülök a hüllõkért van 3 kígyóm:Sziszi, Csúszi, és Rágcsa.Nem érdekel ki mit gondol rólam én szeretem õket, sõt a nyakamba is veszem õket.De a cicákat is nagyon szeretem úgy ahogy minden állatot.Szerintem még vonzóbb lessz 1 srác ha cicája van és nem kutyája.De ez az én véleményem.
A fiam 24 éves. Hazajön a melóból, elsõ dolga, hogy a macskát kézbe vegye. Úgy édelegnek õk kettecskén, mint egy szerelmespár. Egyszerûen imádják egymást. És nagyon szívmelengetõ látvány, ahogy kedveskedik a macskának az én benga, nagy fiam.
szia! Az uncsim is fiú, ráadásul egy rockzenekar gitárosa, és mégis macskafan! Szóval szerintem ne izgulj, ha õ nem idegeskedik rajta, akkor neked sem kellene! :) )
Szerintem se gáz!!! Én azokat a fiúkat szeretm akik a macskákat szeretik nem a pitbull kutyákat! Persze azokat is szeretem akik szeretik a kutyákat de ezeket a harci kutyákat nagyon nem csípen!
Egyáltalán nem furcsa, és nem is gáz. :) Ha te a cicákat szereted, akkor a cicákat szereted, ebben semmi ciki és kerülnivaló dolog nincsen. :) Pl. nekem van egy ismerõsöm, fiú, 18 éves, aki imádja a pudli kutyákat. :D Ez - ha úgy vesszük - még cikibb, mint a macska, úgyhogy semmi okod nincs az aggodalomra. (: UI: Én is szeretem õket!
Nem ... az a gáz , hogy félek tõlük ..
egy macskát nem lehet nem szeretni :D
Ugyan már! Dehogy gáz! Amikor hazajön a férjem, a macska rögtön az ölébe mászik és alig lehet letenni onnan. Imádják egymást!
Én is imádom a cicákat pedig nem vagyok lány.És olyan hamar megnõnek.De picin olyan aranyosak, persze ha már nagyok akkor is.
Nekem is van macskám és nagyon csípem :) Igaz én nagy állatkedvelõ vagyok de a macskákat szeretem a legjobban :)
Egyáltalán NEM gáz!!!! :) Sõt én kifejezetten szeretem, ha egy fiú kedveli a cicákat. 18L
Pff, milyen kérdés ez már? :) Nekem is van cicám, és nálam eleve kizáró tényezõ, ha egy pasi nem szereti a macskákat!
Akkor a környezeteddel van a baj nem veled.Milyen környezetben laksz, most tök komolyan kérdezem.Kíváncsi lennék, hogy kik azok akik szerint gáz ha egy fiú szereti a macskákat.

Lányok! Az nagyon gáz ha 48 évesen még mindig nagyon szeretem, élvezem, kivánom a szexet?

Nem vagyok önz?. Mindig figyelek a partneremre is, hogy neki is jó legyen. Inkább Õ megy el hamarabb mint én. A méretem nagyob az átlagnál és nyalni is szeretek. Sajna most partner nélkül vagyok de azért érdekelne a véleményetek!

Legjobb válasz: Ez most itt a reklám helye?! :) Amúgy nem, nem gáz. :)

Ez most itt a reklám helye?! :) Amúgy nem, nem gáz. :)
Engem már meggyõztél, csak elõtte vigyél el vacsizni.
Vagy ponthogy azért érdekelne a véleményünk... :)
ezzel semmi gond nincs ne az életkor határozza meg az életet, hanem az ember és az ember sose legyen öreg 18 évesen ez a véleményem és szerintem még 50 évesen is ez lesz a véleményem :)
Ejj, de tudnám gondozni ezt a tulajdonságodat. :)
Nem ertem ez miert is lenne baj. Szerintem attol, hogy oregszik az ember, meg nem kell minden elvezetrol lemondania. 17L
A kérdező hozzászólása: Ha lánynak, nõnek születtél akkor nem gond, szívesen elviszlek vacsizni. És közben kiderülne, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak és lesz e folytatás. Írjál!
Dehogyis. Miért lenne gond? Örülj neki. Nyilván a partnereid sem panaszkodnak, vagy mégis és ez a baj?

Az nagyon gáz ha szeretem magam alárendelni a barátnőmnek?

Nekem ő volt az első,neki nem én.Akkor ő diktált,az ő ütemében csináltuk,és ez valahogy megmaradt bennem...azóta is szeretem ha ő van felül,össze vissza harapja a testem,karmol,kiszívja a nyakam stb..ergo szeretem ha ő irányít..

Legjobb válasz: Ha azt mondom, hogy gáz, akkor most felrobbansz?

Ha azt mondom, hogy gáz, akkor most felrobbansz?
Harap, karmol, kiszív? Láttad azt a bizonyos vámpíros filmet?
akivel együtt vagyok srác ugyanezt szereti... szerintem nem gáz, sõt szerintem minden fiu vágyik rá ha nem is mondja akkor is.
Ha mindkettõtöknek jó, akkor mi a gond? Kinek gáz?

Gáz ha a nunim nagyon nagy? Olyan lógós húsos. Szeretik ezt a pasik?

Legjobb válasz: ha nem is a tiédet mutatod képen, akkor valami hasonlót, és úgy megmondjuk h gáz e!

ha nem is a tiédet mutatod képen, akkor valami hasonlót, és úgy megmondjuk h gáz e!
Sokkal jobban szeretem húsos puncikat ahol a szirmok takarnak mint azokat ahol a belsõ részek azonnal láthatóak. Jóval esztétikusabb látvány nekem, jobban beindulok rá. Orálisan is jobb élmény...
képet kérnék, ezt így látatlanba nem tudom
képpel valóban könyebb lenne
nem gáz, F/22
Ez változó, lesz aki undorítónak találja. Akik képet kérnek azok nyilván szeretik, magam is imádom a jó kis húsos puncit (képet! képet!) Szóval személy függõ, szerintem fontosabb hogy neked tetszik-e.
Én imádom! Minden nuni úgy jó, ahogy van!
Képet! Ezt így nem lehet megmondani. :P
aha, ok kösz.amúgy fiú vagyok
tegnap 00:46 Picit savanykás az íze, de a legfinomabb és legizgatóbb dolgok egyike. Ha felizgul a csaj akkor kicsit nedves. Ha már izgalmi állapotban nedvesedik tovább akkor a kezdeti íze elveszik, és kicsit olyan semmilyen lesz. Fiú vagy vagy lány?
tényleg és milyen izû amikor tudod , nyalod meg stb.14 éves vagyok sohan nem próbáltam még nyílván:) milyen érzés.gondolom kicsit nedves
A cicanyelvet is addig nyalnám amíg el nem kopik, és a húsosat is, mert mindegyik álomszép és nagyon fincsi!
Én imádom a cicanyelvet!!!!Nem is tudom de az orálisnál több mindent lehet vele kezdeni mint azzal ami olyan kislányos!Én nagyon szeretem!:D
Sokkal inkább húsos punci a részemrõl, mint "cicanyelv" kilógós :D ez jó kis jelzõ mindenesetre!
A kérdező hozzászólása: Akkor van akinek ez tetszik valakinek meg nem!Ok köszike.
az ronda késsz vége!! mé kell ilyen hülyeségen vitatkozni??? a pina az pina késsz vége pont:@
és ha valakinek ilyen "cicanyelv" kilógós, az nem ronda? http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/2/0/1/THM_0006066201.jpg
akkor valószínûleg 10-13 éves lehetsz xD
A kérdező hozzászólása: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/7/6/3/THM_0001676763.jpg ilyesmi inkább
A kérdező hozzászólása: Oké köszike!
Én egyenesen oda vagyok érte :$ Nagyon szeretem =) jó nyalni!
az enyém az elsõ linken ( http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9115498&la=92120.. ) látott képekre hasonlít... tényleg nem gáz?
Nem gáz mindenkinek olyan amilyen a jó isten ilyennek teremtett, de milyen furcsa, hogy mindenki azt hiszi csak a férfi nem elégedetlen a nemiszervével pedig a nõk 85% csunyának találja a sajátját.
kiklopfolnám mind2-t :P 17/F
a maradék 15% pedig a "hûdejócsajvagyok" és beképzelt ribanc is... ugye? õk ha rondák is szépnek találják magukat...
szerintem undoritó. még soha nem látam ilyet nem is baj :S
Szia, kedves kérdezõ, nekem nagyon bejön a húsos, lógós, salátás punci, ha gondolod írj nekem privit, ha csak beszélni szeretnél róla, vagy esetleg a tettek mezejére lépnél akkor is :D üdv

GDF-en szeretnék web-programozást tanulni, majd elvégeznie egy php tanfolyamot. Nagyon gáz a GDF?

Rosszakat hallani róla, de senki nem mond konkrétumot. Ez egy 2 éves fels?fokú okj-s szakképzés lenne. Érdekel a weblapkészítés, kapcsolatom is van, néha be is segítek!

Legjobb válasz: 1. OKJ-s papírral kitapétázhatod a faladat. Persze ártani nem árt, de a gyakorlat a legfontosabb. 2. Én lehúztam 2 évet a gdf-n nappalin (gazdinfó), és nem éreztem olyan nagyon gáznak az oktatást, mint sokan mondták. De abba kellett hagynom. Tavaly elkezdtem egy esti képzést az eltén (progterv), és az 1. félévben több anyagot leadtak, mint a gdf-en egy év alatt.

1. OKJ-s papírral kitapétázhatod a faladat. Persze ártani nem árt, de a gyakorlat a legfontosabb. 2. Én lehúztam 2 évet a gdf-n nappalin (gazdinfó), és nem éreztem olyan nagyon gáznak az oktatást, mint sokan mondták. De abba kellett hagynom. Tavaly elkezdtem egy esti képzést az eltén (progterv), és az 1. félévben több anyagot leadtak, mint a gdf-en egy év alatt.
Azt kifelejtettem, hogy nem lebeszélni akarlak róla, mert ha csak ez van, akkor hajrá, csak a tapasztalataimat akartam megosztani. Bár állítólag az utóbbi 2 évben végrehajtottak néhány reformot, ha jól tudom. (1.)
Sok munkáltató nem áll szóba GDF-esekkel, ezt néha már az álláshirdetésnél is kikötik! A másik részüknél viszont egyáltalán nem számít a papír, hanem az, hogy gyakorlatban mit tudsz. Kapsz egy progit, amit meg kell írnod vagy egy SQL lekérdezést, attól függõen, milyen állásra jelentkezel. Ha nem tudod megcsinálni, akármilyen egyetemei végzettséged is lehet, nem vesznek fel. Mélyen egy területtel sem foglalkoznak (a többi helyen sem), ha érdekel egy terület, magadat kell képezni.
Mielõtt tovább hazug szemétládáznál ismeretlenül: oda jártam, és ezt a saját bõrömön tapasztaltam! Inkább vettek fel egy GAMF-on vagy Dunaújvárosi Fõiskolán végzettet, pedig ezek sem nagy számok! Nem állítottam, hogy az ott diplomázottak hülyék, mert akkor magam is minõsíteném, csak a tényeket írtam le. Tudom, hogy mennyit kínlódtam a szakdolgozatomként megírt programmal, mert a leadott anyag nem volt köszönõviszonyban sem a követelményekkel. Az államvizsga elõtt pedig rászoktam a cigire, két hónapig folyamatosan tanultam. Sajnos saját erõmbõl kell állást keresnem, nincs ismerõsöm. De a kérdezõnek joga van tudni szerintem ezeket, ezért kérdezett, nem?
én OKJ-s képzésen veszek részt a GDF-en, de ha teheted akkor Pesten tanulj, ne valamelyik konzultációs központba, mert csalódni fogsz.

Nagyon gaz ha szeretem a ferfi sexet is? oral, anal stb......

Legjobb válasz: Hát én konkrétan erre azt tudom mondani, hogy kinek mi... Amúgy nagyon sok pasi van aki szereti ha a végbélnyílásánál játszadoznak, ez sztem még nem azt jelenti hogy buzi van! Az orál szex kicsit más...

Hát én konkrétan erre azt tudom mondani, hogy kinek mi... Amúgy nagyon sok pasi van aki szereti ha a végbélnyílásánál játszadoznak, ez sztem még nem azt jelenti hogy buzi van! Az orál szex kicsit más...
hát nem tudom... csak ugy szoktál férfiak után nézni az utcán vagy elképzelni más férfiakkal h szexelsz? mert ha igen akkor vagy bisex vagy meleg vagy.
akkor gáz a dolog, ha ilyen vágyaid vannak, de közben meg undorodsz is tõle. Ha csak simán szereted a dolgot, akkor semmi gond. Az már érdekesebb kérdés, hogy egy barátnõ mondjuk mit szólna a dologhoz. Van olyan akinek kifejezetten izgató, és olyan is van, akit undorítit. Az utóbbi az gáz, de nem a te vágyaid, és nem az õ érzései, hanem így egyben egy ilyen kapcsolat.
'kedves' utsó hozzászóló. primkó vagy és ráadásul nem alapszinten tájékozatlan.
szerintem jó. nekem a csajom régebben azt mondta hogy tök jó mert legalább dughatunk hármasban. õ meg én meg mégegy pasi....:D
Azért kicsit égõ hogy képtelen vagy eldönteni hogy most akkor kivel is vagy, arról nem beszélve hogy a buziktól könnyen áthordható a nemibetegségek egész tárháza a nõkre, akik amúgy szinte egész biztos hogy tiszták maradnának ha óvatos partnerekkel feküdnének le. ezzel egy csomó emberrel kibaszhatsz, közte velem is, ezért undorodom tõled, sõt ki is taszítanám a társadalomból az ilyet!
A kérdező hozzászólása: En is ferfi vagyok
Ezeket a primitív hozzászólásokat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!