Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gaz a pasi akar (5 db)

Nagyon gaz ha a pasi akar velem smarolni es en nem smaroltam meg?

ha szeret akkor az miatt szakithat velem??miert felek annyira??(nem a szakitastol)

Legjobb válasz: Ne félj, nincs mitõl. Hidd el, hogy menni fog, nem nagy ördöngõsség. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy emiatt szakítani fog veled, mert nem fog.

Ne félj, nincs mitõl. Hidd el, hogy menni fog, nem nagy ördöngõsség. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy emiatt szakítani fog veled, mert nem fog.
Senki sem születik úgy hogy tud, de nem nagy ördöngõsség, ne félj tõle.
Az lenne a legjobb, ha megmondanád neki. Hidd el, nem szégyen az! Szerintem még izgalmasabbnak is fig találni, ha tudja, hogy õ az elsõ akivel csókolózol! Meg még az is lehet, hogy õ is izgulni fog, hogy vajon szép élményt tud-e nyújtani elsõre. Amúgymeg tényleg megy magától, csak lazulj el és csináld, amit érzel.
amikor én elõszõr smároltam egy pasival akkor õ nem vette észre sõt.de tény h az ember nem ugy szüleik h tud de ez az embernek ösztönösen jön. szóval ne félj jo lesz. csak ne görcsölj rá!
A kérdező hozzászólása: akkor, jo picit megynugodtam....de akkor is nem ertem, hogy akkor miert nem merek??felek, hogy nem tudok :(
A kérdező hozzászólása: es azt nagyon eszre lehet venni?nem fogja azt gondolni, h. jaj inkabb mar maskor nem is smarolok vele, mert nem tud??
Ne aggódj! Én is nagyon paráztam az elsõ miatt, de ösztönösn jö az:) Tudni fogod mit kell csinálni!:) Ha szeret nem fog veled szakítani! Ha nem mondod neki, akkor valószínûleg észre sem veszi, hogy nem csókolóztál még.
Nyugca van! egy csajt nem itél el egy pasi ha még nem tapasztalt. sõt! én pasi fejjel azt mondom h tök ari ha csaj izgul!
Az gáz, ami a gázvezetékbõl kiszökik.:-) Akkor csókolozol a másikkal, amikor akarsz. Azt viszont tudnod kell, hogy a csók nem kényszerbõl van, hanem mert te akarod. És mikor úgy érzed, hogy akarod, akkor hajrá.;-)

Szakítottunk 2 hete mert nagyon összevesztünk. Azóta találkozgatunk, beszélgetünk. Gáz ha a pasi megmondja ő már csak szexet akar? (3 éves kapcsolat)

Nem tudom eldönteni lefeküdjek e vele újból ha csak azt akarja.Megváltozhatnak az érzései?

Legjobb válasz: Hát ha megmondta kerek perec, hogy csak szexet akar... - nem gáz, ha te is csak ezt akarod. De ha hiú reményeket táplálsz, akkor koppanni fogsz, és csak magadat hibáztathatod.

Hát ha megmondta kerek perec, hogy csak szexet akar... - nem gáz, ha te is csak ezt akarod. De ha hiú reményeket táplálsz, akkor koppanni fogsz, és csak magadat hibáztathatod.
Valószínûleg akkor már tényleg nem akar többet. Sajnálom. Törödj bele. Ha még szereted akkor ne feküdj le vele!
ha még szereted, akkor ne menj bele ebbe a játékba. és gondolom még szereted, mert ha nem szeretnéd nem gondolkodnál el azon hogy lefeküdj e vele vagy sem. én az bitos nem tenném meg...
amúgy nagyon sajnálom hogy a 3 éves kapcsolatod véget ért :(
ha neked elég csak a szex, menj bele.de ha nem, akkor inkább hagyd, szerintem ez olyan rideg dolog.

Miért érzem azt, hogy csak testvérként tekintek a pasimra? Nagyon gáznak érzem, megbántani sem akarom.

A szex sem a régi már... viszont simán megtartanám vele a jó viszonyt, közös albérlet, meg együtt mehetnénk ki külföldre dolgozni is. Jobb, mintha egyedül mennék, vagy ha õ menne egyedül, mert így ott lennénk egymásnak. Érzelmeim azonban szerintem még vannak, mert akkor nem tudnék féltékeny sem lenni, vagy nem?

Legjobb válasz: meguntad és birtoklási vágy

meguntad és birtoklási vágy
Amíg együtt vagytok, nyilván féltékeny vagy. De ha így érzel iránta, nem tisztességes dolog abban a tudatban tartani, hogy szereted.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem az... de az egyetem rovására írom, ez az utolsó év, a legnehezebb vizsgák mostanra maradtak, meg aztán jöhet a munkanélküliség, sokan szültek már az én koromban, én meg erre nem állok készen... szóóval... nem könnyû. Na meg nem könnyû a szakítás...
Egyértelmû, hogy szimplán praktikus okokból szeretnél vele maradni, de ha elolvasná azokat a dolgokat, amiket leírtál, szerinted mit szólna? Vagy ha tegyük fel fordított esetben lenne így. Ez a dolog csak akkor mûködhet, és csakis akkor nevezhetõ tisztességesnek a hozzáállásod, ha megadsz neki érzelmi téren mindent, és nem fogsz más pasik után kajtatni mellette, mert kell az izgalom, meg a rózsaszín köd. De nem látok erre sok esélyt, mert eleve nem pasiként tekintesz már rá.
A kérdező hozzászólása: Soha nem csalnám meg. Ez tuti. Van tartásom.
Ugyanebben a helyzetben voltam, én szakítottam. Tudtam, ha vele maradok, akkor nem lesz pofám másokkal ismerkedni, így nem csak az õ esélyeit, hanem a saját esélyeimet is keresztülhúzom a boldogságra. Csak egy életed van, becsüld meg.


Nagyon gáz, hogyha a pasimat nem akarom elhívni magamhoz, mert nem szeretném ha anyám tudná, hogy van barátom? Mert anyám még mindig úgy néz az ilyesmire, hogy ez szerinte túl korai.

Legjobb válasz: Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)

Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)
A barátod 21 éves?
gáz egy picit ja
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk mindketten.
ha nem d.gni akartok, hanem séta smaci virág maci mert az való ebben a korban akkor meg kéne hogy értse a mutter beszélj vele

Nagy gáz, hogyha még nem akarom kielégíteni a pasimat orálisan?

Nemrég kezdtünk pettingelni és még nem igazán akarom orálisan kielégíteni max kézzel. Õ ezt jó néven veszi? Azt mondta, hogy akkor csinálom amikor akarom, de látom rajta, h szeretné:S Segítsetek

Legjobb válasz: azt tedd, amire úgy érzed hogy képes vagy! :) semmit ne tégy akaratod ellenére. HA szeret a fiú, akkor megérti, és vár türelmesen.

azt tedd, amire úgy érzed hogy képes vagy! :) semmit ne tégy akaratod ellenére. HA szeret a fiú, akkor megérti, és vár türelmesen.
Pontosan! Lehet, hogy szeretné... de ha szeret téged, tud várni. Sokáig is. Ne ugorj bele semmibe (ebbe sem, másba sem) túl hamar, mert megutálhatod hosszú idõre!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Ha nem akarod, ne csináld! Majd ha kedvet kapsz hozzá, akkor hajrá! :-)
Az én barátom ezt még csak fel sem hozza!!! (és nem hiszem h azért mert nem esne jól neki) szerinte megalázó egy lánynak "azt" csinálni...(és kövezzetek meg, lehet lepontozni, megszólni) szerintem is van benne valami...szóval a lényeg az h NEM KELL megtenned ha nem akarod:) beszéld meg vele...meglehet
Hát ne mondjam inkább meg hogy te mi vagy kedves 6. hozzászóló! Ez két emberen múlik, és ha az egyik nem akarja akkor a másik nem erõlteti (FELTÉVE HA MEGBECSÜLI TISZTELI ÉS SZERETI a barátnõjét)... KÉPZELD EL, A MAI VILÁGBAN VANNAK MÉG NORMÁLIS EMBEREK...És gondolkozz el azon hogy ki a "szûklátású korlátolt fasz"...mert hogy az én barátom nem az, az biztos! Õ megbecsül engem, és mellette biztonságban vagyok, pont az ilyen seggfejek elõl mint te...én sajnálom ha neked az intelligenciaszinted eddig tart...de hogy a korlátozozz nem az én barátom az biztos, Õ fogja vinni valamire az életben, nem úgy mint te, akinek csak az a lényeg, hogy "minél többen minél többször"... (ja és nem akarom azokat bántani akik közös megeggyezés alapján csinálják az más lapra tartozik, én arról beszélek mikor a pasi olyan SEGG mint az elõzõ hozzászóló)
nagy az Isten állatkertje, kedves 6. hozzászóló! remélem semmi más örömöd nem lesz az életben...csak "AZ"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!