Találatok a következő kifejezésre: Nagyon gaz a pasi (75 db)

Az a gondom, hogy alapból vékony vagyok és a lábaim is nagyon vékonyak, még görbék is egy kicsit, ez pedig zavar engem. Csõnadrágban is zavar ha tükörbe nézek. Ez nagyon gáz a pasik szemében, vagy zavarja õket? 16/L

Buliba azon gondolkoztam, hogy mit vegyek föl, és arra jutottam, hogy barna csõnadrág és nem túl magas teltsarkú. De ahogyan megyek a lábaim miatt elég furán nézek ki. Mit tehetnék? Lapos cipõm nincsen olyan ami illene ehhez a felszereléshez. Fõként fiúk ti mit gondoltok a vékony lábúakról?

Legjobb válasz: Nekem nem tetszenek a túl vèkony lábak inkább a formás,kicsit izmosak.

Nekem nem tetszenek a túl vèkony lábak inkább a formás, kicsit izmosak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok hízni, rendszeresen sportolok, és sok mindennel próbálkoztam már. Egyszerûen ilyen az alkatom, de én emiatt hátrányban érzem magamat a többi lány mellett. Sokan mondják viszont, hogy örülnének ilyen jó alaknak!
én szeretem a vékony lábú lányokat , a skinny jeanst meg alapból imádom, sztem vedd egy kicsit hipszteresre  15/f
Kit érdekel, mi tetszik a pasiknak, de komolyan? :D Azért mert lány vagy, nem kötelességed megfelelni minden pasinak. Nyilván van, akinek tetszik, másnak meg nem. ez van, el kell fogadni, hogy úgysem fogsz úgy kinézni, hogy mindenki tetszetõsnek találjon.
Én kifejezetten szeretem a vékony lányokat. Ha a testedhez képest arányosan vékony a lábad, nincs gáz. Amíg nem úgy nézel ki, mint akit éheztetnek, (beesett arc, stb.) addig minden rendben van, hidd el! :) Amúgyis, a pici lányok cukik. A cuki lányokat sokkal jobban szeretem.
"Amúgyis, a pici lányok cukik." Igen, ezt aláírom. De azért nem kell vékony lábúnak lennie. Egy kis combi azért elkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Izmos lábam van, hiszen rendszeresen sportolok, csak sokan mondják, hogy milyen vékony vagyok... körülbelül már a fejem tetején jönnek ki ezek a hozzászólások, igen, én is tudom, hogy vékony vagyok, de nem tudok hízni, pedig sokat eszem...

Nagyon kivánom a pasimat, akárhol, ez nagyon gáz?

Õ nem olyan szenvedélyes, mint én, én viszont iszonyatosan kivánom ?t. Akár hol vagyunk, akármilyen szituációban. Valahogy minden megynyilvánulásából kivánom. Ahogy beszél, ahogy mozog, mindenb?l. Én már szégyellem, de bárhol kapható lennék rá, és ezt elég cikinek érzem. Még soha nem kivántam senkit ennyire, féltékeny is vagyok rá. Mindig azt nézem hogy szexinek lásson, hogy kivánjon ? is, bármilyen helyzetben vagyunk. Rengeteget szexelünk, és én attól félek, hogy megun. Imádom ?t, minden porcikáját, minden hibáját. HOGY ÉRHETNÉM El azt, Hogy MINdIG MEGMARADJON KÖZÖTTÜNK A SZERELEM?

Legjobb válasz: jaj,de szörnyû lehet a pasidnak,szegény ember,biztos sokat szenved... Szerintem a pasid nagyon szerencsés,ha nem akarom elviccelni. Sok fiatal úgy van,hogy szex=szeretet.Pedig nem,de ez már tudat alatt van bennetek.De ne aggódj,ez csak az,hogy szereted.És semmit nem tehetsz,vagy szeret,vagy nem.Ez csakis rajta múlik.

jaj, de szörnyû lehet a pasidnak, szegény ember, biztos sokat szenved... Szerintem a pasid nagyon szerencsés, ha nem akarom elviccelni. Sok fiatal úgy van, hogy szex=szeretet.Pedig nem, de ez már tudat alatt van bennetek.De ne aggódj, ez csak az, hogy szereted.És semmit nem tehetsz, vagy szeret, vagy nem.Ez csakis rajta múlik.
A kérdező hozzászólása: Én szeretem, imádom õt, nem akarom elvesziteni. Még mielõtt buta libának tartanátok, belementem abba is, hogy nyitott legyen a kapcsolatunk, mert õ ezt akarja ez már szörnyû szerintem. én féltékeny vagyok, miközben imádom és amikor hazatér hozzám, õ is imád.
ne akard görcsösen mindent bevetve megtartani csak lazán biztosíts neki szabadságot is néha ne üldözd a féltékenységeddel
A kérdező hozzászólása: Ok, Ok, engedem, most is egy másik csajért ment el a reppülõtérre, miután mi szeretkeztünk... De annyira szeretem, hogy elfogadom az ilyen 'barátait' is. Tudom, hogy kell neki is a szabadság, Nekem is. még nem tudom hová vezet ez az egész.
Neked most komolyan megfelel a nyitott kapcsolat?
Azt a " szerelem " szót a kérdés végén nem biztos, hogy jól matekoztad ki. Attól mert egy férfi szexel veled még egyáltalán nem biztos, hogy szerelmes beléd. Egyébként ha belementél, hogy nyitott legyen a kapcsolatotok, akkor értelmetlen féltékenynek lenned, mert nyilván ezzel azt írtad alá, hogy más nõvel is megosztod õt bármikor. Ettõl még a szexviszony megmaradhat közöttetek ugyanúgy, mint eddig. A fõkérdésednek nem igazán látom értelmét, nyilván mázlista a srác, hogy bármikor kapható vagy a szexre, ezért nyilván nincs semmi gáz a dologban.
Végre egy nemfejfájós nõ!
Hát cica, nem vagy komplett, egy nyitott kapcsolat azt jelenti, hogy azzal dug, akivel csak akar.És mivel te szereted, azért csak õ dug félre, te meg el viseled.Nem vagy normális, az tuti.Lehet hogy te szereted, de õ téged nem.Hogy honnan tudom?Akkor nem akarna másokkal is szexelni.Inkább keress olyat, aki értékel, ne legyél ilyen rongy.
a 8-as válaszolónak adok 10 pontot, vannak buta nõk az tuti, de hogy ennyire

A 20 evet betoltottem es meg mindig szuz vagyok, azert mert meg nem talaltam meg a hozza illo pasit akinek adjam a szuzessegemet. Nagyon gaz a helyzetem?

Szegyelhetem ezt a dolgot?

Legjobb válasz: Öööö...az uccsónak írnám hogy a kérdezõ... Lány! szóval nem hiszem h az örömlány bármit segitene a dolgon.. :P Máskor figyelmesebben olvasd el a kérdést! ;)

Öööö...az uccsónak írnám hogy a kérdezõ... Lány! szóval nem hiszem h az örömlány bármit segitene a dolgon.. :P Máskor figyelmesebben olvasd el a kérdést! ;)
Nehogy szégyenkezz emiatt!!!szerintem igenis dícséretes dolog, hogy manapság nem kapkodja el valaki.Igazad is van, nem kell az elsõ jött-mentnek odaadni magad...hidd el, elfog jönni a Te embered és örülni fogsz, hogy így alakult :)
Én 21 évesen vesztettem el, én is már gyakran éreztem kínosnak hogy még mindig szüz vagyok, de aztán rátaláltam a jelenlegi páromra akibe nagyon szerelmes vagyok és örülök neki hogy vele veszítettem el és nem egy "senkivel" csak hogy túlessek rajta. És õ is nagyon értékelte, neki is nagyon fontos volt hogy õ lehetett nekem az elsõ. És azt mondta hogy ez bizonyitja neki hogy megbizhat bennem, mert tudja hogy ha eddig vártam hogy olyan valakivel legyek együtt elöször akit tényleg szeretek, akkor nem fogok félrelépegetni.... szóval, szerinted kínos? :-)
semmi szégyellnivaló nincs benne, sõt!
Akkor egy cipõben járunk :) én szintén 20 vagyok, dõt nekem van barátom is, elég rég, és még mindíg szû vagyok, szerintem ez manapság kuriózum :) , nincs ezen mit szégyelni, ez dícséretes, és szerintem ha majd eljön a megfelelõ ember, biztos, hogy egy igazi kincsként fog rád tekinteni
Én 23 éves vagyok, nincs 2hónapja, hogy odaadtam vkinek a szüzességem, akirõl azt hittem, megérdemli, mert szeret. De megkapta, amit akart és kihajított...Jól gondold át, ki lesz az a szerencsés, mert vannak, akik számára semmit nem jelent ez a kincs...Én sajnos így jártam :( Mellesleg nem kell szégyellni! ha tehetném és is visszacsinálnám...
Szia, én is 20 leszek, én is szûz vagyok még, én is gondoltam, gát, de kezdek rájönni, milyen jól csináltam a dolgaimat ezzel. Szóval szerintem se szégyelld majd azzal aki megérdemli.
Legyél büszke rá!;)
Ha zavar akkor hívj fel valami örömleánykát, és egy tizesért azt csinálsz vele egy óráig amit akarsz... Vagy ha ez túl durva a te szûzies lelkednek, akkor menj el valami buliba a kanhaverjaiddal és szólítsd le az elsõ csajt aki tetszik és ne fogd vissza magad. Õk se tartós kapcsolatot keresnek diszkóban. Néha még ennyi is elég, hogy: "jössz?"
en csak gratulalni tudok neked h meg vannak ilyen rendes csajok is
Én is szûz vagyok..szintén 20 éves!!! Több barátom is volt, szerelmes is voltam az egyikbe de egyiknél sem éreztem azt h meg na vele meg kéne tennem! Én nem szégyellem!Rólam még a saját anyukám sem hiszi el h még mindig szûz vagyok...a kedves egyik hozzászólónak sok udvarlóm van de nem hiszik h ez igy megy?? Szánalmas mikor vkinek vki szól két szép szót s már másnap járnak s utána össtzzefekszenek!! Meg kell válogatni..mert utána jön a megbánás!! sztem
Nem gáz, sõt... jó ilyeneket olvasni, h vki még 20 évesen szûz! tudod mi a gáz? az, ha valaki 13évesen már nem szûz:S na , az gáz! Várd meg az igazit, meglátod megéri majd:) 21/szûz f
21:50-nek: engem is tudod hányan akartak megb*szni, amikor még szûz voltam? Nem 1, de nem is 2-3 ilyen meber volt, akik könyörögtek, hogy hagy lehessenek elsõk. 21 éves koromig szûz voltam, akkor lettem úgy igazából szerelmes, és együtt vagyunk még mindig. Nem bántam meg és nem is fogom. Olyannal tettem meg akit szeretek, és aki vigyázott rám, és aki tisztel amiatt, mert nem ment át még rajtam 10 pasi. Õ is ezt mondta, hogy nem fél, hogy félrelépek. Ja és ha már itt tartunk, ahogy a 21:50-as válaszoló mondja: én nem irigykedem azokra akiket meg lehet b*szni, mert én sem panaszkodom, a baáromtól mindent megkapok.
A kérdező hozzászólása: Volt alkalmam ra h elveszitsem a szuzessegemet, de mindig azon gondolkoztam h vajon megerdemli az az illeto pasi h neki adjam??? es rajottem h egyik sem erdemelte meg h oda adjam h elvegye a szuzessegemet. s annyira ronda sem vagyok, szerintem az aki irta h " ronda " vagyok annak csak a szex kell s semmi mas
Nem, nekem sok 20 feletti bartánõm van aki szûz...igazad van ne pocsékold olyanokra a testedet akik nem érdemlik meg...ha majd találsz egy rendes fiút õ nagyon fogja értékelni, hogy vártál vele...
IGEN, GÁZ. Nem a pasikkal van baj, hanem veled, hogy ronda vagy, ha ennyi idõsen se ba*ztak még meg. A többiek azért értenek veled egyet, mert irigyek azokra, akiket rendszeresen jól meg lehet ba*zni. (Azért mert õket is szeretik, de téged NEM.)
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat
Én is vártam vele 20 évig. Megérte :)

Nagyon gaz ha a volt pasim legjobb baratjaval osszejovok? Ugy nemsokara a szakitasunk utan?

Legjobb válasz: Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.

Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.
Igen. Gáz.
nem gáz, sok ilyen van, de õk búcsút inthetnek a barátságuknak ha az ex megtudja plusz gondolj belemilyen fasza lesz vele egy társaságba járni...
Nem az. Nem tilthatja el elõled egy életre a szerelmed.
Én is összejöttem pár hónappal a szakítás után az exem legjobb barátjával. Rájöttem, hogy mindig is bele voltam esve. Az exem miután megtudta, kiborult, azt mondta a barátjának, hogy õ vett el tõle és azóta egymáshoz sem szólnak. Nehéz helyzet..én még egyszer már nem vágnék bele ilyesmibe..visszagondolva, én is rendkívül kiborultam volna, ha a volt pasim, akit még szeretek, hirtelen összejött volna a legjobb barátnõmmel.
Szia igazán szereted te azt a barátod?? És mégis mennyi idõ telt el a szakítás óta? válaszolj. Figyi nem gáz énis ígyvagyok most. Az exxemmel 4 hónapig voltunk együtt.(nem müködtek jól a dolgok). Rá 6.hónapra én már a legjobb barátjával együtt voltam. (Már 10 éve a legjobb barátok). aug.24.-én lesz a 9. hónap h együtt vagyunk.. És szerintem az exednek ezt elkéne fogadnia. Az enyém is elfogadta jóba vagyunk. Járunk buliznii együtt .. meg a pasimmal is minden úgyanugy van velük mint volt
Tuti nem lesz már olyan a barátságuk, mint volt. Te mit szólnál hozzá, ha szétmentek a barátoddal, aztán szakítás után a LEGJOBB barátnõd összejönne a sráccal??? a kérdésre válaszolva: Gáz.Miért is? Mert ez olyan dolog, hogy az exed legjobb barátját mintha arra kérnéd, hogy válasszon közted, és a legjobb barátja közt. 17/F Menyus
13:48 vagyok a 3.iknak igaza van :)
Hehe, Erre annyit tudok mondani hogy: 1. Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, a haver a barátjának érzett tiszteletböl nem válalja. 2.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid kiborul.Szarrá veri haverját. 3.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid megtudja de elfogadja. 4.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, le se bagóz. 5.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, az ex-ed nek elmondja és meg szivat kifiléz és egyéb :) Lenne még pár de ennyit mondok én szurkolok hogy a 3. jöjjön be :) 16/F Ez van Szprályt!
nagy gáz.én nem vállalnám be a többi ismerõs elõtt, szülõk elõtt.... stb. Menne a duma, tök kínos, de csak 3 napig, egy idõ után senki nem foglalkozna veletek.

A barátnőm pasijával szoktam szexelni meg ilyenek nagyon gáz? !

nagyon lelkiismeret furdalásom van az ügyben ,de a pasija nagyon jo az ágyban,és nagyon nagy neki,23 cm!!:):(

Legjobb válasz: Igen, NAGYON gáz!

kamu... -.-'
á nem gáz! mi lenne ha a te pasidat dug.ná a barátnõd meg "ilyeneket" csinálnának? na az már más tészta mi?
Remélem a szádon is ledugta mind a 23 centit. Hová jutott a világ.
GÁZ!
háháháhá ribanc!
Igen, NAGYON gáz!
szép kis barátnõ vagy! remélem a "barátnõd" hamarosan kikaparja a szemedet!
Egyszer még elmegy ha mondjuk nagyon berúgtok vagy van valami jó kifogás... de ha ez szokásotok... hát tudod te mi vagy? Biztos tudod :)
Elmesélhetnéd, hogy alakult ki ez a szitu. A barátnõd pasijával összefeküdni...tudsz tükörbe nézni? Az sem mentség, ha a pasi kezdte, mert akkor szólhattál volna róla a barátnõdnek. De az ilyenek mint te, ne nevezzék magukat barátnõnek!!!
Kedves kérdezõ de hogy gáz , hogy egy otvar nagy ribanc vagy kivánom neked hamarosan legyél ugy meg megalázva hogy tudjad merre mi hány méter én se vagyok egy prüd nõ de azért ez már számomra isa undoritó hogy azért fekszek le a barátnõm pasijával mert jó nagy neki meg jó az ágyba és gondolom a barátnõdnek meg mosolyogsz bele a képébe mi de most mégis mi a franc választ vártál hogy megdicsérjünk meg lelkiismeret furdalás na mindjárt elsirom magam ! neked van olyanod ?
Mindezt hányévesen?
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nagyon gáz! Arra nem gondoltál, hogy ez kiderülhet, és a barátságotokba kerül? Különben is, 23 cm még nem a világ. Azt még boltban is lehet kapni... Sürgõsen fejezzed abba...
ribanc:D
elképzelhetõ hoyg úgy szájon rúgnálak ha az én barátnõm lennél hogy még két hét múlva is a fogaidat f*snád...
Undorító vagy, és szánalmas!
Ot\/aRQR\/a
Ha fiú, ha lány vagy undorító amit csinálsz!!!!!De nyugi, mindenki mekapja a büntetését!!!!!
utolsónak ott a pont :) )))
És lány vagy, vagy pedig fiú?
3. vagyok Férre olvastam. Hát attól füg. Ha szakít vele, és veled lesz tovább, akkor te nyertél.
Most azon vagy kiakadva, hogy a barátnõd, a pasijával kavar? Ezzel mi a baj? Hajtanál rá?
Mostmár igazán írhatna a kérdezõ is! Valami mentegetõzés?!

Nagy gáz ha 10-évvel idősebb a pasi?

Van egy srác aki tetszik meg minden neki is nagyon-nagyon bejövök.volt már csók nem 1x..de annál több nem.

Legjobb válasz: Egyaltalan nem gaz, de igaz te meg nagyon fiatal vagy. Ha o az igazi, akkor mindenkepp jol sul majd el. De azert nyitott szemmel jarj, ne hogy kihasznaljon. Sok szerencset! :))

Egyaltalan nem gaz, de igaz te meg nagyon fiatal vagy. Ha o az igazi, akkor mindenkepp jol sul majd el. De azert nyitott szemmel jarj, ne hogy kihasznaljon. Sok szerencset! :) )
Nem lenne sok a korkülönbség...csak mivel 15éves vagy, hááát igy soknak tûnik!Az más ha egy csaj 20éves és akkor idõsebb a pasi...más! Meg egy 15éves kislánynak számit egy 25éveshez képest!! Amugy én 23vok a párom 31...itt is 8év van!
Köztünk is 10 év a korkülönbség. :) Én most 18 vagyok, õ 28, mikor összeismerkedtünk én is 15 voltam.:) De összejött, és nagyon szeret engem, tudom, hogy nem kihasználni akar meg stb.!!:) Szerintem nem gáz, habár vannak hátrányai, az biztos...de nem gáz egyáltalán és az a lényeg, hogy szeressétek egymást!!! :)
15 évesen egy kicsit nagy a korkülönbség. Ha most azt mondtad volna, hogy Te vagy 20 és õ 30, akkor azt mondanám, hogy hajjjjjráááá :)
nekem volt ien kapcsolatom és nem volt joo..:S teljesen más generáció...idõvel kifog jönni a különbség ami naon fog téged is meg õt is zavarni... az elején még tök joo de én 5 hónap után besokalltam és otthagytam... 18/L
gondolkodj már, 15 éves vagy. a srác meg 25. vajon mit akarhat tõled? egy 25 éves srácnak eleve nem egy 15 évessel kéne kezdeni, annak vmi oka lehet h nem a saját korosztályából válogat, és ezaz ok sztem semmiképpen sem egészséges teljesen...
szerintem egyáltalán nem gáz, ha szeretitek egymást. a szüleid szerintem furcsálni fogják a dolgot, és lehet hogy nem is fogják engedni hogy találkozzatok, de szerintem mutasd be neki, és a srác négyszemközt beszéljen velük, hogy télleg szeretitek egymást.
hát egy majdnem 30 éves pasi szted mit akar egy 15 éves lánytól? most õszintén...
ha vagy már olyan fejlett lelkileg, hogy vannak közös témáitok és elég felnõtt módjára tudsz viselkedni lehet belõle valami. de ha zavar a korkülönbség, akkor ne gyere vele össze, ennyi. én 17 vagyok, de már egy 22 éves sráccal se tudtam mit kezdeniXD ez van:)
Az én szüleim közt is 10 év különbség van.30 éves korodig furcsa lesz, de ha szeretitek egymást...
Lehet vele kapcsolatod, ha biztosra tudod, hogy õ is igazán szeret. Akkor még az elvárásait is képes még egy jó ideig háttérbe szorítani. De ha idõ közben rájössz, hogy olyasmikre kellesz neki, amit most nem írok le, mert neked még belegondolni is rossz lenne, akkor hatalmasat csalódhatsz. Csináld tehát okosan, amúgy meg hajrá!
Ha téged nem zavar nem :)
Ha ez a "probléma" Õt zavarja, mert tudja Rólad, hogy szexcentrikus vagy, akkor a Te feladatod, elfogadtatni Vele, hogy bizony bizony, Neked a 11 centis is bõven elég!!!! Dicsérd mindig amikor olyant tesz Veled, ami neked jó. Az önbizalma is megjön, és nagyon jól fogja tudni elfogadni, hogy az átlagosnál bizony kicsit kisebb a pénisze, de ettõl az remekül mûködik.
Hát h mit ne mondjak: Nem gáz deh azért sztem kicsit kicsi mert nekem 13cm és 13/F vok, Deh az a lényeg h tudja hsználni :D
Nem az a baj hogy mekkora, hanem hogy szexcentrikus vagy, legyen az valaki, gond nincs vele, de amikor az már egy határt túllép, pláne tizenévesen, az már elég szomorú, szeresd úgy a másikat ahogyan van.És a szexcentrikus amúgy sem abban merül ki, hogy a másiknak mekkora...De ha már neki is kételyei vannak már rég rossz, egy ilyen kijelentés hogy kicsi a hátralévõ életére is hatással lehet.Ha nem veszi nagyon a szívére akkor még szerencse.
nem gáz.
Egyaltalan nem gaz...nem is kicsi bar igaz az atlagtol kisebb, megis csak azon mulik h hogy tudja hasznalni hidd el...vannak olyan pozok amik jobbak ilyen meret eseten..nezz utana, nehogy ezert problemazz!!!
szerintem nincsen azzal semmi baj, ha meg meg vagy elégedve a szexuális életetekkel, akkor meg nem is lényeges.Lehet rossz a szex nagy szerszámmal is...de ha jó, akkor lehet jó kisebbel is ;)
nem a méret a lényeg...hanem, hogy -hogy használja!!! Ha neked megfelel, akkor nem gáz!
Ha szeretnéd a barátodat, nem tetted volna fel ezt a kérdést, mert úgy fogadnád el, ahogy van!!! Most szerinted mit érezne, ha meglátná ezt a kérdést???
szerintem nem gáz ha jólérzed vele magad de azért valjuk be engem is zavarna 1 kicsit...XD de ha szereted akk meg nem téged zavar hanem a barátodat fogadjunk h állandóan azt kérdezi h téged zavar-e XD 15/L
A fickóknál nagy kérdés ez. Elég nagy? biztosan jó? barátomról soha nem gondoltam volna, h ilyen félelmei vanna és egy beszélgetéskor kibukott, hogy hát egy kicsit fél attól, hogy túl kicsi és nem elég jó nekem, pedighát halálra volt dícsérgetve:) Ez ugyanolyan gond, minthogy a nõk folyton kövérnek érzik magukat. ha reálisan is gondolkozik, és tudja, hogy a pornófilmekben látott dolgok nem a valóság és elosztja a kettõvel az egészet, akkor is 20 centis fütyi kell és a lányok bizony attól sikítoznak. és be kell látni, hogy a pornófilmeken kívül nem sok minden feszegeti a szexualitás témakörét ilyen részletességgel, úh az embert csak innen érik ingerek. Lehet, hogy nem ez a gond, de nekem gyanús. Az meg, hogy aggódik miatta, nem fog egy hamar elmúlni. de ha eleget dícsérgeted és látja, hogy jó neked el fog múlni ez az érzése. Ja és, hogyha neki akarsz valami bíztatót mondani, akkor nyugtatgasd meg, hogy általában ez csak a fickókat érdekli és a nõk 99%át nem érdekli, hogy mekkkora a fütyi. többek közt Téged sem. És hogy a szexben annyi minden fontosabb mint ez. nyugodtan túlozd el, hha fele ekkora fütyije lenne, de ugyanilyen jól csinálná akkor is nagyon élveznéd:)
Te nem szexcentrikus vagy hanem egy éretlen bakfis. 16 nál nem vagy több. Legalábbis szellemileg.
A gáz nem a feltett kérdés tárgya, hanem hogy felvetõdött.Ha szereted megtaláljátok módját a boldog együttlétnek vannak praktikák férfi és nõi oldalról nézve is.Egy hátránya van ennek csupán, legfeljebb nem kerül be a pozitív rekordok könyvébe.De nem is célja szerintem, meg tied sem.A cél, hogy olyan legyen mint acél és legyetek nagyon boldogok!
Nem gáz. Átlagon aluli, de a célnak bõven megfelel. Azt szokták mondani, hogy már 5 centivel is lehet csodákat tenni. Csak azt tudom mondani, mint a többiek, ha élvezed vele a szexet, akkor nem gáz. Egyébként ha ez õt zavarja, akkor pszichológiai megerõsítés kell neki, amit tõled kaphat meg. Éreztesd vele, hogy így is jó és mondd is neki, mert a férfiak már csak ilyenek, hogy csak a szóból értenek. ;)
Neked kell tudnod, hogy gáz e vagy sem. Ha nekeg nem az, akkor mit foglalkozol más véleményével? Egyébként ha nekem akkora lennék, sírva is fakadnék.. :)
Ha téged az érdekel, hogy "gáz-e", és ezt másoktól kérdezed meg, akkor NEM szexcentrikus vagy, hanem státuszcentrikus. A kérdésed kb. úgy hangzik, mintha megkérdezted volna, hogy egy Opel Astrás srác gáznak tekinthetõ-e. Ha szexcentrikus lennél, akkor saját élményed alapján tudnád, hogy neked jó vagy nem jó egy 11 cm-es farokkal szembesülni szex közben, és nem született volna meg ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: de igenis szeretem a barátom, de õ ugy gondolja hogy ez nagyon nagy gond a kapcsolatunkban, mert azt tudni kell rolam h "szexcentrikus" vagyok
háát én vagyok 14 és nekem 14 tehát nem tom
szerintem nem gáz :D
egyáltalán nem gáz.nem a legjobb haverja nem is rokona szóval semmi gond
nyugottan!!(::)
dehogy gáz, nyugodtan:)
szerintem nem gáz
Mért lenne gáz? Szerintem nagyon jó lenne egy új kapcsolat is !!!
nemáz :P
nemgáz.:p

A pasim meg az egykori volt nagy szerelmem haverkodnak! Ez nekem nagyon gáz szitu, mert az a másik pasi egyszer nagyon megbántott, én meg 2évig szenvedtem utána. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A jelenlegi barátod tudja, hogy a srác, akivel haverkodik, veled milyen viszonyban volt? Ha ez titok, akkor hagyd az egészet, ha nem, és tudja, vagy lennél vele õszinte és elmondanád, akkor szerintem beszélj a pároddal. Mondd meg neki, hogy az a srác nagyon megbántott régen, és ezért neked elég rossz, hogy ilyen jóban lettek.

A jelenlegi barátod tudja, hogy a srác, akivel haverkodik, veled milyen viszonyban volt? Ha ez titok, akkor hagyd az egészet, ha nem, és tudja, vagy lennél vele õszinte és elmondanád, akkor szerintem beszélj a pároddal. Mondd meg neki, hogy az a srác nagyon megbántott régen, és ezért neked elég rossz, hogy ilyen jóban lettek.
A kérdező hozzászólása: Tudja, elmondtam neki. De az abszurd lenne, h megtiltsam, h barátkozzon vele.. meg az is zavar h borzasztóan link alak a pasi, és ezt a barátom is tudja..

Oltári nagy gáz, ha én 160 centi vagyok a pasim meg 182? Ja és én 40 kiló vagyok, ő meg kábé mindennap az edzőteremben van. Mennyire vagyunk "gázok"?

Még nem járunk. Eléggé frusztrál ez a tény, és aggódom, hogy a szexben is ez nagy gondot fog jelenteni. 20/L

Legjobb válasz: 40 kiló? Azt meg hogy?

40 kiló? Azt meg hogy?
Nem gáz. Nekem szilárdnak tûnik. Nem hiszem, hogy az ágyban gondot fog jelenteni, hogy kicsi vagy, az, hogy mindennap edzõteremben van (Lehet szteroidozik is) az gázabb, mert: 1. Így mennyi idõ marad rád? 2. Ha szteroidokat szed, nem lesz nagy élmény a kis pöcörõje, ami félig áll fel.
Ilyesmin fennakadsz 20 éves létedre??? Megsúgom: én 156 centi vagyok, elõzõ párom 186 centi magas volt és nem volt semmi probléma.... Ha frusztrál az régen rossz, és benned van a hiba, nem a helyzetben. Kicsit érned kéne még, ha ezt a kérdést komolyan gondoltad. 21/l
Én 1 cm vagyok magasabb mint te és a párom 180 cm és én 50 kg vagyok. Szerintem ez ne zavarjon semilyen téren!!
szerintem nemgáz. a lényeg hogy szeressétek 1mást.
Amúgy feltalálták a magassarkút , ha mennétek valahová!!
én már láttam élõbe is 165 a csaj és 200 a fiú:) ) már nem akartam undok lenni és megkérdezni hogy ti hogy szeretkeztek :) ) amúgy szerintem nem gáz
A lepedõn a méretek arányosan eloszlanak
miért lenne gáz? énis annyi vagyok mint te. csak én kb 15 kilóval több:D de énis 160 centi vok. barátom 180. miért nézne ki hülyén?:D pasik szeretik az alacsony lányokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!